Fantje za striženje las + Navodila za polaganje in mešanje

Mali fantje bodo kmalu postali mali moški in čas je, da se postrižejo, kakšni moški bodo. Ta članek vsebuje vse, kar potrebujete.

Tudi majhni fantje imajo lahko velik slog in na izbiro je na stotine pričesk za malega dečka, ki bodo v vsakem malem človeku pokazale osebnost, vendar je težko plačati za vse, kar odraščajoči fant potrebuje. Da bi si stvari olajšali, se s frizure počisti s seznama stroškov in se nauči, kako striči popolno glavo za popolnega dečka.

Rezanje

Pri striženju fantka pri striženju dolžin na vrhu vedno držite lase navzgor in dolžino določite s konicami prstov. Ko strižete ali obrezujete dno, z glavnikom počešite lase navzdol in jih odrežite od spodaj.

Najprej prerežite enako dolžino, nato pa pojdite nazaj, če želite plastenje. Pred začetkom striženja lase tudi počešite na želenih področjih. Pri rezanju uporabljajte samo konce škarij in vedno odrežite en majhen del las naenkrat.

Plastenje

Ko se vračate skozi rez za plastenje, držite lase na enak način, vendar ne skrbite toliko, da bi porezali vse lase enake dolžine. Bistvo plastenja je v dodajanju teksture lasem. Namesto striženja vzdolž ene ravne črte uporabite kratko tehniko kramljenja, pri kateri se lasje porežejo na manjše in različne dolžine. To bo storjeno le na zgornjih plasteh, kjer je potrebna tekstura.

Pri striženju šiška imejte v mislih isto idejo, ne naredite samo enega čistega reza, ampak več tankih kosov, da ustvarite mehak videz. Rezila se pogosto uporabljajo tudi namesto škarij za striženje las z veliko teksturo. Ko uporabljate rezilo, postrižite lase s poševnim gibanjem, zaradi česar bodo lasje bolj sekane, ko se spuščajo.

Kako strižiti dečke - polaganje

Mešanje

S ščipalkami zmešajte različne dolžine las med vrhom in dnom za striženje malčka. Začnite od vrha, najprej ustvarite daljše dolžine in ko je vrh končan, uporabite škarje za rezanje krajših dolžin.

Ko strižniki dosežejo črto, kjer lasje začnejo postajati daljši, uporabite glavnik skupaj s ščipalkami, da obrežete same konice las, da se zlijejo s krajšimi področji, namesto da ustvarite ločeno črto med kratkimi in dolgimi.

Drug način mešanja je uporaba glave za striženje, ki je med velikostmi, ki se uporabljajo za zgornji in spodnji del, samo pazite, da se zmešate in ne gredo predaleč navzgor..

strižnik za lase

Dolžine strižnika -Stroji za samostojno rezanje: uporabljajo se okoli ušes in vratu

#1: ena osmina palca

#2: četrtina palca

#3: tri osmine palca

#4: pol palca

#5: pet osmin palca

#6: tri četrtine palca

#7: sedem osmin palca

#8: en palec

Pri kateri koli tehniki rezanja je priporočljivo, da se nekdo nauči, da se nauči katere koli tehnike, preden jo preizkusi na svojih otrocih.

Vas zanimajo najboljša orodja za to nalogo? Potrebujete nekaj primerov kul pričesk za otroke? Imamo te!

Vse izdelke, ki so predstavljeni na Haircut Inspiration, posamezno izberejo naši uredniki. Ko pa nekaj kupite prek naših maloprodajnih povezav, lahko zaslužimo partnersko provizijo.

California BabyCalming sprej za odstranjevanje las z pomirjujočo francosko sivkoamazon.com

Razpršilec za razpršitev

Kaj morate najprej narediti, preden se strižete? Tako je, razplesti se morate! Zdaj lahko postane malce dolgočasno, če otrok težko sedi pri miru … a ne sekiraj se! California Baby’s Detangler sprej ima čudovit vonj po francoski sivki, ki bo pomagal pomiriti vse okoli vas med uporabo tega izdelka. 

