Crop Top Fade: povijesni i suvremeni

Ovih se dana gotovo svaka popularna frizura opisuje kao klasična ili bezvremenska. No prečesto ti izrazi točnije znače „prolazno popularan zadnjih 70 -ak godina“.

To nije slučaj s ovim lošim dječakom.

Alternativno nazvan francuski usjev, većina ljudi rekla bi da je ovaj izgled doživio svoj procvat 90 -ih godina, kada se zapravo korijeni protežu više od dva tisućljeća (to je više od 2000 godina). U najosnovnijem smislu, ovaj stil je Cezar u kombinaciji s podrezom. Potrebna je Juliusova čuvena ivica na čelu, a bokovi i leđa kratko ošišani.

Finalizirani oblik prvi je proslavio legendarni kralj ratnik Henry V od Engleske (pogledajte urod Timothée Chalamet u Netflixovom filmu The King) i od tada je ostao zarobljen. Danas je monarhova sorta usjeva u obliku zdjele uglavnom napuštena u korist teksturiranih valova i šiljaka. Šiške koje se skupljaju na čelu mogu biti dugačke ili kratke, nazubljene ili ravne poput strijele. Kao što su naizgled svi moderni rezovi učinjeni, sadašnja inkarnacija stavlja brižljivo izblijedjelu kožu u tešku uporabu, a za pizzazz se često dodaju tvrde linije i obrijani dizajn.

To je izgled koji se svakako ističe, a ipak je na kraju prilično nisko za održavanje, što ga čini idealnim za svakodnevnu svakodnevnicu (vikend) ratnika-gospodina.

Kovrčavi vrh s izbrijanim suženim blijedom@menshairuk

Kovrčavi vrh s izbrijanim suženim blijedom

Ova prva verzija sažima gotovo svaki moderni zaokret u izgledu kakav se može imati. Divlje, uvijene kovrče koje gotovo pulsiraju pokretom.

Besprijekorno visoko blijeđenje kože koje se brzo sužava na dulju od normalne duljine, dopuštajući obrijanoj liniji da ima dramatičnu dubinu koja se odražava u prorezima obrva. Više leda od vanilije nego stari Henry od Monmoutha.

Raščupani tanki top@jarredsbarbers

Raščupani top s tankom kosom

Ovaj isprani izbijeljeni top pristaje trendovskim čašama s jasnim okvirom. Dopuštajući korijenu da izraste dodaje tonalnu dubinu teksturiranoj, napred probijajućoj vrhu.

Oštro blijeđenje kože prelazi u tamnije korijenje, stvarajući sjenovito, nepovezano prelijevanje kose.

Francuski sa šiljastim resama@z_ramsey

Francuski sa šiljatim resama

Još jedan stil koji dinamički koristi izgled odraslog korijena. Neki od teksturiranih šiljaka padaju na čelo radi blagog ruba, dok su drugi isječeni čistom linijom kose, stvarajući asimetričnu, avangardnu ​​privlačnost.

Neskladan obrijan dizajn koji sjedi iznad čiste rafalne fade dodaje notu panachea.

Afro Crop Top With Fade@ hardgrind_aberdeen

Afro Crop Top With Fade

Pelena kosa može izblijedjeti na mnogo načina. Ovdje uski pramenovi nisu četkani glatko i valovito, ali je blijeđenje i dalje savršeno, te se glatko sužavaju do uskog mini-fronta s savršeno ravnom linijom kose. Jednostavno i čisto, bezvremensko i lako.

Francuski usjevi i dizajner Burst Fade@z_ramsey

Francuski usjevi i dizajner Burst Fade

Ovdje zaista možete vidjeti Cezarov utjecaj na stil. Ravnomjerno teksturirani vrh teče prema naprijed i pada u mini rubu na vrh čela. Rafalno blijeđenje je malo, ali čisto, a rubovi sljepoočnica ostaju dulji kako bi stvorili jedinstven pogled na zulufe.

