20 zgodnih frizura koje će vam se svidjeti

Frizura sa visokim izblijedjenjem jedna je od najpopularnijih muških frizura danas. Zašto? Fade stvara upečatljiv izgled koji se lijepo slaže sa širokim rasponom stilova. S ovim popisom kurirali smo 10 naših omiljenih stilova visoke fade i znamo da ćete ih voljeti jednako kao i mi.

Klasični položen top s obrijanim izrezom@kevinluchmun

Klasični položen top s obrijanim izrezom

Ova frizura predstavlja ono što high fade najbolje radi. Iako je kosa na vrhu kratka i ujednačena, blijeđenje čini da izgleda duže, stvarajući lijep kontrast.

Kutne šiške s podrezomAlones / Shutterstock.com

Teksturirani kutni rub

Općenito, visoka blijeđenja izgledaju najbolje kada postoji zanimljiv stil na vrhu glave koji ga komplimentira. Ovdje kutni rub pruža tu ravnotežu.

Faux s niskim ključem s kutnim resama@hayden_cassidy

Faux s niskim ključem s kutnim resama

Ovaj izgled kombinira nekoliko tehnika oblikovanja u jednu jedinstvenu frizuru. Visoko blijeđenje kontrastira blago asimetrične rubove i suptilni umjetni jastreb na vrhu.

Tanka afro izblijedjela kosa@bladeandsoulbarbershop

Kratko blijeđenje

Ova jednostavna frizura održava kosu ujednačenom duljinom na vrhu za maksimalnu urednost, dok visoko blijeđenje dodaje dubinu i dimenziju.

Teksturirano visoko izblijedjelo francusko usjev@the_ramsey

Teksturirano visoko izblijedjelo francusko usjev

Francuski usjev klasičan je stil s niskim održavanjem koji je izdržao test vremena. Ovaj suvremeni zaokret dodaje visoku blijedost za hrabriji izgled.

Fancy High Fade s obrijanim hramom@rpb_nq

Fancy High Fade s obrijanim hramom

Tražite super moderan stil? Ovo ljupko visoko blijeđenje pokrilo vas je. S ošišanom kosom i dva ultra-fina tvrda dijela, ova frizura je sofisticiran izbor.

Četkajte se klasičnim ispupčenjem s resicama@z_ramsey

Četkajte se klasičnim ispupčenjem s resicama

Ako tražite nešto s puno teksture, svidjet će vam se ovaj izgled šminke. Visoko blijeđenje doista naglašava zafrkanu kosu, čineći ovo jedinstveno privlačnom frizurom.

Dizajner High Fade s teksturama@r.pletenica

Dizajner High Fade s teksturama

Evo varijacije francuskog usjeva koja sadrži oblike strelica obrijane sa strane glave, mijenjajući visoko blijeđenje dizajnerskim dodirom.

Ležerno četkanje s visokim fadeom@z_ramsey

Ležerno četkanje s visokim fadeom

Ovo je ležeran, opušten kroj koji je izvrstan kao svakodnevna frizura. Možete ga stilizirati da bude uredniji ili neuredniji, ovisno o vašem osobnom stilu.

Classic Buzzed Line Up Afro Hair@justmikethatsme

Short Line Up

Ovaj stil je za dečke koji žele jednostavnu frizuru koja ne zahtijeva mnogo održavanja. Kombinacija visoke fade i line up čini vrlo uredan stil.

Kontrastno, oštro, iznenadno bočno brijanje s ravnim prednjim dijelom@_robweston

Oštro izblijeđivanje i debele resice

Prvo, volite vrhunce, a drugo, kako oštro blijedi! Ovo doista graniči s nepovezanim potkopavanjem. Ako pogledate dovoljno blizu, taj je učinak uzrokovan time koliko je blijeda zadržana kratkim brijanjem većine strana prema dolje.

