40 Briljantni, nepovezani primjeri podrezivanja + upute

Prekinuto podrezivanje nazvano je tako jer je kosa na vrhu glave “odspojena” sa strane. To znači da prijelaz s duže kose na vrhu na kratku kosu sa strane nije postupan. Umjesto toga, postoji jasno definirana točka u kojoj duga kosa prestaje, a kratka odmah počinje.

Prekinuto podrezivanje idealno je za dečke koji žele uzbudljiv, suvremen izgled. Kombinira odvažnost pompadoura s elegancijom quiffa. To je privlačan, zabavan stil koji dobro funkcionira s hipsterskom estetikom.

Izblijedjenje kože zarezanoZasluge: Frizeri za pletenice

Kako doći do prekinute veze

Kao i uvijek, preporučujemo da frizerima prikažete slike u stilu koji želite. Evo finih točaka isključenog podrezivanja.

Prije nego što dobijete prekinuto podrezivanje, poželjet ćete dobru količinu duljine na vrhu glave. To daje nepovezan učinak, budući da će se duga kosa na vrhu oštro razlikovati od kratke sa strane. Duljina ovisi o vama, ali oko 2 inča dobro je polazište.

Tinseltown / Shutterstock.com

Bočne strane obrijane su relativno kratkim alatom za šišanje na britvici ( #2 do #4). Ako želite uredan, usko izrezan izgled, rubove izreza i bočne strane možete dotaknuti škarama #0 ili #1.

Kosu na vrhu glave uopće ne treba šišati; bolje rečeno, treba ga odbaciti unatrag. To daje oštar kontrast nepovezanoj frizuri. Što je vaša kosa duža, to će imati veći volumen i bit će viša. Duža kosa također pruža zapanjujući kontrast između vrha i strana.

Možete odabrati bilo koju vrstu dekoltea koji vam se sviđa. Blokirani izrez i konusni izrez dobro nadopunjuju prekinutu podšišanu liniju.

Također možete zatražiti malo izmijenjenu nepovezanu frizuru. U ovoj verziji donje polovice strana obrijane su britvicom #2– #4. Vaš stilist tada blijedi sa strane vaše kose tako da postupno postaje gušća sve dok ne dođe do prekida veze.

Kao što vidite, prekinuto podrezivanje može se personalizirati na nekoliko načina. To je fleksibilan stil i možete ga prilagoditi tako da odgovara vašem osobnom stilu i estetici.

Ova frizura zahtijeva redovite dorade ili odlaske u brijačnicu kako bi zadržala svoj izgled. Ako ga ne održavate, kosa će vam rasti nepravilno i pokvariti stil.

Kako stilizirati nepovezani Undercut

Odspojena podreza najbolje izgleda kad se kosa počešlja unatrag. Sušilom za kosu gurnite kosu unatrag. Možete koristiti četku ili češalj kako biste kosi dali veći volumen.

Side Swept Disconnected Undercut@barberdeano

Side Swept

Ovaj stilski naglašen stil velike glasnoće izvrstan je ako tražite modernu frizuru punu osobnosti. Posebno nam se sviđa kako kosa visi sa strane.

Odvojeni potkopani Adam LevineKathy Hutchins / Shutterstock.com

Undercut Adama Levina

Jednostavna, ali elegantna frizura Adama Levina iznenađujuće je niska za održavanje. Budući da je tako kratak, ne treba puno u načinu oblikovanja. Jednostavno ga očetkajte i spremni ste.

Pompadour s izblijedjelom kožomPompadour s izblijedjelom kožom, od @javi_thebarber_

Pompadour s izblijedjelom kožom

Evo dodatnog trendi stila koji kombinira nekoliko tehnika u jedan izgled. Visoki pompadour s mat završetkom, bočnim dijelom i izblijedjelim stranama zajedno se tvori ovaj jedinstveni stil.

