Najbolje 30+ frizura s niskim održavanjem za dečke

Želite da vam kosa bude elegantna, ali nemate puno vremena za kosu. Možda ste redovni student i zaposlenik ili zaposleni roditelj. Što radiš?

Srećom, postoji mnogo frizura za nisko održavanje koje zahtijevaju malo ili nimalo stila ili održavanja, a ne prave kompromise u pogledu izgleda. Kao plus, mnoge od njih lako je rezati kod kuće, pa osim uštede na vremenu možete uštedjeti i novac.

Evo naših najomiljenijih frizura za muškarce s niskim održavanjem:

klasični konus@jeremywexlerhair

Taper Fade

Izvrstan izbor za one koji traže kraći i pametniji kroj. Ostavljajući gornji dio dok se sužava sa strana dok se ne prelije s kožom, dobivate zaista laki rez. Imamo cijeli članak o Taper Fade Haircut u slučaju da želite znati više.

Tom Cruise kratka klasična frizuraJStone / Shutterstock.com

Klasični konus

Kratka klasična sužena frizura sofisticirana je i ne zahtijeva održavanje. Kosa sa strane i na leđima je izblijedjela, a kosa na vrhu je ošišana da bude dulja od strana i leđa. Klasični konusni rez može raditi sa bilo kojom duljinom. Ovaj stil je najbolji za modere koji ne žele žrtvovati estetiku radi lakšeg održavanja. Ako je rez dovoljno kratak, uopće vam ne treba nikakav proizvod, ali to je opcija. Također ga možete kombinirati sa bočnim dijelom.

Ekipa Matta Damona ošišala se u Ivy LeagueTinseltown / Shutterstock.com

Ivy league

Frizura iz Ivy League još je jedan odličan izbor za dečke koji žele profesionalni izgled. Ivy League vrhunska je izvedba ošišanja posade koja ostavlja dovoljno kose na vrhu da se razdjeli. Kao i klasična sužena frizura, Ivy League kratki je rez koji vam omogućuje da nosite bočni dio. To je uredniji izgled od klasičnog suženja, jer je kosa u većini slučajeva puno ujednačenija. Najbolje je za muškarce s oštrim, kutnim crtama lica.

Cezar frizura Gerard Butlers_bukley / Shutterstock.com

Cezar rez

Iako Caesar kroj možda neće osvojiti najviše bodova za suvremenu mušku modu, to je jednostavan, jasan kroj koji zahtijeva gotovo nula održavanja. Ako vam se sviđa super kratka kosa, Cezar bi mogao biti dobra opcija za vas. Kod Caesar reza, kosa je cijele iste dužine. Ovo može imati mnoge prednosti ako ste posebno aktivna osoba. Možete ući u gotovo svaku brijačnicu ili salon i nabaviti dobrog Cezara, ali ga možete rezati i kod kuće.

Dave Franco, Butch CutDave Franco Burr Cut, DFree / Shutterstock.com

Butch Cut

Ako vam se sviđa izgled zujanih frizura, ali ne želite imati iznimno kratku kosu, šišani izrez je dobra opcija. Koristi aparat za šišanje srednje duljine, pa će vaša kosa biti čista i uredna, ali neće biti ni kratka kao neke vojne frizure. Butch cut osnovni je proizvod u gotovo svim brijačnicama i salonima, ali lako ga je napraviti i kod kuće. Ako prvi put razmišljate o kraćoj kosi, bučk je dobar izbor za vaš novi stil.

Šišanje posade Johna Goodmanas_bukley / Shutterstock.com

Posada Cut

Dok rezovi Caesar, butch i burr stvaraju ujednačen izgled, krojevi posade (koja je ustupila mjesto Ivy League) imaju lijep uzorak koji blijedi i razlikuje ga od ostalih frizura za male potrebe za održavanje. Kod posade, kosa je najduža na prednjoj strani glave i blijedi unatrag, dostižući svoju najkraću točku na stražnjoj strani tjemena. Dlaka sa strana i sa stražnje strane tada se sužava na kraću duljinu. Kroj posade naglašava i definira crte lica, pa je izvrstan za dečke s četvrtastim ili ovalnim oblicima lica. Momci okruglog lica možda bi htjeli izbjeći ovo.

