50 elegantnih frizura sa suženim kosom: za muškarce s čistim krojem

Šišanje s tape fadeom jedan je od najprepoznatljivijih, kultnih stilova u svijetu kose. Ostao je toliko dugo zbog bezvremenskog izgleda, čistog stila i svestranog izgleda. Izvrstan je za ležerne i formalne situacije, pa bez obzira radite li u uredu ili kod kuće, lijepo će vam odgovarati.

@jeremywexlerhair / Instagram

Što je to taper fade frizura?

Šišanje s konusnim blijeđenjem održava kosu dugo na vrhu dok je sužava sa strane i natrag. Kosa postaje sve kraća dok se spušta niz glavu sve dok se ne stopi s kožom. Ovo postupno blijeđenje izgleda oštro i uredno, bez neurednih ili neuglednih rubova ili grubih mrlja.

Šišanje sa suženim kosom izvrsna je frizura s niskim održavanjem koja ne zahtijeva puno stila ili održavanja. Također je izvrsno za eksperimentiranje; možete ga izmijeniti kako bi odgovarao vašem osobnom stilu.

Što mi treba za šišanje s tankim šišanjem?

Šišanje s tape fadeom nije osobito dugačak stil. Bilo gdje od 2 do 4+ inča kose će raditi. Međutim, što je vaša kosa dulja, to će izgledati manje uredno, pa je 2 do 4 inča dobar raspon za ciljanje.

Budući da je taper fade kraći stil koji se postupno skraćuje, morat ćete odlučiti je li to pravi rez za vas. Na primjer, ako imate ožiljak na glavi koji ne želite prikazati, frizura sa suženim blijeđenjem mogla bi to otkriti. Pogledajte kako rez izgleda na priloženim slikama, a odatle možete odrediti hoće li to biti dobar stil za vas.

@hudson.hair / Instagram

Kako se ošišati

Standardno sužavanje suženjem slično je klasičnoj šišanju sa konusom. Kosa je najduža na vrhu i blijedi niz leđa i sa strane. Možete odrediti koliko postupno želite da se sužavanje vrši. U našem vodiču za klasičnu suženu frizuru postoje neke dodatne informacije u kojima objašnjavamo kako dubinski ošišati kosu.

@javthebarber / Instagram

Kako stilizirati frizuru s tankim blijedom kosom

Ovisno o tome s kojom varijacijom frizure sa konusnim blijeđenjem idete. Za intenzivnije stilove, poput mohawka, trebat će vam gel za čvrsto držanje. Za lakši stil, poput standardnog sužavanja konusa, imate mogućnost da ga uopće ne stilizirate. Na kraju, sve ovisi o vama i stilu koji odaberete.

Postoje i brojne varijacije standardne frizure sa konusom. Bez obzira na vrstu kose, oblik lica ili osobni stil, ovdje biste trebali pronaći nešto što će vam se svidjeti.

Ako još uvijek dvoumite je li ovaj rez za vas, provjerite sljedeće opcije u nastavku:

High Fade FohawkHigh Fade Fohawk, Faded Mohawk + Hair Design + V-Shape, autor @z_ramsey

Faux Hawk

Ovo je standardno sužavanje sa stražnje i bočne strane. Međutim, kosa na vrhu glave bit će ostavljena mnogo dulje po dužini pa se može oblikovati poput fohawka.

High Taper Fade

High Taper Fade

Ako kosa izblijedi s kožom na 2 inča (maksimalno) od vrha kose, ova frizura se može nazvati frizurom s visokim konusom.

Low Fade PompadourLow Fade Pompadour, autor @natanaelsilvatrp

Low Taper Fade + Pompadour

S ovom vrstom šišanja, izblijedjela duljina s vrha kose raste s 2 inča. Dlake će izblijedjeti samo jedan centimetar iznad normalne linije kose za korisnika.

