20 pričesk za moške s tankimi lasmi (dodajte več volumna)

Če imate tanke lase, se vam morda zdi, da je to prekletstvo, v resnici pa je preprosto biti eleganten s tankimi lasmi. Pravzaprav so za nekatere pričeske tanki lasje idealni.

Ne glede na to, ali imate naravno tanke lase ali lase, ki se s starostjo redčijo, lahko odstranite najrazličnejše čudovite sloge. Tukaj je 15 pričesk za moške s tankimi lasmi, ki jih imamo radi.

Pompadour z očali z zadnjico@barberdeano

Pompadour z Undercut

Ta lahka, zračna prevleka pompadourja se dobro prilega tankim lasem. Objemite svoje tanke lase s to različico klasičnega pompadourja. Ekstremno zbledelo na straneh in na hrbtu naredi pomp v središču pozornosti. Preprosta in prefinjena, to je odlična izbira za elegantnega gospoda.

Koničasta pričeska s stransko teksturo@cuttyfresh

Koničasta pričeska s stransko teksturo

Ta slog uporablja teksturo tankih las v svojo korist. V tem slogu tanki lasje izboljšajo slog. Zaradi običajno urejene narave tankih las je enostavno česati stranski videz. Rezultat je čist in profesionalnega videza, zato je to odlična izbira za poslovno frizuro, ki deluje tudi v priložnostnih situacijah.

Garrett Clayton's Side Swept Thin HairFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Eleganten stranski pomet

Fantom, ki imajo raje obrobje, ta sproščen videz prinaša. Neurejen, a eleganten, je zabaven kroj, ki ga je mogoče ukrotiti ali sprostiti. Pričeske za moške s tankimi lasmi se običajno osredotočajo na plastenje, vendar ta slog ustvarja obrobje, ki izniči tankost las. Tankost las ustvarja prožno obrobje, ki se bo premikalo z vami. Pri tem obrobnem slogu nam je všeč občutek polnosti, ki daje glavi navpično in vodoravno globino.

Side Swept Low Fade@evan_thebarber

Enostavno in vpadljivo

Fantje s tankimi blond lasmi, nismo vas izpustili! Ta slog, ki ga navdihuje Low Fade, svež kroj z veliko gibanja. S strani pometani lasje usmerjajo oko. Zabaven, mladosten slog, ki je bistven. Poleg tega je precej gospodski videz!

Razčistite pričesko

Odmikanje las se ne ujema s tem odhajajočim slogom

Če imate tanke lase in odmikajočo se linijo las, ste pravkar spoznali svojega novega najboljšega prijatelja. Ta slog, kot ga tukaj prikazuje U2’s Bono, je odličen videz, ki izkorišča umivajočo se linijo las v svojo korist. Skrtačen slog doda volumen na pravih mestih, rahlo neurejeni lasje pa dodajo prisotnost. Ni vam treba več zaničevati las!

Quiffed Side Swept@anton_marchenko_

Quiffed Side Swept

Zabavna, nepozabna podoba, ta živahna frizirana pričeska je kot nalašč za pustolovce. Ta pričeska ni za vsakogar, zagotovo pa pritegne pozornost. S tem ostrim, asimetričnim videzom boste izstopali iz množice. To se razlikuje od drugih pričesk za moške s tankimi lasmi, ker se pri svojem videzu opira predvsem na oblikovanje. Trden vosek ali gel bo ključ do tega sloga.

Blond Quiff with Cowlick

Quiff-navdih

Popolnoma neurejen, ta navdihnjen videz razbije tipičen model pričeske. Če menite, da večina teh pričesk za moške s tankimi lasmi ni dovolj divja, poskusite to za velikost. Ta posnetek izkoristi cowlick za ustvarjanje nepričakovanega trenutka v slogu. Rezultat je videti, kot da so vam lase le razmetali morski valovi.

Pričeska Ivy League Liam PayneFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Pričeska Liam Payne iz Ivy League

Slog, ki daje izjavo, je ta različica Ivy League klasična in elegantna. Če ste ljubitelj pametnega, kratkega videza Ivy League, potem razmislite o tej različici, ki je kot nalašč za tanke lase. Odrezan blizu glave, slog izgleda polno, koža pa zbledi na straneh in tako lasje na vrhu izstopijo. Ta frizura dokazuje, da za popoln videz tankih las ne potrebujete tone las – potrebujete le pravo kombinacijo elementov.

