Lineup frizura: Definirajte svoj stil s naših 20 jedinstvenih primjera

Ako tražite super čistu frizuru, razmislite o liniji frizure za sljedeći posao. Također se naziva i oblik prema gore ili prema gore, stil je stekao popularnost kod crnaca, jer posebno pristaje afroameričkim tipovima kose.

Srednja koža afro s linijom@z_ramsey / Instagram

Frizura line up lako se prepoznaje po oštrim, ošišanim rubovima kose. Mašine za šišanje s iznimno kratkom zaštitom ili ravna britva proizvode ultra definirani izgled. Rezultat je uredan, gotovo geometrijski izgled koji se usredotočuje na linije. To je posebno uočljivo na sljepoočnicama, gdje se kosa pruža izvan linije kose, tvoreći kut od 90 stupnjeva.

Line up frizura izvrstan je odabir ako tražite pomalo oštar stil koji naglašava prirodne kutove vašeg lica. Postava najbolje funkcionira s kvadratnim ili dijamantnim oblicima lica.

Šiljati jastreb sa teksturom i teksturomŠiljati jastreb sa teksturom i teksturom, autor @z_ramsey / Instagram

Što mi treba za linijsko šišanje?

Frizura line up obično najbolje funkcionira za crnce s kraćom kosom. Ako već imate kraći rez, poput posade, Cezar ili drugu vrstu šišanja, dobro ste pripremljeni za frizuru. Ako nemate kraći rez, htjet ćete ga nabaviti. Sve vrste kraćih buzzcuta će raditi.

@patty_cuts / Instagram

Međutim, ovisno o stilu i dalje možete imati određenu glasnoću. Ako vam je kosa prirodno kovrčava, kovrče možete zadržati na vrhu i dobiti liniju na prednjoj, bočnoj i stražnjoj strani. “Frizura” u liniji manje je šišanje i više je svestrana tehnika koju možete koristiti sa gotovo svakom frizurom za oštar izgled.

Kako ošišati liniju

Prvo ćete se morati odlučiti za frizuru. Ako niste sigurni što ćete dobiti, obavijestite to svog brijača ili stilista i možete zajedno pronaći stil koji će odgovarati vašem tipu kose, obliku lica i osobnom stilu.

Precizan lažni jastreb@z_ramsey / Instagram

Zatim, velika je pomoć vašem brijaču ili stilistu ako možete pronaći sliku stila šišanja koji vam odgovara. Budući da postoji mnogo različitih vrsta postava, slika će vašem stilistu razumjeti vrstu koju tražite.

Vaš stilist trebao bi koristiti kratke škare za postizanje učinka postave i ravnu britvicu kako bi sve očistio i dao ujednačen izgled. Za prednji dio glave zatražite da se kosa na sljepoočnicama malo ispruži, tvoreći kut od 90 stupnjeva. Sama linija kose je nešto viša.

Šiljast premazan linijomŠiljast premazan linijom, autor @z_ramsey / Instagram

Područje iznad i oko ušiju također treba biti dobro zategnuto. Ovo šišanje nastavlja se oko stražnjeg dijela glave, pa je izrez, koji je u ovom slučaju obično blokiran ili zaobljen, također ošišan blizu i čvrsto.

Line up frizura također dobro djeluje s blijeđenjem kože. Nebo je granica kada je riječ o uključivanju linije u vaš postojeći stil.

Više ideja pogledajte u nastavku:

Čista i oštra srednja boja s kratkim vrhom@jayroberts_

Čista i oštra srednja boja s kratkim vrhom

Ako imate kratku frizuru sa srednjim izblijedjenjem, čist i uglađen izgled možete dodatno poboljšati linijom. Ovo je jednostavan, ali šarmantniji izgled, pogotovo kad linije odjekuju u bradi.

Valoviti vrh s korijenima s izblijedjelom linijom@jayroberts_

Valoviti vrh s korijenima s izblijedjelom linijom

Sviđa nam se kako je divlji valoviti vrh u kontrastu s ravnim rubom, a zatim suptilnim crtama na hramu. Ovo je savršen prijelaz od gustog vrha prema dolje do čistijeg izreza.

Dugi kovrčavi francuski s bočnim crtama@barberiaharo

Dugi kovrčavi francuski s bočnim crtama

Ovdje je linija dodatno poboljšana dizajnom vodoravnih linija, čineći ono što bi inače bilo jednostavno kovrčavo francusko usjev super modernim izgledom.

Neuredna frizura s Line upNeuredna frizura s Line up, autor @criztofferson

Neuredna frizura s Line up

Volite kombinaciju tekstura na ovom poslu: neuredan vrh pa tanja linija kose i čisti rub prema gore.

Akumulirani vrh s kratkom linijom@jayroberts_

Akumulirani vrh s kratkom linijom

Sada slijedi ivica koja daje više izjava od većine. Čvrste šiške i kutovi u ovom stilu zasigurno čine jedinstven okvir za lice.

Neuredni uvojci s prekidom veze@criztofferson

Kovrčava tekstura s obrijanom linijom kose

Wow, kako je super ova frizura? Uvojci na vrhu izgledaju zaista divlje i oštro, linija savršeno ošišana, a obrijana linija dodaje dodatni štih.

Blijeđenje kože + frizura sa zarezanim leđimaBlijeđenje kože + frizura sa zarezanim leđima, od @javi_thebarber_

Blijeđenje kože + frizura sa zarezanim leđima

Ako imate ovako savršen pompadour, sasvim je ispravno da ga završite jednako besprijekornom linijom. Ovo je definitivno svjež izgled brijača.

