Top 20 elegantnih odbitkov za fante s kvadratnimi obrazi

Kvadratni obraz velja za najbolj moško obliko obraza in odlično izgleda z najrazličnejšimi pričeskami. Zanj je značilna izrazita čeljust, pravokotno čelo in ravne stranice. Posledično je kvadratni obraz precej oglat in oster. Ključno je, da zmehčate kote obraza.

Če niste prepričani, kje začeti, je tukaj nekaj naših najljubših odbitkov za fante s kvadratnim obrazom.

Chris Evans - buzz cutZbirka Everett / Shutterstock.com

Buzz Cut

Ker so buzzcuts kratke narave, dobro poudarijo tudi kvadratni obraz. Odločitev za nekaj, kot je posadka, butch cut ali Ivy League, bo poudarila vaše ostre poteze obraza. Buzzcuci so ponavadi krajši od podrezov in pompadourov, zato si lase ne strižite prekratko. Če to storite, boste na koncu pritegnili preveč pozornosti na svoj obraz.

Neprijetna pričeska ob straniavtor @travisanthonyhair

Stransko pometanje z delom

Ta edinstvena različica ob strani je ena najbolj edinstvenih pričesk za fante s kvadratnim obrazom. To pripelje običajen stranski del do skrajnosti in ga potisne do meja z lasmi do brade spredaj. To je tudi asimetričen slog, tako da bo ena stran vaše glave imela zelo dolge lase, druga pa veliko krajše lase. To je drzen slog, zato, če imate radi pustolovske pričeske, je to za vas.

Rob Lowe glavnik čez pričeskoFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Glavnik čez

Če imate pravokotno obliko obraza, morate poudariti bodisi lase bodisi lastnosti obraza. Če želite poudariti svoje lase, pojdite z daljšo striženjem, po možnosti takšno s podobnimi dolžinami na vrhu in ob straneh/hrbtu. Če želite poudariti svoj obraz, pojdite na ostrejši, krajši kroj.

Izogibajte se sredinskim prerezom ali rezanjem s težkimi resicami. Ti izločijo vaš obraz iz ravnotežja in zmanjšajo njegove močne lastnosti.

Brad Pitt se je odrezal podrezanKathy Hutchins / Shutterstock.com

Podrezano

Zaupanja vreden spodkopanec spet udari. Undercut je eden najboljših odbitkov za fante s kvadratnimi obrazi, ker poudari obraz s tesnimi stranicami in oblikovanim vrhom. Priporočamo, da podrezano zadržite na krajši strani, saj kratki ali dolgi odbitki ne delujejo preveč dobro s kvadratnim obrazom.

Zarezana zadnjica deluje še posebej dobro za poudarjanje obraznih potez. Ker so lasje polizani, je več pozornosti namenjeno obrazu.

Popmpadour z bleščanjem in brado_@poolethebarber

Popmpadour z bleščanjem in brado

Eleganten pompadour se lepo ujema s kvadratnim obrazom. Kratki pompadurji so najboljši, saj tako kot zarezana zadnjica, manj pozornosti pritegnejo na lase, bolj pa na obraz. Srednji do dolgi pompadurji ne delujejo tako dobro, ker lahko naredijo obraz pravokoten in predolg.

Top Knot z bradoShutterstock

Top Knot

Zgornji vozel je različica moške žemljice, ki jo vpliva samuraj. Vsi lasje so potegnjeni v en sam vozel na vrhu glave, običajno na kroni. To je nekakšen hibridni dolgi/kratki rez, ker so lasje dolgi, vendar so zviti v vozel. Zgornji vozli ponavadi poudarijo obraz, če pa pustite nekaj svojih las visečih, lahko svoje lase naredite kot osrednjo točko.

moške pričeske s kvadratnim obrazom@xbigwesx

Valovito bleščanje na vrhu

Preprosta podrezanost z zbledelimi stranicami je trenutno ena najbolj vročih pričesk. Eden od mnogih zahtev tega sloga za slavo je, kako deluje s skoraj vsako obliko obraza – vključno s kvadratom!

David Beckhamova kombinacija spodrezanega hrbta in obraznih lasJaguar PS/Shutterstock.com

Slicked Back Undercut

Na splošno so podrezi precej vsestranski slogi. Ta elegantna zarezana zadnjica dela čudeže z Beckhamovim kvadratnim obrazom in čeljustjo.

Nazaj in na stranvir

Pometano nazaj in ob strani

Za spremembo navadnega starega podreza, če pomislite, da dodate del približno dve tretjini ali tri četrtine poti čez linijo las. Za ta videz pometite nekaj nazaj in nekaj na stran.

