20 oštrih muških frizura koje morate znati

Nekada “rockstar exclusive” sada je vrhunac svih vremena i to je nevjerojatan način da svojoj kosi date loš dječački izgled koji biste možda tražili.

Ono što definira oštre muške frizure su njihove eksperimentalne sklonosti, a to su tučnjave, podrezivanja, mohawkovi, svijetle boje ili čak izbjeljivanje. Sve dok je inovativno, nebo je granica.

@blackfishbry / Instagram

Među prednostima odabira razdraganog stila je i činjenica da ima dovoljno oblika da se lijepo slaže s bilo kojim tipom lica. Bilo četvrtaste, okrugle ili ovalne, lako možete dobiti svježu oštru mušku frizuru nakon 5-minutnog razgovora sa frizerom.

Pripremili smo poseban izbor primjera oštrih muških frizura koje možete koristiti kao inspiraciju za svoj ekskluzivni kroj. Provjerite.

Neuredna srednja kosa@sugarskulls

Srednje čupav

Tajna je u tome da ovo ostane neuredno! Svatko to može izvući sve dok imate jaku liniju čeljusti, ljudima s okruglim licem možda će trebati prvo narasti dlaka na licu, inače biste na kraju mogli izgledati poput balona.

Poznat kao favorit rock zvijezde, čupava i neuredna kombinacija nije samo super laka za održavanje, već vas i čini da trenutno izgledate hladnije.

Odvojeni Faux Hawk@braidbarbers

Faux Hawk

Faux Hawk postoji već duže vrijeme, no nedavno je dobio dosta prostora zbog svog divljeg i funky stila. Preporučuje se posebno onima s okruglim licem, a umjetna glava daje vašoj glavi veći oblik i definiciju, u kontrastu s okruglošću glave, čime se izbjegava stigma “dječjeg lica”.

Ne dovodi me kući k mami@pauladoylee

Ne dovodi me kući mami

Ovo je vrlo hrabar stil koji će vam zasigurno omogućiti da date izjavu gdje god krenuli. Ovaj izgled dovodi u pitanje pravila izrezivanja gljiva s oštrim rubovima, ali zadržava formu, a uparen s obrijanim stranama daje željeni vrhunac za kompliment stila.

Messy Man Bun Hairs

Muški rep

Samo za ljude s blagoslovljenim genima. Ako imate zdravu gustu kosu, jednostavan niski poni djelovat će u vašem izgledu kao cool dodatak. Lako se radi, zahtijeva malo održavanja i izgleda jako dobro.

Prije odabira frizure, preporučujemo da uvijek zatražite mišljenje od svog frizera jer on vjerojatno zna što će bolje pristajati vašem obliku lica i tipu kose.

zalizana leđa odspojena podrezana bradaFXQuadro/Shutterstock.com

Prekinuto podrezivanje

Počevši od najprisutnijeg stila na svijetu, čini se da svi muškarci i dječaci dobivaju jedan, od najboljeg holivudskog Jude Lawa, do svjetski poznate nogometne zvijezde Davida Beckhama. Undercut je savršen za one koji imaju četvrtasta lica, u velikom kontrastu s jakim čeljustima, čineći ih oštrijima i jačima.

Plava Swagger frizura s bradom

Raščupane

Razbarušeni izgled mješavina je klasičnijeg izgleda s istodobnim dodirom, a oblikovanje sa strane pomoću nekog mat materijala dat će vam savršen oštar izgled. Nošene za sve uzraste i tipove kose, ovaj kroj izgleda sjajno na većini oblika lica, preporučuje se za okrugla lica kako ne bi ostavio previše širine sa strane.

Praktičan, elegantan i jednostavan za održavanje, definitivno među najboljim nervozama koje nudi.

Plavuša | Podrezan, obojen, sušen fenom@alan_beak

Raskošne niti velike glasnoće

Snažni potkosi danas nisu ništa neobično. Uz to rečeno, ovaj visoko kontrastni podrezan dio spojen je s kutnim dijelom, pramenovima sprijeda i mnoštvom tetovaža. Nervozan? Da.

Podrezani krilati srednji dio@luiiisc_

Podrezani krilati srednji dio

Evo zaista jedinstvenog stila: uzmite čvrstu podlogu koja je podrezana i dodajte pregradu u sredinu. Ovaj staromodni izgled odlično djeluje na oštar, hipsterski osjećaj u kombinaciji s dlakama na licu.

