20 odabranih frizura za muškarce s velikim čelom

Poput udovičkog vrha, veliko čelo je nešto s čime se neki od nas rađaju. Možda će vas iznenaditi da zapravo možete koristiti veliko čelo za nekoliko modernih izgleda.

Možda biste radije prikrili čelo ili biste mogli očetkati kosu s čela. U svakom slučaju, s pravom frizurom možete postići nevjerojatne rezultate.

Evo naših omiljenih frizura za muškarce s velikim čelom:

Ravne šiške s okruglim licem@andrewlampebarber

Jednostavne šiške

Bez zvona, bez zvižduka, samo stil. Ovaj jednostavan rubni stil pokriva veliko čelo, a kosu zadržava kratkom, a posebno dobro djeluje na gustu kosu.

Teksturirani vrh u valovitom stilu@lianos_urban_cutz

Teksturirani vrh u valovitom stilu

Posuđujući elemente duljeg, asimetričnog izgleda, ova frizura ima dugi rub koji dodaje pokret. Ovaj stil je izvrstan za valovitu kosu ili za svakog dečka koji voli dužu kosu.

Odlična frizura za muškarce s velikim čelomBonninstudio/Shutterstock.com

Swooping Fringe

Puna, ali kratka kosa kose i blago obrubljeni bočni rubovi ključni su elementi ovog izgleda. Ovo je još jedan izvrstan izbor za muškarce s velikim čelom koji vole biti jednostavni.

Tanka kosa s velikim čelomTinseltown/Shutterstock.com

Kratki kovrčavi stil

Ovaj stil uskog kroja dodaje pokret na vrh većeg čela. Šišanje također ističe prirodno kovrčavu ili valovitu kosu, a cijela kosa se pomalo raščupa.

Side Swept Fringe s_bukley / Shutterstock.com

Side Swept Fringe

Evo lijepe frizure za velika čela koja je i moderna i funkcionalna. Šiške se okreću prema dolje i sa strane, prekrivajući čelo i stapajući se s ostatkom stila.

Kovrčavo veliko čelo Slick BackISILAY-ISIK/Shutterstock.com

Stil za nazad

Umjesto da pokrije čelo, ova frizura zarezuje svu kosu unatrag, otkrivajući cijelo čelo. Iznenađujuće, ovo ne čini da čelo izgleda veće – umjesto toga, stil stvara lijep okvir kose. Savršeno za kovrčavu ili valovitu kosu.

Muška frizura s visokim čelomZadivljujući mikael/shutterstock.com

Teksturirani rub

Središnja točka ovog stila je teksturirani rub koji dodaje vizualnu dinamiku stvarajući izgled manjeg čela. Konzervativan, ali privlačan, ovaj je stil izvrstan za posao ili školu.

Elegantno mokro i ljepljivo četkanjeJack-Frog/shutterstock.com

Sticky Style Brush-up

Još jedan stil koji razotkriva čelo, ovaj izgled s brušenim leđima hrabar je i moderan stil. Ovaj stil zahtijeva dužu kosu koja se češlja prema gore i natrag kako bi stvorila visinu i protok, zbog čega se veliko čelo čini manjim.

Sijeda kosa počešljana Kraće straneJack-Frog/shutterstock.com

Stil kratkog četkanja

Frizura s očešljanjem jedna je od jedinstvenijih frizura za velika čela jer dodaje jedinstveni rub. Stvarajući greben iznad čela, kosa privlači oko prema gore preko čela.

Side Swept Fringe asimetričnaFXQuadro/shutterstock.com

Asimetrični rubni obris sa strane

Asimetrija može iznimno pomoći velikom čelu. Različiti kutovi u ovoj frizuri i bočni smjer ruba pomažu u učinkovitom skupljanju čela.

Elegantna muška frizuraFirma-V/shutterstock.com

Frizura s kratkom teksturom

Ova frizura komprimira visoko čelo koristeći malo kose koja viri prema dolje s vrha glave u improviziranu šišku. Kosa na vrhu je teksturirana za kontrast i kretanje.

Aaron Paul kratka frizura na kosuJoe Seer / Shutterstock.com

Kratka počešljana kosa Aarona Paula

Veće čelo Aarona Paula može se smatrati razlikovnom značajkom koja njegovu licu daje karakter. Umjesto da ga skriva, njegovo visoko čelo slavi se češljanjem kose gore i dalje od čela. Kosa mu je kratka i u trendu.

Ivy League Jima ParsonsaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Klasična Ivy League

Frizura Ivy League je ono što vidimo u većini američkih filmova sa sjedištem na Harvardu ili Princetonu. Sličan je kroju za posadu i zapravo je malo duža varijacija stila. To je pametan izgled koji dobro funkcionira za visoko čelo jer veliko čelo znači veliki mozak, zar ne?

Srednje dugačka zalizana kosa s leđa Johnny DeppDFree/shutterstock.com

Srednje dugačka zarezana leđa

Ovo je elegantna frizura za uvjerenog gospodina. Ošišanje srednje/duge kose stvara volumen koji može pomoći uravnotežiti veće čelo. Za mat finiš upotrijebite vosak. Za rosan izgled posegnite za formulom pomade ili gela.

