20+ svježih muških stilova dredova za 2021

Dredovi nisu ništa novo – zapravo, postoje već desetljećima. Oni su do sada definitivno izdržali test vremena, ali ima li svježih, modernih obrata na ovom klasičnom kroju za modernog čovjeka?

Sigurno ih ima! U ovoj galeriji od 10 svježih dreadlock stilova provest ćemo vas kroz naše omiljene dreadlock frizure, dajući vam puno inspiracije za vaš vlastiti stil!

Nepravilne niti@jodytaylorhair

Nepravilne niti

Suprotno uvriježenom mišljenju, dredovi ne moraju visjeti do bokova. Ako želite spojiti bezvremenu energiju brave s nečim malo praktičnijim, ovi kratki, nepravilni pramenovi mogli bi biti izbor za vas.

Čisti i svježi strahovi@lanedorsey

Čisti i svježi strahovi

Neka vam dredovi izrastu i ostaje vam teška odluka: debela ili tanka? Ovi debeli, oštri dredovi omiljeni su nam. Dovoljno su uredni za dvoranu za sastanke, ali i dalje jako cool!

Obojeni dredoviAndrea Raffin / Shutterstock.com

Obojeni dredovi

Ako svom sljedećem dreadlock stilu želite dodati još neke boje, zašto se ne biste odlučili za malo boje za kosu? Ovdje oštar kontrast između svijetle, izbijeljene kose i vrlo tamne, prirodne boje kose stvara dojam dodatne teksture.

Hram sa tankom kosom sužen@hayden_cassidy

Hram sa tankom kosom sužen

Do sada možda niste vidjeli niti jednu dreadlock frizuru s bilo kakvim sužavanjem. Pa, evo ga. Prilično kul, točno?

dredovi@hideoutbarber

Upleteni dredovi

Što se tiče tradicionalnih zastoja, jedan od najčešćih motiva je pleter. Ovdje se debeli trodjelni pleter kombinira s kratkim, podrezanim stranama za moderan izgled klasičnog karipskog izgleda.

Pepeljastoplavi dredovi u zemički CarlosDavid / Shutterstock.com

Pepeljastoplavi dredovi u zemički

Što se tiče vašeg stila, vi imate posljednju riječ, ali recimo da je ova frizura posebno popularna na našem popisu. Kontrast, boje, mogućnosti! Samo razmislite, ovo djelo boje izgleda nevjerojatno u plavoj boji!

Umanjeni strahovi s podrezivanjem@kaisbarbershop

Umanjeni strahovi s podrezivanjem

Kad su vaši strahovi dovoljno kratki, možete ih navući natrag kao i kod bilo koje druge frizure. Tako stvarate ovaj zabavan i praktičan stil dreadlock -a. Brijanje sa strane sa strane nije obavezno, ali privlači više pažnje na jedinstveni vrh.

Strašni poni poni sa suptilnom linijom@kaisbarbershop

Strašni poni poni sa suptilnom linijom

Dakle, volite dugačke dredove i sport? Nažalost, ovo se dvoje zapravo ne miješa. Morat ćete svezati kosu u punđu ili rep, ali zapravo to izgleda prilično kul izgled!

Strahovi@Julije Cezar

Dreadhawk

Nazovite je dreadlock-mohawk ili prednja-dreadlock punđa, ova frizura nije slična ničemu što smo dosad vidjeli. Doista, zabavan je i svjež, a kutni, prugasti uzorak dekoltea samo ga čini oku zanimljivijim.

Dizajnerski konus sa strahovima@justmikethatsme

Dizajnerski konus sa strahovima

Zašto ne biste eksperimentirali sa svim aspektima vaše nove dreadlock frizure? Za ovu frizuru postoje tri ključna dijela: rub, punđa i suženje. Svi su oni vješto izrađeni za mlad, moderan izgled.

Tygini dredoviAndrea Raffin / Shutterstock.com

Tygine brave

Kome je bolje uzeti inspiraciju od repera Tyge? Ovi kovrčavi dredovi srednje duljine odišu mladošću i samopouzdanjem. Opet dolazi motiv punđe/repa da pospremi stvari.

Hiper aktivni dreadlocks s Undercut -om@abbas_ahmadifard/Instagram

Hiper aktivni dreadlocks s Undercut -om

Ovaj primjer je izvrstan za prikaz svih mnogo različitih stvari koje možete učiniti sa svojim dredovima. Izgleda super cool s podrezanim dizajnom i obrijanim linijama.

Obojeni Udon s obrijanom linijom kose@seuelias

Kratki dredovi s obrijanom linijom kose

Nevjerojatna inspiracija za kratke dredove! Sviđa mi se kako izgledaju prava vrsta prepečene boje. Što god odlučili učiniti sa svojim potkopavanjem, svakako uzmite stranicu iz njihove knjige!

