20 izvrstnih odtenkov Dapper – lahek gospodski slog

Danes vas bomo vodili skozi posebno nežno frizuro, ki postaja vse bolj priljubljena. Slog je kombinacija elementov iz klasičnih moških stilov, rezultat pa je sodoben zasuk, ki vdahne novo življenje starim pripravljenim.

Ta slog je kombinacija stranskega dela, zbledele ali zožene in zarezane hrbtne strani. Precej preprosto je, vendar vsebuje udarec. Če ste utrujeni od trenutne frizure in potrebujete osvežujoč slog, poskusite to.

Business Slick BackZasluge: Frizerji iz pletenic

Kaj potrebujem za lepšo frizuro?

Ta rez se najbolje obnese, če imate ravne ali valovite lase, ker jih boste morali postriči. Če imate kodraste (vendar ne zvite lase), boste to frizuro morda lahko potegnili, vendar bo to nekoliko težje.

Potrebovali boste tudi svoj najljubši izdelek za lase. Gel ali vosek s srednjim zadrževanjem bi moral biti primeren za večino tipov las. Če imate lase, ki jih je težko obvladati, poiščite trden izdelek. Zaželen je tudi mat izdelek, ker izgleda, da las ni bil dodan noben izdelek, zato ni mastnega videza.

@adamjosephchase/ Instagram

Kako se striči

Najprej prosite svojega brivca, naj zbledi (ali zoži) stranice in hrbet. Lasje naj zbledijo od približno 1 do 2. To bledenje je treba ponoviti na vaših templjih, zato bo nastali videz lep splošen zbledek.

Nato prosite svojega brivca, da zreže strižene lase s škarjami po tehniki glavnika (namesto s ščipalkami). Ko je ta korak končan, bi morali biti vaši lasje lepo zloženi skupaj. Z drugimi besedami, ne bi smeli videti dramatične razlike med zgornjim delom in stranicami/hrbtom.

JStone / Shutterstock.com

Na koncu prosite, da se lasje na vrhu porežejo na želeno dolžino. Lahko se odločite za poljubno dolžino, vendar ugotavljamo, da je za ta rez dobro od 2 do 4 palcev. Želite imeti dovolj las na vrhu, da jih lahko zataknete nazaj in jih razdelite, vendar ne želite preveč, sicer bo postalo neobvladljivo. Če si prizadevate za bolj obsežno frizuro, boste verjetno želeli, da bodo vaši lasje na daljšem koncu spektra, približno 3 do 4 palcev.

Prav tako lahko zahtevate, da se robovi vaše frizure podrobno prikažejo s ščipalkami, tako da imate okoli reza tanke črte. Po želji lahko tudi svojega frizerja zaprosite za britje v trdem delu.

Trdi del odrezanZasluge: Harley Detrick

Kako oblikovati Dapper frizuro

Začnite tako, da lase posušite z brisačo, da bodo še vedno vlažni. Med rokami nanesite približno četrtino velike količine izdelka in ga vtrite v lase. Prečesajte in nadaljujte z delom z rokami.

Razdelite lase in jih razčistite kot običajno, nato pa lase spredaj dražite, da dobite nekaj volumna. Nazadnje lase počešite nazaj, da dosežete uglajen videz. Ne pozabite: uporabite zmerno količino izdelka, da ohranite učinek in se izognete pretiravanju.

Klasičen zožen glavnik

Klasičen zožen glavnik

Ta slasten slog uporablja trendovsko tehniko stranskega pometanja in postopnejše zoženje, kar mu daje zelo poln in čeden videz.

Brad Pitt's Slicked Back UndercutTinseltown / Shutterstock.com

Slicked Back Undercut

Zarezana zadnjica je modna različica brezčasnega kroja. Tu je del manj očiten, saj je osrednja točka gibanje las nazaj.

Uradna valovita tekstura s stranskim delom@voodoohairlounge

Uradna valovita tekstura s stranskim delom

Če želite osnovnemu slogu dapperja dati zabaven pridih, je to frizura za vas. Lasje na vrhu tečejo čez in ven na čelo in dobro delujejo z ravnimi ali kodrastimi lasmi.

Preprost vrh s čistimi stranicami@lanedorsey

Preprost vrh s čistimi stranicami

Ali naj raje ostane kratek? Ta brezskrbna frizura ima zelo čist in enakomeren videz, ki minimalistično vpliva na dapper slog.