Afro high top sa izblijedjenjem@z_ramsey

Afro Taper Fade

Ovaj stil obično je uobičajen kod crnaca. Afro taper fade stil posebno su dobri crni muškarci s kovrčavom ili naboranom kosom. Kovrče su oblikovane na vrhu, a kosa sa strane i sa stražnje strane blijedi.

počešljati@blackfishbry

Češalj više

Kosa na vrhu izrasta, a zatim se češlja na način sa strane ili na zalizani način. Ovu frizuru često usvajaju ćelavi ili ćelavi muškarci kako bi smanjili istaknutost svoje ćelavosti. Međutim, mnogi mlađi dečki uparuju stil bočnih dijelova s ​​blijeđenjem u suvremenom stavu na češlju kao što je prikazano gore.

Cezar Taper Fade@kevinluchmun

Caesar Fade

Jedna od najboljih vrsta blijeđenja za crne muškarce je Caesar fade. Kosa na vrhu je ošišana nešto duže i obično se pomeri sprijeda umjesto da se razdjeli sa strane. Kratke šiške mogu se češljati sa strane. Kosa se može oblikovati gelom za kosu ili voskom za učvršćivanje.

Visoka i uska frizura

Visoko i zategnuto

Visoko i čvrsto blijeđenje obično se vidi kod vojnika. Ovaj stil zahtijeva brijanje većeg dijela strana, kao i stražnjeg dijela glave. Zujana kosa ostaje na vrhu.

Bald Fade

Bald Fade

Ćelavost nestaje za one koji su ćelavi ili gotovo ćelavi. Sličan je vojničkom brujanju, ali je blijeđenje kraće. ide sa strana do vrha glave, gdje je blijeđenje najveće.

Precision Faux Hawk@z_ramsey

Faux Hawk

Ovdje je dano šiljato blijeđenje. Duga kosa na vrhu je šiljasta prema gore. Ovo nije toliko dramatično kao mohawk, pa bolje odgovara širem rasponu situacija.

High Top Fade Hard Partedizvor

High Top Fade

Visoki vrh popularan je među mladićima s kovrčavom ili afro teksturom kose. U ovom stilu kosa sa strane i sa stražnje strane je kratko ošišana. Zatim su sužene prema gore kako bi se postigao visoki izgled. Općenito, konus počinje u razini ušiju, a vrh može biti od 2 do 5 inča, ovisno o teksturi kose i zahtjevima kupaca.

Drop Curl Fadeizvor

Curly Taper Fade

Ovaj moderan kroj radi sa svakim stilom, od popa do eura do modernog užitka. Prilično je prikladno za muškarce koji imaju kovrčavu kosu. Muškarci s takvom kosom mogu provjeriti slike ove frizure kako bi vidjeli da li im odgovara.

Temp Fade by Vino

Hram Taper Fade

Uobičajeno viđeno kod muškaraca svih dobi, suženje hrama je klasična frizura, također poznata i kao sužavanje, suzenje hrama ili tempiranje. Promjenom ili podešavanjem duljine oštrice gore ili dolje za nekoliko veličina, možete promijeniti rez; dobar je u mnogo različitih duljina. To je također lijep rez s niskim održavanjem jer ga je potrebno rezati samo svakih nekoliko tjedana. Ovo je bezvremenska frizura koja je desetljećima izgledala sjajno i izgledat će sjajno desetljećima koja dolaze.

Frizura s teksturom@cutsbyerick

Ručno brušena raščupana plavuša

Na vrhu jako teksturirano, sa strane i straga blijedi. Ova frizura privlači pažnju jer je uredno elegantna i pomalo šiljasta u isto vrijeme.

Ivy League s Taper Fadeom@z_ramsey

Klasični bočni dio

Ovaj stil kombinira klasičan i bezvremenski bočni dio sa suženim blijedilom za ažuriraniji, suvremeniji izgled. Zaglađen i retro, ovaj stil podsjeća na 1950 -te i stilove poznatih osoba poput Jamesa Deana i Elvisa Presleya.

Kratka frizura sa konusom i izblijedjenjem_@ivanshavethesailor

Kratko puhanje

Ako tražite stil niskog održavanja s puno stava, razmislite o ovom kratkom popuštanju. Svuda je uredno i uredno i stvara vizualni interes sa stiliziranim prednjim dijelom i stranicama sa teksturom.

