10+ frizura s niskim fadeom za elegantne dečke

Nisko blijeđenje jednostavna je tehnika koja se dodaje dašak klase i elegancije svakom stilu. S niskim blijeđenjem, kosa sa strane se sužava prema dolje, a sužavanje se događa niže na glavi, pa otuda i naziv “nisko blijeđenje”. Nisko blijeđenje nevjerojatno je svestrano, a mi smo odabrali 11 naših omiljenih primjera.

Izblijedjenje hrama s nepravilnim rezom resica@iamtyrikjackson

Izblijedjenje hrama s nepravilnim rezom resica

Ova ležerna frizura ima nepravilne šiške i kosu na vrhu. Nisko blijeđenje održava kosu gustom i punom.

Jednostavan vrh s čistim stranama@lanedorsey

Jednostavan vrh s čistim stranama

Ako više volite kraću frizuru, uživat ćete u ovom ošišanom kroju. Ovdje nisko blijeđenje glatko miješa kosu i daje izgled punije kose.

Sjenilo Low Fade@spukthebarber

Sjenilo Low Fade

Ovaj dizajnerski stil koristi nisko blijeđenje kao dio izblijedjelog dizajna koji se obavija oko glave. Dobiveni efekt sjene vrlo je jedinstven i moderan.

Neuredan vrh s valovitom teksturom@joshconnollybarber

Suptilni hram blijedi

S ravnomjernim i punim izgledom, ova skromna frizura koristi iznimno suptilno izblijedjelo zulufa za maksimalnu urednost.

Najjednostavniji rez škarama s niskim ključem@rpb_nq

Najjednostavniji rez škarama s niskim ključem

Tražite jednostavno i elegantno? Ne postaje mnogo jednostavnije od ovog izravnog škara s niskim izblijedjelim stranama. Iako je jednostavan, ipak je oštar i uglađen.

Gusta glasnoća s Bright Low Fade@barbersandbrews

Gusta glasnoća s Bright Low Fade

Nisko blijeđenje pomaže uravnotežiti frizure iznimno velikog volumena. Oni stvaraju veliki kontrast, kao što možete vidjeti s ovim izgledom inspiriranim fohawkom.

Gornji dio velike glasnoće sa suptilnim niskim blijeđenjem@z_ramsey

Gornji dio velike glasnoće sa suptilnim niskim blijeđenjem

Evo još jedne voluminozne frizure koja se dobro slaže s niskim blijeđenjem. To je moderan, mladenački rez koji će se dobro uklopiti s gotovo svim tipovima kose.

Bočni pomenuti pramenovi@z_ramsey

Bočni pomenuti pramenovi

Bočni dijelovi i blijeđenja idu zajedno poput maslaca od kikirikija i želea! Ova suvremena kombinacija jednostavan je način da pojačate frizuru.

Ležerni bočni brušeni konus@rpb_nq

Ležerni valoviti konus

Ako imate gušću kosu i više volite opušteniji izgled, onda bi ova frizura mogla biti vaš sljedeći izgled.

Otmjeni Temple Fade@cal_newsome

Otmjeni Temple Fade

Budući da je nisko blijeđenje tako svestrano, lako ga je izmijeniti. Ova cool varijacija sadrži obrijanu liniju koja kao da prolazi ispod (ili kroz) uho, stvarajući nevjerojatan vizualni efekt.

Izuzetno veliki volumen s oštrim srednjim blijeđenjem@ahmadd.m0m0

Izuzetno veliki volumen s oštrim srednjim blijeđenjem

Ovo nisko blijeđenje stvara hrpu negativnog prostora oko uha, što je savršeno u kontrastu s debelim, voluminoznim vrhom i neurednom dlakom na licu.

Kratki valoviti vrh s finim niskim blijeđenjem@fleetwoodthebarber

Kratki valoviti vrh s finim niskim blijeđenjem

Evo kratke, kovrčave frizure s niskim blijeđenjem. Ovaj stil je elegantan, jednostavan za održavanje i radi za svakoga!

Fringe or Low Fade Ili oboje@napolesbarbershop

Fringe or Low Fade Ili oboje

Ovaj neuredan usjev učinjen je jedinstvenim snižavanjem blijeđenja za oko centimetar. Rezultat je kul, hipsterski stil koji apsolutno volimo.

