40 omiljenih frizura za muškarce s naočalama: Pronađite svoj savršeni stil

Kad krenete na šišanje, vjerojatno razmišljate o tome koja će frizura najbolje pristajati vašem tipu kose. Ili možda uzimate u obzir svoj oblik lica. Ako ste gospodin koji se bavi naočalama, vjerojatno ne razmišljate o tome kako će vaš kroj i okviri djelovati. Ne treba ni govoriti da su neke frizure za muškarce s naočalama primjerenije.

Ali razmislite: ako nosite naočale da vidite, one su vam stalno na licu. Oni su žarište vašeg lica i igraju ogromnu ulogu u vašem svakodnevnom životu. Zašto ne biste dobili sjajnu frizuru koja nadopunjuje vaše naočale?

Jake Owen naočale za dugu kosus_bukley / Shutterstock.com

Iako su naočale izvor mnogih poruga u osnovnoj školi (zloglasna “četiri oka”), one su danas središnje mjesto u suvremenom stilu. A s toliko dostupnih vrsta naočala, one su vlastiti modni dodatak. Nakon što odaberete okvire koji odgovaraju vašoj osobnosti, sve što vam treba je izvrsna odjeća i zvjezdana frizura. Srećom po vas, mi vam možemo pomoći pronaći zvjezdanu frizuru!

Prikupili smo opsežan popis frizura za muškarce s naočalama koje će vam pomoći da odaberete stil koji vam odgovara. A budući da svatko ima naočale svih veličina i oblika, to smo uzeli u obzir pa ovdje ima za svakoga ponešto.

Šišanje posade Johna Goodmanas_bukley / Shutterstock.com

Kraće frizure za manje naočale

Ako imate manje naočale, htjet ćete se držati rezova kraće do srednje duljine. Dulji stilovi mogu učiniti vašu glavu i lice neuravnoteženima, ostavljajući vam ono što bi potencijalno moglo biti modna mana.

Prekinuto podrezivanje s Quiffom na vrhuPrekinuto podrezivanje s Quiffom na vrhu, od @javi_thebarber_

Undercut

Undercut je jedna frizura koja odbija izaći iz središta pozornosti. To je također jedno od najboljih frizura za muškarce s naočalama. Ako imate manje naočale, podrezivanje će kratkom rezu dodati malo simetrije vašoj glavi. A ako želite neki kontrast, uvijek možete zadržati strane kratkim i na vrhu dodati duljinu za živahnu varijaciju. Undercut će lijepo izbalansirati vaše manje čaše i dati vam sveobuhvatan klasičan izgled.

Srednja frizura Zaca EfronaJoe Seer / Shutterstock.com

Ivy league

Ako volite ublažen stil koji je odličan za školu, posao ili druge svečane prilike, Ivy League možda je pravi izbor za vas. To je u biti duža verzija posade, a omiljeni su je momci diljem svijeta. Ako ste sportaš koji nosi naočale ili uživate u frizuri s niskim održavanjem, Ivy League dobro će funkcionirati s vašim naočalama. Kao bonus, zahtijeva minimalno oblikovanje, pa nećete morati vječno provesti pred ogledalom da biste dobili fantastičan izgled.

Frizura sa bočnim dijelom Brad Pitts_bukley / Shutterstock.com

Bočni dio

Bočni dio je još jedna go-to frizura koju gotovo uvijek preporučujemo. Naravno, to je jedna od najboljih frizura za muškarce s naočalama. Kraći bočni dio lijepo će se spojiti s manjim čašama. Kombinirajte je s izblijedjelom bočnom bojom i imat ćete dobro izbalansiran izgled koji je super trendi. (Bonus savjet: Dodajte izblijedjelu kožu većini rezova na ovom popisu i imat ćete fantastičan stil!)

