23 čudovitih idej za frizuro, ki vam bodo všeč

Če iščete svež nov slog, zakaj ne bi preizkusili pričeske z ravnim vrhom. Ne vem, kaj je to, vam bomo povedali. Frizura z ravnim vrhom je kratka frizura, kratka in oblikovana visoko na vrhu glave. To je šokantno gladek slog, ki je danes v modi. Slog je zasnovan tako, da ima ravno ploščad, ki je ravna ali z rahlim nagibom navzgor ali navzdol.

Slog je zelo podoben škatli in je lahko krajši po dolžini, a mnogi od njih imajo visok vrh. Lahko jih oblikujete s popolnoma obritim hrbtom in stranjo ali pa jih naredite z bleščanjem. To ni vaš vsakdanji slog; nikakor ni konzervativno. To je sodoben slog, ki je zelo moden. Če ste trendseter ali hipster, potem je to slog za vas. Obstaja veliko načinov, kako lahko naredite ravno frizuro, zato si oglejte številne različne variacije.

Spodaj je 23 čudovitih idej za frizuro, ki vam bodo všeč:

  1. Slog z ravnim vrhom

Zelo svež slog, čist kroj. Skoraj obrnjene strani in hrbet je skorajda ne zbledijo. Ravni vrh ima obrito stran vse do lasišča; To je ekstremen slog, a tudi zelo priljubljen.

2. Visoki vrh

Seksi slog z visokim vrhom. Ta ima zbledeli slog. Zdi se, kot da je sprednji del sloga zelo visok, veliko višji od zadnjega. To je res nekaj stilov slavnih in verjetno ste te sloge videli na moških modelih na vzletno -pristajalni stezi. Je seksi, kolk in tako kul, da ga boste želeli tudi vi.

3. Super visoka

Do visokega vrha je veliko različnih dolžin in kot vidite, je ta v primerjavi z drugimi precej visok. Prav tako ima zbledelost, da dopolni svoj slog z ravnim vrhom. Všeč nam je, da je ta višji od ostalih. Če želite ohraniti nekaj svoje dolžine, potem je to tisto, kar bi zagotovo morali preizkusiti. V njem ni veliko strukture; ni škatlasto podobno kot drugi. Ta slog vam daje tudi občutek mohawka.

4. Oblikovanje škatel

Na tem ravnem vrhu je zelo malo prostega sloga. Je zelo strukturiran in podoben škatli. Tudi ta slog je zbledel. Kratki slogi so resnično neverjetni in to je tisti, ki ga morate vsekakor preizkusiti.

5. Blond Designs

Strani in hrbet so obrit za ta kratek slog z ravnim vrhom. Všeč nam je, kako čisto ti kroji izgledajo. Kamor koli greste, boste videti zglajeno in kolčno. Hrbet je precej kratek, precej krajši od sprednjega. To je zelo čist kroj, ki vam bo zagotovo všeč.

6. Sistematično

Zdaj je to resen ravno vrh. Je zelo visok in sistematično oblikovan. To izgleda kot popoln kvadrat; preprosto imamo radi. Če iščete resnično svež slog, je to to. Če želite preizkusiti hip stil, ki ima resno ulično vero, potem s tem stilom ne morete zgrešiti. Ko boste naslednjič na ulicah, zaigrajte v tem stilu. Ljudje bi vas lahko zamenjali za rap izvajalca!

7. Ohlapnejši slog

Ta slog je nekoliko ohlapnejši od tistega, ki smo ga videli prej. Ni nujno, da so vsi lasje na mestu. Je v trendu in ima standardno bledenje. V slogu ni veliko strukture, zaradi česar je kot nalašč za nekoga, ki želi preizkusiti ravno površino, ki ni na vrhu.

8. Modeli

Ta ploski vrh izgleda odlično in ima na zadnji strani precej čudovit dizajn. Oblika sedi ob straneh in izgleda precej kul. Če iščete radarski slog, potem je to pravi za vas. Kje boste našli hladnejši slog od tega?

9. Style Flat Top

Elegantna zbledelost, ki vam bo všeč, ravno ploskev je resnično gladka. Nosite to na naslednjem dogodku in dame bodo povsod. Lasje so ukrivljeni navzgor in ta slog je resnično izjemen. Všeč nam je, kako lep je ta slog.

