20+ frizura koje privlače oči za crne dječake

Što se tiče pronalaska sjajne frizure za crne dječake, postoji veliki izbor mogućnosti za odabir. Bez obzira imate li posla s iznimno namotanom kosom ili opuštenom, kovrčavom kosom, na ovom ćete popisu pronaći nešto za sebe.

Afro tkani izrez@samo brijači

Obrijani dizajn

Ova odvažna frizura ima uzorak obrijan na potiljku. Ostatak kose se drži kratko kako bi se naglasio dizajn.

Hram Fade@mr.lo__

Hram Fade

Ne možete pogriješiti s jednostavnim izblijedjenjem hrama. Ova frizura, koja također ima kutnu liniju, funkcionirat će s različitim tipovima kose i održava sve urednim.

Klasični Temple Fade@lukedbeaumont

Klasični Temple Fade

Evo još jednog pogleda na blijeđenje hrama. S manje kutnom linijom, ova frizura je dodir formalniji od prethodnog stila, što je čini dobrim izborom za razne situacije.

Ravna gornja linija@spukthebarber

Ravna gornja linija

Ravni vrh kultni je stil koji je i dalje popularan. To je izvrsna opcija za dječake s namotanom, zagasitom kosom.

Suptilan Burst Fade@edwardklipperhands

Suptilan Burst Fade

Ako želite nešto zabavnije i ležernije, ovo bi mogao biti stil za vas. Rafalno blijeđenje naglašava područje oko uha, a obrijani dizajn dodaje malo pizzazz -a.

Vrh velike glasnoće s Temple Fadeom@z_ramsey

Ispuhani ravni vrh

Evo trendovskog zaokreta na klasičnom ravnom vrhu koji vam daje volumen afroa bez ikakvog nereda.

Kovrčava top s dvostrukom linijom kose@kaisbarbershop

Kovrčava top s dvostrukom linijom kose

Je li vam kraće bolje? Ako je tako, ova frizura vrijedi razmotriti. Kratka kosa na vrhu naglašena je izblijedjelim stranama kože, dok dva suptilna tvrda dijela dodaju dah.

Paukove pletenice@moody_oc

Paukove pletenice

Ako volite ispletenu kosu, možda će vam se svidjeti ovaj hip i oštar stil. Duge pletenice vise kao paukove noge, a na vrhu glave nalazi se vrlo zadovoljavajući pravokutni uzorak.

Ravni vrh s izblijedjenjem kože@dannyandcobirbers

Ravni vrh s izblijedjenjem kože

Ovo je još jedna varijacija ravnog vrha koja je uredna i bez nereda svuda. Jednostavno izblijedjevanje kože privlači oko do ravnog vrha.

Mohawk niskog ključa@evan_thebarber

Mohawk niskog ključa

Ako vam se sviđa mohawk stil, ali ne želite nešto ekstremno, isprobajte ovo. Kosa tvori suptilan mohawk koji se sužava kad dosegne izrez.

Afro Mohawk@theburghbarber

Kovrčavi mohawk

Kovrčavi mohawk izvrstan je način da dopustite svom djetetu da istraži vlastite sklonosti kada su u pitanju frizure. Mogli bi to voljeti ili odlučiti da bi radije dobili nešto drugačije! Sve dok im je ugodno ono što dobiju, sve je u redu!

Očistite konus s Temple Fadeom@z_ramsey

Očistite konus s Temple Fadeom

Ovo super blago izblijedjenje hrama je ključni faktor za ovaj izgled jer se uvlači u glavni okvir izblijedjenja. S mekim linijama i rubovima morat ćete se često javljati kod brijača kako biste bili u toku s tom linijom kose.

Simetrična linija@emilio_the_brijač

Simetrična linija

Ravna linija kose i ova udžbenička linija izgledat će nevjerojatno jer … simetrija! Gornji kolutići također mogu izgledati nevjerojatno s malo više duljine pa ih pustite da malo narastu.

Visoka gornja ploča velike glasnoće@tonisaura_barbershop

Visoka gornja ploča velike glasnoće

Ovo ovdje je ljubavno pismo Black Culture. Sada se više nego ikad ponosite što nosite svoju prirodnu kosu, kao što su to mnogi činili prije.

