10+ izvrsnih frizura za muškarce s ravnom kosom

Ravna kosa jedna je od najkontroliranijih vrsta muške kose, sposobna izdržati puno oblikovanja i lako se ukrotiti. Ali kad se učini pogrešno, ravna kosa može izgledati mlitavo. Što učiniti muškarcima s ravnom kosom? Odgovor: Odaberite stilove koji dodaju težinu i teksturu za odlične rezultate.

Skupili smo popis frizura za muškarce s ravnom kosom. Ovi se stilovi kreću od konzervativnih do ekstra ležernih, pa ako vam treba frizura za ured ili za druženje, mi smo vam na raspolaganju.

Konusno blijeđenje, kratka brada, sa strane pometena@adamoc_hair

Undercut

Ovaj stil kombinira klasični undercut s upečatljivo stiliziranim resama.

Undercut je daleko jedna od najpopularnijih frizura za muškarce s ravnom kosom. Njegov kratki, uredan izgled idealan je za teksturu ravne kose.

Ovaj izgled ide korak dalje naglašavajući rub kako bi postao žarišna točka stila. To je lijepo uravnotežen izgled koji zahtijeva samo malo pomade za održavanje.

Ravne kose sa strane obrisane šiškeizvor

Češalj više

Blagi bočni dio i češljani rub daju glavi potpuni izgled, a da pritom ne žrtvuju stil.

Ako imate tanku, ravnu kosu, možda će vam biti teško dati kosi izgled punine. A ako vam je kosa u opadanju, to je još teže. Srećom, ova frizura pomaže u oba problema.

Brisanjem ruba prema naprijed i u stranu, kosa prekriva veliku površinu. Asimetrija pomaže dodati vizualni kontrast i zadržati svež izgled.

Messy Slicked Back

Slicked Back

Trendovski, suvremeni džentlmen cijenit će ovu zalizanu varijaciju podreza.

Ovo je moderan način sporta s ravnom kosom, sa jakim blijeđenjem sa strane i na leđima i punom kosom na vrhu. On miješa tradicionalni izgled pompadoura sa suvremenim zalizanim izgledom, a rezultat je prilično elegantan.

Iako se ovaj izgled lakše skida gušćom kosom, definitivno je moguć s tanjom kosom – sve što trebate je jači proizvod. Jedna je od naših omiljenih frizura za muškarce s ravnom kosom.

Cody Simpson plavokosa valovita dlaka očišćena gore i natrags_bukley / Shutterstock.com

Ležeran neuredan surferski izgled

Plavokosi momci, pokrili smo vas ovim ležernim, bezbrižnim izgledom. Nadahnuta surferskom kosom raznesenom vjetrom, ovaj je rez prava količina nereda.

Za one od vas s ravnom, plavom kosom, pogledajte ovaj neuredni top stil od krpe. Kosa izgleda vjetrovito, ali ne umjetno.

Ovo je izvrstan izbor ako se nađete naizmjenično između radnog mjesta/učionice i doma. Uz malo češljanja, ovo možete pretvoriti u profesionalnu frizuru sa strane. Tada ga možete razbarušiti za ležerniji izgled.

Francuski usjev@jarredsbarbers

Francuski usjev

Dajete prednost odvažnom izgledu? Iskoristite ovaj obrezani stil. Savršeno za ljubitelje kratke kose.

Jedan od najboljih načina za stvaranje frizure koja se ističe je upariti nisko blijeđenje kože s punom kosom na vrhu. Ova varijacija francuskog usjeva radi upravo to i dobro obavlja posao.

Primijetite kako teksturirana kosa na vrhu kulminira u blago neravnom rubu. Ovo dodaje vizualni kontrast stilu i daje mu vlastitu osobnost.

tvrdi dio@paul_barbercode

Tvrdi dio

Za odvažne, ovaj stil će vam dati dodatne modne bodove. Previše je karaktera i izravnat će vam kosu.

S tvrdim dijelom i privlačnim češljem, ovo je jedna od najmodernijih frizura za muškarce s ravnom kosom. Trebat će ozbiljan styling, ali rezultat je primjetan i moderan.

