20 najboljih muških frizura za udovice

Što se tiče kose, većina muškaraca strahuje od ćelavosti (posebno preuranjenog ćelavljenja), a o tome se puno priča u svijetu kose. Međutim, drugi strah mnogih muškaraca ne dobiva ni približno toliko pažnje. Ovaj strah je vrhunac udovice kojega se mnogi plaše.

@barbergreg/ Instagram

Ta mala trokutasta kosa može poslati drhtavicu niz kralježnicu svakom muškarcu koji svoju kosu shvati ozbiljno. Zašto? Iz bilo kojeg razloga, udovičin vrhunac stekao je reputaciju ružnog, pa se o udovičinim vrhunskim frizurama ne raspravlja tako često.

Leonardo DiCaprio - Vrh prozora - odsečenLeonardo DiCaprio Slicked Back, zasluge: JStone/Shutterstock.com

Imati vrhunac udovice je poput imati smeđe oči. Na neki način je drugačije, ali uopće nije loše.

Ali istina je da je vrhunac udovice jednostavno drugačiji element. Neki muškarci imaju plave oči, drugi imaju smeđe, drugi imaju zelene itd. Imati vrhunac udovice je poput imati smeđe oči. Na neki način je drugačije, ali uopće nije loše.

Da bismo to dokazali, sastavili smo popis vrhunskih frizura udovice koje dobro pristaju uz ovu osobinu. Imamo i nekoliko savjeta za vas kako biste mogli dobiti elegantan kroj i svidjeti mu se.

Chris Hemsworth - Udovičin vrh - kratka šiljasta frizuraChris Hemsworth Kratka šiljasta frizura zasluge: DFree/Shutterstock.com

Što ću s vrhom udovice?

Ako imate vrhunac udovice, imate jednu od dvije mogućnosti: istaknite je ili sakrijte. To se svodi na osobne preferencije i možete jednostavno imati elegantnu kosu u svakom slučaju.

Isticanje odabirom jedne od mnogih vrhunskih frizura za udovice stvorit će jedinstvenu točku fokusa na vašem licu. Učinivši vrhunac svoje udovice žarištem vaše frizure, istaknut ćete se jedinstvenim izgledom.

Josh Duhamel udovica vrh neuredan bočni dio češalj prekoJosh Duhamel neuredno češljano po bočnom dijelu, zasluge: s_bukley / Shutterstock.com

Učinivši vrhunac svoje udovice žarištem vaše frizure, istaknut ćete se jedinstvenim izgledom.

Da biste sakrili svoj vrhunac, morat ćete se odlučiti za frizuru koja je neupadljivija. Ovdje imate drugačiji skup opcija koje vam omogućuju da odvratite pozornost od njega.

Bilo da želite naglasiti ili sakriti svoj vrhunac, evo nekoliko zgodnih frizura za udovicu za početak.

slick-back-mattyconrad@mattyconrad

Undercut

Ponovno udara potkopano! Ovaj vrlo svestrani kroj također čini jednu od najboljih vrhunskih frizura za udovice. Kratke strane naglašavaju vrhunac, a ako se odlučite za zalizano podrezivanje, vrh postaje još izraženiji. To vam daje lijepi simetrični stil koji nadopunjuje vaš vrhunac. Ovo je sjajan izgled ako vam se sviđa retro stil s kojim se često povezuje. Možete isprobati i suvremenije okretanje, poput prekinutog podrezivanja. To vam omogućuje da frizuru učinite blago asimetričnom češljajući kosu na jednu stranu. Među svim vrhunskim frizurama udovice, podrezivanje nudi visoki faktor stila. Također zahtijeva redovno održavanje pa ćete morati uložiti trud, ali rezultati će biti spektakularni.

Pomp Hardpartizvor

Ružičasta boja

Još jedna retro opcija, pompadour je jedno od najlakše prepoznatljivih vrhunskih frizura za udovice. Bilo da se odlučite za kratku ili visoku verziju, pompadour je jedan od najmodernijih načina da zasjenete udovički vrh. Kao i podrezivanje, ovo također dolazi s visokim stilskim faktorom i visokim faktorom održavanja. Ako imate vremena posvetiti se kosi, jedan od ova dva stila idealan je za vas. Pompadour daje nešto “masniji” izgled, što ga čini mrvicu manje fleksibilnim od podreza. Ako kopate pompadurovu estetiku i želite naglasiti vrhunac svoje udovice, krenite u to! Obucite traperice i jaknu s manšetama za potpuni retro efekt.

