70+ idej za striženje las (Trendsetter za leto 2021)

Če iščete frizuro, ki je v skladu z najnovejšimi trendi moških pričesk, ne iščite več! V članku o trendih moških pričesk za leto 2020 smo vam predstavili frizuro za zbledelo kožo, zdaj pa boste izvedeli vse o tem.

Stranski del kratek pompadour s sredinsko obarvano podrezano kožo@z_ramsey / Instagram

Bledenje kože je še posebej edinstveno, ker izstopa – ali bolje rečeno, skoči ven. Kontrast ostriženih strani in polne dlake takoj pritegne pozornost. To je še posebej trendovski, sodoben videz in kar je najbolje, da ga je enostavno dobiti.

Zbledelost kože se doseže z rezanjem las vse krajše in krajše, ko se premikajo proti vratu. Medtem ko nekateri odbitki zahtevajo, da so lasje enake dolžine po celotni glavi, odbitki za zbledelo kožo zahtevajo, da se lasje strižejo po manjših dolžinah.

Visoka fade frizura, @tombaxter_hair / Instagram

Kako postrižem kožo zbledelo?

Frizura, ki zbledi, je vsa v samem rezu. Zbledelih las vam sploh ni treba oblikovati; lase na vrhu boste želeli oblikovati. Zato je za frizuro, ki zbledi, pomembno, da obiščete frizerja ali stilista, ki ima izkušnje z rezom ali vsaj podobnimi kosi.

Kar se tiče las na vrhu glave: Pomembno je omeniti, da bo vrsta frizure, ki jo boste dobili, odvisna od tega, kaj boste povedali svojemu stilistu. Preberite več o različicah in slogih zbledele kože.

@zeke_the_barber / Instagram

Za stranice in hrbet pa je skoraj vedno enako. Preprosto boste vprašali svojega stilistka. Določite izhodišče (odvisno od natančno izbrane pričeske) in povejte svojemu stilistu, da želite, da lasje zbledijo v kožo.

V večini primerov boste videli, da so fantje z bleščanjem kože zelo kratki. Mnogi moški običajno zahtevajo krajše nastavke za striženje, kot sta #3 ali #4 za zgornji del zbledela (nad ušesi). Nekateri so kratki kot številka 2. Dolžina nastavka za striženje lahko popolnoma spremeni videz zbledele kože, zato se prepričajte, da veste, katere nastavitve želite.

Srednja koža afro s črto@z_ramsey / Instagram

Razmislite tudi o tem, kako postopoma želite, da bo vaše zbledelo. Če se vaša zbledelost začne pri številki 5 in sega vse do ravni kože, ne bo tako izstopala. Če se odločite za subtilen, eleganten videz, razmislite o tem, da začnete z višjo nastavitvijo strižnika.

Po drugi strani pa, če začnete zbledeti pri #2 ali #3, se bo pojavil. To je zato, ker se vaša zbledelost začne pri nizki nastavitvi in ​​nima veliko manj. Zmanjša se le za 2 ali 3 dolžine, preden zbledi v kožo.

Ohlapno oblikovan pompadour z mešanico srednje kože za vintage videz@z_ramsey / Instagram

Oglejte si primere obeh slogov in poglejte, kaj vam je všeč. Kot vedno priporočamo, da svojemu frizerju posnamete fotografijo želene frizure.

In končno, fantje z ravnimi ali rahlo valovitimi lasmi bodo dobili največ iz blede kože. Težje je doseči s kodrastimi lasmi, čeprav je to mogoče.

Več idej si oglejte v spodnji galeriji.

trdi del@paul_barbercode

Koža zbledi s trdim delom

To je najbolj poenostavljena frizura za zbledelo kožo in ena najbolj klasičnih. Kombinirajte starodaven, retro stranski del s sodobno bledenje kože in postali boste definicija sloga.

Ko natančno veste, kaj želite za vrh, samo prosite za bledenje na straneh. Še enkrat, bodite natančni glede dolžine strižnika in v kolikor dvomite, prinesite slike.

pompadour@blackfishbry

Fade Skin with Pompadour

Pompadour je bil leta 2016 priljubljen slog in pričakujemo, da bo v letu 2017 več fantov sprejelo pomp. To združuje tudi staro z novim in je presenetljivo vsestranskega videza..

Tako kot pri kombinaciji bleščanja kože/stranskega dela je ta slog preprosto pompadour v kombinaciji z bledenjem kože. To je vse, kar morate zahtevati, da dosežete ta slog. Po tem je pomembno, da pompadour redno vzdržujemo, da ostane v vrhunski obliki.

Stranski quiff, konusno zbledi@barberiaharo

Quiff

Sorodnik pompadourja, quiff se je v zadnjih letih pojavil kot trend moških las, in zdi se, da je tu, da ostane nekaj časa. Ta živahen videz zahteva resno oblikovanje, zato, če ste pripravljeni na izziv, je to za vas.

Na vrhu boste potrebovali kar nekaj dolžine – 2 cm je verjetno najkrajše, kar lahko greste. Daljši kot so lasje, višji je quiff. Če ga želite oblikovati, nanesite izdelek na vlažne lase, nato si lase umijte, hkrati pa jih posušite s sušilcem za lase. Ta postopek oblikovanja je podoben postopku pompadourja.