Suženo blijeđenje@hayden_cassidy

Teksturirani kratki gornji usjevi

Ovaj krop top kratkog je stila s puno teksture i osobnosti. Konusno blijeđenje izuzetno je kratko, što naglašava vrh i prednji dio glave za hrabar, upečatljiv izgled.

Finger Combed Low Taper Fade@barber_djirlauw

Teče prema gore

Za kraći stil s laganim i lepršavim izgledom, razmislite o ovoj frizuri sa leđima. Suženje sa strana i sa stražnje strane čini kosu koja se spušta sprijeda zvijezdom ovog izgleda.

Kovrčavi vrh sa suženim stranama@glassboxbarbershop

Kovrčava vrhova velike glasnoće

Ovaj je stil savršen za dečke s valovitom kosom koji žele kratku, ali privlačnu frizuru. Ovakvim izgledom možete postići veliki volumen čak i s kraćom kosom.

Istaknute boje s kovrčavom bojom@egobrijači

Istaknute boje s kovrčavom bojom

Ako vam je kosa ozbiljno kovrčava, pogledajte ovaj stil. Strane drže kratkim i zategnutima, a kovrče mogu iskočiti, ističući prirodan izgled vaše kose.

Klasični stil sa bočnim dijelom@johnny_snips

Klasični stil sa bočnim dijelom

Za klasičan, minimalan stil, ne tražite dalje od ovog bočnog dijela. Konusno blijeđenje naglašava dio koji može biti suptilan ili ekstreman. Ovo je izvrstan stil za studente, uredske radnike i svakoga tko želi profesionalan, ali moderan kroj.

Burst Fade s Line Up@criztofferson

Burst Fade s Line Up

Line up je jedinstven stil koji je postao prilično popularan zbog oštrog izgleda. Ovaj stil burst fadea kombinira liniju s bočnim sužavanjem, naglašavajući istovremeno vrh i stranice. Rezultat je urbana frizura s puno stava.

Brušena koža Fade Undercut@ambarberija

Undercut Brush Up

Podrezi nikada nisu izašli iz mode, a ovaj je izgled ugađanje klasičnom stilu. Kosa je počešljana naprijed i naprijed kako bi stvorila malu frizuru, a svuda se događa puno pokreta.

Undercut Skin Fade@ambarberija

Podrezana tanka kosa

Podrezivanje može dobro funkcionirati čak i ako imate tanku ili finu kosu. Evo zaokreta u podrezivanju s visokim izblijedjenjem koje reflektor stavlja na zamahnutu kosu na vrhu. Kratak, ali moderan izgled, savršen je za tanku kosu.

Taper Fade za vraćanje linije kose@gutierstudio

Opuštanje kose s bradom

Opadanje kose ne znači da ne možete imati ozbiljan stil. Ovaj izgled koristi opadajuću liniju kose kako bi skrenuo pozornost na quiff velikog volumena. Blijeđenje sa strane stavlja još veći naglasak na kosu na vrhu i odmiče fokus s opadajuće linije kose.

Zaokrenuta francuska kultura@conortaaffehair

Okrenuti francuski usjev

Francuski usjev je nevjerojatno popularna frizura s niskim održavanjem koja je jednostavna i klasična. Ovaj pogled na francuski usjev koristi line up i svuda okolo blijedi kako bi dodao malo ruba ovom isprobanom i pravom stilu.

Odspojena linija s opadanjem@ceejayfadez

Obrijana obrijana linija kose

Ova frizura je potpuno jedinstvena kombinacija stilova. Koristi dramatičan tvrdi dio (što znači da je bočni dio obrijan) i blijeđenje, a kosa na vrhu je počešljana, što se često može vidjeti u mnogim varijacijama s podrezivanjem.

