20 izvrstnih špičastih pričesk: vodilne ideje za leto 2020

Videli smo, da so mnoge moške frizure prišle v središče pozornosti. Letos so v trendu skoraj vse vrste pričesk, od dolgih in tekočih stilov. Menimo pa, da manjka ena kategorija: špičaste pričeske.

Tiziano Ferro špičasti lasjeTiziano Ferro s špičasto pričesko, zasluge: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ti kosi so mladostni in energični. Odlične so, če nimate poklicnega dela ali drugih zahtev, na primer strogega šolskega kodeksa oblačenja. Če iščete zabaven, brezskrben slog z malo drže, so lahko vaše nove najljubše ščetkaste pričeske. Delajo z večino tipov las, saj se večinoma opirajo na izdelke za lase.

Špikan teksturiran umetni jastreb s postavo@z_ramsey / Instagram

Najboljši del večine teh špičastih pričesk je njihova prilagodljivost. Lahko jih nosite v slogu “navzgor” ali pa jih pustite neoblikovane in jih nosite “navzdol”. Kljub temu bodo te pikantne pričeske zahtevale intenzivno oblikovanje, zato bodite pripravljeni nekaj kakovostnega časa preživeti pred ogledalom v kopalnici.

Brez odlašanja, tukaj so naše najboljše špičaste pričeske za leto 2019:

Odklopljen kotni rob@Julij Cezar

Spiky Fringe

Koničasti obrobni slog ustvarja vetroven videz zahvaljujoč pomoči visokokakovostnega izdelka za lase. Rezultat je rahlo neurejen videz, ki poudarja lase na vrhu.

Ker ta slog naredi vaše šiške osrednjo točko vaše frizure, je idealno, če imate kvadratno ali podolgovato obliko obraza. Če imate definirane obrazne poteze, na primer močne ličnice ali izrazito čeljust, je to tudi dober slog za vas. Za ta slog boste potrebovali nekakšen izdelek za lase; mousse, gel in vosek delujejo dobro.

Za začetek boste želeli krajše lase z dolžino spredaj. Če želite to doseči, prosite svojega frizerja ali stilistka, naj obreže hrbet in stranice, pri tem pa pusti dolžino na vrhu in na šišku. 1 do 3 cm na vrhu je najboljši za ta slog, pri čemer imajo šiške najdaljšo dolžino. Ta rez tudi izgleda odlično z bledenjem.

Ko imate pravi kroj, je čas za stil. Začnite z rahlo vlažnimi lasmi, posušenimi z brisačo. Začnite z majhno količino izdelka, velikosti približno penija, in ga temeljito vtrite v šiške.

Za oblikovanje lahko uporabite glavnik ali čopič, in ko dobite slog, ki vam je všeč, ga lahko posušite s sušilcem za lase. Ključ do večine ostrih pričesk, tudi te, je eksperimentiranje. Nekaj ​​časa bo trajalo, da ugotovite, kateri slog vam je všeč in kako ga dobiti.

Ničesar ne morete nadomestiti, če bi nekaj časa namenili stylingu in se poigrali z različnimi količinami izdelkov in različnimi načini oblikovanja.

Liam Hemsworth ostrižena koničasta ostrižena frizuraFotografska dela / Shutterstock.com

Kratki špičasti lasje

Od vseh šiljastih pričesk so kratki špičasti lasje eni najbolj brezčasnih. Omogoča vam, da zmanjšate vzdrževanje in ga povečate, kadar želite. Je tudi eden najlažjih za oblikovanje in vzdrževanje.

Osnova za kratke zašiljene lase je krajši rez, ki ga lahko nato popestrite z izdelkom. Za ta slog lahko izberete različne krajše kroje, vključno z Ivy League in butch krojem. Nato vzemite mousse, vosek ali gel in si privoščite styling.

Če še nimate kratke frizure, jo boste želeli dobiti. Vprašajte svojega frizerja ali stilista za kratek slog, ki vam je všeč. Za ta kroj je primeren daljši slog, kot je Ivy League.

Priporočamo tudi, da vnesete sliko točno tistega sloga, ki ga želite. Če želite oblikovati kratke šiljaste lase, vnesite lase v kraje, ki jih želite oblikovati. Na primer, če želite koncentrirati konice na vrhu glave, se prepričajte, da je izdelek tam temeljito nanesen.

Ko to storite, s prsti in/ali glavnikom/krtačo položite lase navzgor. Lahko imate na tone majhnih ali večjih konic, zato poskusite in poglejte, kaj vam je všeč.

Odklopljen Faux Hawk@braidbarbers

Faux Hawk

Umetni jastreb je sredina frizure, ko gre za špičaste pričeske. To ni najbolj skrajni slog na tem seznamu, vendar tudi ni najbolj konzervativen.

Umetni jastreb je ena bolj prilagodljivih šiškastih pričesk. Pri oblikovanju las proti sredini imate široko paleto možnosti. Odločite se lahko za bolj ventilatorski videz ali bolj subtilen potisnjen videz.

