20+ odabranih frizura za dečke s okruglim licem

Od svih oblika lica, okrugli oblik mogao bi biti jedan od najtežih za rad. U svakom slučaju nije loš oblik lica, ali dečki s okruglim licem imaju manje stilova za odabir (za razliku od dečki s ovalnim ili četvrtastim licima).

Okruglo lice Adama Scotta povećane glasnoćeDFree / Shutterstock.com

Međutim, lakše je nego što mislite pomisliti pronaći nevjerojatne frizure za dečke okruglog lica. No, prvo morate utvrditi imate li okruglo lice, a ako ga imate, morate razumjeti neke ključne stilske točke.

Ako imate okruglo lice, htjet ćete izbjeći određene stilske elemente dok prihvaćate druge. Ključ je dodati volumen izbjegavajući masovnost. Dodavanjem volumena vašem licu ćete dodati više dimenzija i dati mu više kutova za rad.

s_bukley / Shutterstock.com

Izbjegavajte središnje dijelove i dugu kosu koja ide prema sljepoočnicama, jer ti elementi dodaju širinu licu. Također ćete htjeti izbjeći rezove zujanja jer vam dodaju više zaobljenosti u glavu. A ako volite dugu kosu, nemojte ići predugo, jer će duga kosa također dodati širinu.

Ideja je da je kosa sa strana kraća, a odozgo dulja. Kosa na vrhu trebala bi imati dobar volumen i biti oblikovana prema gore. Kontinuirano, podrezi ne funkcioniraju uvijek s okruglim licima. Oni zapravo mogu naglasiti zaobljenost, pa preporučujemo da ne odaberete podrezivanje.

Zach Galifianakis - Okruglo lice - frizura sa bočnog dijelaFrizura za dio Zacha Galifianakisa, zasluge: DFree / Shutterstock.com

Lako je pronaći elegantne frizure za okruglo lice nakon što znate što tražite. Ove frizure za dečke okruglog lica vodič su koji će vas inspirirati i dovesti do stila koji volite. Pokušajte pomiješati i uskladiti neke od stilova, poput pompadoura s asimetričnim bočnim dijelom.

U nedoumici zatražite dodatnu duljinu na gornjim i kratkim stranama. Možete ga izmijeniti i oblikovati na bilo koji način. I kao i uvijek, svakako fotografirajte svog brijača ili stilista kako biste dobili što precizniji rez.

Za više ideja o tome kako dodati kutove i dimenzije svom licu provjerite našu galeriju u nastavku:

Justin Timberlake - okruglo lice - frizura velikog volumenaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Šišanje velikog volumena

Sve je u imenu! Ako okomita frizura nije vaša šalica čaja, možda ćete uživati ​​u velikoj frizuri. Kao i okomita frizura, ovaj se stil može primijeniti i na druge frizure, pa isprobajte različite kombinacije.

Kako se ošišati – ovo je još jedna frizura koja ne ovisi u potpunosti o vrsti frizure koju dobijete. Budući da idete na volumen, poželjet ćete najmanje 3 inče kose, ali što je kosa duža, to ćete imati veći potencijal za volumen. Kako stilizirati – Postoji nekoliko trikova za kosu koje možete upotrijebiti da biste dobili što veći volumen.

Styling sušilom za kosu siguran je način da iz kose izvučete veći volumen. Osušite kosu fenom prema gore nakon nanošenja proizvoda.

Upamtite, kosa bi vam trebala biti malo vlažna jer će vam to pomoći da se kosa lakše kreće. Drugi način za povećanje volumena je stvaranje teksture u kosi. Raščetkajte kosu prije nego što je osušite fenom kako biste izbacili dodatnu kilometražu iz kose.

Šišanje za dečke s okruglim licima -Asimetrična frizura

Asimetrični stil

Asimetrični stil će dodati dimenziju i dubinu vašoj kosi, a istovremeno stvoriti snažnu vizualnu točku. Postoji mnogo asimetričnih krojeva i stilova za odabir. Važno je primijeniti koncept asimetrije na gore spomenuti bočni dio.