Klasična leđa četkom s visokim izblijedjenjem@ barber_selim

Klasična leđa četkom s visokim izblijedjenjem

Standardni povratak može se podići na sljedeću razinu ‘svježine’ uparivanjem s visokim izblijedjenjem poput ovog. Primijetite kako se stražnji dio susreće s duljim vrhom povlačenjem blijeđenja prema naprijed.

Tanka afro kosa s visokim izblijedjenjem@markthebarber

Tanka afro kosa s visokim izblijedjenjem

Reflektor ovdje ide na tu cool kombinaciju dizajna i brade! Visoko blijeđenje omogućuje takve stilove skidajući dio duljine kose sa strana koji bi inače zasjenili za početak izgleda.

Visoko izblijedjela tanka četka@napolesbarbershop

Visoko izblijedjela tanka četka

S hladnim i valovitim vrhom dolazi fantastično visoko blijeđenje koje se poigrava njihovim značajkama prateći prirodne linije.

Prorežite i poravnajte s obojenom prednjom stranom@hackmensgrooming

Prorežite i poravnajte s obojenom prednjom stranom

Nemojte me započinjati koliko je lako pojačati relativno jednostavnu frizuru dodajući joj nekoliko namjenskih izmjena. Poput detaljno zakrivljene linije koja slijedi niz bradu do obrijanog udarca sa strane.

High Fade Undercut@fadegame

High Fade Undercut

Lako prozračno povlačenje četkom i ovo blijeđenje čine savršen izgled koji zahtijeva minimalno održavanje. Odlučujete li se odlučiti za takvu čistu liniju, ovisi o vama, ali, vjerujte nam, to jednostavno funkcionira!

Paralelno blijeđenje i odvojeni plavušni top@barber.josh.o.p

Paralelno blijeđenje i odvojeni plavušni top

Ako imate tamnu kosu i spremni ste je izbijeliti za ovaj specifičan stil, rado ću je potaknuti!

Kontrasti boja djeluju u tandemu s ovim posebnim dizajnom visokog blijeđenja. Ako dobro pogledate, blijeđenje ne ide samo u jednom smjeru, već djeluje oko linija koje je frizer stvorio. Veličanstveno!

Otmjeno visoko ublažavanje s tvrdim bočnim dijelom@ppreshaw

Otmjeno visoko ublažavanje s dijelom s tvrde strane

Počevši od ove prekrasne nijanse prirodnog izgleda, imamo vrlo elegantnu frizuru u rukama.

Visoko blijeđenje radi na oponašanju bočnog dijela učinjenog u regulacijskom usjevu istovremeno s tvrdim dijelom; na vrhu volumiziranim češljanjem i postavom.

Kratki vrh s visokim izblijedjenjem@cresswellbarberco

Kratki vrh s visokim izblijedjenjem

Visoko blijeđenje ovdje drži stranice super kratkim i osvježavajuće se spaja u kratki usjev koji je stiliziran na siguran način. Ova frizura će učiniti da izgledate najbolje bez obzira na sve.

Povezan Mid Fade@jayroberts_

Prekinuto High Fade

Ravno isključeno podrezivanje i visoka blijednost par su napravljeni na nebu! Ako vidite, ovo nije razrađen stil, pojednostavljujući postižemo sve što nam je potrebno za ovaj elegantni izgled.

Ravno obojene niti sa srednjim izblijedjenjem@barber_djirlauw

Ravno obojeni pramenovi s visokim izblijedjenjem

Ovo izgleda kao stručno obojena francuska kultura! Oštro visoko blijeđenje na njihovoj prirodno tamnoj kosi ima potpunog smisla pokazati te vrhunce. Gledamo i vas, vibracije Bad Bunnyja!

Očistite High fade s malim francuskim usjevima@jakfinchhair

Očistite High fade s malim francuskim usjevima

Tanka kosa uvijek se podcjenjuje koliko se dobro može ispraviti i to se može pretvoriti u nešto jako cool poput onog ovdje. Vrh je blago obrezan, gdje se rubno slijeva, a sužavanje blijedi dolazi vruće. Posebno visoki zastoji priskaču u pomoć i ukradu predstavu.