Kratki rez škarama za Widow's Peak_@jovanrfigueroa

Kratki rez škarama

Udovički vrh izgleda izuzetno dobro s dobrim klasičnim rezanjem škara. Uparite je s njegovanom bradom i imat ćete fantastičan okvir za svoje lice.

Zachary Quinto kratki šišanje s brkovimalev radin / Shutterstock.com

Buzz Cut

Je li kratka kosa vaš stil? Tradicionalni buzz rez sjajan je način da naglasite svoj vrhunac. Kratkoća kose ističe vrhunac, dajući vašoj kosi definiran rub. Kad je riječ o rezovima, imate na raspolaganju nekoliko njih. Možete se odlučiti za tradicionalni vojni stil koji ostavlja malo na glavi. Indukcijsko rezanje ovdje je najekstremnija opcija, dok rezanje po butchu ili rezanje po posadi ostavljaju malo više kose na vrhu. Kao bonus, šišanje uz zujanje su jednostavne frizure koje ne zahtijevaju održavanje, pa ako vodite užurban život, šišanje je dobar izbor.

Želite sakriti vrhunac svoje udovice?

Ako smatrate da je udovičin vrhunac ružan (ili vam se možda do sada ne sviđa niti jedan od stilova), slijede neke vrhunske frizure udovice koje dobro maskiraju liniju kose.

Russell Crowe resaBAKOUNINE / Shutterstock.com

Fringe

Ako želite sakriti vrhunac svoje udovice, najvjerojatnije ćete morati odabrati frizuru s dužim resama (šiške) ili duljom kosom. S ravnim rubom, vaše šiške dopiru do vaših obrva, a to maskira vašu liniju kose. Ovo je idealno za dečke s dugim licima, ali i za dečke koji vole stil undercut -a, ali ne vole svoj vrhunac. Bočne strane su izrezane u stilu podreza, čineći ravne šiške elegantnim, ali ne i divljim.

Matt Lanter neuredna frizura s resamaJoe Seer / Shutterstock.com

Neuredan rub

Ova varijacija na ravnom rubu dodaje dašak mladenačke energije i bezbrižan stav vašoj kosi. Ako ovo pristaje vašem stilu, to je lijep način da prikrijete vrhunac udovice. Za ovo ćete trebati kvalitetan vosak, ali potrebno je minimalno oblikovanje. Jedna je od najunikatnijih vrhunskih frizura za udovice i čini vašu kosu središnjom točkom umjesto vaše kose.

Drop Fade with Widow's Peak@barber_djirlauw

Drop Fade

Fade je jedna od onih bezvremenskih frizura; s tim jednostavno ne možete pogriješiti. Blijeđenje se može mijenjati po vašoj želji, tako da šiške možete držati dovoljno dugo da ih možete češljati prema naprijed, čime ćete sakriti vrhunac svoje udovice. Fades se dobro slažu s nekoliko oblika lica i tipova kose, a vašoj kosi dodaju lijepu dimenziju. Ovaj rez ne zahtijeva puno održavanja i pruža jednostavan način za dodavanje ozbiljnog stila vašoj kosi. To je također jedna od najsvestranijih vrhunskih frizura za udovice.

Posada Cut Christian Bale

Posada Cut Christian Bale

Tko kaže da se vrh male udovice treba sramiti? Uzmite pristup Christian Bale i prihvatite ga. Ovaj čist i jednostavan kroj posade jednostavan je za održavanje i izgleda kao dio – čak i bez pokrivanja vašeg vrhunca!

Slicked Back Undercut@thebarbacorp

Slicked Back Undercut

Ako vrhunac vaše udovice nije previše nazubljen, ovo zarezano podrezivanje još je jedan bezvremenski stil koji ga prihvaća. Ima nešto hipstersko u ovom posebnom izgledu, a vrh u obliku slova V dodaje samo mladenačkiji ugao.

Side Swept Lundgren

Side Swept Lundgren

Šišanje sa strane djeluje za svakoga tko traži malo više klase. S vrhom udovice, otkrit ćete da se pola kose sa strane lijepo spaja s tim središnjim kutom.

Zarezana frizura Garretta Hedlunda s udovicomKathy Hutchins / Shutterstock.com

Zarezana frizura Garretta Hedlunda

Evo još jedne frizure kod koje je vrh zalizan za respektabilan, starinski izgled. Opet, ne skrivate vrhunac udovice, ali ne strši vam toliko sa svim uvojcima.

