70+ ideja frizure za izblijedjevanje kože (trendseterica za 2021.)

Ako tražite frizuru koja je u skladu s najnovijim trendovima muških frizura, ne tražite dalje! Upoznali smo vas sa frizurom za izbjeljivanje kože u našem članku o trendovima muških frizura 2020., a sada ćete naučiti sve o tome.

Bočni dio kratki pompadour sa srednjom kožom izblijedjelom podrezanom@z_ramsey / Instagram

Blijeđenje kože posebno je jedinstveno jer se ističe – ili, bolje rečeno, iskače. Kontrast obrijanih strana i pune kose odmah privlači pozornost. Posebno je moderan, suvremen izgled, a što je najbolje, lako ga je nabaviti.

Blijeđenje kože postiže se šišanjem kose sve kraće dok se pomiče prema vratu. Dok neke frizure zahtijevaju da kosa bude iste dužine po cijeloj glavi, frizure koje blijede zahtijevaju da se kosa šiša na sve manjoj dužini.

Šišanje s visokom kožom, @tombaxter_hair / Instagram

Kako da ošišam kosu koja će izblijediti?

Frizura za izblijedjelu kožu cijela je u samom rezu. Izblijedjelu kosu zapravo uopće ne morate stilizirati; to je kosa na vrhu koju ćete htjeti oblikovati. Dakle, za frizuru koja blijedi, važno je otići frizeru ili stilistu koji ima iskustva s šišanjem ili barem sličnim rezovima.

Što se tiče kose na vrhu glave: Važno je napomenuti da će frizura koja će izblijediti ovisiti o tome što ćete reći svom stilistu. Čitajte dalje za više informacija o varijacijama i stilovima izblijedjenja kože.

@zeke_the_barber / Instagram

Za strane i leđa, međutim, gotovo je uvijek isto. Jednostavno ćete od svog stilista zatražiti nestanak. Navedite početnu točku (ovisno o točnoj frizuri koju odaberete) i recite svom stilistu da želite da vam kosa izblijedi u kožu.

U većini slučajeva, vidjet ćete da su momci s izblijedjelom kožom izuzetno kratki. Mnogi muškarci obično zahtijevaju kraću postavku za šišanje poput #3 ili #4 za gornji dio blijeđenja (iznad ušiju). Neki su kratki kao #2. Duljina postavke za šišanje može u potpunosti promijeniti izgled vaše kože i izblijedjeti, pa provjerite znate li koje postavke želite.

Srednja koža afro s linijom@z_ramsey / Instagram

Također razmislite o tome koliko želite da postupno izblijedite. Ako vaše blijeđenje počne na #5 i ide sve do razine kože, neće se toliko istaknuti. Ako idete na suptilan, otmjen izgled, razmislite o tome da počnete s višom postavkom za šišanje.

S druge strane, ako započnete blijeđenje na #2 ili #3, ono će iskočiti. To je zato što vaše blijeđenje počinje pri niskim postavkama i nema mnogo nižeg. Smanjuje se samo 2 ili 3 duljine prije nego što izblijedi u kožu.

Pompadour labavog stila s mješavinom srednje kože za vintage izgled@z_ramsey / Instagram

Pogledajte primjere oba stila i pogledajte što vam se sviđa. Kao i uvijek, preporučujemo da svom stilistu napravite sliku željene frizure.

I na kraju, dečki s ravnom ili blago valovitom kosom izvući će maksimum iz blijeđenja kože. To je teže postići s kovrčavom kosom, iako se to može učiniti.

Za više ideja pogledajte galeriju u nastavku.

tvrdi dio@paul_barbercode

Koža blijedi s tvrdim dijelom

Ovo je najjednostavnija frizura za izblijedjenje kože i jedna je od najklasičnijih. Kombinirajte stari, retro bočni dio sa suvremenim izblijedjenjem kože i bit ćete definicija stila.

Nakon što točno znate što želite za vrh, samo zatražite izblijedjenje sa strane. Opet, budite precizni s duljinama škare i donesite slike ako imate nedoumica.

ružičasta boja@blackfishbry

Skin Fade s Pompadourom

Pompadour je bio popularan stil 2016. godine, a očekujemo da ćemo 2017. vidjeti više momaka koji prihvaćaju pompu. Ovo također kombinira staro s novim i iznenađujuće je svestran izgled.

Kao i kod kombinacije blijeđenja kože/bočnih dijelova, ovaj stil je jednostavno pompadour u kombinaciji s blijeđenjem kože. To je sve što trebate tražiti da biste postigli ovaj stil. Nakon toga, sve je u redovitom održavanju pompadoura kako bi bio u vrhunskom obliku.

Bočni quiff, sužavanje blijedi@barberiaharo

Quiff

Srodnik pompadoura, quiff se posljednjih godina pojavio kao trend muške kose i čini se da je ovdje da ostane neko vrijeme. Ovaj živahni izgled zahtijeva ozbiljan styling, pa ako ste spremni za izazov, ovo je za vas.

Trebat će vam dobra duljina na vrhu – 2 inča vjerojatno je najkraće što možete. Što je kosa duža, to je viši kosi. Da biste ga oblikovali, nanesite proizvod na vlažnu kosu, a zatim kosu očetkajte i istovremeno sušite fenom. Ovaj postupak oblikovanja sličan je postupku pompadoura.

