30 stilskih modernih muških frizura od cipela

Moderni cipal može se odnositi na dosta različitih muških frizura. Dok cipal sam po sebi definira se dugačkom kosom po cijeloj površini, posebno sa stražnje strane, moderni cipal je kraći na vrhu i sa strane.

Na cipal se često gleda kao na zastario, neprivlačan stil, ali ako ga možete dobro nositi, onda zaista izgleda kao dio. Evo što trebate znati kako bi vam moderni cipal uspio.

Frizura od cipela s izblijedjelim stranamamuške frizure/Instagram

Vraća li se cipal?

Brzi odgovor na ovo je “Da”. Formalno sprijeda, a zabava straga se vraća.

Ovu frizuru prvi su ljuljali razni sportaši i glumci kao znak stila i ne-mainstream izgleda. Bio je to spoj sobe za sastanke s noćnim klubom zbog izgleda koji se razlikuje od vrha do straga.

Žarišne točke cipela su oni pramenovi sa stražnje strane koji pokušavaju iskočiti iz grozda čineći da izgleda kao hrpa niti po cijelom mjestu gdje je vrh uredno kratke frizure.

Neki vjeruju da će ovaj retro izgled izgledati nevjerojatno na ljudima koji imaju dužu strukturu lica jer kosa dobiva područje za širenje i nakupinu.

Suvremene primjene cipela sa izblijedjelim stranama ili brušenim vrhom zasigurno će inovirati klasični izgled pa se spremite za neke nove verzije cipela.

Što je Moderni cipal?

Moderni cipal karakteriziraju dvije stvari, dugački cipal (tj. Dugačko tijelo stražnje kose i kratka bočna dlaka) i srednji duljina prednje i gornje kose. Riječ “moderno” u ovoj frizuri jednostavno se odnosi na kraću kosu sprijeda, pa vam ostaje slobodno da je stilizirate kako god želite.

Budući da je izraz ‘moderni cipal’ toliko širok, mogli biste vidjeti da opisuje dosta različitih rezova. Sjetite se samo da je to cipal s kratkim vrhom, međutim može biti stiliziran.

Denis Makarenko/ Shutterstock.com

Kako stilizirate ovaj rez?

Moderni cipal prilično je udaljen od standardnog cipela, ali za stiliziranje je ipak više nego dovoljno. To možete učiniti kako god želite, ali evo nekoliko dobrih prijedloga za početak:

Očetkajte ga ili očešljajte na jednu stranu

Gelirajte ga prema gore i prema jednoj strani

Ako je dovoljno dugo, počešljajte ga i/ili gelirajte

Gelite ga u šiljke (iako se ovo može promatrati i kao devedesete, to je još uvijek moguće)

Iako se ti prijedlozi odnose samo na vrh, možete pokušati stilizirati sam cipal na nekoliko različitih načina. Možete ga ostaviti da padne, složiti ga u rep ili ga rasplamsati.

@mikeyyyyyyy_ / Instagram

Kako doći do modernog cipela?

Ako želite isprobati moderni cipal, za početak će vam trebati relativno duga kosa na leđima. Morat ćete imati svog frizera – ili bilo koga drugog tko će vas ošišati – ošišajte prednji i bočni dio do željene duljine.

Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Tipično, moderni cipal uključuje relativno kratke stranice (do centimetar ili dva) i nešto duže prednje i gornje strane (između jedan i tri inča).

Što se tiče leđa, možete odabrati koliko dugo ga želite zadržati. Zatim će vam vaš stilist trebati izblijediti dugu stražnju kosu u kraću gornju kosu.

Moderni cilet Davida Beckhama-3-4Foto radovi / Shutterstock.com

Beckamovo bacanje pramena na terenu

Ovaj ukusni pogled na cipal koristi neuredne temelje za stvaranje prirodnog izgleda posvuda. Iako neki cipli mogu izgledati kao dvije frizure razbijene zajedno, ovaj cipal je neprimjetno povezan sprijeda prema natrag.

Skriveni cilet Tobyja Keithas_bukley/ Shutterstock.com

Skriveni cilet Tobyja Keitha

Za suptilniji izgled, mogli biste se odlučiti za ošišaniji cipal koji ne viri previše sa strana. Ovdje country pjevač Toby Keith igra ovu vrstu skrivenog cipela.

