50 elegantnih različic podrezanih pričesk za kopiranje leta 2021: Popoln vodnik

Prirezana frizura je trenutno verjetno najbolj priljubljena moška frizura. Njegova visoka kontrastna struktura je edinstvena in nepozabna, uporabniku pa daje eleganten, prefinjen videz. Gre z roko v roki s trenutno moško modo in fantom je všeč.

@blackfishbry / Instagram

Preprosto je razumeti, zakaj – podrezovanje je značilno in prefinjeno. Za razliko od nekaterih odbitkov, jih lahko preprosto prepoznate na prvi pogled. Oblikujete ga lahko tudi na več različnih načinov, vsaka od različic pa je tako različna kot sama podreza.

Zato smo sestavili ta obsežen vodnik po tej pričeski. Ne glede na to, ali imate radi rez ali še niste slišali zanj, bo ta vodnik razpravljal o njegovih drobnih točkah, variacijah in nasvetih za oblikovanje. Preučili bomo tudi, kateri izdelki najbolje delujejo za vsako različico, in vam pomagali pri podrezovanju, ki vam bo všeč.

@barbercarlo/ Instagram

Kaj je podrezana pričeska?

To je slog kratke do srednje dolžine, ki ima vrh v nasprotju s stranicami. Lasje ostanejo dolgi na vrhu, stranice (in pogosto zadaj) pa kratko brenčijo. To daje poudarek na laseh na vrhu glave in ustvarja živahno razliko med vrhom in stranicami.

Pri podrezani pričeski je veliko različic, vendar je to osnovna ideja: dolg vrh, kratke stranice. Natančneje, osnovna oblika je dolg vrh in brenčanje strani. Kot taka je frizura z visokim kontrastom, ki poudari lase na vrhu.

Ewan McGregor se je zataknilJaguar PS / Shutterstock.com

Kakšne oblike obraza dobro delujejo?

Kvadratni obrazi dobro delujejo, ker je zaradi reza obraz videti bolj gladek in manj kockast. Podrezanost se iz istega razloga odlično ujema tudi z obrazi v obliki diamanta: zaradi reza obraz izgleda manj kotno.

Po drugi strani pa bi si moški z okroglimi ali podolgovatimi obrazi morda želeli izbrati drugo frizuro, saj je spodrezani zaokrožen in bolj gladek slog. Ni mišljen kot oster, kotni kroj, ampak kot brezšivni, mešani slog, ki ustvarja splošno gladkost obraza.

Zachary Quinto podrezana frizura quiffFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kako do podrezane pričeske

Podrezovanje je glede na dolžino las precej prilagodljivo. Ni zahtev glede tega, kako dolgi ali kratki morajo biti vaši lasje, vendar obstaja nekaj splošnih smernic za začetek.

Za vrh bo vse delovalo od 2 cm do 6 cm. Strani lahko brenčijo tako kratko kot #1 ali tako dolgo kot #4 ali #5. To je popolnoma odvisno od vas.

Tu je pomembno upoštevati relativne dolžine. Če so vaši lasje na vrhu le 2 cm, je najboljši #1 ali #2 na straneh. Če pa so vaši lasje na vrhu 5 ali 6 palcev, bi najbolje delovala številka 4 ali #5. S temi nastavitvami lahko eksperimentirate, če želite manj izrazito spodrezovanje ali še večji kontrast.

Kot vedno priporočamo, da fotografirate svojega frizerja ali stilista, da boste dobili točno tisto, kar iščete. To je še posebej pomembno, če iščete edinstveno različico podrezane frizure. Če iščete določen podrezan videz, pokažite frizerju ali stilistu sliko, da lahko oceni dolžino vrha in strani.

Če vas zanima spreminjanje podreza, vendar ne veste, kje bi iskali, si oglejte te elegantne različice.

@adamoc_hair/ Instagram

Slicked Back Undercut

Zarezana zadnjica je sodobna različica običajne podrezane pričeske in verjetno ste jo že kar nekaj videli. Je zelo priljubljen v moški frizuri in moški na splošno.

Pri tradicionalnem podrezovanju so lasje običajno ločeni, toda polizanje las je pogost slogovni zvitek. Zapečen videz spominja na pompadourja in je navdihnjen z mastno estetiko petdesetih let. Odlično se poda k elegantnim oblekam in lepo deluje skoraj za vse priložnosti.

Kako oblikovati: Ključ do zarezanega hrbta je visokokakovosten izdelek za lase. Glede na vaš tip las in osebne želje lahko uporabite pomado, gel ali vosek. Priporočamo pomado, ker vam bo dala sijajni sijaj zaščitne znamke podrezanega hrbta.

Za večino tipov las bo izdelek s srednjim oprijemom deloval, saj videz na zadnjici ne zahteva tone prostornine. Izdelek, kot je Suavecito Original Hold Pomade ali Layrite Original Pomade vam bo dala oprijem in sijaj. To sta pomadi na vodni osnovi, zato vaši lasje ne bodo mastni, ko je izdelek v laseh. (Bonus: pomade na vodni osnovi tudi lažje izpirajo lase.)