Curly Undercut@mikeyyyyyyyy_

Kovrče

Spomenuli smo ranije da može biti teško postići izblijedjenje kože s kovrčama. Međutim, ovo je jedna od opcija koja će dobro doći momcima kovrčave glave.

U ovom stilu neka vam kosa na vrhu naraste kako bi se pokazale vaše prirodne kovrče. Dodajte izblijedjelu kožu sa strane i s leđa i imat ćete nevjerojatno jedinstvenu kosu. Ovo je slično teksturiranom kovrčavom podrezu.

Zarezani konus blijedi s linijom prema gore@barberdeano

Slicked Back

Ako idete na ludo retro, nježniji izgled, zalizana kosa je neophodna. Ovo je sjajna varijacija frizure za izblijedjelu kožu za dame koji žele elegantan izgled.

Ovaj izgled možete postići na mnogo načina. Jedna dobra opcija je dobiti rez koji je idealan za bočni dio. Zatim kosu zalijepite lijepom pomadom na bazi vode. Na ovaj način možete bočno odjenuti sportski dio, povući ga unatrag ili učiniti oboje!

Koža izblijedi kovrčavu kosu@seuelias

Kovrčava kosa s Line Up

Kovrčava kosa može biti izbirljiva, pa je malo teže postići besprijekorno blijeđenje. Stoga je održavanje ovog ruba čistim i dobro održavanim nužno. Dizajn linije izrezan blizu stražnje strane kose prekida kontinuitet ovog izblijedjenja kože i dodaje kapi karaktera izgledu.

Teksturirano francusko usjev s prekidom@javi-brijač

Teksturirano francusko usjev s nepovezanim blijeđenjem

Drugi način dodavanja dimenzija bilo kojem izgledu je nepovezano blijeđenje. Linija koja razdvaja teksturirani vrh i čistu kožu blijedi ispod linije, jednostavan je način da svaku frizuru učinite privlačnijom.

Drop Fade sa Vanished Deckline@calebthebarber

Drop Fade sa Vanished Deckline

Blijeđenje pada počinje u sljepoočnici i ozbiljno pada natrag iza uha i niz potiljak. U ovom izgledu, nestali izrez održava ovaj stil svježim i čistim. Održavanje kraće kose sprječava da se ovaj stil osjeća neuredno.

Low Fade s line up afro kosom@calebthebarber

Low Fade with Line Up

Postoji nekoliko razlika između pada fade i niskog fadea. S padom kapanja, blijeđenje počinje oko sljepoočnica i agresivno pada do zatiljka. S niskim blijeđenjem, blijeđenje počinje od zulufa i postupno se spušta niz vrat. Nisko blijeđenje samo je svjetlo pri dnu i tamnije od sredine glave do vrha blijeđenja.

Blijeđenje kože@the_ramsey

Afro kosa izblijedjela s kože

Blijeđenje kože jednostavan je i uglađen način za održavanje deblje kose. Vrh kose može se uzgajati do srednje dužine ili držati kratko, kao što se vidi na ovoj fotografiji. Za istaknuti izgled, neka kosa bude čista i oštra.

Istaknuta valovita kosa@chris_barbercode

Istaknuta valovita kosa

Istaknute boje posebno odgovaraju valovitoj kosi jer daju dimenziju oblinama svakog pramena. Istaknuti gradijent hladnih tonova na slici ovdje lijepo funkcionira s osnovnom bojom i dobro kontrastira s blijeđenjem ispod njega.

Teksturirano suženje s bradom@barber_djirlauw

Konusno blijeđenje s bradom

Ovaj izgled govori o proporcijama. Kosa na vrhu dovoljno je duga da uravnoteži bradu. Zubari su izblijedjeli kako izgled ne bi bio pretežak. Ovo je izvrstan primjer za one koji žele upariti bradu s izblijedjelom bojom, ali se boje da će oštra linija prekinuti to dvoje.

Disconnected Buzz Cut@javi_thebarber_

Disconnected Buzz Cut

Često, kad pomislimo na šišanje, zamišljamo mamu kako striže dječakovu kosu šišanjem za bradu svog oca. Buzz rez s izblijedjelom kožom ažurirana je varijacija tradicionalnog buzz reza. Za klasično šišanje, kosa se obično brije po cijeloj površini sa štitnikom #1 ili #2. S blijeđenjem kože, strane kose će imati nagib od sljepoočnica prema dolje. U ovom izgledu, zakrivljena linija urezana je u najtamniji dio blijeđenja.

skin-fade-seuelias@seuelias

Brijanje Tigrove kandže s finim izblijedjenjem

Kao što smo već vidjeli, blijeđenje kože izvrsno je platno za zanimljivu linijsku umjetnost. Dno ovog blijeđenja je fino i blizu kože. To dovodi do dvije linije koje su isklesane po najtamnijem dijelu izblijedjenja.

Taper Fade sa iščezlim izrezom@ambarberija

Šiljasta tekstura sa iščezlim izrezom

Šiljastu kosu prilično je jednostavno postići odgovarajućim proizvodom i duljinom kose. Ovaj stil najbolje djeluje na kraćoj kosi jer težina duge kose sprječava da kosa ostane na nogama. Korištenjem gela kroz kosu kosa će biti jako šiljasta. Za nosiviji izgled, voskom pređite s prednje strane kose prema stražnjoj strani. To će odvojiti odjeljke i uspraviti ih. Nestali izrez daje elegantan i uglađen osjećaj.