Neuredan i valovit cipal@jodytaylorhair

Pramenovi posvuda

Bliski zaokret na ovom klasiku iz 80-ih, ovaj raščupani cipal ima pomalo ispuhan izgled koji baca pramenove po cijelom tijelu. Ovaj stil posebno dobro funkcionira s valovitom kosom.

Valoviti hram Izblijedjeli cipal@darth_fader_12

Valoviti hram Izblijedjeli cipal

Evo opuštenijeg stila koji koristi prirodnu valovitost kose za stvaranje kaskadnog cipla. Dobro izvedeno izblijedjenje hrama dodaje malo urednosti sa strana.

Neuredan pačji rep s izrezom na rubu@r.pletenica

Neuredan pačji rep s izrezom na rubu

Ovo je neobična verzija cipela koja više zahtijeva dizajnerski pristup stilu. Kosa stvara rep koji se okreće u stranu i uokviruje uho u polumjesecu.

Učinimo cipal opet sjajnim@Julije Cezar

Raspršeni obojeni cipal

Ako želite dati sve od sebe i stvoriti modnu izjavu sa svojom kosom, onda je ovaj cipel možda za vas. Odlikuje se postupno obojenim izgledom i šiljastim cipovima zbog kojih ovaj izgled definitivno privlači pažnju.

Gledate li moj cipal?@jeremywexlerhair

Cipul w/Drop Fade

Dobar način za kontrast duljine cipela je znatno skraćivanje stranica. Najbolji način za to je ekstremno nestajanje poput pada koje je ovdje prikazano.

Retro cipele s kovrčavim vrhom@glennmcgoldrick

Retro cipele s kovrčavim vrhom

Za potpuni retro izgled isprobajte ovaj ošišani cipal s kratkim, neurednim vrhom i većim “krilima” od cipela za izgled inspiriran berbom.

Odgurnuti gornji dio s uvijenim cipelom@cutsbycameron

Odgurnuti gornji dio s uvijenim cipelom

Ovaj bogato teksturirani cipal uparuje brušeni stil na vrhu sa zamršenim uvojcima na leđima. Ova kombinacija tekstura dodaje zanimljiv dodir koji nećete pronaći u mnogim frizurama.

Okomita kosa i cipal@z_ramsey

Okomita kosa i cipal

Ako želite frizuru koja kombinira današnje velike volumene s duljim stilovima od juče, možda će vam se svidjeti ovaj look koji ima petlju sprijeda koja završava kratkim cipelom.

Azijski cilet sljedeće razine@krispyfades

Azijski cilet sljedeće razine

Za one od vas s gušćom kosom, ovaj stil će vam doista omogućiti da se pokažete. Ovo je jedan od najdužih cipela na ovom popisu, pa ako zaista želite kanalizirati 1987., ovaj je za vas.

Uvijeni cipal sa suženim hramom@ jediclippertricks

Uvijeni cipal sa suženim hramom

Tražite kraći, suptilniji cipal? Pokušajte ovo. Cipal se sastoji od debelih kovrča koje samo malo vise pored uha, što kosi daje uredniji izgled.

Frizzy i Pocky azijski cilet@chadius_maximus

Frizzy i Pocky azijski cilet

Ovaj kratki i šiljasti cipal kombinira klasični šiljasti izgled s kratkim cipalom. Ono što je sjajno kod ove frizure je to što je cipal prirodni produžetak šiljastog izgleda.

Tvrdo rastavljeni srednji dio@cutsbycameron

Tvrdo rastavljeni srednji dio

Iako većina frizura uključuje jedan ili dva “dizajnerska” trenda, ovaj stil cipela uključuje četiri: dva tvrda dijela (na vrhu i sa strane), šiške s dvostrukim prirubnicama i obojene vrhove.

Plavuša se nadograđuje s Taper Fadeom@rumbarber

Plavuša se nadograđuje s Taper Fadeom

Ovaj čistač zanimljiv je pogled na cipal; umjesto da cipel bude u fokusu, on stavlja svjetlo reflektora na kratki tobogan i koristi cipal kao dodatak.

