23 sjajne ideje za frizuru s ravnim vrhom koje će vam se svidjeti

Ako tražite svježi novi stil, zašto ne biste isprobali frizuru s ravnim vrhom. Nisam siguran što je to, pa reći ćemo vam. Frizura s ravnim vrhom kratka je frizura kratka i oblikovana visoko na vrhu glave. To je šokantno gladak stil koji je ovih dana u modi. Stil je dizajniran tako da ima ravnu palubu koja je ravna ili s blagim nagibom prema gore ili prema dolje.

Stil je vrlo sličan kutiji i može biti kraći po duljini, ali mnogi od njih imaju visoki vrh. Mogu se oblikovati s potpuno obrijanim leđima i bočnim stranama ili to možete učiniti s izblijedjenjem. Ovo nije vaš svakodnevni stil; nije ni na koji način konzervativan. To je moderan stil koji je vrlo moderan. Ako ste trendseterica ili hipsterka, onda je ovo stil za vas. Postoji mnogo načina na koje možete napraviti frizuru s ravnim vrhom pa provjerite mnogo različitih varijacija.

Ispod je 23 sjajne ideje za frizuru s ravnim vrhom koje će vam se svidjeti:

  1. Stil ravnog vrha

Vrlo svjež stil koji je čistog kroja. Nema gotovo nikakvog izblijedjenja sa potpuno obrijanim stranama i leđima. Ravni vrh ima obrijanu stranu sve do tjemena; to je ekstreman stil, ali i vrlo popularan.

2. Visoki vrh

Seksi stil koji ima visok vrh. Ovaj ima izblijedjeli stil. Čini se kao da je prednji dio stila vrlo visok, mnogo viši od stražnjeg. Ovo su doista neki stilovi slavnih osoba i vjerojatno ste te stilove vidjeli na muškim modelima na pisti. Seksi je, hip i tako je cool da ćete ga i vi htjeti istjerati.

3. Super visoka

Postoji mnogo različitih duljina do visokog vrha i kao što vidite ovaj je prilično visok u usporedbi s ostalima. Također ima fade kako bi upotpunio svoj stil s ravnim krovom. Volimo da je ovaj viši od ostalih. Ako želite zadržati dio svoje dužine, onda je ovo onaj koji biste svakako trebali isprobati. Nema tu puno strukture; nije poput kutije kao što su drugi. Ovaj stil daje i osjećaj mohawka.

4. Dizajn kutija

Na ovom ravnom krovu ima vrlo malo slobodnog stila. Vrlo je strukturirano i nalikuje kutiji. Također dolazi do izblijedjenja ovog stila. Kratki stilovi doista su nevjerojatni i ovo je jedan koji biste svakako trebali isprobati.

5. Plavuše Dizajn

Bočne i stražnje strane obrijane su za ovaj kratki stil s ravnim vrhom. Obožavamo kako ti stilovi izgledaju čisto. Izgledat ćete uglađeno i otmjeno gdje god idete. Stražnja strana je dosta kratka, puno kraća od prednje. Ovo je vrlo čist stil kroja koji ćete zasigurno voljeti.

6. Sustavno

Ovo je ozbiljan ravni krov. Vrlo je visoka i sustavno oblikovana. Ovo izgleda kao savršen kvadrat; jednostavno volimo. Ako tražite doista svjež stil, to je to. Ako želite isprobati hip stil koji ima ozbiljnu uličnu zaslugu, s ovim stilom ne možete pogriješiti. Rock ovaj stil sljedeći put kad izađete na ulice. Ljudi bi vas mogli zamijeniti za rap umjetnika!

7. Labaviji stil

Ovaj stil je malo labaviji od onog koji smo vidjeli prije. Nema potrebe imati svaku kosu na mjestu. To je u trendu i ima standardno blijeđenje. Stil nema puno strukture što ga čini savršenim za nekoga tko želi isprobati ravni krov koji nije prevrnut.

8. Dizajni

Ovaj ravni vrh izgleda savršeno i ima strašan dizajn sa stražnje strane. Dizajn se nalazi sa strane i izgleda prilično cool. Ako tražite stil rada, onda je ovo pravi za vas. Gdje ćete pronaći hladniji stil od ovog?

9. Style Flat Top

Moderan izgled koji će vam se svidjeti, ravni vrh je doista gladak. Nosite ovo na sljedećem događaju i dame će biti svuda oko vas. Kosa je zakrivljena prema gore i ovaj stil je doista izvanredan. Volimo koliko je ovaj stil uglađen.

