7 muško ošišanih frizura za modernog muškarca

Ako ste nedavno pregledavali Inspiraciju za šišanje, vidjeli ste razne kratke muške frizure, od frizure Caesar do frizure Ivy League. Imamo još jedan za vas – rez od buč.

Dave Franco, Butch CutDave Franco Burr Cut, DFree / Shutterstock.com

Postoji velika vjerojatnost da ste vidjeli kako butch reže glave vojnika ili sportaša. Poznat i kao rez četkom, butch rez je kratki, jednolični rez. Kosa je ošišana na istu dužinu oko glave pomoću škare. To je dio obitelji buzz cut, zajedno s rezovima poput indukcijskog reza.

Iako je izrez na butchu stekao popularnost među sportašima i vojskom, dobro funkcionira za svakog dečka koji jednostavno želi jednostavnu frizuru. Ako volite kratku kosu i želite postići čist izgled, onda je ovaj stil možda baš za vas.

Ovaj stil je također dobar za mlade dječake jer nije bez muke. Ćelavi muškarci također se mogu odlučiti za kroj kako bi sakrili ćelavost.

Justin Timberlake Butch duže je rezaoEverettova zbirka / Shutterstock.com

Kako prerezati Butch

Šišanje je jedno od najjednostavnijih frizura. Možete čak i sami! Za razliku od nekih drugih stilova, butch kroj teško je zabrljati. A ako vam nije ugodno koristiti DIY pristup, gotovo svi stilisti i brijači znaju izrezati dobar butch rez.

Međutim, budući da butch cut ima i druge nazive, možda biste htjeli zamoliti svog stilista da vam kosu ošiša s određenom postavkom za šišanje.

Matthew Fox butch cutTinseltown / Shutterstock.com

Budući da se koriste škare, ako imate omiljenu postavku za šišanje, to možete koristiti. Svaki broj straže od #3 do #5 pružit će dobar, uredan rez. #4 je dobra srednja postavka ako se nikada prije niste ošišali u stilu buzz-a.

Kad se odlučite za šišanje, ošišajte svu kosu. To je to! Koristit ćete istu postavku za šišanje za cijelu frizuru kako biste postigli ujednačen izgled. Kad vam svu kosu ošišate na istu dužinu, zujanje će prestati.

Zachary Quinto kratki šišanje s brkovimalev radin / Shutterstock.com

Kako stilizirati Butch Cut

Butch cut ne treba puno stylinga, pa možete izabrati bez njega. Ako ga želite stilizirati, možete upotrijebiti butch vosak, koji je proizvod za kosu posebno izrađen za stilove šišanja. Iako vašoj kosi neće trebati puno pripitomljavanja, nanošenje nekog proizvoda može joj dati lijep sjajni završetak.

Još uvijek dvoumite hoćete li dobiti zujanje? U nastavku pogledajte ove momke:

Paul Walker - rezanje zujanjaTinseltown / Shutterstock.com

Pavlova jednostavna frizura jednakog volumena

Paul Walker volio je živjeti brz i bijesan način života pa nije imao puno vremena za oblikovanje kose. Ovdje je butch cut savršen za njega da ustane i ode.

Jamie Dornan - buzz cutJaguar PS / Shutterstock.com

Besplatna brada s jednostavnim vrhom

Za muškarce s kosom koja počinje prorjeđivati, šišanje je pravo. Dodavanje brade u izgled oduzima mnogo fokusa s linije kose i na licu.

Buzz Cut Hardy

Fancy Smal obrijana linija s kraćim stranama

Iako bi buč rez trebao biti ravnomjeran, neka područja mogu dodati malo svjetlosti. Poravnati vrh i strane koje su skraćene izgledaju jako dobro.

Disconnected Buzz Cut@javi_thebarber_

Ta Fancy obrijana linija

Ne bi bila 2020. godina da u sebi nemamo nešto s obrijanom bočnom linijom. Ovdje se buč rez nadograđuje blijeđenjem kože sa strane i debelim bočnim dijelom.

Chris Evans Butch CutButch Cut Chrisa Evansa, zasluge: Everett Collection / Shutterstock.com

Butch Cut Chrisa Evansa

Kapetan Amerika mora provesti svaki sat budnosti spašavajući svijet, pa mu bučarski rez zaista pristaje, nikakva fuzgurcija jednostavno ne uspijeva!

Stil Stevea Jobsa@whitneyvermeer

Stil Stevea Jobsa

Svijet nije isti od kad je Jobs preminuo. Ovdje izgled koji liči na pozdravlja Jobsa noseći dolčevitu kao i butch kroj s blagim izblijedjenjem.

Military Buzz Cut@komore_sheffield

Military Buzz Cut

Butch kroj može izgledati pomalo monotono ako je stalno isti. Ovdje ovaj čovjek ima blagi nestanak kao i neke valove na gornjem dijelu izreza.

Ružičaste nijanse Butch Cut@liamjtwist

Ružičaste nijanse Butch Cut

Ako imate škare za šišanje i vlastitu kosu ošišali na buč, zašto ne biste otišli malo dalje i isprobali neke različite boje? Ovdje se zaista ističe plava ružičasta.

Najfiniji hram Fade@hayden_cassidy

Najfiniji hram Fade

Butch cut ide mainstream s vrlo tijesnim blijeđenjem kože. U ovom slučaju čak izgleda kao da je vrh stiliziran nešto više od uobičajenog kroja.

