30 frizura sa strane: klasični stil za gospodu

Šišanje sa strane je jedan od rijetkih stilova koji je preživio test vremena. Datira sve do 1910 -ih (a možda i prije), a i danas ga možete vidjeti na tisućama i tisućama glava.

Zašto je trajalo toliko dugo? Pa, to je posebno svestrana frizura. Lijepo je i za ležerne i za svečane situacije, a idealno je šišanje za uredski posao ili radno mjesto. Također ne treba previše za oblikovanje, a uz malo posla ujutro imat ćete sjajan rez spreman za rad.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Što je frizura sa strane??

Kao što mu naziv govori, frizura sa bočnog dijela oslanja se na bočni dio. Ali ima tu više od toga. Vrh i bočne strane izrezani su na tradicionalan način kako bi frizuri sa bočne strane dali svevremenski bezvremenski izgled. Rezultat je kratak, uredan stil.

Bočni dio najbolje funkcionira s debljom kosom, iako je moguće oblikovati i s finijom kosom. Kao i češalj preko i drugi kratki rezovi, najbolje pristaje četvrtastom i ovalnom obliku lica.

@adamoc_hair / Instagram

Kako ošišati bočni dio

Iako je frizura nadaleko poznata kao “frizura sa strane”, mnogi brijači i stilisti znaju je pod različitim imenima. To uključuje šišanje poslovnog čovjeka i tradicionalno šišanje sa bočnim dijelom. Budući da nosi toliko imena, preporučujemo vam da dodate sliku koja će pokazati vašeg brijača ili stilista.

Kako bismo vam dodatno pomogli, evo finijih detalja frizure sa strane kako biste mogli točno odrediti što želite.

Colin Farrell klasični gospodin zalizani stražnji dioJoe Seer / Shutterstock.com

Oko 2 do 4 inča kose na vrhu najbolje je za ovo šišanje. Što je kosa duža, to će vaša kosa imati veći volumen. Stranice bi trebale biti ošišane britvicom na postavkama od #3 do #6. Također ćete htjeti suziti ili izblijediti sa strane, kao i suženi dekolte.

Ako želite, također možete zamoliti svog brijača ili stilista da vam da težak dio, a to je obrijana linija koja stvara jasno definirani dio. To čini frizuru uočljivijom i kontrastira vrh sa stranama.

@zeke_the_barber / Instagram

Kako oblikovati frizuru sa bočnog dijela

Bočni dio zahtijeva pomade dobre kvalitete. Suavecito Original Hold i Layrite Original dva su nam omiljena. Nanesite proizvod na blago vlažnu kosu osušenu ručnikom. Ako želite sjajan, zalizani izgled, upotrijebite velikodušnu količinu (jedna mjerica veličine četvrtine prstom).

Zatim odaberite točku na stražnjoj strani glave bilo lijevo ili desno. Do ove točke češljat ćete svu kosu. Da biste to učinili, počešljajte kosu od dijela i unatrag. (Ako vam je kosa na kraćoj strani i imate problema s češljanjem unatrag, jednostavno je počešljajte od svog dijela.)

Bočni dio Jasona SudeikisaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Nakon što ste počešljali svu tu kosu, češljajte strane prema dolje. Ako želite, možete upotrijebiti malo laka za kosu kako biste popravili stil i završili ste s oblikovanjem frizure sa strane.

Eksperimentirajte s različitim količinama pomade i na različite načine stilizirajte ovaj rez. Bočni dio je svestranog kroja i s njim se možete poigrati da vidite što najbolje odgovara vašem osobnom stilu.

Poslovni čovjek Ed Westwicka izrezan na uhoEverettova zbirka / Shutterstock.com

Zavijanje uha Eda Westwicka

Bočni dio je klasičan, jednostavan stil, a bočni dio Eda Westwicka ilustrira te kvalitete. Češljan unatrag i zataknut iza uha, ovaj je bočni dio otmjen, ali opušten.

