Mohawk Fade frizura: Novi pogled na ‘Jastreba

Od svih muških frizura, mohawk je vjerojatno jedan od najzloglasnijih i najkontroverznijih. Danas ispitujemo varijaciju ovog radikalnog šišanja: frizura s izblijedjelim mohawkom.

Mohawk za blijeđenje kože@elboribarber / Instagram

Mohawk biste mogli smatrati ekstremnom frizurom s kosom usmjerenom prema gore u dugim šiljcima. Međutim, tradicionalni mohawk mnogo je suptilniji od varijacije inspirirane punkom. Klasični mohawk ima greben koji varira po dužini, a može biti i manji od 1 cm u visinu.

S druge strane, mohawk fade frizura kombinira – pogađate – mohawk i fade. To daje kroju mnogo nježniji izgled, ali i dalje postoji visoki faktor vidljivosti. U nekim mohawk stilovima stranice glave su potpuno obrijane. S frizurom izblijedjelom mohawk strane su izblijedjele kako bi dobile uredniji izgled.

Izblijedjeli mohawk + dizajn kose + V-oblikIzblijedjeli mohawk + dizajn kose + V-oblik, autor @shrunknheads / Instagram

Dakle, ako vam se oduvijek sviđao izgled mohawka, ali ste se bojali posvetiti stilu, isprobajte frizuru s izblijedjelim mohawkom za veličinu.

Visina vašeg grebena mohawka ovisit će o tome koliko vam je duga kosa. Za najbolje rezultate, kosa bi vam obično trebala biti dugačka barem centimetar. To će omogućiti dobar grb s volumenom.

@vsz_barber / Instagram

Kako se ošišati Mohawk Fade

Iako vjerojatno možete doći do pristojnog podrezivanja ili Cezarovog šišanja rekavši svom frizeru što želite, poželjet ćete donijeti dobre slike točno one frizure s izblijedjelim mohawkom koju želite imati. Ovo je složeniji stil kako biste to učinili, pa toplo preporučujemo fotografiranje.

Najvjerojatnije ćete htjeti početi s blijeđenjem. Odlučite koliko želite da vam grb mohawka bude širok i do te točke izblijedite. Dakle, ako želite da vaš mohawk dopre do vaših sljepoočnica, izblijedite kosu sve do linija hrama.

Azijski mohawk sa bočnim linijama

Za stranice koristite kratku postavku za šišanje. Bilo gdje od #1 do #3 ili tako, lijepo će funkcionirati, ovisno o tome koliko drastično želite da nestanak postaje i koliko kratko želite.

Ako želite da vaš mohawk ide skroz niz stražnji dio glave, pazite da vam ne izblijedje cijeli potiljak. Umjesto toga, samo izblijedite bočne strane leđa, ostavljajući neumoljenu traku kose za mohawk.

Možete odabrati bilo koji stil dekoltea za frizuru s izblijedjelim mohawkom. Budući da je cijeli kroj izblijedio po prirodi, suženi izrez djelovat će najjednostavnije.

autor @hair.nail.skin.love / Instagram

Sam grb mohawka je po vašem ukusu. Može biti ravnog ili divljeg oblika. Za suptilniji grb, zamolite svog stilista da jednostavno ošiša kosu koja će postati mohawk kako bi joj dao uredan izgled. Nebo je granica i možete zatražiti bilo koji stil mohawka koji vam se sviđa.

Da biste dobili definiraniji izgled mohawka, zamolite frizera da suzi kosu prema gore u greben. To mogu učiniti šišanjem ili zujanjem kose; to ovisi o vašim željama ili izboru vašeg stilista. Kosa bi trebala oblikovati trokutasti oblik, ići prema sredini.

MohikanacMohikanac, autor @jackrobinsonpullen / Instagram

Kako oblikovati Mohawk Fade frizuru

Vaša frizura s izblijedjelim mohawkom zahtijevat će jedinstvenu razinu stila ovisno o vrsti šišanja koju imate. Naravno, blaži stilovi zahtijevaju manje stila, dok će hrabriji stilovi zahtijevati više.

Kvalitetan vosak, gel ili pomada pomoći će vam da ukrotite greben mohawka. Ako imate veliki grb mohawka, možda će vam trebati proizvod sa snažnim držanjem. Za manje grebene, svaki dobar proizvod za kosu će raditi.

Mohawk s teksturom s rafalnim blijeđenjemautor @travisanthonyhair / Instagram

Nanesite dovoljno proizvoda kako biste bili sigurni da vam grb ostaje gore. Ako želite, možete njime manipulirati kad dodate proizvod kako biste mu dali malo štiha.

