Izblijedjenje hrama: Kako ga nositi kao prvaka

Izblijedjenje hramova više je od poziva na početak 90 -ih, to je vježba individualnosti uključivanjem jedinstvenog oblika vaših sljepoočnica za konačni izgled ove frizure. Ne postoje dva jednaka blijeđenja hrama, a kao što ćemo vidjeti na sljedećim fotografijama, jedina stvar koja ograničava vašu kreativnost je vaša mašta.

Nakon što ga je DJ Pauly D iz Jersey Shorea učinio ozloglašenim, izblijedjenje hrama jednom je godinama potisnuto na rubove suvremenog svijeta frizura, da bi se okrunilo za kralja, a zatim brzo ponovno svrgnulo s prijestolja u jednoj televizijskoj sezoni. jao!

Pogledajmo neke slučajeve gdje se ova frizura dobro nosila!

Sužene strane s izblijedjenjem hrama@justin_thebarber

Sužene strane s izblijedjenjem hrama

Ovo izblijedjenje hrama odličan je način za dodavanje kontrasta i razdvajanje kose na licu i kose na glavi; kao i skretanje pozornosti na udubljenja to dvoje.

Ovako nošen, pomaže vam da postignete mlađi izgled, jer se sposobnost puštanja brade do sljepoočica rijetko nalazi kod muškaraca mlađih od 24 godine.

Uredna postava i Temple Fade@rancejohn

Uredna linija i Temple Fade

Održavanje vašeg čistog stila razlikuje vas od drugih muškaraca. Kaže da sebe shvaćate ozbiljno i pazite na detalje. Ovaj hram blijedi i dodaje mu frizuru tako što je zauzeo već čist izgled i učinio je još čišćom.

Zapamtite da nema ništa loše u tome da uvijek pokušavate izgledati najbolje, to pokazuje da prepoznajete da će vas drugi cijeniti kad prvi put cijenite sebe.

Hram Fade s kovrčavim vrhom@benji_thebarber94/Instagram

Hram Fade s kovrčavim vrhom

Blijeđenje hrama s kratkim, kovrčavim vrhom možda je samo najpoznatiji izgled Justina Timberlakea. Taj je stil nosio godinama tijekom svojih Nsync dana.

Koliko god bio ikoničan s tim izgledom, posljednjih godina prešao je na glatku zadnju stranu i ljuljanje strništa. Nema veze, smatramo da i dalje ima svoje mjesto u povijesti frizure.

Visoka glasnoća s urednom linijom@barberbirdman

Visoka glasnoća s urednom linijom

Nisu svi izbljedi hramova jednaki. Ova se varijacija spušta prema dolje pored ušiju, dajući kosi snažan izgled vjetra.

Budući da kosa oko ušiju povećava znojenje, ovaj sportski stil dobro se uklapa na pješčane, sunčane plaže u Cabo San Lucasu ili na regionalnu završnu stazu.

Uredna strana pometena s izblijedjelim hramom@barberiaharo

Uredna strana pometena s izblijedjelim hramom

Kao što smo vidjeli na ovom popisu, hram izblijedjuje izuzetno dobro s dužim vrhom. Razbarušeni, divlji izgled duljeg vrha ide zajedno s izblijedjenjem hrama poput maslaca od kikirikija i čokolade.

Možda je to kontrast svjetova, slobodoumnost pune kose i militantno, uvijek regulisano zujanje kroja izblijedjelo. Podudaranje napravljeno na nebu, ako ga je ikada i bilo.

Kovrčava cipalica s ležernim vrhom@urednistvo.pricesk.robert

Kovrčava cipalica s ležernim vrhom

Ovaj stil je mješavina raznih drugih izgleda i frizura. Na prednjoj strani piše posao, na stražnjoj strani kažemo da se zabavljamo kao da je 1979. Strane govore “gospodine, da gospodine”, dok dlake na licu vrište “Sjevernjaci dolaze!”

Ne postoji samo jedna vibra koja opisuje ovaj izgled, već niz nekoliko osjećaja nanizanih i postavljenih na jumbo plakatu. Ako govorite, onda će ovaj stil definitivno privući pažnju za kojom žudite.

