15 najseksi frizura za dečke u bilo kojoj dobi

Bez obzira želite li povećati samopouzdanje ili se osjećati privlačnije za žene ili muškarce, mala preobrazba vaše kose definitivno vas može odvesti tamo.

Sastavili smo razne frizure koje odgovaraju bilo kome i bilo kojoj prigodi, bilo na radnom mjestu, u baru, kako god. Od minimalističkog isčešljavanja, pedantnih pletenica, elegantnog izblijedjenja, ako tražite najseksi izgled za muškarce, svakako morate provjeriti stilove u nastavku!

Duga kosa nije briga@tombaxter_hair

Duga kosa nije briga

Kanalizirajte svoj unutarnji šarm s ovom hipnotizirajuće privlačnom kombinacijom duge frizure i brade. Možete pustiti kosu, vezati je ili stvoriti mušku punđu, mogućnosti su beskrajne.

Dodatni bodovi ako dodate malo samopouzdanja, jer se ni bog groma ne bi usudio natjecati s vama!

Položite ravno s manjim volumenom i dugim nitima@adamoc_hair

Položite ravno s manjim volumenom i dugim nitima

Možda je vrijeme da se odmaknete od okomitih frizura i isprobate vodoravne linije. Budući da je jednostavna i teksturirana, to je u osnovi nadograđena verzija rane frizure Justina Biebera. Samo polako s šiškama, pa neće izgledati kao kaciga.

Novi Quiffed top sa Strandy Mullet i Temple Fade@adhbrand

Novi Quiffed top sa Strandy Mullet i Temple Fade

Uobičajeno je vidjeti quiff i fade kao kombinaciju. Ali što ako to poboljšamo dodavanjem cipela? Ako zvuči ludo, to je samo zato što niste vidjeli kako očaravajuće izgleda na vama. Pazite ljudi, ovaj cipal bi vam mogao otopiti srce.

Izblijedjenje hrama s žbukastim francuskim usjevima@hayden_cassidy

Izblijedjenje hrama s žbukastim francuskim usjevima

Svestrani klasik, francuski usjev doslovno nema granica. Fade stvara nepovezan izgled i naglašava kontrast između kratkih strana i duže, teksturirane gornje polovice. 

Male kovrče velike gustoće@hayden_cassidy

Male kovrče velike gustoće

Za minimalan napor i maksimalan rezultat, obilni stil malih kovrča može biti savršena opcija za vas koji želite dati I-wake-up-like-this-svaki dan vibraciju.

Pro-tip za održavanje ljuljanja ove elegantne frizure, neka strane budu kratke.

Tvrdi dio s gustim vrhom s istaknutim pramenom@hayden_cassidy

Tvrdi dio s gustim vrhom s istaknutim pramenom

Ovaj pogled se odnosi na kontrast; između tamne kose i svijetlo istaknute niti, a voluminozni vrh i tanka koža blijede.

Iako su čista tvrda kosa i istaknuti pramen žarišta, u kombinaciji s lijepo oblikovanom bradom, cijeli vaš izgled odiše ravnotežom i što je najvažnije, samopouzdanjem.

Češljana zalizana obojena kosa@ barbersdream

Češljana zalizana obojena kosa

Kako se trendovi razvijaju, postoji mnogo načina za šišanje i oblikovanje kose. Zaokrenite ovaj klasični stil tako što ćete izblijediti stranice ili ga podrezati.

Možda razmišljate o boji kao na gornjoj slici kako biste dali vrhunskiju osobnost.

Obojene pletene pletenice s perlicama@ barbersdream

Obojene pletene pletenice s perlicama

Ako se želite istaknuti među gomilom i ne bojite se ići do kraja s bojama, ovaj je savršen za dečke s teksturiranijom kosom. Pletenjem će vam skratiti vrijeme ispred ogledala pa možete više vremena provesti u krevetu ili birati odjeću!

Valoviti srednji dio sa zlatnom bojom@ area_studio_

Valoviti srednji dio sa zlatnom bojom

Ova lepršava zlatna frizura vraća vibraciju Judda Nelsona iz The Breakfast Cluba, što može značiti samo jedno, vruće je! To je kao da vidite zraku zlatnog zalaska sunca dok razvlačite kosu prstima, budite spremni natjerati bilo koga da vam ide preko glave!

Klasična sužena strana sa suhom četkom prema gore@ area_studio_

Klasična sužena strana sa suhom četkom prema gore

Prilično jednostavno i jednostavno, ali jednostavnost ovog izgleda ne treba podcjenjivati. Češljanje kose podići će vaše lice i savršeno je za dečke kojima nije stalo do najnovijeg trenda ili puno vremena troše na oblikovanje.

Tossy Top s izblijedjelim stranama@braidbarbers

Tossy Top s izblijedjelim stranama

Bez obzira na teksturu i boju vaše kose, ovaj razbarušeni izgled lako možete postići u bilo koje vrijeme. Koristeći malo voska ili mat pomade za dodavanje volumena i zadržavanje oblika. Ovaj kratki i neuredni stil savršena je opcija za ležerno okupljanje ili noćni izlazak

Undercut Slicked Back with Faded Temple@whoiselijah

Undercut Slicked Back with Faded Temple

Većina dečki nema 30 minuta provedenih ispred ogledala kako bi osušila kosu, pa što je sljedeće najbolje jednostavno isprobati frizuru? Zaglađena kosa s hladnim izblijeđenim podšišanjem, elegantna je i suvremena u isto vrijeme.

Osim toga, pristaje gotovo svim oblicima lica, prilično ga je jednostavno postići i održavati tijekom dana!

Drop Fade s hrđavim polukovrčama@z_ramsey

Drop Fade s hrđavim polukovrčama

Iako volimo neke prirodne uvojke, kovrčavija kosa je bolja ako nas pitate, ali isto tako znamo da kovrče ponekad mogu postati neukrotive.

Možete se igrati s različitim duljinama i rezovima kako biste bili manje nejasni. Dulji gornji i prednji dio za uvojke i kratko blijeđenje s niskim padovima na stražnjoj strani mogli bi biti trik!

Ravni krov s niskim obujmom i laganim čavlom@andrewdoeshair

Ravni vrh s niskim volumenom polaganja sa laganim čavlom

Ponekad veće nije uvijek bolje. Iako se mnoge frizure usredotočuju na stvaranje volumena, nije loša ideja eksperimentirati sa stilovima koji imaju konzervativnije duljine, poput ovog, ne morate se brinuti da ćete izgledati previše ravno, jer će cipal ipak dati neku teksturu.

Trokutaste sužene pletenice@staygold31

Trokutaste sužene pletenice

Kreativnija verzija box pletenica, trokutaste pletenice daju više prostora za oblikovanje onima koji imaju grublju teksturu kose. Možda će trebati neko vrijeme za pletenje, ali krajnji rezultat bit će dugotrajan i zahtijevati minimalne napore za održavanje.

Ako ne želite previše pletenica, možete se odlučiti za deblje pletenice i suziti stranice za čistiji cjelokupni oblik.