Ryan Reynolds podšišan jeFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Bočni dio Ryana Reynoldsa s podrezivanjem

Za profinjen izgled, ne možete pogriješiti kombinirajući dvije najpopularnije suvremene frizure: bočni dio i podšišan.

Frizura sa strane George Clooney sa sijedom kosommakarenkodenis / Shutterstock.com

Bočni dio Georgea Clooneyja

Ovaj duži stil bočnih dijelova daje kosi deblji, puniji izgled, ali je i dalje definiran zahvaljujući istaknutom dijelu.

Frizura sa bočnim dijelom Brad Pitts_bukley / Shutterstock.com

Klasični bočni dio Brad Pittsa

Želite doista jednostavan stil? Isprobajte ovaj. Ovaj izgled možete postići jednostavnim češljanjem kose u suprotnim smjerovima, koristeći dio kao razdjelnik.

Bočni dio Chrisa Pinea s bradomTwocoms / Shutterstock.com

Bočni dio Chrisa Pinea s bradom

Iako je većina dijelova obično vrlo uočljiva, mogu biti i suptilnija. Ovdje je kosa Chrisa Pinea samo malo razdijeljena i nema vidljive linije dijela. Zbog toga kosa izgleda gušće.

Chris Pine klasični džentlmenski češalj preko bočnog dijelas_bukley / Shutterstock.com

Klasični džentlmenski duži bočni dio

Ovaj džentlmenski kroj s razlogom je klasik. Elegantan bočni dio i uredno oblikovana kosa daju vlasniku vrlo oštar i sofisticiran izgled.

Jake Gyllenhaal bočni dio duga kosaKathy Hutchins / Shutterstock.com

Valoviti bočni dio

Dečki s valovitom kosom također mogu dobro nositi bočne dijelove. Blagi dio, kako je ovdje prikazano, može se koristiti za promjenu smjera kose i pružanje dodatne teksture.

Andrew Garfield bočni dio srednje duljine sa češljanom kosom unatragFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Dio s kosom natrag češljanom

Dijelovi se mogu koristiti s drugim tehnikama oblikovanja za postizanje izvrsnih rezultata. Ova frizura koristi češljanu stražnju kosu sprijeda i odvojeno sa strane za pametan, ali pomalo neuredan izgled.

Bočni dio s kovrčavom kosom i bradom@kraljevi_pod_svijeta

Bočni dio s kovrčavom kosom i bradom

Ako imate kovrčavu kosu, pogledajte ovu varijaciju bočnog dijela. Istaknuti dio koristi se za održavanje redova na bočnim stranama, a kosa s druge strane i sprijeda može prirodno izvirati i ispasti.

Bočni dio s valovitim dugim resama@jodytaylorhair

Valovita dugačka resa

Evo stila za kosu koji je prirodno vrlo valovit. Bočni dio pomaže privući svu pozornost na duge, tekuće rubove ispred.

Slick Swept Zero Fade Hard PartZasluge: Frizeri za pletenice

Slick Swept Zero Fade Hard Part

Ova frizura ima retro stil i donosi je u današnji dan s nekim upečatljivim ažuriranjima. Najteži dio je nešto što niste vidjeli pedesetih godina prošlog stoljeća, ali dodaje neporecivo razmetanje ovoj frizuri.

Sie PartShutterstock

Bočno prevučeno s dijelom

Teško je pogriješiti sa kosom sa strane. U ovom primjeru možete vidjeti kako bočni dio dodaje moderan dodir stilu sa strane.

ravni vrh, veliki volumen, okomit, bočni dio, podrezan

Jak zvuk

Evo jedinstvenog načina oblikovanja bočnog dijela. Umjesto da dio koristite za podjelu kose, možete ga upotrijebiti za uokvirivanje izgleda velikog volumena poput onog prikazanog ovdje.

Tinejdžeri | Bočni dio, podšišan, klasična frizura@cartersupplyco

Prirodni mekani dio

Ovaj nježni i postupni dio daje kosi ležeran izgled koji je idealan ako više volite ležerniji stil.

