15 najbolj seksi pričesk za fante v kateri koli starosti

Ne glede na to, ali želite povečati zaupanje ali se počutiti privlačnejše za ženske ali moške, vas bo majhna preobrazba za lase zagotovo pripeljala do cilja.

Zbrali smo različne pričeske, ki ustrezajo vsakomur in vsaki priložnosti, pa naj bo to na delovnem mestu, v lokalu, če želite. Od minimalističnega krtačenja, natančnih pletenic, elegantnega zbledenja, če iščete najbolj seksi videz moških, morate vsekakor preveriti spodnje sloge!

Dolgi lasje ne zanimajo@tombaxter_hair

Dolgi lasje ne zanimajo

Usmerite svoj notranji čar s to hipnotizirano privlačno kombinacijo dolgih pričesk in brade. Lase lahko spustite, jih zavežete nazaj ali ustvarite moško punčo, možnosti so neskončne.

Dodatne točke, če dodate nekaj zaupanja, saj si tudi bog groma ne bi upal tekmovati z vami!

Položite ravno z manjšim volumnom, dolgimi prameni@adamoc_hair

Položite ravno z manjšim volumnom, dolgimi prameni

Mogoče je čas, da odstopite od navpičnih pričesk in preizkusite vodoravne črte. Ker je preprosta in teksturirana, je v bistvu nadgrajena različica zgodnje pričeske Justina Bieberja. Pojdite na šiško, tako da ne bo videti kot čelada.

Nov Quiffed Top s Strandy Mullet in Temple Fade@adhbrand

Nov Quiffed Top s Strandy Mullet in Temple Fade

Pogosto je videti quiff in fade kot kombinacijo. Kaj pa, če to okrepimo z dodajanjem cipela? Če se sliši noro, je to samo zato, ker niste videli, kako očarljivo izgleda na vas. Pazite ljudje, ta cipal vam lahko kar raztopi srce.

Temple Fade with Pocky French Crop@hayden_cassidy

Temple Fade with Pocky French Crop

Vsestranska klasika, francoščina dobesedno nima meja. Zbledelost ustvarja nepovezan videz in poudarja kontrast med kratkimi stranicami in daljšo, teksturirano zgornjo polovico. 

Majhni kodri z visoko gostoto@hayden_cassidy

Majhni kodri z visoko gostoto

Za minimalen napor in največji rezultat je obilen slog majhnih kodrov lahko odlična izbira za tiste, ki si želite podariti vsakodnevno vzdušje, podobno temu, ko se zbudim.

Pro-tip, da ohranite zibanje te elegantne frizure, naj bodo stranice kratke.

Trdi del z gostim vrhom s poudarjenim pramenom@hayden_cassidy

Trdi del z gostim vrhom s poudarjenim pramenom

Ta pogled je vse o kontrastu; med temnimi lasmi in svetlo poudarjenim pramenom ter obsežnim vrhom in tanko kožo zbledi.

Čeprav sta čista trda kosa in svetla pramena osrednja točka, v kombinaciji z lepo oblikovano brado vaš celoten videz izžareva ravnovesje in najpomembneje zaupanje.

Česani zarezani pobarvani lasje@ barbersdream

Česani zarezani pobarvani lasje

Z razvojem trendov obstaja veliko načinov za striženje in oblikovanje pometanih las. V tem klasičnem slogu naredite zasuk tako, da bodo stranice zbledele ali podrezane.

Morda razmišljate o barvi, kot je prikazano na zgornji sliki, da bi dali bolj vrhunsko osebnost.

Obarvane vrvice z biseri@ barbersdream

Obarvane vrvice z biseri

Če želite izstopati med množico in se ne bojite iti do konca z barvami, je ta kot nalašč za fante z bolj teksturiranimi lasmi. S pletenjem boste skrajšali čas pred ogledalom, tako da boste lahko več časa preživeli v postelji ali pobirali obleke!

Valovit srednji del z zlatim barvilom@ area_studio_

Valovit srednji del z zlatim barvilom

Ta tekoča zlata frizura prinaša vzdušje Judda Nelsona iz The Breakfast Club, kar lahko pomeni le eno, zelo je vroče! To je kot videti žarek zlatega sončnega zahoda, ko si umivate lase s prsti, bodite pripravljeni, da boste kdorkoli šli čez glavo za vas!

Klasična stožčasta stran s suho krtačo navzgor@ area_studio_

Klasična stožčasta stran s suho krtačo navzgor

Precej preprosto in enostavno, vendar preprostosti tega videza ne smemo podcenjevati. S ščetkanjem las boste dvignili obraz in je kot nalašč za fante, ki jim ni mar za najnovejši trend ali porabijo veliko časa za oblikovanje las.

Tossy Top z zbledelimi stranmi@braidbarbers

Tossy Top z zbledelimi stranmi

Ne glede na teksturo in barvo vaših las, lahko ta zmečkani videz kadar koli dosežete z lahkoto. Za dodajanje volumna in ohranjanje oblike uporabite malo voska ali mat pomade. Ta kratek in neurejen slog je odlična možnost za priložnostno srečanje ali večer

Undercut Slicked Back with Faded Temple@whoiselijah

Undercut Slicked Back with Faded Temple

Večina fantov nima 30 minut časa pred ogledalom, da si posuši lase, kaj je torej naslednja najboljša enostavna pričeska, ki jo lahko poskusite? Gladki zadnji lasje s hladno zbledelo podrezano, so hkrati elegantni in sodobni.

Poleg tega ustreza skoraj vsem oblikam obraza, je zelo enostavno doseči in vzdrževati čez dan!

Drop Fade z zarjavelimi pol kodri@z_ramsey

Drop Fade z zarjavelimi pol kodri

Čeprav imamo radi nekaj naravnih kodrov, so kodrasti lasje boljši, če nas vprašate, vemo pa tudi, da lahko kodri včasih postanejo neukrotljivi.

Lahko se igrate z različnimi dolžinami in rezi, da bo manj megleno. Daljši zgornji in sprednji del za kodre in kratka nizka padec na zadnji strani bi lahko pomagala!

Ploščata plošča z majhno prostornino in lahkim kegljanjem@andrewdoeshair

Ploščata plošča z majhno prostornino in lahkim kegljanjem

Včasih večje ni vedno bolje. Čeprav se veliko pričesk osredotoča na ustvarjanje volumna, ni slaba ideja eksperimentirati s stili, ki imajo bolj konzervativne dolžine, kot je ta, vendar vam ni treba skrbeti, da boste videti preveč ploski, saj bo cipal še vedno dal nekaj teksture.

Trikotne konične pletenice@staygold31

Trikotne konične pletenice

Bolj ustvarjalna različica škatlastih pletenic, trikotne pletenice, dajejo več prostora za oblikovanje tistim, ki imajo bolj grobo teksturo las. Za pletenje lahko traja nekaj časa, vendar bo končni rezultat dolgotrajen in zahteva minimalne napore za vzdrževanje.

Če ne želite preveč pletenic, se lahko odločite za debelejše pletenice in stranice zožite za čistejšo celotno obliko.