Soulja Boy Haircut Dreadshurricanehank / Shutterstock.com

Šišanje za kosu Soulja Boy

Volite me neke čupave brave! I oni izgledaju super zdravo. Obraćate li dovoljno pažnje na aspekt održavanja ako ih imate? Razmislite koje proizvode za njegu kose koristite za njihovo očuvanje zdravlja.

Strahovi palmi FreemanStudio / Shutterstock.com

Tippy Trippy Dreadlocks

Ovi savjeti za kosu s toplim tonom od srca će mi pasti u srce! Izgledaju nevjerojatno cool tako vezani. Kako zabavan način igranja sa strašnim frizurama.

Undercut Dreads Bun@ninothenice

Undercut Locks Bun

Ovi strahovi su u tankoj kategoriji, ali ne izgledaju li tako cool? U kombinaciji sa super kratkim podrezivanjem nude određenu fleksibilnost pri odlučivanju kako ih nositi.

Strašni strahovi i podrezivanje@e_visionaire

Dreadlocks sa bočnim pomeranjem i Undercut

Kakav ubojit stil! Odluka kako ćete se baviti svojim mjestima vrlo je važna. U posljednje vrijeme volio sam ih vidjeti uparene sa svim vrstama potkosa različitih stilova.

Obojeni strahovi s izblijedjelim hramom@ychromebarbering

Obojeni strahovi s izblijedjelim hramom

Ovo nevjerojatno glatko blijeđenje kože daje mi život, ali dredovi su doslovno trešnja na vrhu. Takav osvježavajući trend!

Undercut Dreads s obojenim krajevima@realbarberbeezy

Undercut Dreads s obojenim krajevima

Sada, ovi dredovi postoje već neko vrijeme, kao što možete vidjeti iz dužine. U ovom primjeru napravili su vrlo čistu postavu s detaljima i sviđa mi se kratkotrajni kontrast.

Navojni vrh s izblijedjelim hramom@iskustvo_111

Navojni vrh s izblijedjelim hramom

Ovi tanki dredovi dolaze s malo vibracije u pletenici! Radeći ih na ovaj način također može biti zabavna alternativa onome što redovito viđamo kod zastoja frizura.

Izrezani dredovi s izblijedjelim hramom@justmikethatsme

Izrezani dredovi s izblijedjelim hramom

Ovdje imaju napravljen neki a-m-a-z-i-n-g styling. Počnimo s činjenicom da dredovi ubacuju prilično lijep nakit od srebrne kose kako bi dodali malo sjaja; i što mislite o dizajnu obrijanih linija s kojim su krenuli?

Ja, na primjer, volim način na koji se brijač poigrao s oblicima, čak i s bradom! Bravo!

Čovjek punđa iz straha@sky_salon

Čovjek Bun sa zabludom

Dredovi mogu biti vrlo fascinantni ako se rade ispravno, a ovdje vidimo da je to učinjeno jako dobro, na vrhu su svi debeli dredovi s dužim nitima. Bočne strane su međutim vrlo kontrastne s tim podrezanim konusom. Ta bezobrazna sredina izblijedjenja s oštrim postavama je san.

Duge pletenice za ljepši umakLica/ Shutterstock.com

Dugi strahovi za ljepši umak

To zahtijeva dosta održavanja, posebno s strahovima koji su znatno dugi. Stranice su blago sužene kako bi se održao volumen, ali ostatak ostaje prilično robustan i debeo.

Afro dredovi u bojimauricioalvesfotos/ Shutterstock.com

Afro dredovi u boji

Jesu li to dugi dredovi ili kratki. Pa oboje, na neki način. Strahovi su obično duži i deblji, ali ovo je elegantnija verzija dredova s ​​hrpom podrezanih i izblijedjelih strana za uredan cjelovit pristup.

Besplatni padajući afro dreads sa srednjim blijeđenjem@brijač.teorija

Besplatni padajući afro dreads sa srednjim blijeđenjem

Poprilično otmjen izgled s izrezom koji je sav izblijedio u krila s tim prorezom što ga čini vrlo otmjenim na leđima, a vrh je sav zaključan dreadom zbog tog urednog izgleda. Stranice su izblijedjele u bradu što prilično dobro uravnotežuje izgled.

Dretlocked Cullet with Brushed Up top@ thedeadface

Dretlocked Cullet with Brushed Up top

Dreadlocks su prilično zabavni, ali ovaj je podosta. Bočne strane su sužene četkom na vrhu, a stražnja strana ima jednaku teksturu. Boja hrđave plavuše čini je egzotičnom.