šišanje za muškarce s naočalama@blackfishbry

Slicked Back

Ako imate naočale koje padaju na srednja ili velika područja spektra, imat ćete nešto više mogućnosti. Manje naočale lako se mogu nadjačati duljom kosom, ali veće naočale tome ne postaju žrtva. Imajte na umu da će super kratka kosa (govorimo o br. 1 po cijeloj glavi) donekle izbalansirati vašu glavu.

pompadeur-sugarskulls@sugarskulls

Ružičasta boja

Ako imate čaše srednje do velike veličine, pompadour je fantastična frizura za vas. Zamah pompe prema gore privući će vaše oči s naočala prema kosi. To je ubojita kombinacija, i iako zahtijeva malo stila, krajnji rezultat je klasičan, retro izgled za koji jamčimo da će vam se svidjeti.

Frizura s četkanom Quiff frizurom Viorel Sima/Shutterstock.com

Quiff

Još jedna vertikalno nadahnuta frizura, quiff će biti jedan od zaštitnih znakova frizure 2019. i jedno je od naših omiljenih frizura za muškarce s naočalama. Možete dodati malo teksture svom quiffu i dobiti ozbiljan volumen, ili ga možete malo začešljati kako biste dobili umjetnički pompadour izgled. To je zabavan, svestran stil koji odlično pristaje uz veći par naočala.

Pletena muška zemička s podrezanom maticom@_karco

Muška punđa

Dok se duža kosa i male naočale mogu međusobno uravnotežiti, duga kosa i velike naočale odlična su kombinacija. Ako ste razmišljali o ljuljanju muške punđe 2019. zajedno sa svojim okvirima, učinite to! Dajemo vam službeni palac gore. Prednost muške punđe je što kosu možete nositi dugu i raspuštenu ili kraću i svezanu. Obje će se lijepo upariti sa srednjim do velikim čašama.

zalizane natrag podrezane naočale

Zarezano podrezivanje s okruglim naočalama

Ovo je još jedan stil koji vraća kosu za bezvremenski izgled. Odrezane strane i visoki kontrast pomažu da se naočale i kosa istaknu. Uparite ga s izblijedjenjem kože za super suvremeni zaokret u ovom stilu.

Budući da okrugle naočale prirodno odražavaju ovalniji oblik vaših očiju, želite izbjeći svaku frizuru koja vam previše zaklanja lice. Ako imate okrugle naočale, preporučujemo da se klonite frizura s resama.

Zachary Quinto češljani stražnji dioSam Aronov / Shutterstock.com

Češalj više

Kao i pompadour i quiff, češalj vam uklanja kosu s lica i stavlja je na istaknuto mjesto na vrhu glave. To će vam pomoći stvoriti lijep vizualni kontrast i držati kosu i naočale odvojenim žarišnim točkama umjesto da se stapaju u jednu.

šišanje-za-muškarce-s-naočalama-patty_cuts@patty_cuts

Line Up + četvrtaste naočale

S četvrtastim naočalama možete skinuti puno volumena u kosi. Ako želite, možete odabrati i šišanje s resama, ali ako želite, odlučite se za glatko obrijano lice. Ako imate bradu i šiške, oni će se međusobno natjecati, zatamnjujući vam pritom lice.

Odmaknuta leđa gospodosanneberg/shutterstock.com

Očetkati

Četka za kosu jedna je od privlačnijih frizura za muškarce s naočalama. Možete ga umanjiti radi suptilnijeg izgleda ili ga zadirkivati ​​dok gotovo ne dođe na područje raspucane frizure.

Slicked Back Disconnected Undercut Jakub Zak/ Shutterstock.com

Nepovezan Undercut

Kao i mnogi drugi rezovi na ovom popisu, prekinuto podrezivanje dodat će volumen vašoj kosi i pružiti kontrast. To je još jedna avanturistička frizura, pogotovo ako tražite teži dio. Međutim, možete ga učiniti svestranijim ako imate manje kose na vrhu i sa strana koje su ošišane sa srednjom mašinom za šišanje poput #4.

Opuštena glatka leđa i brada za muškarce s naočalama_@filippomelloni

Opušteno glatko leđa i brada

Ova frizura sugerira sofisticiranost sa zabavnim zavojem.