Classic Cut LA StyleZasluge: Frizeri za pletenice

Klasični rez

Muškarci iz Palm Beacha na Floridi poznati su kao jedinstveni i napredni u modi. Definirali su izgled Palm Beacha kombinacijom zabavnih uzoraka, bezvremenskih stilova i izjava. Ovaj klasični kroj nadopunjuje ove vibracije koje stvaraju izjave s čistim izblijedjenjem sa strane i duljim valovitim vrhom koji se gura s lica. Frizura se dobro slaže sa zabavnim uzorcima i sunčanim naočalama i izvrstan je način da izgledate složeno i živahno.

Tekući valoviti ispuh@iisakkinummi

Tekući valoviti ispuh

Lepršave brave mogu ići na jedan od dva načina: nenamjerno neuredne ili stilski udaljene. Slično nekim drugim stilovima uzvikivanja koje smo spomenuli, prozračno tijelo ove vrste frizure uravnotežuje visoko čelo. Kosa koja se suši fenom gore i dalje od lica pomaže da ovaj izgled izgleda previše kaotično.

Crvena kosa uredno pometena frizurand3000/shutterstock.com

Češalj više

Češljanje je dobilo loše ime od likova poput Georgea Constanze i Donalda Trumpa. No, kad se pravilno izvede, to je jedan od najuglednijih i svestranijih izgleda. Može se nositi s bilo kojim stilom odjeće. To se može učiniti kratkom do dugom kosom. I to je tako klasičan stil koji prenosi osjećaj važnosti i prisutnosti.

Gusta duža kosa za muškarceComaniciu-Dan/Shutterstock.com

Očišćen bočnim dijelom

Kosa srednje duljine može povući lice prema dolje ako je ostavljena bez stila, ali je jako potrebna i potrebna pri stvaranju ovog voluminoznog izgleda. Češljanje i oblikovanje kose može pomoći uravnotežiti strukturu lica. Bočni dio dovoljno nadomješta izgled da ne izgleda previše savršeno, a da pritom zadrži konzervativan osjećaj.

Muška kosa u stilu Quiffizvor

Side Swept Quiff

Često pretpostavljamo da petoglavu glavu treba prekriti šiškama te da bi quiff ili pompadour na nepoželjan način izdužili lice. Ali zapravo, ovaj usmjereni quiff odmiče fokus s većeg čela. Dobijte ovaj izgled feniranjem kose prema gore i sa strane. Magla od morske soli može dati volumen kosi, a lak za kosu može zadržati prozračnost izgleda koji će trajati tijekom dana.

Taper Fade za vraćanje linije kose@barberofhellsbottom

Drop Fade s valovitom teksturom

Svi smo čuli izraz “oči su prozor u dušu”, a ovo blijeđenje pomaže privući pažnju upravo tamo. Gradijent sa strana ovog izgleda spušten je niže od tradicionalnog izblijedjenja, pa otuda i naziv “pad” blijedi. Svjetlije područje izblijedjenja pogađa točno u visini očiju, što skreće pozornost na izvrsnu crtu lica.

Sporedni dio perfekcioniste@birdcoberbers

Sporedni dio perfekcioniste

Ta uglađena tanka kosa sa suženim sljepoočnicama i češljanom bočnom stranom čine ovaj stil vrlo potcijenjenim. Jednostavnost skriva činjenicu da je potrebno održavati i provjeravati pojedinosti kao što su postave sužene, ali su strane gurnute prema gore.

Suženi Pompadour s Udovičinim vrhom i zadnjom linijom kose@barbergreg

Suženi Pompadour s Udovičinim vrhom

Widow’s peak vrlo je čest s velikim čelom, a to je i sama izjava o stilu s tim drskim pompadourom koji samo podiže stvari na novu razinu. Štoviše, sužavanje sa strana s duljim hramom dodaje stilu moderni štih.

Veliko čelo s češljanom stražnjom kosom@calebthebarber

Konusno brušenje s brušenom stražnjom stranom

Savršen mid fade? Da, molim vas, ovo nije ništa manje od toga. Taj bezobrazni vrh s oštrom, ali suženom linijom pomaže donijeti zabavu na vrh. Vrh je o malom napuhanom pompadouru s teksturom push back. Ne zaboravite upotrijebiti neke proizvode da ovo ostane netaknuto.

Raščešljana tanka kosa sa ravnom linijom kose@calebthebarber

Raščešljana tanka kosa sa strane

Je li to češljana stranica sa ravnom linijom kose? Da, jest, a detalji ovog čine ga savršenim. Bočne strane su, međutim, sužene, što u ovom stilu ne viđamo često. Vidite li taj blagi tvrdi dio? Da, to je moderni dodir.

Business Cut Inspired Burst Fade@loxam_barber

Business Cut Inspired Burst Fade

Evo stiže balansirna frizura s tom gustoćom i na vrhu i na licu. Strane su kratko sužene i dugo izblijedjele. Brada koja počinje od sljepoočnice pokazuje kako hram prilično jasno blijedi, a vrh, to je klasično čupavo bočno brisanje potezima kistom.

Uredan Pompadour@johnny_snips

Uredan Pompadour

Mogao je biti savršen Harvey Spectre stil, ali ta podrezana konusnost sa strane čini ga modernim retro bočnim brisanjem s tim drskim tvrdim dijelom. Štoviše, taj kontrast u gustoći čini vrhunskog odgajivača i bočne strane elegantnijim, ne može se poreći da izgleda nevjerojatno!