101 Cool i klasični dizajn tetovaža rimskim brojevima

Poznat po neobičnom načinu prezentacije, super upečatljivim fontovima i 3D efektima. Budući da su brojke, pruža odličan način za prikaz bilo koje vrste broja, što ga čini posebno popularnim među dragim osobama.

Rimski su se brojevi oduvijek smatrali znakom kako se brinete za svoje najmilije i kako želite oživjeti ta dobra stara sjećanja na bilo koji dan u vašem životu. Budući da su vrlo teške, tajanstvene, zanimljive i upečatljive cijelim putem, ove su tetovaže poznate po neobičnom fontu i izvanrednom izgledu.

To mogu biti datum rođenja, datum vjenčanja, datum rođenja djece ili nekog posebnog ili bilo koji drugi značajan životni događaj. Ako ste a osoba koja vjeruje u numerologiju i smatrajte da je broj sretan ili vam je osobito važan, sada imate priliku iste tetovirati!!

Najnoviji trend u tetovažama su tetovaže s rumunjskim brojevima.

1. Tetovaža ključne kosti

Dizajn tetovaža rimskim brojevima1

Čini da se osjećate i izgledate više nego samo lijepo i slatko, “Prekrasno”.

2. Rezbarena seksi tetovaža na leđima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima2

Nije li slatko primijetiti vas s leđa? Najbolje funkcionira za ženu koja radi na javnom mjestu, potrebno joj je pokriti tijelo. Slatko je kad hoda uokolo.

3. Rimska tetovaža podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima3

Nisu li ove tetovaže super slatke? Neobičan font i crna tinta prolili su svoju magiju. Simboli malog srca na oba kraja označavaju toplinu ove ljupke veze. Učiniti datum posebnim kao i njihova ljubav.

3. Seksi tetovaža leđa na vratu

Dizajn tetovaža rimskim brojevima4

Ova tetovaža ima nekoliko brojeva i ima značajnu vrijednost u životu pojedinca. isklesati datum kad su se upoznali, zaručili ili vjenčali sjajna je vizualna poslastica za oba partnera. Izgleda tako atraktivno zbog svoje jednostavnosti i očito ispravnog postavljanja.

4. Tetovaža desne ključne kosti

Dizajn tetovaža rimskim brojevima5

Ova je tetovaža oličenje ljepote, jednostavnosti i elegancije. Jednostavnost i skrivena poruka vrhunski su šarmer. Ova tetovaža je izvan savršenstva. Savršena haljina još više podiže njezin šarm.

5. The savršena tetovaža podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima7

Noseći jednostavnu poruku, ova tetovaža i dalje je misterij za druge. Položaj i rezbarenje su izvrsni. Dopadljiva tetovaža istaknuta je i upečatljiva. Odabrani font čini ga tako prekrasnim!

6. Savršena tetovaža za par

Dizajn tetovaža rimskim brojevima8

Isti brojevi isklesani na obje ruke tako su ljupki. Utjelovljujući nebesku ljubav, ova tetovaža samo je iznad simbola čistoće. To je poseban način sjećanja na datum kada su dvije duše bile ujedinjene za cijeli život govoreći “da”!

7. Tetovaža ruža tetovažom

Dizajn tetovaža rimskim brojevima9

Ruža se oduvijek smatrala simbolom ljubavi. Šablonski font dao je brojkama živahan umjetnički izgled. A ruža isklesana sa strane čini tetovažu tako prekrasnom! Položaj je toliko mudar i očit da važan datum mora biti od iznimne važnosti. Ova tetovaža je jednostavno sjajna.

8. Bočna tetovaža brojevima podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima10

Ova tetovaža je jednostavna, ali moćna. Povišeni font čini ga sjajnijim i ljepšim. Samo nošenjem datuma rođenja roditelja. Ništa ne može biti tako elegantno, ali veliko priznanje vašim roditeljima. Prateći tragove slavnih Justina Biebera, ova je tetovaža postala trend stila sadašnje generacije.