Valoviti brušeni vrh s Temple Fadeom@we_married_hair

Valovito brušeni vrh s Temple Fadeom

Ako ste ljubitelj stripova, naime Supermana, ovaj sljedeći stil služi kao velika počast čovjeku od čelika, blagog manira alter ega Clarku Kentu.

Bilo da posjećujete društvena mjesta ili poslovne sastanke na dnevnom planetu, ovo izblijedjenje hrama održat će vaš izgled čistim i osigurati da nećete razbjesniti svog glavnog urednika.

Kratki vrh s kratkim resama@urednistvo.pricesk.robert

Kratki vrh s kratkim resama

Da je Norman Reedus imao izblijedjenje hrama u Boondock Saintsu, imao bi sličan izgled kao ovaj (osim nosnog prstena).

Kao što smo već rekli, dobro postavljeno blijeđenje hrama može pretvoriti ležernu frizuru fashionista u sportski zapakirani dvosjed s gornjim dijelom prema dolje.

Valovita tekstura s nježnim blijeđenjem hrama@yourbarbergigi

Valovita tekstura s nježnim blijeđenjem hrama

Za nas koji ne volimo posebno oštre kontrastne frizure, ovo izlječenje hrama rođeno je mekšim nagibom. Postupniji kontrast ovdje daje prirodniji izgled.

Kažem prirodno, ali ako se godinama nasukate na pustom otoku, mislim da će vam kosa prirodno više nalikovati kosi Toma Hanksa u Castawayu, a manje ovako. Ne zaboravite zahvaliti svom stilistu sljedeći put da ih vidite.

Oštro obrisano sa strane s podrezanom hramom@anthonythebarber916

Oštro sa strane pomjereno s podrezanom hramom

Ovdje vidimo dva svijeta kako se sudaraju, blijeđenje hrama podrezuje duže stranice. To je vrlo čist, nježno izrađen izgled koji prikazuje vještine vašeg brijača i čini vas remek -djelom.

Dobro se slaže s raščupanom ili uredno podšišanom bradom, prva pokazuje kontrast, dok druga pokazuje svijetu da je svaki kvadratni centimetar ove fasade namjerno isklesan.

Top volumena s tankom kosom@justmikethatsme

Top volumena s tankom kosom

Dulja, tanja kosa u većini slučajeva ima tendenciju izgledati “neurednije”. To je fantastično ako vam se sviđa taj izgled.

Ako nađete sebe u potrazi za nekom vrstom sredine, dodavanje oštrog izblijedjenja u podnožje stranica služi za čišćenje vašeg stila kao da dodavanje granica oko slobode, poput ograničavanja jurne rijeke iza nasipa ili brane.

Bočni pomenuti dugi pramenovi@kaisbarbershop

Bočni pomenuti dugi pramenovi

Dugi pramenovi sa strane bili su bijes među tinejdžerima devedesetih, samo pogledajte Edwarda Furlonga u filmu Terminator 2.

Ako ste oduvijek željeli imati ovaj izgled, ali ne želite da izgleda tako zastarjelo, možete pokušati ukrasiti donje strane izblijedjenjem kako bi izgledalo više 2020..

Afro Temple Fade with Mid Fade@lxbrijači

Afro Temple Fade with Mid Fade

Sličnu frizuru nosio je Eddie Murphy u policiji Beverly Hills 3, iako vrh nije bio tako dugačak. Srednje blijeđenje fantastičan je način da napravite već poznatu frizuru i učinite je oštrijom.

Izblijedjivanje strana do kože također nosi dodatni bonus što čini da izgleda svježije, čineći da izgledate kao muškarac koji nikada ne propušta sastanke kod brijača.

Niski ključ hrama blijedi s odgurnutom stražnjom stranom@skinfadepost

Niski ključ hrama blijedi s odgurnutom stražnjom stranom

Jessie James (dizajnerica bicikla po mjeri, a ne odmetnica) posljednjih je godina popularizirala glatku kosu s tetovažama. To je postao Nuvo bike izgled i brat drugom dugokosom bikeru koji je bio nadaleko poznat još mnogo godina.

