15+ vrućih frizura s V izrezom za nekonvencionalnog muškarca

Nedavno smo pogledali neke jedinstvene dizajne šišanja za muškarce, ali danas ćemo se usredotočiti na nove i trendovske frizure u obliku slova V! Volimo gledati ove dekoltee jer ih možete kombinirati s gotovo bilo kojim stilom – zapravo, izbori su beskrajni. Kako bismo vam pomogli da odaberete pravi izrez u obliku slova V za vas, sastavili smo visokokvalitetnu galeriju od više od 15 naših favorita. Koji ćete izabrati za svoj sljedeći stil?

Oštar izrezan vrat@shrunknheads

Oštar izrezan vrat

Ova oštra frizura u obliku slova V zrela je i precizna, poput ostatka ove glatke frizure. Svestran je: nosite ga u školi Ivy League ili čak na nogometnom igralištu.

izrez u obliku slova v@tote_barber

Odvojeni izrez u obliku slova V

Što se friziranja tiče, jedino ograničenje je vaša kreativnost. Jedan od najjednostavnijih načina dodavanja dodatnog štiha bilo kojem dizajnu dekoltea je jednostavnim odvajanjem, poput ovog. Zabavno i drugačije, rekli bismo.

Trokutni izrez@r.pletenica

Trokutasti izrez

Ako tražite nešto malo više od okvira, možete početi dodavati geometrijske uzorke – oblike i fraktale – svojim frizurama. Pazi samo da ne izgledaš kao stari natpis iz filmova o Indiani Jonesu.

V izrez u obliku izrezaod @cutsbycameron

Glatki i blijedi izrez

Vidjeli ste mnogo mohawka i fohawksa – u to smo sigurni. No, jeste li ikada vidjeli fohawka na leđima, ovakvog? Glatki, izblijeđujući izrez u obliku slova V prirodno je rješenje za sužavanje od uzbuđenja.

Šiljasti oštri V izrez@cutsbyerick

Šiljast oštar izrez

Vratni izrezi ne moraju biti ništa pametno. Evo što izgleda kao obična frizura s izrezom, s jedinom razlikom u obliku slova V.

Skin Faded Undercut@edwardklipperhands

Skin Faded Undercut

Možete postići neke zaista cool i jedinstvene efekte ako ovako kombinirate liniju kose u obliku slova V s podrezanom. Kutni završetak u obliku slova V dodaje dodatni štih ovom kroju u obliku jastreba.

Šiljasta tekstura s prekidom@javi-brijač

Šiljasta tekstura s prekidom

Evo još jedne varijacije frizure u obliku slova V u obliku slova, također s nekim prekidima. Ovaj poseban dizajn relativno je jedinstven jer je linija kose toliko viša na glavi i glatko teče sa svih strana.

Odgurnuto nazad s V izrezom@javi-brijač

Odgurnuto nazad s V izrezom

S efektom strništa oko tjemena, izrez u obliku slova V može dodati neki dobrodošao kontrast zatiljku. U ovom slučaju, uparen je sa šiljatim, neurednim vrhom.

Konus Izblijedio V izrez@mattjbarbers

Konus Izblijedio V izrez

Iako ovaj stil ne možete vidjeti sprijeda, možete zamisliti da je prilično privlačan. Bočni dio dodaje dodatnu dubinu kroju, baš kao i izrez u obliku slova V na leđima.

Valovita kosa s podrezanom kosom@franchobarber

Valovita kosa s podrezanom kosom

Trebate nešto zabavno i mlado za ljeto? Ova kovrčava frizura s izrezanim izrezom u obliku slova V zadržat će vaš vrat i glavu hladnima i odiše slobodnim duhom!

Undercut Skin Fade@josh_cuts91

Undercut Skin Fade

Ovo izblijedjevanje kože oblikovano je poput rafalnog izblijedjenja, ali umjesto zaokruženog načina da se napravi “kap” na leđima, odlučili su se za dizajn s tvrdom linijom u obliku slova V koji uredno razdvaja obje duljine kose.

