20 izbranih pričesk za moške z velikim čelom

Nekateri se rojimo kot vrh vdove, veliko čelo. Morda vas bo presenetilo, da lahko dejansko uporabite veliko čelo za več trendovskih videzov.

Morda boste raje prikrili čelo ali pa si počistite lase s čela. Kakorkoli, s pravo pričesko lahko dosežete neverjetne rezultate.

Tu so naše najljubše pričeske za moške z velikim čelom:

Ravno obrobje z okroglim obrazom@andrewlampebarber

Enostavno obrobje

Brez zvoncev, brez piščal, samo stil. Ta preprost obrobni slog pokriva veliko čelo, lasje pa so kratki, še posebej dobro pa se obnese pri debelih laseh.

Teksturiran vrh v valovitem slogu@lianos_urban_cutz

Teksturiran vrh v valovitem slogu

Ta frizura, ki si izposodi elemente iz daljšega, asimetričnega videza, ima dolgo obrobje, ki doda gibanje. Ta slog je odličen za valovite lase ali za vsakega fanta, ki ima rad daljše lase.

Odlična pričeska za moške z velikim čelomBonninstudio/Shutterstock.com

Swooping Fringe

Popolna, a kratka glava las in rahlo nagnjena obrobja sta ključna elementa tega videza. To je še ena odlična izbira za moške z velikim čelom, ki jim je všeč, da so preprosti.

Tanki lasje z velikim čelomTinseltown/Shutterstock.com

Kratek kodrast slog

Ta slog z izrezom doda gibanje na vrhu večjega čela. Odrezek poudari tudi naravno kodraste ali valovite lase, vsi lasje pa se rahlo zmečkajo.

Side Swept Fringe s_bukley / Shutterstock.com

Side Swept Fringe

Tukaj je lepa pričeska za velika čela, ki je modna in funkcionalna. Obrobje se pomakne navzdol in na stran, pokriva čelo in se zlije s preostalim slogom.

Curled Slick Back z velikim čelomISILAY-ISIK/Shutterstock.com

Slicked Back Style

Namesto, da bi pokrila čelo, ta frizura zabriše vse lase nazaj in razkrije celotno čelo. Presenetljivo je, da zaradi tega čelo ne izgleda večje – namesto tega slog ustvari lep las. Idealno za kodraste ali valovite lase.

Moška pričeska z visokim čelomNeverjetnomikael/shutterstock.com

Teksturirano obrobje

Osrednja točka tega sloga je teksturirana resica, ki doda vizualno dinamiko in ustvari videz manjšega čela. Konzervativno, a privlačno, je ta slog odličen za delo ali šolo.

Elegantno krtačenje v mokrem in lepljivem sloguJack-Frog/shutterstock.com

Sticky Style Brush-up

Še en slog, ki odganja čelo, ta brušen hrbet je drzen in moden slog. Ta slog zahteva daljše lase, ki so ščetkani navzgor in nazaj, da ustvarijo višino in tok, zaradi česar se zdi veliko čelo manjše.

Sive lase, razčesane na krajše straniJack-Frog/shutterstock.com

Slog kratkega čopiča

Pričeska s čopičem je ena bolj edinstvenih pričesk za velika čela, saj doda edinstven rob. Z ustvarjanjem grebena nad čelom las potegne oko navzgor čez čelo.

Side Swept Fringe asimetričnaFXQuadro/shutterstock.com

Asimetrična stranska pometana resica

Asimetrija lahko zelo pomaga velikemu čelu. Različni koti te frizure in bočna smer obrobja pomagajo učinkovito skrčiti čelo.

Elegantna moška pričeskaFirma-V/shutterstock.com

Kratka teksturirana pričeska

Ta pričeska stisne visoko čelo z nekaj lasmi, ki štrlijo od vrha glave v improvizirano obrobje. Lasje na vrhu so teksturirani za kontrast in gibanje.

Aaron Paul kratka pričeska s frizuroJoe Seer / Shutterstock.com

Kratki ščetkani lasje Aarona Paula

Večje čelo Aarona Paula se lahko šteje za razlikovalno lastnost, ki daje obrazu značaj. Namesto da bi ga skrivali, njegovo visoko čelo proslavljajo tako, da si lase umivajo navzgor in stran od čela. Njegovi lasje so kratki in modni.

Ivy League Jim ParsonsaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Klasična Ivy League

Frizura Ivy League je tisto, kar vidimo v večini ameriških filmov s sedežem na Harvardu ali Princetonu. Je podoben kroju posadke in je pravzaprav nekoliko daljša variacija sloga. To je pameten videz, ki dobro deluje za visoko čelo, ker veliko čelo pomeni velike možgane, kajne?

Srednje dolgi zarezani lasje nazaj Johnny DeppDFree/shutterstock.com

Srednje dolg zarezan hrbet

To je elegantna pričeska za prepričanega gospoda. S srednjimi/dolgimi lasmi se odreže volumen, ki lahko pomaga uravnotežiti večje čelo. Za mat površino uporabite vosek. Za rosen videz posezite po formuli pomade ali gela.