Pečeni cipal s džepastim ispuhom@jenegafpas

Pečeni cipal s Pocky Blowoutom

Puhanja su uvijek zabavna, ali ovo je druga razina. Gadna tekstura obično je položena, ali ovo je ispuhavanje, a da ne spominjemo visoko blijeđenje koje čini stranice čistima i pretjeruje cipal. Cipal je također šiljast što čini izgled ujednačenim i trendovskim.

Klasični afro džentlmen sa čistim izgledom@kevinluchmun

Klasični afro džentlmen sa čistim izgledom

Trend privlači sve oči, ali elegancija oduzima svu pozornost. Stranice su vrlo čiste s obrijanom i skraćenom linijom. Vrh je vrlo održavan s jednakim volumenom svuda uokolo i ravnim blijeđenjem.

Guste kratke, snažne kovrče@peteyrock_thebrijač

Guste kratke, snažne kovrče

Kovrče same po sebi privlače pažnju i sve to stavlja kovrče na gornju razinu, ali kada su slojevite s nekim elegantnim podrezom s tankim suženim blijeđenjem. To s kutnom linijom stavlja naglasak na detalje. Kovrče su istaknute napuhane teksture s čistijim pristupom.

Pocky Thick Afro fade@melthebarber

Pocky Thick Afro fade

Pogledajte tu izblijedjelu liniju s malim brijanjem. Stranice su sužene i izblijedjele, a vrh je suptilno načetkan. Šiljasta tekstura s gustom afro vibrom čini izvrsnu priliku. Tanki prorez čini sve za zabavu. Blijeđenje ide visoko sve do postave što ga čini zabavnim.

Bočni pomenuti Pompadour s Fadeom@giuse_laguardia

Bočni pomenuti Pompadour s Fadeom

Napuhana strana prekrivena tom malom suptilnom linijom čini taj ludi muški izgled. Konusno blijeđenje sa strana privlači svu pažnju na vrh. Da ne spominjem, brada uravnotežuje donje lice s tom grizli gustom teksturom.

Burst Fade i Wavy Top@kilianmaddison

Burst Fade i Wavy Top

Je li to bočni patkica? O, tako je! Pogledajte ovaj jedinstveni način stiliziranja vašeg vrhunskog jela. Rafalno blijeđenje toliko je kratko da je blizu podrezivanja.

Tvrdi dio High Fade s rubnom stranom@johnny_snips

Tvrdi dio High Fade s rubnom stranom

Pa, ovo je jedna od onih frizura koja ima puno dobrih elemenata poput tvrdog dijela sa visoko izblijedjelim stranama. Sve to s vrhom bočno pometenim s debelim volumenom. Ta bočna rubna tekstura čini ovaj zdravi izgled s laganim udovičinim vrhom!

Bočni pomenuti Quiff @iisakkinummi

Side Swept Quiff "V."

Bočni stil ima vrlo retro podton, ali to je ono što ovaj čini posebnim. Vrh je napuhan, a udovičin vrh čini ga zabavnim, a sve to plus podrezivanje sa strana s tim blijeđenjem dvostruke nijanse čini ga savršenim. Postava je također prilično kutna.

Shot Oblivion Inspired High Fade@jenegafpas

Shot Oblivion Inspired High Fade

Što uopće možemo govoriti o toj kutnoj liniji konusnog podrezivanja, dovoljno umjetnički da djeluje kao ravnina za početak blijeđenja. Sve je to tako promišljena frizura s vrhom kratkim i suptilnim. Ovo je frizura nadahnuta budućnošću s bradom koja će sve to uravnotežiti.