Uredan kratki Pompadour s ekstremno niskim blijeđenjem@napolesbarbershop

Uredan kratki Pompadour s ekstremno niskim blijeđenjem

Dodajte malo začina svom pompadouru s niskim izblijedjenjem. Ovaj fantastičan primjer sadrži neke povezane dlake na licu, ali obećavamo da je to neobavezno.

Nisko izblijedjela traka s obrijanim izrezom@mintbarbershop

Nisko izblijedjela traka s obrijanim izrezom

Nije li nisko blijeđenje samo po sebi dovoljno začina? Zašto ne biste unijeli neke uzorke kose ili dekoltea? Ova jednostavna traka oko glave jednostavan je dodatak.

Puhnuti quiff s urednim niskim blijeđenjem@menshairuk

Puffi Quiff s urednim niskim blijeđenjem

Ovaj lagani quiff nadopunjen je niskim blijeđenjem sa strane. Uredne linije kose na ovom šišanju zaista pokazuju važnost kontrasta.

Gotovo hipsteriran običan vrh s opadanjem@menshairuk

Gotovo hipsteriran običan vrh s opadanjem

Ova obična gornja frizura ima spušteno, nisko blijeđenje sa strana i na leđima. Jesmo li spomenuli da vam nisko blijeđenje daje izvrsno mjesto za stavljanje tetovaža?

Kratko opadanje@jakelansley_jbs

Kratko opadanje

Evo još jednog usjeva s niskim blijeđenjem sa strana. Obratite pažnju na zakrivljenost linije kose sa strane, dok se pomiče natrag i prema dolje, prema dekolteu.

Ugodno nisko blijeđenje sa svilenkastim potiskom@rtgtmiami

Ugodno nisko blijeđenje sa svilenkastim potiskom

Napravite lijep izgled poput ovog sa samo nekoliko elemenata: zalizani vrh, nisko izblijedjelo sa strane i neke povezane dlake na licu.

Low Fade i Quiff@hayden_cassidy

Low Fade i Quiff

Ovaj mladi stil je izuzetno dugačak i valovit. Pomislili biste da to ne radi sa slabim izblijedjenjem, ali možete vidjeti ovdje: bočna kosa je zalizana na vrhu, a donja kosa ošišana.

Tvrdi bočni dizajn i teksturirani valovi@kraljevi_stil1

Tvrdi bočni dizajn i teksturirani valovi

Ranije smo spomenuli uzorke kose, a ovaj je izvrstan primjer! Obrijani dizajn doista je u kontrastu s gustom bočnom dlakom.

Low Fade i srednji Pompadour@ moohammad_hamze

Pompadour srednjeg stila

Ovaj jednostavan, ali hrabar pompadour odlikuje se niskim blijeđenjem sa strana. U ovom kroju nema ništa posebno jedinstveno, ali ne može se poreći da je to sjajan izgled.

Bočna četka s prirodnim dijelom@ moohammad_hamze

Bočna četka s prirodnim dijelom

Mislimo da je ova kutna, razdijeljena frizura stvarno super. Zbog britvice ravna linija kose i jedinstveni uzorak dekoltea čine je tako posebnom.

Nisko blijeđenje i kovrčavi vrh@ moohammad_hamze

Nisko blijeđenje i kovrčavi vrh

Evo kovrčavog vrha s niskim blijeđenjem sa strana. Ovaj cool, mlad izgled doista odražava osnovna načela undercut -a – i svi znaju da je undercut sjajan izgled.

Nisko blijeđenje i dizajn bočnih linija@ moohammad_hamze

Nisko blijeđenje i dizajn bočnih linija

Evo još jednog pompadoura, koji ponovno sadrži pažljivo podšišane linije kose i uzorak na izrezu. Kontrast, kontrast, kontrast!

Low Fade i Pompadour@diogo_silvastudio/Instagram

Low Fade i Lineup

Nisko blijeđenje često može doći kao kapanje, ali ovo raste na jednom. Uzlazni konus s tom oštrom linijom čini svu zabavu detaljima. Bočni dio s tim podrezom čini toliko razlike i taj hram je izblijedio s tim šiljastim oblikom na vrhu.