Izblijedjeli hram s oštrom linijom@phils_barbershop

Izblijedjeli hram s oštrom linijom

Kratki usjev idealan je za prikaz teksture i definicije uskih prirodnih ringleta. Neki se kunu da će ga ponovno oblikovati s mješavinom slane vode i regeneratora u nekoliko spritzova, ovo je, naravno, verzija “uradi sam”, ali postoji dovoljno rješenja kupljenih u trgovini!

Svježa linija@raelbronx

Svježa linija

S malo duljine na vrhu i nekoliko sretnih definiranih kovrča, ova frizura ima prilično različitu prednju liniju kose jer neke od njih uključuje kao zvijezdu revije.

Blijeđenje pomaže privući svu pažnju s vrha jer je zadržano prilično nisko.

Zategnute čupave kovrče@freshlyfadedbarber

Zategnute čupave kovrče

Ove čupave brave izgledaju jako slatko na ovoj dužini, može se lako odlučiti da ih samo želite uzgojiti, ali razmislite o tome da ova duljina izgleda kao da se držite!

Klasične sužene i srednje kovrče@freshlyfadedbarber

Klasični konus i postava

U tijeku je neki valoviti styling i ja sam tu zbog toga. Bočne strane postave imaju prirodniji i mekši pristup liniji kose dok su sljepoočice tanko njegovane.

Klasični konus i postava@freshlyfadedbarber

Klasični konus i postava

Ovdje ih vidimo kako pojednostavljuju stvari. Izuzetno kratki usjev i prirodno suženje uvijek čine nevjerojatan izgled prikladnim za sve što smislite, ali pričekajte! Pogledajte tu drsku obrijanu liniju, tehnički čini ovo nepovezanim podrezivanjem i sviđa mi se kako je to učinjeno!

Klasični Buzz-Down@e_visionaire

Klasični Buzz-Down

Ah, klasično zujanje, svi znamo da je najjednostavniji i najbrži način kad jednostavno niste odlučili koju frizuru dati svom djetetu.

Ravni vrh spreman za vladanje@smith1991aiden

Ravni vrh spreman za vladanje

Na ovoj visini ovaj afro ravni vrh lijepo nadopunjuje njihove značajke, a niske izblijedjele stranice drže sve na jednoličan način.

Izblijedjele strane s obrijanom linijom@pjabreu

Izblijedjele strane s obrijanom linijom

Ovdje imamo super uredan visoki fade koji ustupa mjesto nekim prilično nevjerojatnim ringletima. Uvijek je zabavno otići na nešto malo drugačije kada je u pitanju linija kose i zatražiti suptilan, ali privlačan dizajn.

Slatki afro tanki vrh i dugačak hram@shawn_barbz

Slatki afro i dugi hram

Volim sve što se ovdje događa! Od vrlo zanimljivog dugog i šiljatog dizajna hrama do savršeno stiliziranog afroameričkog stila. Ovaj pogled vrišti na preciznost. Kakva vještina!

Gusti vrh s elegantno dizajniranim stranama@ulithebarber

Gusti vrh s elegantno dizajniranim stranama

Prirodna kosa može se nositi na toliko različitih načina, i to je njena ljepota! Ovdje imamo neke prekrasno stilizirane kovrče u kontrastu s podrezanim dijelom s nekim obrijanim linijama. Budite kreativni!

Mid Fade i Burr Cut@klipperkem

Mid Fade i Burr Cut

Burr cut je u osnovi samo super-duper kratki usjev. Ovdje ga vode još dalje spajajući ga sa srednjim izblijedjenjem kako bi upotpunili izgled linijom.

Hardline detalji i Afro Brush Up@jaysfades

Hardline detalji i ravni vrh s oštrim rubom

Ovaj ravni vrh je na vrhu svoje igre (hehe, vidite što sam tamo napravio?). Što se tiče dizajna frizure ili bilo čega što se tiče toga, uzorci i linije su super važni. Ovo je razlog zašto volim ono što su učinili s tvrdom linijom sa strane.

Pletenice od hobotnice@moody_oc

Box Pletenice

Box pletenice odavno postoje i one su frizura koja nikad ne umire! Manje ga ljudi može nositi u bilo kojem trenutku, ali ne mora nestati.

Kome uopće treba hram@olliefosterhair

Kome uopće treba hram

Pogledajte ovaj sjajan i vrlo suptilan burst fade koji prati nevjerojatno uredan i njegovan afro. Stilistica je odlučila napraviti liniju u pola, budući da im je prednja strana izgledala prirodnije. Volim ovo!