20 frizura za muškarce s tankom kosom (dodajte još volumena)

Ako imate tanku kosu, možda mislite da je to prokletstvo, ali u stvarnosti je lako biti moderan s tankom kosom. Zapravo, za neke frizure, tanka kosa je idealna.

Bez obzira imate li prirodno tanku kosu ili kosu koja se stanji s godinama, možete izvući veliki izbor izvrsnih stilova. Evo 15 frizura za muškarce s tankom kosom koje volimo.

Pompadour s naočarima s naočalama@barberdeano

Pompadour s Undercut -om

Ovaj lagani, prozračni izgled pompadoura dobro pristaje tankoj kosi. Prigrlite svoju tanku kosu s ovom verzijom klasičnog pompadoura. Izuzetno blijeđenje sa strane i sa stražnje strane čini pompom fokus ovdje. Jednostavno i sofisticirano, ovo je izvrstan izbor za elegantnog gospodina.

Sužena frizura sa bočnom teksturom@cuttyfresh

Sužena frizura sa bočnom teksturom

Ovaj stil koristi teksturu tanke kose u svoju korist. U ovom stilu, tanka kosa poboljšava stil. Zbog obično uredne prirode tanke kose, lako se češlja u bočni izgled. Rezultat je čist i profesionalnog izgleda, što ga čini izvrsnim izborom za poslovnu frizuru koja djeluje i u ležernim situacijama.

Tanka kosa Garretta Claytona sa straneFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Elegantno pomerano sa strane

Za dečke koji više vole rubove, ovaj opušteni izgled pruža. Neuredan, ali elegantan, zabavan je rez koji se može ukrotiti ili pustiti. Frizure za muškarce s tankom kosom obično se usredotočuju na raslojavanje, ali ovaj stil stvara rub kako bi nadoknadio mršavost kose. Tankoća kose stvara fleksibilni rub koji će se kretati s vama. Ono što nam se sviđa kod ovog ruba stila je osjećaj punoće koji daje, dodajući vertikalnu i horizontalnu dubinu glavi.

Side Swept Low Fade@evan_thebarber

Jednostavno i upečatljivo

Dečki s tankom plavom kosom, nismo vas izostavili! Ovaj stil, inspiriran Low Fade, prozračnim krojem s puno pokreta. Bočno pometena kosa usmjerava oko. Zabavan, mladenački stil koji je doista važan. Osim toga, prilično je džentlmenskog izgleda!

Očistite frizuru

Opadanje kose ne odgovara ovom odlazećem stilu

Ako imate tanku kosu i opadajuću kosu, upravo ste upoznali svog novog najboljeg prijatelja. Ovaj stil, kakav ovdje nosi U2’s Bono, izvrstan je izgled koji koristi povlačenje kose u svoju korist. Sčetkani stil dodaje volumen na pravim mjestima, a pomalo neuredna kosa dodaje prisutnost. Ne morate više prezirati svoju liniju kose!

Očišćena bočna stranica@anton_marchenko_

Očišćena bočna stranica

Šiljast, nezaboravan izgled, ova živahna frizirana frizura savršena je za avanturiste. Ova frizura nije za svakoga, ali zasigurno privlači pozornost. Istaknut ćete se iz gomile ovim šiljatim, asimetričnim izgledom. Ovo se razlikuje od ostalih frizura za muškarce s tankom kosom jer se za svoj izgled uglavnom oslanja na oblikovanje. Čvrsti vosak ili gel bit će ključ za postizanje ovog stila.

Plavuša Quiff s Cowlickom

Inspirirano quiffom

Potpuno neuredno, ovaj izgled inspiriran quiffom razbija tipičan kalup za frizuru. Ako mislite da većina ovih frizura za muškarce s tankom kosom nije dovoljno divlja, isprobajte ovu za veličinu. Ovaj quiff iskorištava cowlick kako bi stvorio neočekivani trenutak u stilu. Rezultat izgleda kao da su vam kosu samo razbacivali valovi s mora.

Frizura Livy Payne Ivy LeagueFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Frizura Livy Payne Ivy League

Stil koji daje izjavu, ova varijacija Ivy League je klasična i elegantna. Ako ste ljubitelj pametnog, kratkog izgleda Ivy League, razmislite o ovoj varijaciji koja je savršena za tanku kosu. Ošišane blizu glave, stil izgleda pun, a koža sa strana izblijedi i pomaže da se kosa na vrhu istakne. Ova frizura pokazuje da vam ne treba tona kose za sjajan izgled tanke kose – potrebna vam je samo prava kombinacija elemenata.