Pri uporabi vam ni treba skrbeti, da si morate umiti lase, ker dela čudeže tako na mokrih kot na suhih laseh. Velik plus za nas je, da je rastlinskega izvora, prav tako brez okrutnosti! Juhu!

California BabyKupi zdajRemington VPG6530amazon.com

Remington VPG6530

Remington VPG6530 je odlično orodje za svojo vsestranskost. Želite skrbeti za otrokove lase in brado vašega partnerja? S svojim 13 nastavkov po dolžini, zagotovo boste pokrili vse svoje baze. 

Ta ščipalka šteje z dvojnimi prestavami, ki omogočajo rezila za obrezovanje in vakuum za optimalno hitrost za odlične zmogljivosti in zmanjšanje nereda v hiši. Zdaj k temu dodajmo še dejstvo, da je brezžičen in zdaj lahko bolje obvladate radovednega malega človeka, ki se poskuša igrati s kabli, ki jih ne bi smeli. 

RemingtonKupi zdajProfesionalne škarje za laseamazon.com

Profesionalne škarje za lase

Položaj vašega otroka z lasmi uhaja izpod nadzora in želite le hitro rešitev, razumem. Ampak tisti navadne škarje z okroglimi konicami preprosto ne bodo rezale. Hehe, poglej, kaj sem tam naredil?

V resnici pa obstaja razlog, zakaj imajo brivci in frizerji škarje za striženje las, in to je to zmanjšajte razcepljene konce. Tako je, trendovska frizura, ki si je v mladostnih letih morda niste podarili, je verjetno povzročila več škode kot karkoli drugega.

Narezane škarje so bile narejene za zmanjšanje volumna, s tem kompletom pa boste lahko vsaki frizuri dodali nekaj teksture, pri kateri se odločite preizkusiti. 

ShearGuruKupi zdajWahl Professional Series Detaileramazon.com

Wahl Professional Series Detailer

Recimo, da si res samo želite narediti frizuro, ki zahteva natančnost črt ali ostro ničlo. S tem ameriškim detajlom boste pripravljeni sprejeti kateri koli dizajn, ki vam je všeč. 

WahlKupi zdajGlavnik za lase - lesamazon.com

Glavnik za lase iz sandalovine

Eden od vaših zaveznikov, ko se spremenite v brivca, da bi malemu postrigel lase, bo vedno glavnik. Dober brivec ima glavnik za lase, ki mu zaupa, je odlična podpora za teksturiranje, izdelavo naravnih ali trdih delov in zagotovo boste želeli, da bo slog dokončal z nekim izdelkom. 

Glavnik podjetja Rocky Mountain Barber Company je iz sandalovine, ker preprečuje statičnost las, ta leseni glavnik za lase je težji od večine plastičnih in zaradi tega bo prehod skozi ključavnice vetrič! 

Družba brivcev Rocky MountainKupi zdajProfesionalne škarje Equinoxamazon.com

Profesionalne škarje Equinox

Se vam zdi, da vam ni treba obsežno zmanjševati nikogaršnje situacije z lasmi in iščete samo odličen par, tako klasičen? Profesionalne čistilnice Equinox so tu, da naredijo nekaj reda v oddelku za lase.

Pri teh škarjah nam je všeč, da njihova zasnova vključuje nastavljiv natezni vijak, kar pomeni, da dobite potreben nadzor in natančnost. 

EkvinocijKupi zdajRt FaHaneramazon.com

Obleka za frizuro FaHaner Shark & Duster

Zadnja stvar, ki si jo želite, je srbeč otrok z lasmi po celem telesu, zato bi vsekakor morali razmisliti o tem, da bi si pravilno ostrigli ogrinjalo. Zabavno jih je nositi in, oh! smo omenili kul dizajn morskega psa? Tako smo notri. 

Obleka FaHaner je odlična za svoje vodoodporna-antistatična tkanina in dejstvo, da malo vržejo krtača za prah za pomoč pri čiščenju stranke po dobrem odbitku. 

FaHanerKupi zdajKartujevo maslo Cantuamazon.com

Curling krema

Majhni fantje se lahko naučijo skrbeti za svoje lase že zelo majhni, s to neverjetno kremasto kremo pa lahko začnejo prav to!