Prekinuto blijeđenje kože@igorviniciusbarber

Brušeno izblijeđivanje

Ako tražite nešto oštro i moderno, razmislite o ovom brušenom stilu. Višestruke teksture na djelu čine ovu frizuru istaknutom u gomili.

Prekinuta kratka pompa s naočalama i bradomPrekinuta kratka pompa s naočalama i bradom, od @javi_thebarber_

Prekinuta kratka pompa

Kopate li pompadour? Ako je tako, uživat ćete u ovom jednostavnom zaokretu u klasičnom stilu. Stranice su kratke i tako odvojene od pompe na vrhu.

Četkajte kožu s izblijedjenjem@titan_barber

Četkajte kožu s izblijedjenjem

Blijeđenje kože nevjerojatno je svestrana tehnika. Ovdje je kosa na vrhu neuredna, a izblijedjele strane i tvrdi dio dodaju definiciju.

isključen undercut@električno brijanje

Prekinuta spojena strana

Mnoge odvojene frizure imaju bočni ili tvrdi dio. Međutim, ovo ne čini, što ga čini jednim od jedinstvenijih nepovezanih izgleda.

isključen undercut@blackfishbry

Jednostavno Undercut

Podrezivanja mogu postati moderna i napredna, ali mogu biti i jednostavna i razumna. Ovaj kratki, jednostavni potkresivanje zadržava sve klasične značajke stila.

Kutno blijeđenje s dvostrukim nepovezanim ćelavim blijeđenjemod @travisanthonyhair

Kutno blijeđenje s dvostrukim nepovezanim ćelavim blijeđenjem

Ovaj kutni, asimetrični stil odvažan je, upečatljiv izgled. Duga šiška visi s jedne strane, a ćelavo blijeđenje stavlja sav naglasak na kosu sprijeda.

Zrelo | tvrdi dio, brada by @blackfishbry@blackfishbry

Kratki tvrdi dio

Ova kratka frizura s niskim održavanjem održava sve urednim i urednim. Kosa se okreće u stranu, otkrivajući tvrdi dio i naglašavajući izblijedjele strane.

Drop Fade + Slickeck Back UndercutDrop Fade + Slickeck Back Undercut, od @ryancullenhair

Drop Fade + Slicked Back Undercut

Ovaj privlačan izgled suvremeni je klasik. Quiff velike glasnoće, nepovezane strane i suptilna linija kombiniraju se u dapper stil.

Slicked Back + Disconnected UndercutSlicked Back + Disconnected Undercut, od @javi_thebarber_

Slicked Back + Disconnected Undercut

Ovaj ujednačeni, zadovoljavajući stil rezultat je oblikovanja kose prstima kako biste stvorili ravnomjerne valove koje vidite.

MohikanacMohikanac, od @jackrobinsonpullen

Natrag Swept

Evo ekstremnije varijacije podrezane kose koja sadrži dugu kosu koja visi sa stražnje strane glave. Izvrsno za dečke koji vole dužu kosu, ali žele moderan stil.

isključen undercut@russ_thebarber

Odspojeni obrnuti lažni jastreb

Ovo je svojevrsni obrnuti lažni jastreb gdje kosa doseže vrhunac na stražnjoj strani glave. To je jedinstven pogled na nepovezan izgled koji ne viđate često.

Podrezivanje velike glasnoćePodrezivanje velike glasnoće, od @aaron_kiely_hair

Veliki volumen brušen

Ako tražite puno i puno volumena, ne tražite dalje. Ovaj stil će zahtijevati prilično dugu kosu za čupanje, ali rezultat je zapanjujući.

Povezan prstom komponirana pompa + odsječeno natragPovezan prstom komponirana pompa + odsječeno natrag, od @javi_thebarber_

Odspojen prst Češljana pompa + zarezan natrag

Evo još jednog stila postignutog draženjem kose prstima. Ovo češljanje prstima proizvodi teksturu, a također može generirati veći volumen.