Neki burgundski prizvuk i cilet@kevinluchmun

Neki burgundski prizvuk i cilet

Ovaj privlačan stil koristi oštre srednje blijede i duge, slatke brave za stvaranje stila cipela kao nijedan drugi.

Hram s niskim izblijedjenjem, ali valoviti cipal je kralj@skillsthebarber

Puffy & Kovrčavi cipal

Evo opcije cipela koja je izvrsna za muškarce svih dobi. Sam cipal je prozračan i kovrčav, dok oštro blijeđenje dodaje neku definiciju.

Pocky Mullet sa suženim stranama@adhbrand

Pocky Mullet sa suženim stranama

Ako tražite uredan i ujednačen stil, ovaj cipal bi mogao biti vaša šalica čaja. Dlaka na vrhu i na leđima dugačka je i gusta, ali su strane izblijedjele i neprimjetno povezuju bradu i kosu.

Retro cipele s quiffom@benwardscissorhands

Retro cipele s quiffom

Za retro-meet-modern izgled, isprobajte ovaj stil koji kombinira valoviti quiff s kratkim cipelom. Ovo je izvrsna opcija ako volite cipal, ali želite nešto formalno.

Čepan do ramena@themorningaftergroomingco

Čepan do ramena

Prihvatite li rokerski stil, vjerojatno će vam se svidjeti ovaj cipal do ramena koji ima obrijane linije sa strane. Savršeno za udaranje u glavu!

Više od Buzza, manje od dugog@blackfishbry

Više od Buzza, manje od dugog

Može li biti retro od ovoga? Klasični brkovi sa izblijedjelim stranama ošamarljeni su kratkim vrhom i dugim cipalom. Vrh je očetkan ciplom, valovit je, ali grube teksture. Ukrcajte se na automobil za mišiće i to je sve što vam treba.

Ravni hram Izblijedjeli cipal@barberobengie

Ravni hram Izblijedjeli cipal

Svi znamo ravni vrh, dobrodošli ravni cipal. To je ono što se može učiniti s grubom kosom suhe teksture. Leđa su potpuno ravna sa stranama koje izblijedjevaju. Postava je oštro isklesana s vrhom koji je gurnut unatrag, ali okrznut. Može li se ovo propustiti?

Nije vaš uobičajeni cipal@havanaclub_barbers

Nije vaš uobičajeni cipal

Vau! Gdje počinjemo, prvo je Isus obrijan prorez. Rečeno je kako je hram izblijedio s bledim niskim blijeđenjem. Tekstura je polukovrčava s neurednim vezom, a izrez izblijeđen. Mullet je uvijen na kraju što dodaje dodatnu muku.

Drop Temple Faded Cullet@joshcraig.kosa

Drop Temple Faded Cullet

Bočne strane su vrlo važan dio stila i to visoko blijeđenje s izblijedjenjem hrama s polu -kapljanjem je nešto što se ne može propustiti. Osim toga, vrh je nekako sa strane pomiješan ciplom koji počinje od vrha i škripav je sve dolje.

Tanke niti@dencioaguilar

Pocky Tanki pramenovi

Je li ovo kako bi rock zvijezda trebala izgledati u početnoj fazi? Apsolutno, šiljati pramenovi po cijeloj glavi su takav stil. Osim toga, volumen je prilično dobar, a cipal je dugačak, to je izjava, ne zaboravite slojeve i hram.

Cipal ili samo dugačak pompadour?@havanaclub_barbers

Cipal ili samo dugačak pompadur?

Ispunjava li ovo uvjete za najviše hipi cipala? Najvjerojatnije da! Podrezani konus je tek početak, osebujno nisko blijeđenje djeluje tako suptilno, ali tako očito. Postrojenja su isklesana strmim padom, a cipal je voštan i prilično dobro održavan.

Ravni vrh s cipelom@barbergreg

Ravni vrh s cipelom

Ovaj dolazi ravno iz zemlje stila! Tanka četka za kosu podignuta na vrhu sa stranama koje se sužavaju i ne blijede, a cipal se iščetka. Ključ ovog stila je korištenje proizvoda za kosu i kratke strane.

