60 finih frizura za dječake koje će se svidjeti vašoj djeci

Mali dječaci uskoro će postati mali ljudi i vrijeme je da svojim frizurama dočarate kakav će muškarac biti. Predstavljena kolekcija frizura za malu djecu ima za cilj donijeti inspiraciju i savjet kako stilizirati dječačku kosu.

Mop top plavuša čupav

Vrh od krpe

Neki su dječaci rođeni s dugom i ludom kosom i zato su izumili Mop Top. Djeca s ravnom kosom trebaju se kloniti ovih frizura za dječake.

Ova frizura za mališane najbolje funkcionira s finom ili valovitom kosom koja ima neki oblik teksture. Škare se za ovaj stil mogu odložiti umjesto škara. Imajte na umu da se ova frizura sužava oko vrata i ušiju dok se gore produžava.

Kako to dobiti – Prilikom rezanja odaberite duljinu ovisno o željama. Neka bude čisto ošišan oko ušiju i dodajte mu neke duge slojeve, ali imajte na umu da bi trebao biti pomalo čupav, pa pazite da slojevi ne budu prekratki.

Uokvirite tanke šiške točno iznad djetetovih očiju i sjedinite ih dok se spuštaju prema stranama.

Dapper bočni dio@dannyandcobirbers

Dapper bočni dio

Kad je riječ o klasičnijoj mladosti, ovo je stil za odabir. Ovaj stil odlično funkcionira za dječake s tanjom kosom koja će leći ravno. Također se može učiniti s valovitijom kosom na teksturiraniji način.

Kako to dobiti – Ovisno o željama, izrežite dno s glavom za šišanje s brojem jedan, dva ili tri. Sudeći prema duljini koja se koristi za dno, zatim odredite koju glavu za šišanje treba koristiti oko vrha.

Dno bi trebalo biti kratko i čisto izrezano, dok bi vrh trebao biti samo za jednu glavu duži. Za čišćenje oko vrata i ušiju koristite samostalne škare za šišanje. Styling – Navlažite kosu i razmaknite se sa strane dok koristite gel ili pjenu sa jakim držanjem.

Kratka šiljata kosa@alicearaenedesign

Kratko i šiljato

Slično skraćenoj teksturi, ove frizure za dječake lako se režu i održavaju. Najbolje djeluje na mlade s gustom i prirodno ravnom kosom.

Kako do njega doći – Prilikom rezanja upotrijebite glavu za šišanje broj dva sa strane i natrag te broj tri na vrhu. Ovaj stil zahtijeva dobro miješanje sa svih strana, jednostavno provucite škare po kosi sa svih strana, pazeći da se prirodno uklope.

Ovisno o duljini, mogu biti potrebne samostalne škare oko vrata i ušiju, ali mogu poslužiti i škare. Styling – Ova frizura obično se ostavlja samostalno, ali se po želji može oblikovati gelom za šiljatiji izgled.

dječaci-frizure-dugi i slojeviti

Duga i slojevita

Ove frizure za dječake su malo teže, ali dodaju puno stila za živahnog mladića. Dječaci s izrazito kovrčavom ili pričvršćenom ravnom kosom neće baš lako postići ovaj izgled, ali odličan je za sve između.

Ova frizura je duga, ali nije ista kao top za mop. Kako to postići – Prilikom rezanja u ovom stilu, oštricom za brijanje režite duljine, a ne škarama. Ovo će dodati puno teksture posvuda. U ovoj frizuri ne bi trebalo biti ravnih linija i čistih rezova, samo puno slojeva i puno teksture.

Kosa bi trebala ići do pola preko ušiju i imati šiške koje lagano padaju preko obrva dok se prevrću na jednu stranu. Styling-Laganim pjenom rasporedite mokru kosu na željena područja i osušite fenom za glatkiji izgled.

dječaci-šišanje-valovi na plaži

Valovi na plaži

Ovo šišanje lijep je međuizgled za dječake koji ne žele dugu ili kratku kosu. Izvrsno djeluje za mališane koji su blagoslovljeni prirodnim gustim valovima.