Fade Skin with Mini Quiff@alan_beak

Ručni brušeni mali quiff

Quiff je sličan pompadouru po tome što je oblikovan s volumenom na vrhu. Dlaka na stražnjoj strani glave je kraća, a strane su obično povučene unatrag. U ovoj varijaciji quiff je kraći, a stranice obrijane do izblijedjenja kože. Budući da je quiff u ovom primjeru nešto manji od klasičnog quiffa, kosa se jednostavno može isčetkati voskom umjesto da se mora osušiti fenom kako bi bilo potrebno s klasičnim quiffom.

Dape Burst Fade@poolethebarber

Dape Burst Fade

Rast fade je stil u kojem gradijent zrači oko uha u obliku polukruga. Duljina se zadržava na vrhu, do zatiljka i do dna zatiljka gdje kosa prirodno prestaje rasti. Blijeđenje može započeti bilo gdje od hrama do zaklada. Dosljedan je element da izblijedjenje “izbije” iz uha.

Side Swept Tvrdi dio@paul_barbercode

Side Swept Tvrdi dio

Suvremeno izblijedjenje kože ažurira ovaj tradicionalni izgled. Kosa se s jedne strane razdjeljuje, a s druge želira. Najbolje je slijediti prirodni dio, međutim, ako vam je draža jedna strana nad drugom, feniranje kose iznad glave i u smjeru, želite da vam se kosa razdjeli, može prisiliti pregradu na željenu stranu. Ovo je klasičan izgled za otmjenog gospodina.

Prekinuto blijeđenje kože + dizajn dekolteaPrekinuto blijeđenje kože + dizajn dekoltea, od @javi_thebarber_

Prekinuto blijeđenje kože + dizajn dekoltea

U većini dizajna linija, linija je izrezana na najtamnijem dijelu blijeđenja. Ono što ovaj dizajn čini zanimljivim je to što ocrtava blijeđenje točno iznad prijelaza iz tamnijeg u svjetlije područje: stvarajući dvije linije, poput crte i njezine sjene. Plitka oblina niz vrat vodi oko niz vrat, gdje se kosa održava urednom i čistom.

Blijeđenje kože s kutnim resama@braidbarbers

Dizajnerski hram s visokim volumenom

Krivulje u ovom dizajnu linija postavljene su strateški na granicu blijeđenja. Pametno zrcali luk kose kako bi stvorio grafički izgled. Glasnoća je na visokoj razini kako bi se dodala struktura već upečatljivom stilu.

Očetkana teksturirana kosa@chris_barbercode

Podrezana teksturirana kosa

Undercut je prvi put ušao u stil početkom 1900 -ih. Povijesno se ovaj rez povezivao s mladim radnicima, vojnicima i članovima uličnih bandi. Do danas je potkopavanje podložno osobi žilavog momka. Stranice podreza obično su kratke, pa čak i posvuda. Dodavanje blagog izblijedjenja stranica i teksture na dulji vrh može ovom izgledu dati trenutniji osjećaj.

Drop Fade with Line Up@blendz_barbershop

Kovrčavi Mo-Hawk

Ranijih godina kosa se čupala sa strana glave kako bi se postigao mohawk. Manje drastične metode otada su postale popularizirane pojavom aparata za šišanje, ali uporna reputacija stila ostaje jaka. Mohawk je počeo predstavljati anarhistički stav. Kratke stranice mohawka čine lijepo platno za blijeđenje kože. Kovrčava kosa dodaje potreban volumen na vrh i leđa.

Ginger Taper Fade@evan_thebarber

Klasično blijeđenje s konusom

Ovo je vaš tradicionalni taper fade; Neki bi mogli reći OG blijeđenja. Izgled dobro djeluje na bilo kojoj teksturi kose i može se prilagoditi bilo kojem obliku lica. Savršen spoj starog i novog, zasigurno će podići vaš izgled na višu razinu.

Blijeđenje srednje kože + suženi dekolteBlijeđenje srednje kože + suženi dekolte, od @jackrobinsonpullen

Blijeđenje srednje kože + suženi dekolte

Gradijent u ovom rezu nagliji je nego što tradicionalna koža blijedi. Ali radi. Zašto? Kontrast između srednje duge kose na vrhu i nestajućih strana pomaže privući pozornost na lice. Čiste stranice i suženi izrez sprječavaju da ovaj gornji dio srednje dužine izgleda preteško.

Mo-Hawk sa suženim izblijedjelim stranama@andyauthentic

Konusno izblijedjele strane s dizajnerskim izrezom

Odgovarajući dizajn linija trebao bi biti stavljen u ruke umjetnika. U svijetu umjetnosti linija ljepote je teorija koja se koristi za opisivanje estetike zakrivljene linije. Prema ovoj teoriji, zakrivljena linija predstavlja živost i plijeni pažnju gledatelja. Ova je teorija dobro zastupljena u ovom dizajnerskom izrezu. Rafalno blijeđenje oko uha savršeno je prekinuto malim zakrivljenim izrezom blizu zatiljka.

Line up + Disconnected Fade + PompadourLine up + Disconnected Fade + Pompadour, od @javi_thebarber_

Poravnajte i isključite Fade s Pompadourom

Ovo blijeđenje kože prilično je postupno, ali daje stilu dobru osnovu za rad. Savršeno zakrivljena linija prati krivulju pompadoura. Počinje od sljepoočnice i razrjeđuje se približavajući se prema zatiljku.