10. Seksi in gladek

Ta kodrasti slog je nakopičen visoko. Obožujemo zbledeli slog in dizajn ob strani je precej kul. Ta slog je čim bolj svež. Če so vaši lasje na kodrasti strani, je to morda popoln slog za vas. Strani niso prekratki, kar daje velik kontrast zasnovi na strani.

11. Kratki slogi

Ta slog z ravnim vrhom je precej kratek, ne tako kot drugi. Britje je povsod in vse je eno dolžino. To je zelo kratek slog, ki vam bo zagotovo všeč iz več razlogov. Eden od njih je, da je kratek slog resnično izjemen.

12. Eleganten ploski vrh

Slog z ravnim vrhom bledi povsod in je izbrušen do popolnosti. To je odličen slog, ki ga lahko izstreli vsak fant. Všeč nam je, da je srednje dolga, ne predolga in ne prekratka. Popolnoma se prilega in slog lahko nosite v vsakem letnem času. 

13. Dolgi modeli

Slog z ravnim vrhom, ki je res visok. To je nekaj precej gladkih stilov in ta je zelo dolg. Če želite daljši slog, potem je to slog za vas. Strani sta res kratki, tako da kaže kontrast z ravnim vrhom.

14. Sol in poper

Tukaj je velika zbledelost in je daljša od večine. Ravni vrh je popolnoma oblikovan. Ta fant bo postavil ženske v vrsto in to samo kaže, da v kateri koli starosti lahko, dokler ne nosite ravnih topov, ta tip to dokazuje.

15. Samo črta

To je resnično en bolan slog z ravnim vrhom. To je očarljivo in popolnoma grdo. Ena vrstica, ki gre skozi z zasnovo na dnu, je resnično izjemna. Ta slog je kul, saj se zdi, da se nikoli ne premakne, niti enkrat. Obožujemo ta slog in tudi vi boste.

16. Odličen slog

Neverjetna zbledelost, ki ustvarja precej hip stil. Ta oblika ob strani je edinstvena in kul. Odličen slog, ki je zelo visoko na vrhu in tudi pod kotom. Ne moremo si pomagati, da ne bi ljubili sloga. Te ploščice izgledajo res neverjetno, še posebej, če dodajo edinstvene sloge.

17. Popolnoma stilizirano

Ta seksi slog je tisti, ki bi ga vsak moški želel preizkusiti. Ravni vrh je v tem slogu visok in kaže slog, ki je več kot le kul. Všeč nam je, kako je sprednji del sloga tudi kvadrat pod vsakim kotom. Na splošno je neverjetno.

18. Krožni slog

Večina slogov z ravnim vrhom je kvadratnih in podobnih škatli, vendar ima ta bolj krožen slog. Slog ima tudi precej veliko vlogo. Ravni vrh je res zelo visok in to nam je všeč. Bledenje sega vse do ravnega vrha.

19. Močni slogi

Ta močan slog je precej neverjeten. Polirano je brez las. Menimo, da je slog precej svež in tudi vi boste. Če iščete čist videz, ki bi ustrezal vaši podobi, potem ne glejte dlje od tega.

20. Eleganten ploski vrh

Slogi z ravnim vrhom so vseh oblik in velikosti, kot ste že videli. Izbrati morate nekaj glede na svoj osebni slog in se z njim pomikati. Vemo, da vam bo zagotovo všeč tako čudovit slog, kot je ta. Ravni topi so neverjetni iz več razlogov, lahko jih nosite v kateri koli starosti in to jasno vidimo tukaj. Odličen slog za vse starosti.

21. Slogi staranja

Ni važno, koliko ste stari, ne glede na to, ali ste mladi ali stari, lahko zavrtite te stile kolkov in postanete del trendseterjev sveta. Ta slog ima resno bledenje in čist do lasišča. Spodaj zelo kratek, na vrhu daljši, vendar ne predolg.

22. Celebrity Style

To je slog, ki bi ga pričakovali pri slavni osebi. Prav neverjetno je. Vse je ene dolžine, stranice pa kratke, kot večina ravnih vrhov, ki smo vam jih pokazali. Bled je postopen in ni ekstremen, vendar je seksi in če želite slog, v katerem se boste počutili kot slavna oseba, je to to.

23. Kvadratni vrhovi

Kvadratni vrh na tem ravnem vrhu resnično zahteva nekoga, ki rad ziba nekaj resnega sloga. V tem hipsterskem slogu obstaja bledenje in oblikovanje.