Podrezano

Nepovezan Undercut

Odklopljeno spodrezovanje je ena najbolj opaznih in dramatičnih različic klasičnega podreza. Lasje na vrhu glave so s trdega dela odklopljene s strani. Tako nastane jasno določena črta, kjer se kratki lasje ustavijo in dolgi začnejo.

Lasje na vrhu imajo lahko resno dolžino in volumen, da ustvarijo izjemno opazen rez. Podobno lahko lase postrižemo na srednjo dolžino, da dosežemo bolj subtilen videz, podoben pompadourju.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kako oblikovati: Tako kot pri zarezanem zadnjem podrezovanju se tudi odklopljeno nelojalno podrezo močno opira na kakovostne izdelke, še posebej, če imate debele in/ali grobe lase. Če imate gostejše lase, želite izdelek z visoko obstojnostjo Suavecito Firme ali Layrite Super Hold.

Če so vaši lasje svetlejši ali ne predebeli, uporabite izdelek s srednjim držanjem Suavecito Original ali Izvirnik Layrite.

@blackfishbry / Instagram

Kako vzdrževati podrezano pričesko

Če želite podrezovanje za daljše časovno obdobje, bo to zahtevalo redno vzdrževanje in vzdrževanje. Ko lasje zrastejo, bo podrezanost videti nekoliko drugače. Če vam je všeč, kako izgleda, ko odraste, ga ohranite. Če pa ga želite obrezati do določene dolžine, boste morali redno obiskovati svojega frizerja ali stilistko. Večina fantov s podrezano pričesko obišče svojega stilista približno enkrat na mesec.

Ko obiščete svojega frizerja ali stilistka na popravku, imate na voljo več možnosti, da ohranite svojo nelojalnost. Strani in hrbet lahko dotaknete, vendar pustite, da je vrh las neporezan. To bo dodalo dodatno dolžino na vrhu, stranice in hrbet pa bodo kratki. Tako boste lase pripravili na daljši slog, kot je nepovezana podreza, ki lepo izgleda z daljšimi lasmi.

Zbledelo kožoZasluge: Frizerji iz pletenic

Druga možnost je, da celotno podrezano pričesko dotaknete, da ohrani svojo dolžino. To je najbolje, če vam je dolžina podreza všeč in je ne želite spremeniti.

Če želite dodati dodaten volumen, imate dve možnosti: mousse in sušenje s sušilcem za lase. (Seveda jih lahko uporabljate soglasno.) Dober mousse, kot je Pantene In Control Shaping Mousse bo vašim lasem dodala volumen, zaradi česar bodo bolj opazni in privlačni. To je še posebej dobro za odklopljeno spodrezovanje in dolg stranski pomet. Sušenje s sušilcem za lase (pred nanosom katerega koli izdelka) je še en dober način za dodajanje volumna.

Mnogim fantom in modnim oblačilom lepo pristaja. Če imate ali nameravate dobiti podrezovanje, ga redno oblikujte in vzdržujte. Če želite imeti odlično podrezovanje, je potrebno nekaj dela, vendar je vredno.

Za več idej si oglejte spodnjo galerijo:

Clean Undercut Nicka JonasaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Clean Undercut Nicka Jonasa

Morda je preprosto in lahko grdo, vendar nam Nick pokaže, da lahko spodrezano nosite tudi z najmanj truda.

Nered brušen Nolana Funka s_bukley / Shutterstock.com

Nolan Funk’s Messy Brushed Up

Iščete kaj bolj umirjenega? Funkova brušena dodatna glasnost podreza bi lahko imela tudi svoj um.

Josh Duhamel's Wind Swept Undercut with Widow's Peak DFree / Shutterstock.com

Josh Duhamel’s Wind Swept Undercut with Widow’s Peak

Josh nam pokaže, da za podrezovanje ne potrebujete ravne linije las. Objemite vrh svoje vdove za to robustno in kotno pričesko.

Taper Fade brušeno nazaj Undercut@ryancutshair

Brušen hrbet Taper Fade

Ah, skromna podrezanost z bledenjem. To je hudičevo vznemirljivo in presenetljivo preprosto, čeprav bo vaš brivec potreboval nekaj časa, da doseže popolno zožitev – tudi vi boste za ta 80. let spominjali na gladek.

Drop Fade UndercutDrop Fade Undercut, avtor @meha_barber

Drop Fade Undercut

Hladne, ostre črte v tem izrezu delajo čudeže s padcem. Barvni kontrast najbolje izgleda s črnimi lasmi, resnici na ljubo pa bo ta slog ustrezal vsem.