Side Swept Short Fringe

Uredan stil

Ovaj moderan, uredan stil idealan je za gospodo napredne muškarce koji žele frizuru jednako elegantnu kao i njihova garderoba. Da je ova frizura odjevni komad, to bi mogla biti izvrsno dizajnirana oksfordska košulja na kopčanje: na prvi pogled skromna, ali hrabra i uzbudljiva nakon pregleda. U ovom stilu ima puno kretanja, a kosa se gotovo sužava do točke u sredini, uzimajući inspiraciju iz izgleda umjetnog jastreba. Uzmite neke visokokvalitetne proizvode za kosu i brzo ćete ljuljati ovaj rez.

Pomped s brkovimaizvor

Retro stil

Idite retro s ovim zalizanim izgledom. Savršen za tanku kosu, ovaj stil učinit će vas dodatno uglađenim. Zalijepljen izgled jedan je od najboljih frizura za muškarce s tankom kosom. Tanka kosa lako se može ukrotiti, a zalizana kosa dodaje dašak finoće koji vas vodi od muškarca do gospodina. Ovaj jednostavan izgled koristi postupno, miješano blijeđenje sa strana kako bi dao potpuni izgled, a kosa na vrhu uredno je postavljena za maksimalnu eleganciju.

Očistite bočnu četku@we_married_hair

Blijeđenje kože

Visok kontrast s vrha i sa strane čini ovu frizuru jednom za pamćenje. Za momke koji žele najnovije stilove, ne tražite dalje. Ako gledate različite frizure za muškarce s tankom kosom, možda tražite nešto malo drugačije. Ako je tako, ovo izblijedjelo sa strane može biti vaš sljedeći stil. Uredno ošišan dramatičnim izblijedjenjem, ovaj rez pomaže prikriti tankoću kose koncentrirajući se na ravnotežu između pune kose na vrhu i blijeđenja sa strane. Ako želite dodatni stil, zamolite svog brijača da se obrije u teškom dijelu.

Ručno očetkana leđa Drop Skin Fade@barberdeano

Ručno očetkana leđa Drop Skin Fade

Vraća se osnovama s ovom elegantnom četkom koja tanku kosu podiže na novu razinu. Izgled češljanja odličan je za tanku kosu jer mršavost koristi kao prednost. Kao što možete vidjeti na fotografiji ovdje, kosa je uredna i na svom mjestu, ali ne izgleda ukočeno ili beživotno. Ako više volite duže frizure, ovakav kist je izvrstan izbor. Dobar proizvod za kosu i malo češljanja stići ćete tamo u trenu.

Četkajte kožu izblijedjelom kožom@hairbymikebernstein

Vještački jastreb

Ovaj stil lažnog jastreba samo je pomalo kaotičan, savršeno prilagođen avanturistima. U ovom rezu tanka kosa je oblikovana prema gore i sužena do točke u stilu umjetnog jastreba. Prirodno raslojavanje koje nastaje prilikom oblikovanja kose u umjetni jastreb izvrsno je za tanku kosu. Taper Fade sa strane doprinosi prisutnosti kose, čineći ovo svestranim izgledom.

Ryan Reynolds Kratki šiljci s tankom kosomFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Tekstura

Ova visoko teksturirana frizura živahna je, ali opuštena, izvrsna za druženje i uživanje u danu. Ponekad se morate odmoriti i opustiti, a ova frizura idealna je za te trenutke. Tanka kosa je kratko ošišana i teksturirana, čineći kosu na vrhu središnjom točkom. Izrezane strane pomažu, usmjeravajući oko prema vrhu glave. Ovaj stil je također vrlo upravljiv pa nećete morati cijeli dan postavljati kosu na svoje mjesto. Ovaj stil može pobijediti i nastaviti izgledati dobro.

Slick Pompbarbertownworcs

Glatko i elegantno

Teško je pogriješiti s klasičnim pompadourom. Glatki i elegantni, ovaj izgled pruža sofisticiranu prisutnost koja upada u oči. Ovaj suvremeni pogled na pompadour kombinira berbu i novo za jedinstvenu kombinaciju. Za ovo će vam trebati duža kosa jer se kosa spušta preko glave. Velikodušna količina pomade dat će ovom izgledu sjaj koji zaslužuje, a ekstremno blijeđenje sa strane savršeno nadopunjuje dramatičnu pompoznost. Ako volite ostati u modi, ovaj stil je za vas.