Duža kosa Reeves

Duža kosa Reeves

Pogledajte stil duge kose Keanu Reevesa. S dijelom duž središta, kosa prirodno visi s obje strane. Vrhunac male udovice definitivno je vidljiv, ali lijepo djeluje s dijelom.

Konusno blijeđenje sa bočnom četkom@toastiestyles

Konusno blijeđenje sa bočnom četkom

Ovo je još jedan izrez sa strane koji pokazuje kako možete zagrliti vrh. S prirodnim tokom kose koji se gura udesno, mali V ne djeluje previše upadljivo.

Widow’s Peak with Disconnected Skin Fade@anton_marchenko_

Prekinuto blijeđenje kože

Za manje istaknuti vrhunac udovice, zašto ne biste eksperimentirali s mohawkom ili lažnim jastrebom? Ako vam je sva kosa koncentrirana u jednoj liniji po sredini glave, ta mala izbočina sprijeda jedva se primjećuje.

Kovrčavi vrh sa suženim hramom@rumbarber

Kovrčavi vrh sa suženim hramom

Da se razumijemo, zapravo vam ne treba posebna frizura samo zato što imate vrhunac udovice. Pogledajte ovaj suvremeni kovrčavi rez s blijeđenjem sa strane. Prilično je normalan kroj i dobro izgleda s vrhom.

Muške frizure - koža blijedi s pompadourom 2Instagram

Pompadour s Mid Fadeom

Ovaj pompadour je još jedan zaostali pristup u rješavanju udovičinog vrha. S dugim vrhom i kratkim stranama, V-oblik na čelu ima dubinski kontrast koji se nadopunjuje.

Udovičin vrhizvor

Udovičin vrh

Opet: ovo je sasvim normalna frizura. Ovaj jednostavan stil sa vrhom srednje duljine i stranicama srednje duljine – stiliziran s malo proizvoda i malo češljanja – uopće ne izgleda loše!

Side Swept Fringeizvorizvor

Side Swept Fringe

Evo ruba sa strane. Ponovno vidimo kako motiv brisanja kose sa strane nadopunjuje udovičin vrh. Budući da ta prednja kovrča visi tako nisko, na prvi pogled možete pomisliti da uopće nema vrhunca.

Posada Cut Damon

Posada Cut Damon

Nešto duži rez nego prije, ovaj presjek obuhvaća udovičin vrh. Lagana uvijenost na vrhu dodaje hladan teksturalni element inače vrlo pojednostavljenom izgledu.

Buzz Cut Aarona Paula

Buzz Cut Aarona Paula

Za manje oštre vrhove udovica, radna skupina također će uspjeti. S iznimno kratkom kosom, ovaj je rez dosta muževan i dosta čudan.

Suptilni udovički vrh s opadanjem kapanja@nickbarford

Suptilni udovičin vrh s opadanjem kapanja

Udovičin vrh se može uljepšati oblikovanjem očitog i rezanjem britvicom. To još više otkriva vrhunac udovice. Štoviše, vrh je suhe teksture s polukovrčavim valovitim uzorkom, a stranice su gotovo izblijedjele radi čišćeg izgleda.

Strogo bočno pomerano i podrezano@squirebarbershop

Strogo bočno pomerano i podrezano

Ovo je još jedna varijanta udovičkog vrha s dužom kosom koja se može kovitlati s druge strane dajući gotovo bočni dio. Štoviše, također skriva sve udaljenije rubove kose, ne smanjujući pritom ništa. Stranice su podrezane i izblijedjele kako bi se tetovaža pokazala u cijelosti.

Vrh debele kose udovice s pritiskom natrag@ slackerblack

Vrh debele kose udovice s guranjem unatrag

Gusta kosa uvijek čini čuda kad se ovako uradi, a vrh je gurnut do kraja dajući vrlo robustan, ali očuvan izgled. Bočne strane su blago sužene gdje volumen ostaje netaknut, ali izgleda vrlo kontrolirano, brada puno diže utege balansirajući lice.

Slicked Back Taper Faded@dylanportner

Slicked Back Taper Faded

Tko je rekao da je udovički vrh prilično precijenjen? Za početak pogledajte ovaj retro nadahnuti izgled s drsko zaglavljenim leđima. Bočne strane su izblijedjele bez ikakvog podrezivanja kako bi izgledale cjelovito. Ovo je jedan od onih zgodnih izgleda 60 -ih.