Teksturirano zbledelo spodrezovanjeTeksturirano zbledelo spodrezovanje, avtor @ambarberia

Teksturirano zbledelo spodrezovanje

Manj zagotovo ni več s tem debelim in impresivno teksturiranim podrezom. Najboljše od vsega pa vam ni treba ves dan nositi glavnika …

Pobarvano s Taper Fade@we_married_hair

Počistite s Taper Fade

Iščete močan, moški slog, ki bi vam ga vojska lahko celo pustila (brez garancij!)? Počistite vse zbledele podreze in pustite, da zrnca zrastejo.

High Skin Fade Undercut@virogas.barber

High Skin Fade Undercut

Tu je še en zbledeli slog, ki trdo dela, da skupaj nariše ostre kote in gladke krivulje. Sončna očala niso potrebna.

Ulični slog | Mid Fade s stiliziranim Pompadourjem@cartersupplyco

Mid Fade s Slick Back

Če vas ne moti, da bi zjutraj porabili dodatnih nekaj minut, je dodajanje madeža nazaj vaši spodrezani preprost način za pridobivanje slogovnih točk.

Puffy Undercut pričeska

Puffy Undercut

Ta kroj ni nič posebnega, a previden, napihnjen styling izžareva mladost in samozavest. Stavili bomo $$$, da ima ta tip svojo rock skupino.

Zarezan hrbet+sredina kože zbledi@z_ramsey

Zarezano nazaj + Srednje bledenje kože

Zarezan hrbet je priljubljen pristop za te reze in ni čudno, zakaj. Ta slog odlično deluje z brado, da ustvari prefinjen, a odhajajoč slog.

Spiky Texture with Skin Fade@titan_barber

Spiky Texture with Skin Fade

Želite izstopati? Vrhunski lasje v tej pričeski kričijo zabavno. Brado pa bi verjetno obrezali nazaj.

Nepovezan Undercut@braidbarbers

Undercut s stranskim vzorcem

Ta preprosta podreza, ki ne zahteva veliko vzdrževanja, je previdno oblikovana s stranicami. Vsekakor je kul videz.

Brušeno nazaj z dolgim ​​vrhom@javi_thebarber_

Brušeno nazaj z dolgim ​​vrhom

Tukaj je preprost in privlačen pogled na spodrezovanje, ki drži stranice zelo tesne, tako da lasje na vrhu izstopajo. To je odlična možnost za svež, trendovski videz.

Valovita blondinka Undercut@cartersupplyco

Valoviti blond lasje

Če so vaši lasje naravno valoviti, jih lahko uporabite za ustvarjanje neverjetnega videza. S to frizuro se valovitost las poudari in ohrani nekoliko neurejeno za priložnostni videz.

Neurejen vrh z ostrimi kotnimi robovi@mr.lo__

Neurejen vrh z ostrimi kotnimi robovi

Če iščete krajšo pričesko, ki ima še vedno veliko osebnosti, razmislite o tem neurejenem podrezovanju. Vrh je teksturiran in rahlo zašiljen, za razliko od drugih podrezov pa ima ta pričeska kotno obrobje s črto navzgor, zaradi česar je precej edinstven slog.

Low Key Faux s kotnim robom@hayden_cassidy

Low Key Faux s kotnim robom

Umetni jastreb je običajno precej privlačna frizura. Ta variacija jo ublaži z mešanjem zelo rahlega umetnega jastreba s podrezom. Končno je rob čist in urejen. Rezultat je eleganten videz, ki ni tako dramatičen, kot bi bil popoln umetni jastreb.

Kotaste resaste teksturirane resice@cutsbycameron

Kotaste resaste teksturirane resice

Ta mladostna pričeska je polna teksture in globine. To je odličen priložnostni slog za mlajše fante, ki si želijo videza “pravkar iz postelje”.

Zbledelo podrezovanjeFade Undercut, avtor @we_married_hair

Casual Quiff

Zvezda tega spodreza je rahlo neurejen quiff. Lasje se le malo dražijo, vendar imajo velik učinek. Če imate gostejše lase, vam bo ta slog res ustrezal.

Mohawk zbledi@elboribarber

Skin Fade Mohawk

Ta mešanica podreza in mohawka je vsekakor drzen slog, ki ne bo za vsakogar. Za pravo osebo bo to pomagalo izstopati iz množice in dati izjavo s svojo pričesko.

Curly Undercut

Curly Undercut, avtor @andrewdoeshair

Curly Undercut

S kodrastimi lasmi prihaja do velike količine teksture in ta slog to izkorišča. Lasje so raščeni za največjo teksturo, lasje na vrhu pa so enake dolžine, kar zagotavlja prijeten občutek ravnotežja.

Debel slonov prtljažnik in srednje bledenje

@barberiaharo

Debel slonov prtljažnik in srednje bledenje

Ta podrezanka ima urejene lase na straneh in na hrbtu, medtem ko neurejene šiške spredaj ustvarjajo učinek “slonovega debla”. To je odlična izbira, če se radi zabavate s svojimi lasmi, vendar ne želite nekaj preveč ekstremnega.