Kako ga nabaviti – Prilikom rezanja trebao bi lijepo i čisto pasti oko ušiju i vrata. Stranice bi trebale biti izrezane na otprilike centimetar, dok se vrh stapa do dva do tri centimetra. Pomiješajte gornji i donji dio škarama i češljem dok tehnikom prstiju mjerite duljinu do vrha. Slojevitost ne bi trebala biti potrebna.

Styling – Ovaj je stil izvrstan jer se može osloboditi laganim pjenom ili pojačati jačim gelom.

dječaci-frizura-prirodno-kovrčava

Prirodno kovrčavo

Ako je dječak blagoslovljen lijepim uvojcima, trebali bi se ošišati kako bi zablistali.

Kako do njega doći – Ovaj rez je ostavljen oko dva inča svuda unaokolo. Možda ćete morati upotrijebiti škare da biste lijepo ošišali stražnji dio vrata i oko ušiju, ali sve u svemu, kosa bi trebala ostati jedne duljine. Prstima i tehnikom izvlačenja ošišajte kosu, a pri mjerenju duljine imajte na umu uvojku.

Styling – Može se upotrijebiti mala količina pjene, ali većinom se kovrčava kosa može ostaviti prirodnom.

dječaci-frizure-spojeni-lijepo

Lijepo spojeno

Ovo je još jedan kroj između svih ravnokosih malih Joea. Opet upotrijebite britvicu za slojevit i teksturiran izgled. Ovaj rez sličan je Dugom i Slojevitom, ali je kraći i stoga zahtijeva kraće slojeve.

Kako to postići – Šišanje bi trebalo pokriti samo vrh ušiju, a šiške bi trebale biti spojene oko pola centimetra dalje od obrva.

Ono što treba zapamtiti prilikom šišanja ove kose je stvaranje gornjih slojeva koji će dodati volumen kosi koja prirodno pada. Styling-Očetkajte mokru kosu prema naprijed, laganim pjenom definirajte slojeve i osušite fenom.

Nevjerojatan dječak sa teksturomizvor

Wispy Dreams

Ovaj rez zahtijeva i škare i škare za stvaranje čistog izgleda na dnu koji se stapa u tanke, teksturirane komade na vrhu.

Kako ga nabaviti – Upotrijebite glavu za šišanje s brojem četiri ili pet na dnu, a zatim ga uklopite u duži vrh. Prilikom rezanja vrha upotrijebite tehniku ​​raslojavanja kako biste stvorili te mršave komade, a ne jednu duljinu ukupno.

Nekoliko malih komada može visjeti u licu, ali treba izbjegavati čitav niz šiški. Styling – Ovaj rez možete ostaviti na miru ili mala količina pjene može pomoći u definiranju teksture na vrhu.

Fo Hawk sa suženom tankom kosom@barrykieran_signature_hair

Faux Hawk

Neki dječaci imaju unutarnje rock zvijezde koje samo trebaju izaći i tu se nalazi Toddler Faux-Hawk. Kako to postići – Ove frizure za dječake rade se slično kao i Wispy Dreams, no škare će rezati kraće duljine više na glavi.

Nakon što je šišanje završeno, na vrhu bi trebala biti mala količina duže kose, široke oko dva centimetra po glavi, dok se kraća kosa treba pomiješati i ošišati s glavom za šišanje s brojem tri ili četiri.

Škarama izrežite dulji dio, koristeći male količine slojevite tehnike rezanja kako biste dodali teksturu. Styling – Upotrijebite gel za oblikovanje oblikujući kosu u šiljak ili je pustite da slobodno visi za ležerni rocker.

Mini Pompadour

Mini Pompadour

Ovaj je stil savršen za male hipstere koji žele jedinstvene frizure za dječake.