Kratki hrbet in strani Justina TimberlakeaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kratek hrbet in stran

Ja, radi imamo svoje podreze. Preverite ta pometen, ločen spodrezani lonec in kako ustvari nevtralen, čeden videz v kombinaciji z linijo obraza.

Buzz Cut Chrisa Pinea DFree / Shutterstock.com

Buzz Cut

Če iščete nekaj povsem drugega, zakaj se ne bi odločili za buzz cut? Ta ultra-kratek slog pritegne veliko pozornosti na kvadratno in moško obliko obraza in to ni nič za skrivati!

Crew Cut Damon

Zmanjšanje osebja

Tako kot spodrezano, je tudi posadni odsek pričeska, ki bo ustrezala skoraj vsem, ne glede na barvo kože, barvo las ali celo obliko obraza. Evo, kako izgleda dobra stara modna posadka s kvadratnim obrazom.

Buzz Cut Receding

Buzz Cut

Tu je še en primer buzza, izrezanega skupaj s kvadratno obliko obraza. Če vodite ta slog z malo neurejenimi lasmi na obrazu, je rezultat mladosten, mestni videz, ki ga imamo radi.

glavnik čez okrogla očala

Glavnik čez

Ah, kombinacija. Pričeska iz rimskih časov, ta videz izžareva moč in kraljestvo kot nobena druga. Dandanes lahko malo gela ali laka za lase oživi v neverjetno sodoben slog.

Zapri Cut Fassbender Michael

Zapri Izreži

Ta srednje dolg kroj je podoben rezanju posadke v tem, kako vsestranski je. S kratkimi do srednje dolgimi lasmi po glavi je to zelo dobrodošel slog, ne glede na obliko obraza.

Puffy Undercut pričeska

Puffy Undercut

Nekaj ​​podrezov smo si ogledali že prej, vendar nobena s toliko kontrastom kot ta. Tu kožni rez ob straneh in napihnjeni zgornji lasje dajejo hladen, kotni videz, ki dopolnjuje pravokotnost obraza.

Skrtačite lase Nick Lachey

Kratko razčesajte lase

Druga izbira za tiste s kvadratnimi obrazi je, da lase preprosto razčesate na vse, kar je videti kul. V tem primeru smo pristali na fohawku z lasmi, ki se po sredini spuščajo po grebenu.

Caved Top s koničnimi stranicami@iisakkinummi

Caved Top s koničastimi stranicami

Je to krtača ali posoda? No, lahko je popolnoma oboje. To plus sijoče barvilo z votlimi resicami na čelu. Strani so zoženi z nizko zbledelostjo. Nizka zbledelost se lahko pojavi tudi kot kapljica. Zaradi mešanice brade je tempelj videti zelo v redu.

odbitki za moške s kvadratnim obrazom@jeremywexlerhair

Brušeno

To je tako sproščeno, kot je s čopičem navzgor s teksturo stranskega pometanja. Tanki lasje so podprti z nekaj izdelki, zaradi česar je tekstura nekoliko debelejša. Vrsta je rahlo kratka z ukrivljenim kotom. Bledenje templja je zelo rahlo dolgočasno.

Stranski del Bradavir

Stranski del

G. Very Gentleman je tukaj s tem neverjetnim stranskim delom, ki ga vsi potrebujejo. Zaradi napihnjenega stranskega pometanja, pri katerem so stranice zožene s pridihom zbledelosti, je zelo zdrav obrok. Vse skupaj s tistimi čvrstimi brki je tako retro poteza, da si vsak fant želi vsaj enkrat zibati.

Undercut Ewana McGregorja

Brušeno nazaj Undercut

Dolgi prameni dajejo vso svobodo, ki jo potrebujete za oblikovanje las. Ta je kombinacija več kot enega sloga, vrh nas je zataknjen nazaj, vendar z odprtimi konci in rahlo zabuhlo teksturo. Strani so na sredini zbledeli, pri čemer se postava tudi zoži. Zlato barvilo na vrhu ga naredi modrejšega.

Brušeni klasični konusni lasjevir

Pometano nazaj in ob strani

Stranska krtača je vedno tako trendovska, ker naredi lase bolj polne in napihnjene. Ta ima edinstven stranski del s stranicami, ki so zožene do templja, da se zlijejo v brado. Namigi v tem slogu so precej subtilni, a samo poglejte čist podton sloga!

frizura bršljana Side

Frizura Ivy League

Je to nogometna frizura ali teniška frizura? Zaradi tega hladnega stranskega pometanja z majhno krtačo na vrhu je zelo eleganten. Strani še niso preveč zbledeli, ravno toliko, da ohranijo teksturo na vrhu z debelejšo prostornino. Zaradi čistega britja je to vedno bolj klasično, tega ne morete premagati, kajne?