Razdvajanjem kose jedan ili dva centimetra od centra (s obje strane), uklonit ćete zaobljenost lica. Kratke stranice također pomažu u tome (ali preporučujemo simetrične stranice). Kako rezati – imate mnogo mogućnosti za asimetrične stilove. Neki su divlji i elegantniji, dok su drugi prigušeniji i otmjeniji.

Obično se stranice i leđa normalno režu, dok se vrh reže asimetrično. Važno je raditi s dobrim stilistom i dati slike stila koji tražite. Budući da su asimetrične frizure trendovitije frizure, preporučujemo da posjetite dobrog muškog frizera (ne tradicionalnog brijača).

Kako oblikovati – Ovisno o intenzitetu odabrane asimetrične frizure, trebat će vam različite vrste proizvoda za kosu. Ako idete sa ublaženim stilom, pomada ili gel sa srednjim zadržavanjem trebali bi dobro djelovati.

Za ekstremnije stilove morat ćete potražiti druge proizvode, poput krema za oblikovanje, voskova i paste. To će vam omogućiti da zadržite živahan stil, a da pritom ne izgubite sitnije detalje.

Hunter Hayes’s Spiky Laskana frizuraKathy Hutchins / Shutterstock.com

Šiljat

Ako tražite oštar način za dodavanje volumena, ali vam se ne sviđa stil lažnog jastreba, pokušajte dodati neke šiljke u kosu. To je stil koji plijeni pažnju, ali definitivno nije za svakoga.

Prilikom šišanja kose možete definirati šiljke kako god želite. To može rezultirati visokim šiljcima ili neurednijim, raščupanim šiljcima. Kako ošišati – Kao i umjetni jastreb, šiljasti stil ne zahtijeva nikakvu određenu frizuru. Najvažniji faktor je duljina.

Ako želite dramatičnije, istaknute šiljke, poželjet ćete dužu frizuru. Ako želite suptilnije šiljke, idite na kraći rez. Mnoge frizure mogu se dobro nakositi, pa možete nabaviti nešto poput bočnog dijela, a zatim ga nabosti.

Kako stilizirati – Proces oblikovanja je presudan. Trebat ćete proizvod za kosu s čvrstim držanjem; za većinu dečki srednja pomada će uspjeti. Ovo najbolje funkcionira s ravnom (ili ispravljenom) kosom.

Nanesite proizvod na kosu i rasporedite ga prolazeći prstima kroz kosu ili češljem. Zatim stvorite šiljke. Za kraće šiljke jednostavno zgrabite mali dio kose i namjestite je prema gore.

Za duže šiljke morat ćete prići kosi u dijelovima, vezujući kosu kravatama ili kopčama. Radite na jednom dijelu, počevši od korijena i stilizirajući prema gore.

Pompadour Fadeizvor

Klasični pompadour

Pompadour-ov zalizani stil čini ga jednim od najmodernijih frizura za dečke okruglog lica. Visoki pompaduri posebno su idealni jer dodaju tonu volumena vašoj kosi.

Kraći pompadouri mogu djelovati i ako imate ograničenja šišanja (na primjer, na radnom mjestu) ili ako jednostavno volite kraći stil.

Kako rezati: Bočne strane trebaju biti zujale bilo kojom duljinom britvice – preporučujemo #2 ili #3 za kratke pompadoure i #4 ili #5 za duže stilove. Vrh vaše kose trebao bi biti najmanje 3 inča, iako može biti i duži. Kosa bi vam također trebala biti sužena tako da izblijedi u vrat.

Kako stilizirati: Stiliziranje pompadoura proces je u 3 koraka. Prvo nanesite nekoliko velikodušnih mjerica pomade na vlažnu kosu. Češljajte kosu unatrag (sve do vrata), ravnomjerno raspoređujući pomadu.

Drugo, ako želite dio, sada je vrijeme da ga napravite. Treće, češljem podignite kosu na prednjoj strani glave. Podignite ga prema gore i natrag pokretnim pokretom. Za veći volumen, možete osušiti svoj pompadour prema gore.

Da biste saznali više o šišanju ili oblikovanju pompadoura, pogledajte naš vodič kroz frizuru pompadour.