Loose Ended Spikys_bukley / Shutterstock.com

Tekstura

Dobra opcija za dečke s ravnom kosom koja se lako drži na nogama. Kosa na vrhu je duža od Cezara ili Tapera. Lako upravljano rezanje za koje će vam trebati samo malo četkanja ujutro, pomoću vaše ruke to će učiniti, a mi smo spremni za ljuljanje.

regulacijski rez@blackfishbry

Regulacijski rez

Ako želite da vam kosa bude na kraćoj kratkoj strani, isprobajte šišanje. Regulativno odrezano lišće ima čak 2 inča na vrhu i ima poslovni izgled. Dok je vrh ostavljen dovoljno dugo da se razdvoji, bočne i stražnje strane izblijedjele su u kožu, što znači da će blijeđenje postupno nestajati sve dok se ne stopi s kožom vrata. Kao i klasična sužena frizura, regulacijski kroj izgleda profesionalno i oštro.

Colin Farrel Indukcijski rezColin Farrel Induction Cut, s_bukley / Shutterstock.com

Indukcijski rez

Ako vam nijedna od ovih frizura za nisko održavanje za muškarce nije bila dovoljno kratka, razmislite o indukcijskom šišanju. Ovaj super prečac također potječe iz vojske i lako je najekstremniji na ovom popisu. Kosa zuji bez štitnika za oštrice, poznatog i kao #0, svuda oko glave. Nakon što se kosa ošiša, podsjeća na strnjiku. To nije stil za osobe s slabim srcem, ali ako želite otići gotovo do potpuno obrijane glave, indukcijski rez je za vas.

Kellan Lutz kratki, usitnjeni teksturirani rezs_bukley / Shutterstock.com

Kraći vrh s razbarušenom teksturom

Ovaj izrezani izrez možda je kratak, ali ima tone teksture. Ovo je izvrstan primjer kako možete koristiti frizirani izgled u svoju korist.

Butch Cut Chrisa EvansaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Butch Cut Chrisa Evansa

Butch cut glavna je muška frizura koja je ostala popularna od svog debija. Budući da je kosa cijele iste duljine, buch rez pruža vrlo čist izgled.

Nisko ključno sužavanje@whitneyvermeer

Nisko ključno sužavanje

Ako tražite nešto elegantno i elegantno, evo stila za razmisliti. Top s laganom teksturom i izblijedjelim stranama za elegantan izgled.

Obrijana linija kose s obrijanim konusom@vepar_i_oštrica

Obrijana linija kose s obrijanim konusom

Obrijane linije pojavljuju se u posljednje vrijeme u sve više frizura. Možete se odlučiti za suptilnu liniju, kako je prikazano ovdje, kako biste frizuri dali malo više štiha.

Casual Brushed Up Top@iisakkinummi

Casual Brushed Up Top

Dulji stilovi mogu biti i nisko održavanje! Ovaj rez daske srednje duljine može se nositi neuredno ili jednostavno začešljati na mjestu.

Šiške s teksturom kratke duljine@luckycatbarbershop

Šiške s teksturom kratke duljine

Za muškarce koji se šišu na rubove, postoji mnogo mogućnosti niskog održavanja. Ovaj teksturni stil s isprekidanim rubovima kratak je, ali privlačan.

Jednostavan gornji dio s izblijedjelim stranama kože@kevinluchmun

Jednostavan gornji dio s izblijedjelim stranama kože

Ova jednostavna frizura ima puno prednosti. Njegov idiosinkratični dvobojni izgled uzrokovan je držanjem kose na dvije ekstremne duljine.

Fine ravne niti@horatiuthebarber

Fine ravne niti

Dečki s finom, ravnom kosom često mogu imati koristi od kraćeg stila održavanja, s niskim održavanjem. Ovaj stil naglašava prirodnu teksturu kose, a sve održava urednim.

Jednostavna tekstura s malim volumenom@lukedbeaumont

Jednostavna tekstura s malim volumenom

Ako vam kosa pada na glavu, ovo bi mogao biti idealan stil za vas. Umjesto da se pokušava boriti protiv prirodnog ponašanja kose, ova frizura to prihvaća.

Skin Fade Crew CutSkin Fade Crew Cut, od @mattjbarbers

Visoko i zategnuto

Visoko i usko još je jedan klasični kroj koji nikada nije izašao iz mode. Izvrstan je izbor za isticanje teksture jer sav fokus privlači kosa na vrhu glave.

Frizirani vrh sa suženim stranama@cutsbycameron

Frizirani vrh sa suženim stranama

Evo frizure koja je savršena za muškarce s gustom ili grubom kosom koji žele nešto što ne zahtijeva održavanje, ali je i moderno.

Plava francuska kultura@nomadbarberbln

Plava francuska kultura

Francuski usjev jedan je od najboljih frizura s niskim održavanjem za isticanje obojene kose. Ovdje plavuše ističu zahvaljujući šiljastom usjevu.

Francuski usjev s podrezanom kožom blijedi@anton_marchenko_

Francuski usjev s podrezanom kožom blijedi

Još jedan zaokret u francuskoj kulturi, ovaj uredni stil koristi visoku blijednost kako bi dramatično kontrastirao ravnomjernu kosu na vrhu, s malom obrijanom linijom koja djeluje kao završni dodir ovog izgleda.