Taper Fade s neurednim vrhom@birdcoberbers

Valoviti neuredni vrh

Ako vam je kraće bolje, pogledajte ovaj neuredan izgled. Slično kao i francuski usjev, ovaj stil održava kosu kratkom i urednom, što ga čini izvrsnom opcijom za profesionalce i studente. Ovo će također dobro funkcionirati za muškarce s valovitom ili kovrčavom kosom.

Neuredni uvojci@franchobarber

Neuredni uvojci

Ponekad, kovrčava kosa izgleda najbolje kad je dopušteno biti malo neuredna. Ovo je opušten i ležeran stil koji je izvrstan za muškarce s vrlo kovrčavom kosom s kojima bi inače moglo biti teško raditi.

Bočno rastavljeno valovito podrezivanje@hairbymikebernstein

Bočno rastavljeno valovito podrezivanje

Podrezi i bočni dijelovi već su dugo upareni i lako je vidjeti zašto. Ovdje istaknuti bočni dio ocrtava kosu i stvara dramatičan učinak.

Kovrčavi vrh sa konusnim stranama@glassboxbarbershop

Kovrčavi vrh s Undercut -om

Ovaj čisti kovrčavi podrezan dio zauzima neurednost kovrčave kose i čini je prilično urednom zahvaljujući čistom blijeđenju sa strana i na leđima.

Čisti hram blijedi@cutsbyerick

Čisti Temple Fade

Ovo je još jedan jednostavan i bezvremenski stil koji održava kosu kratkom i urednom. S čistim rubovima, postupnim blijeđenjem i podšišanim šiškama, ovaj je izgled izvrstan za dečke koji žele izravan kroj.

Očišćeni Taper Fade@komore_sheffield

Očišćen

Ovaj zabavan, mladenački stil idealan je za dečke s gustom, punom kosom. Kosa je počešljana s prednje strane kako bi stvorila kratku, valovitu frizuru, dok sužavanje drži bočne i stražnje strane za kontrast.

Valoviti vrh s Taper Fadeom@conortaaffehair

Valoviti vrh s blagom linijom

Ovaj zanimljiv stil kombinira neuredne šiške, čiste strane i suptilnu liniju. Rezultat je trendovska, uravnotežena frizura koja se ističe iz gomile.

Pompadour Taper Fade nestaje@michaelmartinthebarber

Očistite češljani Pompadour

Pompadour je odmah prepoznatljiv stil s reputacijom da izgleda zalizano i dopadljivo. Ova verzija ima pompadour velike glasnoće i postupno sužavanje sa strana i sa stražnje strane. Ovaj je stil idealan za dečke s gušćom kosom koji žele dati izjavu.

Napuhani Pompadour s Taper Fadeom@ceejayfadez

Napuhani Pompadour sa slojevima

Ako vam se sviđa pompadour, ali želite nešto ekstremnije, razmislite o ovom slojevitom izgledu. Ovaj će vam stil dati mnogo volumena i izgleda mnogo trendi od klasičnog zalizanog izgleda.

Konusno izblijedjelo nazad@andrewlampebarber

Konusno izblijedjelo nazad

Evo još jedne zašiljene frizure sa suženim leđima koja ima malo drugačiji pristup. Duljina kose cijelo se miješa zahvaljujući postupnom blijeđenju, pa je ovo izvrstan izbor ako želite lijepu polovicu između nečeg ekstremnog i nečeg konzervativnog.

Klasična kosa frizura

Klasična kosa frizura

S ovom klasičnom suženom frizurom jednostavno ne možete pogriješiti. Odličan za sve tipove i boje kose, ovaj stil je profinjen i lagan za upravljanje.

Plavokosi Pompadourizvor

Pompadour Taper Fade

Evo još jedne verzije pompadoura koja spaja čist fade s pompadurom manjeg volumena. Rezultat je ujednačen, ali uravnotežen izgled. Ovaj će rez dobro djelovati i muškarcima s tankom ili finom kosom.

Airbrished Taper Fadeizvor

Taper Fade nestaje sa zračnim kistom

Ako vam je neuredna kosa, ovaj izgled trebate imati na umu. Ovaj stil prikazuje grubu, raščupanu kosu, pa ako je vaša kosa prirodno neposlušna, možete to koristiti u svoju korist.