Curly Undercut@mikeyyyyyyyy_

Kodri

Prej smo omenili, da je z kodri težko zbledeti. Vendar je to ena možnost, ki bo prišla prav za kodraste fante.

V tem slogu naj lasje na vrhu zrastejo, da se pokažejo vaši naravni kodri. Dodajte obarvanje kože na straneh in na hrbtu in imeli boste neverjetno edinstvene lase. To je podobno teksturiranemu kodrastemu podrezu.

Zarezani konus zbledi z linijo navzgor@barberdeano

Odrezano nazaj

Če se odločite za noro retro, bolj bledeč videz, so obvezno polizani lasje. To je odlična različica frizure za zbledelo kožo za moške, ki si želijo elegantnega videza.

Ta videz lahko dosežete na več načinov. Ena dobra možnost je, da dobite rez, ki je idealen za stranski del. Nato si lase prilepite z lepo pomado na vodni osnovi. Na ta način lahko stranski del razgibate, povlecite nazaj ali naredite oboje!

Koža zbledi kodraste lase@seuelias

Kodrasti lasje z Line Up

Kodrasti lasje so lahko puhasti, zato je nekoliko težje doseči brezhibno bledenje. Zato je za ta videz nujno, da so robovi čisti in dobro vzdrževani. Oblikovanje linij, izrezano v bližini zadnjega dela las, prekine neprekinjenost te zbledelosti kože in videzu doda kapljice značaja.

Teksturiran francoski pridelek z odklopom@javi-frizer

Teksturiran francoski pridelek z nepovezanim izginjanjem

Drug način dodajanja dimenzije vsakemu videzu je z nepovezanim izginjanjem. Črta, ki ločuje teksturiran vrh in čisto kožo zbledi pod črto, je enostaven način, da bo vsaka frizura privlačnejša.

Drop Fade z izginilim izrezom@calebthebarber

Drop Fade z izginilim izrezom

Zmanjšanje kapljice se začne pri templju in močno pade nazaj za uho in navzdol po zatilju. V tem videzu izginjeni izrez ohranja ta slog svež in čist. Ohranjanje krajših las preprečuje, da bi se ta slog počutil neurejeno.

Low Fade z line up afro lasmi@calebthebarber

Low Fade with Line Up

Obstaja nekaj razlik med padcem in nizkim izginjanjem. Z padcem kapljice se bledenje začne okoli templjev in agresivno pade na zatilje. Z nizkim bledenjem se bledenje začne od stranskih žil in se postopoma spušča po vratu. Nizko bledenje je le svetlo na dnu in temnejše od sredine glave do vrha zbledela.

Bledenje kože@the_ramsey

Afro lasje zbledele kože

Bledenje kože je enostaven in eleganten način za vzdrževanje gostejših las. Vrh las lahko zraste do srednje dolžine ali pa ostane kratek, kot je razvidno iz te fotografije. Za izrazit videz naj bo črta las ostra in ostra.

Poudarjeni valoviti lasje@chris_barbercode

Poudarjeni valoviti lasje

Poudarki posebej ustrezajo valovitim lasem, ker dajejo dimenzijo oblinam vsake pramene. Na sliki prikazani poudarki hladnega tona lepo delujejo z osnovno barvo in dobro kontrastirajo z bledenjem pod njim.

Teksturirano zožitev z brado@barber_djirlauw

Taper Fade z brado

Ta videz govori o proporcih. Lasje na vrhu so dovolj dolgi, da izravnajo brado. Žabice so zbledele, da videz ne bi bil pretežak. To je odličen primer za tiste, ki želijo združiti brado z bledenjem, vendar se bojijo, da bi ostra črta odklopila oba.

Odklopljen Buzz Cut@javi_thebarber_

Odklopljen Buzz Cut

Pogosto, ko pomislimo na rezanje brenčanja, si predstavljamo mamo, ki striže lase fantov z očetovo škarjo za brado. Buzz cut z bleščanjem kože je posodobljena različica tradicionalnega buzz reza. Za klasično buzz striženje se lasje običajno obrijejo s ščitnikom #1 ali #2. Z zbledelo kožo bodo strani las nagnjene od templjev navzdol. V tem videzu je ukrivljena črta vklesana v najtemnejši del zbledelosti.

kožne blede-seuelije@seuelias

Tigrov krempelj za britje s finim izginjanjem

Kot smo že videli, je bledenje kože odlično platno za zanimivo linijsko umetnost. Dno te zbledelosti je v redu in blizu kože. To vodi pogled k dvema črtama, ki sta izklesani po najtemnejšem delu zbledelosti.

Taper Fade z izginilim izrezom@ambarberia

Šiljasta tekstura z izginilim izrezom

S primernim izdelkom in dolžino las je precej preprosto doseči špičaste lase. Ta slog najbolje deluje na krajših laseh, saj teža dolgih las preprečuje, da bi lasje ostali pokonci. Z uporabo gela skozi lase bodo lasje zelo ostri. Za bolj nosljiv videz nanesite vosek od sprednje strani las proti zadnjemu delu. To bo ločilo odseke in jih postavilo na stojalo. Izginuli izrez daje eleganten in poliran občutek.