Kako to postići – Za ovu frizuru počnite s glavom za šišanje broj jedan oko donjeg dijela vrata i oko ušiju. Dok se kosa pomiče prema gore, upotrijebite glavu za šišanje s brojevima dva i tri za stvaranje izmiješanog izgleda. Kosu na vrhu treba ošišati škarama.

Kosu držite na prednjoj strani glave, dovoljno dugo da se može zalizati do kraja. Kad šišate kosu dalje prema prednjem dijelu stražnje strane, škarama nanesite slojeve i pomiješajte kosu s dužim prednjim dijelovima.

Pazite da vam kosa sa stražnje strane ne pada previše na stražnjoj strani glave. Gornja kosa trebala bi biti dovoljno duga da se može stilizirati sve do unatrag, a istovremeno je zadirkivati ​​kako bi se stvorio klasični “pompadour puff”.

Styling – Kako biste oblikovali ovu frizuru, zadirkujte kosu na vrhu kako biste postigli željenu visinu i upotrijebite gel, pjenu ili vosak za kosu kako biste izgladili napuhanost i ostali na mjestu.

zujatiZasluge za slike: shwinandshwin.com

Zujalo i rezalo

Da pojednostavimo sve one žilave tipove koji jednostavno nemaju vremena petljati se u frizuru, buzzcut je najbolji način. Mnogo je duljina što se tiče buzzcuta i često ovisi o tome što se preferira.

Za buzzcut “protiv zrna” uzmite glavu za šišanje broj jedan uz cijelu glavu i proglasite to učinjenim. Ako se želi malo više kose, glava za šišanje broj dva ili broj tri i dalje može postići onaj izgled zujanja s niskim održavanjem, a pritom ostavlja i malo više kose za igru.

Buzz rezovi ne zahtijevaju mnogo stila, ali za dulje rezanje zujanja, malo pjene ili gela moglo bi dati malo više teksture.

vojnički-baby-cutizvor

Budući vojnik

Vojska nije uvijek ljubazna prema duljim frizurama, ali ponekad je to izgled koji traži mali dječak. Većina vojnih frizura neki su oblik frizure protiv žitarica, ali jedna od popularnijih je vojno šišanje s prednjim fokusom.

Za početak koristite glavu za šišanje broj jedan i broj dva. Počnite s brojem jedan pri dnu glave i upotrijebite broj dva kako biste kosu uklopili u tjeme. Kad se sve podreže oko krune, ima se prostora za igru ​​s duljinom.

Za pravi vojni stil, samo bi se tri trebalo koristiti oko gornjeg dijela glave. No, broj četiri ili pet također može funkcionirati.

Ovisno o tome koliko se dugo čuva kosa na tjemenu, za oblikovanje se može koristiti gel ili pjena. Često se samo provlači, ali ako se ostavi dovoljno dugo, kosa može dobiti pomalo neuredan stil.

skraćene teksture plavokosi dječak

Skraćena tekstura

Ova frizura za dječake nudi jednostavno održavanje i savršena je za male dečke s gustom kosom koja ne rukuje ljupko kravlje lizanje.

Kako do njega doći – Upotrijebite nastavak za glavu za šišanje s brojem četiri sa strane i sa stražnje strane glave, dok koristite broj šest ili sedam na vrhu. Rezači se također trebaju koristiti za spajanje vrha sa stranama. Što se tiče vrata i oko ušiju, možda će se morati koristiti škare za stvaranje čiste završne obrade.

Styling-Ova frizura se može ostaviti na miru, ali može dobro djelovati i s labavim gelom.

Afro Locs

Skraćeni strahovi

Iako dredovi mogu raditi za svakoga s dovoljno gustom kosom, često se najbolje koriste za crnce. Tekstura kose crne osobe izrazito je različita i zahtijeva drugačiju njegu.

