Ostanite brezčasni s temi 30 klasičnimi odbitki

Če iščete frizuro, ki ni preveč dolgočasna, ni preveč divja in nikoli ne izgine iz mode, razmislite o vedno priljubljeni klasični konusni frizuri.

Klasična koničasta frizura je klasičen in brezčasen, z nizkimi stroški vzdrževanja in visoko zmogljivim slogom. Preprosto ga je dobiti in ga lahko spremenite v svoj osebni slog. To je eden tistih stilov za moške, ki preprosto ne morejo zgrešiti.

Klasična konusna glasnost, ki jo je brusila Kathy HutchinsKathy Hutchins / Shutterstock.com

Dobro se ujema z vsemi oblikami obraza in vrstami las ter vzpostavlja ravnovesje med priložnostnim in profesionalnim. Če za svoje delo potrebujete urejeno frizuro ali preprosto želite poliran slog, je klasična konusna frizura za vas.

Kaj potrebujem za klasično striženje?

Ker je klasična koničasta frizura prilagodljiv slog, jo lahko prilagodite po svojih željah. Zaradi tega ni določenih zahtev glede dolžine las. Krajši lasje bodo dali bolj profesionalen, klasičen videz, daljši lasje pa bodo dobili sodobnejši videz in bodo v nekaterih pogledih skoraj videti kot prepir.

Dolžina je popolnoma odvisna od vas. Oglejte si nekaj slogov, ki so vam všeč, in jih uporabite kot referenčni vodnik.

@adamjosephchase/ Instagram

Kako se strižiti v klasični obliki

Klasična konusna frizura je v mnogih pogledih podobna odklopljenemu podrezu. Lasje na straneh in na hrbtu so precej kratki, lasje na vrhu pa dolgi. Vendar pa je klasična koničasta frizura bolj starinska in formalna.

Svojemu stilistu boste najprej povedali, kako dolgi bodo vaši lasje. Čeprav je po vaših željah, je dobro izhodišče dva centimetra na vrhu.

Če želite klasično ostriženo konico, začnite z zožitvijo stranic in hrbta. (Poskrbite, da stilist pove, kako postopoma želite, da se zoži.) Vaš stilist lahko za doseganje konusa uporabi škarje ali škarje za lase. Nastavitev strižnika je lahko kratka kot #2 ali dolga do #5, odvisno od vaših želja.

Določite lahko tudi, kje se končanje konča. Če imate raje dolgo konico, ki se konča na dnu vratu, morajo biti strižniki dober rezultat. Če pa vam je všeč krajši konus, ki se konča bolj blizu dna ušes, prosite svojega stilista, da konča tam. Možno je, da bodo z ravno britvico odstranili vse dlake pod koncem konusa. Če vam je všeč ta čist videz, prosite tudi za britvico.

Nato prosite svojega stilistka, da vam lase na vrhu glave postriže na želeno dolžino. To je lahko od pol centimetra do štiri centimetre. Vaš stilist bo za to najverjetneje uporabil škarje.

@andrewdoeshair / Instagram

Kako oblikovati klasično konusno frizuro

Klasično frizuro z zožanjem lahko oblikujete na tone različnih načinov, zato izberite slog, ki vam ustreza. Kljub temu obstaja nekaj elementov, ki se vedno dobro obnesejo s klasično konusno frizuro.

S stranskim delom ne morete zgrešiti. Del, ki se uporablja skupaj s klasično konusno frizuro, je zmagovalna kombinacija, še posebej, če je del dramatičen.

@jeremywexlerhair / Instagram

Prav tako boste želeli razmisliti o nekaterih kakovostnih izdelkih za lase, da bo vaš konus čim boljši. Za krajše lase bo deloval vsak običajen vosek, pasta, pomada ali podoben izdelek. Za daljše lase razmislite o izdelku z višjim oprijemom. Pomade ali pasta so idealni, če želite, da imajo vaši lasje sijajni sijaj.

Oglejte si spodnjo galerijo:

Broken Quiff s čopičem nazaj@we_married_hair

Broken Quiff s čopičem nazaj

Ta lahka zožena frizura je vse, kar bi morala biti moška frizura: mlada, drzna in moška. Odlično deluje z obraznimi dlakami, vrtinčasti del na vrhu pa je zelo dobrodošel dodatek.