Teksturiran francoski pridelek

@z_ramsey

Francoski posek podrezan

Tukaj je kombinacija francoskega pridelka in podreza, ki je igriva, a podcenjena. Zadirjen francoski pridelek je skoraj videti kot majhen umetni jastreb, stranice in obrobje pa lepo lepo uokvirjajo vrh.

Pobarvano nazaj s Fade Skin

@alan_beak

Pobarvano nazaj s Fade Skin

Stil brušenega hrbta je izjemno priljubljen in enostavno je razumeti, zakaj. Ta slog ima precej kratke lase, zaradi česar je videti srednje dolg, zato je videti daljši. To je super za moške, ki imajo radi krajše lase, a želijo z njimi narediti več.

Odklopljen Undercut s Quiffom na vrhu

Odklopljen Undercut s Quiffom na vrhu, avtor @javi_thebarber_

Odklopljen Undercut s Quiffom na vrhu

Odklopljen videz je prav tako zelo trenden in ponuja edinstven dodatek k klasičnim slogom. Tu se osredotoča na veliko glasnost.

Faux Hawk z nepovezanim High Skin Fade

Side Swept Undercut, avtor @conortaaffehair

Faux Hawk z nepovezanim High Skin Fade

Eden bolj dramatičnih odbitkov na našem seznamu, ta nepovezani jastreb združuje teksturirane lase s trdim delom, ki je precej visoko na glavi. To je še ena dobra izbira, če želite, da so vaši lasje izrazit kos.

Brush Up Undercut Zbledelo

Vir

Brushed Up Quiff

Preprosto in modno, ta podrezanost poudarja visok quiff in uporablja postopno zbledelo za bolj enakomeren in uravnotežen videz. Vsekakor je trendovsko, a tudi zelo ugledno.

Podrezano

@mikeyyyyyyyy_

Odklopljen Undercut z dolgim ​​obrobjem

Ta pustolovski slog združuje dolge robove, nepovezane strani in zbledelost kože za zelo edinstven rezultat. Kot je prikazano tukaj, ta slog dobro deluje s kodrastimi lasmi, vendar bi bil videti tudi z ravnimi ali valovitimi lasmi.

Undercut + brušen Fohawk

Undercut + brušen Fohawk, avtor @tombaxter_hair

Undercut + brušen Fohawk

Zasuk standardnega umetnega jastreba, ta slog krtači faux jastreba spredaj, da da malo drugačen videz.

Neurejena tekstura Undercut

Neurejena tekstura Undercut, avtor @agusdeasis

Neurejena tekstura Undercut

Če imate radi priložnostne pričeske z veliko teksture, je to morda nelojalno za vas. Najbolje za fante z debelejšimi lasmi, ta slog ima vetroven videz, ki je zabaven in brezskrben.

undercut-charliegray248_21227786_1868406063177322_7787312501250588672_n

@charliegray248

Neredni kodri + zbledi

Tu je še en slog, ki je zelo primeren za kodraste lase. Ker ta frizura skrajša lase, je idealna za moške, ki želijo nekaj, kar je enostavno nositi in oblikovati.

Zbledelo podrezovanje

Fade Undercut, avtor @ryancullenhair

Zbledelo podrezovanje

To je še ena preprosta različica brezčasnega podrezovanja. Lasje spredaj so krtačeni, preostali del glave pa je rahlo neurejen zaradi teksturiranega učinka.

Undercut s kratkim Pompadourjem

Undercut s kratkim Pompadourjem, avtor @javi_thebarber_

Undercut s kratkim Pompadourjem

Medtem ko so pompadurji tradicionalno nekoliko visoki, se ta krajši pompadour zelo dobro ujema s slogom podreza. Poleg tega subtilna linija doda edinstven pridih.

Spuščeni kodrasti lasje + podrezano bledenje

Spuščeni kodrasti lasje + podrezano bledenje, avtor @mattjbarbers

Spuščeni kodrasti lasje + podrezano bledenje

Če imate gostejše lase in želite zelo poln videz, vam bo to podrezano zbledelo dobro služilo. Strani in hrbet sta zbledela, vendar sta precej dolga, zaradi česar je ta podrezanost precej drugačna od večine stilov, prikazanih na tem seznamu.

Stranski del podrezan

Zasluge: Frizerji iz pletenic

Side Swept Undercut

Ta slog je zelo minimalen, vendar je opazen. Stranice imajo izjemno bledo kožo za dramatičen učinek, ob strani pa pometani lasje dodajo gibanje in vizualno zanimanje.

Brušeni srednji del kože z bleščanjem Undercut + teksturiran vrh

Brušeni srednji del kože z bleščanjem Undercut + teksturiran vrh, avtor @javi_thebarber_

Brušena srednja koža zbledi

Še ena frizura z veliko gibanja in globine, ta slog vam omogoča, da dosežete nerednejši videz, ne da bi bilo kar videti na mestu.