Ovdje vidimo da dodavanje izblijedjenja hrama može malo očistiti izgled, a da pritom zadrži svoju tešku vanjsku osobu.

Suptilni hram nestaje s niskim ključem@bern_cuts

Suptilni hram nestaje s niskim ključem

Mnogi naši vojnici moraju nositi frizuru koja je funkcionalna i nenametljiva za njihov posao.

Ovaj sljedeći stil je izvrstan ako vaš posao zahtijeva da budete stalno na oprezu, dajući vam što je moguće manje nametljive kose, a da ne morate ljuljati. Hvala vam na usluzi.

Ležerni top s hramom izblijedjelim od konusa@domthebarberian

Ležerni top s hramom izblijedjelim od konusa

Na zadnjoj fotografiji kratko smo se dotakli teme vojnog šišanja. I dok različite grane imaju različite zahtjeve, u svim granama oružanih snaga postoji konsenzus da kosa ne može dotaknuti uši, obrve ili vrat aktivnog vojnika.

Ova bi frizura bila izvrstan dodatak toj liniji sve dok je vrh kraći od 4 inča (uvjet za neke grane vojske).

Uredan hram izblijedjuje sa bočno ljuljajućim vrhom@domthebarberian

Uredan hram izblijedjuje sa bočno ljuljajućim vrhom

Ovaj sljedeći stil izvrstan je za ljubitelje rockabillyja diljem svijeta. Kao što rockabilly ponekad prelazi u svijet punka, djeluje i na obožavatelje punka koji su u fazi života svojih supruga ili muža i dvoje djece.

Od pobunjenika i pankera s tinejdžerskom tjeskobom do zupčanika u stroju, kada su ostanak kod kuće i rani odlazak u krevet postali ciljevi umjesto kazni?

Otmjeni top s urednim tempom izblijedjenjem@donnyblends

Elegantan top s urednim tempom

U ovoj sljedećoj frizuri možemo vidjeti da doba Elvisa, samog kralja, nije mrtvo. Iako kum rocka nije sam ukrasio bradu, mislim da se neće jako uvrijediti ako odlučite.

Hram blijedi i sužava 'Fro@lieanne_

Hram blijedi i sužava se ‘Fro

Ovaj sljedeći stil nije nosio nitko drugi do najveći boksački Muhammad Ali. Iako je Ali općenito zadržao svoje strane nešto duže nego što vidimo u ovom primjeru.

Jači konus i blijeđenje čine da izgleda malo modernije, a pritom ostaje bezvremensko kao Rolex Submariner.

Dramatic Temple Fade with Designer Taper@gerrybarber

Dramatic Temple Fade with Designer Taper

Utjecaj stilskog dizajna u blijeđenje zahtijeva imati stilista s talentom. Neki od njih mogu biti skupi, u rasponu od dodavanja dodatnih 5 do 35 USD ukupnoj cijeni frizure, ali s druge strane mogu stvoriti izgled koji se ističe i jedinstveno vam odgovara.

U ovom slučaju vidimo primjeran dizajn nestajanja koji koristi prirodnu zakrivljenost ljestvice za stvaranje ovog dizajna koji teče poput glazbe vizualizirane.

Gdje je nestao hram?@ virgiltb

Gdje je otišao hram?

Ovo je vrhunska frizura sa gotovo svime, blijedi, obrijanim prorezima, bojom, a što se još može tražiti? Hram je gladak i izblijedio s obrijanim prorezom. To nije to, stranice su podrezane, sužene, a vrh je klasična džepna četka s vrlo neuobičajenom bojom, može li biti zabavnija?

Uredno izblijedjenje hrama s kovrčavim vrhom@patty_cuts

Uredno izblijedjenje hrama s kovrčavim vrhom

Vau, koža slepoočnica je izblijedjela, a strane sužene. Tanka tekstura kose čini ovu frizuru još boljom. Štoviše, vrh je gusto uvijen, a linija kratka, ali oštra. Ne zaboravite da je izrez lijep kako bi tetovaža izgledala dobro.