Neuredan srednji vrh Johnnyja Deppa DFree / Shutterstock.com

Neuredan srednji vrh Johnnyja Deppa

Vjerojatno niste shvatili da Johnny Depp zapravo ima prilično tanku kosu. To je zato što koristi stilove koji mu maksimalno koriste kosu, uključujući ovaj neuredan, ležeran izgled koji daje malo dodatnog volumena.

Slojeviti konus s blijeđenjem poprsja@did_by_kid

Slojeviti konus s izblijedjenjem poprsja

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih možete stvoriti volumen tankom kosom. Jedan je češljanje kose sa strane na koju inače ne pada, dajući volumen kako je prikazano ovdje. Rafalno blijeđenje dodaje urednosti.

Klasični Pompadour s Drop Fade -om@spukthebarber

Klasični Pompadour s Drop Fade -om

Još jedan trik je držati kosu čvrsto zbijenom uz pomoć nekog proizvoda za kosu poput pomade. Ta je tehnika izvrsna za stilove poput klasičnog pompadoura.

Nanesite četkicu čistim srednjim blijeđenjem@ javi_thebarber_

Nanesite četkicu čistim srednjim blijeđenjem

Ako želite izvući neku teksturu iz svoje tanke kose, pokušajte se uskladiti sa stilom poput ovog češljanja. Kraća duljina omogućuje kosi da održava valovito kretanje odostraga prema naprijed.

Nepravilna šiljata tanka kosa@crowbarber

Nepravilna šiljasta teksturirana kosa

Tanka kosa često može biti čupava, ali to zapravo možete iskoristiti s neurednijim izgledom poput ovog. Ovdje friziranje dodaje teksturu i ispunjava kosu.

Otmjeno suptilno kapanje nestaje@alexthegreatvivar

Otmjeno suptilno kapanje nestaje

Evo uglađenog, modernog stila koji održava tanku kosu lijepom i urednom. Visoki bočni dio i nisko padajuće blijeđenje čine ovu frizuru vizualno privlačnom i urednom.

Podrezani krilati srednji dio@luiiisc_

Podrezani krilati srednji dio

Ako tražite neobičniju frizuru, možda će vam se svidjeti ovaj neobičan podrezan stil. Kosa je razdijeljena u sredini, a kosa s obje strane oblikovana je prema gore, tvoreći dva simetrična krila.

Plavuša Loose Ended Quiff@iisakkinummi

Plavuša Loose Ended Quiff

Kad tanka kosa postane dulja, nastoji se osipati u svim smjerovima. Ovaj stil prihvaća to ponašanje s neurednom melodijom.

Povratak natrag@barber_djirlauw

Povratak natrag

Jednostavna frizura sa češljanim leđima jednostavan je i bez napora način da tanka kosa izgleda sjajno. S ovim posebnim stilom kosa se duže čuva radi punijeg izgleda.

Klasični rez škarama s bradom@barber_djirlauw

Klasični rez škarama s bradom

Ako imate dužu bradu, često je dobra ideja držati kosu dugo kako biste sve uravnotežili. Ovaj klasični rez škarama izvrsna je opcija za to.

Tanka raspuštena kosa@agusdeasis

Raspuštena kosa sa slojevima

Ovo je još jedan stil koji omogućuje tankoj kosi da zadrži svoje prirodno opušteno ponašanje. Češljanje prstima koristi se za stvaranje valova koji teku u stranu.

Okrenuti Pompadour@meha_barber

Valoviti quiff s ispuštanjem

Za dopadljiv, ali opušten izgled isprobajte ovaj quiff. Proizvodi za kosu i malo češljanja prstiju koriste se za dobivanje definicije i volumena koji se ovdje vide.

Podmažite Quiffom@barbersofbt45

Podmažite Quiffom

Ovaj eksplozivni stil nadogradnje energičan je i privlači pažnju. Posebno je dobar za dodavanje više tijela i dubine tanjoj kosi.

Formalno bočno pomeranje sa suženim stranama@cutscoolcats

Formalno bočno pomeranje sa suženim stranama

Ako želite nešto formalnije, ovo je izvrstan izbor. Kosa je kratko ošišana i počešljana sa strane, a suženje zaokružuje izgled.