Izvučeni vrh sa izblijedjelim stranama@hayden_cassidy

Izvučeni vrh sa izblijedjelim stranama

Ovdje se radi o butch kroju treće razine. Vrh je izrezan u slojevima i neuredno stiliziran prema gore. Sa strana ima izblijedjelu kožu koja produžava lice.

Fancy duži Butch Cut sa bočnim njihanjem@hayden_cassidy

Fancy duži Butch Cut sa bočnim njihanjem

Ako izrez buče malo naraste, postoje načini da je malo pomaknete u stranu. Dodajte usko izblijedjenje i ova frizura izgleda otmjeno. 

Pocky Line Up s Drop Fadeom@hayden_cassidy

Pocky Line Up s Drop Fadeom

Butch rez dolazi u svim oblicima, veličinama i bojama. Za ovaj izgled, butch izrezan na vrhu samo je mali komad. Mačkasta linija lijepo oblikuje kosu, a izblijedjenje joj daje malo piza. 

Moderan Butch Cut sa srednjim vrhom@hayden_cassidy

Moderan Butch Cut sa srednjim vrhom

Kad izreže buč, stvari mogu podivljati. Neki to pokušavaju uloviti odvajanjem sa strane ili pomalo šiljatim. Ovdje imamo isječenu butch obojenu plavušu i počešljanu naprijed, s linijom obrva za dobru mjeru.

Talasni Buzz Taper Fade@factionbarbershop

Talasni Buzz Taper Fade

Valovi prskaju po stranicama modnih časopisa 2020. Ovaj bučni kroj dobiva fensi preobrazbu s valovima i dodatnim bonusom sužavanja sa strana.

Tanko suženi bočno tokareni rez@hair_bello

Tanko suženi bočno tokareni rez

Butch cut i brada su poput maslaca od kikirikija i želea. Savršeno idu zajedno. Ove sužene strane dodaju malo stila koji čini izgled baš kako treba.

Klasični Butch Cut s parom brkova@ivanshavethesailor

Klasični Butch Cut s parom brkova

Kad izrez buče malo naraste, počinje izgledati kao francuski usjev. Brkovi i neki lijepi piercing naglašavaju njegov izgled.

Street Stylish Butch Cut s Temple Fade@ javi_thebarber_

Street Stylish Butch Cut s Temple Fade

Iako običan rez od buč može postati dosadan, svi znamo da bi ulice postale popularne. Uz izdanje izblijedjenja hrama i nekoliko linija, ovaj butch rez izgleda spreman za pistu ili bilo koji noćni klub u centru grada.

Šareni Butch sa prorezanim stranama@hamedjavanacademy

Šareni Butch sa prorezanim stranama

Butch Cut je uvijek jednostavan, rekao je nitko. Ovaj je na hipsterskoj i trendovskoj strani kroja. Vrh je češljan sa strane čini lijep uzorak zuba sa stranama koje su sužene izblijedjele s rezom za brijanje za detalje. Također, vrh je šaren s tamnom nijansom.

Afro Butch s kutovima@ kwest_the_brijač

Afro Butch s kutovima

Čisto zlato s ovim očuvanim butch rezom, također se može kvalificirati kao prigušen zujanje, ali detalji su ovdje savršeni. Ujednačena glasnoća po cijelom tijelu i bez dijelova čini ga cijelim, a postava dodaje taj trend. Jednostavnost ga izdvaja.

Buzz uz Butch Cut@ kwest_the_brijač

Buzz uz Butch Cut

Može li biti čiste frizure od ove? Možda su šanse manje, ali ovaj je sasvim čist izgled. Gornji dio je izrezan na buch s nijansom zujanja sa strana sa zašiljenim stranama i mješavinom brade s blijeđenjem. Brada je oblikovana od tanje do gušće samo da bi se dobro uravnotežila.

Gotovo francuski ošišan Butch Cut@ovaj_brijač_hris

Gotovo francuski ošišan Butch Cut

French Crop jedna je od hipi frizura koja postoji. Ali ovaj je njegov elegantan spoj koji ga gura sa stilske strane. Francuski usjev je prilično kratak na čelu sa stranama koje su oštro sužene i izblijedjele bez bočnih dijelova ili podrezanih kako bi izgledalo kao uni dizajn.

Debeo, ali kratki rez Butch@hayden_cassidy

Debeo, ali kratki rez Butch

Ovo nije vaš uobičajeni rez, ali volumen ovdje radi posao. Dok je duljina još uvijek općenita. Stranice su debelo sužene i blijede s desnom anđeoskom linijom prema gore. Čist izgled čini ga blijedim.

Uredan Butch Cut s ravnim vrhom@jenegafpas

Uredan Butch Cut s ravnim vrhom

Butch Cut ne mora biti uobičajen. Ovaj ima blagi osjećaj francuskog usjeva sa stranama koje su sve izblijedjele. Zabava je u tome što nema suženja. Međutim, postava još uvijek nije potpuno nestala!

Afro Curl Cluster Butch@seuelias

Afro Curl Cluster Butch

Butch Cut ne mora uvijek biti tako kratak i bačen. Ovaj je iznimka s kratkim afro kovrčama sa stranama koje su sužene sa srednjim blijeđenjem. Izblijedjenje hrama daje ovom kroju vrlo čist izgled, a tanki brkovi čine ga vrlo hipikastim.

Nisko-suptilni suptilni suženi stubovi@ kipp_hair

Niske, suptilne, sužene strane

Butch Cut ne mora uvijek biti vani i stvarati glasne zvukove. Ponekad je prilično podmukao poput ovog koji ima kratke niti s hladnom četkom. Bočne strane su sužene tim strnjištem kako bi se uravnotežilo.