Najoštriji V oblik@rorrothebarber

Najoštriji V oblik

Ovdje se blijeđenje susreće s brijanjem. Na ne tako neuobičajen način, otišli su naprijed i stručno izblijedjeli duboki V straga, ali završili su izgled dodavanjem dvije obrijane pruge koje prelaze.

Slomljeni izrez u obliku slova V@joshlamonaca

Slomljeni izrez u obliku slova V

Ovaj V se može ‘slomiti’, ali sve što vidim ovdje je nevjerojatna tehnika i dizajnerske vještine. Obratite pažnju na to kako je kosa s lijeve strane sužena, a s desne strane ošišana.

Za ovu frizuru nemam omiljeni dio ili detalj jer je svi detalji u cjelini čine tako dobrom. Moramo napraviti mjesta za časno spominjanje te ljupke akcije pataka s leđa!

Očistite izblijedjeli izrez s šiljatim vrhom@fede__thebrijač

Očistite izblijedjeli izrez s šiljatim vrhom

S ovakvim utočištima, morate biti svjesni bilo kojeg dizajna koji dobivate jer sve ovo ima velike kontrastne dijelove. Zato je toliko sjajno da su ugradili ravni V oblik s dekonstruiranim.

Dizajn izblijedjelog izreza@tonisaura_barbershop

Dizajn izblijedjelog izreza

Iako je suptilniji izrez ovdje napravljen super mekim konusom, V oblik je definiran ovim super elegantnim linijama koje izblijedjevaju kožu. Na vrhu dobivamo ispuhani quiff sjajne teksture.

Idi na zeleno@cutsbyerick

Idi na zeleno

Obojenu kosu ili ne, svatko može ljuljati liniju kose s V izrezom upravo ovako. I kad kažem bilo koga, mislim na bilo koga. Dovoljno je blizu prirodnoj liniji kose da neće izgledati na mjestu kad kosa ponovno naraste.

Fo-Hawk s dizajniranom linijom kose@ceejayfadez

Mo-Hawk dizajnerski izrez

Palac gore do ovog cool obrijanog dizajna! Izrez se drži nisko dok se dizajn okreće sa strane. Zamislite samo kako bi super moglo izgledati ako taj mohawk narastu do različite duljine.

Polu-kapljno blijeđenje s četkom@vthebarber/Instagram

Polu-kapljno blijeđenje s četkom prema gore

Minimalistička frizura napravljena kako treba! Obrijana linija počinje neposredno iza uha i slijedi njen put prema središtu tog obrijanog V izreza.

Strelica Neckline@emilio_the_brijač

Strelica Neckline

Nazovite to V, nazovite dizajnom izreza sa strelicom. Ne mogu se zasititi ovakvih detalja, posebno na tako kratkim frizurama poput ove.

V izrez u obliku slova V@jubei_ma

Dizajn Hard Line V s obrijanim stranama

Da biste dobili V, možete ga izblijediti ili ga obrijati radi privlačnijeg kontrasta. To je upravo ono što su ovdje odigrali.

Batmanov izrez@juanmapeluka

Batmanov izrez

Kreativnost nema granica kao što vidimo ovdje. Neki bi mogli tvrditi da to nije V izrez, ali rekao bih, pogledajte bolje! Tu je! Obrnuti mini V spoj je ovog sjajnog dizajna. Odlikuje je nestajanje na desnoj strani i hladno tupo obrijano šaralo na lijevoj strani. Tako super!

Dvostruki V podrezani dizajn@kieronthebarber

Dvostruki V podrezani dizajn

Sažetak poprima izrez u obliku slova V poput ovog, neki su od mojih omiljenih detalja na frizuri koja bi se trebala promijeniti ovisno o tome kako na nju gledate.

Taper Faded Valley@marconybarber

Taper Faded Valley

Jedva da su V uzorci također dobra opcija u mojoj knjizi! Mogu biti konzervativni ili radikalni koliko želite.

Ovdje su završili s blijeđenjem visoko, pa zato ima smisla na svijetu imati suptilniji pristup dekolteu.