Bočni dio Muška frizura crvenaizvor

Bočni dio

Bočni dio je možda jedna od najfleksibilnijih frizura za dečke okruglog lica. Daje bezvremenski izgled koji nadopunjuje gotovo sve odjevne kombinacije i osobne stilove.

Također se može upariti s drugim stilovima na ovom popisu, poput pompadoura ili osnovne frizure za okruglo lice. To je svestrani koncept koji možete prilagoditi svojim željama.

Kako se ošišati – Bočni dio je univerzalno priznata frizura koju je lako dobiti. Trebat ćete oko 2 do 4 inča kose na vrhu glave kako biste olakšali rastanak.

Stranice bi trebale zujati, a točna duljina oštrice ovisi o vama (preporučujemo #3 do #6). Također, zatražite sužavanje (poznato i kao blijeđenje) sa strana i suženi izrez.

Kako stilizirati – trebat će vam pomada sa srednjim zadržavanjem. Nanesite ga na vlažnu kosu. Što više pomade koristite, kosa će vam izgledati sjajnije.

Zatim odaberite točku sa stražnje lijeve ili stražnje desne strane glave, ovisno o smjeru u kojem želite da vaš dio ide.

Češljajte svu kosu unatrag do ove točke. Zatim češljajte stranice prema dolje. Po potrebi dodajte malo laka za kosu i gotovi ste.

Sebastian Stan šiljasta frizura za okruglo lice velikog volumenas_bukley / Shutterstock.com

Vertikalna frizura

Jedan od oštrijih krojeva, okomita frizura siguran je način za dobivanje volumena i puno toga. Za ovo će vam trebati malo visokokvalitetne pomade ili voska, ali vrijedi ako je izgled ono što tražite.

Okomiti stil također je nešto što možete koristiti s raznim frizurama. Pokušajte eksperimentirati i vidjeti što vam se sviđa.

Kako ošišati – Budući da je okomita frizura u velikom stilu, možete dobiti okomit izgled sa širokim rasponom frizura. Ako želite okomitu frizuru kao svakodnevni stil, preporučujemo vam standardnu ​​frizuru; odnosno dugačke na vrhu i kratke sa strane.

Šišanje s podrezanim i sa bočnim dijelom dobra su opcija u ovoj kategoriji.

Kako stilizirati – trebat će vam pomada s dobrim držanjem (i možda malo laka za kosu). Utrljajte proizvod u vlažnu kosu, a zatim počnite oblikovati. Prstima ili češljem možete rastresiti kosu u okomitom smjeru. Možete završiti s lakom za kosu ako se odlučite za posebno visok stil.

Četka velike glasnoćeZasluge: Ryan Cullen

Vještački jastreb

Umjetni jastreb lijep je izbor ako volite avanturističke frizure. To će vam dati nevjerojatan volumen i dodati kutove vašem licu.

Preporučujemo da slike pokažete iskusnom stilisti kako biste dobili ovaj rez. Kao i pompadour, i vi možete promijeniti lažni jastreb da bude ekstremniji ili konzervativniji, ovisno o vašim željama.

Kako rezati – Lažni jastrebovi ne zahtijevaju izričito određene duljine ili vrste rezova. Međutim, trebat će vam kosa srednje duljine (najmanje 3 do 4 inča) da biste dobili dobar, uočljiv umjetni oblik jastreba.

Bočne i stražnje strane trebale bi biti kraće, ali točna duljina ovisi o vama. Što je dlaka sa stražnje strane i sa strane kraća, to će se više istaknuti umjetni jastreb.

Kako stilizirati – Neka vam neki proizvodi za kosu budu spremni. Možete koristiti pomade, gel ili vosak, ali pobrinite se da vaš proizvod ima čvrsto, čvrsto držanje.

Započnite nanošenjem proizvoda na vlažnu kosu. Češljajte ga, a zatim češljajte kosu na vrhu glave ravno prema gore. Oblikujte lažni jastreb pritiskom na kosu zajedno. Dodajte bilo kakve šiljke ili druge ukrase po želji.

Tom Hardy zalizana frizura s bradomTinseltown / Shutterstock.com

Brada

Ova je tehnički frizura, iako to nije kosa na glavi! Iako malo savija pravila, brada može dodati lijep vizualni kontrast vašem licu, pogotovo ako izbjegavate bradu okruglog izgleda.