Side Swept Short Fringe

Urejen slog

Ta moden, urejen slog je idealen za modne moške, ki si želijo tako frizuro kot njihova garderoba. Če bi bila ta pričeska kos oblačila, bi bila to lahko odlično oblikovana majica z gumbi v Oxfordu: na prvi pogled nezahtevna, a ob pregledu drzna in vznemirljiva. V tem slogu je veliko gibanja in lasje se skoraj zožijo do točke na sredini, navdih za videz umetnega jastreba. Vzemite nekaj visokokakovostnih izdelkov za lase in v kratkem boste zamajali ta rez.

Pomped zarezan z brkivir

Retro slog

Pojdite nazaj s tem zapuščenim videzom. Kot nalašč za tanke lase, ta slog vas bo naredil še bolj prijetnega. Pobarvan videz je med najboljšimi pričeskami za moške s tankimi lasmi. Tanke lase je mogoče zlahka ukrotiti, polizanje las pa doda pridih finosti, ki vas popelje od moškega v gospoda. Ta preprost videz uporablja postopno, mešano zbledelo na straneh za popoln videz, lasje na vrhu pa so lepo postavljeni za največjo eleganco.

Očistite stransko krtačo@we_married_hair

Bledenje kože

Zaradi visokega kontrasta med vrhom in stranicami si to frizuro zapomnite. Za fante, ki si želijo najnovejšega sloga, ne iščite več. Če iščete različne pričeske za moške s tankimi lasmi, boste morda iskali nekaj drugačnega. Če je tako, je lahko ta stranska brušena zbledelost vaš naslednji slog. Lepo brušeno z dramatičnim zbledenjem, ta rez pomaga prikriti tankost las, tako da se osredotoči na ravnovesje med polnimi lasmi na vrhu in izginotjem na straneh. Če želite dodaten slog, prosite svojega frizerja, naj se obrije v trdem delu.

Izpadanje kože z ročno brušeno hrbtno stranjo@barberdeano

Izpadanje kože z ročno brušeno hrbtno stranjo

S to elegantno krtačo, ki tanke lase popelje na novo raven, se vrača k osnovam. Čiščenje s čopičem je odlično za tanke lase, ker tankost uporabljajo kot prednost. Kot lahko vidite na fotografiji tukaj, so lasje čedni in na svojem mestu, vendar ne izgledajo trdo ali brez življenja. Če imate raje daljše pričeske, je takšna krtača odlična izbira. Dober izdelek za lase in nekaj ščetkanja vas bodo pripeljali v hipu.

Počistite s kožo zbledelimi stranmi@hairbymikebernstein

Umetni jastreb

Ta faux hawk slog je le malo kaotičen, popolnoma primeren za pustolovce. V tem kroju so tanki lasje oblikovani navzgor in do te mere zoženi v slogu umetnega jastreba. Naravna plast, ki nastane pri oblikovanju las v umetnem jastrebu, je odlična za tanke lase. Konična zbledelost na straneh prispeva k prisotnosti las, zaradi česar je to vsestranski videz.

Ryan Reynolds Kratke konice s tankimi lasmiFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Teksturirano

Ta zelo teksturirana frizura je živahna, a sproščena, odlična za druženje in uživanje v dnevu. Včasih se morate sprostiti in se sprostiti, ta frizura pa je idealna za tiste trenutke. Tanki lasje so kratko ostriženi in teksturirani, zaradi česar so lasje na vrhu osrednja točka. Obrezane stranice pomagajo in usmerjajo oko na vrh glave. Ta slog je tudi zelo obvladljiv, zato vam ne bo treba ves dan postavljati las na svoje mesto. Ta slog lahko traja in še naprej izgleda dobro.

Slick Pompbarbertownworcs

Gladko in elegantno

S klasičnim pompadourjem je težko zgrešiti. Eleganten in eleganten ta videz prinaša prefinjeno, privlačno prisotnost. Ta sodoben pogled na pompadour združuje vintage in novo za edinstveno kombinacijo. Za to boste potrebovali daljše lase, saj se lasje ponesejo nazaj po glavi. Velikodušna količina pomade bo temu videzu dala sijaj, ki si ga zasluži, ekstremna zbledelost na straneh pa odlično dopolnjuje dramatičen pomp. Če želite ostati modni, je ta slog za vas.