Super Cool Low Fade with Brush Up@fleetwoodthebarber

Super Cool Low Fade s Brush Up

Ravno nisko blijeđenje s čistim finim konusom ono je što tražimo. Brijanje s dvostrukim prorezom na stražnjoj strani uha ono je što ga čini vrlo modernim i trendovskim. Vrh je očetkan sa češljanom stražnjom kosom. Gusta tekstura kose čini da kosa izgleda poput snopa.

Nisko blijeđenje i uredan srednji vrh@elboribarber

Nisko blijeđenje i uredan srednji vrh

Tvrdi dijelovi su zabavni s tim bočnim zamahom plus podrezom nakon kojeg slijedi ta oštra kutna linija. Fino blijeđenje je previše čisto, a gusti bočni tvrdi dio čini gornji dio debelim i teškim. Brada kozje bradice potpuno uravnotežuje čisti izgled, ali nije tako čista u isto vrijeme.

Nisko blijeđenje i bočni dio@luizgustavoaguiar

Nisko blijeđenje i bočni dio

Koliko često vidimo nisko blijeđenje koje dolazi u pomoć kako bi umiješao bradu. Podrezani bočni dio s tim suptilnim tankim dijelom čini razliku. Pahuljasti bočni brušeni quiff sa slojevima prema stražnjoj strani čini ga čistim od izgleda. Postava je toliko čista da podržava sve što donosi detalje.

Low Fade s obrijanom linijom@ninothenice

Low Fade s obrijanom linijom

nisko blijeđenje plus živopisno podrezano blijeđenje plus brijanje s prorezima plus podrezano suženje sa strane s očetkanim vrhom s so. mnogo panache. Razlog zašto postaje bolji je nevjerojatan spoj koji ima s ravnotežom koju brada stvara. Mora se reći da boja privlači svu zabavu, zar ne?

Fino nisko suženje blijedi@odyzzeuz

Fino nisko suženje blijedi

Ovaj nema onu kapljicu koja blijedi i više je poput ravnog konusa koji nije baš uobičajen. Vrh je žuljave i uštipkane teksture s niskim izblijedjelim sastavom. Na vrhu se osjeća lagani dodir s nagovještajima da se tu i tamo baci.

Nisko blijedi i srednje valovit usjev@rpb_nq

Nisko blijedi i srednje valovit usjev

Uvojci, vrlo nisko blijede, a vrh im je sav gust i debeo nije baš uobičajen prizor. Brada nema mješavinu i to je ono što ovu čini malo egzotičnijom od ostalih. Učinite bradu gušćom prema kozjoj bradici za dodir od bogova.

Kratke kovrče s niskim izblijedjenjem@the_ramsey

Kratke kovrče s niskim izblijedjenjem

Razgovarali smo o kratkim kovrčama, ovo su još kraće kovrče s tom afro teksturom kose. To je ono što vama čini volumen i zato ga morate tako usavršiti. Bočne strane su sužene, ali pogledajte onu liniju koja je sužena i podšišana, a primijetite bradu koja uravnotežuje donji dio lica.

Oštra mat plavuša Long Low Fade@hayden_cassidy

Oštra mat plavuša Long Low Fade

Dugi pramenovi uvijek su prilično zabavni jer se mogu oblikovati na milijun načina, ovo je tanka kosa pa dugi pramenovi slobodno padaju sa strane s bezobraznim niskim blijeđenjem koje toliko opravdava izgled. Oštro čisto brijanje zgodan je dodir cjelokupnog izgleda i može se ljuljati na zabavi kao i na sastanku.

Najfinije Buzz izrezivanje s oštrim detaljima@jelle.vissers

Najfinije Buzz izrezivanje s oštrim detaljima

Tko kaže da buzz cut mora biti skroman i jednak svuda okolo? Ovo je klasičan primjer kako se generički buzz izrez može prilagoditi do malog, ali elegantnog izgleda. Suptilno, ali izrazito nisko blijeđenje djeluje poput šarma i dodaje dodatnu toplinu izgledu.

Francuski usjev s trendovskim niskim blijeđenjem@eddie_rtb

Francuski usjevi s trendovskim niskim blijeđenjem

Evo pogleda koji će vas zabuljiti u zabavu, pogotovo s tim brijanjem s dvostrukim prorezom, to nije ništa drugo do promjena igre. Gornji dio je francuski ošišan s visokim volumenom i laganim kistom. Bočne strane sužene su s niskim blijeđenjem, a za kraj, postave su uredne i kratke.