Podrezani kodrasti dolgi lasje

Zasluge: Frizerji iz pletenic

Curly Fringe Undercut

To je drzen rez, ki ni za tiste s slabim srcem! Ta pričeska je z izjemno dolgim ​​kodrastim obrobjem, brušenim quiffom in zbledelimi stranmi kože polna drže. Menimo tudi, da brada resnično pomaga uravnotežiti ta videz.

Podrezano z debelimi valovi

@marek_marin_hair

Podrezano z debelimi valovi

Pričeska z nizkimi stroški vzdrževanja, ki je najbolj primerna za goste lase, ima te podrezane kratke in teksturirane lase, ki so samo malo počeščeni, da zaokrožijo videz.

Odklopljen spodrezan faux jastreb@z_ramsey

Undercut s Fohawkom

Iščete edinstven pogled na umetnega jastreba? Ta nepovezan faux hawk undercut je morda ravno tisto, kar iščete. Lasje na vrhu so neurejeni in skoraj nabodeni, trdi del na strani pa doda definicijo.

Side Swept Undercut + Faux Hawk + Kotna resicaSide Swept Undercut + Faux Hawk + Kotna resica, avtor @barberdeano

Side Swept Undercut + Faux Hawk

Tukaj je zanimiva kombinacija umetnega jastreba in stranskega pometanja. Umetni jastreb je počrkan navzgor in se pomakne navzdol, da tvori dolgo obrobje, ki gre tik pod oči.

Mid Skin Fade + Short PompadourMid Skin Fade + Short Pompadour, avtor @mattjbarbers

Undercut s kratkim Pompadourjem

Ta podoba klasičnega pompadourja ohranja lase kratke naokoli, zato je to odlična izbira, če želite frizuro z nizkimi stroški vzdrževanja, ki ima še vedno veliko sloga.

Valovito krtačenje s konusom_@javi_thebarber_

Curly Undercut z nepovezanim Fade + Line up

Kodrasti lasje imajo seveda veliko gibanja in to nelojalno obrezovanje pomaga poudariti to. Medtem ko je glavna zanimivost sprednji del glave, je celotna frizura valovite narave, ki je zadovoljna in elegantna.

Back Swept UndercutBack Swept Undercut, avtor @agusdeasis

Back Swept Undercut

Če je glasnost tisto, kar želite, je ta videz z zadnjo stranjo morda za vas! Ta pričeska ima visok čevelj, brušen nazaj in stranice, ki so nekoliko daljše, da uravnotežijo celotno dolžino tega kroja.

Spiky Undercut@ambarberia

Skin Fade Undercut s konicami

Špičasti lasje se vračajo in menimo, da je to odličen primer, kako je mogoče konice dobro narediti. Ta frizura ima veliko teksturo in ne zahteva, da so lasje predolgi.

Podčrtani podrezani + špičasti lasje

Podčrtani podrezani + špičasti lasje, avtor @javi_thebarber_

Podčrtani podrezani + špičasti lasje

Še en dober primer nasičenih las, ta podrezana ščetka večino las naravnost navzgor, da ustvari “wow” faktor.

Visoko glasnost Undercut

Visoko glasnost Undercut, avtor @aaron_kiely_hair

Visoko glasnost Undercut

Fantom, ki si želijo veliko volumna in teksture, ta podrezana prinaša. To je najboljše za fante z debelimi lasmi, saj debeli lasje resnično pokažejo polnost tega sloga.

Slicked Back + Disconnected Undercut

Slicked Back + Disconnected Undercut, avtor @javi_thebarber_

Slicked Back + Disconnected Undercut

Ta močno oblikovan spodrezani las ohranja lase urejene, medtem ko se še vedno valovito premika. To je zadovoljivo čeden slog, ki ustvarja rahlo domišljav videz.

Curly Undercut

Curly Undercut, avtor @spukthebarber

Curly Undercut

Še en pogled na kodraste podrezane lase, ta pričeska dobro deluje z izredno kodrastimi ali celo zvitimi lasmi. Lasje na vrhu so preprosto ostriženi, kar omogoča naravno izpadanje las.

Brušeno in nazaj podrezano

Brušeno in nazaj podrezano, avtor @javi_thebarber_

Brušeno in nazaj podrezano

S tem podrezom se lasje enakomerno mešajo, tako da se stranice, hrbet in zgornji del brez težav pretakajo drug v drugega.

Brušeno nazaj z Undercut

@agusdeasis

Brušeno nazaj z Undercut

Naš preprost brušen hrbet zapira naš seznam. Lasje so oblikovani in draženi v različnih smereh, vendar ohranjajo preprostost, ki je zelo privlačna.

Stransko česan Classic

@lanedorsey

Stransko česan Classic

Ta pričeska ima enega najbolj priljubljenih motivov v spodrezu, stranski del. Pravzaprav bi rekli, da je del odločilna lastnost tega sloga!