Ivy League Fadeautor @z_ramsey

Ivy League Fade

Ovo je jedna od nebrojenih varijacija Ivy League. S visokim izblijedjenjem i tankim bočnim dijelom, ovaj je stil izvrstan izbor za formalni izgled.

side-parts-patty_cuts@patty_cuts

Češljajte s visokim bočnim dijelom

Stvaranje dijela gore na glavi može pomoći u dodavanju duljine lica i privlačenju fokusa na kosu na vrhu.

Ewan McGregor Frizura sa bočnog dijelaKathy Hutchins / Shutterstock.com

Sporedni dio Ewana McGregora

Ovaj neuredni bočni stil labavog je i ležernog izgleda koji je odličan za sve tipove kose. Također zahtijeva minimalni styling; možete ga jednostavno očetkati na mjestu.

Tvrdi dio s konusom@cartersupplyco

Tvrdi dio s konusom

Iako je ovo jednostavan stil, on sadrži puno udaraca. Tvrdi dio je podebljani zaokret na ovoj inače klasičnoj frizuri, a suženje održava sve urednim.

Bočni dio pometenizvor

Bočni dio pomeren natrag

Tražite kraću frizuru? Ovaj kratki kolegijalni rez dobra je opcija za nisko održavanje koja sadrži blijeđenje i tvrdi dio.

Očistite Taper Fade@figarosbarbershoplisboa

Očistite Taper Fade

Na vrhu je ovaj stil klasična gospodska frizura. Međutim, blijeđenje sa strane donosi ovaj izgled u današnje vrijeme. Konačno, istaknuti dio pruža dramatičan učinak.

Poslovni frizura sa bočnim dijelomZasluge: Frizeri za pletenice

Klasični bočni dio

Ako želite zadržati kosu srednje duljine, ali želite nešto što izgleda elegantno i ljupko, ovaj stil bočnih dijelova mogao bi biti pravi za vas.

Bočni dio Muška frizura crvenaizvor

Meki dio

Suptilni dio može se postići jednostavnim češljanjem kose u suprotnim smjerovima. Ovo je dobra opcija ako imate tanku ili finu kosu.

Klasični suženi bočni dio@zeke_the_brijač

Klasična sužena plava kosa

Ovaj stil postiže asimetrični učinak korištenjem pomiješanog bočnog dijela za prijelaz s kratkih strana na vrh veće volumena.

Bočni dio kratki pompadour sa srednjom kožom izblijedjelom podrezanom@z_ramsey

Bočni dio s Pompadourom

Pompadour i bočni dio uvijek su išli ruku pod ruku. Ovo uparivanje je bezvremensko i odličan je izbor i danas.

Tekući bočni dio s izblijedjelom podrezom@rockstarsbarberscradleyheathr

Tekući bočni dio s izblijedjelom podrezom

Ovaj stil bočnih dijelova razlikuje se od većine izgleda koje smo prikazali. Umjesto dijela koji razdvaja kratku i dugu kosu, on odvaja dva dijela duže kose, dok se podrezivanje razgraničava između kratkog i dugog dijela.

Bočni dio i Brush-Back Benjamina McKenzieja DFree / Shutterstock.com

Bočni dio i Brush-Back Benjamina McKenzieja

Benjamin je svakim danom sve mlađi i to prikazuje ova slika. Ovaj klasični tankokosi bočni dio veličanstven je gdje su stranice podšišane i sužene. Vrh je bočno ljuljan s dijelom između strana. Primijetite da je bočni dio nešto viši od normalnog, to je McKenziejeva prednost.

Prirodni dio Billa Skarsgarda Ga+Fullner / Shutterstock.com

Prirodni dio i srednje usjev Billa Skarsgarda

Može li Bill biti gore od ovoga? Kosa je tako fleksibilna s dugom tankom kosom na vrhu i suženom sa strane. Bočni dio je gotovo srednji dio, ali je blago na donjoj strani. Budući da nema dlačica na licu, pozornost se posvećuje stilu na vrhu. Ovo je i genijalno i oštro.