Fade Skin with Mini Quiff@alan_beak

Ročno brušen mali quiff

Quiff je podoben pompadourju, saj je dolžina oblikovana z glasnostjo na vrhu. Lasje na zadnji strani glave so krajše, stranice pa običajno pometene nazaj. V tej različici je quiff krajši, stranice pa obrito do zbledele kože. Ker je quiff v tem primeru nekoliko manjši od klasičnega quiffa, lahko lase preprosto razčesamo z nekaj voska, namesto da bi jih morali posušiti s sušilcem, kot bi bilo potrebno s klasičnim quiffom.

Dape Burst Fade@poolethebarber

Dape Burst Fade

Rast fade je slog, kjer gradient seva okoli ušesa v obliki polkroga. Dolžina se zadrži na vrhu, do zatilja in na dnu zatilja, kjer lasje naravno prenehajo rasti. Bledenje se lahko začne kjer koli od templja do zakladk. Skladen element je, da zbledi “poči” iz ušesa.

Stranski pometani trdi del@paul_barbercode

Stranski pometani trdi del

Sodobno bledenje kože posodobi ta tradicionalni videz. Lasje so na eni strani ločeni, na drugi pa gelirani. Najbolje je, da sledite naravnemu delu, če pa imate raje eno stran nad drugo, sušenje las s sušilcem za lase nad glavo in v smeri, če želite, da se vaši lasje ločijo, lahko prisili predel na vaši najljubši strani. To je klasičen videz bleščečega gospoda.

Odklopljena Fade Skin + Oblikovanje dekoltejaOdklopljena bleda koža + oblikovanje izreza, avtor @javi_thebarber_

Odklopljena Fade Skin + Oblikovanje dekolteja

V večini modelov linij je linija izrezana na najtemnejšem območju zbledelosti. Zanimivost tega dizajna je, da razčlenjuje bledenje tik nad prehodom iz temnejšega v svetlejše območje: ustvari dve črti, kot sta črta in njena senca. Plitka krivulja navzdol po vratu vodi oko navzdol, kjer so lasje urejeni in čisti.

Fade Skin with Angular Fringe@braidbarbers

Dizajnerski tempelj z visoko glasnostjo na vrhu

Krivulje v tej linijski zasnovi so strateško postavljene na mejo zbledelosti. Pametno zrcali lok las, da ustvari grafičen videz. Glasnost je na visoki ravni, da doda več strukture že tako presenetljivemu slogu.

Počesani teksturirani lasje@chris_barbercode

Podrezani teksturirani lasje

Undercut je prvič prišel v slog v zgodnjih 1900 -ih. V preteklosti je bil ta rez povezan z mladimi delavci, vojaki in člani uličnih tolp. Do danes je nelojalna podrejenost močnemu človeku. Strani podreza so običajno kratke in celo povsod. Dodajanje rahlega bleščanja ob straneh in teksture na daljši vrh lahko temu videzu daje bolj aktualni občutek.

Spustite Fade z Line Up@blendz_barbershop

Kodrasti Mo-Hawk

V prejšnjih letih so se lasje odtrgali s strani glave, da bi dosegli mohawk. Manj drastične metode so od takrat postale popularizirane s prihodom strižnikov, a trden ugled sloga ostaja močan. Mohawk je predstavil anarhistično držo. Kratke stranice mohawka naredijo lepo platno za bledenje kože. Kodrasti lasje dodajo potreben volumen na vrh in nazaj.

Ginger Taper Fade@evan_thebarber

Klasično zbledelo zožitev

To je vaša tradicionalna konusna zbledelost; Nekateri bi lahko rekli OG bledi. Videz dobro deluje na kateri koli teksturi las in se lahko prilagodi kateri koli obliki obraza. Popolna mešanica starega in novega, bo zagotovo dvignila vaš pogled na naslednjo stopnjo.

Srednja koža zbledi + koničast izrezSrednja koža zbledi + koničast izrez, avtor @jackrobinsonpullen

Srednja koža zbledi + koničast izrez

Nagib v tem rezu je bolj oster kot tradicionalna koža zbledi. Ampak deluje. Zakaj? Kontrast med srednje dolgimi lasmi na vrhu in izginjajočimi stranicami pomaga pritegniti pozornost na obraz. Čiste stranice in zožen izrez preprečujejo, da bi bil srednje dolg vrh videti pretežak.

Mo-Hawk z zoženimi stranmi@andyauthentic

Konice zbledele strani z oblikovalskim izrezom

Ustrezno oblikovanje linij je treba dati v roke umetnika. V svetu umetnosti je linija lepote teorija, ki se uporablja za opis estetike ukrivljene črte. Po tej teoriji ukrivljena črta predstavlja živahnost in pritegne pozornost gledalca. Ta teorija je dobro predstavljena v tem oblikovalskem izrezu. Počasno bledenje okoli ušesa popolnoma prekine majhen ukrivljen rez v bližini zatilja.

Line up + Disconnected Fade + PompadourLine up + Disconnected Fade + Pompadour, avtor @javi_thebarber_

Poravnajte in odklopite Fade s Pompadourjem

To bledenje kože je precej postopno, vendar daje slogu dobro osnovo za delo. Popolnoma ukrivljena črta sledi krivulji pompadourja. Začne se pri templju in se tanjša, ko se približuje zadnji strani glave.