Tlakovana dvojna lasna črta s ščetko na vrhu

@ fleetwoodthebarber

Tlakovana dvojna lasna črta s ščetko na vrhu

Zelo dolg na vrhu in tako kratek ob straneh, kot bi pričakovali od podreza: tako ta slog ustvarja novost v brezčasni klasiki.

Undercut s subtilnimi robovi

@conortaaffehair

Undercut s subtilnimi robovi

Ta podrezovanje v slogu Caesar je določeno z enakomernimi robovi na sprednji strani in vso teksturo na vrhu. Mislimo, da so dobro ohranjene dlake na obrazu odličen dotik.

Ostro podrezovanje s subtilno postavitvijo

@yakuzabarber

Ostro podrezovanje s subtilno postavitvijo

Za skromno podrezovanje ni omejitev. Tukaj je barvan in močno teksturiran vrh, ki ustvarja popolnoma nov videz.

Klasičen položen top z obritim izrezom

@kevinluchmun

Klasičen položen top z obritim izrezom

Kratek na vrhu in še krajši na straneh. Menimo, da je ta slog še posebej edinstven zaradi enakomerne linije las spredaj.

Nepravilno potisnjeno nazaj

@lieanne_

Nepravilno potisnjeno nazaj

Ta pričeska je nekje med podrezanim in pompadourjem. Veličastni, pometani zgornji lasje so v resnici v nasprotju s kožnimi robovi ob straneh.

Curly Medium Top in Undercut

@henlo_

Kodrast srednji vrh

Ta kodrasta pričeska je tudi nekaj podrezanega – navsezadnje je to dolg vrh s kratkimi stranicami. Če iščete manj vzdrževanja, je to lahko to.

Ledeni poudarki na Volumized Top in Undercut

@jarredsbarbers

Ledeni poudarki na volumniziranem vrhu

Ta lahek rez z velikim volumnom odlično deluje za tiste, ki želijo podrezovanje, a tudi nekaj drugačnega.

Trdi del in Pompadour

@kieronthebarber

Trdi del in Pompadour

Rekli bi, da je ta videz res klasičen podrezan slog. Z dobro česanimi zgornjimi lasmi, razen ob straneh in zbledelimi, ni nič drugega za opredelitev podreza.

Blond Quiff in Undercut

@ moohammad_hamze

Blond Quiff in Undercut

Ta glasni quiff ima kratke stranice, zaradi česar je tudi nekaj nelojalnega. Menimo, da je to super slog.

Blondinka s temnim podrezom

@ moohammad_hamze

Blondinka s temnim podrezom

Tukaj je še ena velika nelojalna obremenitev, ki ne prihrani nobenih stroškov. Pobarvani pompadour na vrhu ima odličen kontrast s kratkimi, temnejšimi stranicami in dlakami na obrazu.

Stranska in degradacijska zasnova

@ moohammad_hamze

Stranska in degradacijska zasnova

Debeli, kodrasti zgornji lasje so tukaj ločeni od kratkih strani z drobnim delom okoli glave. Menimo, da je pametno, kako so dodali dodatno navdušenje z britjem čiste obrobe na dnu zbledelosti.

Stiliziran srednji Brush Up in Hardline Design

@titan_barber

Stiliziran srednji Brush Up in Hardline Design

Ta podrezek je edinstven z veliko konicami na vrhu. Ta tip ga pretresa in to imamo radi.

Poudarjen Brush Up

@tonisaura_barbershop

Poudarjen Brush Up

Izredno gladek podrez z vrhunci na vrhu: videz zagotovo ni slab. Menimo, da čisto britje tudi tukaj deluje odlično.

Long Top in Taper Fade

@tonisaura_barbershop

Long Top in Taper Fade

Podrezovanje je mogoče izvesti na milijon načinov in to je še en primer. Trdi del je sodobna različica podreza, ki na boljši način pomaga pri zoženju strani. Vrh pa je z debelim volumnom premazan nazaj, da izgleda bolj polno, in ne zamudite teh dvojnih postavitev, so znak podrobnosti.

Brush Up

@kevinluchmun

Eleganten čopič

Brush up je eden tistih, ki se dobro ujemajo s podrezom, saj potrebuje pomoč s strani, da pripelje vrh na svetlobo, kaj je boljšega od podreza. Stranske strani so zožene, kar je okrepljeno s podrezom, zgornji del pa je rahlo obarvan za ta videz maka.

Ločena zasnova stranske črte

@mensworldherenkappers

Ločena zasnova stranske črte

Dva podreza sta vedno boljša od enega in to je odličen primer tega. Obrnjene črte se pojavljajo tudi kot podrezane in temno bledenje je bolj podobno nizkemu izginjanju, zaradi česar bo stranski pomet na vrhu videti bolje, ampak je videti tudi debelejši.

Undercut in Long Top

@mensworldherenkappers

Undercut in Long Top

Zmanjšano, si to ti Tom Shelby? Ta podrezanost se pogosto zbledi in zaradi česane zadnje teksture je videti tako bogatejša. Zbledela linija je vedno elegantna poteza in daje čistejši odtenek na splošno.