Nepravilne šiške s teksturiranim vrhom@m.r.k.brijač

Nepravilne šiške s teksturiranim vrhom

Ovaj punki, asimetrični stil pun je stava i osobnosti. Kosa je slojevita kako bi stvorila dinamičan osjećaj kretanja koji čini odvažan modni iskaz.

Francuski usjevi s elegantnim sužavanjem Fade@z_ramsey

Francuski usjevi s glatkim sužavanjem

Ova kultura usredotočuje se na urednost. Čiste izblijedjele i ravne šiške osiguravaju da kosa ostane na svom mjestu u svakom trenutku.

Dvaput prekinuti Buzz Cut@javi-brijač

Dvaput nepovezan Buzz Cut

Buzz cut jednostavan je i bezvremenski rez, ali ga možete i začiniti nekim izmjenama. Dvostruko obrijane linije prikazane ovdje dodaju mnogo vizualnog interesa rezanju, a da pritom nisu previše na vrhu.

Valoviti vrh sa suženim hramom@rpb_nq

Valoviti vrh sa suženim hramom

Ovo je stil koji vam je potreban ako želite ujutro započeti rano. Ustanite i spremite se za polazak, sve što vam je potrebno je nisko blijeđenje s konusom hrama. Sredina blijeđenja neka ne bude prejaka, a vrh je gust. Dalje, sve što trebate je bočna četka i blage uvojke.

Kratki francuski usjev s nepovezanim blijeđenjem@menpeluqueros

Kratki francuski usjev s nepovezanim blijeđenjem

Tvrdi dijelovi su toliko zabavni i ne zahtijevaju previše dotjerivanja. Sljedeća stvar, zategnuta koža blijedi s bočno brušenim vrhom. Ne staje tu, stilizirajte ga kao umjetno, već pribrano, na kraju upotrijebite malo suhog voska kako biste imali tu suhu teksturu

Neuredan kovrčav rub s Undercut Fadeom@chop_a_gram

Neuredan kovrčav rub s Undercut Fadeom

Ovo je već stilizirana frizura. Kovrče se rade u salonu i ostaju kakve su bile. Sve što trebate dodati je podrezano sužavanje. Kovrče su obojene kako bi se dodao taj panache. Spremni za rock sljedeću zabavu?

Duga brušena leđa Piercea Brosnanacarrie-nelson / Shutterstock.com

Duga brušena leđa Piercea Brosnana

Brosnan nikada neće ostariti, a kad to učini, izgleda da je postao hrabriji. Evo klasičnog kovrčavog stila s leđima i sljubljivanje s tom bradom čini da izgleda potpuno grubo.

Francuski usjev sa teksturom@poolethebarber

Francuski usjev sa teksturom

Francuski usjev jednostavan je način da izgledate elegantno, a da na to potrošite manje vremena. Nemojte pogriješiti, ovo nije vaš uobičajeni francuski usjev, ovo je kraći francuski usjev s elegantnim izblijedjenjem. Na kraju, primijetite taj pad iza uha, koji dodaje više detalja stilu.

Izblijedjelo zujanje s bradom@patty_cuts

Dapper Mid Fade s Buzz Cut

Ovo mora osvojiti nagradu za najhladniji stil na popisu. Ima izrezanu buzu koja je u sredini izblijedjela s izblijedjenjem hrama. Tu ne završava, gusta brada koja uravnotežuje lice.

Skin Fade French Crop@joshconnollybarber

Skin Fade French Crop

Zlatno pravilo je da kosu položite ravno tako da ne treba njegu. Recept je oštar konus sa bočnim blijeđenjem. Konus nije vaš uobičajeni konus, to je ravni konus, ali ovo je najbolje za tanku kosu kao na slici.

Emo s kraćim stranama@chop_a_gram

Emo s kraćim stranama

Justin Bieber to si ti? To je vrlo sličan stil, ali pokazalo se da je to jedna od frizura za njegu. Sve što vam treba je dugačak vrh kako biste mogli dopustiti da vam padne na čelo. Na kraju, trebate sa strane podrezani konus tako da izgleda manje gusto.

Kratki vrh s kraćim stranama@luckycatbarbershop

Kratki vrh s kraćim stranama

Elementi ove frizure su prilično jasni i to je ono što je čini pop frizurom. Tajni sastojci ovog stila dobro su definirani s fino suženim stranama. Slijedi gust volumen, ali kratak vrh, na kraju, stranice i vrh povezani su podrezom.