Prirodni dio Srednje vrhunski usjev@z_ramsey

Prirodni dio Srednje vrhunski usjev

U biti što se može učiniti s usjekom ako je kosa oblikovana, a ne prema naprijed ili prema dolje prema čelu.

Izgled stavlja dulje brave odozgo do valovite, teksturirane upotrebe, a da pritom nije previše radno intenzivno. Dopušteno je da se kosa iznad izblijedjelog dijela kože brzo suzi, a prirodni dio djeluje s njom za dodavanje volumena i oblika rezanju.

Raščupani vrh@mattjbarbers

Raščupani vrh

Obrezani top ne mora biti dug i lud, jer postoji mnogo više sumnjivih verzija izgleda.

Usjev uske teksture može biti jednako zadovoljavajući kao i nešto duže i dramatičnije. Dopustite da se duljina spusti niže duž stražnjeg dijela glave prije nego što se suzi gotovo do izreza i uparite je s rafalnim blijeđenjem radi suptilnog kapanja.

Texture Crop Top Fade s resama@spukthebarber

Texture Crop Top Fade s resama

Nakon što je vaša gornja duljina izrezana britvom i oblikovana prema naprijed u teksturiranim valovima, dopustite da se vaše usitnjene rubove prošire prema stranama, nadvisujući oštro blijeđenje kože, poput pomame Cezara.

Hardline Connection za obrve na francuskom@moohammad_hamze

Hardline Connection za obrve na francuskom

Sinergija može biti izraz koji se češće čuje na seminarima za izazivanje sna, ali se može primijeniti i na posebno odvažnu frizuru.

Prilično standardno teksturirana francuska šiška na vrhu dramatično je odsječena od besprijekornog rafalnog blijeđenja s ne jednim, već dvama divljim obrijanim tvrdim linijama koje se pružaju u obrve. Ja bih to nazvao sinergijskim kontrastom (ako je to čak i pravi izraz).

Teksturirano francusko i High Fade@nunez.the.brijač

Teksturirano francusko i High Fade

Kratko i slatko i puno grube teksture. Nasjeckane niti na vrhu stvaraju prekrasan kontrast između svijetle i tamne boje, što može podići kosu svjetlije boje koja se nastoji izgubiti na jednako svijetloj koži. Neka vam besplatna koža izblijedi i podrezana brada postane svježa kako biste aktivirali ovaj niski izgled.

Kovrčavi vrh sa srednjim izblijedjelim stranama@franchobarber

Kovrčavi vrh sa srednjim izblijedjelim stranama

Uvojci i kolutići mogu se činiti nevoljeniima u suvremenom oblikovanju kose za muškarce, ali izblijedjelo krojenje idealan je način da se kaže da ta škola misli odzvanja.

Prirodno voluminozne, teksturirane i pune pokreta, neka vam kovrče slobodno padaju gdje mogu (uz malo laganog oblikovanja i rezanja britvicom, naravno). Čista kontrola blijeđenja srednje kože apsolutno komplimentira ovom energičnom izgledu.

Teksturirano obrezivanje i nepovezano blijeđenje@nunez.the.brijač

Teksturirano obrezivanje i nepovezano blijeđenje

Ovo se može činiti kao prilično standardni francuski usjev, ali postoje neke suptilnosti ovog izgleda koje čine razliku.

Gornja duljina klasično je teksturirana prema naprijed u malim valovima i grebenima dok se sužava prema zatiljku. No, tamo gdje ovaj usjev susreće nepovezano blijeđenje sa strana stvara kreativno stajalište.

Gotovo nevidljiva obrijana tvrda linija stvara tek toliko prepusta da proizvede blagu sjenu koja se izvrsno stapa s blijeđenjem koje se pomiče prema tjemenu. Sve je u malim detaljima.

Messy Spikes and High Fade@nunez.the.brijač

Messy Spikes and High Fade

Ovo je blijeđenje gotovo dovoljno ozbiljno da ga se može smatrati potpuno obrijanim, što služi za hrabro uokvirivanje iznenadnog naleta neuredno teksturiranih šiljaka na vrhu.