High Fade Crew Cut + Line upHigh Fade Crew Cut + Line up, avtor @javi_thebarber_

High Fade Crew Cut in Line up

Odličen rez za debele lase, visoka fade nudi strukturo in slog, hkrati pa ga je enostavno vzdrževati vsak dan. Dve kratki črti, ki sta obrito v zbledelost, sta osvežujoč udarec za visoko bleščečo posadko.

Odklopljen Pompadour Skin FadeOdklopljen Pompadour Skin Fade, avtor @javi_thebarber_

Odklopljen Pompadour Skin Fade

Podoben rez je bil viden pri Brad Pittu, ko je posnel film Fury. To je gladek slog, ki dobro raste. Če želite dobiti rez, pustite vrh dovolj dolgo, da se pomakne nazaj (vsaj 2 palca). Izkušen brivec naj odreže stranice blizu kože s kratkim bledenjem v bližini krošnje. Za oblikovanje uporabite gel ali vosek na vlažne lase, jih krtačite nazaj in pustite, da se lasje v tem položaju posušijo na zraku.

Poravnajte se s PompadourjemPoravnajte se s Pompadourjem, avtor @anton_marchenko_

Poravnajte se s Pompadourjem

Sprednji rob tega pompadourja je popolnoma obrit v vdovičin vrh. Ostra obroba ustvarja kote in črte, ki so vzporedne s celotno brado. Ta geometrijski rez lahko vsakomur da takojšen slog.

Frizurna frizura + francoščinaFrizurna frizura + francoščina, avtor @anton_marchenko_

Francoski pridelki z bledenjem kože

Francoski pridelek je sodoben, kratek slog s šiškami, ki se razlezejo po čelu. Pohvali večino oblik obraza in je enostaven način za prikrivanje umikajoče se linije las. Bledenje kože je standardna značilnost francoskega pridelka. Na strani je vklesan krepki vijak; super za tiste, ki iščejo dodatno prisotnost.

Teksturiran kratek vrh s postavo navzgorTeksturiran kratek vrh s postavo navzgor, avtor @conortaaffehair

Teksturiran kratek vrh s postavo navzgor

Ta ostra linija je še posebej prijetna na kratkih, naravno kodrastih laseh. Polira vse neurejene valove z ukrotitvijo las in ustvarja močno podlago. Za tiste z ravnimi lasmi je ta videz mogoče doseči z dodajanjem plasti in voskom skozi krono. Redni obiski brivca so potrebni, da se zagotovi, da bo postava sveža in ravna.

Skin Fade Crew CutSkin Fade Crew Cut, avtor @mattjbarbers

Skin Fade Crew Cut

Kosi posadke gredo z roko v roki z bledenjem kože. Krajši lasje na kroni se dobro ujemajo z nagibom in krajšimi stranicami. Je univerzalno laskavi videz, ki je vedno v trendu.

Caesar Taper Fade@kevinluchmun

Caesar Taper Fade

Cezarjev rez je podoben francoskemu pridelku, le da so obrobje in krona običajno krajši kot pri francoskem kolegu. Oba sloga sta običajno narejena s spodrezano ali zoženo konico; Slednja je manj stroga možnost.

Visoka in napeta visoka koža zblediVisoka in napeta visoka koža zbledi, avtor @conortaaffehair

Visoka in napeta visoka koža zbledi

To bledenje kože se začne blizu krošnje s krajšim bledenjem. Visoko in tesno bledenje omogoča kroni, da se hitro premakne v plešasti del zatilja, kar zagotavlja lep videz visokega kontrasta.

Side Swept UndercutSide Swept Undercut, avtor @barberdeano

Side Swept Undercut with Fade

Fade je lahko popoln dodatek za tiste s srednje dolgimi lasmi, ki si želijo elegantnega videza, ne da bi morali žrtvovati dolžino. Pometanje las na eno stran daje iluzijo gibanja. Je tako ležerna kot prefinjena. Kratka podrezanost zagotavlja lepo ravnovesje na daljšem vrhu.

Barvana francoska kulturaBarvana francoska kultura, avtor @barber.josh.o.p

Barvana francoska kultura

Ta hladen francoski pridelek je zelo nenavadne barve, ki izgleda presenetljivo naravno in ni preveč zunaj. Svetloba in senca valovijo po laseh in odražajo izbruhe, ki eksplodirajo iz linijske umetnosti na straneh in zadaj. Je zanimiva barva in vzorec z neizprosno intenzivnostjo.

Eksperimentalni teksturirani pridelekZasluge: Frizerji iz pletenic

Eksperimentalni teksturirani pridelek

Ta rez je simfonija geometrijskih oblik in oblik. Simetrično ravnovesje med teksturiranim vrhom in grafično linijo je eksperimentalno in vznemirljivo.

Oblikovanje lasOblikovanje las, avtor @barber.josh.o.p

Odklopljena koža zbledi

Še en odličen primer nepovezanega zbledele kože; ta frizura kaže temnejše bledenje s hrustljavo črto, ki se razreže na enem od debelejših področij. Črta je pod močno obteženim vrhom čista.

Ivy League Fadeavtor @z_ramsey

Ivy League Fade

Absolutno obožujemo presenetljivo bledenje kože s frizuro Ivy League. Plešaste strani dajejo temu klasičnemu slogu ostro, sodobno kakovost. Stranska krona ohranja prefinjen občutek tradicionalnega kroja Ivy League.