Stransko česan Classic@lanedorsey

Stransko česan Classic

Ščetkanje quiffa na stran je preizkušen in resničen videz in z dobrim razlogom. To je zelo prepoznavno bleščeča pričeska, vendar jo stranski pridih le malo popestri.

Stranski pometani prameni velike prostornine@we_married_hair

Stranski pometani prameni velike prostornine

Ta ohlapna, obsežna pričeska popestri nežno frizuro do novih višin (dobesedno). Dolgi lasje so počesani s prsti za valovit, vetroven videz, prikazan tukaj.

Večplastni Pompadour s koničnim templjem@brinie

Večplastni Pompadour s koničnim templjem

Tukaj je urejen pogled na klasičen pomp. Lasje so odmaknjeni nazaj in s prsti počesani samo z dotikom, da ustvarijo občutek gibanja, medtem ko subtilna linija zagotavlja dodatno definicijo.

Frizura Caeasar Georgea ClooneyjaDenis Makarenko / Shutterstock.com

Poslovni odsek Caesar Inspired Business Georgea Clooneyja

Cezarjev rez je prestal preizkus časa, zato je veliko velikih variacij. Ta kratek poslovni rez ima korenine v Cezarjevem rezu, vendar je nekoliko bolj zapleten in ima nežen del.

QuiffDFree/Shutterstock.com

Neat Quiff

Če vam je všeč, da so vaši lasje čedni, a še vedno želite veliko stilov, je ta preprosta poslikava odlična možnost.

Uradni stranski pomet@urednistvo.pricesk.robert

Uradni stranski pomet

Tukaj je preprosta bleščeča frizura, ki je še posebej dobra za fante s tankimi lasmi. Lasje so preprosto odmaknjeni na stran, rezultat pa je svečan in eleganten.

Pričeska s stranskim delom Justina Timberlakeamagicinfoto / Shutterstock.com

Klasični konus in škarje Justina Timberlakea

Kombinacija osnovnega škarjastega rezanja in konusa se morda sliši pretresljivo, v resnici pa gre za fantastično kombinacijo, ki nikoli ni izginila.

Ivy LeagueKathy Hutchins / Shutterstock.com

Ivy League

Če si želite nizko vzdrževalne pričeske, poskusite z Ivy League. Ta gospodski kroj bo deloval s katerim koli tipom las in ga lahko dobite v kateri koli brivnici ali salonu.

Debela ščetka za lase nazaj z zbledelimi stranmi@ virgiltb

Debela ščetka za lase z izbledelimi stranmi

Še en videz z minimalnim vzdrževanjem, ki se odpove trdemu delu in namesto tega osredotoči pozornost na zbledele stranice, ki se brez težav zlijejo s preprosto in gladko povratno krtačo.

Trezne quiffed pramene@we_married_hair

Trezne quiffed pramene

Nekaj ​​lahkega stila na precejšnji dolžini navzgor ustvarja sproščen videz s prsti, z nizko tipko na straneh pa ne odvrača pozornosti od prave zvezde predstave.

Tesno nastavljen in česan trdi del@mattjbarbers

Tesno nastavljen in česan trdi del

Zelo natančna inkarnacija klasičnega bleščečega vojaškega kroja, to zahteva nekaj predanosti jeklenih oči stylingu ali vsaj obiskom brivnice.

Prav tako doma na nogometnem igrišču, tako kot v dvoranah West Pointa, bo ostrina tega pogleda zagotovo zbudila spoštovanje in občudovanje vaših vrstnikov in v srca nasprotnika vnesla ljubosumni strah.

Stranski del očistite z napihnjenim pompadourjem@cal_newsome

Stranski del očistite z napihnjenim pompadourjem

Pri igranju stand-up basa v grozljivem psihobilskem bendu ga povprečna frizura preprosto ne postriže.

Izpihajte pot pompadourja, navzgor in obdržite te brušene folikle. Dajte svojemu brivcu, da spusti to brezhibno bledenje na kožo in si lase razcepi močneje, kot je to storil Mojzes v Rdečem morju.

Klasična subtilna kapljica zbledi@alexthegreatvivar

Klasična subtilna kapljica zbledi

Del ne sme teči po dolžini vaše krone, včasih pa zadošča že za najmanjši razcep na liniji las, ki se hitro zlije z teksturiranimi valovi zgoraj.

Subtilni poudarki poudarijo marmorirano naravo peščeno blond las, dodajo barvno razsežnost in ne morete zgrešiti s preprostim zožanjem, ki se elegantno premakne navzdol do padca.