Prekinuto podrezivanje s Quiffom na vrhuPrekinuto podrezivanje s Quiffom na vrhu, od @javi_thebarber_

Prekinuto podrezivanje s Quiffom na vrhu

Ovaj čisti, isključeni podrezani element ima naginjanje i uravnotežene, izblijedjele strane. Zajedno, ti elementi proizvode vrlo uredan stil.

odspojen niski fade pompadour@lianos_urban_cutz

Povezan Pompadour s niskim blijeđenjem

Još jedan pogled na bezvremenski pompadour, ovaj stil također ima nisko blijeđenje koje pomaže u odvajanju strana i vrha za maksimalnu definiciju.

Povezan Pompadour s dizajnom koseCurly Undercut, od @spukthebarber

Povezan Pompadour s dizajnom kose

Obrijani kosi postaju sve popularniji. Evo suptilnije uporabe tehnike koja nudi vizualno zanimljiv kontrapunkt zalizanoj kosi na vrhu.

Odvojene kovrčeOdvojene kovrče, autor @criztofferson

Odvojene kovrče

Muškarci s kovrčavom kosom, ovo je za vas. Ovaj stil omogućuje da se kovrče prirodno prošire prema van, ali drži strane lijepima i zategnutima.

Povezan Pompadour + dizajn kosePovezan Pompadour + dizajn kose, od @javi_thebarber_

Povezan Pompadour + dizajn kose

Zarezana leđa mogu se oblikovati na toliko načina, a činjenica da je ova pompadourirana mekim pahuljicama na vrhu čini je deset puta boljom. Bočne strane su podrezane, konus je izblijedio, ali nije uobičajen, provjerite tu drsko obrijanu liniju za taj trendovski dodir.

Odvojeni podrezani bočni dioOdvojeni podrezani bočni dio, od @javi_thebarber_

Odvojeni podrezani bočni dio

Tko kaže da srednji dio uvijek mora biti retro, provjerite ovaj s onim podrezom sa strane koji ovaj čini malim bočnim dijelom. Bočne strane su, osim toga, sužene i izblijedjele s tim mahanim obrijanim prorezom koji se dijeli na dva dijela. Vrh je sav debeo, ali gurnut bach, kome se to ne sviđa?

Stand Up Strands s Undercut Fadeom@gutierstudio

Stand Up Strands s Undercut Fadeom

Pa u početku izgleda kao rashlađena čistka, ali onda dok duboko kopate, tada dobre stvari izlaze na vidjelo. Bočne strane su podrezane, sužene sa izblijedjenjem hramova, i ne samo to, linija je sužena s primjesom izblijedjenja. Izblijedjenje sljepoočnice uklopljeno je u bradu pa izgleda vrlo zdravo.

Faux Hawk s nepovezanim High Skin FadeomSide Swept Undercut, od @conortaaffehair

Faux Hawk s nepovezanim High Skin Fadeom

Ovo nazivamo frizurom s visokim vrhom sa svim pramenovima srednje veličine. Ravna tekstura stvara prostor za oblikovanje, baš kao što je ovaj načetkan. Stranice su sužene izblijedjele s tankim brijanjem koje također može biti dio. Postava je izblijedjela što strnište pri dnu dodaje veću ravnotežu.

Zacrtano gore i natrag nepovezano Undercut + Line UpSlicked Up and Back Disconnected Undercut + Line Up, od @javi_thebarber_

Zacrtano gore i natrag nepovezano Undercut + Line Up

Ovo vrlo dobro može biti iscrtavanje, ali nije vaš drugi iscrtavanje. Bočne strane su fino izblijedjele sa bezobraznim blijeđenjem hrama. Sve to, plus gornji dio sa strane brušen, čini četkicu sasvim drugačijom. A cijela gruba tekstura posljedica je te boje koja je tamno suha i zlatna.