Plavokosi valoviti cilet@evan_thebarber

Plavokosi valoviti cilet

Je li ovo spoj između manjeg održavanja i funkyja. Stranice su izblijedjele kako bi tetovaža iskočila. Vrh je polufrancuski usjev sa stražnjom stranom uvijenom. Tekstura je gruba, a ipak je pramen živahan. Proizvodi za suhu kosu čine čuda.

Stilizirani cipele i kapanje izblijedjeti@reyesthebarber

Stilizirani cipele i kapanje izblijedjeti

Slojevi i gurnuti unatrag obojeni pramenovi s ispadanjem sljepoočnice. Vrh je dulji od strana, a pramenovi su ravni i tanki. Korištenje načina na koji proizvodi za kosu čine razliku. Doista suptilno nisko blijeđenje jednostavno je teško propustiti.

Istaknuti cipal@jelle.vissers

Istaknuti cipal

Cipal s dužim vrhom sa suženim stranama s obojenim odsjajima, wow ovdje se toliko toga događa. Hram zvane strane sužene su, ali ne prekratke, dok je vrh značajno dug i razmetljiv. Ovo je stil za odabir ako ste nadobudna rock zvijezda ili općenito cool osoba.

Buzzy French Crop with Hard Parted Fade@ area_studio_

Buzzy French Crop with Hard Parted Fade

Može li netko ovo ne odobriti kao najslađi Mullet? Stranice su podrezane i izblijedjele, a vrh je polufrance. To nije to, cipal ima grubu i suhu teksturu sa bočno obrijanim dijelom kose. Sve to ipak nije previše blještavo, nevjerojatan posao!

Pocky Thinled Mullet with Temple Fade@poolethebarber

Pocky Thinled Mullet with Temple Fade

Brkovi s tetovažama i punky dope cipal, može li se tražiti više? Ne! Hram koji je sužen izblijedio čini da sve teži straga, a vrh mu je gotovo izrezan. Štoviše, leđa su zabačena i ležerna. Sve to uz oomph tetovaže u blizini hrama, ali ovo je pobožno!

Pompadour s cipelom za život@iamdanielwinter

Pompadour s cipelom za život

Evo stiže klasični cipal u retro stilu. Vrh je kao i uvijek elegantni pompadour sa suženim hramom, što je sasvim dovoljno da se stopi s bradom. Slijedi sam cipal koji ima kontrolirani volumen, ali je na kraju duži s kovrčom. Ne propustite oštre linije!

Pleteni cipal ili pletenice s metkom?@DTownBarbers

Pleteni cipal ili pletenice s metkom?

Pletenice s cipelom? Ovdje je sigurno ljestvica podignuta. Stranice su blago sužene i blago izblijedjele prema kraju. Pletenice idu skroz zajedno s krajem što je malo opušten što ga čini posebnim cipelom, ali ne propustite linije i izrez. Ljudi, sve je do detalja.

Kratki cipal@cutthroatsteve

Kratki cipal

Ova kratka varijacija puna je teksture sa strana, zadržavajući tradicionalni oblik cipala, ali zadržavajući duljinu.

Tanki cipal@jarredsbarbers

Tanki cipal

Cipal može biti super voluminozan ili pojednostavljen tako što će kosu ostaviti kraćom. Svi se možemo složiti da se nešto u ovom stilu savršeno stapa s najnovijim modnim trendovima.

Frizzy Top s Manly Mullet@jarredsbarbers

Frizzy Top s Manly Mullet

Ovaj cipal je dragulj na toliko razina, prvo, sužene strane izblijedjele s vrhom dugim i debelim ostavlja utisak. Zatim, hram blijedi, iako je suptilan potez dobar, zatim je sam cipal toliko dug da se to teško može primijetiti. Sve je ovo, a zatim i još jedno vrhunsko bojilo, savršeno!

Plavuša retro, ali hip -cipal@tailorfade

Plavokosa retro, a opet hip -čipka

O ovome se ima toliko toga za pričati, prvo, hram je izblijedio da bi ta tetovaža zasjala, drugo, rub čela samo podsjeća na francuski usjev s tim izbačenim vrhom, svaki put postaje sve bolji. sljedeći šiljati nasukani cipal savršeno je savršen za dati onu retro, ali hipstersku atmosferu s ovom frizurom.