Najbolje djeluje na gustu kosu i oblikovanje ne može biti jednostavnije, samo dodajte malo gela u ruku i počnite s oblikovanjem. Ako vašoj kosi i dalje treba više proizvoda, preporučujemo da ovaj izgled završite lakom za kosu kako biste zadržali osjećaj bezbrižnosti.

Frizura Ivy League Roberta Downeya s naočalamaJaguar PS / Shutterstock.com

Downeyjev klasični vrh sa kratkom bočnom četkom

Ovaj klasični izgled izvrstan je jer ne treba vremena da se brave postave na svoje mjesto. Stranice su kratke, tako da nema problema, a vrh se lako začešlja s nekoliko poteza.

Bočni valoviti vrh s izblijedjelim stranama@ryan_davieshall

Bočni valoviti vrh s izblijedjelim stranama

Dok zatamnjene crvene osmerokutne naočale privlače oči iz svih kutova, neuredan, ali elegantan valoviti vrh dobro pristaje izblijedjelim stranama.

Obojeni slojevi sa suženim stranama@giuse_laguardia

Obojeni slojevi sa suženim stranama

Za čovjeka koji zaista oduzima vrijeme u ogledalu, obojeni slojevi izgledaju nevjerojatno. Prljava plavuša jako dobro pristaje prirodnim svijetlosmeđim bojama njegove kose, a šipka za obrve na vrhu kružnih naočala hrabar je odabir.

Fino izblijedjele strane s obojenim rubom@mintbarbershop

Fino izblijedjele strane s obojenim rubom

Ovdje je poremećaj u redu s izblijedjenjem kože i obojenim rubom. Ovo je rez za buđenje i izlaz iz vrata, a izgleda i privlačno s okvirima u Lennonovom stilu.

Quiff s Mid Fadeom i Tacheom@juanmapeluka

Quiff s Mid Fadeom i ‘Stacheom

Quiff je i dalje blistav nakon svih ovih godina. Nevjerojatno je što malo vode, voska i sušila za kosu mogu učiniti da promijene izgled osobe. Brkovi, mala kozja bradica i studiozne naočale potpuno donose izgled.

Undercut Brush Up with Subtle Temple Fade@peteyrock_thebrijač

Undercut Brush Up with Subtle Temple Fade

Kad vam je potrebna promjena s duge kose, podrezana četka je dobar način da izgledate potpuno novo. Suptilno prerežite stranice prema dolje, ali ostavite nekoliko centimetara na vrhu i očetkajte ga. Dodajte neke zrcalne nijanse s trakom za obrve za maksimalni učinak.

Kratki kovrčavi jastreb s postavom@rockstarsbarberscradleyheathr

Kratki i kovrčavi lažni jastreb

Dok je David Beckham popularizirao fauxhawka početkom 2000 -ih, on se vraća kako se približavamo 2020. Ovo je sjajan način za one s kovrčama da izgledaju potpuno drugačije nego što su ikada prije imali. Debeli okviri za naočale i lagano strnjište zaokružuju ovaj uzbudljiv izgled.

Šiljasti kist sa suženim stranama@we_married_hair

Šiljasta tekstura s Burst Fadeom

Dugi šiljasti izgled se vratio i na ovom snimku kombiniran je s najtoplijim izgledom 2019. godine, rafalnim blijeđenjem. Blijedeći općenito na sljepoočnicama ili oko uha, rafalno blijeđenje dobiva ljubav od košarkaša i repera diljem svijeta. Zaokružuje izgled par Ray-Banova koji se vraćaju.

Obrezivanje zdjele s teksturom s podrezivanjem@poolethebarber

Obrezivanje zdjele s teksturom s podrezivanjem

Rezanje zdjele prešlo je dug put otkad vaš otac nije želio platiti frizuru pa vam je bacio najbliži spremnik na glavu. U današnje vrijeme teksturirani izgled plus podrezivanje i mačje naočale čine milenijski izgled Beatlea.