High Fade Crew Cut + Line upHigh Fade Crew Cut + Line up, od @javi_thebarber_

High Fade Crew Cut and Line up

Izvrsno šišanje za gustu kosu, visoko blijeđenje nudi strukturu i stil, a lako se održava svakodnevno. Dvije kratke linije koje su obrijane u blijeđenje osvježavajući su udarac za posadu s visokim izblijedjenjem.

Pompadour s izblijedjelom kožomPompadour s izblijedjelom kožom, od @javi_thebarber_

Pompadour s izblijedjelom kožom

Sličan rez viđen je i kod Brada Pitta u vrijeme kad je snimio film Fury. To je gladak stil koji dobro izrasta. Da biste dobili rez, ostavite vrh dovoljno dugo da klizne unatrag (najmanje 2 inča). Neka iskusni brijač prereže bočne strane uz kožu s kratkim blijeđenjem blizu tjemena. Za oblikovanje koristite gel ili vosak na vlažnoj kosi, očetkajte kosu i pustite da se kosa osuši u tom položaju.

Poravnajte se s PompadouromPoravnajte se s Pompadourom, od @anton_marchenko_

Poravnajte se s Pompadourom

Prednji rub ovog pompadura obrijan je do udovičkog vrha. Oštri obrub stvara kutove i linije koji su paralelni s punom bradom. Ovaj geometrijski rez može svakome dati trenutni stil.

Frizura s resama + francuska kulturaFrizura s resama + francuska kultura, od @anton_marchenko_

Francuski usjev sa blijeđenjem kože

Francuski usjev moderan je, kratki stil sa šiškama koje klize po čelu. Pohvaljuje većinu oblika lica i jednostavan je način zamaskiranja opadajuće linije kose. Blijeđenje kože standardna je značajka za francuski usjev. U stranu je uklesan podebljani vijak; izvrsno za one koji traže dodatnu prisutnost.

Teksturirani kratki vrh s linijom prema goreTeksturirani kratki vrh s linijom prema gore, od @conortaaffehair

Teksturirani kratki vrh s linijom prema gore

Ova oštra linija posebno je lijepa na kratkoj, prirodno kovrčavoj kosi. Uglađuje sve neuredne valove kroćenjem kose i stvaranjem jakih temelja. Za one s ravnom kosom, ovaj se izgled može postići dodavanjem slojeva i probijanjem voska kroz krunu. Redoviti posjeti brijaču nužni su kako bi postava ostala svježa i ravna.

Skin Fade Crew CutSkin Fade Crew Cut, od @mattjbarbers

Skin Fade Crew Cut

Rezovi posade idu ruku pod ruku s blijeđenjem kože. Kraća kosa na tjemenu dobro se koordinira s nagibom i kraćim stranama. To je univerzalno laskav izgled koji je uvijek u trendu.

Cezar Taper Fade@kevinluchmun

Cezar Taper Fade

Cezarov rez sličan je francuskom usjeku, samo što su šiške i kruna obično ošišani kraće od francuskog. Oba su stila obično izvedena s podrezivanjem ili sužavanjem; Potonji je manje teška opcija.

Visoko i zategnuto High Skin FadeVisoko i zategnuto High Skin Fade, od @conortaaffehair

Visoko i zategnuto High Skin Fade

Ovo blijeđenje kože počinje blizu krune s kraćim blijeđenjem. Visoko i čvrsto blijeđenje omogućuje krunici da se brzo preseli u ćelavo područje potiljka, što daje lijep izgled visokog kontrasta.

Side Swept UndercutSide Swept Undercut, od @barberdeano

Side Swept Undercut with Fade

Fade može biti savršen dodatak za one sa srednjom kosom koji žele šik izgled bez žrtvovanja duljine. Pometanje kose s jedne strane daje iluziju kretanja. Jednako je ležeran koliko i sofisticiran. Kratko podrezivanje pruža lijepu ravnotežu duljem vrhu.

Obojena francuska kulturaObojena francuska kultura, od @barber.josh.o.p

Obojena francuska kultura

Ovaj hladni francuski usjev vrlo je neobične boje koja izgleda iznenađujuće prirodno i nije previše vani. Svjetlost i sjena talasaju se po kosi i odražavaju rafale koji eksplodiraju od crteža na bokovima i leđima. Zanimljiva je boja i uzorak neumoljivog intenziteta.

Eksperimentalni usjevi s teksturomZasluge: Frizeri za pletenice

Eksperimentalni usjevi s teksturom

Ovaj rez je simfonija geometrijskih oblika i oblika. Simetrična ravnoteža između teksturiranog vrha i grafičke crte je eksperimentalna i uzbudljiva.

Dizajn koseDizajn kose, od @barber.josh.o.p

Prekinuto blijeđenje kože

Još jedan sjajan primjer nepovezanog blijeđenja kože; ova frizura prikazuje tamnije blijeđenje s oštrom linijom presječenom na jednom od debljih područja. Linija izgleda čisto ispod jako ponderiranog vrha.

Ivy League Fadeautor @z_ramsey

Ivy League Fade

Apsolutno volimo upečatljivo blijeđenje kože s frizurom Ivy League. Ćelave strane ovom klasičnom stilu daju oštru, modernu kvalitetu. Bočno pometena kruna održava istančan osjećaj tradicionalnog kroja Ivy League.

Precision Faux Hawk@z_ramsey

Precision Faux Hawk

Šišanje kose u satiričnog umjetnog jastreba svestran je način da prijeđete od oštrog do kulturnog, ovisno o načinu nošenja. Kad se izblijedjevanje kože izreže sa strane, frizura se može stilizirati kako bi izgledala glatko i profesionalno ili prkosno gelirana.