Priporočamo, da si ogledate različne sloge umetnih jastrebov in vidite, kaj vam je najbolj všeč. To je ena krajših špičastih pričesk. Za ta rez je dobro od pol centimetra do 2 centimetra na vrhu.

Vprašajte svojega frizerja ali stilista za želeno dolžino na vrhu. Stranske in hrbtne strani so lahko zbledele ali preprosto obrezane. Za oblikovanje umetnega jastreba začnite z vlažnimi lasmi, posušenimi z brisačo.

Izdelek nanesite na lase in temeljito vtrite. Ko izdelek nanesete na vse lase, dvignite trak las na sredino las.

Kjerkoli od pol palca do palca širine je dobro. Oblikujte te lase tako, da jih potisnete skupaj proti sredini. Ustvarite lahko različne umetne jastrebe z različnimi tehnikami oblikovanja, zato eksperimentirajte. Preostale lase je treba sploščiti, te lase pa lahko oblikujete tudi v različne smeri.

Barvani lasje z emo teksturirano emo@roryjpierce

Barvana emo pričeska

Medtem ko frizura emo ni običajno kategorizirana s špičastimi pričeskami, so konice pri tem striženju običajno opazna lastnost. Ta izrez, ki so ga v zadnjih desetletjih popularizirali moški glasbeniki, je zagotovo eden najbolj privlačnih stilov na tem seznamu.

To je zapleten slog, zato se priporočamo, da fotografirate svojega frizerja ali stilista. Šiške je treba pustiti dolge, konce pa razrezati z britvico, da dosežemo razdrobljeno teksturo.

Lasje na hrbtu in na straneh so lahko kratki ali dolgi, odvisno od vaših želja. Če želite dodati konice, izdelek preprosto nanesite na vlažne lase in jih oblikujte.

Skupna mesta za trne so v bližini krošnje, spredaj in ob straneh. S tem rezom lahko ustvarite nekaj norih trnov, ali pa ga ohranite razmeroma subtilno.

Mohawk zbledi@elboribarber

Mohawk

Tradicionalni mohawk ni preveč radikalen, vendar je punk različica, znana kot liberty spikes, ena najbolj edinstvenih in izstopajočih pričesk v zadnjih nekaj desetletjih. To je tudi prilagodljiv slog. Lahko imate krajšega mohawka, ki je bolj podoben lažnemu jastrebu, ali pa se odpravite na pol in ga oblikujte na punk način.

Res je, da liberty konice niso za vsakogar, so pa verjetno najbolj ikonična šiškasta pričeska. Strani in hrbet sta običajno obrijana, vendar lahko zahtevate, da jih obrežete s krajšo nastavko za striženje (od #1 do #3 ali tako).

V sredini ostane le trak las, ki ga lahko podaljšate ali skrajšate, odvisno od tega, kateri slog želite. Za slog liberty spikes boste potrebovali dolge lase. Spredaj mora biti vsaj do vaših oči in zadaj mimo ušesnih mešičkov.

Za podporo konic boste potrebovali tudi izdelek z največjo močjo. Nato si konice odrežite z vezicami za lase ali zaponkami in posušite vsako konico, ko jo oblikujete.

Spiky Undercut Jeremyja Rennerja

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Spiky Undercut Jeremyja Rennerja

Še ena modna podoba kratkih zašiljenih las, ta šiljast podrezan kos ima ravno pravo mero teksture. Ni presenetljivo, vsekakor pa je še vedno trmast slog. Zaradi podreza na straneh je vse urejeno.

Hunter Hayes’s Spiky brušena frizura

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Blond Spikes Hunterja Hayesa

Če želite imeti tako šiljaste lase in veliko pretoka, razmislite o tem slogu. Lasje so oblikovani v ohlapne konice s kovrčavimi konicami, zaradi česar je ta frizura hibrid med bolj klasičnim šiljastim rezom in brušenim stilom.

Tanki blond lasje s konusom

@crowbarber

Tanki blond lasje s konusom

Kosi za tanke ali fine lase zahtevajo nekoliko več finese. Kot je prikazano tukaj, je treba lase položiti, da ne bodo videti preveč tanki. Nanos las po plasteh zagotavlja tudi fantastično teksturo.

Stransko stružena tanka tekstura

@ javi_thebarber_

Stransko stružena tanka tekstura

Špičasti lasje ne smejo biti neurejeni. Če želite zvijati konice na drugačen način, je ta lep slog z rahlim špirom morda za vas.

Pocky kratke miniaturne pramene s srednje bledim britjem

@ virgiltb

Pocky kratke miniaturne pramene s srednje bledim britjem

Tu je še ena krajša frizura, ki zagotavlja svež pristop k šiljatem slogu. Lasje so nagnjeni naprej in navzgor, da ustvarijo gibanje, srednja bleda pa pritegne oko do konic.

Obrit lasje s teksturo

@paul_barbercode

Obrit lasje s teksturo

Ta pričeska ima veliko udarcev z nagnjenimi konicami in obrito črto. S svojim zabavnim, hladnim videzom doseže lepo ravnovesje med priložnostnim in razburljivim.