Vojna, Fade, Pompadour@blackfishbry

Gurnite tu elegantnu kosu s izblijedjelom stranom

Ako su vam redovni podrezi previše dosadni, uvijek ih možete podići tako da kratko obrijete strane. Samo dodajte bradu za ovaj ultramuževan, moderan izgled.

Obojene šiške s tvrdim podrezivanjem@z_ramsey

Obojene šiške s tvrdim podrezivanjem

Crop frizure već se percipiraju kao oštre, ali ako dodate kratko izblijedjenje sa strane i neke šarene isticanja, to ćete dobiti. Nema sumnje da ćete se istaknuti ovim izgledom!

srednja frizura sa strane pometenaVolodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com

Side Swept

Duge frizure sa strane su izvrstan izbor ako želite nešto oštro, ali ne nužno i čudno. Učinjeno kako treba, ovo može biti izuzetno atraktivan stil.

Gornji čvor s bradomShutterstock

Gornji čvor

Ovaj oštar izgled ima nekoliko komponenti: brijanje sa strana, duga kosa na vrhu i punđa straga. Ako to nije bilo dovoljno, ubačena je i neka dlaka na licu!

receiding-hairline-andrewdoeshair@andrewdoeshair

Čvrsti dugi top s brkovima

Evo još jedne frizure s tim oštrim, hipsterskim osjećajem. To je frizura srednje dužine, sa strane pometena sa kratkim stranama i nešto staromodne dlake na licu.

slick-back-mattyconrad@mattyconrad

High Volume Top s Widow’s Peakom

Definitivno nije za svakoga, ali će se zasigurno istaknuti glasan stil poput ovog. Također nije previše divlji, pa i dalje radi za ozbiljan, svakodnevni život.

Kutni vrh od krpe@aaron_kiely_hair

Kutni vrh od krpe

Učinite kratki top krpe hladnim unoseći neke kutove u izgled. Ovaj brušeni, nagnuti stil je oštar, ali mu to uspijeva.

Šiške s valovitom teksturom@paulmacspecial

Šiške s valovitom teksturom

Trebate nešto posebno nervozno? Zašto ne biste probali lažnog jastreba, kombinirajući teksturirane resice na vrhu s nekim divljim linijama kose sa strane.

oštre muške frizure@paul_barbercode

Ekstremni val

Ovaj stil leži negdje na spektru između potkopanog i mohawka. Sigurno znamo samo da će zajamčeno okrenuti glavu.

Side Swept Dyed Fringe Justina Biebera DFree / Shutterstock.com

Bočno obrisano rubno rublje Justina Biebera

Evo mišljenja Justina Biebera o dugoj, postranično ošišanoj frizuri. Kako bi učinio još ekstra nervoznijim, kosu je obojao i u svijetlo plavu.

Moderna frizura Quiffizvor

Moderna frizura Quiff

Quiff nije ništa posebno po sebi. No, uvedite puno valovitosti i teksture na vrh i na kraju ćete imati pomalo oštar, ali i dalje suzdržan izgled.

Pompadour s tvrdim dijelomZasluge: Frizeri za pletenice

Tvrdi dio Pompadour

Ovaj pompadour ima dosta volumena i ne jedan, već dva tvrda dijela za oštar zaokret. Dodajte sunčane naočale, piercing i nešto dlaka na licu, a dobiveni izgled izgleda vrlo moderno.

Sa strane obrisan Undercut s bradomZasluge: Frizeri za pletenice

Side Swept Undercut

Ovaj stil je još jedna duga, brisana strana. No, sa strana je ultrakratko ošišan radi podrezanog bljeska, a ima i neobično dugu i gustu dlaku na licu.

Teksturirani kutni rubZasluge: Frizeri za pletenice

Teksturirani kutni rub

Jednostavna šiška poput ove bila bi prilično uobičajena, ako ne i za svu teksturu koja je dodana. Ovaj ugaoni, neuredan izgled definitivno se doima poput nervozne frizure.

Dye Hard Fan@shrunknheads

Dye Hard Fan

Što može biti življe od neuredne frizure u kombinaciji s ludom bojom. Ružičasta (i različite nijanse ružičaste u to vrijeme) nije boja koju često viđate među muškarcima, a kad je uparite s ovim krojem inspiriranim mohawkom, zasigurno ćete biti u središtu pozornosti.

Psihobilica Mohawk_@holytigerbarbershopgraz

Psihobilica Mohawk

Mohawk, kako god ga izrezali, iznimno je nervozan posao – ali jeste li vidjeli psihobilnog mohawka? Recimo samo da će vam zbog toga pasti čeljusti.