Kako rezati – ovaj dio je jednostavan – samo pustite bradu da raste!

Kako oblikovati – Sada možete podrezati i oblikovati bradu. Izvrsna opcija je dobro podšišana brada s tvrdim crtama koja izgleda vrlo kutno i šuplje. To će nadoknaditi zaobljenost vašeg lica i dodati dodatnu dimenziju.

Ravni vrh velike jačine i blijeđenje@aaron_kiely_hair

Ravni vrh velike jačine i blijeđenje

Ova kultna frizura iz pedesetih godina izvrsna je frizura za muškarce okruglog lica jer vašem licu dodaje oštre kutove, što ga dodatno ispunjava.

Međutim, ravni vrh možda nije vaš stil odabira i ne funkcionira sa svestranim licima. Ali ako vam se sviđa i mislite da će vam uspjeti, imate sreće, jer to je jednostavan stil.

Kako rezati – Bočne i stražnje strane trebaju biti izrezane pomoću prilično kratkih postavki za šišanje (od #2 do #4 je dobar raspon). Zatražite da vam kosa bude ošišana ravno kako biste stvorili ravnu površinu.

Zatim bi vaš stilist trebao podignuti svu kosu i koristiti tehniku ​​za šišanje preko češlja za stvaranje ravnosti po glavi. Kosa bi vam se trebala skraćivati ​​dok se približava vašoj kruni.

Kako stilizirati – Dobar vosak ili gel za kosu pomoći će da frizura s ravnim vrhom izgleda najbolje. Jednostavno utrljajte proizvod u vlažnu kosu, a zatim kosu očetkajte ili počešljajte prema gore i natrag.

Plava kutna resa s teksturom@aaron_kiely_hair

Kutni rub

Ako volite imati šiške kao glavnu značajku svoje kose, onda ćete definitivno htjeti ići s kutnim resicama. Kutovi će dodati dodatni sloj dimenzije vašem licu i umanjiti njegovu zaobljenost.

Ako imate duže, zaobljeno lice, ovaj će vam stil posebno odgovarati, jer će vam šiške pomoći da vam glava izgleda kraće.

Kako rezati – Bočne i stražnje strane mogu se rezati po želji. Ako ste u nedoumici, počnite s aparatom za šišanje #4 (oko pola centimetra kose) i odatle idite gore ili dolje.

Naravno, važan dio su rubovi. Recite svom brijaču da vam ošiša šiške pod kutom i zatražite promjenu duljine. Rezultat bi trebao biti pomalo asimetričan, neuredan rub koji izgleda dobro istrošen ili raščupan.

Kako stilizirati – Budući da je kutna šiška više element nego stil, tehnički nije potrebno oblikovanje. Međutim, možete upotrijebiti lagani gel ili vosak kako biste učvrstili rub.

Inače, možete oblikovati kosu kao i za bilo koji drugi stil. Više informacija potražite u našem vodiču za šišanje s kutnim resama.

side-swept-bang

Bočne pometene šiške

Ovaj stil posuđuje elemente bočnog dijela i kutne frizure s rubom kako bi stvorio treću opciju. Šiške sa strane pomjerit će vaše lice asimetriju i dati vam fleksibilan stil.

Kako rezati – Kao i obično, stranice i leđa trebaju biti kratko ošišani, ali točna duljina ovisi o vama. Šiška je ovdje važan dio.

Poželjet ćete da šiške imaju različite varijacije u duljini, a čak možete i nositi usitnjene rubove ako vam se sviđa izgled. Važan je faktor imati nešto duge šiške koje možete pomesti na jednu stranu.

Kako stilizirati-možda vam nisu potrebni nikakvi proizvodi za oblikovanje da biste dobili dobre šiške sa strane. Jednostavno očešljajte ili razbarušite rub s bilo koje strane. Ako je potrebno, dodajte malo gela, voska ili laka za kosu kako biste ga učvrstili na mjestu.

Tanka kosa Garretta Claytona sa straneFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Garrett Clayton Side Swept

Ovom dugom stilu sa strane nije potrebno mnogo više od šampona i možda malo laka za kosu. Ali čini čuda za Garrettovo okruglo lice, zar ne?