Skin Fade s Messy TopSkin Fade s Messy Top, autor @criztofferson

Skin Fade s Messy Top

Oplemenite svoje pramenove srednje dužine neurednim vrhom i blijeđenjem kože. Ovo blijeđenje izbija iz uha i odvaja hladni vrh od brade. Razlika dovodi do usredotočenja na dlake na licu i privlačan nered na vrhu.

Francuski usjev izblijedio s kožeFrancuski usjev izblijedio s kože, od @spukthebarber

Francuski usjev izblijedio s kože

Ćelavost u ovoj frizuri naglašava teksturu francuskog usjeva. Francuski usjev ističe se po tome što je u kontrastu s blijeđenjem kože koja je različite boje, teksture i duljine. Šiške se mogu rezati na različite načine, ali u ovom primjeru režu se ravno po čelu i zaokružuju blizu sljepoočnica.

Wild Brush Up Fade i naočaleizvor

Wild Brush Up Fade i naočale

Uokvirite svoje okvire mukom i divlje ošišanom frizurom. Blijeđenje kože tako dobro funkcionira s naočalama jer djeluju kao prazna pozadina koja naglašava lijepi par okvira. Češljanje valovite kose dodatno ističe par jedinstvenih naočala privlačeći fokus na gornju polovicu lica.

Mid Skin Fade Pompadour@z_ramsey

Mid Skin Fade Pompadour

Budući da blijeđenje kože najbolje djeluje kako bi dalo izgled visokog kontrasta, voluminozni pompadour često je uparen s izblijedjelim stranama. Blijeđenje na sredini kože pruža jedinstven pogled na tako popularni pompadour.

Brush Up Undercut FadedIzvor

Brush Up Undercut Faded

Slično pompadouru ili quiffu, ovaj brušeni izgled također nudi visoki stil i pedantnu strukturu. Izvrsno izrađeni detalji nagiba čine ovaj izgled izuzetno respektabilnim. Izlaže elemente profinjene milosti i moći.

Očetkajte i izblijediteizvor

Očetkajte i izblijedite

Ovo nulto blijeđenje će okrenuti glavu. Ćelavi fade upečatljiv je kroj koji je moderan i moderan. Integrirajući ga s brušenim vrhom čini se da se cijeli izgled spoji.

Konus za blijeđenje kože sa straneizvor

Tapeta za blijeđenje kože sa strane

Ovo postaje nova paradigma za smanjenje konusa. Kombiniranje kose sa strane sa zašiljenim izblijedjenjem nudi čisti rez koji nije pretjerano strukturiran. Većina posla obavlja se tijekom same frizure. Nakon toga, svakodnevno održavanje je minimalno. Za oblikovanje ovog izgleda potrebno je samo laganim voskom navlažiti kosu i pustiti da se kosa osuši na zraku.

Bočni dio pometenizvor

Bočni dio pometen

Ako želite stil koji može ići od finog momka do žilavog s malo truda, ne tražite dalje od ovog kroja sa strane. Ovaj izgled postiže se gelom ili pomadom visokog sjaja. Kako biste izbjegli češljanje, pazite da se gelirana kosa raščešlja malo prema natrag i na jednu stranu; nemojte češljati kosu ravno od jednog uha do drugog. Blijeđenje kože treba biti čvrsto, visoko i dobro održavano. Ovaj izgled lijepo izrasta, ali česti posjeti brijaču pomažu da ovaj rez ostane svjež.

Šiljasta frizuraZasluge: Morris Motley

Šiljasta srednja dužina s uskim blijeđenjem

Ovo postaje jedan od definirajućih stilova godine. Tekstura i tijelo lijep su kontrast s blijeđenjem kože sa strana i na leđima. Kosa na tjemenu se svira na sve strane i agresivno se razdvaja. Čvrsto izblijedjenje izglađuje izgled i sprječava ga da postane pretjerano divlji.

High Top Fade Hard Partedizvor

Tvrdi dio s visokim blijeđenjem

Vratimo se na sredinu 80-ih godina prošlog stoljeća gdje se ovaj stil provlačio ulicama New Yorka. Ovaj fade majstorski je napravljen i izgled je za zabavu i odvažnost. Leđa i bokovi obrijani su blizu kože. Nagla linija djeluje kao crtani dio koji ugodno dodaje karakter izgledu. Za one s ravnom kosom potrebna je trajna trajka prije nego što brijač uspije isklesati visoki oblik.

Blijeđenje kože Tvrdi dio@mikeyyyyyyyy_

Blijeđenje kože Tvrdi dio

Tvrdi dio zaista pomaže definirati da koža blijedi korak dalje jer pojačava sužavanje sa strane što zauzvrat donosi izblijedjenje na svjetlo. Zapravo dobro balansira cjelinu, posebno sa bočnim zamahom s kutnom i oštrom linijom.

Mini PompadourMini Pompadour, od @mattjbarbers

Mini Pompadour

Sjetite se retro izgleda s tim klasičnim bočnim dijelom, pa evo ga s modernim zaokretom. Ta bezobrazna sužena koža blijedi, a posebno ona elegantna blijeda sljepoočnica što samo čini sve urednim i čistim. Kosa na vrhu je češljana sa strane što jasno čini da je ovo džentlmenski rez.