Manji dredovi postali su vrlo elegantni i lakše se održavaju. Kako bi se moglo početi oblikovati dreadlocks, dječja kosa mora biti narasla na duljinu koja stvara željenu duljinu straha. Nakon što je kosa narasla, odlučite koje su strahote željene veličine.

Kombinaciju zadirkivanja svakog dijela dreadlocka prema tjemenu i korištenja voska za kosu za masažu vlasi između dlanova trebalo bi raditi svaki dan nekoliko tjedana.

Konačno, kosa će se u pojedinim strahotama matirati i stvoriti željeni stil. Što se stiliziranja tiče kada strahovi završe, samo ih nastavite masirati između ruku i redovito koristiti vosak kako bi strahovi izgledali čisto i kontrolirano.

Mališani s Mohawkomyobro10 / Shutterstock.com

Baby Punk

Kako biste stvorili ovaj stil, želite da stranice budu kratke, a vrh s željenom duljinom ostavite za kasnije oblikovanje. Ovo je zabavan izgled za vašeg mališana i definitivno će ga istaknuti.

Curly Top Fadeizvor

Skraćene kovrče

Stil Naturally Curly govorio je o tome kako stvoriti duge i kovrčave frizure za dječake, ali kovrčava kosa i dalje može izgledati sjajno kad se skrati. Ovo je još jedan stil koji često izgleda sjajno s crncima s kovrčavim pramenovima, ali može djelovati i za svakog dječaka s gustom i kovrčavom kosom.

Glava za šišanje s brojem tri može se koristiti na cijeloj glavi, dok koristite broj dva ili jedan bliže oko ušiju i na donjem dijelu vrata. Time se stvaraju kovrče koje se lijepe uz glavu, ali se i dalje smatraju kovrčavima.

Druga je mogućnost stvoriti kovrčavi umjetni jastreb pomoću glave za šišanje s tri glave po sredini glave i miješanjem glave za šišanje jedna i dvije koja se spušta niz strane. Neki gel, mousse ili vosak mogu se koristiti za dodavanje teksture kraćim kovrčama, kao i za održavanje kose sigurnom.

Dulje kovrče ToddlerOleksandrPirko / Shutterstock.com

Dulje kovrče

Za male dječake s više kose nego što mogu podnijeti, ovo može biti izvrstan stil. Gusta kovrčava kosa ponekad im može predstavljati gnjavažu, ako se prikladno stilizira, ne mora se ošišati do kraja.

Upotrijebite glavu za šišanje broj dva pri dnu i pomiješajte se s brojem tri dok idete uz glavu. Nakon što je sve do gornje linije kose obrijano, neka kosa ostane lijeva na vrhu. Škarama podrežite i sloite kovrče do željene duljine.

Ovaj stil i dalje zadržava gustu kosu na vrhu, a pritom ju podrezuje i kontrolira. Korištenjem gela ili voska na vrhu glave te guste kovrče mogu dobiti puno teksture.

Posložite kovrče na željeni način. To često može biti neuredan izgled koji, kad se upari s kraćom kosom prema dnu, izgleda vrlo otmjeno.

zalizanog-plavokosog mališanaizvor

Slicked Back

Neki mali dječaci jednostavno vole izgledati glatko poput Jamesa Deana. Da bi se stvorio ovaj izgled, kosa se mora zalizati. Kosa neka bude duga na vrhu, a srednja sa strane.

Ova frizura zahtijeva samo škare. Neka kosa sa strane bude kraća, ali ne tako kratka da se ne može zalizati. Pobrinite se da kosa izblijedi na dulje duljine na vrhu kako bi se kosa uspješno mogla zagladiti po vrhu glave. Kosa na vrhu ne bi trebala zahtijevati previše raslojavanja, samo se mora početi skraćivati ​​u stražnjem dijelu tjemena.

Kosa bi prije oblikovanja mogla izgledati čudno, ali nakon nanošenja dodatnog gela ili voska za kosu i zaglađivanja kose, vrijedit će milijun dolara.