Daniel Radcliffe češalj višeJStone / Shutterstock.com

Daniel Radcliffe Češalj gotov

Češalj Daniela Radcliffea izgleda vrlo prezentativno, unatoč nasumičnoj dlaci na licu. Volimo male kovrče duž njegove linije kose – ima nešto slatko u tome kako to izgleda s njegovim okruglim oblikom lica.

frizure-za-muškarce-sa okruglim licima-2-anthonythebarber916@anthonythebarber916

Quiff

Skromni quiff izvrstan je način za povećanje visine lica, a da pritom ne postane prejak. Jednostavno zujanje sa strane samo dodaje efekt.

frizure-za-muškarce-sa okruglim licima-anthonythebarber916@anthonythebarber916

Undercut

Jedno od najvećih prodajnih mjesta za podrezivanje je to što će raditi s gotovo svim oblicima lica, okruglim ili ne. Kao što je gore navedeno, zujite ili sužite strane radi dodatnog udarca.

plava kosa počešljanaVoyagerix/Shutterstock.com

Quiff

Evo još jednog quiffa koji jednako dobro radi bez strana ošišanih kožom. Ovdje nazubljene linije stvaraju snažan izgled s okruglim licem, ali stilizirajte svoj quiff kako vam odgovara.

Duži Cezars_bukley / Shutterstock.com

Duži Cezar

Cezarov rez testiran je tisućljećima – doslovno. Ovaj ultra-jednostavan stil dobro izgleda u tim razbarušenim bravama i izvrsno djeluje na Rennerovo dječje lice.

okruglo lice zalizano natrag podrezanoAndrey Arkusha/ Shutterstock.com

Slicked Back Undercut

Ova zarezana podrezana maska ​​moderan je dodatak našoj listi okruglih lica. Savršen je i za ležerne i za formalne okolnosti, a odlično funkcionira i za personalizaciju.

Tammer Hassan se zalizaoFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Slicked Back

Varate se ako ste mislili da je ovaj jako zaostali stil rezerviran za mafiju. Možda se čini pomalo zastarjelim, ali o tome morate razmisliti želite li unijeti neki stari čas u sobu.

Četkana klasična sužena kosaizvor

Side Swept

Običan, bočni rez sa bilo kojom duljinom odgovara za svako okruglo lice. Na vama je da odlučite koliko je stila potrebno.

Buzz Cut Nicka JonasaKathy Hutchins / Shutterstock.com

Buzz Cut Nicka Jonasa

Jonasovo rezanje zujanja cool je i osvježavajuće jednostavno. Nosite ga sa ili bez dlačica na licu i dobit ćete zgodan izgled lica koji se ne zahtijeva održavanje.

Spiky Undercut Jeremyja RenneraFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Spiky Undercut Jeremyja Rennera

Vjerujte šiljastom podrezivanju za one dane kada ga pometete jednostavno neće uspjeti. Drugačije je, ali je potpuno prihvatljivo i sve zanimljivije. Jesmo li spomenuli da je savršen za okrugli oblik lica?

Moderni francuski usjev s izblijedjenjem@domthebarberian

Moderni francuski usjev s izblijedjenjem

Sviđa nam se francuski usjev zbog njegove jednostavnosti, ali i savršen stil za prilagođavanje vašim željama. Za ovaj izgled samo dodajte neuredne šiljke i suženo blijeđenje.

Kevin Connolly teksturirana kosaTwocoms / Shutterstock.com

Nasjeckani vrh

Nasjeckani vrh odličan je za one koji ne žele izgledati kao da se previše trude s kosom. Izgleda labavo. Izgleda neuredno. Izgleda elegantno s okruglim licem.

Undercut Slicked Back skin Fade

Slicked Undercut

Ova frizura ima najbolje od mnogih svjetova. Nisko blijeđenje izgleda oštro sa sijedom kosom. Zapušten izgled znači posao. A ima dovoljno glasnoće da izgleda vrlo moderno.