Za što bolje izblijedjenje mohawka, možda ćete morati povremeno odlaziti frizeru kako bi bio ošišan i uredan. Šišanje vlastite kose još je prikladnije. U svakom slučaju, pobrinite se da ovom stilu date potrebnu njegu i pažnju.

Strašna Mo-Hawk frizura@nellynelthebarber

Mo-Hawk s pletenicama

Vrlo inventivna verzija mohawka, od kose kože koja blijedi do prirodnog suženja pelene, ova će vam beba privući pažnju.

Ako vam je trenutno muka s održavanjem vašeg frohawka, ali se ne biste usudili zauvijek ga obrijati, ove uske uzdužne pletenice mogu biti predah koji tražite. Ovoliko vjerojatno da neće izaći brzo i mogu pružiti iskricu za pomlađivanje vašem osobnom stilu.

Hardcore Mo-Hawk@cuttyfresh

Undercut Taper Fade

Po definiciji, svi mohawkovi su podrezani, samo im se gornja duljina proteže i niz potiljak.

Ono što ovaj poseban izgled čini posebnim je nisko rafalno blijeđenje koje gotovo čini da vam strana glave izgleda sjajno. Oštro definirani rubovi, malo proizvoda i suptilan dizajn potiljka čine ovaj elegantni stil pravim pobjednikom.

Obojeni Frohawk@rockstarsbarberscradleyheathr

Obojeni Frohawk

U svojoj estetskoj jezgri, Mohawk se bavi kontrastom. Međutim, to ne mora proizlaziti samo iz razlike u duljini kose. Ova verzija dodaje dimenziju postupne gradacije boja. Transformacija iz prirodne tamne u sjajnu svijetlu plavušu dodaje dinamičan pop. Ostavite malo više duljine pri dnu burst fadea kako biste omogućili zabavno obrijane dizajne na zatiljku.

Curly Mohawk i postava@jose.crespo_

Curly Mohawk i postava

Uspješno blijeđenje sredine kože s precizno obrubljenim sljepoočnicama i linijom kose služi kao izvrstan opseg koji sadrži ovu divlju eksploziju kovrča. Povratak koncepta kontrasta, ovaj izgled stvara osjećaj jedva kontrolirane energije.

Tanki tvrdi dio s oštrim podrezivanjem@ fleetwoodthebarber

Tanki tvrdi dio s oštrim podrezivanjem

Ako je tvrdi dio učinkovita granica između različitih duljina kose, obrijana verzija je demilitarizirana zona. To je ekstremna mjera koja odgovara prirodi mohawka. Ovdje poštenost kose zahtijeva samo opušteno nisko blijeđenje, koje zadržava fokus na teksturiranom vrhu i njegovoj granici, gdje bi trebala biti.

Dizajn kovrčavog debelog mohawka i bočnih linija_@alonsoclipperhands

Kovrčavi kratki mohawk s izblijedjelim dizajnom

Srednja traka mohawka zgodna je zvijezda s vrhunskim zvijezdama koja privlači svu pozornost, a ošišane strane tu su u sporednim ulogama. Ali s pravim redateljem … ovaj, brijač … oni se mogu uzdići do prave zvijezde produkcije.

Idući sa prigušenim grbom i zamršenim izblijedjelim dizajnom po cijelim stranama može doći do rezultata vrijednih Oscara. Joker Heatha Ledgera ili dr. Lecter Anthonyja Hopkinsa bili bi ponosni.

Mohikanac@električno brijanje

Tanka šiljata plava kosa

Poput prijatelja koji vas podržava, irokod može biti tu za vas kada vaša poražena linija kose počne polako odstupati. Budući da stil ionako uklanja svu kosu od sljepoočnica, stanjivanje na tim područjima može biti znatno manje uočljivo.

Strateško oblikovanje i sužavanje može se koristiti onoliko dugo koliko želite nastaviti boriti se u dobroj borbi.

Mohawk Plus pletenice@did_by_kid

Mohawk Plus pletenice

Jedna od najboljih stvari koje vam nudi mohawk su mogućnosti s kojima dolazi. Ne želite da se ispuše i napuni? Isprobajte francusku pletenicu inspiriranu Vikinzima kako biste je držali pod kontrolom dok ne dovedete u red svoje rubove i ćelavost.

Crna muška mohawk frizura

Niski vrh Fey s obrijanom stranom

Možda izgleda jednostavno, ali postići besprijekorno glatko izblijedjenje kože poput ovoga sve je samo ne jednostavno. Ovdje je središnji greben jedva nešto više od mjesta susreta netaknutih strana. Poput magmine izbočine na liniji rasjeda između dvije tektonske ploče. Suptilnost je namjerna, ali ipak moćna, dajući joj dah urednosti.