Cantu krema za curling je narejena brez mineralnih olj, sulfatov, parabenov, silikonov, ftalatov, glutena, parafina, propilena, PABA ali DEA. Vse to je velik ne-ne za naravno nego las.

Obožujemo naravno nego las in Cantujeva krema za lase lahko obljubi le neverjeten čas zadrževanja. 

CantuKupi zdajOlje za striženje lasamazon.com

Olje za striženje las

Dobro naoljen par ščipalk naredi vse na svetu. Namen olja je, da stroj deluje tako, kot je predvideno, zato je bolje vzdrževanje strižnika/trimerja boljši rezultati pri striženju las!

WahlKupi zdajRočno krtačeno s podrezanim konusom@javi-frizer

Ročno krtačeno s podrezanim konusom

Za rezanje večplastnega podreza, kot je ta, začnite tako, da na kratko obrežete stranice. Odstranite nastavek za striženje, da poravnate linijo las in okoli ušes, nato pa na škarje. Odrežite konce z zgornjih las, dokler ne dosežete želene dolžine, nato jih oblikujte s prsti in gelom.

Kupi zdajVrh v obliki prstov z nizkim bledenjem kože@alexthegreatvivar

Vrh v obliki prstov z nizkim bledenjem kože

Zmanjšanje ni tako zapleteno, kot izgleda. Začnite z obrezovanjem stranic s srednje dolgim ​​nastavkom in postopoma preidite na vse krajše in krajše nastavke, ki jih obrezujete postopoma. Za črto uporabite čist raven rob.

Kupi zdajRdečeglav Pompadour@barber_djirlauw

Rdečeglav Pompadour

Podobna pravila veljajo za rezanje pompadourja: stranice skrajšajte, vendar se postopoma skrajšajte, ko se spustite. Za vrh odrežite vse konce in se počešite nazaj z veliko izdelka.

Kupi zdajAsimetrični deček z resicamivir

Asimetrični rob

Rezanje obrobja je lahko težavno – manj, če ste zadovoljni z neurejenim videzom. Kot vedno uporabite prirezovalnike za stran in prehod na vrh s škarjami. Za takšen večplastni učinek boste morali zgornje lase postriči v različnih dolžinah.

Kupi zdajBlond Mohawk Boy Frizura

Fancy Spiky Texture s krajšimi stranicami

Obstaja nekaj dodatnih korakov, če želite izrezati špičast videz. Poleg priprave strani boste morali uporabiti svojo umetniško stran za rezanje posameznih listov na različne dolžine, kot tukaj.

Kupi zdajTanka pikasta tekstura@cuttyfresh

Tanka pikasta tekstura

Krajši šiljast videz, kot je ta, dosežemo tudi s škarjami. Samo brenčite ob straneh in odrežite vrh na izbrano dolžino ter dodajte nekaj vrhov in dolin za kontrast. Poskusite uporabiti mešanico škarij in trimerjev, tako kot tukaj, da dobite edinstven učinek las.

Kupi zdajNepravilno krtačenje z Mini Line Up@criztofferson

Nepravilno krtačenje z Mini Line Up

Obstaja nekaj elementov, ki se nanašajo na rezanje čopiča, kot je ta. Za stranice in za poravnavo robov boste potrebovali obrezovalnike, za zgornjo polovico vsake strani, hrbet in seveda zgornji del pa škarje. Ta del ne potrebuje ravnalnika – dovolj bo samo glavnik.

Kupi zdajskrajšana tekstura blond boy

Skrajšana tekstura

Tukaj je nekoliko daljši slog, kjer ščipalk verjetno sploh ne potrebujete. Če želite izrezati ta natančen videz, boste morali nekaj časa zgraditi plasti na vrhu. Poleg tega boste verjetno želeli nekoliko tanjšati lase, da ne bodo preveč zamašeni.

Kupi zdajClean Low zbledi@chop_a_gram

Clean Low zbledi

Zmanjšanje nizkega bledenja, kot je ta, je kot rezanje stilov večine drugih fantov. Trimerji okoli strani in vratu ter škarje za prehod na vrh. V tem primeru imajo lasje precej enakomerno dolžino za urejen videz.