Natančen Faux Hawk@z_ramsey

Natančen Faux Hawk

Če lase razrežete v satiričnega umetnega jastreba, je vsestranski način, da preidete iz ostrih v kultivirane, odvisno od tega, kako so nošeni. Ko se zbledelost kože razreže na straneh, je lahko frizura oblikovana tako, da je videti gladka in profesionalna ali kljubovalno gelirana.

Skin Fade with Messy TopKoža zbledi z neurejenim vrhom, avtor @criztofferson

Koža zbledi z neurejenim vrhom

Popestrite svoje srednje dolge ključavnice z neurejenim vrhom in zbledelo kožo. Ta zbledi poči iz ušesa in odstrani hladen vrh z brade. Razhajanje vodi v osredotočenost na obrazne dlake in privlačen nered na vrhu.

Francoski pridelki z zbledelo kožoFrancoski pridelki z zbledelo kožo, avtor @spukthebarber

Francoski pridelki z zbledelo kožo

Plešavost v tej frizuri poudarja teksturo francoskega pridelka. Francoski pridelek izstopa po tem, da je v nasprotju z bledenjem kože, ki se razlikuje po barvi, teksturi in dolžini. Obrobje lahko režemo na različne načine, v tem primeru pa ga prerežemo naravnost čez čelo in zaokrožimo v bližini templjev.

Wild Brush Up Skin Fade in očalavir

Wild Brush Up Fade in očala

Uokvirite svoje okvirje s sijočo in divje ostriženo frizuro. Bledenje kože tako dobro deluje z očali, ker delujejo kot prazno ozadje, ki poudari lep par okvirjev. Ščetkanje valovitih las navzgor dodatno poudari par unikatnih očal, tako da se osredotoči na zgornjo polovico obraza.

Mid Skin Fade Pompadour@z_ramsey

Mid Skin Fade Pompadour

Ker bledenje kože najbolje deluje z visoko kontrastnim videzom, je obsežen pompadour pogosto povezan z zbledenimi stranicami. Bledenje sredi kože zagotavlja edinstven vpogled v tako priljubljen pompadour.

Brush Up Undercut ZbledeloVir

Brush Up Undercut Zbledelo

Podobno kot pompadour ali quiff, ta brušen videz ponuja tudi visok slog in natančno strukturo. Izjemno oblikovani gradientni detajli naredijo ta videz še posebej ugleden. Predstavlja elemente rafinirane milosti in moči.

Krtača in zbledivir

Krtača in zbledi

Ta ničelna zbledelost bo obrnila glavo. Plešavost je osupljiv kroj, ki je trenden in sodoben. Če ga vključite v brušen vrh, se celoten videz združi.

Stranski poševni kožni zobvir

Konica za zbledelo kožo ob strani

To postaja nova paradigma za zmanjšanje konusa. Kombinacija las, pometanih s strani, s koničastim zbledenjem nudi čist rez, ki ni preveč strukturiran. Večina dela se opravi med dejansko frizuro. Potem je dnevno vzdrževanje minimalno. Za oblikovanje tega videza je dovolj, da lase navlažite z lahkim voskom in pustite, da se posušijo na zraku.

Stranski del pometanvir

Stranski del pometan

Če želite slog, ki lahko preide od prijetnega fanta do žilavega z malo truda, ne iščite dlje od tega kroja. Ta videz je dosežen z gelom ali pomado z visokim sijajem. Da bi se izognili česanju, poskrbite, da so gelirani lasje rahlo počesani nazaj in na eno stran; ne česajte las naravnost od enega ušesa do drugega. Bledenje kože mora biti napeto, visoko in dobro vzdrževano. Ta videz lepo zraste, vendar pogosti obiski frizerja pomagajo ohraniti svežino reza.

Špičasta pričeskaZasluge: Morris Motley

Spiky Mid-Length with Tight Fade

To postaja eden od odločilnih stilov leta. Tekstura in telo sta lep kontrast z zbledelo kožo na straneh in na hrbtu. Lasje na kroni se na vse načine ukrivijo in se agresivno razkosajo. Tesno bledenje izgleduje videz in mu preprečuje, da bi bil preveč divji.

High Top Fade Hard Partedvir

Trdi del z visokim bledenjem

Vrnimo se v sredino 80. let, ko je ta slog potekal po ulicah New Yorka. Ta zbledelost je mojstrsko narejena in je pogled na zabavno in drzno. Hrbet in stranice sta obrit blizu kože. Nenadna črta deluje kot risani del, ki videzu prijetno doda značaj. Za tiste z ravnimi lasmi je potrebna perm, preden lahko brivec izreže visoko obliko.

Trdi del zbledele kože@mikeyyyyyyyy_

Trdi del zbledele kože

Trdi del resnično pomaga opredeliti, da koža zbledi še korak dlje, saj povečuje zožitev na strani, ki v zameno prinaša bledenje na svetlobo. Pravzaprav zelo dobro uravnoteži celoto, zlasti s stranskim pometanjem s kotno in ostro črto navzgor.

Mini PompadourMini Pompadour, avtor @mattjbarbers

Mini Pompadour

Spomnite se retro videza s tem klasičnim stranskim delom, no, tukaj je s sodobnim pridihom. Ta drzna koničasta koža zbledi in še posebej ta elegantna tempeljna bleda, zaradi česar je vse čisto in čisto. Lasje na vrhu so ščetkane ob straneh, zaradi česar je to očitno moški kroj.