Undercut Ewana McGregora

Undercut Ewana McGregora

Koža blijedi budući da je toliko svestrana da se gotovo može udariti o nju, na bilo koju frizuru i stapala bi se poput soli u vodi. Ovdje nema razlike, strane imaju podrezivanje, ali nakon tog srednjeg suženja sve blijedi. Vrh ostaje slobodan, ali je ubačen u teksturu sa zapečenim leđima.

Blijeđenje kožeod @dannyandcobarbers

Fino izblijedjeli konus

Još jedan dan, još jedna uredna koža blijedi. Vrh je tanka kosa sa strane, što znači da ima manje volumena, što je pametan način da je podignete izblijedjenjem stranica što ne samo da čini da vrh izgleda deblji, već ga čini i čišćim u cjelini.

Visoko i zategnutoizvor

Visoko i zategnuto

Niste propustili drski francuski usjev? Pa, ne propustite više, evo ga. Francuski usjev s resama klasičan je džentlmenski znak s izblijedjelom kožom sa strane doista čini ovaj stil minimalističkim. Najbolji dio je brada koja savršeno uravnotežuje donji dio lica.

Neat Slicked Undercutizvor

Neat Slicked Undercut

Dakle, ovo su gospoda iz nove ere koja jako dobro znaju kako se izvući izvana na retro, ali moderan način. Pogledajte taj zalizani gornji dio sa svim slatkim kožnim jazzom sa strana> Na kraju, moramo primijetiti da čvrsti brkovi uravnotežuju cijeli retro izgled.

Drop Curl Fadeizvor

Drop Curl Fade

Blijeđenje kože ne mora biti uvijek generičko, a evo hladne varijacije, izblijedjelo izblijedjelo koži daje vrlo jedinstven štih. Vrh je time zapravo poboljšan, a posebno taj uvijeni vrh s tim suženim stranama samo je lijep izgled u cjelini.

Četka velike glasnoćeZasluge: Ryan Cullen

Četka velike glasnoće

Podmažite bojom za isticanje s nekim podrezivanjem s nekim suženjem i na kraju, izblijedjenje kože recept je za ovaj cool izgled. Osim toga, vrh je posebno dulji od stranica za ovaj grub i robustan izgled.

Pompadour Fadeizvor

Pompadour Fade

Je li to pompadour ili zalizana leđa? Mislim da je to mješavina oboje, a strane su suptilno podrezane s bezobraznim srednjim dijelom kože. Primjećujete li i tu oštru i nevjerojatno čistu postavu? To je samo poruka koja gleda tu urednu frizuru.

Pompadour Part pletenicaZasluge: Frizeri za pletenice

Pompadour Part pletenica

Nikada nisam vidjela tako čistu frizuru s takvim vrhunskim osjećajem. Pogotovo taj pleteni bočni dio je nešto što nađete jednom na plavom mjesecu. Koža blijedi sa strane, samo pojačava pletenicu bočno razdijeljenim vrhom.

Tvrdi dio izrezanZasluge: Harley Detrick

Tvrdi dio izrezan

Taj tvrdi dio sa bočno prekrivenim vrhom uvijek je tako zabavno igrati, a postaje bolje samo sa izblijedjelim stranama. To srednje blijeđenje s bezobraznim blijeđenjem hrama uvijek postaje sjajan par. Vrh se lagano gura unatrag kako bi tom bočnom dijelu dao dobar štih.

Zalijepljena leđa i bradaZasluge: Harley Detrick

Zalijepljena leđa i brada

High fade uvijek je tako zabavno s tim pomaknutim pompadourom. Ovo se također kvalificira kao napuhano zalizano s tom prošaranom teksturom. Brada dodaje ravnotežu koja je potrebna licu s tom punijom i debljom teksturom.

Line Up afro stilizvor

Line Up afro stil

Recept za ovaj je prilično jednostavan, počnite s postavom, koja je napola izblijedjela s elegantnim izblijedjenjem hrama. Stranice su sužene, a vrh ima sav opseg i debljinu. Doticaj afroa čini ga gustim i čistijim s izblijedjelom stranom.

Raščešljani umjetni jastreb s prstima@z_ramsey

Raščešljani umjetni jastreb s prstima

Napuhani pompadour s izbočenim vrhom toliko je zabavan, strane su uredno sužene i izblijedjele s tom drskom sredinom. Sve je to upareno s tim padom i pola izblijedjelom linijom. Hramovi su izblijedjeli i imaju blagi osjećaj pucanja, ali obrnuto, što mislite?

Blijeđenje kože bočnog dijelaizvor

Blijeđenje kože bočnog dijela

Gledajte dolazak klasika sa bočnim dijelom u stilu Jamesa Bonda s malim pompadurom na vrhu. Ispuštena sredina fade čini ovaj retro stil modernim dodirom i vašoj pažnji hram nije izblijedio samo da bi se mogao stopiti s bradom. Kako je čitav ovaj stil promišljen!

Rezanje regulacijom tvrdih dijelovaizvor

Rezanje regulacijom tvrdih dijelova

Pogledajte ovaj tankokosi top sa sjajnom zlatnom smeđom nijansom s tankim tvrdim dijelom. Tanki tvrdi dio suptilan je način suženja stranica nakon čega se polako blijede. Osim toga, sredina izblijedjenja je ispuštena, a linija je sredinom izblijedjela, toliko u jednom ha!