9. Tetovaže na zglobu s brojevima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima12

Najnoviji trend u tetovažama je jednostavnost, a ovaj je definira. Samo su urezanjem datuma na zapešćima ove zaljubljene ptice već spomenule koliko je ovaj datum važan! Ovo je tako slatko. Kad budete gledali vrijeme, pamtit ćete ovaj datum. Ništa ne može biti slađi način sjećanja!

10. Rebro kavez Brojčana tetovaža

Dizajn tetovaža rimskim brojevima13

Ova tetovaža je tako seksi jer nosi specifičnu poruku u sebi. Položaj je jednostavno fenomenalan. Urođeni način iskazivanja naklonosti ključ je zdrave veze. Noseći potpis elegantnog stila, ova je tetovaža odvažna i lijepa.

11. Tetovaže brata / sestre podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima14

Ova tetovaža pokazuje krajnju naklonost i ljubav među braćom i sestrama. Odražavajući toplinu odnosa, ova tetovaža simbolizira nerazdvojnu ljubav braće i sestara. Ništa ne može biti slađe od ovoga.

12. Bočna tetovaža brojevima prsa

Dizajn tetovaža rimskim brojevima15

Ova tetovaža jedinstvena je zbog svoje povezanosti. Font, podebljano lice i točkice čine ga tako upečatljivim i privlačnim. Ništa ne može biti tako odvažno i sparno.

14. Tetovaža višerednih brojeva

Dizajn tetovaža rimskim brojevima16

Tetovaža s više redova nosi krajnji značaj u životu. Izrezani datumi sjajno su postavljeni i nose hrabru poruku. Jednostavna crna tinta izgleda tako privlačno noseći misteriju s datumom.

15. Tetovaža s jednim ručnim zglobom

Dizajn tetovaža rimskim brojevima17

Jednostavnost je ljepota. Izraz je objašnjen u gornjoj tetovaži. Ovo je tako jednostavna i jednobrojna izrezbarena tetovaža. Ipak je tako hrabar i upada u oči. To je jedinstven, a opet moderan način da se njeguje najvažniji datum u životu.

16. Bočna rebra tetovaža neoznačenih brojeva

Dizajn tetovaža rimskim brojevima18

Tetovaža je toliko posebna i nosi jedinstvenost koja je jedinstvena. Nedostaju točke ili crtice. Simbolizira povezanost. On nosi datum zajedno s posebnim fontom. Vodoravno postavljanje na grudni koš još je jedan način na koji je osoba tako posebna i privatna.

17. Jednostavna tetovaža datuma na zglobu

Dizajn tetovaža rimskim brojevima19

Ova tetovaža je vrlo posebna i jednostavna. Rezbarenje je bilo na zglobu. Vene su izravno povezane sa srcem koje proizlazi iz ovog dijela zgloba. Poseban je po tome što nosi poseban datum i njegovo postavljanje. Ništa ne može biti tako dirljivo i briljantno.

18. Zanimljiv datum ramena

Dizajn tetovaža rimskim brojevima20

Ova tetovaža je tako privlačna i zarobljena. Font i tinta stvorili su magiju. Tetovaža izgleda tako upečatljivo i istaknuto. Ističući svoj značaj, tetovaža će ostaviti ljude očaranim.

19 Brojevi koji tuku

Dizajn tetovaža rimskim brojevima21

Ova tetovaža briljantno je izvođenje umjetnosti i stvarnosti. Odražava kontinuitet života i njegov značaj. Skrivena poruka je tako posebna. Ljudski život samo je nakupljanje otkucaja srca i svakim otkucajem prisjeća se ovog datuma. Ništa ne može biti tako realistično i romantično.

20. Blještavo rame tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima22

Tetovaža ramena jednostavnijeg izgleda zaista je lijepa. Tinta je toliko istaknuta na koži i čini je tako blistavom. Nikada se ne možete zasititi ako to učinite!

21. Elegantni brojevi podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima23

Ova tetovaža je tako elegantna i kreativna. Položaj mu daje još bolju pozornost. Noseći datume, ova je tetovaža vrlo kreativna.

22. Vodoravna podlaktica tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima24

Ljepota ove tetovaže je položaj i horizontalna priroda. Poseban je na svoj način i izgleda tako lijepo.