Gusta glasnoća s Bright Low Fade@barbersandbrews

Gusta glasnoća s Bright Low Fade

Dobra je ideja uravnotežiti gust volumen čistim linijama. Njih dvoje čine odličnu kombinaciju, posebno ako se udruže s jednako privlačnom bradom.

Tanki bočni dio sa srednjim izblijedjenjem@tonisaura_barbershop

Tanki bočni dio sa srednjim izblijedjenjem

Ako niste u trendu “probudio sam se”, ovo je frizura za vas. Tako besprijekorno da izgleda kao da dolazi s planom, ovaj stil sadrži pažljivo isklesane linije i besprijekoran izgled od voluminoznog vrha do izblijedjenja.

Dizajn koseDizajn kose, od @barber.josh.o.p

Prekinuto blijeđenje kože

Očito, potreban vam je samo jedan mali element koji je toliko upečatljiv kao ovo prekidanje veze da biste imali najfiniju frizuru na planeti. Označite ovo za sljedeće putovanje svom stilistu.

High Fade Crew Cut + Line upHigh Fade Crew Cut + Line up, od @javi_thebarber_

High Fade Crew Cut + Line up

Kao što možete vidjeti ovdje, postave odlično rade na poboljšanju uglađenosti kroja. Ti rubovi definitivno čine stilski izgled još oštrijim.

Uredan i elegantan top sa srednjim blijeđenjem@eddie_rtb

Uredan i elegantan top sa srednjim blijeđenjem

Savršeno oblikovan afro treba više od dobrog uređenja na vrhu i natrag. Nemojte zanemariti liniju kose – pogledajte koliko impresivnije izgleda s tim oštrim rubovima?

Poravnajte se s PompadouromPoravnajte se s Pompadourom, od @anton_marchenko_

Poravnajte se s Pompadourom

Čišćenje vaših linija sjajan je način da poboljšate ne samo frizuru, već i oblik lica. Vrhu vaše udovice daje dotjeran izgled i naglašava vaše lice u obliku srca.

Teksturirani kratki vrh s linijom prema goreTeksturirani kratki vrh s linijom prema gore, od @conortaaffehair

Teksturirani kratki vrh s linijom prema gore

Kad imate neurednu, valovitu teksturu na vrhu, oštra ivica pruža lijep kontrast i daje upečatljiviji izgled.

Visoki vrh s Line UpVisoki vrh s Line Up, autor @z_ramsey

Visoki vrh s Line Up

Line up može potpuno pretvoriti vašu frizuru u umjetničko djelo. Ovdje su kovrče na vrhu neuredne, zatim dolazi nagla linija kose i dizajn sa strane. Svi zajedno čine jedno super trendovsko djelo!

Afro high top sa izblijedjenjem@z_ramsey

Afro high top sa izblijedjenjem

Čak i s visinom na ovom afrou, ne mislimo da bi izgledalo tako impresivno bez postave. Oštri rubovi definitivno dodaju savršeni lak svakoj frizuri.

Sharp Line Upizvor

Sharp Line Up

Kao što možete vidjeti ovdje, što je oštriji rub prema gore, frizura privlači više očiju. Savršeno podšišana brada dodaje dodatnu dozu pizzazza.

Low Fade s kratkim uvojcima i linijomod @travisanthonyhair

Low Fade s kratkim uvojcima i linijom

Evo još jednog primjera afroa s linijom. Čisti rubovi tvore lijepu granicu oko tih kovrča.

Pomp it Drop Fade

Pomp it Drop Fade

Ovaj je stil definitivno svakakav cool s visokim četkama i urednim rubovima. Tvrdi dio dodaje još jedan istaknuti element.

Drop Fade s afro diskonekcijomizvor

Drop Fade s afro diskonekcijom

Ovaj mekani rub dobro se stapa s neurednim stilom ovog afroa. A nepovezani dizajn podiže cijeli izgled na potpuno novu razinu.

Oštra linija s obojenim vrhom@odyzzeuz

Oštra linija s obojenim vrhom

Ono po čemu se ovaj izgled izdvaja je plavo obojeni top. No rub prema gore definitivno dodaje moderan pečat stilu.

Taj slojeviti Pompadour s izblijedjelom linijom@ marcovfialho

Taj slojeviti Pompadour s izblijedjelom linijom

Line Ups su zaista dobri pojačivači ako se rade ispravno. Ovdje se vrhom sve kontrolira tim pompadourom. Postava je napola izblijedjela zbog tog efekta blizu, koji je zatim podržan urednim izblijedjenjem kože. Ne propustite drskog Van Dykea koji ga samo čini boljim.

Polu -curl kist gore@ marcovfialho

Polu -curl kist gore

Jedna od svrha izblijedjenja hrama je učiniti da stil izgleda mnogo čišće. Tanka kosa s gustom četkom čini sve tako zabavnim. Stranice su sužene i izblijedjevaju hram.

Oštro se poravnajte s tim urednim ispuštenim hramom@tmcuts

Oštro se poravnajte s tim urednim ispuštenim hramom

Vrh je kovrčav, a stranice ovdje uredno sužene onom oštrom linijom koja samo čini stvari boljim. Izblijedjeli hram čini ga savršeno urednim, a gotovo čist obrijan izgled čini jedan dobar stil za gledanje ljudi.

Mini postava sa srednje izblijedjelim kovrčama@menspireacademy

Mini postava sa srednje izblijedjelim kovrčama

Mid fade voli staviti stil u perspektivu s ovim izgledom na pola. Ovdje se tpo drži pod kontrolom tako što ćete odrezati neke kovrče i učiniti da izgleda kraće. Bočne strane su sužene od vrha kako bi dobile uredan izgled.