Bočni dio kože koji blijediizvor

Bočni dio kože koji blijedi

Čekajte da je to visoko blijeđenje ili srednje blijeđenje, reći ću vam nešto, to je mješavina oboje. Sada udarite po zalizanoj teksturi, ali napravite pompadour na vrhu. Kako to zvuči? Pa, to je upravo ono što je, ne zaboravite usred fade postave, to je vrlo bitno.

High Skin Fade Line Up + Slicked BackHigh Skin Fade Line Up + Slicked Back, od @_mannys

High Skin Fade Line Up + Slicked Back

Nije li ovo jedan od onih hipsterskih stilova u kojima je taper fade toliko uglađen da ga sasvim lijepo stapa. Osim toga, nikada nećemo saznati gdje je točno sastav izblijedio. Sam vrh je potpuno nova priča, bočno je očetkan prozračnom grubom teksturom.

Brušeno izblijeđivanjeZasluge: Frizeri za pletenice

Brušeno izblijeđivanje

Gledajte ulazak grubog i prilično teškog stila godine. Četka premaz nije nimalo šiljasta, što znači da je blago pompezna sa stranama koje nisu podrezane. Stranice su umjesto toga visoko sužene s urednim izblijedjenjem. Čisto brijanje čini ovo vrlo elegantnim izgledom.

Teksturirano vrhunsko blijeđenje kože za muškarceizvor

Teksturirana gornja koža blijedi

Ovu smo frizuru ovih dana sve češće viđali s malim usjevima sa srednjim blijedim stranama. Fade nije previše strog što daje ležeran osjećaj. Vrh je također bočno brušen laganim kistom do teksture. Sve u svemu, ovo je ležeran izgled, ali sa strane ga prebrišite i postaje formalni.

Side Swept Undercut Wet

Side Swept Undercut Wet

Sasvim ravno bez udarca oko grma, debeli tvrdi dio sa suženim stranicama izblijedjelim. Savršeno počešljana strana sa zašiljenom linijom koja ide uz nju. Blijeđenje hrama sasvim je očito samo da bi izgled bio uredan, a isto je i obrijani pristup.

Moderna Pomp čista koža blijediizvor

Moderna Pomp čista koža blijedi

Kladim se da je ovo jedna od jedinstvenih frizura koje vidimo i zaintrigirale su se gotovo odmah, hram je izblijedio u stilu kapanja s blijednjom sa suženim stranama. Međutim, vrh je pomeren sa strane kako bi zadržao retro izgled. Na kraju, ta mješavina brade je samo vrhunska.

Francuski usjevi nisko izblijedjeliizvor

Francuski usjevi nisko izblijedjeli

Da, ovo je francuski usjev, ali nije jedan od onih uobičajenih koje vidite da leže tu i tamo. Stranice su sužene prilično nisko nego inače, a zatim izblijedjele. Niski konus je učinjen kako bi se vratio obod sa strana, dok blijeđenje daje završni pečat.

High Skin Fade UndercutZasluge: Frizeri za pletenice

High Skin Fade Undercut

Je li ovo s ulica? Da, gospodine, strane su teško razdvojene s tim bezobraznim blijeđenjem, a hramovi su nestali. Vrh je očetkan tim jedinstvenim tvrdim dijelom što ga čini. Ne propustite liniju, ravna je, ali zakrivljena.

Teksturirani uvojci izblijedjeli UndercutZasluge: Frizeri za pletenice

Teksturirani uvojci izblijedjeli Undercut

Kovrče, kovrče, kovrče; možemo li dovoljno govoriti o njima? Ne! Suženje s ravne strane jednostavno je previše zgodno za govoriti. Srednje do nisko blijeđenje samo donosi svu zabavu na vrh. Vrh je, međutim, velike gustoće s tankokosim kratkim uvojcima kako bi mu bilo zabavno, imati strničastu bradu.

Bočni dio podrezanZasluge: Frizeri za pletenice

Bočni dio podrezan

Je li to izravno iz renesanse? Uglađene izblijedjele strane s tim podrezanim zamahom, da ne spominjemo izblijedjenje hrama koje je tako uredno. Vrhunac izgleda su brkovi koji stoje visoki i čvrsti. Za oblikovanje ovog proizvoda zasigurno bi trebao neki proizvod.

Varijacija francuskog usjevaizvor

Varijacija francuskog usjeva

Je li to francuski usjev ili je to kutna šiška? Pa, to je kombinacija obojega. Osim toga, s dodatnim ukusom ravnog suženja i bezobraznim izblijedjenjem sa strana. Vrh je tankokos, pa mu neki proizvodi dobro dođu držati ga na mjestu!

Side Quiff Low FadeZasluge: Frizeri za pletenice

Side Quiff Low Fade

Gusta kosa uvijek ima svoje prednosti, a jedna od njih je ovo nevjerojatno čišćenje sa strane koje je uredno i prilično strogo. Konusno izblijedjele strane prilično su zgodne s tom savršenom linijom kose kojoj postave čine toliko pravde s tim kutnim oblikom.

Bald Fade od Jereme ReyesWeb stranica

Bald Fade od Jereme Reyes

Može li fade biti išta trendi od ovoga? Zasigurno ne s tim da je ta škrta linija izblijedjela prema dnu. Vrh je očetkan i obojen što ga čini toliko otmjenim. Također, ne propustite tu ravnu liniju kose i ona nadopunjuje izblijedjele strane. Ne mogu se natjecati s ovim stilom.