Češljana leđa naduvena kosa@charliegray248

Češljana leđa naduvena kosa

Tanka kosa prirodno je natečena, ali ovaj stil tu natečenost gura do krajnjih granica. Kosa je duga po cijeloj dužini i začešljana unatrag, s pramenovima kose koji visi sprijeda.

Tanka kosa gurnuta unatrag@gutierstudio

Tanka kosa gurnuta unatrag

Što više duljine možete zadržati u kosi do vrha, više ćete teksture moći izaći iz nje. Tanka (ne nužno tanka) kosa omogućuje dramatične lepršave špilje i rubove svijetle i tamne boje u gotovo svim bojama kose. Mali proizvod ide dugim putem prema zadržavanju spužve. Jednostavno, besplatno sužavanje pojačava gore navedeni volumen.

Srednji dio koji teče natrag sa konusom@mattjbarbers

Srednji dio koji teče natrag sa konusom

Čudan, vijugavi srednji dio može stvoriti mekana lepršava krila duljine koja komplimentiraju oštrije lice u obliku dijamanta. Sužene strane su podcijenjene, ali ne odvraćaju pažnju od lagano teksturiranog kretanja koje se odvija gore i služe kao čisti prijelaz na kratku bradu ispod.

Zreli hipster s tankom kosom i bradom@andrewlampebarber

Očišćen

Otprilike podjednako upravljivo koliko i dolaze, češljanje s tanjom kosom daje vašim pramenovima svrhu i glačalo. Ovdje siva paprena boja postepenom izblijedjenju daje divnu teksturu boja koje nadopunjuju različite nijanse brade. Naočale s tamnim okvirom pružaju idealan element uravnoteženja cjelokupnom stilu. Uistinu ljupki gospodin.

Četka za tanku kosu@nickbarford

Četka za tanku kosu

Tanka kosa podložna je dinamičkoj teksturi. Ako ste obraćali pažnju, ovo se često pojavljuje. Ovako divlji, nazubljeni slojeviti gotovo-lažni jastreb poništava čistu sofisticiranost naglog blijeđenja s suptilnim rubovima sljepoočnica. Ovo je vrlo mladenački izgled s bujnim resama koji može poslužiti i onima sa polako povlačećom linijom kose.

Tanka kosa plavuša Pompadour@barber_djirlauw

Povratak pompom

Pompadour nije ništa ako nije živahan, a model s laganom teksturom i slojevima poput ovoga nije iznimka. Izvrsno koristi prirodnu tonsku varijaciju plave kose između svjetla i sjene. Neka vaš brijač usitni neku suptilnu šiljastu teksturu do vrha i odlučite se za češalj sa širim zupcima ili ga čak četkajte prstima za elegantan i uglađen stil.

Ošišana tanka kosa s brijanjem na sljepoočnici@rpb_nq

Ošišana tanka kosa s brijanjem hrama

Neka prirodna prozračnost tanje, svijetle kose zasja ovom ležernom četkom za prste. Minimalni proizvod koji zadržava dodatnu duljinu na vrhu i razumno suženje čine ovaj izgled lakim za postizanje i održavanje. Obrijani zulufi koji tvore lom od brade neočekivano su, ali ugodno zaobilaženje od norme.

tanka kosa@blackfishbry

Visoko blijeđenje i bočni dio srednji vrh

Poznat i kao propis. Zasigurno prilagođeno za povlačenje linije kose. Postoji razlog zašto većina starih fotografija izgleda gotovo isključivo prikazuje ćelave muškarce. Kamere su bile usisane i svi su ljuljali uski vojnički rez koji tipično postavlja svoj kultni tvrdi dio sa strane u skladu s ćelavošću po muškom uzorku. Fade s visokim padom samo poboljšava standardni izgled povratka.

tanka kosa@blackfishbry

Burst Fade s škarama Crop Top

Tanka kosa ne znači nužno manje kose, samo ponekad folikuli tanje (i stoga stilskije) građe. “Oblikovanje” omogućuje da se neki zabavni ljetni valovi stiliziraju u gornju duljinu, što je suptilno uokvireno urednim rafalnim blijeđenjem koje usmjerava oko prema živahnom kretanju prema vrhu.

tanka kosa@blackfishbry

Stilite ga natrag

Napuhati tanku kosu srednje tame gore pa oštro natrag izvrstan je način za dodavanje volumena. Vrh se pomiče natrag i dolje u blagi konus, a rubovi ostaju prirodni za istodobno stiliziran i opušten izgled. Ovo je još jedan kroj koji se iznimno dobro slaže s naočalama s hrabrim okvirom.

tanka kosa@blackfishbry

Suptilni i sadržani kistovi

Još jedan razuman gospodski rez koji nastoji upotrijebiti kontrast nijansi između svjetla i sjene u svjetlijoj, tankoj kosi. Neka lagana šiljasta tekstura uklopljena je u prednji dio, tvoreći žarište čvrsto začepljenog vrha koji se spaja u središnji greben. Mekani bočni dio i sužene strane nužno su uredni, ali ne i blistavi.