Mohawk Jude LawBAKOUNINE / Shutterstock.com

Mohawk Jude Law

Tko je rekao da mohawk uvijek mora biti vrlo intenzivan s nabubrenim pramenovima na vrhu, pogledajte ovu, vrlo zrelu verziju mohawka bez ičega osim dobrih starih tehnika dotjerivanja. Bočne strane su blago sužene kako bi fokus ostao na vrhu, s tim malim prigušivanjem na prednjoj strani.

Mohikanac@ruben_dabarber

Fancy Mohawked Style

Ovaj mohawk je ono što treba, mislim samo ga pogledaj. Vrh je blago uvijen sa stranama podrezanim konusom. Sve je to općenito, ali ovi obrijani prorezi ono su što ovu čini jedinstvenom. I da ne spominjemo, kapanje je dobar dodir za to.

Debeli afro mohawk@cuttyfresh

Debeli afro mohawk

Radeći na više ne tako generičkim stilovima, ovaj je prilično fancy. Afro kosa savršeno sjedi na vrhu, a volumen je tako lijepo njegovan. Četkasta tekstura na vrhu čini ga tako otmjenim s tim stranama koje su tako dobro održavane unatoč volumenu.

Kovrčavi srednji mohawk@razina_137

Kovrčavi srednji mohawk

Ako ste mislili da se kovrče ne mogu obrisati, i pogledajte još jednom s tom gustom tankom kosom, ali kratke kovrče čine savršenu kombinaciju. Bočne strane su dobro održavane, s podrezivanjem i sužavanjem koje slijedi kako bi izgledalo sve kontrolirano i otmjeno.

Hramski konus izblijedio suptilni cipal@nick_kinsley

Hramski konus izblijedio suptilni cipal

Izblijedjeli dodir hrama koji se sužava je nešto što ga odvaja od ostalih mohawka, posebno zbog svoje kovrčave prirode. Najbolji dio je glasnoća koja se kontrolira zbog sužene teksture s četkom na vrhu.

Mohawk sa paunom@victorycrownbarberco

Mohawk sa paunom

Mohawk ne mora uvijek biti ozbiljan svojim intenzivnim izgledom. Ponekad neka razigranost može učiniti izgled prilično lakomislen. Ružičasta boja za slatkiše čini ga vrlo hladnim, a visoko blijeđenje čini ga čistim!

Nije normalan MoHawk@thebarbercole

Nije normalan MoHawk

Nije vaša uobičajena nedjeljna frizura koju možete izvući iz ormara i ljuljati. Ključ je ovdje u volumenu i prilično je gust i na tp -u i straga. Fade fade također dodaje još jedan sloj pana, a ta je uparena brada jednostavno besprijekorna.

Suptilna mahawked piramida Brush UpKiselev Andrey Valerevich/ Shutterstock.com/ Shutterstock.com

Suptilna mahawked piramida Brush Up

Nisu svi mohawksi inspirirani bajkerima, neki su ovakvi; prilično suptilno s puno klase. Ovo je također nadogradnja sprijeda sa suženim stranama za održavanje volumena na vrhu. Ključ je sa strane blago sužen.

Kratki uvijeni mohawk s Undercut Drop Fade@jakeyjim

Kratki uvijeni mohawk s Undercut Drop Fade

Ovo je prilično dobra mješavina različitih elemenata s gornjim dijelom koji je sav kovrčav s dlačicama. Bočne strane su podrezane s prorezom i blijeđenjem koje ide uz to. Boja je prilično uredna sa svojom istaknutom hrđavo smeđom bojom.

Mahao Mohawkom s Drop Fadeom@ virgiltb

Mahao Mohawkom s Drop Fadeom

Gusti i uredan izgled u isto vrijeme. Kosa na vrhu je valovita, ali šišanje je mohowked s gustoćom jer tanka kosa ne zahtijeva veliki volumen. Sastav je sužen tako da je i dalje tu s polubranom brade koja ga uravnotežuje.

Intenzivni MoHawk s francuskim usjevima@brodiethebarber_

Intenzivni MoHawk s francuskim usjevima

Mješavina različitih elemenata ovdje čini jednu pristojnu kombinaciju izgleda. Gornji dio je francuski ošišan, a stranice visoko blijede. Ostatak je očišćen čistim brijanjem kako bi uredan izgled ostao dosljedan po cijelom vrhu.