10. Seksi i gladak

Ovaj kovrčavi stil nagomilan je visoko. Volimo izblijedjeli stil, a dizajn sa strane je prilično cool. Ovaj stil je svjež. Ako vam je kosa sa uvijene strane, ovo bi mogao biti savršen stil za vas. Stranice nisu prekratke i to daje veliki kontrast dizajnu sa strane.

11. Kratki stilovi

Ovaj stil s ravnim krovom prilično je kratak, nije poput ostalih. Brijanje je sve naokolo i sve je to jedne dužine. Ovo je vrlo kratak stil koji ćete zasigurno voljeti iz mnogo razloga. Jedan od njih je da je kratki stil doista izvanredan.

12. Moderan ravni krov

Stil s ravnim krovom izblijedjuje i dotjeran je do savršenstva. To je sjajan stil koji svaki momak može iskoristiti. Volimo da je srednje duljine, ne predugačka i ne prekratka. Savršeno pristaje i stil se može nositi tijekom bilo koje sezone. 

13. Dugotrajni dizajni

Stil s ravnim vrhom koji je zaista visok. Ovo su neki prilično glatki stilovi, a ovaj je vrlo dugačak. Ako želite duži stil, ovo je stil za vas. Stranice su doista kratke tako da pokazuju kontrast s ravnim vrhom.

14. Sol i papar

Ovdje dolazi do velikog blijeđenja i duže je od većine. Ravni vrh savršeno je stiliziran. Ovaj momak će postaviti žene u red i to samo pokazuje da u bilo kojoj dobi možete do nošenja ravnog kroja, ovaj momak to dokazuje.

15. Samo linija

Ovo je uistinu jedan bolesni stil s ravnim krovom. Očaravajući je i potpuno loš. Jedna linija koja prolazi s dizajnom na dnu doista je izvanredna. Ovaj stil je cool jer izgleda kao da se nikad ne pomjera, čak ni jednom. Volimo ovaj stil, a i vi ćete.

16. Veliki stil

Nevjerojatno izblijedjenje koje stvara popriličan stil. Ovaj dizajn sa strane je jedinstven i cool. Sjajan stil koji je vrlo visoko na vrhu i također pod kutom. Ne možemo ne voljeti stil. Ove pločice izgledaju zaista nevjerojatno, posebno ako dodaju jedinstvene stilove.

17. Savršeno stilizirano

Ovaj seksi stil je stil koji bi svaki momak želio isprobati. Ravni vrh je visok u ovom stilu i pokazuje stil koji je više nego samo malo cool. Volimo kako je prednji dio stila također kvadrat u svakom kutu. Sveukupno je nevjerojatno.

18. Kružni stil

Većina stilova s ​​ravnim krovom kvadratni su i poput kutije, ali ovaj ima kružniji stil. Stil također ima prilično veliku afirmaciju. Ravni vrh ovdje je doista vrlo visok i mi to volimo. Blijeđenje ide sve do ravnog vrha.

19. Snažni stilovi

Ovaj snažni stil prilično je nevjerojatan. Polirano je bez ijedne dlake na mjestu. Mislimo da je stil prilično svjež, a i vi ćete. Ako tražite čisti izgled koji će odgovarati vašoj slici, ne tražite dalje od ove.

20. Moderan ravni krov

Ravni stilovi dolaze u svim oblicima i veličinama kao što ste već vidjeli. Morate odabrati nešto na temelju vlastitog osobnog stila i kretati se s njim. Znamo da ćete zasigurno voljeti tako strašan stil kao što je ovaj. Ravni vrhovi nevjerojatni su iz mnogo razloga, mogu se nositi u bilo kojoj dobi i to to jasno vidimo. Odličan stil za sve uzraste.

21. Stilovi starenja

Nije važno koje ste godine, bili mladi ili stari, možete ljuljati ove stilove hip -hopa i biti dio trendseterica svijeta. Ovaj stil ima ozbiljnu pojavu koja je čista do tjemena. Izuzetno kratke na dnu i duže na vrhu, ali ne preduge.

22. Stil slavnih

Ovo je stil koji biste očekivali kod slavnih osoba. Prilično je nevjerojatno. Sve je jedne duljine, a stranice su kratke poput većine ravnih vrhova koje smo vam pokazali. Blijeđenje je postupno i nije ekstremno, ali je seksi i ako želite stil u kojem ćete se osjećati kao slavna osoba, to je to.

23. Četvrtasti vrhovi

Četvrtasti vrh na ovom ravnom vrhu doista traži nekoga tko voli ljuljati neki ozbiljan stil. U ovom hipsterskom stilu postoji blijeđenje i dizajn.