Idite na Mohawk

Idite na Mohawk

Ako mini umjetni jastreb jednostavno ne čini dovoljno za dječakov unutarnji rocker, mohawksi bi jednostavno mogli biti savršena frizura za mališane. Ovaj stil koristi samostalne škare sa strane glave pa je kosa potpuno obrijana.

Odlučite odakle bi irokok trebao početi kako biste odredili koliko daleko ćete obrijati kosu. Najvažnije što morate imati na umu tijekom brijanja je da mohawk mora biti centriran na glavi. Stoga svakako to utvrdite prije početka.

Nakon što su strane obrijane, odlučite koja je željena duljina iroketa i upotrijebite škare koje su najbolje za određenu duljinu. Ako mali rocker želi iznimno dugačak mohawk, možda će biti potrebne i škare.

Kako mohawk doseže zatiljak, trebao bi se početi skraćivati ​​i stopiti s vrhom, pa to imajte na umu pri brijanju ili šišanju. Mohawkovi se mogu ostaviti dolje da vise s jedne strane ili se mogu zalijepiti. Također se mogu stilizirati prema gore pomoću gela za učvršćivanje ili voska za kosu.

frizura za zabavu ispred djeceizvor

Stranka naprijed

Za dječake koji traže dječje frizure za gustu kosu koja prirodno pada naprijed, mogu donijeti zabavu naprijed. Počnite s glavom za šišanje s brojem pet ili šest pri dnu i sjedinite se u duže duljine dok se penjete uz glavu.

Nakon što kosa dosegne malo ispod gornje linije kose, počnite koristiti škare. Gornji stražnji dio glave trebao bi se kratko obložiti dok se kosa stapa na prednju stranu.

Koristite škare ili britvicu za stvaranje dugih, usitnjenih slojeva unaprijed. Kosa sprijeda treba biti duga, ali ne dovoljno duga da visi prema licu.

Budući da je ova frizura napravljena za gušću kosu, stil bi se trebao prilično dobro držati. Upotrijebite gel ili pjenu kako biste dodali teksturu i spriječili da vam kosa padne.

Tanka kosa sa izblijedjelim stranama@ fleetwoodthebarber

Tanka kosa sa izblijedjelim stranama

Neki roditelji preuzimaju na sebe da iskažu malo sebe odabirom frizure svog potomstva, ovaj tanki šiljasti izgled može učiniti da mališani izgledaju kao mini verzija njihovog roditelja!

Neuredan Pompadour s nepovezanim podrezivanjem@braidbarbers

Neuredan francuski usjev s nepovezanim podrezom

Možete postati super kreativni i krenuti u nešto po čemu se mali ističe. U ovom slučaju, prekid duljine s podrezom i tvrdom linijom dovršava izgled.

Slatki tvrdi dio i Quiff_@la_rosy15

Slatki tvrdi dio i Quiff

Vaše se dijete ugleda na vas, ova frizura vam predstavlja izvrsnu opciju da se s njima uskladite. Postava i teži dio bit će im zabavno osjetiti i istražiti svoju novu frizuru!

Toddler’s Fohawk@kalin_barber

Mali veliki Fohawk

Doslovno se ne mogu nositi s tim koliko je ovo dijete slatko s malim velikim jastrebom. Ovaj mini nije dovoljno star da bi cijenio koliko kul izgledaju, ali sigurno su mi osvojili srce.

Asimetrični dječak s resamaizvor

Kutni rub

Kutna šiška izvrstan je dodatak francuskoj kulturi. Daje prednost koja savršeno funkcionira s tim okruglim licima za bebe.

Tvrdi dio Temple Fade@cuttyfresh

Tvrdi dio Temple Fade

Ovo je za mini igrače koji žele izgledati malo više kao odrasli. Izuzetno ozbiljan izgled zbog kojeg će se osjećati kao da ljuljaju!