Slojevit Quiff@danperrihair

Slojevit Quiff

Ta zarezan hrbet uporablja klasično zožitev, da zaključi stranice. Visoke zgornje in zaprte stranice zagotavljajo edinstven, kontrastni videz, ki igra na obliki obraza za popolnoma nov videz.

Stranski potisnjeni quiff@jelle.vissers

Stranski potisnjeni quiff

Tukaj je klasičen konus s presenetljivo dolgimi stranicami. Seveda je ta rez nekoliko bolj vzdrževan kot drugi na seznamu, vendar je enako kul in vam daje veliko dolžin za igranje.

Večplastno potiskanje nazaj s tempeljskim bledenjem@domthebarberian

Večplastno potiskanje nazaj s tempeljskim bledenjem

Ta kratka frizura se počuti lepo in urejeno. Čeprav so lasje nekoliko daljši, kot bi jih videli na vojaški pričeski, urejenost daje isti vtis visoke vrednosti.

Klasični konus z delomGeorge Rudy/Shutterstock.com

Klasični konus z delom

Kot lahko vidite, se klasični konus dobro ujema z lasmi na obrazu. Tu se lasje ovijejo po celem obrazu, zlomljeni le z ozkim delom na vrhu. Kombinirajte to z gladkim pridihom in to je zelo kul videz.

Klasična tekstura@barber_djirlauw

Klasična tekstura

Če iščete frizuro z malo več teksture, je to morda prava izbira za vas. Ta preprost rez sledi zlatemu pravilu “dolg na vrhu, kratek na straneh”, vendar z dodano teksturo, ki nasprotuje zoženim stranicam.

Ležerno krtačenje s konusno stranjo@ballesterbarbershop

Ležerno krtačenje navzgor s konusno stranjo

Recite mu faux jastreb ali čopič, ta moški rez uporablja nekaj lahkega ščetkanja, da doseže malo grebena vzdolž sredine. V kombinaciji s kratkim zožanjem na straneh je to enostaven videz, nad katerim bi se težko pritoževati.

Samozavestno prečesano@rumbarber

Česano nazaj z zaupanjem

Želite še malo izstopati? Če vam lasje precej zrastejo, jih lahko povlečete nazaj za videz, oživljen v 80. letih. Z nekoliko krajšimi stranskimi lasmi, kot bi jih imeli v 80. letih, lahko vidite dihotomijo novega in starega v tem slogu.

klasični tapper@hideoutbarber

Samozavestni česani vrh

Za tiste, ki imajo zjutraj malo več časa, lahko z vrhunskimi lasmi z najmanjšim kosom izdelka dosežete nekaj res kul učinkov. Ta čisti, plavajoči pomet odlično deluje s kratkimi stranicami.

Večplastna konusna zbledelost@alternativebarberingco

Namažite z večplastnim konusom

Tukaj je nekoliko neurejen pompadour z mladostnim zožanjem na straneh. Ta rez govori veliko v kombinaciji z močno čeljustjo in lahkimi strnišči.

Prenatrpan konus z odrezanim templjem@johnny_snips

Prenatrpan konus z odrezanim templjem

Če imate radi teksturirane odbitke, je ta slog za vas. Zaradi zmečkane narave las so videti daljši, kot so v resnici, zato vam bo ta slog priskočil na pomoč, če želite videz z nizkimi stroški vzdrževanja z veliko globine.

Samozavestni konus s stransko krtačo@jw.hair

Samozavestni konus s stransko krtačo

Ta zasuk na zoženem rezu je drzen in eleganten. Odlikuje ga obrobljena resica z enim samim pramenom las, ki visi na mestu in dodaja edinstven pridih.

Le tako naprej Taper Classic

Kar tako naprej

Tukaj je preprost konus, ki oddaja zabaven in mladosten slog. Lasje spredaj so rahlo nasičeni, kar ustvarja pramen las, ki je nekje vmes med klasičnim videzom in ščetkanjem.

Klasični škarjasti rez z brado@barber_djirlauw

Klasični škarjasti rez z brado

Včasih si za šolo ali delo želite preprost slog vzdrževanja z nizkimi stroški, in ta škarjasta rez s konusom se lepo prilega računu..