Fine High Fade s suptilnim vrhom@nicholas_the_greek

Fine High Fade s suptilnim vrhom

Jednostavnost ove frizure čini je hladnom, pogotovo jer je brada toliko gusta da potpuno uravnotežuje izgled. Stranice su jako izblijedjele, a vrh je sav položen i blago okrznut sa strane kako bi mu se dodao život. Miješanje brade moguće je zbog izblijedjenja hrama.

Ta svestrana postava blijedi@jose.crespo_

Ta svestrana postava blijedi

Klasična visoko izblijedjela strana s blagom teksturom pada, a vrh je čvrsto uvijen kako bi privukao taj suptilan, ali otmjen izgled. Čisto obrijan izgled čini ga savršenim stilom za formalne i neformalne prigode. Postava i linija kose vrlo su živopisni, a postava vrlo oštra.

Dugi ravni, uvijeni cipal@forbesbarberco

Dugi ravni, uvijeni cipal

Cipul je uvijek cool retro izgled, ali način na koji ga možete izvući čini razliku. Gornji dio je brušen teksturom, a stranice su mu jako izblijedjele. Blago uvijena tekstura čini je zabavnijom i dodaje stil.

Broken Quiff sa suptilnim visokim izblijedjenjem@ evagoras_

Broken Quiff sa suptilnim visokim izblijedjenjem

Znate kako se svi dive izgledu sijede kose Georgea Clooneyja, pa ovo se ne razlikuje previše od toga. Osim toga, ovaj je pomalo trendovskiji. Uz sav taj pompadoured quiff, zasigurno će oživjeti ljude u blizini. Visoko blijeđenje počinje odmah na dijelu, ali je toliko uredno da nije baš očito.

Cony je ošišao Undercut@ evagoras_

Cony je ošišao Undercut

Vidjeli smo ovu frizuru, ali ako bolje pogledate primijetit ćete neke nove detalje. Posebno s brijanjem s prorezima na stražnjoj strani glave i hladnim podrezivanjem koje čini ovo visoko blijeđenje još očitijim. Vrh je okrznut ležernim osjećajem i osjećajem mohawk-ya.

Ležerni brušeni vrtlozi@ evagoras_

Ležerni brušeni vrtlozi

Svi volimo neke kovrče gore, pogotovo ove kraće su previše dobre da bi bile istinite. Kratka duljina čini ih upravljivim i lakšim za svakodnevno rukovanje. Govoreći o tome, visoko blijeđenje sa strana ih iskače, čak i više, to je zapravo ključ ovog izgleda.

Četkani uvojci sa suptilnim tvrdim dijelom@ evagoras_

Četkani uvojci sa suptilnim tvrdim dijelom

Eto, prvo vas sve gledamo jer su te kratke kovrče jako dobro čuvane, a kratka duljina pruža prednost. Osim toga, visoki izblijedjeli sporedni dijelovi skreću svu pozornost na vrh. Postava je oštra i kutna, što bi se drugo moglo tražiti?

Elegantno bočno raščlanjeno visoko blijeđenje@arcaicos_barberia

Elegantno bočno raščlanjeno visoko blijeđenje

Retro stilovi su mjesto na koje se svijet kreće. Ovo je još jedan primjer čiste klase. Pogotovo s tim teškim dijelom, teško je skrenuti pogled. Gornji dio sa strane je uvijek lako skinuti, ali izgleda sjajno. U ovom slučaju, visoka fade čini sve moderno i retro u isto vrijeme.

Zamaskirani afro undercut s Cheeky Fadeom@transformacijski rezovi

Zamaskirani afro undercut s Cheeky Fadeom

Afro kosa može biti lukava, ponekad previše gusta, ponekad previše tanka, a ponekad previše kovrčava. Pa četkanje po cijelom čini ga ujednačenim i prekriva ga prilično dobro. S obzirom na to, visoko umanjivanje ovdje pomaže u privlačenju stila na vrhu, a detaljna linija prikazuje njegovu elegantnu stranu.