Undercut Ewana McGregorja

Undercut Ewana McGregorja

Koža zbledi, ker je tako vsestranska, da jo je mogoče skoraj udariti po vsaki pričeski in bi se zlila tako kot sol v vodi. Tu ni razlike, stranice imajo podrezovanje, po tem srednjem zožanju pa vse zbledi. Vrh ostane prost, vendar je vržen v zarezani teksturi.

Bledenje kožeavtor @dannyandcobarbers

Fino zbledeli konus

Še en dan, spet čedna koža zbledi. Vrh je tanko pometanje s strani, kar pomeni, da je manj volumna, kar je pametno, da ga potegnete navzgor z zbledenjem stranic, zaradi česar je zgornji del videti ne le debelejši, ampak tudi na splošno čistejši.

Visoko in tesnovir

Visoko in tesno

Ali niste pogrešali nagajivega francoskega pridelka? No, ne zamudite več, tukaj je. Francoski pridelek z ravnimi obrobami je klasičen gospodski znak, saj koža zbledi ob straneh, zaradi česar je to minimalističen slog. Najboljši del je brada, ki popolnoma uravnoteži spodnji del obraza.

Neat Slicked Undercutvir

Neat Slicked Undercut

To so torej gospodje nove dobe, ki zelo dobro vedo, kako na retro, a sodoben način izvleči panache. Poglej tisti zarezani vrh z vsem sladkim jazzom na straneh> Nazadnje moramo opaziti, da močni brki uravnotežijo celoten retro videz.

Drop Curl Fadevir

Drop Curl Fade

Bledenje kože ni nujno, da je ves čas generično in tukaj je kul različica, zbledela koža z izpadanjem daje zelo edinstven pridih. Vrh je s tem pravzaprav še povečan, še posebej pa je ta zvit vrh s tem zožitvijo na straneh na splošno le lep videz.

Krtačenje z veliko glasnostjoZasluge: Ryan Cullen

Krtačenje z veliko glasnostjo

Namažite nekaj barvila za osvetlitev z nekaj podrezanega z nekoliko zoženim in končno, nekaj blede kože je recept za ta kul videz. Poleg tega je zgornji del posebej daljši od stranic za ta hrapav in robusten videz.

Pompadour Fadevir

Pompadour Fade

Je to pompadour ali zakrknjen hrbet? Mislim, da gre za mešanico obojega, poleg tega pa so stranice subtilno podrezane z drzno sredino kože. Opazite tudi to ostro in neverjetno čisto linijo? To je samo sporočilo, ki gleda na to lepo frizuro.

Pompadour delna pletenicaZasluge: Frizerji iz pletenic

Pompadour delna pletenica

Nikoli še nisem videl tako čiste frizure s tako vrhunskim občutkom. Še posebej tisti pleteni stranski del je nekaj, kar najdeš enkrat v modri luni. Koža zbledi na straneh, le poveča pletenico s stransko razdeljenim vrhom.

Trdi del odrezanZasluge: Harley Detrick

Trdi del odrezan

Tisti trdi del s stransko pometanim vrhom je vedno tako zabaven za igranje, poleg tega pa postane le boljši, če so stranice zbledele. Ta srednja zbledelost z drznim temnenjem vedno postane odličen par. Vrh je rahlo potisnjen nazaj, da daje temu stranskemu delu dober pridih.

Zarezan hrbet in bradaZasluge: Harley Detrick

Zarezan hrbet in brada

High fade je vedno tako zabaven s tem potisnjenim pompadourjem. To je tudi kvalificirano kot napihnjeno, s to prefinjeno teksturo. Brada doda ravnovesje, ki ga potrebuje obraz s to bolj polno in debelo teksturo.

Line Up Afro Stylevir

Line Up Afro Style

Recept za ta je precej preprost, začnite z linijo, ki je do polovice zbledela z elegantnim tempeljskim bledenjem. Strani so zbledeli, vrh pa ima ves obseg in debelino. Zaradi čutnega afro občutka je videti gosto in čistejše, pri čemer je ta stran zbledela.

Prstni česani umetni jastreb@z_ramsey

Prstni česani umetni jastreb

Zabuhli pompadour s ščetkanim vrhom je tako zabaven, stranice so lepo zožene, zbledele s to drzno sredino. Vse skupaj je povezano s tem padcem in pol zbledelo linijo. Tempelji so zbledeli in imajo rahlo utripajoč občutek, toda kaj mislite?

Zbledi stranski del koževir

Stranski del kože zbledi

Oglejte si prihod klasike s stranskim delom v stilu Jamesa Bonda z majhnim pompadourjem na vrhu. Spuščena srednja bleda naredi ta retro slog sodoben pridih in vaša pozornost tempelj ni zbledela samo zato, da bi se zlila z brado. Kako premišljen je ves ta slog!

Regulacija trdega delavir

Regulacija trdega dela

Oglejte si ta tankodlaki vrh s sijočo zlato rjavo rjavo senco s tankim trdim delom. Tanki trdi del je subtilen način, da se stranice zožijo, nato pa sredi zbledijo. Poleg tega je srednja zbledelost izpadla, linija pa je tudi zbledela, toliko v enem ha!