Razdvojena plavuša i opušteni PompadourRazdvojena plavuša i opušteni Pompadour, od @javi_thebarber_

Razdvojena plavuša i opušteni Pompadour

Slojevitost uvijek pomaže, ali čini još veća čuda ako se može upariti s drugim stilom, pa na primjer, ovdje je četkanje upareno s pompadourom, a oboje su slojeviti, a pogledajte rezultat, zar ovo nije bombon za oči ? Bočne strane pomažu vrhu s urednim sužavanjem i najnižim blijeđenjem hrama.

Wave Tube Disconnected Undercut@dannyandcobirbers

Wave Tube

Pričekaj minutu? da, dugo nisam vidjela njegovu, možda zauvijek. Stranice su podrezane i blijede pomoću škare za veličinu 1 tako da ima dovoljno duljine za osjet. Tekstura role jaja na vrhu vrlo je retro-y plus s obzirom na činjenicu da ta morska oštrica sa strane čini sve prilično trendi.

Odvojeni podrezani lažni jastreb@z_ramsey

Odvojeni Fohawk

Hajdemo pokazati ruke, tko misli da je ovo fohawk, a tko misli da je ovo nasukan čistka? Ovo je svestrana strana srednjih do blago kratkih niti s tim tvrdim dijelom koji je ujedno i bočni dio. Sve te plus strane što su undercut fade najbolja su stvar ikada.

Slicked Back Undercut@thebarbacorp

Slicked Back Undercut

Hej, to je izgled koji bi netko imao na Harley-Davidson biciklu. Čvrsta zalizana leđa gustih pramenova kose sa podrezanim bočnim stranama. Sve to plus ravnoteža koju brada donosi na stol jednostavno je savršena, pogotovo s tom tamnom bojom za kosu i zlatnom bradom, ovdje definitivno postoji stil.

Undercut Brush UpZasluge: Frizeri za pletenice

Asimetrično šišanje rubova

Kad imate ovaj svezak, bolje od njega napravite nešto veliko jer vidite da je ovo čista klasa. Vrh je dugo nasukan s kratkim podrezivanjem, nakon čega slijedi suženje nakon čega slijedi izblijedjela linija, a povrh svega, stranice su izblijedjele s gustom bradom koja uravnotežuje dno.

Podrezan s bradomPromjena pogona/Shutterstock.com

Podrezan s bradom

Odrezano unatrag, provjeri. Elegantan pompadour, ček. I spektakularan završetak, također provjerite. Bočne strane izvlače najbolje iz vrha s tim podnim suženim i podrezanim stranama. Ključ je u ravnoteži, posebno s tom suženom mješavinom sljepoočnice i vrlo gustom bradom, koje čini donje lice vrlo hladnim.

Pompadour za izbjeljivanje kože s tvrdim dijelomZasluge: Frizeri za pletenice

Pompadour za izbjeljivanje kože s tvrdim dijelom

Tvrdi dijelovi čine rez vrlo jasnim i jasnim. Vrh je bočno očetkan velikim pahuljastim pompadurom koji sjedi na vrhu. Sve to sa čistim stranama sa tankim blijeđenjem. Primijetite da izblijedjenje hrama djeluje kao mješavina brade, a zatim ta strništa imaju još više smisla.

Nepovezan Undercut

Nepovezan Undercut

Ako mislite da proizvodi nisu toliko važni, samo pogledajte ovaj i uvjerite se kako cool izgleda ovaj zalizani pompadour s tim odmakom. Sve to s podrezanim bočnim stranama čini ga savršenom frizurom. Za kraj, sa svih strana sužite stranice radi gustoće.

Undercut nije povezan s resamaIzvor

Undercut nije povezan s resama

Jeste li ikada razmišljali što se događa kad frizuru slonovskog prtljažnika okrenete na drugi način? To se događa, plus podcjenjivanje blijedi samo čini dan. Ovaj je ipak prilično strog, pogotovo što je bočno raščlanjeno bočno predobro da bi bilo istinito.