Čipka s kratkim resama@joshcraig.kosa

Čipka s kratkim resama

Održavanje kraće sa strane čini ovu varijaciju cipela svježijom za nošenje od klasičnog izgleda.

Polu uvijene srednje niti@ thedeadface

Polu uvijene srednje niti

Blagi uvojci su jako cool, a posebno ako se rade na ovaj način, koji je blago ošišan, a opet kontroliran na vrhu kratkom duljinom i sužen sa strane. Hram je izblijedio što je uobičajeno kod cipala, ali ovdje ima više smisla jer uravnotežuje gust volumen na stražnjoj strani.

Podrezano potisnuto dugo dudo@gabi.barber

Podrezano potisnuto dugo dudo

Duga kosa je vrlo svestrana, ali ovo će uvijek biti cool frizura jer se stapa s vrlo retro izgledom. Blago uvijena tekstura spaja sve zajedno s gornjim dijelom. Kosa je prilično tanka što olakšava rast, ali zadržava volumen. Cipul je u ovim situacijama najbolji.

Mullet od slatkiša@nouhausalon

Mullet od slatkiša

Lagani uvojci s bojama inspiriranim slatkišima čine vrlo svijetlu i optimističnu frizuru. Štoviše, spoj boje čini ovaj mak i lijepim. A dodavanje cipala u ovom scenariju čini ga još uzbudljivijim. Crna brada od strništa čini ga uravnoteženim.

Klasičan retro retro izgled cipela@arcaicos_barberia

Klasičan retro retro izgled cipela

Klasičan muški izgled iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća donosi dodatni stil. Vrh je mješavina uvijena zajedno sa stranama koje su duže zadržane bez suženja ili blijeđenja kako bi se vratilo. Cipal je vrhunac predstave s tom dodatnom duljinom i grubom teksturom.

Elegantan ravan čipkani pompadoured@arcaicos_barberia

Elegantan ravan čipkani pompadoured

Tanka kosa je dobro napravljena, kako bi se inače mogla ljuljati ova kombinacija? Za početak, drzak pompadour na vrhu sa stražnjim stranama daje vrlo retro, ali elegantan izgled. Sve to zajedno s poravnatim cipalom na leđima čini ga vrlo džentlmenskim.

Plavuša istaknuta Tossed Mullet@mulletdragon

Plavuša istaknuta Tossed Mullet

Ovaj cipal govori o dobroj glasnoći koja se koristi za primjenu ljuskavog izgleda koji daje vrlo mali prizvuk održavanja. Štoviše, kombinacija crne i plavuše vrlo je hipsterska koja dodaje dodatni sloj panachea. A da dovršimo stvari ta strnjika dobro dođe.

Grubi cipal s brušenim quiffom@ evagoras_

Grubi cipal s brušenim quiffom

Jedva da vidimo dvije guste mrlje u jednoj frizuri, ali ovo ovdje izgleda novo i cool u isto vrijeme. Quiff na vrhu je gust, a cipal na leđima prilično uravnotežena frizura. Tanka kosa čini ovaj izgled kontroliranim jer ima i zabačen osjećaj.

Dugi vrh s kratkim cipelom@ jessecoltonhenry

Dugi vrh s kratkim cipelom

Čuli smo za gornje i kratke stranice balvana, ali dodavanje cipela sa stražnje strane svakako je gesta. Pokazuje kako se može potpuno spojiti stari i novi izgled. Štoviše, boja na vrhu odvaja ravnu kosu od šiljaste. Bočne strane su blago sužene radi održavanja glasnoće.

Gusta uvijena dobrota@ hair_bykami

Gusta uvijena dobrota

Počnimo sa svim zabavnim stvarima odozgo i sa strane. Podrezivanje je suptilno, ali pomaže razlikovati strane od vrha. Rečeno je da je gustoća kovrča pokazivači. Vrh je nešto manje debeo od stražnjeg dijela kako bi naglasio cipal.