Kutni rubod @travisanthonyhair

Kutni rub

Ugaoni rub koji ovdje ide desno može vas učiniti pametnijim i ljubaznijim nego ikad prije. S okruglim licem, kutni rub održava ga svježim.

Frizura sa valovitom stranom za velika lica@barbergreg

Frizura sa valovitom stranom

Za mnoge ljude kratki valovi dolaze prirodno. Za druge su valovi umjetničko djelo između četke i sušila za kosu. S okruglim licem i pravilnim blijeđenjem, valovi su pravi.

Visoko blijedi i teksturirani kutni rub@ryancullenhair

Visoko blijeđenje i teksturirani kutni rub

Definitivno, frizura koju ćete tražiti 2020., visoki rez blijedi u savršenu liniju. Dodavanje teksture kutnim resama, plus puno proizvoda osigurava da ovaj izgled dolazi iz budućnosti.

Cezar Crop@dylanportner

Cezar Crop

Došao sam, vidio sam, osvojio sam Cezarov urod! Ova frizura doista igra okruglo lice gurajući sve dodatne tuče prema naprijed. Gusta brada i linija obrva koje idu u drugom smjeru nepogrešivo su moderne.

Volumized Brush-Back@dylanportner

Volumized Brush-Back

U 21. stoljeću muškarci imaju mnogo novih načina nošenja kose. Dodavanje tona volumena i vraćanje natrag nova je verzija stare glatke natrag. Debele strane i brada okružuju okruglo lice

Tanki tvrdi dio@russ_thebarber

Tanki tvrdi dio

Ponekad želite izgledati kao da ste upravo došli iz salona. S tankim tvrdim dijelom, ova frizura izgleda kao da je upravo stigla s frizerskog dogovora s omiljenim stilistom.

Izuzetno elegantan, sužen stil@aluppercut

Izuzetno elegantan, sužen stil

Blijeđenje kože postoji vječno i bit će prisutno još mnogo godina. Elegantan dio na vrhu sužen čini okruglo lice malo manje zdepastim i ljepšim.

Uvijeni vrh sa suženim stranama@barberiaharo

Uvijeni vrh sa suženim stranama

Nažalost, uvijač nije sasvim prešao na mušku stranu kose, ali za one s kovrčama ovo je izvrsna opcija. Konusno izblijedjele strane s kovrčavim fauxhawkom u sredini dobro pristaju okruglom licu.

Uredan četkica sa suženim stranama@bern_cuts

Uredan četkica sa suženim stranama

Jeste li ikada primijetili da momci okruglog lica žele izgledati kao da troše jako malo vremena na održavanje kose? Ovo čišćenje je brzo i jednostavno, plus malo mršavi lice za dobar ukupni izgled.

Podrezano i kovrčavo srednje obrezivanje@klipperkem

Podrezano i kovrčavo srednje obrezivanje

2020 je sigurno godina mokrog izgleda. Još više za muškarce okruglog lica. Ova podšišnjaka dobro je istrošena, a vlažni, kovrčavi srednji usjev na vrhu brine se da oči idu ravno tamo.

frizure za muškarce okruglog lica@blackfishbry

Dapper bočni dio

Ovo je malo više Mad Men -a nego 2020. No, debela crta ipak donosi ovaj kroj u 21. stoljeće i lijepo pristaje na okruglo lice.

Kratka bočna četka gore@jayetothekaye

Kratka bočna četka gore

Čišćenje kose, za one s okruglim licem, lice još više izravnava. Zadržavajući bočne strane i uredne, također pomažete sa tanjim izgledom. I na kraju, tanka brada je trešnja na vrhu lica za mršavljenje.

Tvrdi dio sa slabljenjem pada@unitedbarbers.spain

Tvrdi dio sa slabljenjem pada

Blijeđenje kože uvijek izgleda najbolje odmah nakon šišanja. Ovdje se slabljenje s niskim padom lijepo diže u tvrdi dio s dodatnom glasnoćom na vrhu.

Prirodni dio i nisko blijeđenje@cheobarberpr

Prirodni dio i nisko blijeđenje

S toliko linija i tvrdih dijelova, iznenađujuće je osvježavajuće vidjeti prirodni dio. Kad se počešlja prema dolje, nestaje, čini da lice izgleda mnogo vitkije.