Blow Out Taper Fadevir

Podrezan konus

Konusi se zelo dobro obnesejo s podrezi in lahko postanete domišljijski s slogom, ki ga želite. Lahko se odločite za teksturiran vrh, kot je prikazano tukaj, ali nekaj podobnega pompadourju.

Klasična kratka frizura z bledim izrezom@hayden_cassidy

Klasična škarjasta rezka za hrbet

Za polne in enakomerne lase poskusite s takšno škarjasto rezjo. Lasje so zoženi ne le od zgoraj navzdol, ampak tudi od spredaj nazaj, kar ustvarja super urejen videz.

Slicked Back Undercut@liamjtwist

Slicked Back Undercut

Ta visoko kontrastni videz je trenutno v trendu in enostavno je razumeti, zakaj. Enakomerno zožen okvir visoko kosi, ki je česan s prsti, za največjo teksturo.

Sprednji čopič na srednjem pridelkuAllkindofpeople/ Shutterstock.com

Sprednji čopič na srednjem pridelku

Ta moden videz je presenetljivo preprosto doseči. Večinoma ga ustvari preprost pridelek, lasje spredaj pa malo zrastejo, da jih je mogoče razčesati.

Rahlo teksturiran francoski in klasični konus@seuelias

Lahka tekstura francoske in klasične konice

Če želite slog, pripravljen za vzletno-pristajalno stezo, razmislite o takšnem rezu. Kotna tekstura, ki jo je ustvaril ta slog, je privlačna in modna.

Ohlapno oblikovan Pompadour@pedrostival_/Instagram

Ohlapno oblikovan Pompadour

Ta visok, obsežen pompadour vzbuja pozornost, ki lepo pristaja priložnostnemu osebnemu slogu. Krepka vrstica dodaja definicijo in čistočo.

Ivy League@robinmaeter

Ivy League

Ivy League je zlahka ena najbolj klasičnih konusnih odbitkov. Ta brezčasni slog, ki je desetletja klasika brivnic, je kratek, preprost in eleganten.

Francoski obrezani emo kroj@sean_the_barber_

Francoski obrezani emo kroj

Ta edinstven slog črpa navdih iz obrobnih kosov in kosov, da ustvari hibrid s kratkimi stranicami in dolgimi, določenimi robovi.

Najpreprostejši škarjasti rez z nizko tipko@rpb_nq

Najpreprostejši škarjasti rez z nizko tipko

Ta čedna, uradna frizura je odličen slog za vzdrževanje, ki je primeren za vse vrste las. Vsestranski in čist, ta rez je pravilen, a mladosten.

Regulacijski rezAlones / Shutterstock.com

Zmanjšanje uredbe

Kaj se zgodi, če vzamete brezčasno sponko in jo posodobite? V tem primeru boste dobili daljši prevzem regulacijskega rezanja, ki omogoča, da lasje tečejo, medtem ko imajo še vedno definicijo.

Klasičen srednje velik pridelek@loxam_barber

Klasičen srednje velik pridelek

Za urejen in lepo ohranjen videz ne morete zgrešiti s to srednjo dolžino konice. Lasje zrastejo nekoliko dlje kot pri številnih konusnih odbitkih, zato jih lahko po želji oblikujete več.

Klasična koničasta frizura

Klasičen konus z izginjanjem

Po elegantnejši pričeski? Ta bo zagotovo ugajal vsakemu preudarnemu gospodu, ki si želi nežnejše frizure.

Klasični stranski pomet in brada@jannikknopp

Klasično stransko pometanje in brada

Če se vam zdi, da se vaši lasje zlahka stehtajo, poskusite krajši, a voluminozen videz, kot je ta stožec, ki se odstrani s strani. Lasje imajo še vedno višino, vendar niso tako dolgi, da bi se pod lastno težo sesuli.

Klasični konus in Pompadour@ moohammad_hamze

Klasični konus in Pompadour

Še en velik slog, ta sodobni pompadour ima čiste in definirane stranice, ki so v nasprotju z visokim mat pompadourjem na vrhu.

Brušeni klasični konusni lasjevir

Brušeni konus

To je čisto čiščenje! Sprednji del se zadrži nekoliko dlje, da doseže popoln glavnik za prste, ki ga ima spredaj.