Kupi zdajNeurejen emo blondinček@joshconnollybarber

Neurejen emo blondinček

Najlažje se ostrižejo pričeske. Za takšen slog začnite tako, da odrežete vse dolge konce. Nato s svojo umetniško presojo zgradite ključavnice različnih dolžin in po potrebi razredčite vrh.

Kupi zdajZmanjšanje trdega dela@officialbarberclub

Zmanjšanje trdega dela

Ta super urejen videz lahko verjetno dosežete samo s trimerji. Pojdite navzgor od najkrajše nastavitve na straneh in uporabite daljši nastavek za vrh. Če želite dobiti tako čisto črto, boste želeli uporabiti ravnino.

Kupi zdajTeksturiran čopič@acutabovesparta

Počistite teksturo

Ta kratek videz je še ena kombinacija strižnikov in škarij. Prava umetnost je v tem, da je vrh pravi: videti mora nekoliko neurejeno. Poskusite odrezati ključavnice pod kotom, da dobite veliko kontrasta

Kupi zdajPričeske za dečke z glavnikom

Glavnik čez obrobje

Ta česanje ne bi moglo biti lažje. S škarjami lase odrežite do želene dolžine in jih razčistite z rokami. Malo tanjšanje in nekaj plastenja – in Bob je tvoj stric!

Kupi zdajKratka neurejena blond pričeska

Kratka umazana blondinka

Tukaj je še en slog, kjer boste morali resnično izpopolniti svoje sposobnosti teksturiranja. Da bi dobili takšen špičast, večplastni videz, je potrebno nekaj naklepnega dela s škarjami in bo potrebno redčenje debelih las.

Kupi zdajMohawk in senčni slog

Mohawk in senčni slog

Mohawki so lažje, kot se zdi, da jih razrežemo, saj veliko bleščic prihaja v fazi oblikovanja. Vaša naloga je, da zagotovite, da je vrh dovolj dolg, nato pa je odvisno od vas, kaj storiti z ostalimi!

Kupi zdajSrednje škarjasto obrezovanje s prsti@lucas_kemper_hair

Srednje škarjasto obrezovanje s prsti

Razmišljate o vzpostavitvi prevlade? Ta pričeska bo zagotovo pomagala, ta je prstni pompadour z veliko čopiča navzgor in odtenkom na strani. Strani sploh niso zbledeli, ampak močno zoženi, da imajo te pramene še vedno v plasteh. Daljši prameni so potisnjeni nazaj in uporaba izdelka za ta slog je nujna.

Kupi zdajPompadour in klasični konus@barber.josh.o.p

Pompadour in Classic Taper

Brušeni hrbet je za otroke tako podcenjen in to je odličen primer, da je starost le številka. Zaradi zoženja na straneh je tako čistejša frizura, ki ob strani zbledi, tempelj pa zbledi, zato je popolna. Sijaj izboljša celoten videz in občutek, zaradi česar je še boljši.

Kupi zdajDramatičen naravni del in podrezano@barber.josh.o.p

Dramatičen naravni del in podrezano

Trdi deli so vedno v trendu, še posebej s tem, da je ob strani obrobljeno obrobje, nasprotni bočni pomet pa je toliko boljši. Zaradi podrezanega konusa na straneh je videti tako kul in groba barva prinaša najboljše v rezu.

Kupi zdajKotna resica na teksturiranem Cezarju@barber.josh.o.p

Kotna resica na teksturiranem Cezarju

Kotna resica postane boljša le, če je združena z drugim slogom, tukaj pa je kul in premetano cezarjevo. Obrobje je zelo urejeno z enako količino podrobnosti kot postavitev. Da ne omenjam vrhunskega barvila in cesarja na vrhu, zaradi česar je toliko manj generično, da bi dobili te poglede na cesti.

Kupi zdajNeverjeten fanturistvir

Neverjeten fanturist

Kaj je boljšega, kot če povlečete generično premetano in priložnostno rezanje, vendar z rahlimi ovinki tu in tam. Francoski stil pridelka na čelu s temi rahlimi kodri naredi drugačen. Poleg tega so stranice lepo zožene z rahlim upadanjem. Manj je več, kajne??

Kupi zdaj