Clear Mid Fade Plus Dyed Highlights

@r.braid

Clear Mid Fade Plus Dyed Highlights

Pričeske z oblikovalskimi pridihi postajajo vse bolj priljubljene in enostavno je razumeti, zakaj. Ta oblikovalski videz ima na vrhu rahle, mehke trne in sredinsko bledenje z obrito linijo.

Suha tekstura z zbledelostjo

@javi_thebarber_

Suha tekstura z bledenjem

Ta špičast slog ima mat površino, ki daje lasem grobo, a puhasto teksturo. Visoka bleda poudarja konice, ki skoraj tvorijo fohawka.

Spiky brušen z line up

@z_ramsey

Spiky Brushed up + Line up

Za mladostno vzdušje poskusite s šiljastim slogom z veliko gibanja po laseh. Ta špičast čopič je odlična možnost, z nežnim izginjanjem in postavo, ki dodaja še več osebnosti.

Počesana špičasta pričeska

Počesana špičasta pričeska, avtor @andrewdoeshair

Počesana špičasta pričeska

Pogled na posteljno glavo je še vedno priljubljen in pogosto vključuje veliko neurejenih konic. Ta slog vzame osnovno krtačo in lase še bolj razkuha, da dobi ta namerno neurejen videz.

Teksturirane konice s konusom

@javi-frizer

Teksturirane konice s konusom

Konice v tej teksturirani frizuri so izredno definirane in namerno oblikovane naprej in navzgor za največje gibanje.

Položene konice

@kalin_barber

Položene konice

Večina odbitkov, ki smo jih prikazali doslej, ima konice, ki se upognejo navzgor, vendar so te konice oblikovane naprej, da ustvarijo valovit, večplastni videz.

Spiky Textured Undercut + Line Up

Spiky Textured Undercut + Line Up, avtor @javi_thebarber_

Spiky Textured Undercut + Line Up

Lepi trni, subtilna linija in gladko bledenje templja sestavljajo ta super čist rez. Če se želite malo zabavati s svojimi lasmi, a ohraniti urejen osebni slog, je to morda pravi kroj za vas.

Pocky nepravilne konice z zbledelimi stranicami

@ jediclippertricks

Pocky nepravilne konice z zbledelimi stranicami

S teksturiranim pridelkom nikoli ne morete zgrešiti! Še posebej s slogom, kot je ta, ki ima popolno zbledelost na straneh, da preide v središče pozornosti do tankih konic.

Teksturiran stranski špičast top fant

Zasluge: Frizerji iz pletenic

Pobarvana ščetkana pričeska

Za tiste, ki iščejo nekaj, kar spada na avanturistično plat, vas vabimo, da sprejmete kontraste! Na ta pogled ima podrezanost, ki meji na tempelj, funky vibe in nam je všeč!

Podčrtani podrezani + špičasti lasje

Podčrtani podrezani + špičasti lasje, avtor @javi_thebarber_

Brušeno podrezano

Krtača je lahko ena od tistih pričesk, ki so videti brezčasne, precej jih je enostavno oblikovati in vam bo dala elegantno igriv videz, medtem ko je spodrezano orodje postalo osnova za mešanje in ujemanje med pričeskami.

Umetna pričeska za jastreba Zac Efron

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Spiky Fohawk Zaca Efrona

Zac Efron je imel odlične rezultate pri ohranjanju elegantnosti pri svojih laseh; vse, kar naredi s svojimi lasmi, bo zagotovo prineslo tisoče ljudi.

Tukaj ima tisti nepreviden slab fantovski videz z nekaj zelo lahkotnih konic. Poudarjeni nasveti dajejo celotnemu videzu več globine.

Spiky Short Fohawk with High Skin Fade

Spiky Short Fohawk with High Skin Fade, avtor @javi_thebarber_

Spiky Short Fohawk with High Skin Fade

Kratek faux jastreb je tako vsestranska frizura, z njim se lahko zabavate in oblikujete popolne trne za malo punk vibracije.

Poudarjeni Brush Up Spikes

@tombaxter_hair

Poudarjeni Brush Up Spikes

Zabavajte se in eksperimentirajte z vrhunci! Tu odlično delajo pri uokvirjanju obraza in poudarjanju te čudovite teksture za tako običajno pričesko, kot je ščetkanje.

Pobarvana Spiky Fade

@tombaxter_hair

Pobarvana Spiky Fade

Ta sanjska barva nas spominja na zasnežene gorske vrhove. V kombinaciji s trdim dizajnom na strani ta francoski pridelek dvigne na naslednjo stopnjo.

Pink Spikes in Mid Fade

@kalin_barber

Pink Spikes in Mid Fade

Trenutno imate daljše lase, kot ste jih vajeni? To lahko izkoristite in se odločite za podrezovanje s temi odlično oblikovanimi konicami in nasvetom dodate malo barve! Če se odločite, da ni za vas, brez skrbi! Samo odrežite jih!

Speedster Spikes in Drop Fade

@reyesthebarber

Speedster Spikes in Drop Fade

Izpadanje kapljice na tej neverjetno podrobni pričeski je kot nalašč za kontrast vodoravnemu toku celotnega videza. Doseči bo treba nekaj časa in precejšnje količine izdelka.

“>