23. Broj beskonačnosti tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima25

Beskonačna tetovaža zmije znači beskraj. Tetovaža je tako kreativna, ali manje bolna. Ovo se smatra jednim od najzanimljivijih dizajna. Tetovaža izgleda tako atraktivno noseći brojeve.

24. Tetovaža kontinuiranih brojeva

 

Dizajn tetovaža rimskim brojevima26

Ova tetovaža je kontinuirana bez ikakvog razmaka, crtice ili simbola točke. Ovo je tako očaravajuće i lijepo. Ona nosi poruku povezanosti bez ičega drugog. Jednostavno božanstven.

25. Broj parova tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima27

Ova prezentacija brojeva je tako slatka. Datum je uvijek poseban kad je uklesan u obje osobe. Odražavajući veliku ljubav, ova tetovaža je jednostavna, ali tako slatka.

26. Odgovorni par tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima28

Oni idu ruku pod ruku. Ostanite zajedno i volite se, još više svakim danom. Da, toliko su posebni i preuzimaju odgovornost da budu zajedno cijeli život urezujući poseban datum na zglobu. Tako pun ljubavi i odgovoran!

27. Upečatljiva tetovaža ključne kosti

Želite iznenaditi svog partnera najboljim poklonom za godišnjicu, ali niste sigurni u ideje?

Evo odgovora za vas. Tetovirajte datum godišnjice. To je najbolji način da datum držite blizu srca. Ova tetovaža prikazuje dubinu njege i ljubavi. To vam daje priliku da se prisjetite tog određenog datuma u svom životu. Budući da je na ključnoj kosti, simbol je smjelosti i ženstvenosti.

28. Vrhunska ikona stila numeralom tat

dizajn tetovaža rimskim brojevima30

Ova tetovaža je tako nevjerojatna i lijepa. Krsni font, crna tinta i sporedna umjetnost čine ga tako rajski lijepim. Ova tetovaža simbolizira ljepotu i jedinstvenost. Ova savršena tetovaža ikone stila je nešto na što ne možete odvojiti pogled.

29. Diva ručni zglob tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima31

Ova tetovaža je tako jednostavna, ali tako privlačna. Datum je isklesan savršenim fontom, a jednostavne linije stvaraju čarobni učinak zajedno s točkom. Tako je lijepa i simbol ženske taštine.

30. Tetovaža ruža sa šablonskim brojevima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima32

Ruža se oduvijek smatrala simbolom ljubavi. Šablonski font dao je brojkama živahan umjetnički izgled. A ruža isklesana sa strane čini tetovažu tako prekrasnom! Položaj je toliko mudar i očit da važan datum mora biti od iznimne važnosti. Ova tetovaža je jednostavno sjajna.

31. Tetovaža brojčane šape

Dizajn tetovaža rimskim brojevima33

Ova je tetovaža tako lijepa sa šarenim cvijetom i brojkama. Šape posebnu pozornost pridaju činjenici da je osoba ljubitelj ljubimaca! Ovo me podsjeća na moje dobre stare dane odrastanja kod kuće s ljupkim ljubimcem. To je tako lijepo priznanje vašem odanom i ljupkom ljubimcu.

32. Elegantna tetovaža pete

Dizajn tetovaža rimskim brojevima34

Ova je tetovaža vrlo slatka s jednostavnim šupljim srcem isklesanim s lijeve strane. Dizajn i smještaj tako su jednostavni, ali lukavi kako bi mu dali drugačiju dimenziju ljepote.

33. Tetovaža gležnja dive

Dizajn tetovaža rimskim brojevima35

Štikle s tetovažom gležnja savršena su kombinacija za divu. Ova je tetovaža toliko istaknuta isklesana crnom tintom i ostavlja vas očaravajućim dok neprestano buljite u nju!!

34. Otmjeno rame tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima36

Ova tetovaža je apsolutna poslastica za oči. Budući da je isklesan crnom tintom i savršeno zasjenjuje, daje apsolutne dimenzije do danas. I mjesto je sjajno.