Tanek stranski del s srednjim bledenjem@tonisaura_barbershop

Tanek stranski del s srednjim izpadanjem

Rahlo nagnjen stranski del doda edinstven okus temu trdnemu srednje zbledelemu quiffu. Srednje dolg zgornji del je oblikovan v stoječi val z občutljivo teksturo, gladke robne črte pa se subtilno nadaljujejo v skoraj neopazni bradi.

Klasični lasje s stransko krtačo@javi_thebarber_

Klasični lasje s stransko krtačo

Ena izmed najboljših stvari kombinacije dapper part/zoper/brushback je, da omogoča neskončne možnosti oblikovanja glav vseh oblik in velikosti.

Če vas skrbi, da bo katera koli dolžina navzgor podaljšala vaš že tako dolg obraz, nastavite trdi del dovolj visoko, da naredite prelom v obrisu glave in ustvarite izrazito ločitev glave in las. S prstnim čopičem po dolžini naravnost stran od tega dela in pri stranskem nagibu boste dobili klasično podobo s fino teksturo.

Tesno oblikovan s koničastim doprsjem@mintbarbershops

Tesno oblikovan s koničastim doprsjem

Silhueta te frizure nakazuje posadko uporabnikov vrst, verjetno se imenuje Blaine in ironično nima pojma, kaj je restavracija Big Boy. Toda zaradi močno odmaknjenega, prečnega trdega dela je narezan konj drugačne barve.

Konusne stranice in stiliziran vrh sta dovolj tradicionalna, vendar sta v kombinaciji z avante garde postavitvijo tega trdega dela postala nekaj izjemnega.

Teksturiran Pompadour@cutsbyerick

Teksturiran Pompadour

Skromnejša različica trdega dela. Rahlo zožene stranice ne odvračajo pozornosti od teksturiranega pompa zgoraj. To je robusten videz, ki ga je enostavno doseči z minimalnim jutranjim stajlingom.

Klasičen konus s čopičem navzgor@we_married_hair

Klasičen konus s čopičem navzgor

Valovita dolžina na vrhu ni predpogoj za lepši videz. Krajši brušen posevek doseže enako prefinjen videz z minimalnim vzdrževanjem. Čista koža zbledi in pohvali temne ali celo slane lase.

Tanek del s česano stransko krtačo@rockstarsbarberscradleyheathr

Tanek del s česano stransko krtačo

Kot je razvidno iz mnogih modnih fantov v Veliki Britaniji, je ta stranska krtača počesana in oblikovana do popolnosti z elegantnim visokim delom.

Klasičen trdi del s stransko krtačo@chris_barbercode

Klasičen trdi del s stransko krtačo

Še en rez, ki uporablja neortodoksno postavitev trdega dela, nekoliko višje od standardnega. Tako zožena zbledelost spodaj kot valovita dolžina navzgor sta odmaknjena od tega dela pod kotom, kar daje gibanje curlu vala.

Večplastni vrh z Undercut Fade@javi_thebarber_

Večplastni vrh z Undercut Fade

Nerazrezana zbledelost je lahko videti prav tako veličastna brez kakršnega koli dela; namesto dramatičnega kontrasta gladka kohezija med kratkim in dolgim. Robovi naj bodo obrobljeni in resnično izpihujejo pompadour za velik, dvignjen in teksturiran slog.

stranski deli-patty_cuts@patty_cuts

Poluregulacijski rez

Kljub strogemu, vojaško navdahnjenemu imenu, je regulacijski rez eden najbolj vsestranskih formalnih stilov. Vse, kar potrebuje, so daljši, lepo počesani lasje na vrhu, s krajšimi, zoženimi (če ne zbledelimi) stranicami. Izbira trdega dela ali ne in postavitev samega dela omogočata skoraj neskončne izbire.

stranski del@tonisaura_barbershop

Regulation Inspired Comb Over Style

Ta različica regulacijskega reza uporablja bolj značilno postavitev za trdi del, vendar zniža kožo, ki je dovolj zbledela, da definira robove v bočnicah in juuuust komaj v skoraj nevidno duhovito brado. Pri prilagajanju klasike je vse v podrobnostih.

Pompadour@jubei_ma

Pompadour

Podobno kot pri predpisih (in res vse preizkušene pričeske) tudi pompadour ponuja številne možnosti.

