15+ vročih odbitkov v obliki črke V za nekonvencionalnega moškega

Pred kratkim smo si ogledali nekaj edinstvenih modelov frizur za moške, danes pa se bomo osredotočili na nove in trendovske odbitke v obliki črke V! Zelo radi gledamo te modele izrezov, saj jih lahko kombinirate s skoraj vsakim slogom – pravzaprav je izbira neskončna. Da bi vam pomagali izbrati pravi izrez v obliki črke V, smo pripravili kakovostno galerijo več kot 15 naših najljubših. Katerega boste izbrali za naslednji slog?

Ostri Poky izrez@shrunknheads

Ostri Poky izrez

Ta ostra frizura v obliki črke V je zrela in natančna, tako kot ostala gladka, pometana frizura. Je vsestranski: nosite ga v šoli Ivy League ali celo na nogometnem igrišču.

izrez v obliki črke v@tote_barber

Odklopljen izrez v obliki črke V

Ko gre za pričesko, je edina omejitev vaša ustvarjalnost. Eden najlažjih načinov za dodaten pridih vsakemu obliko izreza je s preprostim odklopom, kot je ta. Zabavno in drugače, bi rekli.

Trikotni izrez@r.braid

Trikotni izrez

Če iščete nekaj bolj nenavadnega, lahko svojim odbitkom za izrez pričnete dodajati geometrijske vzorce – oblike in fraktale. Pazite le, da na koncu ne boste videti kot stari napis iz filmov o Indiani Jonesu.

V oblikovan izrezavtor @cutsbycameron

Gladki in bledeči izrez

Videli ste veliko mohawkov in fohawkov – o tem smo prepričani. Toda ali ste kdaj videli takšnega fohawka na hrbtu? Gladki, bledeči izrez v obliki črke V je naravna rešitev za zmanjšanje napetosti.

Koničasti ostri izrez V.@cutsbyerick

Koničasti oster izrez

Vratni izrezi v obliki črke V ne smejo biti nič pametnega. Evo, kar izgleda kot običajna frizura z izrezom, edina razlika je v obliki črke V..

Skin Faded Undercut@edwardklipperhands

Skin Faded Undercut

Če združite linijo las v obliki črke V s spodrezano, lahko dobite nekaj res kul in edinstvenih učinkov. Kotni zaključek v obliki črke V dodaja dodatni pridih temu kroju v slogu fohawk.

Spikasta tekstura z odklopom@javi-frizer

Spikasta tekstura z odklopom

Tu je še ena različica frizure v obliki črke V v obliki črke V, tudi z nekaj odklopi. Ta poseben dizajn je razmeroma edinstven, saj je lasnica toliko višje na glavi in ​​teče gladko na vse strani.

Potisnjeno nazaj z V izrezom@javi-frizer

Potisnjeno nazaj z V izrezom

Z učinkom strnišča okoli lasišča lahko izrez v obliki črke V doda nekaj zelo dobrodošlega kontrasta na zadnji strani glave. V tem primeru je seznanjen s špičastim, neurejenim vrhom.

Konus zbledelo V izrez@mattjbarbers

Konus zbledelo V izrez

Čeprav tega sloga ne vidite spredaj, si lahko predstavljate, da je precej privlačen. Stranski del dodaja globino kroju, tako kot izrez v obliki črke V na hrbtu.

Valoviti lasje s podrezanimi lasmi@franchobarber

Valoviti lasje s podrezanimi lasmi

Potrebujete nekaj zabavnega in mladega za poletje? Ta kodrasta frizura z izrezanim izrezom v obliki črke V bo ohranila vaš vrat in glavo hladne ter izžareva svoboden duh!

Undercut Skin Fade@josh_cuts91

Undercut Skin Fade

To bledenje kože je bilo oblikovano kot bliskovito zbledelo, vendar so se namesto krožnega načina “spuščanja” v hrbet odločili za trdo obliko v obliki črke V, ki lepo ločuje obe dolžini las.