Obrijani prorez izblijedio je u modernom hramu@transformacijski rezovi

Izblijedjeli obrijani prorez modernog hrama

Ovako izgleda moderna frizura, podrezivanje sa strane samo je pametan potez kako bi se strane razdvojile tim bezobraznim blijeđenjem. Štoviše, brijanje s prorezima čini ga trendi, a sva pažnja posvećena je uvijenim cipalima straga.

Fancy Mullet with Undercut Top@jelle.vissers

Fancy Mullet with Undercut Top

Ovaj me izgled podsjeća na one stilove iz te grupe jahača. Kosa od vrha do dna prilično je izvrsna, a vrh je zapetljan. Bočne strane podrezane su tom bojom s brkovima. Ovo je čista umjetnost i djelo detalja.

Sharky vrh s resicama s otmjenim cipelama@r.pletenica

Sharky vrh s resicama s otmjenim cipelama

Gdje početi s ovom modnom izjavom? Vrh je sav izbačen s oštrim resama. Stranice su podrezane i blijede na stranama. Cipal je ono što ga čini jako dobrim, a brkovi ga čine još boljim.

Paun Šareni cipal s tempom blijedi@jarredsbarbers

Paun Šareni cipal s Temple Fadeom

Temple Fade može se vrlo vješto učiniti vrlo umjetničkim s pramenovima obojenim u neke sjajne boje. Zlatna ružičasta boja donosi pop u stilu. Izblijedjenje hrama podržavalo je čisti izgled ovdje.

Retro vrhunski cipal@ renjworld

Retro vrhunski cipal

Cipal ne mora uvijek biti dugačak. Ovaj izgleda prilično suptilno, cipal je suptilan, a i vrh je prilično hladan. Osjećaj francuskog usjeva za njega je savršen.

Poluvijeni s sjeckanim hramom@skillsthebarber

Poluvijeni s sjeckanim hramom

Bočno brisanje dolazi u mnogim oblicima i ovo je jedan od njih. Vrh je polusavijen što povećava volumen za otprilike tako nešto. Stranice su blago sužene u slojevima za taj prikriveni izgled. Ovdje je cipal prilično suptilan što sve čini tako urednim!

Kovrčava leđa s hramom izblijedjelim cipelom@ david.fad3z

Kovrčava leđa s hramom izblijedjelim cipelom

Izblijedjenje hrama nešto je što odmah iskoči i zgrabi ladicu za pažnju. Cipal je ovdje uvijen za više pananje s gurnutom vrhom. Odbijanje je suptilno, ali daje izjavu o stilu.

Zahrđali ravni vrh i cipal Da molim@anthonythebarber916

Zahrđali ravni vrh i cipal Da molim

Flat Top je sam po sebi prilično jazz frizura, ali kad se upari s bezobraznim cipalom postaje još bolji. Ovo je spoj dvije retro frizure i ništa u vezi s tim nije suptilno, što je sasvim posebno.

Suptilni cipal s otmjenim hramom@ marcovfialho

Suptilni cipal s otmjenim hramom

Taman kad smo razmišljali o tome kako se cipal može odmašiti, ovaj uzorak s prorezima odmah nas uzbuđuje. Vrh je prilično suptilan s hladnim vrhom French Crop s trnastim vrhom.

Uredan podšišan cipal s francuskim usjevima@adribarbeiro

Uredan podšišan cipal s francuskim usjevima

Mid Fade je nešto što smo vidjeli, ali ikada čuli za mid undercut? I evo nas s hladnim cipalom koji je blago uvijen. Vrh je francuski ošišan sa prorezanom stranom.

Duge niti čine najbolji cipal@ marcovfialho

Duge niti čine najbolji cipal

Češće vrhovi s kratkom kosom čine lijep cipal, ali ovdje je sasvim drugačiji. Vrh je prilično dug jer doseže do leđa, dok su mu leđa slično produžena da tvore uvijeni cipal.

Smash That High Fade with French Crop@nick_kinsley

Smash That High Fade with French Crop

Visoki izblijedi doista daju taj zgodan izgled s tim što francuski usjev dolazi vruć. Ovdje je cipal prilično kratak, ukupne manje duljine. Sve to rečeno, kosa je prilično kratka za vrlo uspješan izgled.