šišanje maleni-pompadour-djecaizvor

Ivy league

Liga bršljana laka je i klasična opcija za one koji je vole održavati čistom i pametnom. Ako vaše dijete ide bilo gdje s kodom za kosu, ovaj izgled nije nimalo zanimljiv.

Ravne šiške s izblijedjelim stranama@cheobarberpr

Ravne šiške s izblijedjelim stranama

Ova frizura je bez briga koja ju održava čistom i pravilnom. Ravne usitnjene šiške savršen su kompliment za ovakav usjev francuske.

Mališani s dugim resicama i tvrdim dijelom_@edubdatdude

Dugi rub i tvrdi dio

Je li vam dijete reklo da bi htjelo imati dugu kosu? Evo načina za postizanje kompromisa dopuštajući im da zadrže dio toga i izgledaju zlonamjerno dok to radite.

Ginger Boy Side Swept Fringe Cute KidTwinkle-Studio/shutterstock.com

Ginger Boy Side Swept Fringe

Škare će usjevima uvijek biti omiljene mnogim roditeljima jer na njih uvijek mogu računati kada je u pitanju jednostavno oblikovanje. Šiške sa strane prekrivene savršeno funkcioniraju, ali možete birati između širokog spektra šiški za svoje dijete.

Ravna strana pometena s podrezom@alan_beak

Tanka kosa sa ravne strane

Ostavite li resice dovoljno kratke i prerežete stranice jako blizu kože, ovo je divan rezultat. Oblikovanje je super jednostavno jer sve što trebate učiniti je četkati ga sa strane.

Dugi i teksturirani francuski usjev@pjabreu

Dugi i teksturirani francuski usjev

Francuski usjev može imati nekoliko varijacija u pogledu teksture i duljine. Što je dulji rub tu da odgovara duljoj teksturi koju je vrh dobio.

šiške-djecaizvor

Šišanje srednje neuredne kose

U ovom slučaju vidimo moguće zarastao urod cezara. Klasično i razigrano. Savršeno ako je vaš mini malo mršav po pitanju šišanja.

Toddler’s Angled Fringe Crop@jovanrfigueroa

Ugaoni rub s teksturiranim usjevima

Kutne šiške sjajno ističu crte lica vašeg djeteta. Uparite ga s obrezivanjem škara ili rezanjem zujanja i to će postati jednostavan stil za skidanje.

Tanki rez Dapper Cutizvor

Tanki rez Dapper Cut

Dolazi vam poseban događaj i ne možete se odlučiti za frizuru malenog? Ova frizura je super dapper i bez obzira na prigodu pobrinut će se da izgledaju više nego adekvatno kad za to dođe vrijeme.

Dvostruko obrijana strana pometenaizvor

Dvostruko obrijana strana pometena

Bilo da biste mogli zabaviti svog mališana da sjedne dovoljno mirno da izvrši ovu vrstu detalja ili ne, ostavljamo vama i vašem brijaču; ali obrijane linije izvrstan su način za oblikovanje takve tradicionalne frizure jer je to bočni dio. 

Pompadour Kidsizvor

Pompadour Kids

Ako je vaše dijete pompozno poput bilo kojeg od ovih stilova, svidjet će mu se izgled kad se vidi u ogledalu!

Pogrešno umjereno sa četkom prema goreizvor

Pogrešno umjereno sa četkom prema gore

Ovaj lažni jastreb daje prilično vibracijske vibracije jer je straga ostalo malo duljine. Možete oblikovati samo prednji dio za sladak push up look.

Ravna zdjelaizvor

Ravna zdjela

Vaš mini nije previše željan predugo ostati kod brijača? Srednji rez škarama definitivno će biti najlakša transakcija.

Mohawk me čini sretnomizvor

Kolaž Happy Kid

Super kratko i super slatko! Možete ih čak i potaknuti da sami oblikuju, znate, kako bi pokrenuli tu ranu stimulaciju. Postoji samo toliko mnogo načina na koje to mogu zabrljati, a iskreno rečeno, to bi vjerojatno izgledalo preslatko.