Obojeno Ležerno Pocky Undercut@ barber_bronson

Obojena ležerna Pocky Undercut

Lako je reći da je ovo prilično hipsterski izgled s tim džepastim ležernim topom. Rečeno je da su strane ispuštene podrezane, što je sve u stilu i nema tipičnog podrezivanja. Boja ga čini vrlo ležernim i modernim. Ne zaboravite, ta strništa i tetovaža uvijek doprinose stilu.

Plavokosa s teškim dijelovima High Fade@ barber1uk

Plavokosa s teškim dijelovima High Fade

Ključ za vrlo ležeran izgled s dobrom količinom duljine je ovaj ovdje, položite ga ravno, ali upotrijebite nežnu teksturu koja frizuri daje malo života. Štoviše, tvrdi dio, poznat i kao prorez za brijanje, čini stranu više nego samo visoko blijeđenje. To je ono što se želi.

Bočno pometani, tvrdi dijelovi, suptilno blijeđenje@ barber1uk

Bočno pometani, tvrdi dijelovi, suptilno blijeđenje

Težak dio je to što jedna stvar brzo iskrsne, ali tada se primijeti sve ostalo i ta kombinacija mora biti vrhunska kao što je ovdje. Gusti volumen kose počeo je raditi s tom zabačenom stranom koja je sa suptilnih strana jako izblijedjela.

Tanka kosa s kratkim češljanim vrhom@ oštre slikarske brijače

Tanka kosa s kratkim češljanim vrhom

Ponekad za oblikovanje kose čak ni ne treba neki tvrdi proizvod, magija se čini sušenjem i češljem. Slučajno je ovaj odličan primjer istog. Četka je prilično lepršava i prozračna, zahvaljujući feniranju. Sljedeće, niti jedan dio ne čini visoko blijeđenje vrlo ujednačeno s vrhom.

Tanki tvrdi dijelovi uvijeni do visokog blijeđenja@barbershopconnect

Tanki tvrdi dijelovi uvijeni do visokog blijeđenja

Vidiš taj tanki dio kose? To je za stil i odvajanje tvrdog dijela od vrha. Kratko je, ali suptilno i obavi posao. Rečeno je da je vrh vrlo kovrčav, ali pod kontrolom što ga čini vrlo kul izgledom. Padanje kovrčavih rubova dodaje život stilu.

Žepkasta tekstura, kratka četka i blijedi@ eoinmccarthyhair

Žepkasta tekstura, kratka četka i blijedi

Zanimljivo je kako izvući ovaj jednostavan, ali elegantan stil? Vrlo jednostavno, počnite s kratkom duljinom na vrhu s hrapavom, uštipkanom teksturom kako biste je oblikovali, a zatim prijeđite na kratku uvijenu četkicu prema gore sprijeda. Na kraju, učinite to cijelim tako da se ne razdvojite, već da strane jako izblijedje, voila!

Man Bunned Dreaded High Fade@ iameugenejordan

Man Bunned Dreaded High Fade

Tko ne voli gledati starog punđu? Ovdje samo postaje bolje sa strahovima koji su previše obojeni, doslovno, ovo je san mnogih. S obzirom na to, uvijek postoji način da se pažnja usmjeri na vrh tako da se jako ugasi. Ravno podrezano visoko blijeđenje izolira ovaj stil na vrhu, tako da brada može učiniti svoju magiju dolje.

Undercut Curled Slit Shaved High Fade@tailorfade

Undercut Curled Slit Shaved High Fade

Uvijena tekstura na vrhu, prorezana obrijana linija sa strana i sirast podrez da ih oboje razdvoje, kako se dobro može oblikovati! Čistiji pristup izgledu čini ga još egzotičnijim gurajući svu pozornost na vrh i bočne strane. Visoko je umanjivanje ovdje malo nisko, ali to mu dodaje, zato je podrezivanje!