Stil je lijepo izbalansiran s izblijedjelom kožom i teksturom ravne kose idealne za čisto ošišan izgled koji održava sve lijepo i uredno.

Low Drop Fade s Undercut -omizvor

Suave Slicked Back

Radije imate dužu kosu? Provjerite ovu ljupku varijaciju zarezanog unatrag.

Ovaj izgled iskorištava dužu kosu zaglađujući je kako bi stvorio gladak, slojevit izgled. Stranice su izblijedjele i pomiješane radi ujednačavanja glave.

Uzimajući inspiraciju iz stila brisanja, pa čak i pompadura, ovaj je stil idealan za gospodina koji želi ležeran, suvremen izgled.

Frizura s teksturom@cutsbyerick

Kosa sa teksturom

Definirajte svoj stil obrezivanjem. Teksturirana kosa na vrhu stvara valove, dok blijeđenje sa strane i natrag privlači svu pažnju prema gore.

Ova frizura lijep je medij između kraćih i dužih stilova na ovom popisu. Središnji dio looka je valovita kosa na vrhu, koja je usavršena kroz neko uvježbano oblikovanje.

Ova frizura lijepo se slaže s podšišanom bradom, ali čak i ako ste glatko obrijani, ovaj će rez ipak izgledati sjajno. Upečatljivo je, a da nije pretjerano.

Blijeđenje kože s tvrdih dijelova Lagana pompoznostizvor

Stil mješavine

Jedinstven spoj klasičnih stilova. Pompadour, bočni dio i konusni stilovi zajedno se stvaraju moderan izgled.

Frizure za muškarce s ravnom kosom ne moraju biti tipične. Ovaj stil kombinira profinjeni bočni dio i sužene frizure s nježnim pompadurom na vrhu za jedinstvene rezultate.

Ovaj je stil također iznenađujuće svestran. Možete dobiti kraće izblijedjenje u vojničkom stilu ili duže izblijedenje koje spaja vrh sa stranama. Nebo je granica.

Tupi rubizvor

Tupi rub

Svestran stil, ovaj tupi rub bit će spreman za sve što provedete.

Za dečke koji su uvijek u pokretu, ovakav stil s rubovima za vas je za vas. Bez obzira jeste li hardcore posjetitelj teretane ili strastveni trkač, ova frizura će se pomicati s vama i zadržati manje topline.

Teksturirano obrezivanje na ravnoj kosi_@lianos_urban_cutz

Teksturirano obrezivanje s dužim resama

Tko je rekao da je ravna kosa samo za nježniji izgled? Pogledajte ovaj, prilično hipsterski, zar ne? Ravna kosa čini sve resicama i može se položiti poput ove za vrlo francuski ugođaj usjeva. Stranice su sužene izblijedjele radi maksimalnog fokusa na vrhu sa drskom mješavinom brade.

Ravna kosa za plavušu nepovezanaSergii-Kononenko/Shutterstock.com

Odvojeni bočni obrisani rub

Najbolji dio ravne kose je što se može oblikovati na milijun načina, a to je jedan od njih. Vrh je pomeren sa strane, a strane sužene sa dovoljno dobrim volumenom da izgledaju vrlo uravnoteženo. Ovo je zasigurno vrlo čistiji i džentlmenski izgled uglavnom za svečane prigode, ali i zabave će dobro proći.

Teksturirano francusko usjeva s linijom za razdvajanje_@hayden_cassidy

Teksturirano francusko usjev s odspojnom linijom

Počnite s ravnom kosom i imajte kratku dužinu, a sada joj dajte vrlo cezar izgled s primjesom četke. Ovo je nešto s čime ćete završiti. Stranice su bočno podijeljene s tim debelim tvrdim dijelom što čini razliku. Bočne strane su sužene i izblijedjele, pa je općenito vrlo čista.

Straight Fringe na djeluizvor

Ravno obrub na djelu

Francuski usjev jedna je od najčešćih iteracija ravne kose jer to ionako treba francuskom usjeku. Stranice su ovdje sužene i nisu izblijedjele kako bi zadržale volumen oko glave. Ako primijetite, hram je blago sužen, tek toliko da vidite njegovu sjenu.