Visoka podrezanost s finimi zbledelimi stranicami

@v.hugostyles

Visoka podrezanost s finimi zbledelimi stranicami

Če govorimo o elegantnem videzu, je to še en v vrsti. Tega lahko uvrstimo tudi med vojaške pričeske z nizkimi ključi. Izbledele stranice s podrezanim vrhom so precej goste in prav to se dogaja z brado.

Side Swept Undercut Fade

@4hairpleasure

Side Swept Undercut Fade

Stransko pometanje je eden od podcenjenih pogledov in tukaj je v polnem sijaju. Trdi del deluje tudi kot podrezana ravnina, njegova leva stran je zožena z zbledelo, vrh pa je gost in bočno pometen. To izgleda kot del in konferenca.

Pompadour z dolgim ​​vrhom s koničnimi stranicami

@figarosbarbershoplisboa

Pompadour z dolgim ​​vrhom s koničnimi stranicami

Dolge pričeske niso nujno rogljički ali kodri, včasih pa so v obliki pompadurjev z daljšimi puhami in elegantnimi stranicami. To se zgodi eno izmed teh. Daljši lasje bolje puhajo.

Dolg vrh z zoženimi stranicami

@chadius_maximus

Dolg vrh z zoženimi stranicami

Začenši z vrha je precej dolg s stransko krtačo. Puh naredite tako, da ga oblikujete z nekaj rokami. Ob tem so stranice zožene s hladnim podrezom, ki se uporablja kot stranski del. Nizka zbledelost naredi razliko.

Spodnji del podrezanega brušenega puha

@chadius_maximus

Spodnji del podrezanega brušenega puha

Srednje zbledele stranice, zgornji del je stranski čopič s tisto zarezano teksturo in majhnimi dlačicami, ki polepšajo dan. Podrezovanje omogoča čist način, da stranski del vstopi s tem elegantnim videzom.

Poudarjeno obrobje s trdo razrezanim podrezom

@ pedrinho_cabeloearte

Poudarjeno obrobje s trdo razrezanim podrezom

Trdih delov ni treba vedno podrezati, a tu smo in tukaj je! Vrh je poudarjen na robu, stranice pa se zožijo, čist videz pa je ta poseben.

Pobarvano Undercut z obritimi rezami

@hosseinsarv

Pobarvano Undercut z obritimi rezami

Undercut je vseh oblik, velikosti in barv; tukaj je v svojem polnem sijaju na drug način. Zgornji del je pobarvan z ledeno belo barvo, stranice pa so podrezane s tem elegantnim britjem. Čist videz je vljudnost veličastnega templja.

Ukrivljen vrh s čistimi zbledenimi stranicami

@johnny_snips

Ukrivljen vrh s čistimi zbledenimi stranicami

Vrh je neverjeten, saj je gosto ukrivljen, vendar so stranice tisto, kar naredi razliko. Nerezanost na straneh prinaša razliko in ta zbledelost daje obrazu zelo čist videz.

Tanko lasje zožene strani

@nicholas_the_greek

Tanko lasje zožene strani

Kdo je rekel, da morajo biti podrezani le pri delih. Ta je svež pogled na spodrezovanje z moško pecivo na vrhu s stranskimi robovi podrezanimi po tankem zožanju za ta čeden videz.

Stransko brušeno podrezovanje

@anthonythebarber916

Stransko brušeno podrezovanje

Nenavaden videz, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanja, je vedno v porastu. ta ni izjema, vrh je mimogrede stransko brušen, stranice pa podrezane. Odsotnost zbledelosti je tisto, zaradi česar je ta slog bolj subtilno čeden.

Podrezani barvani kodri s tempeljskim bledenjem

@ dennis.mero

Podrezani barvani kodri s tempeljskim bledenjem

Pobarvani kodri zagotovo govorijo o modi in tu vidimo s tem drznim podrezom, da priskoči na pomoč, da so stranice očitno zožene zaradi tega enega koraka, čistega videza. Brada neizogibno drži pogled proti spodnjemu obrazu.

Undercut Na vrhu

@barbernathen

Undercut Na vrhu

Običajno vidimo podrezovanje na straneh, vendar je tukaj v drugačnem položaju. No, lahko je nizki ključ zamaknjen srednji del, a vseeno, koga izbrati, dokler je slog dovolj dober. Strani so po pričakovanjih zbledele za izrazito jasen videz.

Undercut Prikrit v stranskem delu

@sunshinesnipps

Undercut Prikrit v stranskem delu

Kdo je rekel, da podrezanost ni subtilna, tukaj je oblečena kot stranski del, vendar je podrezana. Konus, ki sledi, pove vse z vrhom, ki je počrkan navzgor in stransko. Najboljše iz obeh svetov.

