6 razlogov, zakaj bi morali iti v brivnico

Ste običajno nezadovoljni s svojimi odbitki? Če je tako, bi lahko šli na napačno mesto.

Čeprav običajno objavljamo vaje za lase, vam bomo danes predstavili drugačno objavo. Pomembno je biti na tekočem z najnovejšim trendom moških pričesk, pomembno pa je tudi govoriti o drugih vidikih moških las.

Undercut Brush UpZasluge: Frizerji iz pletenic

Eden od teh pomembnih vidikov je lokacija. Lahko bi vse naredili prav in se še vedno slabo ostrigli. Povsem možno je, da bi si šli postriči lase, slika v roki, vedoč, katere velikosti ščipalke želite, in še vedno bi šli ven s frizuro, ki je ne marate.

Če greste v salon, je verjetno tako. Mnogi fantje hodijo v salone ali kraje z “posnetki” ali “izrezi” v imenu. Ti kraji so namenjeni širokemu občinstvu. Zaradi tega so salonski stilisti običajno splošni strokovnjaki, kar pomeni, da poznajo široko paleto odbitkov. Sprva se to sliši dobro, toda resnično si želite strokovnjaka. Namesto stilista, ki je v redu pri številnih frizurah, želite nekoga, ki je odličen v izbranih nekaj stilih.

Eleganten PompadourZasluge: Frizerji iz pletenic

Tam pridejo brivci. Brivci so posebej usposobljeni za striženje moških las. Vedo, kaj moški iščejo pri frizuri, in poznajo paleto moških stilov. In obisk moškega frizerja je zelo koristen, ker se lahko poveže z vami. Kot fant se bo vaš brivec oprl na svoje znanje o moških laseh in vam pomagal pri odločitvi, kaj je za vas najboljše.

Odhod v brivnico je več kot le prvovrstni rez. Izkušnje brivnice niso drugačne. V brivnici se lahko sprostite in sprostite v prijetnem, prijetnem vzdušju, ki je daleč od sterilnega okolja večine salonov.

Na koncu se morate sami odločiti, kam se želite postriči. Preden se dokončno odločite, je tukaj 6 razlogov, zakaj bi morali iti v brivnico.

Moški brivec zna striči moške lase.

Na frizerskem stoluZasluge: Frizerji iz pletenic

V salonih so zaposleni kozmetologi, ki so usposobljeni za striženje las, pa tudi za barvanje, trajno permiranje in druge postopke. Večina fantov ne bo potrebovala teh storitev, vendar potrebujejo nekoga, ki zna narediti čudovito frizuro.

Brivci so posebej usposobljeni za umetnost striženja moških las. Proučujejo moške vrste las in pričeske, zato poglobljeno poznajo klasične sloge, kot sta podreza in pompadour. Prav tako vedo, kaj priporočajo, če imate kakršna koli vprašanja. Medtem ko lahko kozmetologi podajo le splošna, nejasna priporočila, lahko brivci analizirajo elemente, kot so vaš tip las in oblika obraza, da vam pomagajo najti pravi kroj za vas.

Okolje brivnice je odločno moško.

Mojster brivecZasluge: Frizerji iz pletenic

Bodite iskreni do sebe: res uživate v friziranju? Odgovor je, verjetno ne. V najslabšem primeru je boleče dolgočasno in v najboljšem primeru sprejemljivo.

Brivnice pa so zgrajene z mislijo na moške. Ustvarjajo vzdušje, v katerem se moški lahko usedejo, sprostijo in uživajo v sebi in v izkušnjah, ki jih ustvarja brivnica.

Vsaka brivnica k temu pristopa drugače, zato priporočamo, da preizkusite več brivnic na vašem območju. Nekatere imajo stene športnih spominkov. Druge so preproste, preproste trgovine. Ne glede na brivnico pa bo okolje odločno moško.

Obisk brivnice je edinstvena izkušnja.