Dobra opcija za one s tanjom kosom koji također vole lošiji izgled.

Najjednostavniji obrezani vrh koji postoji@ hardgrind_aberdeen

Najjednostavniji obrezani vrh koji postoji

Obično je tekstura i volumen vrha usjeva u središtu pozornosti nad bilo čim drugim. No ponekad se želi ravnoteža između svih elemenata.

Ovdje lagano teksturirani vrh, nježno blijeđenje i precizno obrezani rub rade u potpunom skladu za najfinije uredne rezove.

Konus izblijedjelog kropa, da, molim@_robweston

Konus izblijedjelog kropa, da, molim

Idealan za one sa svjetlijom kosom i tamnijim korijenom. Teksturirana, visoka kontrastna duljina blijedi u mraku prije nego se savršeno uklopi s finim rafalnim blijeđenjem. Jednostavno i klasično.

Uredan vrh sa suženim stranama@mrliptrot

Uredan vrh sa suženim stranama

Još jedan primjer podcijenjene teksture koja ima sporednu ulogu za besprijekorno visoko blijeđenje kože. Nema potrebe pretjerivati ​​u tome.

Vrlo mlada kultura s blijeđenjem opadanja kože@joshcraig.kosa

Vrlo mlado usjev s blijeđenjem opadanja kože

Bilo da tek počinjete izrađivati ​​stilsku duljinu do vrha ili ste umorni od održavanja duljih usjeva, gotovo zujeća kapa i dalje može proizvesti teksturirano kretanje.

Držite rubove i blijedite čistim i preciznim, dok dopuštate da tračak ruba drži prirodniju, opušteniju liniju na čelu. Ne zahtijeva više održavanja od ovoga.

Tanki škarpasti vrh s izblijedjelim stranama@corneliucrihan

Tanki škareti vrh s izblijedjelim stranama

Tamna kosa u kontrastu sa svijetlom kožom vječan je motiv koji iznimno dobro djeluje s blijeđenjem kropova. Malo teksturirano oblikovanje uvelike dodaje oblik ovom kraćem komadu, a visoke izblijedjele strane dovršavaju ovo uokvirivanje lica.

Dugi šiljati usjevi s izblijedjelom stranom@iisakkinummi

Dugi šiljati usjevi s izblijedjelom stranom

Druga verzija koja prikazuje sposobnost teksturiranog vrha da doda oblik glavi.

Mali proizvod koristi se za stvaranje nekog nazubljenog šiljastog volumena koji teče naprijed u padajući rub koji služi za skupljanje čela. Odlučite se za sužavanje umjesto izrazitog izblijedjenja kože za ležerniji izgled.

Slinjenje kovrča s obrijanim prorezom@iisakkinummi

Slinjenje kovrča s obrijanim prorezom

Čvršće kovrče imaju veću sposobnost oblikovanja od njihove labavije, petlje. Ovdje su nasjeckani na srednju dužinu, s nekoliko opuštenih tračnica za buntovni štih, a strane sužene tako da lagano blijede. Kratki obrijani prorez proteže se do jedne obrve za dramatičan dizajn ožiljka.

Tetovirani hram s izblijedjelim stranama@mintbarbershop

Tetovirani hram s izblijedjelim stranama

Ako imate tetovažu na sljepoočnici, pokažite je pravilnom frizurom. Izblijedjele strane u ovom stilu osiguravaju da tetovaža bude u potpunosti vidljiva, a dodavanje dizajna vašem izblijedjenju dodaje dodatnu dozu ruba cijelom tom body art -u.

Kratko blijeđenje usjeva sa teksturom, da, molim@horatiuthebarber

Kratko blijeđenje usjeva s teksturom

S jednostavnim i klasičnim usjevom poput ovog nikada ne možete pogriješiti. Održavanje iznimno kratkog izgleda osigurava čist i oštar izgled, dok tekstura na vrhu daje dodatni karakter.