Drop Fade s afro diskonekcijomizvor

Drop Fade nije povezan

Evo privlačnog stila koji koristi dugu kovrčavu kosu i tvrdi dio za stvaranje nepovezanog izgleda. Ovo je fleksibilan stil; ovaj stil možete nositi neuredno, kao što je prikazano, ili kosu na vrhu možete držati kratkom i ravnomjernijom.

Očistite Fade Pompizvor

Četkajte Fade

Mnoge današnje stilove karakterizira tona volumena na vrhu i kratkim stranama. Ovo izblijedjevanje s nadogradnjom nudi nešto poznato i otmjeno, a izvrstan je izbor ako vam se sviđa ova općenita vrsta stila.

Fly Fringe Fade Asimetričnoizvor

Kovrčavi rub Fade

Još jedan izgled koji koristi super kovrčavu kosu, ovo blijedo s kovrčavim resicama održava bočne i stražnje strane visokim i zategnutim, naglašavajući kovrčavu kosu sprijeda. Ovo je svježi pogled na standardno izblijedjenje koje čini izvrstan casual stil.

Bočni dio pometenizvor

Bočni dio blijedi

Kratko i jednostavno, ova frizura jednostavno je bočni dio s visokim blijeđenjem. To je rez s niskim održavanjem koji čak i ne morate stilizirati ako za to nemate vremena.

Brušeno izblijeđivanjeZasluge: Frizeri za pletenice

Elegantan Brush Up sa srednjim izblijedjenjem

Ovaj moderan izgled dotjerane kose ima raščupanu i zadirkovanu kosu koja stvara velike količine teksture i živopisan izgled.

Bočni dio kože koji blijediizvor

Fade Pomp

Ovaj stil stavlja svjetla reflektora na pompadour kao rezultat blijeđenja kože sa strana i na leđima. Ovo je odvažniji stil koji je izvrstan za avanturiste.

Low Fade Clean Jednostavnoizvor

Low Fade Čisto i jednostavno

Bilo da vam je kosa ravna, valovita, tanka ili gusta, ovo nisko blijeđenje dobro će vam poslužiti. To je još jedan dobar izbor za studente, uredske radnike i profesionalce.

Četka velike glasnoćeZasluge: Ryan Cullen

Blijeđenje velike glasnoće

Jedan od najekstremnijih stilova na ovom popisu, ovo jako izblijedjevanje kose podiže kosu i ima izblijedjenu liniju. To je isklesan izgled s teksturom koji je iznimno zabavan i ležeran.

Slicked Backizvor

Slicked Back Fade

Evo kraćeg zalizanog izgleda koji je jednostavan i zahtijeva malo održavanja. Ovo preporučujemo muškarcima s gušćom kosom, iako ga možete upotrijebiti i za naglašavanje udovičkog vrha, kao što se vidi ovdje.

Klasični Pompadourizvor

Pompadour High Fade

Tražite visokog pompadura? Ova frizura ima pompadur velikog volumena koji se skraćuje kako se vraća, stvarajući lijepu vizualnu ravnotežu.

Klasična sužena kosa

Klasični Fade Harvard stil

Kratko i teksturirano, ovo izblijedjenje u stilu Harvarda premošćuje jaz između profesionalnog i ležernog. Možete ga pojačati kako je prikazano ovdje ili ga jednostavno začešljati za klasičniji izgled.

Uredan i čist vrh sa fino izblijedjelim stranama@ pedrinho_cabeloearte

Uredan i čist vrh sa fino izblijedjelim stranama

Ovaj francuski usjev nadopunjuje se sužavanjem sa strana. Zajedno s malo dlaka na licu i nekoliko piercinga, ovaj stil ima hladnu, retro vibraciju.

Oštar dio s opadanjem@napolesbarbershop

Oštar dio s opadanjem

Evo pompadoura koji je napravljen jedinstveno s tvrdim dijelom u sredini i blijeđenjem sa strana. Rezultat je svjež, mlad izgled koji pristaje svakome!