Taper Fade Low fade with Slit Shave@mellow_mikey

Taper Fade Low fade with Slit Shave

Kome se ne bi svidio ovaj fini stil, pogotovo ova ledena boja u kombinaciji s dubokim, tvrdo razdijeljenim prorezom sa strane sa suženim blijedo niskim blijeđenjem. vrh je očetkan teksturom bočne četke. Ta crna sjena za kosu pomaže stvoriti ovaj stil, još više, još jedan suptilan dodir detalja.

Kontrolirane kovrče s kratkom linijom@joshconnollybarber

Kontrolirane kovrče s kratkom linijom

Istaknute kovrče definitivno su stvar, neka ovo bude izvrstan primjer gdje su kovrče guste, ali ne i posvuda. Jačina zvuka je svuda jednaka, a strane se sužavaju s vrlo niskim padom kako bi se završilo, sve se linije skraćuju sa konusnom teksturom.

Valoviti Pompadour s Cheeky Low Fade@menspiresalon

Valoviti Pompadour s Cheeky Low Fade

Ako ste netko tko voli otići dodatno na brigu o kosi, evo stila koji biste trebali uzeti u obzir. Oboje je, retro i potpuno moderno. Vrh je blago izvijen, a stranice sužene, što je klasičan potez, ali hram je nestao zbog niskog blijeđenja.

Elegantan Caesar Buzz sa slabim opadanjem@mattjbarbers

Elegantan Caesar Buzz sa slabim opadanjem

Kako bolje možemo oblikovati džentlmena bolje od ovoga. Tekstura je blago šiljasta s osjećajem cezar reza. Volumen je gust, ali je prilično kratak sa bočnom četkom do vrha. Postava je sužena, ali ipak prilično uglata. Drska kapljica s niskim blijeđenjem samo je trešnja na torti.

Tanke duge afro kovrče s urednim izblijedjenjem@nickbarford

Tanke duge afro kovrče s urednim izblijedjenjem

Kovrče su uvijek posebne, ali ova ima posebno slatko mjesto. Napunjene su gustom grubom kosom koja je uvijena u tanki dugački spiralni oblik. To je samo po sebi izjava plus suženje sa strane s niskim blijeđenjem u obliku kapljica. Sveukupno čistiji pristup ovom izgledu je upravo savršen.

Ležerni tanki kist@conortaaffehair

Ležerni tanki kist

Ovo čišćenje uvijek je na granici manjeg održavanja u odnosu na korištenje proizvoda kako bi izgledalo savršeno. Malo održavanja ide dugim putem. Odrezuje se sa strane radi sužavanja veličine 2, a zatim blijedi do kraja. Najbolji dio blijeđenja također je nizak, ali i najbolji iz oba svijeta.

Cezar, cipele i niske fade, najbolji trio@nickbarford

Cezar, cipele i niske fade, najbolji trio

Kako nam se ne može svidjeti ova cool kombinacija cipala, blago uvijenog cezara i elegantnog niskog blijeđenja? Nisko blijeđenje ovdje također djeluje poput izblijedjenja hrama koje pojačava izgled za tisuću. Brada je pametan način za uravnoteženje lica i čini ovaj stil ujednačenim.

Elegantan džentlmenski bočno razdijeljen Low Fade@m15brijačnica

Elegantan džentlmenski bočno razdijeljen Low Fade

Ovaj bočni dio također podsjeća na srednji dio, ali strane koje su malo sužene čine ovaj prilično egzotičnim. S obzirom na to da se vrh istovremeno gura unatrag, stilu dodaje zalizani izgled. Sav taj jazz s bezobraznim niskim fadeom čini čistu klasu.

Grizli ležerni top sa suženom linijom@ deco_thebarber

Grizli ležerni top sa suženom linijom

Frizura s niskim održavanjem san je mnogih, ali ne znaju svi da je to lakše nego što se misli. Ovdje je vrh zabačen i grizli kovrčav, međutim, strane su srednje sužene i nisko izblijedjele. To omogućuje da hram bude izblijedio, a brada dobila više panahe.

