10 čuvenih frizura za nogomet – nadahnite se od najboljih igrača

Nogometaši su tajanstveni – kreću se poput geparda po terenu, ali nekako i dalje imaju elegantnu kosu. Od ludog izgleda Cristiana Ronalda do platinasto plavih pramena Lionela Messija, nogometaši povlače neke odvažne poteze.

Iznenađujuće, ove nogometne frizure nije nemoguće dobiti. Ako ste spremni uložiti malo truda ispred ogledala, možete kopirati poznate stilove nogometaša, od ljupkih podreza do frizura sa strane. Ako volite da vam kosa stoji, htjet ćete provjeriti ove izglede.

Evo kako doći do nekih finih frizura koje danas igrači igraju:

Šišanje Cristiana RonaldaAGIF/Shutterstock.com

Šišanje Cristiana Ronalda

Ova frizura inspirirana Ronaldom vjetrovito je podšišana s tvrdim dijelom. Kosa na vrhu izgleda kao da je vječno uhvaćena iznenadnim naletom vjetra, dok je kosa sa strane uredna i uredna s klasičnim podrezivanjem.

Trebat će vam oko 4 do 6 inča kose na vrhu. Prvo, trebat će vam prilično klasičan undercut. Sa strana preporučujemo #2 do #4. Zatim zamolite svog brijača da se obrije u tvrdom dijelu sa koje god strane želite.

Za oblikovanje ove nogometne frizure trebat će vam gel ili vosak sa srednjim zadržavanjem. Za početak upotrijebite otprilike četvrtinu veličine, utrljajte je između dlanova i utrljajte u vlažnu kosu osušenu ručnikom. Zadirkujte kosu kako biste postigli izgled vjetra.

Šišanje Davida BeckhamaFeatureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Šišanje Davida Beckhama

Ova nogometna frizura dolazi od jednog od najpoznatijih igrača sporta, Davida Beckhama.

Ovaj kroj je poput mnogih drugih klasičnih krojeva: sa strana kratak, na vrhu dug. Ovdje je slatko mjesto oko 4 do 6 inča, ali stranice ne moraju biti tako kratke kao kod podreza. Postavka alata za šišanje #5 ili čak veća ( #6 ili #7) mogla bi dobro funkcionirati.

U gel ili vosak unesite vlažnu kosu osušenu ručnikom. Vi ciljate na volumen nalik na pompadour sa cijelom kosom na vrhu glave povučenom prema tjemenu. Da biste to postigli, dražite kosu prema gore i prema natrag. Završite feniranjem kose dok je češljate natrag. Kosu ispred možete zadirkivati ​​radi dodatnog volumena.

Šišanje Gareth BaleMaxisport/Shutterstock.com

Šišanje Gareth Bale

Igrač Real Madrida Gareth Bale imao je dosta stilova, a evo jednog od njegovih najpoznatijih.

Slično kao kod Ronalda, ovo zahtijeva određenu duljinu na vrhu s kratkim stranama. Međutim, bočne i stražnje strane sužene su od oko #1 prema gore u kosu na vrhu. Za vrh, 3 do 5 inča je dobar raspon.

U gel ili vosak unesite vlažnu kosu osušenu ručnikom. Češljajte ga sa strane tako da se počešlja od tvrdog dijela. Zadirkujte kosu da dobije volumen, i gotovi ste.

Lionel Messi UndercutVerveridis Vasilis / Shutterstock.com

Šišanje Lionela Messija

Ova frizura je prava količina Messija. Iako izgleda jednostavno, puno se toga događa.

Zatražite blijeđenje sa strana, počevši od #2. Ova frizura je lukava – strane i vrh su odspojeni sve do stražnjeg dijela uha, ali počevši od uha, strane se stapaju s vrhom. Dlaka na vrhu trebala bi biti 3-4 cm.

Jednostavno utrljajte proizvod u vlažnu kosu osušenu ručnikom, zadirkujte je za volumen, a zatim je počešljajte, nakon čega slijedi runda feniranja.

Neymar Cutmooinblack/Shutterstock.com

Frizura Neymar

Ova nogometna frizura jedna je od najunikatnijih – s ovim ćete se stilom istaknuti u gomili.

Stranice trebaju biti izrezane s #2 ili #3. Kosa na prednjoj strani trebala bi imati oko 2 i pol inča, dok bi kosa na vrhu trebala biti oko 2 inča. Konačno, kosa na stražnjoj strani trebala bi imati oko centimetar.

Jednostavno unesite proizvod u vlažnu kosu osušenu ručnikom. Češljajte ga, gurnite natrag i osušite fenom.

Lionel Messi se povukaokivnl / Shutterstock.com

Zarezana frizura Lionela Messija

Ironično, Messijeva frizura nije ni blizu neuredna. Vrh teče prema natrag, a vrh je nešto duži od strana sa stranama koje su sužene tek toliko da zadrže volumen, ali ne izgledaju previše otrcano. Hram je blago robustan što olakšava stvaranje ležerne brade.

Neymars obojen nepovezan UndercutDokshin Vlad / Shutterstock.com

Neymarov Obojeni, nepovezani potkres

Ovo je klasični Neymarov izgled s vrhom koji je sav otmjen, a strane su sve zujasto izrezane. Vrh je obojen vrlo svijetlom zlatnom nijansom koja krši žutom bojom. Visoko blijeđenje sa strane vrlo lako stvara bradu, a zatim otmjena strnjika na dnu savršeno uravnotežuje lice.

Roman Weidenfellers Tuck EarTomasz Bidermann / Shutterstock.com

Zatezanje ušiju Romana Weidenfellera

Budimo iskreni, Roman izgleda vrlo elegantno u ovom uglađenom naboru za uši, a posebno zbog vlažnog izgleda kosa ostaje na mjestu. Dakle, unatoč duljim pramenovima kose, postaje lakše upravljati njome. Bočne strane su blago podšišane kako bi ušle u vrhove, a čist izgled brijanja je klasa svih vremena.

Badass čisto brijanje Zinedine Zidaneimagestockdesign / Shutterstock.com

Badass čisto brijanje Zinedine Zidane

Zinedine je primjer kako muška klasa izgleda posebno s tim čistim izgledom. Gornji dio je ipak ošišan mašinicom za šišanje veličine 1 pa ima blagih dlačica na vrhu i sa strane. Ovo dobro ide i za čisto brijanje, pa stoga želimo ovaj grubi izgled.

IniestaCosminIftode / Shutterstock.com

Zujanje Buzz Cut

Iniesta nikad ne stari i ovo je odličan primjer, iako možemo uočiti opadanje linije kose, to mu nikada nije uspjelo. Kosa je ošišana s gotovo jednakim volumenom kose i ukupnom duljinom. Sve to plus mješavina hramova samo je cool stil balansa.