Side Swept with Lollipopizvor

Side Swept with Lollipop

O dragi, ovaj mali ima sav stav koji svemir nije uspio postaviti prema nekima od nas! U paru s tom frizurom usudio bih se reći da znaju da dobro izgledaju.

Čvrsto rastavljeni kistizvor

Čvrsto rastavljeni kist

Zaigrano i teksturirano! Kraće stranice stavljaju reflektor na vrh i savršeno izrađenu obrijanu liniju.

Presijecanje neurednog vrhaizvor

Presijecanje neurednog vrha

Ovi valovi uspijevaju na vrhunskim usjevima srednje duljine! Razbarušeni, možete im potpuno dopustiti da ujutro sami pripreme svoj stil.

Glatka tanak konus@joshconnollybarber

Glatka tanak konus

Klasično sužena, ova frizura uvijek se smatra pravom kad niste baš sigurni na što se odlučiti. Čisto i vrlo pametno.

Plava bočna četka s dijelom@mensworldherenkappers

Plava bočna četka s dijelom

Ovako obrijana bočna linija može biti izvrstan dodatak dugom vrhu. Na taj način možete biti sigurni da će ostati podijeljen onako kako želite.

Klasični Cezar

@joshconnollybarber

Klasični Cezar sa srednjim resama

Ovaj cezarski usjev rekao je Rock’n Roll teksturu! Ostavljeno malo duže od uobičajene frizure s Cezarom dopušta da dodana tekstura odigra svoju ulogu u tome da izgleda cool kao i uvijek.

Šiljast vrh i nestanak na djetetu

@kraljevi_stil1

Šiljast vrh i nestanak

Kad radite s oblicima, držite čiste linije kako biste uokvirili značajke svog minija. Postava ovdje izgleda nevjerojatno s dotjerivanjem. Omiljeni detalj ovog izgleda je gornji lijevi kut gdje linija reže pod kutom. Genijalno!

Izblijedjeli bršljan

@kieronthebarber

Izblijedjeli bršljan

Ivy league jedno je od onih bezvremenskih frizura koje izgledaju dobro u bilo kojoj dobi. Izblijedjele strane definitivno mu daju odrasliju atmosferu, ali ipak izgleda super slatko.

French Crop and Fade

@kieronthebarber

French Crop and Fade

Niski fade i usitnjeni rub ovog francuskog kroja nekako se uspijevaju uravnotežiti kada su u pitanju omjeri. Šišanje izgleda kao da je posebno napravljeno za njihove karakteristike.

Nasjeckane resice na malom djetetu

@joshconnollybarber

Nasjeckane resice na malom djetetu

Svatko može vidjeti zašto je ova zaobljena škarska kultura omiljena među roditeljima. Vaše će dijete izgledati apsurdno ljupko i trebali biste uživati ​​u njemu tako dugo koliko možete. Uskoro nećete imati puno riječi o tome što žele učiniti svojoj kosi!

Bočni dio i bočna četka natrag

@tonisaura_barbershop

Bočni dio i bočna četka natrag

Casanova ako sam je vidio! S ovakvom frizurom znat će da će izgledati nježnije. Ako želite dodati malo karaktera stilu mini -a, odlučite se za srednju dužinu poput one na slici.

Hardline Design i Brush Up

@kraljevi_stil1

Hardline Design i Brush Up

Nemojte se bojati malo eksperimentirati, zamolite svog brijača da malo napravi obrijane linije na vašem djetetu. Možda bi voljeli vidjeti nešto pomalo neobično na sebi!

Mini Elvis Presley

@kraljevi_stil1

Mini Elvis Presley

Ovo je početak sjajne inspiracije za kosu za najmlađe. Zamislite da se osvrnete na fotografije i vidite sebe sa frizurom epskom poput samog kralja.

Tvrdi i srednji vrh

@kraljevi_stil1

Tvrdi i srednji vrh

Linije tako oštre da su mogle presjeći zrak!