Tanka teksturirana kosa sa suptilnim bočnim dijelom@joshcraig.kosa

Tanka teksturirana kosa sa suptilnim bočnim dijelom

Još jedan mekši bočni dio koji iskorištava prirodni ustuk kose. Ako je preostala kosa dovoljno gusta, ne možete pogriješiti s robusno oblikovanom četkom i potpuno suženim blijeđenjem. To je starinski stil koji komplimentira bradu.

Prorijeđena kosa s izblijedjelom kožom i bradom@andrewlampebarber

Jednostavno brušeno natrag

Stil koji izgleda iznimno dobro sa kosom od soli i papra ili gotovo sijedom, povratna poslovna četka također je popularan izbor za muškarce s tanjom kosom. Nemojte potpuno spljoštiti gornju duljinu, kako biste izbjegli strašno vlasište, već je malo raznesite prije nego što se nabije natrag i dolje u izrazito blijeđenje kože. To je mjerodavan pogled koji potvrđuje snagu volje i intenzitet. Brada koja pojačava čeljust samo pojačava moćnu prirodu ovog stila.

Srednji dio brušen natrag@mozambeak

Srednji dio brušen natrag

Ovaj vjetroviti izgled iskorištava tonsku raznolikost tanje kose, pružajući volumen i pokret. Blagi središnji dio može se postići češljem ili jednostavno pažljivim četkanjem prsta s malo proizvoda. Izbjegnite visoki kontrast usko suženih strana i radije idite na postupnije oblikovanje svojih ljupko tekućih brava. Srca će se sigurno onesvijestiti.

Srednje škare Stockbakery / Shutterstock.com

Srednje škare

Čini se da je standardni bočni dio izmišljen kako bi se učinilo da se povučene linije sljepoočnica čine namjernima. Ostavite dovoljno kose na vrhu i sa strane da biste eksperimentirali s drugim stilovima, pogotovo kad tek krećete na put za friziranje.

Uzvratni udarac@dylanportner

Uzvratni udarac

Frizura bi vam uvijek trebala dopuniti oblik lica. Što upariti sa svojom veličanstvenom, Morrisseyjevom bradom? Zašto, podjednako veličanstven, naravno Morrisseyjev, oduševljeni pompadour! Prirodna napuhana i nabijena tekstura tanke kose izvrsno se uklapa u ovaj nostalgični izgled. Sužene strane moraju se održavati razumno dotjerane, ali eksplozija kose iznad je ono što je doista važno.

Tanke kovrče s izblijedjelim hramom@pjabreu

Tanke kovrče s izblijedjelim hramom

Mali proizvod može učiniti da kosa koja pada negdje između kovrčave i naborane više nalikuje ovoj drugoj. Obrezano ga držite blizu glave i uparite sa usko obrubljenom linijom kose i sljepoočnicama. Čisto rafalno ili kapljno blijeđenje može zaokružiti izgled, ali dodatne točke prskanja za uparivanje s jednako urednom bradom duhova.

Konusne škare i srednja gornja četka@russ_thebarber

Konusne škare i srednja gornja četka

Lagano teksturirana četka za leđa može umanjiti izgled prorijeđene kose na vrhu, sprječavajući svjetlost da dospije do tjemena koje može imati tendenciju sjaja kroz niti ako imate svjetliju kožu. Neka vrh bude dulji nego inače za maksimalnu udobnost, a za više istog odlučite se na dulje sužene strane.

Prirodni konus i valoviti vrh@rpb_nq

Prirodni konus i valoviti vrh

Bilo koji oblik teksture i kretnje koji možete izvući iz svoje dlake, to će vaša kosa izgledati ispunjenije. Ovdje opušteni valoviti vrh lagano teče prema dolje u nježni, glatki konus. Izuzetno upravljiv casual minimalizam.