Tekstura s resama s izblijedjenjem kože@r.pletenica

Tekstura s resama s izblijedjenjem kože

Nekad je neuredno radi nereda, a ponekad zbog mode zbog nereda. Ovo je ovo drugo s rubovima koji je savršeno neuredan i par zdepastih čaša kao trešnja na vrhu.

Raščešljana valovita kosa s naočalama@poolethebarber

Četkano valovito

Većina muškaraca voli ustati i otići ujutro. Ako želite onaj brušeni valoviti izgled (s nekim velikim predimenzioniranim naočalama), morate postaviti budilicu malo ranije i provesti neko vrijeme u ogledalu.

Slicked Back with Drop Fade@barber_djirlauw

Slicked Back with Drop Fade

Suhi, zalizani izgled izgleda grubo kao da vjetar satima puše kroz kosu. S kapanjem, pomno podšišanom bradom i nekim zapanjujućim nijansama, ovo je izgled za vani.

Kraće strane s ispuštanjem podreza@ jediclippertricks

Kraće strane s ispuštanjem podreza

Izvrsno za spoj ili čak maštovitu noć u gradu, ovaj ušuškani vrh s kratkim stranama i podrezanom kapljicom oličenje je moderne hipstersternosti. Nespretne osmougaone nijanse to potvrđuju.

Neuredan vrh s Taper Fadeom@ninothenice

Neuredan vrh s Taper Fadeom

Kako ljeto puše u jesen, kratka kosa na vrhu postaje malo duža. Ova verzija neurednog vrha dodaje liniju ili dvije sa strane u suženju, što se savršeno podudara s klasičnim Ray-Bansima.

Francuski usjevi sa suženim blijedom sa naočalama@r.pletenica

Francuski usjevi s podrezom

DJ Snake možda vodi ljestvice sa svojom glazbom, ali njegova frizura također izaziva valove po cijeloj Francuskoj. Francuski usjev s podrezom savršen je za dan na nogometnom igralištu ili dan za glazbu. Žute leće u kružnim okvirima pomažu mu da se istakne u gomili.

Ravna češljana kosa@hairbymikebernstein

Azijski šiljak i sužene strane

Mnogi Azijci provode vrijeme u vojsci, a nakon toga drže do znanja. Ovaj osnovni šiljak s blagim blijeđenjem.

Konusni izblijedjeli Pompadour s naočalama@z_ramsey

Pompadour s Taper Fadeom

Pompadour je bezvremenski i čini se da svaka generacija to uspijeva. Ovaj kroj s usporenim sužavanjem vrlo se dobro uklapa s naočalama s vrhom.

Obojeni bočni dio@skillsthebarber

Obojeni bočni dio

Ako vam torba izgleda kao profesor prve godine, obojeni bočni dio je za vas. Korijeni se pokazuju, a naočale pametnije od vas definitivno će držati učenike na nogama.

Valoviti vrh Undercut@cartersupplyco

Valoviti vrh Undercut

Za one koji se ne boje da će im valovita kosa biti sve veća, valoviti vrh podrezan. Stranice su lijepo obrezane, dok se vrh neprestano brusi gore -gore i gore. Savršeno za retro-cool Ray-Bans.

High Fade za Blonge Guys@braidbarbers

Podrezana valovita tekstura

Čini se da je guranje stvari naprijed put kojim se ovdje može ići, a njegove plavokose brave razbarušene na savršen način. Blijeđenje kože vrlo je čvrsto, što komplimentira životinjski uzorak na okvirima.

Srednje razdijeljene niti@we_married_hair

Srednje razdijeljene niti

Razdvajanje kose po sredini nekada je bilo štrebersko, ali ne više. Ovo moderno ažuriranje klasičnog izgleda pokazuje da srednji dio može biti seksi i hladan ako je stiliziran na pravi način. Okrugli Ray-Bans uvlače gledatelja u lice.

Mid Fade s teksturiranim francuskim usjevima@did_by_kid

Mid Fade s teksturiranim francuskim usjevima

Francuski usjev je poput otmjenog Cezara, ali ovdje teksturirani rez kosi dodaje mnogo dubine. Srednje blijeđenje drži sve zajedno, dok otmjene nijanse dodaju izgled old school hip-hopa.