Najostrejša V oblika@rorrothebarber

Najostrejša V oblika

Tu se bleda sreča z britjem. Na ne tako nenavaden način so šli naprej in strokovno zbledeli globoko črko V zadaj, a videz zaključili z dodajanjem dveh prešitih obrisov.

Zlomljen izrez v obliki črke V@joshlamonaca

Zlomljen izrez v obliki črke V

Ta V je lahko “zlomljen”, vendar vse, kar vidim, je neverjetna tehnika in oblikovalske sposobnosti. Opazujte, kako se je lasnica na levi zožila, na desni pa postrigla.

Za to pričesko nimam najljubšega dela ali detajla, ker so vse podrobnosti kot celota tako dobre. Moramo narediti prostor za častno omembo tistega sukanega dečka z račkami zadaj!

Očistite zbledeli izrez s koničasto konico@fede__thebarber

Očistite zbledeli izrez s koničasto konico

S takšnimi stranmi moraš biti zelo pozoren na obliko, ki jo dobiš, ker ima vse to velike kontrastne dele. Zato je tako super, da so vključili ravno V obliko z dekonstruirano.

Oblikovanje zbledelih izrezov@tonisaura_barbershop

Oblikovanje zbledelih izrezov

Čeprav je zaradi mehkega zožanja tu bolj subtilen izrez, je oblika V definirana s temi super elegantnimi linijami, ki bledijo kožo. Na vrhu dobimo pihanje z odlično teksturo.

Pojdi na zeleno@cutsbyerick

Pojdi na zeleno

Barvane lase ali ne, vsakdo lahko tako zamahne z V -izrezom. In ko rečem kdorkoli, mislim na vsakogar. Je dovolj blizu naravni liniji las, da ne bo videti nenavadno, ko lasje zrastejo.

Fo-Hawk z oblikovano linijo las@ceejayfadez

Mo-Hawk oblikovalec dekolteja

Palec do tega kul obrito oblikovanih linij! Izrez je ohranjen nizko, medtem ko se dizajn vrti ob strani. Pomislite samo, kako kul bi lahko bilo videti, če ta mohawk zrastejo na drugačno dolžino.

Semi-Drop Fade with Brush Up@vthebarber/Instagram

Semi-Drop Fade with Brush Up

Minimalistična frizura narejena pravilno! Obrita črta se začne tik za ušesom in sledi njeni poti, da se sreča s središčem tega obrijanega V izreza.

Puščica izrez@emilio_the_barber

Puščica izrez

Recite mu V, ime puščice. Ne morem dobiti dovolj takšnih podrobnosti, še posebej pri tako kratkih odbitkih, kot je ta.

V izrez@jubei_ma

Dizajn Hard Line V z obritimi stranicami

Če želite dobiti V, ga lahko zbledite ali pa ga obrijete za bolj privlačen kontrast. Točno tako so igrali tukaj.

Batmanov izrez@juanmapeluka

Batmanov izrez

Ustvarjalnost nima meja, kot vidimo tukaj. Nekateri bi lahko trdili, da to ni V izrez, vendar bi rekel, poglejte bližje! Tukaj je! Obrnjen mini V je tisto, kar združuje to odlično zasnovo. Na desni strani ima zbledelo, na levi pa hladno topo obrito lupino. Tako kul!

Dizajn z dvojnim V podrezom@kieronthebarber

Dizajn z dvojnim V podrezom

Povzetek ima izrez v obliki črke V, kot je ta, nekaj mojih najljubših podrobnosti o frizuri, ki naj bi se spremenila glede na to, kako na to gledate.

Taper Faded Valley@marconybarber

Taper Faded Valley

Komaj so V vzorci tudi dobra možnost v moji knjigi! Lahko postanejo tako konzervativni ali radikalni, kot želite.

Tu so zbledelo precej visoko, zato je na svetu smiselno, da bi imeli bolj subtilen pristop k izrezu.