Taj naduti quiff s podrezanim konusom@jw.kosa

Taj naduti quiff s podrezanim konusom

Ovo podrezivanje ima blijedo suženje za rez koji je pun kontrasta: dugi i kratki, tamni i svijetli. S bijeljenim vrhom ovo je definitivno oštar izgled.

Fino izblijedjelo s Stranded Brush Up@ barbaruivabr

Fino izblijedjelo s Stranded Brush Up

Evo elegantnog quiffa sa izblijedjelim stranama. Ovaj izgled također sadrži gustu dlaku na licu koja je sređena za dodatnu eleganciju.

Fino blijeđenje s konusom s izbočenim prednjim dijelom@nastybarbers

Fino blijeđenje s konusom s izbočenim prednjim dijelom

Francuski usjev gotovo uvijek ima blijeđenje sa strana. I gotovo uvijek ima oštar, hipsterski osjećaj kada dodate tetovaže ili piercing!

Elegantan brušeni gornji dio s elegantnim blijeđenjem hrama@rorrothebarber

Elegantan brušeni gornji dio s elegantnim blijeđenjem hrama

Ova jednostavna frizura sa šišanjem ima visoko blijeđenje sa strane, stvarajući još jednu varijaciju podreza. Sve više sa strana i morali bismo ovo početi nazivati ​​lažnim sokolom!

Dizajnerski top s obrijanom linijom kose@tombennetthair

Dizajnerski top s obrijanom linijom kose

Ako odvojite pogled od nevjerojatne teksture na ovom usjevu, vidjet ćete da i sa strana ima rastavljeno blijeđenje. Ovaj izgled definitivno okreće glavu!

Mahani vrh s Neat Fadeom@hosseinsarv

Mahani vrh s Neat Fadeom

Evo malo duže frizure sa suženim blijeđenjem sa strana. Zajedno s malo svijetle dlake na licu, rezultirajući izgled ima neku vrstu hladnoće u skateboarderu.

Uredno blijeđenje s konusom s obrijanom linijom@cresswellbarberco

Uredno blijeđenje s konusom s obrijanom linijom

Pogledajte ovaj uredni kroj posade koji je sa strane završen sužavanjem. I ne samo to, ovaj rez ima i obrijanu liniju duž bočne linije kose.

Čisto suptilno sužavanje blijedi@fleetwoodthebarber

Čisto suptilno sužavanje blijedi

Ovaj čist, muževan rez dug je na vrhu i kratak sa strane. Malo obrasle dlake na licu i osmijeh dodaju obilje karaktera.

Uredno i čisto Mid Fade@cresswellbarberco

Uredno i čisto Mid Fade

Ovdje je suženje koje se čisti brije oko vrata i brade. Blijeđenje stvara postupni prijelaz iz upečatljivog kontrasta crne kose naspram blijede kože.

Uredan quiff s konusom izblijedjelom stranom@ pedrinho_cabeloearte

Uredan quiff s konusom izblijedjelom stranom

Ovaj dobri starinski quiff sa stranama izblijedjuje, a na vrhu ima neobično dugu kosu. Zajedno s jednostavnim dijelom, ovo stvara privlačan izgled.

Izblijedite i opušteno klizite unatrag@johnny_snips

Izblijedite i opušteno klizite unatrag

Ova zalizana frizura dosta je moderna. Bočne strane počinju dugom kosom na vrhu i nakon oštrog blijeđenja silaze do brijanja pri dnu.

Čak i izblijedi svuda u svijetu@mattjbarbers

Čak i izblijedi svuda u svijetu

Evo još jednog muževnog izgleda s kratkom kosom na vrhu i ravnomjerno suženim blijeđenjem sa strana. Nosite je dobro obrijanu ili pustite da izraste, ovako.

Položeni vrh niske glasnoće sa sužavanjem@fleetwoodthebarber

Položeni vrh niske glasnoće sa sužavanjem

Ovaj dugi, teksturirani usjev sa strane oštro izblijedjuje. Dodajte malo grube dlake na licu i ovaj izgled je muževan, ali moderan.