Pušenje ubija ako se zapali@jasonfiorentino

Pušenje ubija ako se zapali

Pušenje sigurno ubija, ali cipal to nikada ne čini. Usredotočimo se na frizuru, a zanemarimo ostatak jer je vrh blago valovit sa stranama suženim i izblijedjelim, ali volumen je gust, a cipal je sav održavan i dugačak.

Moj hram je izgubljen@mozambeak

Moj hram je izgubljen

Fade fade postaje sve popularniji ovih dana i jedna dobra stvar u vezi s tim je što je fade prilično svestran. Ovo je vrlo formalna, klasična džentlmenska frizura s pompadurom i dobrom glasnoćom, no zbog izblijedjenja hrama izgleda još ljepše.

Moderni hram blijedi@eddie_rtb

Moderni hram blijedi

Ovo je vrlo poseban spoj klasičnih, ali modernih frizura. Bočne strane su sužene i izblijedjele, ali uglavnom oko sljepoočnice, a sve ostalo ima dobar debeli volumen. Štoviše, vrh je natečen zalizan, a linija oštra kao britva.

Hram izblijedje ili cipal, oboje@joshconnollybarber

Hram izblijedje ili cipal, oboje

Kažu da je cipal retro, ali ovaj dokazuje da nije u redu, ovaj ima sve što se može tražiti, vrh s povratnom četkom sa obrijanom prorezanom stranom zajedno s izblijedjelom sljepoočnicom. Sve to s ravnim i blago uvijenim cipalom. Cijeli ovaj izgled može poslužiti za zabavu, ali formalna situacija.

Jeste li vidjeli moj hram?@joshconnollybarber

Jeste li vidjeli moj hram?

Ovako izgleda ležerno na svom vrhuncu s prstohvatom blinga, ukupna tekstura je kratka i kovrčava, a ipak je puna života s bojom i sjajem. S obzirom na to, hram je izblijedio s vrlo niskim blijeđenjem. Na kraju, izrez je vrlo neobično izveden, svi ti detalji čine ga savršenim stilom.

Afro Temple Fade with Faded Sides@seuelias

Afro hram blijedi s izblijedjelim stranama

Može li afro kosa biti bolja? Evo klasičnog primjera s gustim vrhom sa stranama koje su potpuno sužene i izblijedjele. Postava je kratka, ali oštra kao nož i tu ne staje. Brkovi ga čine savršenim i čine ga cijelim.

Uvijeni vrh sa nestalim hramom@rpb_nq

Uvijeni vrh sa nestalim hramom

Najbolje je učiniti guste uvojke i zadržati cjelokupnu atmosferu ležernom. Vrh je uvijen nekim proizvodima za kosu kako bi izgledao mokro. To nije to, izblijedjenje hrama čini ga samo trendi, a strane koje se sužavaju čine najusredotočeniji dio.

Izblijedjela linija s hladnom kosom@calebthebarber

Izblijedjela linija s hladnom kosom

Ovdje vidimo da cipal čini dječje korake. Taj plus vrh je prilično izbačen, ali je i vrlo skroman. Sve to s tim drskim hramom blijedi za taj hipi dodir. Da ne govorimo o tome da je brada vrhunac ono što uravnotežuje lice.

Afro Temple Fade s Sharp Line Up@seuelias

Afro Temple Fade s Sharp Line Up

Glasnoća i način na koji se kontrolira dvije su stvari koje treba primijetiti u ovom stilu. Vrh je šah velikog volumena sa stranama suženim s niskim blijeđenjem sljepoočnica s uklopom u bradu. Ovo čini cool afro shag da se ljulja s bradom.

Mješavina izblijedjele brade u hramu@ the_bloody_butcher

Mješavina izblijedjele brade u hramu

OG lopov gleda ovdje. Vrh i stranice češljani su nekim proizvodom za taj trag zuba koji privlači tako fin izgled. Stranice su sužene radi finijeg volumena jer se tetovaže moraju dobro prikazati?