Undercut konus sa valovitim vrhom@ jessro_abq

Undercut konus sa valovitim vrhom

Koliko velika kosa može narasti, ovisi samo o mašti. Valovi na vrhu ovdje izgledaju kao da dolazi iz vožnje u kabriolet sportskom automobilu, što je upravo poanta. Podrezani konus čisti stranice i čini mjesto za njegove sunčane oči.

Klasična tanka kosa okrenuta sa strane@hairsoda

Klasična tanka kosa okrenuta sa strane

Da su pedesete godine prošlog stoljeća imale sve proizvode za kosu koje sada imamo, svi bi njihovi modeli izgledali čisto i sjajno sa bočnim dijelom i debelim stranama. Kako znamo da je 2019. Ovaj klasični izgled poboljšavaju manje moderne sunčane naočale i divlji otisak na okviru.

Sloed Pompadour s niskim blijeđenjem@juanmapeluka

Sloed Pompadour s niskim blijeđenjem

Ponekad se svi lakovi za kosu, gel i vosak savršeno spoje. To je ovdje slučaj jer su stranice niske, ali pompadour je visoko do neba i stiliziran je baš kako treba. Metalni okviri na čašama vraćaju pogled na Zemlju.

Konusno blijeđenje s valovitim vrhom@lopezcuts

Konusno blijeđenje s valovitim vrhom

Vrh je ovdje valovit i izgleda ekstra stilski s blagim bočnim dijelom. Konusno blijeđenje i dodatna pažnja hramu i bradi ovdje izgledaju jazzy. Polu-okviri Cubmastera također su na mjestu.

Četkajte Fringe

Četkajte Fringe

Poput nekoga tko nije vidio brijača mnogo mjeseci, šiška na rubu prikazuje čovjeka koji je izuzetno zaposlen. Ovaj izgled je suprotan vrhu kropa i izblijedjenju kože, pa pokazuje malo klase i elegancije. Debeli okviri dodaju moderan zaokret.

Čovjek punđa s naočalama@ goodmunning

Pepeljasta Man Bun sa Undercut

Muška punđa i dalje drži na popularnosti zbog svoje stvarne korisnosti. Posao sive boje ovdje izgleda vrlo suvremeno, a okrugle čaše odgovaraju njegovim crtama lica.

Naočale za frizuru sa bočnim dijelom

Klasično obrezivanje bočnih dijelova

Za muškarca sa svime bočni dio izgleda savršeno. Ovdje okrugli okviri naočala savršeno ističu njegove snažne crte lica.

Side Swept Undercut Wet

Wet Side Swept Undercut Look

Održavanje vlažne kose ili barem pojava vlažnosti izgled je vrlo sličan Jersey-Shoreu. Izgleda da je gel upravo stavljen na vrh s vrlo prepoznatljivim bočnim dijelom. Izblijedjele i zrcalne nijanse zadržavaju izgled previše sirastim.

Zašiljene naočale za frizuru

Volumized Slicked Back

Ponekad je jednostavno jednostavno. Češljanje ili češljanje kose nakon stavljanja nekog proizvoda čini lak način držanja kose na mjestu. Okrugli okviri dobro mu stoje na licu u obliku srca.

Četkajte Fade Bradu i NijanseZasluge: Frizeri za pletenice

Izblijedjeli Četka s bradom i nijansama

Ako želite izgledati kao da posjedujete kombi vozilo, ovo je pravi izbor za vas. Kratka četka na vrhu s izblijedjelim stranama u bradu čini izgled starinskim. Dodajte čaše za klizače/surfere za dodatno štipanje.

Francuski usjev s naočalama

Francuski usjev s naočalama

Kažu da su oči prozor duše, ali ovaj francuski usjev s kružnim naočalama izgleda zaista duboko u egu.