Classic Cut LA StyleZasluge: Frizerji iz pletenic

Klasični kroj

Moški iz Palm Beacha na Floridi so znani kot edinstveni in napredni. Opredelili so videz Palm Beach z združevanjem zabavnih vzorcev, brezčasnih stilov in kosov izjav. Ta klasičen kroj dodaja te izrazite vibracije s čistim izginjanjem na straneh in daljšim, valovitim vrhom, ki je potisnjen iz obraza. Frizura se odlično ujema z zabavnimi vzorci in sončnimi očali in je odličen način, da hkrati izgledate skupaj in živahno.

Tekoča valovita piha@iisakkinummi

Tekoča valovita piha

Tekoče ključavnice lahko gredo na enega od dveh načinov: nenamerno neurejeno ali elegantno odmaknjeno. Podobno kot pri nekaterih drugih vijoličastih stilih, ki smo jih omenili, zračno telo te vrste pričeske uravnoteži visoko čelo. Lase, ki sušijo lase navzgor in stran od obraza, pomagajo, da se ta videz ne zdi preveč kaotičen.

Rdeči lasje, lepo pometana pričeskand3000/shutterstock.com

Glavnik čez

Česanje je dobilo slabo ime od likov, kot sta George Constanza in Donald Trump. Ko pa je narejen pravilno, je to eden najbolj uglednih in vsestranskih videzov. Lahko se nosi s katerim koli slogom oblačil. To lahko naredite s kratkimi do dolgimi lasmi. To je tako klasičen slog, ki izraža občutek pomembnosti in prisotnosti.

Debeli daljši lasje za moškeComaniciu-Dan/Shutterstock.com

Pobarvan s stranskim delom

Lasje srednje dolžine lahko potegnejo obraz navzdol, če jih ne pustite oblikovati, vendar so pri ustvarjanju tega obsežnega videza zelo zaželeni in potrebni. Ščetkanje in oblikovanje las lahko pomaga uravnotežiti strukturo obraza. Stranski del dovolj premakne videz, da ne izgleda preveč popolno, hkrati pa ohranja konzervativni občutek.

Moški lasje Quiff Stylevir

Side Swept Quiff

Pogosto domnevamo, da je treba petglavko pokriti s šiškami in da bi šal ali pompadour na nezaželen način podaljšal obraz. Toda pravzaprav ta smerna poteza odmika fokus od večjega čela. Ta videz dobite s sušenjem las navzgor in na stran. Meglica iz morske soli lahko daje volumen lasem, lak za lase pa ohranja zračnost videza, ki traja ves dan.

Taper Fade za vračanje las@barberofhellsbottom

Drop Fade z valovito teksturo

Vsi smo že slišali frazo “oči so okno v dušo”, in ta zbledelost pritegne pozornost prav tam. Nagib na straneh tega videza je spuščen nižje od tradicionalnega zbledenja, zato je ime “drop” zbledelo. Svetlejše območje bledenja zadene ravno v višini oči, kar opozori na privlačno potezo obraza.

Stranski del perfekcionista@birdcobarbers

Stranski del perfekcionista

Zaradi vitkih tankih las s konico templja in česanim stranskim pometanjem je ta slog zelo podcenjen. Enostavnost skriva dejstvo, da jo je treba vzdrževati in preveriti podrobnosti, kot so postave zožene, stranice pa potisnjene nazaj z vrhom.

Koničast Pompadour z Vidovim vrhom in zadnjo linijo las@barbergreg

Koničast Pompadour z Vdovim vrhom

Widow’s peak je zelo pogost z velikimi čeli, kar je sama po sebi stilska izjava, s tem drznim pompadourjem stvari samo dvigne na novo raven. Poleg tega zožitev na straneh z daljšim templjem doda slogu sodoben pridih.

Veliko čelo s česanimi lasmi na hrbtu@calebthebarber

Brušen hrbet Taper Fade

Popoln mid fade? Ja prosim, to ni nič manj kot to. Ta drzni vrh z ostro, a zoženo linijo pomaga prinesti zabavo na vrh. Na vrhu je majhen napihnjen pompadour s teksturo potiskanja nazaj. Ne pozabite uporabiti nekaterih izdelkov, da ostanejo nedotaknjeni.

Stransko počesani tanki lasje z naraščajočo linijo las@calebthebarber

Stransko počesani tanki lasje

Je to česana čistilna stran z ravno črto las? Ja, res je in zaradi podrobnosti tega je popoln. Strani pa so zožene, kar pri tem slogu ne vidimo pogosto. Vidite tisti rahli trdi del? Da, to je sodoben pridih.

Business Cut Inspired Burst Fade@loxam_barber

Business Cut Inspired Burst Fade

Prihaja balansirna frizura s to gostoto na vrhu in na obrazu. Strani so na kratko zožene in dolgo zbledele. Brada, ki se začne od templja, kaže, da tempelj precej jasno zbledi, na vrhu pa gre za klasično vijolično stransko brisanje s potezami s čopičem.

Čist Pompadour@johnny_snips

Čist Pompadour

Lahko bi bil popoln slog Harvey Spectra, vendar je zaradi spodrezanega zoženja na straneh sodoben retro stranski pomet s tem drznim trdim delom. Poleg tega zaradi tega kontrasta v gostoti zgornji ljubitelj in stranice bolj vitki, ne moremo zanikati, da izgleda neverjetno!