Pričeska Top Knot – Vizualni vodnik za moške (7 različnih stilov)

Je čas, da popravite svoj videz? Ali želite tistemu moškemu pecivu dati dobeseden preobrat? Spoznajte: zgornji vozel. Zgornji vozel je sestavljen iz manjše šiške las, ki nastanejo ne na kroni, ampak na natančnem vrhu glave. In čeprav morda mislite, da vaših sanj o moških žemljicah ni mogoče uresničiti, je zgornji vozel idealen videz za tiste, ki nam malo manjka bob.

Pinterest

Kako priti do vrhunskega vozla

Vprašate torej, kako priti do zgornjega vozla? Lasje na hrbtu in na straneh glave morajo biti striženi, ne pa striženi s škarjami. To ustvarja enoten videz, ki bo poenotil zgornji vozel in ga naredil najbolj opaznega. To je tudi element, ki ločuje zgornji vozel od moške punčke.

Odklopljen spodrezan zgornji vozelMoški slog oblačil

Kako narediti vrhunski vozel

Kot že ime pove, je zgornji vozel na vrhu glave, običajno v sredini. Najprej začnite z določitvijo namestitve zgornjega vozla. Nato zberi vse lase in jih zaveži, kot bi jih povezal s moško punčko. Rezultat je nov “do complete”. To je odličen slog za fante, ki imajo radi moško punčo, vendar ne želijo čakati več mesecev, da jim zrastejo lasje!

@lianos_urban_cutz / Instagram

Kako oblikovati & Vzdržujte zgornji vozel

Tako kot moška punčka tudi vrhunski trend vozlov zahteva nego in vzdrževanje. Ker nimate toliko las, se lahko izognete, če ne uporabljate balzama. Vendar bi morala vaša rutina šamponiranja vso pozornost nameniti tem ključavnicam in lasišču. Tako bo vaš zgornji vozel v obliki vrha.

Vrste vrhunskih vozlov

zgornji vozel@alexthebarber305

Zgornji podrezeni vozel zbledi

Rahlo zbledelo podrezovanje v paru z zgornjim vozlom.

zgornji vozel@mattjbarbers

Zgornji vozel z odklopljenim podrezom

Dramatično zbledela kosa ali popolnoma obrito stran, združena z zgornjim vozlom.

pričeska samuraj-punčka-azijski-moški

Zgornji vozel samurajev

V zvezi s samuraji starodavnih azijskih kultur se “samurajski konjski rep” izogiba običajni praksi oblikovanja punčke z lasmi v kravati ali pasu, namesto tega oblikuje kratek rep.

Skriti vozel s spodrezanimi koničnimi stranicami@iisakkinummi

Skriti vozel s spodrezanimi koničnimi stranicami

Če iščete vrhunski slog vozlov, ki je nekoliko bolj zadržan od večine, zakaj se ne bi odločili za skriti vozel? Za ta videz je skriti vozel v kombinaciji s podrezano in skrbno podrezano dlako na obrazu, kar daje mladosten, hipsterski videz.

Top Knot z bradoShutterstock

Obrita stran zgornji vozel

Vam je všeč videz zgornjega vozla, ne pa tudi neprijetnosti z dolgimi lasmi? Zakaj se ne bi odločili za vozel na vrhu s popolnoma brenčastimi stranicami?

Top Knot Blonde Stylevir

Top Skin Fade Top Knot

Tu je še ena različica zgornjega podrezanega vozla, kjer se ob straneh uporablja visoko bledenje. Ta ultra moderen videz je odlična izbira za fante vseh starosti.

Večna punčka z bradoHalay Alex/ Shutterstock.com

Visoko eleganten vozel

Zgornji vozli in moške žemljice so lahko videti še posebej ustvarjalni, če dovolite, da dlake na obrazu – stranski prašiči, brada in vse – rastejo po obrazu. Ta svež slog zagotovo ne žrtvuje moškosti.

Konusni zbledeli zgornji vozel@barber.josh.o.p

Konusni zbledeli zgornji vozel

Iščete malo več bleščanja v svoji pričeski? Zakaj ne bi popestrili žemljice, jo dopolnili z lasmi na obrazu ali celo postrigli v črto? Tukaj je pogled z vsemi temi kosi skupaj.

Bun High Manmimagephotography / Shutterstock.com

Vozlišče s polno glavo

S topknoti imate neomejeno izbiro, koliko ali kako malo las vezati v punčo. Še več, dolžino las okoli glave lahko spremenite, da bo vaša punđa ravno prave velikosti. Tu so vsi lasje potegnjeni skupaj za velik, veličasten vozel.