35. Čuveni komad škrinje

Dizajn tetovaža rimskim brojevima37

Ova je tetovaža previše privlačna za podebljano lice i veći font. Tetovaža stilizirana brojkama stvara apsolutno remek -djelo.

36. Vintage tetovaža kompasa sjeverne zvijezde

Dizajn tetovaža rimskim brojevima38

Sjevernjača je ranije vodila ljude s uputama i vremenom. Ova tetovaža prikazuje koncept svjetla vodilja zajedno s brojkama. Savršeno ocrtana i zasjenjena crnom tintom, ova je tetovaža tako umjetnička.

37. Spojeni brojevi Tattoo

Dizajn tetovaža rimskim brojevima39

Neka vam srca budu svježa i spojeni datumi. Ova tetovaža prikazuje povezanost povezanosti utisnutu u sjećanja na ovaj određeni datum. Jednostavno je, a učinkovito.

38. Elegantna tetovaža podlaktice

Dizajn tetovaža rimskim brojevima40

Font i tinta čine ga toliko istaknutim i upečatljivim. Jednostavna kombinacija crtice i linija zajedno je stvorila veliko umjetničko djelo.

39. Tetovaže sa strelicom sa brojem

Dizajn tetovaža rimskim brojevima41

Tetovaže s brojčanim strelicama super su seksi i moderne. Ove strelice simboliziraju svakog partnera u vezi. Smjer je dan umjesto N, S i upućuje na najvažnije datume u životu. Strelice i brojevi zajedno čine ovu tetovažu nevjerojatnom.

 

40 Tetovaža brojeva bočnih rebara

Dizajn tetovaža rimskim brojevima42

Ova tetovaža simbol je ljubavi, intimnosti i naklonosti. isklesana savršenom crnom tintom, ova tetovaža je jednostavna i lijepa. To simbolizira da je datum važniji za ovu osobu.

41. Funky tetovaža na vratu

Dizajn tetovaža rimskim brojevima43

Ova tetovaža jedinstvena je isklesana kao jedna doslovna. Rimski doslovnik važnosti s crnom tintom i atraktivnim fontom isklesan na stražnjoj strani vrata utjelovljenje je smjelosti i ženstvenosti.

42. Šarena tetovaža bočne ruke

Dizajn tetovaža rimskim brojevima44

Budući da je isklesana kao šareno umjetničko djelo, ovo je apsolutno ljupka tetovaža koja čini prijatelje i vršnjake ljubomornima! Zbog svog jedinstvenog efekta zasjenjivanja, velikog podebljanog fonta i čvrste tinte, ova tetovaža postaje toliko privlačna.

43. Elegantna tetovaža s križnim brojevima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima45

Tetovaže s križem vrlo su popularne zbog povezanosti s društveno -kulturnim vrijednostima, osobnim uvjerenjima i odnosom prema religiji. Ova tetovaža isklesana crnom tintom simbolički je prikaz vjerovanja osobe i sveta je asocijacija na određeni datum.

44. Nevjerojatna tetovaža s brojčanim strukom

Dizajn tetovaža rimskim brojevima46

Ova je tetovaža oličenje muškosti isklesana podebljanom crnom tintom i velikim fontom. Okomiti prikaz brojeva umjetnička je misao koja tetovažu čini spektakularnijom.

45. Tetovaža s brojčanim satom

Dizajn tetovaža rimskim brojevima47

Ova tetovaža daje nevjerojatan 3D efekt. Budući da je savršeno ocrtano, ovo umjetničko djelo kombinacija je izvrsne misli i izvedbe. Gledatelja ostavlja začaranim. Omiljeni citat, važan datum, ime posebne osobe; sve predstavljeno u umjetničkom formatu i zauvijek uklesano na ramenu! što bi drugo bilo bolje izvođenje od ovoga?

46. ​​Brojčana tetovaža bočne podlaktice

Obrađeno s VSCOcam -om s unaprijed postavljenom b1

Ova tetovaža simbol je jednostavnosti. Jednostavan je, ali moćan koji nosi dva datuma sa simbolom dvotočke između. Ova tetovaža je jednostavan prikaz njege. Ljudi često ispisuju datume rođenja svakog partnera, roditelja ili djece. Ovo je epski način da pokažete svoju brigu za svoje najmilije.