Rezane škare s teksturom

@braidbarbers

Rezane škare s teksturom

Ne dopustite da vas dužina zavara, djeca mogu nositi dužu frizuru i još uvijek izgledati složeno za svaku priliku.

Srednji kist s jednostavnom tvrdom linijom

@alonsoclipperhands

Srednji kist s jednostavnom tvrdom linijom

Jednostavna i tanka tvrda linija može napraviti razliku kada je u pitanju nadopuna čistke. Omogućuje nam da cijenimo kraće strane.

Trendi top s obrijanom linijom kose

@stilo_barber/Instagram

Trendi top s obrijanom linijom kose

To je samo kosa! Pitajte svog brijača misle li da imaju neku boju koju mogu upotrijebiti na vašem djetetu ako su to ono što su molili da dobiju. U najgorem slučaju, izraste i zaborave da su ga ikada obojili!

Slojevito srednje obrezivanje škara

@borodagolova

Slojevito srednje obrezivanje škara

Zaigrani slojevi mogu biti upravo ono što vam je potrebno za podizanje bilo koje frizure na ravnoj kosi. To definitivno čini za ovu škare!

Mini Pompadour

@florida_barberian

Mini Pompadour

Mini pompadour, volumizirana četka natrag? Kažem, sve gore navedeno! Ovoj frizuri ne nedostaje volumena ili karaktera!

Hardcore Mo-Hawk

@pjabreu

Hardcore Mo-Hawk

Idite do kraja! Dopustite svom mini-u da živi svoje rockstar snove postavljajući mu potpuni mohawk!

Hladan i ležeran top s brijanjem

@raelbronx

Hladan i ležeran top s brijanjem

Ne dopustite da vam itko kaže da kratke frizure nisu super. Pogledajte tu teksturu, pogledajte tu kratku tvrdu liniju, sve to dolazi zajedno s pravom količinom štiha.

Bočni dio sa suženim stranama

@shawn_barbz

Bočni dio sa suženim stranama

Oštar i čist, dobro oblikovan bočni dio nikada ne uspijeva! Stranice su kratke i sužene, dok je određena dužina dobro postavljena na vrhu. Super jednostavno za oblikovanje!

Mladi hram izblijedje s vrhom

@staygold31

Mladi hram izblijedje s vrhom

Ovo izblijedjenje hrama ne bi moglo izgledati slađe da je pokušalo, a pričamo o klincu koliko i o ovoj izvrsnoj francuskoj kulturi koja tako dobro djeluje na mališane.

Hard Part i High Fade

@acutabovesparta

Hard Part i High Fade

Izvrsno za toplije mjesece, ovo visoko blijeđenje jamčit će vašem mini boravku i svježini!

Klasičan konus i bočni dio na

@acutabovesparta

Klasičan konus i bočni dio na

Rezanje škarama na vrhu završava ovaj izgled! Promatrajte detalje teksture koji tako dobro funkcioniraju kad imamo ovu količinu kose naprijed.

Straight Fringe Straight Outta Salon

@benji_thebarber94/Instagram

Straight Fringe Straight Outta Salon

Šiške u obliku slova U izgledat će slatko na mališanima bez obzira na frizuru!

Tanke kratke kovrče s izblijedjelim stranama

@joshconnollybarber

Tanke kratke kovrče s izblijedjelim stranama

Volite me neke prirodne kovrče. Kratki su kako bi ih se bolje cijenilo, a strane im daju sav fokus koji žele. Stil s vrlo malom količinom proizvoda ako ga uopće ima i dobit ćete ovaj hladan izgled.

Tanka šiljasta suha kosa

@chop_a_gram

Tanka šiljasta suha kosa

Šiljasta kosa stara je škola koja se vraća u novije vrijeme. Isprobajte ih i dopustite im da osjete kakav je osjećaj tih funky šiljaka na dlanovima.

“>