Tvrdi dio sa strane pometena plavuša@chrisbryant93

Tvrdi dio Taper Fade Plavuša

Vrlo suptilan bočni dio sa savršeno češljanom bočnom četkom. Štoviše, oštre i izrezbarene linije sa stranicama koje su uredno izblijedjele do hrama blijede. Sve ovo čini vrlo formalnu i klasičnu frizuru, a ova je savršeno uravnotežena sa strničavom bradom. Čini da izgleda kao cjelina.

Minty Cool Top s oštrim bočnim dijelom@peladesign_official

Minty Cool Top s oštrim bočnim dijelom

Tko je rekao da bočni dijelovi mogu biti samo ona svečana i retro frizura? Evo primjera da se od maka i blinga može napraviti gotovo sve. Bočna strana je oštra do sredine izblijedjela, a postave također blijede. Štoviše, najočitiji dio je boja metvice koja viče modu!

skin fade hard side part pompadour@zeke_the_brijač

Pompadour za blijeđenje kože

Ovo je klasični bočni dio s tankim kosom pompadoura sa stranama koje su uredno sužene. Ovo blijeđenje također može pasti pod visoko blijeđenje i može se vidjeti da nema postave. Rečeno je da pompadour na vrhu čini da daje opseg i život. Štoviše, ovo je gotovo James Bond, ne?

Zachary Quinto Poslovni čovjek kratki bočni dioFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Poslovni dio Zachary Quinto

Zachary ima ovu lijepu kosu s tamnom teksturom koja strši, a bočni dio čini je savršenom za njega. Stranice su sužene ravno prema gore, a vrh je bočno brušen. Štoviše, gusta kosa čini da izgleda snažno i dominantno, a brada obavlja posao uravnoteženja donjeg dijela lica.

Mini PompadourMini Pompadour, od @mattjbarbers

Bočni dio + mini pompadour

Ne postoji niti jedan pramen kose koji ne zna što učiniti. Ovdje je sve savršeno, a vrh je mali i tanak pompadour gotovo zalizan. Bočne strane su izblijedjele, a izbori izblijedjeli. Sve to s izblijedjenjem hramova koje se stapa s bradom čini ga vrlo uravnoteženim stilom.

Bočno brušeno sa kraćim stranama@brinie

Bočno brušeno sa kraćim stranama

Imati tanku, ali gaziranu kosu nije uvijek loše i evo primjera. Sve što trebate je nekoliko lijepih proizvoda za kosu koji će vam pomoći da ostanete u gomili kose i BOOM! Bočni dio ovdje je očit jer je vrh dulji, a stranice lijepo sužene. Ne događa se ništa osim toga, ali vidite postave? U formi su.

Frizura s dugim konusom sa bočnim dijelomFrizura s dugim konusom sa bočnim dijelom, od @mattjbarbers

Frizura s dugim konusom sa bočnim dijelom

Ovako izgleda klasika, gusta, tanka bočna strana i bočno pometena s iznimnom preciznošću. Štoviše, nema suženja sa strane ili dekoltea, ali ipak, savršeno je kontrolirano. Vrh može biti šifran ili klasični pompadour odlično radi svoj posao.

Klasični bočni dio Kathy HutchinsKathy Hutchins / Shutterstock.com

Klasični bočni dio

James Bond to si ti? Ovo je klasični kroj 90 -ih sa stranicama manjeg volumena, ali bez slojeva sužavanja. Gornji dio je spoj između bočnog i pompadoura, obično takav izgled dobijete s malo voska za kosu i potezima rukama, što nije previše teško učiniti, ali ipak izgleda zanosno.

Valoviti prirodni bočni dio brandl / Shutterstock.com

Valoviti prirodni bočni dio

Tko kaže da je tanka kosa problem, pogledajte ovdje, apsolutno se ne može učiniti s tankom kosom. Klasični bočni dio s volumenom na vrhu sa suženim stranama je pravi način. Ova također ima neku zlatnu sjajnu boju koja privlači fokus na vrh. Toliko toga možete naučiti, zar ne??