47. Šarmantni naziv brojčanik tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima49

Ova tetovaža je vrlo različita gdje je ime voljene osobe isklesano različitim fontom i datumom u rimskim brojevima. Tetovaže rimskih brojeva koje su u trendu daju mu poseban oblik umjetnosti.

48. Tetovaža ovalnog sata

Dizajn tetovaža rimskim brojevima50

Ova tetovaža je super trendi i privlači pažnju. Ovalan prikaz poput ovalnog sata daje mu percepciju povezivanja datuma i držanja tog vremena u nezaboravnom vremenu zarobljenog i isklesanog u vašem naručju. Ništa ne može izgledati očaravajuće od ovoga!

49. Pernati brojevi

Dizajn tetovaža rimskim brojevima51

Jedinstvena tetovaža rezultat je genijalnog uma. Mekana zasjenjena ruža daje joj kraljevski izgled. Perje koje ga okružuje štiti enigmu ovog kraljevskog umjetničkog djela. Rimski literati tome samo dodaju sjaj. Njihova odvažna upečatljiva značajka još više povećava njenu ljepotu.

50. Slatke tetovaže prstiju

Dizajn tetovaža rimskim brojevima52

Tetovaže na prstima su slatke, minijaturne i lijepe umjetnine isklesane na prstima. Ove tetovaže su tetovaže prstenastih prstiju koje simboliziraju datum njihovog vjenčanja. To je tako romantičan način izražavanja ljubavi jedno prema drugom.

51. Tetovaže podlaktice s malim fontom

Dizajn tetovaža rimskim brojevima53

Ove su tetovaže jedinstvene, a mali font čini je još ljepšom. Jedinstven način prezentacije tako je elegantan.

52. Elegantni brojevi ramena

Dizajn tetovaža rimskim brojevima54

Ove su tetovaže tako lijepe isklesane na podebljanom licu. Oni jednostavno predstavljaju hrabrost i taštinu žene.

53. Ultra hrabre tetovaže bočne ruke

Dizajn tetovaža rimskim brojevima55

Datum govori tako naglas! A ime dolje uklesane osobe samo daje tetovaži drugačiju dimenziju. što još može biti privlačnije od ovoga?

54. Seksi par tetovaža grudnog koša

Dizajn tetovaža rimskim brojevima56

Urezivanje datuma obljetnice na grudnom košu svakog partnera. Ništa više ne može izgledati tako seksi kao ova tetovaža. Isklesana crnom tintom, ova tetovaža simbolizira vrhunski romantizam.

55. Jednostavni grudni koš tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima57

Ova tetovaža rebra oličenje je ženske ljepote i karizme. Budući da je jednostavniji, ali odvažan rimski broj, simbol je najveće čistoće ljubavi i sjećanja.

56. Podebljani rimski doslovci

Dizajn tetovaža rimskim brojevima58

Slikano tamnom crnom tintom, ovo je prikaz stabilnog odnosa, a jednostavan prikaz je tako lijep.

57. Elegantna bočna tetovaža

Dizajn tetovaža rimskim brojevima59

Ova tetovaža je tako elegantna i odvažna. Bez jednostavnijeg prikaza, upečatljiva boja i font upadaju u oči.

58. Seksi tetovaža ramena

Dizajn tetovaža rimskim brojevima60

Rimski brojevi tetovirani su za vrhunske potpise. Od poznatih osoba do igrača, poznat je među svima. Ova tetovaža na ramenu samo je još jedna zadivljujuća prezentacija.

59. Zarobljena tetovaža s brojevima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima61

Svjetlucave zarobljene numeričke tetovaže samo su varijacija od uobičajenih. Budući da je svjetlucav i zarobljen, predstavlja jedinstvenost i vječnost odnosa koji se raduje samom datumu.