Temple britje Undercut@taylorcutz1

Temple britje Undercut

Ta topknot undercut uporablja linijo, ki smo jo omenili prej, in nekaj kul vzorcev las, da ustvari slog, ki izstopa nad vsemi drugimi!

Undercut s Taper Fade@javi-frizer

Undercut s Taper Fade

Če imate na koncu nekoliko tanjšo maso las, ki jih želite privezati v vozel, boste morda želeli v celoti pozabiti na vozel. Z le nekaj trakovi za lase ali gumijastim lasom lahko pustite lase ohlapne, da izgledajo kot rep škorpijona.

Taper Fade@criztofferson

Undercut Taper Fade

Ni vam treba imeti ravne črte, ki ločuje podrezovanje, če je to slog, ki ga želite igrati. Trendovski zgornji vozel je več kot dovolj, da vnese nekaj življenja v celotno ‘škrtavo’ vižo, ki jo dobimo iz tega žrebca. 

Zgoščen gosto zgoščen vozel@j.wakeleyhair

Zgoščen gosto zgoščen vozel

Iskreno, to je najboljše iz obeh svetov. Ima precej dobre dlake, da jih zavozla ali spusti. Če želite narediti podoben slog z dolgimi lasmi, si oglejte naš izbor +10 modernih dolgih pričesk za moške.

Podrezan zgornji vozel Pinterest

Podrezan zgornji vozel

Eleganten in sestavljen, obožujemo preprostost tega kroja. Vedno se lahko odločite za zbledelo za dodaten pridih. 

Nadrealistični izrez z zgornjim vozlom@barberdiaz

Nadrealistično oblikovanje z vrhunskim vozlom

Želite nekaj bolj privlačnega za oko? Oglejte si to čudovito zasnovo prostorskega videza. Ta primer uporabite kot navdih, ko naslednjič poskušate malo pomešati stvari pri brivcih. 

Pleteni zgornji vozel in podrezan@alonsoclipperhands

Pleteni zgornji vozel

Po pravici povedano, ta pričeska potrebuje nekaj spretnosti, da jo dosežete sami, še posebej, če nimate pojma, kako si splesti lase, še manj pa svoje. 

To ni razlog, da se ne učite, kajne? Kdo je vedel, da je naslednja veščina, ki bi jo lahko prevzela, spletenje las?

Curly Top Knot in Undercut StevenK / Shutterstock.com

Curly Top Knot in Undercut

Domači tek za curlies tam zunaj! Vse kar morate storiti je, da zavežete vozel in pustite, da prosti konci naredijo svoje. Odličen preprost videz brez napora.

Top Knot with That Fade@nomadbarberbln

Top Knot with That Fade

Vsekakor mi je všeč kakšna ocenjevalna igra! Zgornje bledenje, ki se začne s palcem dolžine las, lahko zagotovi videz, ki ga vidimo zgoraj.

Grey Top Knot@nunez.the.barber

Grey Top Knot

Ne glede na to, na kateri življenjski stopnji ste, bo zgornji vozel vašemu videzu vedno dal veliko hladnejši rob kot veliko odbitkov. 

Dodajte čisto obrito visoko bledenje in vaš slab videz je popoln!

Top Knot in Medium Fade@_techneek_

Top Knot in Medium Fade

Zbledelost zajčic, ki se zlijejo v brado in kako sijoči in zdravi njihovi lasje izgledajo, je za naš videz popolnoma plus!

Sneguljčica obarvan vozel@ommeeed

Sneguljčica obarvan vozel

Oh, mati barvil! Platinum je zagotovo krepka barva, vendar lahko to posebno frizuro popelje na povsem novo raven in ji prinese dodaten rob. 

Undercut Curly Top vozel@top_shelf.cuts

Undercut Curly Top vozel

Ali je pričeska lahko lepša od te? Na vrhu so debeli kodri z drznim zgornjim vozlom, ki je tukaj precej neformalen. Stranske strani so podrezane zbledele za ta čeden videz, kratka zasedba pa je le sladek pridih stila.

Undercut Low Fade Top Knot@hairlichdeluxe

Undercut Low Fade Top Knot

Pričeska je hkrati gosta in elegantna. Vrh je debel in dolgodlaki s podrezano, tako da se stranice lahko zožijo, nato pa je nizko zbledelo za tisti vrhunski čeden videz z zbledelim templjem, da ta brada zadrži težo.