Neurejen srednji vrh Johnnyja Deppa DFree / Shutterstock.com

Neurejen srednji vrh Johnnyja Deppa

Verjetno niste vedeli, da ima Johnny Depp pravzaprav precej tanke lase. To je zato, ker uporablja sloge, ki mu kar najbolje izkoristijo lase, vključno s tem neurejenim, ležernim videzom, ki daje malo dodatnega volumna.

Večplastni konus z bledenjem doprsja@did_by_kid

Večplastni konus z bledenjem doprsja

Za ustvarjanje volumna s tankimi lasmi lahko uporabite nekaj trikov. Eno je, da si lase razčesate na stran, na katero običajno ne padejo, s čimer zagotovite volumen, kot je prikazano tukaj. Počasen zbledek doda lepoto.

Klasični Pompadour z izpadanjem@spukthebarber

Klasični Pompadour z izpadanjem

Drug trik je, da lase ohranite tesno zapakirane s pomočjo kakšnega izdelka za lase, kot je pomada. Ta tehnika je odlična za sloge, kot je klasični pompadour.

Počistite s Clean Mid Fade@ javi_thebarber_

Počistite s Clean Mid Fade

Če želite iz tankih las potegniti nekaj teksture, se odločite za slojevit slog, kot je ta čopič. Krajša dolžina omogoča, da lasje ohranijo valovito gibanje od zadaj naprej.

Nepravilni špičasti tanki lasje@crowbarber

Nepravilni špičasti teksturirani lasje

Tanki lasje so pogosto lahko puhasti, a to lahko dejansko izkoristite s takšnim videzom. Tu frizziness prispeva k teksturi in napolni lase.

Klasična subtilna kapljica zbledi@alexthegreatvivar

Klasična subtilna kapljica zbledi

Tukaj je poliran, trendovski slog, ki ohranja tanke lase lepe in čiste. Zaradi visokega stranskega dela in nizkega padca kapljica je ta frizura vizualno privlačna in urejena.

Podrezan krilati srednji del@luiiisc_

Podrezan krilati srednji del

Če iščete bolj nenavadno pričesko, vam bo morda všeč ta nenavaden slog podreza. Lasje so na sredini ločeni, lasje na obeh straneh pa navzgor oblikovani in tvorijo dve simetrični krili.

Blonde Loose Ended Quiff@iisakkinummi

Blonde Loose Ended Quiff

Ko se tanki lasje podaljšajo, se nagibajo v vse smeri. Ta slog zajema to vedenje z neurejenim pridihom.

Brušeno nazaj@barber_djirlauw

Brušeno nazaj

Enostavna frizura z brušenim hrbtom je preprost in enostaven način, da tanki lasje izgledajo odlično. S tem posebnim slogom se lasje ohranijo dlje za popolnejši videz.

Klasični škarjasti rez z brado@barber_djirlauw

Klasični škarjasti rez z brado

Če imate daljšo brado, je pogosto dobro, da lasje ostanejo dolgi, da vse uravnotežite. Ta klasična škarjasta rez je odlična možnost za to.

Tanki tekoči lasje@agusdeasis

Tekoči večplastni lasje

To je še en slog, ki omogoča, da tanki lasje ohranijo svoje naravno povešeno vedenje. Česanje s prsti se uporablja za ustvarjanje valov, ki tečejo na stran.

Vrteči se Pompadour@meha_barber

Valovit quiff s padcem

Za umirjen, a sproščen videz poskusite s tem quiffom. Za zagotovitev definicije in volumna, prikazanega tukaj, se uporabljata izdelek za lase in malo česanja prstov.

Pomagajte s Quiffom@barbersofbt45

Pomagajte s Quiffom

Ta eksplozivni slog čopiča je energičen in privlačen. To je še posebej dobro za dodajanje več telesa in globine tanjšim lasem.

Uradno pometanje s koničnimi stranicami@cutscoolcats

Uradno pometanje s koničnimi stranicami

Če želite nekaj bolj formalnega, je to odlična izbira. Lasje so na kratko ostriženi in ščetkani na stran, videz pa zaokroži zožitev.

Česani nazaj napihnjeni lasje@charliegray248

Česani nazaj napihnjeni lasje

Tanki lasje so naravno zabuhli, vendar ta slog potisne to zabuhlost do meja. Lasje so dolgi in počesani nazaj, spredaj pa visijo lasje.