Manikirani medvjed i četka za leđa@russ_thebarber

Manikirani medvjed i četka za leđa

Taj trenutak vaša središnja linija kose počinje popuštati i pokazivati ​​znakove predaje može biti stresan trenutak za svakoga. Umjesto da pokušavate skrenuti pozornost na to skromnijim stilom, prihvatite transformativnu promjenu i učinite nešto hrabro! Pompadour esque-backque čekinjast sa stavom i teksturom pomoći će vam da pokažete svijetu (a možda i sebi) da vam je ostalo još mnogo godina modernog viška.

Tanke uske kovrče sa srednjim izblijedjenjem@sirpaulcharles

Tanke uske kovrče sa srednjim izblijedjenjem

Ne radi se samo o tome da je kovrčava kosa tanka, već je manje gusta od čvršćih vrhova crne kose (smetnja s kojom mnogi birački ljudi moraju živjeti … uzdah). Pramenovi se jednostavno ne šire i zadržavaju volumen na isti način, pa može biti teško oblikovati. Za izgled koji zahtijeva prilično malo održavanja, neka vaš brijač složi te kovrče blizu glave, općenito se sužavajući prema naglo izblijedjeloj kapljici. Kao i uvijek, držite te rubove u redu.

Tankokosa zarezana podrezana@smith1991aiden

Tankokosa zarezana podrezana

Čak i s duljom tankom kosom, dovoljno svjetla se filtrira kako bi se stvorile dramatične pjegave nijanse i sjene. Na ovom pompadour kroju, sjena bačena prema gore služi za istu svrhu definiranja ruba tvrdog dijela. Uobičajeni konus prikladan je za podršku ispod radara.

Retro srednji klizač@_psycho.kill

Retro srednji klizač

Pommade, češljevi s prekidačem, Lucky Strikes, Rebel Yell Whisky, stvarni prekidači. Ako vam je ovo nekoliko omiljenih stvari, ovaj vintage komad perike može biti samo vaša torba. Dugo na vrhu i marginalno sužene strane, potrebno je otprilike toliko vremena za oblikovanje koliko je prototipskom nositelju potrebno da izgubi živce; obilno se suši proizvod, a agresivno se nanosi češljanje ravnih leđa. Ozbiljno, zabavan je povratni poziv u kultno razdoblje američke kromirane mode.

Brušeni protok@dencioaguilar

Brušeni protok

Prilično futuristička i kazališna frizura za kada želite sjediti na salonskoj stolici sat i pol kako biste postigli onaj “tek izvaljeni krevet” izgled. Vrh je dugačak i pažljivo razbarušen, oblikovan u neodređenom obliku pompadoura s dramatičnom teksturom. Stranice su također dugačke, ali labavo začešljane čvršće do glave. Držite neke tanke pramenove zulufa odvojeno kako biste oblikovali ćudljiv okvir za svoje lice.

Tanka kosa s opadajućom kosom@adamoc_hair

Tanka kosa s opadajućom kosom

Dio smješten bliže sredini linije kose ima prednost što ostavlja dovoljno duljine ispod da djeluje kao drugi pokrivač za povlačenje linije kose strašne ćelavosti muškog uzorka. Nešto poput dvostrukog češljanog zavjesa. Ako niste spremni izrezati svoju preostalu duljinu na standardniji rez, ovaj stil bi mogao biti ono što vašem egu treba.

Suženi srednji usjev@dylanportner

Suženi srednji usjev

Umjetnički oblikovano u nestabilne zavoje i valove. Gruba tekstura daje tanjoj kosi izgled punog volumena. Sužene strane ne zahtijevaju održavanje, a vrh je varljivo jednostavan za oblikovanje s malo proizvoda.

Srednji izlaz@dylanportner

Srednji izlaz

Umjerenost je obično ključna s tipičnim ispuhavanjem; dugačak i blistav gore, kratak i čist sa strane. No, ponekad je umjerenost previše obična. Zašto ne biste dulje zadržali sužene strane pa ih i ispuhali? S punijom kosom ovaj izgled možda neće biti moguć i zahtijeva nerazumnu količinu proizvoda. Ali s tanjim, lakšim napuhavanjem? Kažem, zgrabi sušilo za kosu i pokušaj.