Od rockabillyjevega odnosa Briana Setzerja do gledališke melanholije Morrisseyja bi ta različica izgledala doma med belimi majicami in množico Lucky Strikes poznih 50 -ih.

Temno zbledeli tempelj@domthebarberian

Temno zbledeli tempelj

Na svetlejši polti imajo svetli lasje prednost, da se skoraj nevidno mešajo, saj zbledijo proti koži. To lahko uporabimo za dramatičen učinek, ki daje robom efemerno duhovitost in fino stransko brušeno zgornjo tonsko globino med svetlobo in senco.

Klasični Pompadour z elegantnim konusom@javi_thebarber_

Klasični Pompadour z elegantnim konusom

Druga vrsta pompadourja, ta različica uporablja teksturirano pihanje s prstom, ki na vrh dodaja vse vrste plasti. Tudi dokaz, da elegantnega pompa ni vedno treba združiti s čisto obritim obrazom.

tanki lasje@blackfishbry

Drop Fade s klasičnim vrhunskim obrezovanjem

Ni vam treba vedno znova odkrivati ​​kolesa. Včasih potrebujete le čisto kapljanje z nekaj valovitih valov na vrhu.

Očistite stransko pometanje s koničnimi stranicami@blackfishbry

Očistite stransko pometanje s koničnimi stranicami

Ta eleganten slog izgleda dobro v vseh barvah las, še posebej pa je presenetljiv v kombinaciji s tonsko raznolikostjo peščene blondinke. Trdi del spodaj pušča dovolj dolžine, da tvori zožitev velike oblike.

moške pričeske z okroglim obrazom@blackfishbry

Stiliziran srednji vrh s trdim delom

Oživitvena mehkoba. Ta kroj se ne izogiba težkemu slogu, zato se za največji sijaj odloči za nematinski izdelek. Stisnite svojo zoot obleko in polirajte žepno uro, ker ta kroj pravi, da greste nocoj ven!

dražji odbitki@tonisaura_barbershop

Kompaktno oblikovan zgornji in trdi del

Če bi se moral Vanilla Ice v 80. letih kdaj pojaviti na sodišču, bi ga morda njegov frizer udaril s to ugledno različico njegovega ikoničnega ravno vrha.

Zagotovo ni razloga, da bi vedno hodili po mehkih valovih standardnega čopiča. Zmešajte ga z ostrejšimi koti na vrhu in lepo razpokanimi stranmi.

dražji odbitki@rio_black_rose

Dolg vrh Slick Back

Pri katerem koli slogu s hrbtom vedno obstaja nevarnost, da bo videti … mastno. Ta lahek mat zaključek s prstnim krtačenjem preprečuje, da bi ohranil teksturo z lasišča. Okusni del in izbruh zaokrožijo ta priložnostni pogled na običajno bolj agresiven videz vračanja.

bleščeča frizura@blackfishbry

Srednje bledenje in klasično poslovno rezanje

Zdaj je to bolj tradicionalen pogled na zadnjo stran. Predlaga asertivnost, odločnost, inteligenco; veroizpovedi močnega posrednika. Zmešajte in ohranite oster videz z gladkim zbledenjem namesto tipičnega trdega dela.

dapper@blackfishbry

Zgornji del in stožčaste stranice v glavnem slogu

Približno tako nežno, kot se lahko naredi frizura. Brezhibno nizko kapljanje zbledi brez zarez pod praktičnim trdim delom, z urejenim zgornjim čopičem navzgor, s katerim bi bil vaš pradedek ponosen.

dražji odbitki@rio_black_rose

High Drop Fade in Long Top Hard Part

Ta edinstven rez pravi hudiča s standardnim trdim delom in se namesto tega odloči za poševni kot, ki se začne precej mimo zgornjega templja in teče po celotni dolžini krošnje. Dolgi pridelki na vrhu so ob strani brušeni s širokozubnim glavnikom, kar mu daje teksturo.

počesati@jeremywexlerhair

Klasični konus in glavnik

Dekonstruiran del, preprost konus in srednje dolga stranska krtača navzgor. Kaj ni všeč pri tem sproščenem slogu z nizkim vzdrževanjem?

Frosty White Mohawked Brush Up@faraz_rouhi_

Frosty White Mohawked Brush Up

Zelo hipsterski videz, a če je narejeno pravilno, lahko izgleda elegantno. Mrazno belo barvilo je trendovsko, medtem ko je vrh rahlo brušen in rahlo mohawked, podprt z grizlijsko brado, zaradi česar je vse popolno.