Tanki lasje potisnite nazaj@gutierstudio

Tanki lasje potisnite nazaj

Več dolžine, ki jo lahko obdržite v laseh navzgor, več teksture boste lahko dobili iz nje. Tanki (ne nujno tanki) lasje omogočajo dramatično tekoče jame in grebene svetle in temne barve v skoraj vseh barvah las. Majhen izdelek bo še dolgo pripomogel k ohranjanju puha. Enostavno in brezplačno zoženje poveča zgornjo glasnost.

Srednji del, ki teče nazaj s konusom@mattjbarbers

Srednji del, ki teče nazaj s konusom

Čudaški, vijugasti srednji del lahko ustvari mehka tekoča krila po dolžini, ki dopolnjujejo ostrejši obraz v obliki romba. Konične strani so podcenjene, vendar ne motijo ​​rahlo teksturiranega gibanja, ki se dogaja zgoraj, in služijo kot čisti prehod na kratko brado spodaj.

Zreli hipster s tankimi lasmi in brado@andrewlampebarber

Brušeno

S čopičem s tanjšimi lasmi, ki je tako obvladljiv, daje vašim pramenom namen in poliranje. Tukaj siv poper daje postopnemu zbledenju čudovito teksturo barv, ki dopolnjujejo različne odtenke brade. Očala v temnem okvirju so idealen element za uravnoteženje celotnega sloga. Res dameren gospod.

Tanka krtača za lase@nickbarford

Tanka krtača za lase

Tanki lasje so podvrženi dinamični teksturi. Če ste bili pozorni, se ta točka pogosto pojavlja. Divji, nazobčan plast skoraj takšnega jastreba, kot je ta, odtehta čisto prefinjenost rafala zbledelih s subtilnimi robovi templja. To je zelo mladosten videz z bujno obrobo, ki lahko služi tudi tistim s počasi umikajočo se linijo las.

Tanki lasje blondinka Pompadour@barber_djirlauw

Potisnjeno nazaj s pompom

Pompadour ni nič drugega kot živahen in rahlo teksturiran in slojevit model, kot je ta, ni izjema. Odlično uporablja naravno tonsko variacijo svetlih las med svetlobo in senco. Naj se vaš brivec seseklja v nežni konici s teksturo do zgornje dolžine in se odločite za glavnik s širšimi zobmi ali pa ga s čopičem vrnite nazaj za eleganten in uglajen slog.

Počesani tanki lasje s temno britjem@rpb_nq

Počesani tanki lasje s temno britjem

Naj ta naravni vetrič tanjših, svetlih las zasije s to priložnostno krtačo za prste nazaj. Minimalen izdelek, ki ohranja dodatno dolžino na vrhu, in smiselno zožitev olajšata doseganje in vzdrževanje. Obrijani zarezki, ki tvorijo odmik od brade, so nepričakovan, a prijeten odmik od norme.

tanki lasje@blackfishbry

High Fade in Side Part Medium Top

Prav tako uredba. Zagotovo narejeno po meri za umikanje las. Obstaja razlog, zakaj se zdi, da večina starih fotografij skoraj izključno prikazuje plešave moške. Kamere so bile zanič in vsi so zibali tesen vojaški rez, ki običajno postavlja njegov ikonični trdi del desno v skladu z moško plešavostjo. Zmanjšanje z visokim padcem samo izboljša standardni videz vračanja.

tanki lasje@blackfishbry

Burst Fade s škarjasto obrezovanjem

Tanki lasje ne pomenijo nujno manj las, le včasih so folikli tanjše (in zato bolj stilsko oblikovane). „Oblikovanje“ omogoča, da se v zgornjo dolžino oblikujejo zabavni poletni valovi, ki jih subtilno uokvirja urejeno bliskovito bledenje, ki usmerja oko na živahno gibanje navzgor.

tanki lasje@blackfishbry

Stilite nazaj

Napihavanje tankih las srednje temnosti navzgor in nato močno nazaj je odličen način za dodajanje volumna. Zgornji del se premika navzdol in navzdol v mehak konus, robovi pa ostanejo naravni za istočasno oblikovan in sproščen videz. To je še en kroj, ki se izjemno dobro ujema s kozarci s krepkim okvirjem.

tanki lasje@blackfishbry

Prefinjen in vsebovan čopič

Še en razumen gospodski kroj, ki si prizadeva uporabiti kontrast odtenka med svetlobo in senco v bolj poštenih, tankih laseh. Nekaj ​​lahke trnaste teksture se zlije v sprednjo stran in tvori osrednjo točko tesno brušenega vrha, ki se združi v osrednji greben. Mehki stranski del in zožene stranice so nujno čiste, vendar ne bliskovite.