Gusti uvijeni vrh s ispuštanjem@corneliucrihan

Gusti uvijeni vrh s ispuštanjem

O ovome se može reći samo jedno-svježe! Svuda teku guste kovrče. Tvrdi dio je oštar. I kapanje blijedi za kožu. Ovaj tip maskira okruglo lice s bradom, ali njegov je izgled trenutno 100 posto.

Izblijedjenje hrama i škare obrezivanje@lucas_kemper_hair

Izblijedjenje hrama i škare obrezivanje

Ovo izblijedjenje hrama je tako nisko da ga gotovo i nema. To znači da se stilist morao zaposliti škarama za urod. Valovit je, neuredan i savršeno iskošen, taman za okruglo lice.

Prednja četka i srednje blijeđenje@lucas_kemper_hair

Prednja četka i srednje blijeđenje

Raščupani izgled prednje četke automatski smanjuje zaobljenost lica. U kombinaciji sa srednjim blijeđenjem i linijom, ovaj stil dobiva dva palca gore.

Prirodni kratki konus i valoviti vrh@kaidenfayhair

Prirodni kratki konus i valoviti vrh

S toliko izblijedjelih i sužavajućih stilova u ovom trenutku, prirodan izgled je rijedak, ali i dalje uvijek vrlo elegantan jer se kosi s žitom. Valoviti vrh logičan je nastavak prirodnog kratkog konusa.

Puna brada i personalizirani francuski@ barbaruivabr

Puna brada i personalizirani francuski

Iako je unutra skriveno okruglo lice, teško ga je vidjeti zbog svih različitih stilova. Podšišana brada produžuje muško lice pa više nije okruglo.

Raščupani francuski usjev s malo Cezara sa šiškama privlači pažnju zbog svog spajanja. Dizajn sa strane obično bi bio šokantan, ali za ovog gospodina oni su treća ili četvrta stvar koja se primjećuje.

Teksturirana francuska i kutna resa@lucas_kemper_hair

Teksturirana francuska i kutna resa

Blijeđenje stranica i tekstura francuskog usjeva čine da lice ovog gospodina prelazi iz okruglog u duguljasto u nekoliko poteza škara. Kutni rub sa strane vrha također pomaže u smanjenju zaobljenosti.

Kraljevski bočni dio s četkom prema gore@ wdthebarber

Kraljevski bočni dio s četkom prema gore

Ova mora biti jedna od najposlušnijih frizura koje smo vidjeli neko vrijeme. Svaki pramen kose vrlo je discipliniran i savršeno se slaže, posebno onaj bočni dio s tankim češljanjem na vrhu čini ga trendi, dok čišće strane čine da izgleda vrlo uredno, zasigurno odlična kombinacija.

Otmjeno, razmaknuto od polovice do strane, natrag@ cutbydk

Otmjeno, razmaknuto od polovice do strane, natrag

Ova daleko mora biti jedna od onih frizura s maksimalnom ravnotežom. Vrh je gurnut unatrag radi upravljanja glasnoćom, no suptilni bočni dio čini ga pomalo otmjenijim od uobičajenog zalizanog, osobito s tim dlačicama. Čist izgled brijanja daje izrazitu izjavu.

Pahuljaste kovrče s niskim blijeđenjem@travisanthonyhair

Pahuljaste kovrče s niskim blijeđenjem

Okruglo lice i čisto brijanje svakako su dobar par. Vrh je lijepo uvijen pahuljastim sjajnim uvojcima koji odskaču. Štoviše. strane su debele, ali nisko izblijedjele za taj dodir zlata. Najbolje od svega je što je sve čisto obrijano!

Razbacana četka s izrezom na hramu@vinsenthebarber

Razbacana četka s izrezom na hramu

Okrugla lica imaju prednost bucmastijeg izgleda i s tim se zaista mogu izvući hladne frizure poput ove. Kosa odozgo i sa strane ide na mjesto, ali na vrlo uspješan način. Čišćenje čini da izgleda ležerno, dok izblijedjenje hrama dodaje taj čisti izgled.