Klasično blijeđenje s konusom@mattjbarbers

Očistite vrh s izblijedjelim stranama

Čvrst visok i ošamućen izgled. Dekodirajmo ovo, gusto zujanje izrezano sa srednjim blijeđenjem. Ne zaboravite upotrijebiti britvicu za postavljanje tako da iskoči. Na kraju, provjerite je li blijedo suženje vrlo dobro jasno i oštro. I to nije samo linija, nemojte propustiti bradu!

Istaknuta banka sa čistim sužavanjem@sean_the_barber_

Istaknuta banka sa čistim sužavanjem

Tko je rekao da šišanje s manje održavanja mora biti komplicirano? Evo trika, počnite s francuskim usjevima, ali malo kratko. Sljedeći na redu je čista linija i srednji blijedi. I za kraj, u pravu ste, obojeni vrhunac.

Neuredna ruka brušena konusom@patty_cuts

Neuredna ruka brušena konusom

Izgleda li ovaj stil previše uobičajen? Ipak, ovo je jedna od najčešćih frizura koje se manje održavaju. Ovo je mješavina tankokosog gustog vrha sa konusom sa strana. Najbolji dio su zulufi uklopljeni u bradu koja uravnotežuje lice.

Short Brush UpAJR_photo / Shutterstock.com

Short Brush Up

Je li on Adam Levine? Jer to je neka ozbiljna i glatka frizura. Ključ je vrlo jednostavan, sužite strane i smanjite glasnoću tako da kosu možete počešljati sa strane. Mali quiff sprijeda je najbolji.

Aaron Paul buzz cutDFree / Shutterstock.com

Burn Cut Aarona Paula

Aaron Paul je oduvijek bio ovako cool, ali ova frizura je samo još jedna njegova hladnija verzija. Buzzcut s nekim suženim stranama najbolji je recept i to je ono što Burr ljulja ovdje. Priznajmo i njegovu suženu bradu s tim plavim očima!

posada cut@tote_barber

Fantastični nevidljivi dio s geliranim vrhom

Obojana kosa apsolutno se računa kao frizura za manje održavanja jer je definitivno nije potrebno često dotjerivati. Suptilni tvrdi dio čini ga stilom koji ne treba previše brige. Na kraju, oštro sužavanje blijedi s elegantnom bočnom četkom.

Stilizirani kratki usjev Chris O'Donnell s_bukley / Shutterstock.com

Stilizirani kratki usjev Chris O’Donnell

Ovo je tako klasičan, ali suptilan kroj koji se ne mora povremeno doticati. Bočna četka koja čini da izgleda cool, ali nije previše lud, pa se ovaj izgled može nositi formalno, ali ležerno. Na kraju, morate se nasmiješiti, to je samo dodatak svakom stilu.

Justin Timberlake visoki buzz cutTinseltown / Shutterstock.com

Formalno dezorijentirani vrh s izblijedjelim stranama

Ne mogu više podržati ovaj stil jer je to utjelovljenje ležernih, ali pjenušavih frizura. Vrh je gust, ali kratak, ali nedovoljno kratak da bi se mogao izrezati, ali nije sasvim gust kao tobogan. Bočne strane su sužene. Da biste izdržali, zadržite bradu, malo je podšišajte i BUM!

French Crop i High Fade@irfan_eke_man_hair_master/Instagram

French Crop i High Fade

Visoko blijeđenje uz jazz francuski usjev je ključ! Bočna strana je tako izblijedjela, a podrezivanje je čini klasičnom. Upotrijebite džepast uzorak na vrhu s obojenim odsjajem. Ako je kosa tanka, to je još bolje

Klasično suženo kratko obrezivanje@irfan_eke_man_hair_master/Instagram

Klasično suženo kratko obrezivanje

Bočne četke kada se rade ispravno ugodne su za gledanje. Stranice su jednostavno savršeno sužene. Ni previše, ni previše manje. Ključ nije u tome što imate težak dio i samo ga pomaknite u stranu. Britvicom oblikujte našu liniju pod kutom.

Burr CutAlones / Shutterstock.com

Burr Cut

Burrcut je prilično suptilan, ali je ipak toliko ljubazan. Korištenjem aparata za šišanje veličine 1 ili veličine 0 izgledat ćete onako kako je. Koristite brijač za kosu na čelu kako biste imali čist izgled. Manje je više, zapamtite to!

Moderan i retro srednji dio s dijelom@andrewdoeshair

Moderan i retro srednji dio s dijelom

Za nas ovdje prilično drsko, s gornjim dijelom srednjih razdjeljki i bočnim stranama, a vrh slobodno pada sa strane stvarajući ovaj nevjerojatan retro izgled. Brkovi su onaj element koji ga čini više retro nego modernim.