Taj izblijedjeli hram s gustom bradom@dsj_oxb

Taj izblijedjeli hram s gustom bradom

Uvijek nastojimo postići ravnotežu između kose i brade. Zabava je gustoća volumena na vrhu s bradom. Blijeđenje sa strane čini ovaj izgled sveukupno urednim, dok je vrh sav nabačen s relativno kratkom duljinom.

Cipal i brkovi su par@ blackriverbarbershop

Cipal i brkovi su par

Cipal i brkovi ovdje su prilično hrabar iskaz stila. Vrh je prilično ležeran s osjećajem francuskog usjeva. Brkovi su ovdje prilično dobro uzgojeni, dok je sve ostalo prilično obrijano. Ovaj je izgled granično hipsterski.

Dapper Mullet s Mini Brush Up@evandellbespokebarber

Dapper Mullet s Mini Brush Up

Čišćenje je lice trendovskih stilova, a ovaj visoko izblijedjeli cipal jedno je od najboljih stilskih izjava. Moda to ima, što je suptilnije, to bolje izgleda. Ovaj je izgled potpuno inspiriran time, suptilan je u općenitom smislu, ali postaje samo dublji.

Zujani cipal s hramskim konusom@thebarbercole

Zujani cipal s hramskim konusom

Cipal s nekim grubim debelim pramenovima uvijek je zabavan jer ostaje na mjestu, a kad se prelije ovim debelim zujalim rezom čini sve bolesnim i proporcionalnim. Bočne strane su sužene i nisu potpuno izblijedjele kako bi imale uravnoteženo lice.

Intenzivni cipal s plavim nijansama@ sa__tc.hu

Intenzivni cipal s plavim nijansama

Ovdje nije vaš uobičajeni cipal, pogotovo kad vidimo da je vrh polufrancuski ošišan i uvijen malo. Bočne su strane samo slojevite da bi se taj volumen pojavio. Cipal je ovdje plavuša obojena hrastovom hrđavom plavušom što je sasvim jedinstven izgled.

Frizzed Short Cullet with Brushed Up top@iamdanielwinter

Frizzed Short Cullet with Brushed Up top

Cipal je ovdje prilično kratak, pogotovo jer je ostatak sveska prilično povećan. Vrh je brušen, a stranice su blago sužene, a sljepoočnica se uklapa u bradu radi uravnoteženog izgleda.

Debeli hrđavi cipele sa visokim izblijedjenjem@ gammaplusuk

Debeli hrđavi cipele sa visokim izblijedjenjem

Debeli cipli uvijek gore i ovaj doslovno izgleda kao da jest. Visoko blijeđenje sa strane s polu uvijenim gustim teksturama čini ga savršenim. Postava se pomalo sužava s oštrim kutnim blijeđenjem.

Dugokosi cipal s retro osjećajima@figarosbarbershoplisboa

Dugokosi cipal s retro osjećajima

Mullet je instant prijem za retro izgled. Duga kosa čini ga jednim jedinstvenim izgledom. Bočne opekline ovdje su produžene u dobra stara 80 -ih godina. Da ne spominjemo brkove, to je posljednji KO udarac za retro stil.

Gusti uvijeni cipal s francuskim usjevima@collinanthonyhair

Gusti uvijeni cipal s francuskim usjevima

Jedan od najomiljenijih cipela koje smo vidjeli već neko vrijeme, ali sveska ovdje krade predstavu. Kosa je tanka, ali pahuljasta je ono što je razlikuje od ostalih stilova. Francuski usjev i cipal vrlo su gusti, ali kovrče pomažu stilu.

Gusta kao Amazonska šuma@collinanthonyhair

Gusta kao Amazonska šuma

Gustoća je ta jedna riječ koja vam padne na pamet kad vidite ovaj stil. Ravnoteža kose prema bradi je prilično posebna, posebno su strane sužene. Sve to plus brada je prilično gusta i gusta za tu ravnotežu.

Leteći bočni dio s cipelom@hugolartiste

Leteći bočni dio s cipelom

Jedan od najluđih cipala koje smo vidjeli neko vrijeme s bočnim dijelom koji leti van parka. Stranice se također drže dulje gdje se guraju unatrag s nekim proizvodom, a leđa se ostavljaju da narastu.