60. Ultra romantična tetovaža za par

Dizajn tetovaža rimskim brojevima62

Pokazivanje ljubavi prema partneru u tetovažama; što još može biti bolji poklon? Zaljubljenici u ovog kupidona izabrali su drugi način predstavljanja svoje ljubavi. S pogledom na poseban datum, stilski potpis povezanih rimskih brojeva i ljubavnu poruku, ova je tetovaža previše potpuna i romantična.

61. Tetovaže srodne duše

Dizajn tetovaža rimskim brojevima63

Rezbarenje posebnog datuma kao prstena izvrsno je briljantno i slatko. Držeći se za ruke i čineći spoj vječnim kao njihova božanska ljubav. Zvuči tako bajkovito!

62. Rimska tetovaža sa više spojeva

Dizajn tetovaža rimskim brojevima64

Ova tetovaža predstavlja više važnih datuma u umjetničkom obliku. Font i stil rimskih brojeva čine ga istaknutijim i privlačnijim.

63. Brojčana ljubavna tetovaža

Dizajn tetovaža rimskim brojevima65

Ovo je senzacionalna očna tetovaža gdje su umjesto imena korišteni datumi rođenja sa simpatičnim simbolom šupljeg srca između. Tako je umjetničko i slatko.

64. Beskonačni ljubavni par tetovaža

Dizajn tetovaža rimskim brojevima66

Ova tetovaža predstavlja kontinuitet i vječnost ljubavi sa simbolom beskonačnosti. Slova “Ljubav” isklesana u beskonačnosti čine je tako posebnom. Uklesan datum je iz očitog razloga. Kombinirano vas tjeraju da učinite “Ajme … tako slatko !!”

65. Zla tetovaža zgloba

Dizajn tetovaža rimskim brojevima67

Ova tetovaža na zglobu tako je sjajna da je isklesana kao više spojeva. Nosi sjećanja na današnje, posebne osjećaje i opakost da se svako malo uvuče u ove dane kad ga pogledate. Zar nisu super pametna izvedba?

66. Podmukle male slova fonta

Dizajn tetovaža rimskim brojevima68

Ove su tetovaže super cool isklesane na zglobu. Također mali font dodaje kultni potpis posebnim datumima i zajedno izgleda tako lijepo!

67. Seksi tetovaže na ruci

Dizajn tetovaža rimskim brojevima69

Ove su tetovaže super moderne i elegantne. Izgledaju tako sjajno kad ih s lakoćom razmećete. Rimski brojevi pišu da je opako seksi.

66. Beskonačni broj bicepsa broj tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima70

Bicep čini odlično platno za ispis ove beskonačne brojčane tetovaže. Predstavlja ljubav i zajedništvo bez kraja. Ova tetovaža je pravo remek -djelo.

67. Zanimljiva tetovaža s brojevima ramena

Dizajn tetovaža rimskim brojevima71

Ova tetovaža nosi značaj ovog datuma i super je osjetljivo nositi datum rođenja vašeg djeteta na svojim odgovornim ramenima! Ovo je super škakljiva i osjetljiva tetovaža.

68. Ljupki broj tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima72

“Srca” su simbol ljubavi već godinama, a ipak se slave s radošću. Ovo je tetovaža rimskog datuma vjenčanja koja je obično isklesana na rukama svakog partnera i označava važnost datuma u njihovom životu sa malim simbolom ljubavi pored.

69. Savršen datum vjenčanja rimski broj tat

Dizajn tetovaža rimskim brojevima73

Ove tetovaže isklesane su rimskim brojevima s datumom vjenčanja na zglobu svakog partnera u spomen na ovaj poseban dan. Ova je tetovaža jednostavna, ali crne linije rimskih brojeva čine je tako izrazito značajnom i ljupkom.

70. Tetovaža vjenčanog prstena rimskim brojevima

Dizajn tetovaža rimskim brojevima74

Najslađi način predstavljanja vjenčanih zavjeta i obećanja urezivanjem samog datuma na međusobnom prstenu. Postoji izravna veza živaca s ovog prsta na srce. Učinak se eksponencijalno povećava s ovom slatkom izvedbom tetovaže vjenčanog prstena. Osjećate leptire u trbuhu? Možda bi bio red da pronađete posebnog i izrežete nešto slično poput ovoga!