Drop Fade s afro diskonekcijomizvor

Drop Fade s afro diskonekcijom

Afro kosa je poput platna sa svim tim uvojcima i tankom teksturom toliko toga što se može učiniti i to je čista pravda za to. Čisto bočno brisanje s niskim ključnim bočnim dijelom i tankim bočnim brijanjem. Sve to plus hladna kap blijede što čini sve za jedan korak čišćim.

Puffy Undercut frizura

Puffy Undercut frizura

Puff ga čini jako zabavnim, posebno ako daje pomirljiv izgled s podrezom koji čini bočni dio prilično debelim što rezultira velikom glasnoćom. Sljedeće, je li to drsko zabačeni vrh, dok su mu stranice izblijedjele radi čišćeg izgleda.

Odspojena podrezana plava kosa obrisanaAlones/Shutterstock.com

Odspojena podrezana plava kosa obrisana

Bočni dijelovi su super, ali recite mi kada ste zadnji put ovo vidjeli? Vjerojatno nikad? Osim toga, stranice su sužene, a podrezivanje čini bočni dio tako hladnim. Zatim, tanka kosa čini svilenkastu teksturu kose toliko očitijom, možda će vam trebati neki proizvodi za kosu kako bi dugi pramenovi bili pod kontrolom.

Podrezana kovrčava duga kosaZasluge: Frizeri za pletenice

Curly Longer Hair Undercut

Undercut plus gladak fade plus vrlo dugi pramenovi s velikim uvojcima na vrhu. Sve to s istaknutom zlatnom bojom čini sve vrlo trendi i može biti formalno ako se odgurne. Najbolji dio je što je brada vrlo gusta da uravnoteži izgled i debeo, grub izgled.

Brush Up Undercut FadedIzvor

Brush Up Undercut Faded

Jeste li i vi zaprepašteni? Kao što je samo pogledaj ponovo s tim naduvanjem i to je istovremeno i bočni dio. Sve to s podrezivanjem s dodatnim sužavanjem na stranama koje mu daje vrlo čist izgled. Osim toga, deblja brada sa strništem na dnu čini je uravnoteženom.

Odspojena podrezana tanka kosaGorynvd/Shutterstock.com

Odspojena podrezana tanka kosa

Vidite li vrhunac udovice, vrhunac? Osim toga, zalizane duže niti su savršene. To plus strane su podrezane izblijedjele. To ga čini vrlo kontroliranom i robusnom frizurom. Čistiji pristup postaje bolji s tim čistim brijanjem, to se ne može nadmašiti.

Odvojeni Undercut i Ombre na francuskom usjevu@ moohammad_hamze

Odvojeni Undercut i Ombre na francuskom usjevu

Tko je rekao da je za sporedni dio potreban pravi razdjeljak? Pogledajte ovog francuskog policajca koji je bio blago razmaknut sa rubovima trupaca, a to je najsvjetskije što može dobiti. Osim toga, strane su tako čiste i sužene izblijedjele, čekajte, je li to kap koja blijedi? Da je.

Ombre Highlights i UndercutSnimanje+Star+Studio / Shutterstock.com

Ombre Highlights i Undercut

Ako je postojao pogled koji je bio lijepo zabačen, a ipak rastavljen sa strane, to je ovaj. Sve to plus samo pogledajte način na koji je bočno brušen, bočni je dio toliko suptilan da ga gotovo nema. Najbolji dio je to što brada drži sidro na donjoj strani čineći je također uravnoteženom i hrapavom.

Kutno klizanje natrag i podrezivanje@rpb_nq

Kutno klizanje unatrag i podrezivanje

Ne daje li to vrlo Tom Shelby vibracije? Pogotovo s tim zalizanim leđima, a to čak nije ni to, podrezivanje to čini tako očitim, a zbog blijeđenja izgleda drsko i čisto. Znate što, da vam bude jasnije, obrijajte bradu i bum, mogli biste izgledati kao Tom Shelby.