Tanki teksturirani lasje s subtilnim stranskim delom@joshcraig.hair

Tanki teksturirani lasje s subtilnim stranskim delom

Še en mehkejši stranski del, ki izkorišča naravni vzorec las. Če so preostali lasje dovolj debeli, ne morete zgrešiti z robustno oblikovano ščetko navzgor in popolnim zoženjem. To je starinski slog, ki komplimentira brado.

Redčenje las z bledenjem kože in brado@andrewlampebarber

Preprosto brušeno nazaj

Slog, ki izgleda izjemno dobro s soljo in poprom ali skoraj siv, je povratni poslovni čopič priljubljena izbira tudi za moške s tanjšimi lasmi. Zgornje dolžine ne poravnajte popolnoma, da se izognete bleščečemu lasišču, ampak jo rahlo razstrelite, preden se napolni nazaj in navzdol v močno zbledelo kožo. To je avtoritativni pogled, ki potrjuje moč volje in intenzivnost. Brada, ki povečuje čeljust, samo še okrepi močan značaj tega sloga.

Srednji del brušen nazaj@mozambeak

Srednji del brušen nazaj

Ta vetroven videz izkorišča tonsko raznolikost tanjših las, ki zagotavlja tako volumen kot gibanje. Blagi sredinski del lahko dosežete z glavnikom ali preprosto previdnim krtačenjem prsta z majhnim izdelkom. Izognite se visokemu kontrastu tesno zoženih strani in raje pojdite k postopnejšemu oblikovanju svojih luštno tekočih ključavnic. Srca bodo zagotovo padla.

Srednje škarjasto obrezovanje Stockbakery / Shutterstock.com

Srednje škarjasto obrezovanje

Zdi se, da je standardni stranski del izumljen z namenom, da se zdi, da so umikajoče se tempeljske lasnice namerne. Pustite dovolj las na vrhu in ob straneh, da eksperimentirate z drugimi slogi, še posebej, ko se prvič odpravite na potovanje.

Blow-Back@dylanportner

Blow-Back

Vaša pričeska mora vedno dopolnjevati vašo obliko obraza. Kaj združiti s svojo čudovito, Morrisseyjevo brado? Zakaj, prav tako čudovit, Morrisseyjev esque, prepihan pompadour seveda! Naravna puhasta in napeta tekstura tankih las se odlično poda temu nostalgičnemu videzu. Konusne stranice naj bodo razumno urejene, toda eksplozija las zgoraj je tisto, kar je resnično pomembno.

Tanki kodri z zbledelim templjem@pjabreu

Tanki kodri z zbledelim templjem

Majhen izdelek lahko naredi lase, ki so nekje med kodrastimi in ukrivljenimi, bolj podobni slednjim. Obrezano naj bo blizu glave in jo povežite s tesno obrobljeno linijo las in templji. Čisto pokanje ali izpadanje lahko zaokroži videz, vendar dodatne točke brizganja za njegovo združevanje z enako urejeno brado duhov.

Škarjast konus in srednji zgornji čopič@russ_thebarber

Škarjast konus in srednji zgornji čopič

Rahlo teksturiran naslon za krtačo lahko zgosti videz tanjšanja las na vrhu in prepreči, da bi svetloba segla do lasišča, ki bi lahko nagnilo k sijanju skozi pramene, če imate svetlejšo kožo. Naj bo zgornji del daljši kot običajno za največjo udobnost, za več istega pa se odločite tudi za daljše zožene stranice.

Naravni konus in valovit vrh@rpb_nq

Naravni konus in valovit vrh

Vsako obliko teksture in gibanja, ki jo lahko izvlečete iz svoje dlake, bolj polna bo izgledala vaša lasja. Tu sproščeni valovit vrh nežno teče navzdol v nežen, gladek konus. Izjemno obvladljiv priložnostni minimalizem.