Undercut Slicked BackZasluge: Frizerji iz pletenic

Večina frizerskih salonov je postavitev za piškote. Če ste videli enega, ste verjetno videli vse. Najdete jih v supermarketih in na nakupovalnih trgih, zato so videti relativno enako. Vzdušje je splošno in pogosto tudi storitev.

A brivnice ponujajo edinstveno doživetje. Številne trgovine so postavljene v starejših zgodovinskih stavbah, ki vzdušju dajejo pristen občutek. Nekateri so svetli in sodobni, drugi pa vintage in domači. Večina ponuja brezplačne osvežilne pijače, mnogi brivci pa z veseljem poklepetajo z vami brez neumnosti in pogovora.

Ne glede na to, v kakšnem okolju uživate, boste verjetno našli brivnico, ki ustreza vašim željam.

V brivnicah se lahko strižeš več kot le.

Podrezani dolgi lasjeZasluge: Frizerji iz pletenic

Če ste fant, so vaše možnosti za lase omejene, če greste v frizerski salon. Lahko se ostrižeš, morda šampon, in to je to. Preostalih storitev, na primer barvanja, verjetno ne boste potrebovali.

Brivnice ponujajo storitve posebej za gospode. Poleg tega, da se od nekoga, ki je seznanjen z moškimi lasmi, postrižeš, lahko dobiš še brado, brke, masažo lasišča, postavo v vrsto in še veliko, veliko več. To vključuje legendarni znak velike brivnice – britje z vročo peno z ravno britvico. Tega nikoli ne boste videli v salonu, a moški po vsem svetu menijo, da je to ena najbolj izvrstnih izkušenj, ki jih lahko ponudi brivnica. Brivec vas bo običajno po britju postrigel in to je čudovit, osvežujoč način, da ostanete britje.

Brivnice ponujajo vrhunske izdelke za lase.

Podrezani kodrasti lasjeZasluge: Frizerji iz pletenic

Večina salonov bo imela samo osnovne izdelke za oblikovanje, na primer šampone in gele. Če želite uporabiti visokokakovosten izdelek za lase, morda ne boste imeli sreče.

Mnoge brivnice ponujajo posebne moške izdelke za lase, kot so pomade in pene. Najboljše od vsega je, da vam bodo brivci pomagali pri odločitvi, kateri izdelek bi morali kupiti. Recimo, da želite dobro pomado za pompadourja. Razložite to svojemu frizerju in on bo lahko našel pravo pomado za vaš tip las in potrebe po slogu.

Brivnice ponujajo več denarja za vaš denar.

Klasični PompadourZasluge: Frizerji iz pletenic

Morda bi bilo skušnjava iti v salone, ki bi objavili njihove nizke stopnje. Marsikje osnovno frizuro zaračunajo približno 10 USD, kar je verjetno vse, kar potrebujete. Za primerjavo je tečaj ameriških brivnic od 15 do 25 USD in več.

Če je torej dražje, kako je potem za vaš denar več? Najprej bo frizura, ki jo prejmete, vedno bolj kakovostna kot frizura v salonu. Iz brivnice boste odšli z neverjetnim krojem, ki je točno tisto, kar želite. Že sam dejavnik je vreden vstopnine.

Poleg tega boste pogosto dobili več kot samo striženje. Številni brivci vključujejo britje z vročo peno s standardno frizuro, tako da 15 dolarjev, ki jih plačate, uporabite za striženje in britje. Če to ni dovolj, lahko dobite tudi osebne nasvete za lase. Če ste imeli pereča vprašanja o tem, kateri slog je najboljši za vas, lahko vprašate svojega frizerja. Čeprav se brivnice na prvi pogled zdijo dražje, zagotavljajo izjemne storitve.

Kako najti dobro brivnico

Preberite spletne ocene – Spletna mesta, kot sta Yelp in Facebook, gostijo ocene lokalnih brivnic in so na splošno precej dober pokazatelj, kako dobra je brivnica.

Tukaj v Haircut Inspiration z veseljem promoviramo dobre brivnice. Tukaj je članek o nagrajeni barbreshop iz britanske brivnice.