Uredna strana pometena s gustom teksturom@raduvitca

Uredna strana pometena s gustom teksturom

Ovo je korak bliže klasičnom izgledu Stevea Jobsa, vrat crne kornjače je pravi put. Štoviše, bočni je dio tako jak i gust. Eto, to vam daje gusta kosa, iako ne zaboravite malo očetkati stranice kako bi izgledala kontrolirano i napokon se neki vosak za kosu sve slijepi.

Bočni dio Plus Zarezana leđa Plus previše cool@ryan_davieshall

Bočni dio Plus Zarezana leđa Plus previše cool

Ovo je dolje pravi Joker iz stvarnog života! Klasični bočni dio sa zalizanim vrhom savršen je recept. Također, kosa je tanka pa ovaj stil čini da izgleda potpuno kontrolirano, a neki vosak za kosu nikada ne uspijeva. Održavanje svega zajedno ključ je ovog stila.

bočni dio@oldandnewtownbarbershop.cz

Jednostavan bočni dio s kraćim stranama

Dobrodošli u retro zemlju panachea sa suptilnim bočnim dijelom sa bočnim pometom. Štoviše, strane su blago sužene. Linija kose koja se povlači čini je još boljom s laganim naguravanjem kose. Hram još nije izblijedio i sužen.

Bočni dio@Julije Cezar

Regulacijski izrez Sličan

Ovdje ima toliko stvari za raspravu pa počnimo s debelim bočnim dijelom sa srednjim blijeđenjem. Stranice su podrezane sužene kako bi sa strane izgledale uravnoteženo. Vrh je, međutim, bočno pometen s blago odbijenom teksturom. Proizvodi za kosu odgovaraju stilu kako bi ostali netaknuti.

Bočni diood @dannyandcobarbers

Bočna četka s tankim dijelom

Moderni bočni dio sasvim je nov i ima sve što vam treba. Bočne strane su izblijedjele, a vrh je šiljast, ali sa strane zategnut. Postava je izblijedjela s izblijedjelim sljepoočnicama, štoviše, sve je uklopljeno u bradu kako bi izgledala uravnoteženo.

bočni dio@jakes_barber_shop

Tanka kosa sa suženim stranama

Nema ništa bolje od tanke kose koja se gurne natrag s dosta nabora. Štoviše, strane su izblijedjele, ali blago spuštene. Slijedi bočna strana sužena slojevima kako bi izgledala debela, ali ne previše otrcana. Vosak za kosu sa suhim izgledom čini razliku.

Prirodni bočni dio i obrezivanje škarama@jelle.vissers

Prirodni bočni dio i obrezivanje škarama

Ovakva frizura slavi jednostavnost klasike s prirodnim dijelom i konusom koji završava prilično blizu kože dajući kosi više razdvajanja igrajući se s dužinama.

Pompadour sa bočnim dijelom s hramicom@gutierstudio

Pompadour sa bočnim dijelom s hramicom

Tvrdi dio, sužene strane, oštre linije i što se drugo moglo tražiti na prvom mjestu. Otmjeni gusti bočni dio kose s tim pahuljastim pompadourom čini ga savršenim. Štoviše, hramovi nisu izblijedjeli s razlogom kako bi izgledalo kako bi gospodin izgledao.

Bočni dio također može biti duži s ušicom@hayden_cassidy

Bočni dio također može biti duži s ušicom

Tko je rekao da bočni dio mora biti klasičan onaj koji poznajemo, ali evo nas s ovim duljim niti koji su svi ispravljeni za taj savršeni zavoj. Štoviše, štitnik za uši samo dodaje taj savršeni dodir i način na koji ga imate uz blago sužavanje kako biste smanjili blagu glasnoću sa strana.

Mid Fade i Deep Side Part@jelle.vissers

Burst Fade i duboki bočni dio

Ovaj vrlo jasan dio, suptilni tvrdi dio zvijezda je detalj za frizuru koja izgleda tako klasično. Raspalo izblijedjevanje kože donosi upravo pravu količinu hrskavosti za nju.

Duga regulacija@genius_ej

Duga regulacija

Još malo o frizurama inspiriranim propisima, ova ih zadržava malo duže i dodaje jednostavan, ali učinkovit prirodni bočni dio.