Manikiran medved in čopič@russ_thebarber

Manikiran medved in čopič

Ta trenutek, ko vaša osrednja lasna črta začne popuščati in kaže znake predaje, je lahko stresen za vsakogar. Namesto, da bi na to pritegnili pozornost z bolj skromnim slogom, sprejmite transformativno spremembo in naredite nekaj drznega! Pompadour-esque čopič, ki ščetine z držo in teksturo, vam bo pomagal pokazati svetu (in morda tudi sebi), da imate v rezervoarju še veliko let modnega presežka.

Tanki napeti kodri s srednjim izpadanjem@sirpaulcharles

Tanki napeti kodri s srednjim izpadanjem

Ne gre le za to, da so kodrasti lasje tanki, ampak so manj gosti od ostrih črnih las (motenje, s katerim morajo živeti številni biraci … vzdih). Prameni se preprosto ne razširijo in zadržijo volumen na enak način, zato je lahko težko oblikovati. Za dokaj nizek vzdrževalni videz naj vam frizer zloži te kodre blizu glave in jih na splošno zoži navzdol proti močno zbledeli kapljici. Kot vedno imejte te robove v redu.

Tankodlaki zarezani nazaj Undercut@smith1991aiden

Tankodlaki zarezani nazaj Undercut

Tudi pri daljših tankih laseh se nagiba k filtriranju dovolj svetlobe, da ustvari dramatične lise in odtenke. Na tem pompadour kroju senca, ki jo vrže poševni vrh, služi enakemu namenu kot trdi del, ki določa rob. Za podporo pod radarjem je primeren običajni konus.

Retro srednji zadrg@_psycho.kill

Retro srednji zadrg

Pommade, glavniki s stikalom, Lucky Strikes, Rebel Yell Whisky, dejanska stikala. Če je to nekaj vaših najljubših stvari, je ta starodobna lasulja lahko le vaša torba. Dolgo na vrhu in rahlo zožene strani traja približno toliko časa, da se oblikuje, kolikor prototipni nosilec potrebuje, da izgubi živce; trdo sušilni izdelek, uporabljen obilno, in česanje z ravnim hrbtom agresivno. Resno rečeno, to je zabaven klic v znamenito obdobje ameriške kromirane mode.

Brušen povratni tok@dencioaguilar

Brušen povratni tok

Precej futuristična in gledališka frizura, ko želite uro in pol sedeti na salonskem stolu, da dosežete tisti videz, ki se je “pravkar skotal iz postelje”. Vrh je dolg in skrbno razkuštran, oblikovan v nejasni obliki pompadourja z dramatično teksturo. Strani so prav tako dolgi, vendar ohlapno počesani tesneje do glave. Nekatere tanke pramene iz zadnjice ločite tako, da oblikujejo čuden okvir vašega obraza.

Tanki lasje z odmikajočo se linijo las@adamoc_hair

Tanki lasje z odmikajočo se linijo las

Del, ki je nameščen bližje srednji liniji las, ima to prednost, da spodaj pusti dovolj dolžine, da deluje kot drugo pokrivalo za umivajočo linijo las strašljive plešavosti moškega vzorca. Nekako kot dvojni izrez na zaveso. Če niste pripravljeni obrezati svoje preostale dolžine do bolj standardne regulacije, bi bil ta slog tisto, kar potrebuje vaš ego.

Konusni srednji pridelek@dylanportner

Konusni srednji pridelek

Umetniško oblikovani v neredne zasuke in valove. Groba tekstura daje tanjšim lasem poln volumen. Konične stranice zahtevajo malo vzdrževanja, vrh pa je varljivo preprost za oblikovanje z malo izdelka.

Srednje pihanje@dylanportner

Srednje pihanje

Zmernost je običajno ključna pri značilnem izpihu; dolg in svetel navzgor, kratek in čist na straneh. Toda včasih je zmernost preveč vsakdanja. Zakaj ne bi koničastih strani zadržali dlje in jih tudi razpihali? Pri polnejših laseh ta videz morda ne bo mogoč in zahteva nerazumno količino izdelka. Toda s tanjšimi, lažjimi napihnjenimi stvarmi? Pravim, da zgrabi to sušilnico za lase in jo poskusi.

Dolg Pompadour@dencioaguilar

Dolg Pompadour

Johnny Bravo pojej ti srce. To je v bistvu strašno dolga, obrobna različica prejšnjega raznesenega pompadourja. Še en divji slog, ki bi bil s preveč gostimi lasmi verjetno neuresničljiv, bo to še vedno izziv za doseganje in vzdrževanje. Morda je torej na karto najbolje igrati ob posebni (ali čudni) priložnosti.