Mohawked Fluffy Brush Up@vinsenthebarber

Mohawked Fluffy Brush-Up

Drop fades jedan je od najfinijih fadeova vani, a kad se doda s ljubaznim mohawkom, samo čini sve deset puta boljim. Vrh je prilično otmjen s tom pahuljastom uvijenom četkom s čistim izblijedjenjem sljepoočnice čini život nevjerojatnim.

Brijanje s prorezima s Pocky vrhom@lucas_kemper_hair

Brijanje s prorezima s Pocky vrhom

Raskošan vrh može biti prilično zabavan ako se radi kako treba, a ovdje se radi na milijun načina. Bočne strane uredno su ošišane tim prorezanim brijanjem kako bi postalo pomalo otmjeno. Brada prilično dobro uravnotežuje lice.

Mini Brush Up with Military Vibe@olliefosterhair

Mini Brush Up with Military Vibe

Ono što se tiče okruglih lica je to što ne zahtijevaju mnogo volumena, stoga je vrh ovdje očetkan, ali mini. Rečeno je da su strane uredne s tim suženim blijeđenjem, a zatim strnište savršeno uravnotežuje lice.

Pocky slojeviti Brush Up with Skin Fade@horatiuthebarber

Pocky slojeviti Brush Up with Skin Fade

Čišćenje s makastim slojem prilično je zabavno na okruglom licu. Posebno kad se spoji s njegovanom bradom, izgleda vrlo uredno poput ove ovdje. Koža koja blijedi sa strane čini je savršenom kako bi bila još urednija.

Gornji dio s razdjelnom stranom velike glasnoće@rafaxhair

Gornji dio s razdjelnom stranom velike glasnoće

Bočni dijelovi doslovno su jedno od najkvalitetnijih i retro frizura. Tanki tvrdi dio postaje vrlo jasan, a kosa sa strane je sužena zajedno s nekim osjećajem guranja. Brada dobro dođe kako bi se izbjegao taj čisti izgled.

Elegantan bočni dio s izblijedjenjem kože@russ_thebarber

Elegantan bočni dio s izblijedjenjem kože

Uredan izgled uvijek se slaže s tankim bočnim dijelovima i blijedi. Ovo je najbolji primjer istog. Vrh je blago naboran, ali je bočno brušen, a bočne strane sužene su do kraja za taj čisti izgled.

Neat Buzz Cut uvijek radi@travisanthonyhair

Neat Buzz Cut uvijek radi

Okrugla lica ponekad mogu uživati ​​u manjoj glasnoći, ali to ne znači da treba smanjiti mogućnosti oblikovanja. Vrh je ravno izrezan, a stranice sužene, a izrezane linije čine manji volumen na vrhu.

Ta šiljasta brada je Balancer@travisanthonyhair

Ta šiljasta brada je Balancer

Brada je nešto zbog čega lice može izgledati duže nego što jest. Ova ovdje je sasvim posebna, posebno sa suptilnom točkom prema bradi. Najbolji dio je vrh koji je pomalo izblijedio radi maksimalne panache.

Uravnotežen Ludacrisov izgled@the_ramsey

Uravnotežen Ludacrisov izgled

Ako primijetimo da je ova frizura više od kose. Brada jednako igra ulogu u tome da ovaj izgled izgleda prilično zanosno. Buzz izrezan na vrhu s bradom kao elementom za uravnoteženje čini ovaj prilično elegantan izgled, a čini ga i savršenim za ljeto.

Francuski usjevi s hramom Fade s balansiranom bradom@ renjworld

Francuski usjevi s hramom Fade s balansiranom bradom

Ravnoteža je ključ i ovdje vidimo da se taj ključ koristi na savršen način. Vrh je francuski ošišan s tim bezobraznim izblijedjenjem sljepoočnice koje vruće spašava bradu koja potpuno uravnotežuje lice, što se drugo može tražiti?

Frizzed Potisnut s Drop Fade -om@nick_kinsley

Frizzed Potisnut s Drop Fade -om

Okrugla lica mogu imati puno nekretnina za rad, stoga su svaki centimetar toga dobro iskoristili. Ravnoteža uspostavljena između kose i brade savršena je s izbočenom zalizanom stranom i gustom bradom, teško je pogriješiti.