Dugi Pompadour@dencioaguilar

Dugi Pompadour

Johnny Bravo izjedi ti srce. Ovo je u osnovi jezivo duga, rubna verzija prethodnog ispuhanog pompadoura. Još jedan bezobrazni stil koji bi vjerojatno bio neizvediv s previše gustom kosom, to će i dalje biti izazov za postizanje i održavanje. Pa možda je kartu najbolje odigrati u posebnoj (ili čudnoj) prilici.

Wave Slide Brush Back@danxindestructible

Wave Slide Brush Back

Još jedan nesvakidašnji pristup smanjenju propisa. Uobičajeni osumnjičeni su prisutni; bočni konus sažeto blijedi u usko padajuće blijedo, udobno počivajući ispod klasičnog bočnog dijela. Ono po čemu se ovaj razlikuje je tsunami plimnog vala koji se kotrljao unatrag. Koristeći češalj i mat gotov proizvod, zadirkujte prednji dio gotovo u pompe prije nego što ga pustite da se sruši natrag na plažu izrađenu od lagano teksturirane glatke stražnje strane.

Ispuhani Quiff@sam_campagna

Ispuhani Quiff

Trik ovdje je korištenje dovoljno proizvoda da spriječite vjetar da vam prođe s nježnim ispuhavanjem, a da pri tome ne otupite svoje kaleidoskopske nijanse ispod sloja krute paste. Bočni savijeni valovi uobičajena su raznolikost quiff frizure, a stranice su blago sužene. Prednost ovog mladenačkog ispuhavanja je u tome što, kad vam je dosta, samo ga uobličite u jedan od desetak uobičajenih stilova koji koriste istu duljinu.

Visoko blijedi i valoviti srednji vrh@liamjtwist

Visoko blijedi i valoviti srednji vrh

Tanka kosa može nadopuniti njezinu poštenost ako je oblikovana na ovaj način, s valovitim teksturama koje stvaraju valovite valove i kanjone kontrastnih boja usredsređene oko dekonstruiranog bočnog dijela. Bočne strane neka budu obrijane i blijede visoko kako bi oblik na vrhu mogao vladati, poput krune blijedoplavih pramenova. Čak i svijetla brada ima određeno englesko, kraljevsko lice.

Medium Fade i Medium Brush Back@peteyrock_thebrijač

Medium Fade i Medium Brush Back

Ovo elegantno blijeđenje s oštom linijom, ali zasjenjenom čini cijeli izgled toliko glatkijim. Da ne spominjem, vrh je zalizan s malo gustom teksturom što je posljedica korištenja dobrih proizvoda za kosu. Ne propustite ipak taj podli hram izblijediti u bradu.

Tanka kovrčava kosa s izravnanom bradom@andrewdoeshair

Tanka kovrčava kosa s izravnanom bradom

Tanka kovrčava kosa koja je do kraja razbacana s nečim što ne viđamo često. Brada prilično dobro nadopunjuje izgled i uravnotežuje bačeni vrh. Ključ je držati ga pod kontrolom tako da se malo sužava u slojevima.

Polukovrčana tanka top za kosuMichaela Brandl/ Shutterstock.com

Polu -uvijena tanka kosa

Tanka kosa, kao što je već spomenuto, može učiniti čuda ako se uradi ispravno. Ovdje je vrh polutalasno sa sjajnom plavom bojom na vrhu. Bočne strane su sužene i slojevite, ali ne izblijedjele, dok je brada strnjika za taj minimalni izgled.

Tanka kosa s afro teksturom@stiew_hair_studio

Tanka kosa s afro teksturom

Ovakva tanka kosa može brzo nalikovati afro izgledu, posebno svojom valovitom prirodom. Bočne strane su podrezane, sužene, a vrh je dulji i ima dlakavi izgled. Tako tanke strane čine da vrh još više iskače.

Plava tanka kosa s bradom na bradi@ jameswilliams_jtt

Plava tanka kosa s bradom na bradi

Tanka kosa kada se smanji volumenom postaje vrlo upravljiva. Bočne strane su sužene i blago izblijedjele na sljepoočnici. Čist izgled poboljšava izgled, dok je brada s remenom brade tek toliko da brada ostane zanimljiva.

Ravna tanka kosa ostavljena je da raste@andrewdoeshair

Ravna tanka kosa ostavljena je da raste

Tanka kosa kad je ravna čini odličnu kombinaciju jer rastu na nasukan način. Ključ je ovdje ići obrnuto, pri čemu je vrh kraći od stranica, a vrh sužen. Ovdje je hram vrlo zanimljiv, a njegova se duljina povećala.