Messy Brush Up i Classic Taper DFree / Shutterstock.com

Messy Brush Up i Classic Taper

Ovaj elegantni kist također ima sužavanje. Međutim, kosa je malo duža nego inače; u kombinaciji s džemperom s kornjačom, cool je izgleda.

Moderno opadanje Taper Fade@mintbarbershop

Moderno opadanje Taper Fade

Evo neurednog quiffa koji je sa strane završen sužavanjem. Zajedno s čistim brijanjem, ovo je jedinstven, kohezivan stil.

Stilizirani Pompadour i klasični konus@moohammad_hamze

Stilizirani Pompadour i klasični konus

Ovaj pomno oblikovan pompadour sa strana ima izblijedjelo, što se obavija u dlake na licu. Sve u svemu, to je ugodno neobična frizura.

Inched Top s srednjom kožom blijedi@peteyrock_thebrijač

Inched Top s srednjom kožom blijedi

Za nešto malo praktičnije, kombinirajte kratko sužavanje s konusom s posadom izrezanom na vrhu. Rezultat je zgodan i jednostavan za održavanje.

Stilizirana četka natrag@kraljevi_pod_svijeta

Stilizirana četka natrag

Kako izgleda klasična začešljana kosa? Ovaj. Čista klasa ovdje je prilično elegantna. Češljani pompadour na vrhu čini ga elegantnim, a stranice se sužavaju skroz dolje dok se ne stapaju s bradom. Oštre linije usmjerene su na detalje s travnatom bradom za uravnoteženje lica.

Konusni vrhunski usjev@elboribarber

Konusni vrhunski usjev

Jeste li primijetili podrezivanje? Ne? Još uvijek postoji, ali suptilno sjedi tamo i ono što vas tjera da primijetite je postupno sužavanje koje lagano izblijedjuje sljepoočnicu u kožu. Postava je, međutim, još jedan posao, dovoljno je oštar da se kaže kako su detalji vrlo važni. Zarezani stražnji dio je trešnja na torti i čini cijelu frizuru sjajnom!

Vrh s brušenom stražnjom stranom sa suptilnim izblijedjenjem@peteyrock_thebrijač

Vrh s brušenom stražnjom stranom sa suptilnim izblijedjenjem

Zarezani gornji dio čini se kao način da se ide prema suženim izblijedjelim stranama. Ovo je ipak novi posao jer postoji blagi udovički vrh sa vrlo glatkim stranama. Ako primijetite da postave nisu tako jasne jer su dio blijeđenja, a hram je potpuno izblijedio bez brade za taj čisti izgled.

Bočno okrenuti vrh sa suženom stranom@raduvitca

Bočno okrenuti vrh sa suženom stranom

Nazovimo ovo modernim dodirom vrlo ležernog sužavanja sa suženim izgledom s tim izbačenim izgledom, a premaz s tom ravnom teksturom čini ga previše dobrim za propustiti. Konusno blijeđenje također je prilično jedinstveno s tom kosom linijom kose i više srednjim blijeđenjem s potpunim izblijedjenjem sljepoočnice. Tanka kosa s izblijedjenjem čini čuda ha!

Uredno blijeđenje sa konusom@iisakkinummi

Uredno blijeđenje sa konusom

Tko je rekao da je taper fade radi jednostavnosti, pogledajte ovu tonu čistog panachea s onim suptilnim podrezivanjem nakon kojeg slijedi gladak konus, a zatim završava hladnim niskim izblijedjenjem gdje je hram potpuno izblijedio. Vrh je, međutim, sasvim druga priča s vrhom nasukanim i bačenim zbog tog ležernog izgleda.

Ležerno četkanje s bojilom za isticanje@seuelias

Ležerno četkanje s bojilom za isticanje

Pocky temple jedan je od onih dodira koji je prilično izvrstan. Vrh je ipak prilično ležeran, a ipak hipijski s istaknutom bojom koja ga čini nevjerojatnim. Stranice su sužene za taj kontrolirani volumen.