Puffy Pompadour s Temple Fade@alan_beak

Puffy Pompadour s Temple Fade

Izblijedjenje hrama ne mora uvijek vrištati kao što se ovdje radi. Pompadour je onaj koji se prilično ističe, ali blijeđenje hrama je nešto što prilično dobro podržava izgled.

Najbliži hram blijedi s kratkom četkom@barberinspirations

Najbliži hram blijedi s kratkom četkom

Izblijedjenje hrama zaista čini razliku u stvaranju urednog prostora za rez. Jednostavno rezanje može uzdići u nešto elegantno poput ovoga. vrh uopće nije blještav, samo kratka četkica gore, ali blijeđenje sljepoočnice pokazuje i najbolje od toga.

Valoviti zavrtanj s obojenim hramom Fade@barberinspirations

Valoviti vrtlani vrh s obojenim hramom Fade

Ovdje je ključ glasnoća, te polu kovrče savršene su za izazivanje pahuljica, a da pritom i nisu previše lude. Bočne strane sužene su, a zatim je hram izblijedio za maksimalno čist izgled. S ovim izgledom teško da možete pogriješiti.

Undercut Temple Fade Mullet@blackriverbarbershop

Undercut Temple Fade Mullet

Na takvo čudo frizure ne nailazimo svaki drugi dan. Ovaj je poprilično otmjen s cipalom i oštrom postavom. Vrh je ošišan leđima s tankom teksturom kose, ali leđa su prilično gusta s dlakom s šiljatom teksturom.

Podli Undercut Temple Fade@cresswellbarberco

Skeaky Undercut Temple Fade

Jedan od najneobičnijih hramova ovdje blijedi teškim podrezivanjem nešto je što nismo viđali često. Vrh i stranice su debeli valoviti sa gustim strništima posvuda za uravnotežen izgled.

Srednji dio retro pomaka@thebarbercole

Srednji dio retro pomaka

Ovdje su stranice dosta dugačke s tim pomaknutim bočnim dijelom koji je nagnut prema sredini što ovu čini prilično jedinstvenom. Izblijedjivanje kapljica sa strane podržava izblijedjenje hrama što jasno čini ovaj stil vrlo urednim!

Tamna afro mrlja s urednim blijeđenjem hrama@tmcuts

Tamna afro mrlja s urednim blijeđenjem hrama

Jesi li to ti Drake? Izgled je vrlo minimalan, ali ništa manje u stilu. Buzz izrezan svuda okolo je prilično uredan, ali vrlo otmjen. Temple Fade dodaje taman toliko panača da se uspne s tla s mješavinom brkova i brade, ton je sasvim dobar.

Kovrčavi vrh sa suženim stranama i izblijedjenjem hrama@adribarbeiro

Kovrčavi vrh sa suženim stranama i izblijedjenjem hrama

Curly top novi je trend sa zašiljenim stranama koje su prilično zabavne. Zabava ne prestaje ovdje, a posebno izblijedjenje hrama čini sve čistijim. Brada s brkovima olakšava život sa skrivenim podrezivanjem.

Savršeni hram blijedi@ john_thewhitebox

Savršeni hram blijedi

Uvijeni vrh prilično je lutrija, a posebno s kratkom uvijenom kosom tekstura je savršena. Bočne strane su malo sužene, a vrh malo dulji. Blijeđenje hrama ovdje je minimalno, ali i cijeli pristup.

Hram izblijedjele francuske kulture@z_ramsey

Hram izblijedjele francuske kulture

Temple Fade ima mogućnost izgledati vrlo uredno i podići vrh. Mračna tekstura na vrhu čini sve prilično urednim, a francuski usjev dodaje izgled pa ga čini modernim.

Napuhani Pompadour s Temple Fadeom@menspireacademy

Napuhani Pompadour s Temple Fadeom

Izblijedjenje hramova doista pomaže pojačanju vrha i strana, baš kao u ovoj frizuri. Vrh je bočno brušen i s rahlim pompadourom izgleda veličanstveno. Stranice su sužene radi čišćeg izgleda.