Srednje kožna blijeda tekstura usjevaizvor

Srednje kožna blijeda tekstura usjeva

Usjev s teksturom ovih je dana posvuda s mlađom generacijom. Blijeđenje kože daje oblik, a premale Browline naočale ovdje zaista rade.

Elegantne naočale i brada sa straneizvor

Elegantne naočale i brada sa strane

Ništa ne govori o zabavnom ujaku poput podšišane brade sa kosom postrance. Znanstvene naočale pokazuju da je u redu ostaviti dijete sa sobom na nekoliko sati.

Kutni stil sa rubnim rubom sa straneizvor

Kutni stil sa rubnim rubom

Imati bočni dio, ali i nemati bočni dio ovdje izgleda jako dobro. Vrh je dugačak, dok strana nije bila odrezana neko vrijeme. Kutne naočale prilagođene su njegovim visokim jagodicama.

Wild Brush Up Fade i naočaleizvor

Wild Brush Up Fade i naočale

Evo divljih! Čišćenje izgleda kao da bi moglo trajati zauvijek prije nego što se vrati. Blijeđenje kože je zategnuto, a kružne naočale Annie Hall upravo su sada.

Dječačka frizura s ravnom kosom s naočalamaAlones/Shutterstock.com

Usitnjene šiške sa strane

Ne možemo dopustiti da se ljudi s kovrčama ili četkama dobro zabave. Ljudi ravne kose također su bučni i elegantni. Ogromni okviri Sally Jessy Raphael dodaju lagani dodir inače ozbiljnom izgledu.

Duža pometena quiff frizura za dječakaAlones/Shutterstock.com

Dugo pomenuti quiff

Dok se mnogi dječaci tijekom ljeta odlučuju za kratku kosu, pramenovi postaju duži kad vrijeme postane svežije. Ovaj duži pomenuti quiff savršen je za jesen, a nijanse pokazuju kombinaciju umjetnika i šaljivdžije.

Frizzy frizura s naočalamas_bukley/Shutterstock.com

Frizzy frizura s naočalama

Neuredna šiška koja je nemarno prebačena na vrh naočala idealna je za “izgled iz kreveta”. Uparite ga s razbarušenim stilom i sve je spremno. Naočale su ovdje potcijenjene jer kosa govori sve.

Bočno pometen neuredan stil, ali elegantan s naočalamas_bukley/Shutterstock.com

Bočno pometen neuredan stil, ali elegantan s naočalama

Neuredan izgled uvijek je prisutan. Prolazi prstima kroz kosu ili izlazi kroz vrata, ali radi. Pogotovo ovdje sa sjenom u pet sati i debelim modernim okvirima.

Classic Cut LA StyleZasluge: Frizeri za pletenice

Classic Cut LA Style

Los Angeles dom je nekih od najmodernijih ljudi na svijetu. Ovdje klasični LA rez znači kratke strane i pomeren unatrag za surferski izgled. Jasni okviri na sunčanicama mrtvi su dar LA -a.

Muške gornje i kratke frizure velikog volumenaZadivljujući mikael/shutterstock.com

Teksturirani vrh i klasični konus

Nije lako razmišljati o novom rezu. S vrhom velike glasnoće i suženim stranama stvari postaju jasne. Naočale čine da izgleda kao da radi kao kreativac.

Odmaknuta leđa gospodosanneberg/shutterstock.com

Poslovni usjev

Izgled Wall Streeta iz osamdesetih još uvijek je prisutan. Češljanje kose unatrag i zadržavanje dugih strana pokazuje nekima bogatstvo. Metalni okviri donose izgled devedesetih, a još uvijek su cool.

Frizura za surfere s kraćom vrpcomDean-Drobot/shutterstock.com

Curly Surfer’s Flow

Surferi rade ono što žele kad to žele. S kratkim, kovrčavim stilom, ovaj momak jaše na valu kamo god želi. Nijanse su također tipični za surfanje.