Blijeđenje kožeizvor

Blijeđenje kože

Drop fade je također fade možda s više panachea i stila. To bezobrazno izblijedenje hrama nadopunjuje stil, a vrh je potpuno nova igra loptom. Taj podšišan bočni dio s bezobraznim tvrdim dijelom čini sve tako moderniziranim, a ipak ima retro vibru.

Blijedi koža s dugim slojevimaZasluge: Micky Graham

Blijedi koža s dugim slojevima

Imati vrh s teksturom niti sa žgavim osjećajem ovih dana prilično je glasan, a oni su gurnuti unatrag zbog čega izgleda kao trzaj na čelu. Stranice su vrlo uredne kako bi vrh izgledao prilično uredno, samo ga izblijedite škarama veličine 0 i spremni ste.

Blagi vrh s klasičnim konusom@mr_fineline

Blagi vrh s klasičnim konusom

Low fade nikada neće izaći iz trenda, ali ova je kombinacija jednostavno previše dobra. Tanki konus s vrhom koji je unatrag brušen gotovo daje osjećaj zalijepljenosti. Međutim, blagi quiff čini ga zabačenim zalizanim unatrag s prilično kutnim linijama.

Skin Fade Pompadour@mensworldherenkappers

Skin Fade Pompadour

Što se može reći o ovoj frizuri? Ovo izgleda kao mlađi Tom Hardy s onom brušenom zadnjicom. Podrezivanje je prilično suptilno sa suženim izblijedjelim stranama koje su vrlo uredne i podupiru vrh. Osim toga, postave su sužene i ne blijede.

Blijeđenje kože

@mensworldherenkappers

Blijeđenje kože

Jedna od najskupljih frizura može biti ova s ​​općenito potisnutom teksturom. Nisko blijeđenje s tim srednjim sužavanjem čini razliku, a izblijedjenje hrama gura svu zabavu na vrh.

Koža blijedi s nepovezanim quiffom@mensworldherenkappers

Koža blijedi s nepovezanim quiffom

Vidite, ovo je ono što vam može pružiti malo održavanja, savršena četka sa strane sa podrezanim bočnim dijelom. Bezobrazno blijeđenje suženja nije uobičajeno s tim da konus nije na uobičajen način. Izblijedjenje je vrlo elegantno, ali možete vidjeti kako je linija dosegla vrhunac i ta mješavina kose je prilično ljupkija.

Povezan Pompadour

@mensworldherenkappers

Povezan Pompadour

Slicked back i mohawk ili samo elegantni pompadour koji se gura unatrag i pojačava nekim strogim podrezivanjem. Pretpostavljam da je to mješavina svega posipanog oštrim izblijedjelim stranama, a taj uredan gusti volumen dobivate voskom za kosu.

Obrijana linija s pramenovima za četkanje@mensworldherenkappers

Obrijana linija s pramenovima za četkanje

Nabrijani pramenovi ošišani grubom teksturom privlače gomilu, a da ne spominjemo da stranice nisu ništa manje od plovila. Obrijani prorez točno na liniji čini sve tako urednim, ali u trendu, a izblijedjeli hram samo je elegantan dodir.

Brijač dio opušteno stilizirani Pompadour

@z_ramsey

Brijač dio opušteno stilizirani Pompadour

Ovu lako možemo nazvati mješavinom elegantnog retro stila s modernim dodirom. Češljani potisak sa suženom stranom izblijedjelom je ono što treba. Također, hram je dvojak s elegantnim padom s obrijanim bočnim dijelom.

Faux Hawk za oštru kožu

@z_ramsey

Faux Hawk za oštru kožu

Ovaj se prilično zadržava između nekoliko stilova, prvo u klasičnom vojničkom stilu gdje se kontrolira tekstura i volumen, a drugo na vrlo hipsterskoj strani kroja zbog strana jer postoji brijanje s prorezom s ispadanjem kože.

Francuski usjev sa teksturom

@z_ramsey

Francuski usjev sa teksturom

To je ono što zovemo vrlo uravnotežena frizura s teksturom vrlo male duljine. Vrh je očetkan, ali je blago zaobljen sa stranama koje se sužavaju. Blijeđenje se smanjuje sa skraćenom linijom i srednjom blijedom. Brada prilično dobro uravnotežuje lice.

Francuski usjev izblijedio s kože

@z_ramsey

Francuski usjev izblijedio s kože

Francuski usjev može biti vrlo svestran i ovo nije ništa manje primjer gdje uvijena tekstura prekriva čelo stvarajući uglađen francuski usjev. Osim toga, stranice su nisko izblijedjele što pomaže privući pozornost na vrh s tom oštrom kutnom linijom prema gore.

Kovrčava kosa s rubom

@z_ramsey

Kovrčava kosa s rubom

Straight Taper Fade potpuno je stvar i ova frizura tu izjavu čini prilično glasnom i jasnom. Vrh je nevjerojatno kontroliran unatoč polu -kovrčama s malo gustom teksturom. Blijeđenje kože prilično je živo i oštro je.

Postupno fino izbljeđivanje s obrijanom linijom kose

@ zločinački__brijač

Postupno fino izbljeđivanje s obrijanom linijom kose

Brušeni vrh na vrhu sa svim slojevima koji su odgurnuti zasigurno čini cijeli izgled deset puta boljim. Stranice su sužene izblijedjele s tim obrijanim prorezom jedna je vrsta panachea. Obrijane strane razlog su zašto vrh izgleda tako jasno i zabavno, kome se to ne bi svidjelo?

“>