Undercut Widow’s Peak s niskim izblijedjelim stranama@komore_sheffield

Undercut Widow’s Peak s niskim izblijedjelim stranama

Widow’s Peak jedna je od stilskih izjava, ali ova je kombinacija mnogih. Stranice su podrezane, za početak, ta glatka konusna blijeda. Hram je potpuno izblijedio zbog tog urednog izgleda, a vrh je očetkan.

Suptilni udovički vrh s valovitim potiskom@komore_sheffield

Suptilni udovičin vrh s valovitim pritiskom natrag

Ovo jako nalikuje onom gdje Bradley Cooper gurne kosu i budući da je jednako valovita kao ova, rezultira vrlo lijepim vrhom s gurnutom kosom kose. Rečeno je da su stranice blago sužene zbog teksture.

Tanko razdijeljene srednje izblijedjele strane@cutsbyerick

Tanko razdijeljene srednje izblijedjele strane

Tanki dio s izblijedjelom podrezanom konusom prilično je elegantan izgled. Osim toga, vrh je prilično dugačak sa teksturom sa zarezanim podlogom i bočnim zamahom čini ga jako zabavnim. Izblijedjele strane čine bradu vrlo čistom, a ipak hrapavom.

Tanka četka s hlađenjem cipela@jenegafpas

Tanka četka s hlađenjem cipela

Ovo nije vaš uobičajeni udovički vrh, njegov suptilan oblik čini ludo dobar izgled. Četka je čini trendovskom, a strane su podrezane i sužene. Blijeđenje sa strana čini ga izoliranim s cipalom na stražnjoj strani čini ga zabavnim.

Ice Cold Widow's Peak sa konusom@shrunknheads

Ledeno hladna udovica s vrhom

Izbrušena tekstura dodaje joj mlađu perspektivu, ali strane su fino sužene za taj uredan izgled. Boja je zasjenjena od tamne do svijetle što ovaj izgled čini vrlo detaljnim, ali ležernim.

Ležerni zabačeni udovički vrh@jenegafpas

Ležerni zabačeni udovički vrh

Tako je teško ne primijetiti ovu super frizuru. Vrh je sav ležeran i rashlađen tim bačenim izgledom, ali stvari postaju zanimljive kad cipal sa stražnje strane uđe u igru. Bočna strana je sužena kako bi privukla pozornost straga.

Retro bočno razdijeljen tanak dio@andrewthebarber316

Retro bočno razdijeljen tanak dio

Sve u vezi s ovim stilom suptilno je zabavno, boja je negdje između zelene i zlatne, dok retro bočno brisanje privlači pozornost. Tanki dio čini frizuru još živopisnijom i izrazitijom sa hladnim stranama.

Polukrivljeni prtljažnik slona@andrewdoeshair

Polusavijeni prtljažnik slona

Vraćanje stila iz 90 -ih novi je trend i ovo je najbolji primjer istog. Slonov prtljažnik ono je što ga čini potpuno retro sa stranama suženim za uredan izgled.

Side Brushed Widow’s Peak with Mid FadeKite_rin/ Shutterstock.com

Bočni brušeni udovički vrh sa srednjim blijeđenjem

Naravno jedan s ovom drskom četkom sa strane i takvim ravnim pramenovima imat će lijep osmijeh. Srednje blijeđenje ovdje dobro dođe i pomaže u održavanju urednog izgleda. Blijeđenje pomaže bradi da uđe u igru, a zatim učinkovito uravnoteži lice.

Oštro podrezivanje s debelim bočnim vrhomViorel Sima/ Shutterstock.com

Oštro podrezivanje s debelim bočnim vrhom

Svi znamo da će nam za ovaj proizvod trebati neki proizvod, sada to nije na putu, ključno je ovdje imati oštru podrezivanje sa strane, dok vrh i dalje ima dovoljno dobar volumen sa stranama koje sužavaju. Fade će pomoći pri čistom brijanju kako bi se povećao izgled čistog brijanja.

Tvrdi dio udovice@donnyblends

Tvrdi dio udovice

Vrh je ovdje prilično suptilan, ali je učinak prilično uredan. Bočna strana je teško rastavljena za taj panache s podrezom koji dobro dođe. Bočna strana je sužena za taj uredan izgled, a hram je izblijedio zbog uredne mješavine brade.