Klasična šolska frizura Taper Fade

Elegantno zbledelo zožitev

Na vrhu je videti, da ima precej lepo teksturo s precej elegantnim stranskim glavnikom. Zato s konusom nikoli ne morete zgrešiti, vse se združi na bogat način.

Klasični konus@dannyandcobarbers

Popolnoma česano s strani

Kakšen čist in natančen rez! Ta slog lahko v bistvu vodite skozi generacije, brezčasne. Tako hrustljavo kot vedno.

Ekstravaganten Pompadour@pedrostival_/Instagram

Ekstravaganten Pompadour

32. Kralj sam bi bil ponosen na ta pompadour tukaj! Brezhiben prehod z zalogami.

Srednje klasičen pridelek@justusf_hansen

Srednje klasičen pridelek

Škarjaste pridelke in zožitve vedno, vedno gredo z roko v roki. To je klasična kombinacija s športom.

Klasični konus in krtača@andrehamann

Klasični konus in krtača

Še en škarjast pridelek, ki je popoln in ima brado. Dolg konus, kot je ta, odlično deluje, ko vreme postane nekoliko hladnejše, dodatna toplota na glavi, medtem ko vaš slog ostane sestavljen in obvladljiv.

Stranski glavnik z UndercutAJR_photo / Shutterstock.com

Stranski glavnik z Undercut

Pričeska, kot je stranski glavnik, se odlično ujema s klasičnimi konusi, kot je ta tukaj.

Ne pozabite uporabiti nekega izdelka, da bo vaš videz skupaj; čeprav je ta pričeska precej kratka, bi vrh še vedno lahko uporabljal oporo.

Neredna brada in konusbegalphoto / Shutterstock.com

Klasična konica in brada

Včasih je najboljši način, da ostaneš preprost. Ta frizura izgleda skladno in izjemno negovana.

Klasičen konus na srednjih škarjastih obrezovanjih@luizgustavoaguiar

Klasičen konus na srednjih škarjastih obrezovanjih

Še en pompadour za knjige! Pri oblikovanju bi lahko pomagalo, če s sušilcem za lase dodate nekaj volumna, ki ga potrebujete, da ga odstranite na ta način.

Stranski glavnik in klasični konusASDF_MEDIA / Shutterstock.com

Stranski glavnik in klasični konus

Precej standardno za združevanje dobrega poslovnega škarjastega pridelka z eleganco koničastega izreza in bočnic. 

Srednje škarjaste obrezane in zožene strani nelgelpi / Shutterstock.com

Srednje škarjaste obrezane in zožene strani

Ta srednje škarjast pridelek odlično uokvirja dobre lastnosti. Zgornji del ostane daljši, saj ga je treba elegantno pometati na stran in česati nazaj. 

Srednje škarjasto obrezovanje@rpb_nq

Srednje škarjasto obrezovanje

S škarjami, narezanimi na to dolžino, bi lahko prišli skoraj povsod. Kot standardni kroj je zoženje tega sloga precej osnovno znanje za vsakega frizerja.

Teksturiran valovit pridelek s klasičnim konusom@rpb_nq

Teksturiran valovit pridelek s klasičnim konusom

Če imate valovite lase, dobite VIP razred za teksturo in fant se odlično obnese, ko to izkoristi! Kot vedno upoštevajte, kakšen vzorec las imate pri izbiri frizure.

Srednje pridelki in brada@rpb_nq

Srednje pridelki in brada

Srednje škarjast pridelek, kot so ti robovi na kratki strani, je razlog, da se izjemno združi s polno brado.

Klasično zoženje in vračanje nazaj@rpb_nq

Klasično zoženje in vračanje nazaj

Brezčasen konus s srednjimi lasmi, odškrtanimi nazaj, vam lahko priskrbi službo in osebo vaših sanj! Ne spreglejte klasike, dodajanje modernega zasuka, kot je zbledelo ali trdo obliko, vam lahko slog naredi še bolj naklonjeno.

Klasičen konus in stiliziran čopič@z_ramsey

Klasičen konus in stiliziran čopič

Ščetka do te dolžine vsekakor potrebuje nekaj izdelka, da se drži, zato med tem eksperimentirajte z različnimi teksturami. Tukaj lahko vidimo, da so šli z glavnikom za prste, vendar lahko za dosego glasnosti uporabite krtačo ali glavnik.