Izblijedjenje hrama i francuske kovrče@hugolartiste

Izblijedjenje hrama i francuske kovrče

Uravnotežite te debele, raščupane kovrče na vrhu s urednim izblijedjenjem sljepoočnice za izgled koji je jednakih dijelova šarmantan i čvrst. Iz ovog šišanja dobivamo i vibriju iz 50 -ih – sjajno ako vas oživljavaju trendovi kose.

Kratko teksturirano obrezivanje i visoko blijeđenje@ kipp_hair

Kratko teksturirano obrezivanje i visoko blijeđenje

Visoko blijeđenje idealno je ako želite rez koji je stvarno hladan i čist. Pojačajte vrh s malo teksture – u ovom slučaju, nekoliko razbarušenih valova – za elegantniji završetak.

Blago teksturirano obrezivanje i linearno srednje blijeđenje@_techneek_

Blago teksturirano obrezivanje i linearno srednje blijeđenje

Iako ovaj kroj ima samo malo teksture na tjemenu, tupi rub i izraženo blijeđenje i dalje osiguravaju zaista upečatljiv izgled. Sviđa mi se kako su izblijeđivanje i oštri rubovi na ovom rezu tako savršeno izvedeni!

Nježne nasjeckane šiške sa zavojem@z_ramsey

Nježne nasjeckane šiške sa zavojem

Ova frizura ima prilično sjajnu teksturu na vrhu, ali i taj rub se natječe za pažnju. Definitivno ga je teško zanemariti zahvaljujući njegovim isprekidanim linijama i neočekivanom “očnjaku” na lijevoj strani.

Hram izblijedio i ošišan vrh@olliefosterhair

Hram izblijedio i ošišan vrh

Hladna, ležerna i bezbrižna, ova frizura ima ravne rubove usklađene s blijeđenjem. Zahtijeva minimalno oblikovanje i savršen je stil za pokretanje.

Obojen i visoko izblijedio krop@scottwadley_

Obojen i visoko izblijedio krop

Visoko izblijedio usjev izgleda dovoljno upečatljiv, ali ako ste avanturističkog tipa, možete ga učiniti još zanimljivijim eksperimentiranjem s bojama. Ovdje su nasumično dodani istaknuti elementi, što cijelom izgledu daje dodatni cool element.

Teksturirano visoko izblijedjelo kropište@abbas_ahmadifard

Visoko izblijedjele krošnje s teksturom

Ovo je dokaz da visoko blijeđenje postaje mnogo zanimljivije kada se cijeloj toj kosi na vrhu doda tekstura. Odlučite se za komadasti ili šiljati stil kako biste izblijedjelom i tupim rubom dali oštar kontrast.

Obrezivanje dugih škara i izblijedjelo podrezivanje@ kipp_hair

Obrezivanje dugih škara i izblijedjelo podrezivanje

Ovaj rockabilly-meet-moderni stil ima dugu kosu na vrhu zajedno s izblijedjelim podrezivanjem. Njegova valovita tekstura i neuredan stil odaju vibraciju lošeg dječaka iz 50 -ih a la James Dean.

Burst Fade i Textured Top@z_ramsey

Burst Fade i Textured Top

Odlučite se za burst fade za taj savršeno isklesan i čist izgled. Zatim ga uravnotežite debelim vrhom izrađenim u stilu bogate teksture.

Valoviti Crop Top s Undercut Fadeom@rpb_nq

Valoviti Crop Top s Undercut Fadeom

Ovo je vjerojatno jedna od najlakših frizura koje možete imati. Dovoljno je da undercut izblijedi i neka svi ti valovi polude na vrhu.

Teksturirani krop top sa suženim stranama@the_ramsey

Teksturirani krop top sa suženim stranama

Kad na sportskim stranama izblijedjele strane postaju žarište vrha. Pobrinite se da vrhu date neki karakter tako što ćete dobiti slojeve i dodati teksturu.