Mokra ikona frizure surferasergey-causelove/shutterstock.com

Mokri srednji usjev

Mokra kosa automatski znači plažu ili bazen. S mokrim pogledom ovdje, ovaj surfer pokazuje da se bavi samo budućnošću i da ne brine o problemima iz prošlosti. Plavo-nijansirane nijanse savršeno pristaju uz izgled upravo sišlih valova.

Swept Fringe Medium HairMyvisuals/shutterstock.com

Swept Fringe Medium Hair

Ležerno i udobno naziv je igre za ovu frizuru. Vrh je dug, ali pomeren u stranu, dok su stranice relativno kratke. Ogromne sunčane naočale savršene su za sunčan dan.

Undercut Surferska frizuraDiana-Indiana/shutterstock.com

Undercut Surferska frizura

Dok gledaju u vodu, surferi moraju smisliti način kako postati jedno s prirodom. Ovo otklanjanje prkosi izgledima prirode i ide sve do neba, gotovo nalik na sam val. Premale Browline nijanse pokazuju dubok proces razmišljanja.

Lagana frizura sa spoljašnje strane sa quiff straneAJR_photo/shutterstock.com

Bočni pomenuti kratki ton

Ovaj je izgled savršen za neobavezni petak u uredu i poslije pića. Blagi bočni trbuh prilično je mali zbog kratke kose, ali za nekoliko tjedana mogao bi biti veliki češalj. Drveni okviri dodaju malo radosti.

Gerard Butler Naočale s teksturom neurednos_bukley / Shutterstock.com

Gerard Butler Naočale s teksturom neuredno

Dok je bio ratnik, špijun i fantom, između ostalog, Gerald Butler uvijek izgleda dobro. Sa elegantnim neurednim do i avijatičarskim nijansama, Butler je spreman za crveni tepih.

High Skin Fade Undercut@virogas.brijač

High Skin Fade Undercut

Posljednjih nekoliko godina bile su godine izblijedjele kože. Svi ih dobiju kad odu kod brijača i svi izgledaju svježi do smrti. Ovaj raščupani top dobro se slaže s izblijedjelim i velikim Lennon čašama.

Srednji dio ili sužene strane ili obojeAlones/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Srednji dio ili sužene strane ili oboje

Ova kontrola pramenova čisto je umjetnički oblik. Suptilni srednji dio prilično je jedinstven i ne viđamo se tako često. Bočna četka ipak je hladan dodir do vrha sa suženim stranama. Samo bacanje na vrh ono je što ovu neformalnu čini još drskom.

Kratki bočni brušeni vrh s izblijedjelim stranama kožeAmir Bajrić/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Kratki bočni brušeni vrh s izblijedjelim stranama kože

Ravnoteža je ono čemu težimo u dobroj frizuri i to je upravo ono što je ovdje postignuto. Brada i kosa se međusobno nadopunjuju, posebno jer je kosa izblijedjela sa strane i blago češljana bez vrha.

Uredan bočni dio s grubom kosom@thebarbercole@thebarbercole

Uredan bočni dio s grubom kosom

Top sušenim fenom uvijek će vam dati grubu teksturu. Bočni dio ovdje čini sve dobro organiziranim s urednim srednjim blijeđenjem zbog čega stranice izgledaju kontrolirano. Brada ovdje prilično dobro uravnotežuje lice s tim izrazom strništa.

Napuhani quiff s niskim izblijedjelim stranama@hair_bello

Napuhani quiff s niskim izblijedjelim stranama

Bočno razdijeljeni quiff prilično je otmjen, a sužene strane čine ga urednim. Nisko izblijedjivanje čini ga urednim, a vrh je bočno brušen quiff čini uredan izgled, posebno kada je taj volumen uravnotežen s bradom.

Jednostavna izblijedjela stakla sa bočnom četkom@collinanthonyhair

Jednostavna izblijedjela stakla sa bočnom četkom

Vrlo uredan i jednostavan pristup gdje su strane sužene izblijedjele, a vrh je razmjerno kratak s nekom bočnom četkom kako bi mu se dodao mali faktor stila. Čisto brijanje nevjerojatan je dodir lica.