Viking inspiriran Undercut High Fade@iamdanielwinter

Viking inspiriran Undercut High Fade

Nagli pad duljine kose ono je što ovu frizuru čini dramatičnom. Podrezivanje koje odvaja vrh od strane naglašava važnost visokog blijeđenja u takvim uvjetima. Vrh je lepršan i gurnut unatrag za maksimalnu glasnoću, gdje su stranice jednostavno izblijedjele, također, strnjikasta brada uravnotežuje izgled.

Buzz Cut Drop High Fade@mizzyke

Buzz Cut Drop High Fade

To je kombinacija stilova koja rezultira nečim suptilnim, ali ne može proći nezapaženo. Vrh je klasični šišanje kratke duljine, međutim, brijanje s prorezima u sredini dodaje život izgledu. Štoviše, stranice su jako izblijedjele s kutnim linijama koje otkrivaju detalje.

Obojene kratke kovrče s izblijedjenjem@reyesthebarber

Obojene kratke kovrče s izblijedjenjem

Uvojci čine magiju i to blijeđenje samo čini tu magiju još boljom. Na vrhu je sva finoća s tim bezobraznim izblijedjenjem. Najbolje od svih obojenih kovrča izvlači najbolje iz njih. Obojajte svoje kovrče i znat ćete za to.

Jedinstvena visoka boja s kratkim vrhom@ blackriverbarbershop

Jedinstvena visoka boja s kratkim vrhom

Vjerojatno jedan od jedinstvenih izgleda koje smo dosad vidjeli. Visoko blijeđenje čini izgled prilično urednim s spuštenim leđima, ali dodaje stil. Gornji dio je kratak za maksimalno uredan izgled, a brada će mu dobro doći.

Tanka kosa slojevito očetkana@ arcadianofficial

Tanka kosa slojevito očetkana

Fades -i imaju zadatak da određeni izgled učine elegantnijim, to se upravo ovdje događa. Vrh je prilično dug i brušen, dok su stranice visoko izblijedjele. Time se sva pažnja gura prema brušenom vrhu.

Jednostavnost u svom najboljem izdanju@ blackriverbarbershop

Jednostavnost u svom najboljem izdanju

Manje je više, zar ne? Ovdje imamo samo jednostavne elemente koji se stapaju i stvaraju ovaj nevjerojatan stil. Vrh je visoko izblijedio i kratko držan, brada imitira sličnu teksturu s tim vrhom, a kako je lijepo kroti, najbolje uravnotežuje lice!

Polukovrčani kratki francuski ošišani vrh@tmcuts

Polukovrčani kratki francuski ošišani vrh

Slojevi izvedeni u ovom stilu vrlo su uredni, a kratki gornji dio čini jedan ludo suptilno elegantan izgled. Vrh je francuski ošišan sa stranama koje se sužavaju kako bi se postigao čist izgled, a zatim se nadopunjuje izblijedjenjem sljepoočnice koje propušta bradu, uravnotežujući cijelo lice.

Vrlo Hipster High Fade s brkovima@tailorfade

Vrlo Hipster High Fade s brkovima

Ten kože s bojom kose ovdje je zaista dobar početak. Dodavanje visokog izblijedjenja odmah čini cijelu frizuru prilično urednom. Čišćenje nadopunjuje izgled s tim brkovima koji dolje dobro drže težinu.

Bočno brušeni kist sa visokim izblijedjenjem@headhunters.ruskipametnik

Bočno brušeni kist sa visokim izblijedjenjem

High Fades jedna je od onih metoda kako bi izgledali uredno kao ništa drugo. Napuh na vrhu je bočno četkana četka sa suptilnom bočnom četkom sa češljanom teksturom. Blijeđenje hrama čini ga čistijim, baš onako kako se želi.

Debeli afro mat vrh s visokim utaganjem@joshconnollybarber

Debeli afro mat vrh s visokim utaganjem

Afro kosa može biti pravi nered ako je ne ukrotite na pravi način. Ovdje, kako vidimo, vrh je kratak, a strane visoko blijede, a hram nestaje jer pomaže pri uklapanju u bradu. Postava je održana prilično oštro i uredno.