Stranski del zbledele koževir

Stranski del zbledele kože

Počakaj, da je ta visoka ali srednja bleda, povem ti, to je mešanica obojega. Zdaj udarite po zarezani teksturi, vendar na vrhu naredite pompadour. Kako to zveni? No, to je točno to, kar je, ne pozabite vmes zbledeti, to je bistveno.

High Skin Fade Line up + odrezan nazajHigh Skin Fade Line up + odrezan nazaj, avtor @_mannys

High Skin Fade Line up + odrezan nazaj

Ali ni to eden od tistih hipsterskih stilov, kjer je zbledelo zožanje tako elegantno, da ga precej lepo zlije. Poleg tega nikoli ne bomo vedeli, kje točno je zasedba zbledela. Vrh sam po sebi je povsem nova zgodba, ob strani je brušen s svežo grobo teksturo.

Brushed Up FadeZasluge: Frizerji iz pletenic

Brushed Up Fade

Oglejte si vstop grobega in precej težkega sloga leta. Krtača sploh ni makasta, kar pomeni, da je rahlo pompezna, saj stranice niso podrezane. Strani so namesto visoko zožene s čednim izginjanjem. Zaradi čistega britja je to zelo eleganten videz.

Textured Top Skin Fade za moškevir

Teksturirana zgornja koža zbledi

To pričesko smo te dni pogosteje opazili z majhnim francoskim pridelkom s srednjimi stranmi. Zbledelost ni preveč stroga, zato daje prijeten občutek. Zgornji del je tudi rahlo brušen z rahlo krtačo navzgor po teksturi. Skratka, to je ležeren videz, vendar ga pobrišite in postane formalni.

Side Swept Undercut Wet

Side Swept Undercut Wet

Precej naravnost brez udarcev okoli grma, debel trdi del z zoženimi stranicami. Popolnoma česana stran, pometana s koničasto črto, ki ji gre zraven. Bledenje templja je povsem očitno, samo zato, da je videz čist, in tudi obrit pristop.

Modern Pomp Clean Skin Fadevir

Modern Pomp Clean Skin Fade

Stavim, da je to ena izmed edinstvenih pričesk, ki jih vidimo in jih skoraj takoj zaintrigiramo, tempelj je zbledel v slogu kapljic zbledelih s stranicami. Vrh pa je obrnjen s strani, da ohrani retro videz. Nazadnje je ta mešanica brade vrhunska.

Francoski pridelki nizko zbledelivir

Francoski pridelki nizko zbledeli

Da, to je francoski pridelek, vendar ni eden tistih običajnih, ki jih vidite tu in tam. Strani so zoženi precej nizko kot običajno in nato zbledeli. Nizek konus se naredi za povrnitev oboda na straneh, medtem ko zbledelost daje ta zaključni pridih.

High Skin Fade UndercutZasluge: Frizerji iz pletenic

High Skin Fade Undercut

Je to z ulic? Ja, gospod, stranice so trdno ločene s tem drznim zoženim bledenjem in tudi templji niso več. Vrh je brušen s tem edinstvenim trdim delom, zaradi česar je to, kar je. Ne zamudite zasedbe, je ravna, a ukrivljena.

Teksturirani kodri Faded UndercutZasluge: Frizerji iz pletenic

Teksturirani kodri Faded Undercut

Kodri, kodri, kodri; ali se o njih lahko dovolj pogovarjamo? Ne! Ravni stranski konus je preveč čist govoriti. Srednje do nizko bledenje samo prinaša vso zabavo na vrh. Vrh pa ima visoko gostoto s tankokosimi kratkimi kodri, da bi bilo zabavno, imeti strniščno brado.

Stranski del podrezanZasluge: Frizerji iz pletenic

Stranski del podrezan

Je to naravnost iz renesanse? Elegantne zbledele stranice s tem podrezanim pometanjem, da ne omenjam tako čednega templja. Vrhunec videza so brki, ki stojijo visoki in čvrsti. Za oblikovanje tega bi zagotovo potrebovali kakšen izdelek.

Različice francoskih pridelkovvir

Različice francoskih pridelkov

Je to francoski pridelek ali gre za kotno obrobje? No, to je kombinacija obojega. Plus z dodatno slastnostjo naravnega zožanja in predrznim bledenjem ob straneh. Vrh je tankolas, nekaterim izdelkom pride prav, da ostanejo na svojem mestu!

Side Quiff Low FadeZasluge: Frizerji iz pletenic

Side Quiff Low Fade

Debeli lasje imajo vedno svoje prednosti, ena izmed njih pa je to neverjetno stransko čiščenje, ki je lepo in precej strogo. Konice, ki so zbledele, so precej bleščeče s to popolno linijo las, do katere postave naredijo toliko pravičnosti s to kotno obliko.

Bald Fade avtorja Jereme ReyesSpletna stran

Bald Fade avtorja Jereme Reyes

Je lahko zbledelo kaj bolj trendovskega od tega? Zagotovo ne s tem, da je ta škrlatna linija zbledela do dna. Zgornji del je pobarvan in pobarvan, zaradi česar je tako domišljijski. Prav tako ne zamudite te ravne linije las in dopolnjuje zbledele stranice. S tem slogom ne morem tekmovati.