Wave Slide Brush nazaj@danxindestructible

Wave Slide Brush nazaj

Še en nenavaden pristop k zmanjšanju predpisov. Prisotni so običajni osumljenci; stranski konus se jedrnato zbledi v tesen padec in udobno počiva pod klasičnim stranskim delom. Ta posebnost je ta, da se cunami plimskega vala, ki se vrti po vrhu, valja po vrhu. Z glavnikom in matiranim končnim izdelkom zadržite sprednjo stran skoraj v pompoz, preden jo pustite, da se zruši nazaj na plažo, narejeno iz rahlo teksturiranega gladkega hrbta.

Izpihan Quiff@sam_campagna

Izpihan Quiff

Trik tukaj je v tem, da uporabite dovolj izdelka, da preprečite, da bi veter zdrsnil z vašim občutljivim izpihovanjem, hkrati pa vaših kaleidoskopskih odtenkov ne zaduši pod plastjo trde paste. Stranski upognjeni valovi so pogosta sorta quiff pričeske, stranice pa so rahlo zožene. Prednost tega mladostnega izpiha je, da ga, ko ga imate dovolj, preprosto oblikujte v enega od ducatov običajnih stilov, ki uporabljajo enako dolžino.

High Fade in valovit srednji vrh@liamjtwist

High Fade in valovit srednji vrh

Tanki lasje lahko dopolnijo njegovo poštenost, če so oblikovani na ta način, z valovitimi teksturami, ki tvorijo valovite nabreke, in kanjoni kontrastnih barv, osredotočeni okoli dekonstruiranega stranskega dela. Strani naj bodo obrito in zbledijo visoko, da bo oblika na vrhu vladala, kot krona bledo blond ključavnic. Tudi svetla brada ima določeno angleško, kraljevsko podobo.

Srednje bledenje in srednje krtačenje nazaj@peteyrock_thebarber

Srednje bledenje in srednje krtačenje nazaj

Ta elegantna zbledelost s to ostro linijo, a zasenčeno, naredi celoten videz toliko bolj gladko. Da ne omenjam, da je vrh zapuščen z rahlo gosto teksturo, kar je posledica uporabe dobrih izdelkov za lase. Ne zamudite tega skrivnostnega templja, ki je zbledel v brado.

Tanki rahli lasje z izravnano brado@andrewdoeshair

Tanki rahli lasje z izravnano brado

Tanki kovrčasti lasje, ki so premetani do konca, so nekaj, kar ne vidimo tako pogosto. Brada lepo dopolnjuje videz in uravnoteži vrženi vrh. Ključno je, da ga obdržite tako, da se nekoliko zoži po plasteh.

Polkodran tanki top za laseMichaela Brandl/ Shutterstock.com

Polkodran tanki top za lase

Tanki lasje, kot smo že omenili, lahko delajo čudeže, če so narejeni pravilno. Na vrhu je pol valovito s svetlečim blond barvilom na vrhu. Strani so zoženi in večplastni, vendar ne zbledeli, medtem ko je brada strnišče za ta minimalni videz.

Tanki lasje z afro teksturo@stiew_hair_studio

Tanki lasje z afro teksturo

Tanki lasje, kot je ta, lahko hitro spominjajo na afro videz, zlasti zaradi svoje valovite narave. Strani so podrezano zoženi, vrh je daljši in ima kosmat videz. Tako tanke stranice naredijo vrh še bolj izrazit.

Svetli tanki lasje z brado na bradi@ jameswilliams_jtt

Svetli tanki lasje z brado na bradi

Tanki lasje, ko se zmanjšajo zaradi volumna, postanejo zelo obvladljivi. Stranice so na templju zožene in rahlo zbledele. Čist videz izboljša videz, medtem ko je brada na bradi dovolj brada, da stvari ostanejo zanimive.

Ravni tanki lasje prepuščeni rasti@andrewdoeshair

Ravni tanki lasje prepuščeni rasti

Tanki lasje, ko so ravni, so odlična kombinacija, saj rastejo na pramen. Ključno je, da gremo v obratni smeri, pri čemer je vrh krajši od stranic, vrh pa zožen. Tempelj je tukaj zelo zanimiv, saj se njegova dolžina podaljša.