Nije vaš uobičajeni bočni dio@ franchybarberr

Nije vaš uobičajeni bočni dio

Bočni dijelovi mogu biti zeznuti, a ponekad i prilično dosadni. Ovaj, ne tvoj tihi. Mali pomak čini ga zabavnim, a i težak dio čini ga elegantnim. Stranice su sužene izblijedjele radi dodatnog zareza čistog izgleda.

Neki otmjeni retro retrovizor sa strane@jodytaylorhair

Neki otmjeni retro retrovizor sa strane

Sporedni dio dolazi iz retro doba, a ovaj samo čini teoriju ostvarivijom. Vrh je dug i bočno pomeran, a stranice su sužene sa strana. Sve to s tvrdo rastavljenim bočnim dijelom čini zabavu deset puta boljom.

Nekonvencionalni obojeni bočni dio@ marcovfialho

Nekonvencionalni obojeni bočni dio

Krilati dio zasigurno je hrabra izjava o stilu koju samo pravi gospodin može povući s lakoćom. Vrh je tanko razdijeljen obojenim krajevima, boja trešnjeve boje za taj pop s tim sljepoočnicom blijedi u bradu.

Retro tvrdi dio s ravnim konusom@adribarbeiro

Retro tvrdi dio s ravnim konusom

Tvrdi dijelovi samo su još jedna varijacija podreza, ali malo očitija i elegantnija. Ovdje se koristi kao bočni dio bočnih strana koji se zatim sužava radi bolje paname, dok je vrh bočno razdijeljen s tim retro dodirom.

Debela kovrčava dlaka sa bočnim dijelom@aseadoymasculino

Debela kovrčava dlaka sa bočnim dijelom

Bočni dio ima mogućnost iscrtavanja istog efekta čak i kad je suptilan poput ovog. Gornji dio je velikog volumena sa uzorkom bočne četke za oživljavanje kovrča, a stranice su blago sužene tako da izgleda kontrolirano.

Quiffed bočni dio s mješavinom brade@thebarbercole

Quiffed bočni dio s mješavinom brade

Tko ne voli različite dodatke? I quiff je ovdje jedan takav preljev na bočnom dijelu. Dio je prilično tanak sa stranama koje nisu izblijedjele za taj volumen cijelim tijelom. Brada se stapa s hramom za taj uredan uravnotežen izgled.

Chill Side Brush sa suptilnim podrezivanjem na stranamaMangostar/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Chill Side Brush sa suptilnim podrezivanjem na stranama

Bočni dio ne mora uvijek biti tako očit razdjeljak sa strane. Ponekad je to vrlo suptilna pregrada na kojoj se može razlikovati sie od vrha. Ovdje je taj suptilni izgled ključ s još jednim suptilnim elementom, a to je podrezivanje sa strana sa suženjem sa strane.

Pahuljasti slojeviti bočni dio s plavim sjenilom@kochifaraj

Pahuljasti slojeviti bočni dio s plavim sjenilom

Lako se mogu vidjeti ti uredni slojevi na vrhu s tim suptilnim, ali očitim tankim tvrdim dijelom. Ovdje se održava glasnoća jer su strane sužene, a ne izblijedjele samo kako bi brada mogla dobro obaviti svoj posao uravnotežujući lice.

Retro bočni dio sa strništem@m15brijačnica

Retro bočni dio sa strništem

Tvrdi dijelovi ne moraju uvijek biti debeli i očiti. Ponekad tanka poput ove dobro radi posao s razdjeljkom, a sužavanje sa strane za manji volumen radi posao sasvim dobro.

Bočno pometena brušena gore@figarosbarbershoplisboa

Bočno pometena brušena gore

Ovaj stil ravno daje retro hladnoću sa svojim tankim bočnim dijelom i laganim pahuljicama na vrhu. Bočne strane su izblijedjele s blagim sužavanjem kako bi se sve provjerilo. Brada je uredan balans za izgled s pripitomljenom teksturom.