Bledenje koževir

Bledenje kože

Drop fade je tudi zbledelo mogoče z več panache in stila. Ta drzni tempelj zbledi dopolnjuje slog, vrh pa je popolnoma nova igra z žogo. Ta stransko pometana podrezanost z drznim trdim delom naredi vse tako modernizirano, a vseeno ima retro vibracijo.

Dolga plast kože zblediZasluge: Micky Graham

Bledenje kože z dolgimi plastmi

Imeti pramen s teksturiranim vrhom z močnim občutkom je v teh dneh precej šum, poleg tega pa so ti potisnjeni nazaj, zaradi česar je videti kot prepir na čelu. Strani so zelo čedni, da je zgornji del videti precej čist, le zbledi ga s ščipalkami velikosti 0 in pripravljen si.

Blagi vrh s klasičnim konusom@mr_fineline

Blagi vrh s klasičnim konusom

Nizko bledenje nikoli ne bo šlo iz trenda, vendar je ta kombinacija preveč dobra. Tanek konus z vrhom, ki je brušen nazaj, skoraj daje občutek za nazaj. Zaradi rahlega pridiha pa se vrže nazaj z precej kotnimi črtami.

Skin Fade Pompadour@mensworldherenkappers

Skin Fade Pompadour

Kaj lahko rečemo o tej pričeski? To izgleda kot mlajši Tom Hardy s tistim brušenim hrbtom. Podreza je precej subtilna z zoženimi zbledenimi stranicami, ki so zelo čiste in podpirajo vrh. Poleg tega so postave zožene in ne zbledele.

Bledenje kože

@mensworldherenkappers

Bledenje kože

Ena najbolj zbranih pričesk je lahko ta s celotno potisnjeno teksturo. Nizko bledenje s tem srednjim zožanjem naredi razliko, plus zbledelost templja potisne vso zabavo na vrh.

Koža zbledi z nepovezanim pridihom@mensworldherenkappers

Koža zbledi z nepovezanim pridihom

Glejte, to je tisto, kar vam lahko prinese malo vzdrževanja, popoln stranski čopič s tem podrezanim stranskim delom. Drsno zbledelo zožanje ni nič običajnega, saj ta konus ni poševen. Zbledelost je zelo elegantna, vendar lahko vidite, da je linija dosegla vrhunec in da je mešanica las precej bleščeča.

Odklopljen Pompadour

@mensworldherenkappers

Odklopljen Pompadour

Odrezan nazaj in mohawk ali pa samo eleganten pompadour, ki je potisnjen nazaj in okrepljen s strogim podrezom. Mislim, da je mešanica vsega, posutega s hrustljavo zbledelimi stranicami, in ta čeden debel volumen dobite z voskom za lase.

Obrita črta s čopiči@mensworldherenkappers

Obrita črta s čopiči

Mačji prameni, ki so brušeni s to grobo teksturo, pritegnejo množico, da ne omenjam, da stranice niso nič manj kot plovilo. Obrito režo tik ob postavi naredi vse tako čedno, a trendovsko, z zbledelim templjem pa je le eleganten dotik.

Razorjev del ohlapno oblikovanega Pompadourja

@z_ramsey

Razorjev del ohlapno oblikovanega Pompadourja

Temu lahko preprosto rečemo mešanica med elegantnim retro slogom in sodobnim pridihom. Česani potisk nazaj z zoženo bledo stranjo je tisto, kar potrebujete. Tudi tempelj je dvojni z elegantno kapljico z obritim stranskim delom.

Shaw Skin Fade Faux Hawk

@z_ramsey

Shaw Skin Fade Faux Hawk

Ta se precej zadržuje med nekaj stili, najprej v klasičnem vojaškem slogu, kjer se uravnava tekstura in volumen, in drugič, zaradi robov zelo hipsterske strani reza, saj je britje razrezano z izpadanjem kože.

Teksturiran francoski pridelek

@z_ramsey

Teksturiran francoski pridelek

Temu pravimo zelo uravnotežena pričeska z zelo majhno teksturo. Vrh je brušen, vendar je rahlo zamaknjen, stranice pa se zožijo. Bledenje se zmanjša s skrajšano linijo in na sredini zbledelo. Brada zelo dobro uravnava obraz.

Francoski pridelki z zbledelo kožo

@z_ramsey

Francoski pridelki z zbledelo kožo

Francoski pridelek je lahko zelo vsestranski in to ni nič manj kot primer, ko ukrivljena tekstura pokriva čelo, kar naredi eleganten francoski pridelek. Poleg tega so stranice nizko zbledele, kar pomaga pritegniti pozornost na vrh s to ostro kotno črto navzgor.

Kodrasti lasje z resicami

@z_ramsey

Kodrasti lasje z resicami

Straight Taper Fade je popolnoma stvar in ta pričeska naredi to izjavo precej glasno in jasno. Vrh je neverjetno nadzorovan kljub pol kodrom z rahlo gosto teksturo. Bledenje kože je precej živo in je ostro.

Postopno fino zbledi z obrito linijo las

@ Criminal__barber

Postopno fino zbledi z obrito linijo las

Brušen vrh na vrhu z vsemi plastmi, ki so potisnjene nazaj, zagotovo naredi celoten videz desetkrat boljši. Strani so zoženi, z obrito režo je ena vrsta. Obrijane stranice so razlog, da je vrh videti tako jasen in zabaven, kdo tega ne bi želel?

“>