Mohawkish French Crop sa bezobraznom linijom@ neverjustacut

Mohawkish French Crop sa bezobraznom linijom

Mohawk ne mora uvijek biti hardcore zdepast i očišćen. Ovo je suptilna verzija francuskog usjeva u stilu mohawka gdje je vrh stisnut zajedno, a prednji je obrubljen radi izgleda francuskog usjeva. Stranice su nisko izblijedjele s oštrom linijom za taj ključni detalj.

Bočni brušeni pompadour s ispuštanjem s niskim padom@ neverjustacut

Bočni brušeni pompadour s ispuštanjem s niskim padom

Čini se kao vrlo česta frizura, ali nije. Često je pompadour uparen sa samo konusom kako bi se zadržao volumen sa strana, ali ovdje mu se daje blagi trendovski dodir srednje konusnosti i niskog blijeđenja. Fade ovdje nije šala, ima drop teksturu, ispušten je prema natrag što ga čini prilično jedinstvenim.

Pletena dobrota s malom lepinjom@ kelvinho_barber

Pletena dobrota s malom lepinjom

Pletenice su uvijek imale i uvijek će imati posebno mjesto u prostoriji i to se ne razlikuje. Količina detalja ovdje je jednostavno nevjerojatna, srednje sužene strane s bezobraznim niskim blijeđenjem kože donose svu zabavu na vrhu. Vrh je ošišan oštrom linijom.

Napuhani Pompadour sa suženim sastavom@ neverjustacut

Napuhani Pompadour sa suženim sastavom

Slojevi u pompadouru umjetnička su djela, definitivno nije lako izvući ih. Ovdje su učinjeni s pažnjom prema detaljima pa izgledaju kao pahuljica, ali vrlo kontrolirani pompadour. Bočne strane nisu podrezane što čini ovu cjelinu i nisko blijeđenje se ispušta.

Bezobrazni poni s niskim blijedim prorezom za brijanje@hamedjavanacademy

Bezobrazni poni s niskim blijedim prorezom za brijanje

Pogledajte samo ovo djelo! Vrh je zalizan s ravnim tankokosim ponijem na leđima. A onda su strane, iako su izblijedjele, vrlo elegantne zbog onog drskog brijanja s vrlo oštrom linijom. Mislim samo pogledaj.

Neonska boja na vrhu s Temple Fadeom@ capo_thebarber

Neonska boja na vrhu s Temple Fadeom

Mačkast vrh s uštipkanom teksturom vrlo je uredan, a posebno veliku ulogu igra neon ružičasta boja s crnim sjenama. Bočna strana je obrijana prorezom s niskim blijeđenjem koja dolazi u pomoć. Brada je također prilično zgodna što se tiče uravnoteženja lica.

Podli Temple Fade s kovrčama@aaron_kiely_hair

Podli Temple Fade s kovrčama

Srednje mahani uvojci sa suženim stranama prilično su zabavni. Nisko blijeđenje ovdje je prilično prikradano jer je toliko suptilno da se to ne može odmah primijetiti. Postava je prilično kratka s čistim obrijanim izgledom koji čini sve čišćim.

Drsko nisko blijeđenje s ležernim uvojcima@ jameswilliams_jtt

Drsko nisko blijeđenje s ležernim uvojcima

Ležerne kovrče najbolje su, posebno ako su uparene sa skrivenim blijeđenjem sa strana. Postava je prilično kutna i kratka za maksimalnu pozornost prema detaljima. Gruba tekstura mogla bi biti posljedica pudera za kosu koji je odlično sredstvo za oblikovanje.

Retro bočni dio s niskim blijeđenjem@figarosbarbershoplisboa

Retro bočni dio s niskim blijeđenjem

Tanki bočni dio s bočnom stranom dugačkom, ali malo volumena čini ovo prilično drskim i elegantnim izgledom. Nisko blijeđenje čini sve urednijim, dok je vrh sa strane pometen sa suptilnim udovičinim vrhom.

Ispuhan srednji dio s niskim blijeđenjem@collinanthonyhair

Ispuhan srednji dio s niskim blijeđenjem

Vrh je srednje razdijeljen sa stranama suženim. Ovdje je ključno da se pramenovi sprijeda naduvaju na srednji razdjeljak. Blaga boja čini ga prilično dobrim, a stranice su mu slabo izblijedjele za maksimalno uredan izgled.