Tanki lasje čisti podrezani

@andrewthebarber316

Tanki lasje čisti podrezani

Tanki lasje, če ste jih naredili pravilno, lahko zapeljejo nekaj najbolj kul pričesk. Ta čist videz je dober primer tankih las s prikritim podrezom, ki se prilega stranskemu delu, kar naredi eno lepo urejeno, poleg tega pa ne pozabite na čisto obrito brado.

Podrezana stran brušena navzgor

@shrunknheads

Podrezana stran brušena navzgor

To je precej edinstven podrezek, ki ga imamo sami. Vrh je brušen, vendar na stranski način z nekaj subtilnimi zlatimi odtenki. Strani pa so zožene, kar pomaga ustvariti lepo lepo brado.

Buzz Cut s trdo ločeno podrezano

@ babinaab_

Buzz Cut s trdo ločeno podrezano

Trde dele je vsekakor mogoče podrezati, vendar le v malem slogu. Zgornji del je odrezan za največjo pozornost do dela. Stranice so zožene za večji pritisk proti vrhu, kar je popolnoma smiselno.

Brenčal del s tanko podrezano

@bad.barbers_official

Brenčal del s tanko podrezano

Stranski del je lahko s tem panačem zelo nelojen, lahko pa potegne karkoli. Zgornji del je izrezan s stranskimi stranicami, ki se zožijo, kar zagotavlja dodaten videz.

Mid Fade Undercut Plus Brush Up

@adribarbeiro

Mid Fade Undercut Plus Brush Up

Niso vsi čopiči hladni, to je en zloben pogled. Tu je podrezano za stranice, da izgledajo čisto. Debel del naredi ta videz precej zabaven s tem drznim tempom, ki priskoči na pomoč.

Tanki lasje z rahlo krtačo navzgor

@ryancullenhair

Tanki lasje z rahlo krtačo navzgor

Subtilna podrezanost je tako zabavna in nihče ne vidi, da prihaja. Vrh je rahlo kovrčast s pridihom čopiča. Poudarjeno barvilo nekoliko razširi krtačo in hkrati izgleda vse hladno in trendovsko.

Saturnov prstan Undercut

@ zealrocski72

Saturnov prstan Undercut

Ali ni to podobno zelo hipi retro videzu? Francoski pridelek je trendovski del, medtem ko je predrzen podrezan del hipija. Strani so obrito za maksimalno čeden videz, saj se na dnu ležerno ohladi brada.

Tanka afro podrezana s trdim delom

@thebarbercole

Tanka afro podrezana s trdim delom

Afro lasje so zelo dobri glede volumna, saj vidimo, da jih je v izobilju, toda ti tanki kodri so še en fantazijski element, ki pomaga, da se spodrezano zdrsne s tem drznim trdim delom, ki zagotavlja odličen kontrast od vrha do strani.

Pol valoviti tanki lasje s podrezano

@mednarodni brivci

Pol valoviti tanki lasje s podrezano

Undercut je res tisti gumb, ki ga enkrat pritisnete, takoj dvigne vašo izjavo o slogu. Tu je vrh tankolas in precej dolg, medtem ko so stranice zožene za to. Rahla valna tekstura naredi življenje bolj zabavno, kajne?

Undercut Fury Puffed Slicked Back

@top_shelf.cuts

Undercut Fury Puffed Slicked Back

To je ena najbolj slavnih frizerskih pričesk Brada Pitta. Krilati, z dolgimi prameni, lepo zadihani, lasje pa imajo podrezane stranice, kar naredi trend, ki precej dobro dvigne obrvi.

Widow's Peak Undercut Pony

Ivan Kochergin/ Shutterstock.com

Widow’s Peak Undercut Pony

Vsestranskost podrezovanja vsakič preseže ozemlje. Tu je v paru z zarezanim čopom, ki je precej kratek, a enostaven za upravljanje. Strani so podrezano zoženi za ta čeden, a malo gost videz.

Valovit vrh s spodrezano kožo

@jakeyjim

Valovit vrh s spodrezano kožo

Valovit vrh vedno prinaša več volumna in vidimo, da je spodrezano daleč kul način za prehod na te zožene zbledele stranice. Fade zagotavlja čeden videz, tako da je celoten videz čist.

Subtilni dreadlocks teksturiran stranski brušen vrh

@collinanthonyhair

Subtilni dreadlocks teksturiran stranski brušen vrh

Vrh tukaj je precej izjemen z dreadlock-ish vibracijo videza. Strani so zbledeli, tempelj pa je zbledel, da se zlije z brado. Podrezovanje tukaj reši dan, tako da je ta prehod precej gladek in čeden.

Undercut Potisnjen hrbet

@chadius_maximus

Undercut Potisnjen hrbet

Prednost dolgih obrazov je, da se tako z glasnostjo igrajo. Glasnost na vrhu je precej eksotična, stranice pa so podrezane. Če želite slogu dodati bolj čeden videz, je nizko bled, a narejen tako fino, da se zdi precej subtilen.

“>