Najbolje varijacije šišanja za male dječake

2020. je, frizura sa zdjelom jednostavno se više ne šiša s djecom u današnje vrijeme. Na sreću, okupili smo ove nevjerojatne frizure za mame (i tate) koje će odabrati za svoje mališane. U nastavku ih provjerite; imamo klasičan dječakov izgled, komšijski stil i mnoge druge kako bismo vaš sljedeći posjet brijačnici učinili jednostavnijim!

Sjajne, sjajne kratke kovrče@henryslocks

Sjajne, sjajne kratke kovrče

Što ima ljupkije nego vidjeti male dječake s poskočnom kovrčavom kosom? To je vjerojatno najslađa stvar koju ste ikada vidjeli, vrijeme je da pokažete sjajne dječje kovrče svog malog princa.

Slatke izblijedjele strane s ležernim vrhom@hairforceones

Slatke izblijedjele strane s ležernim vrhom

Za zelenu i crvenu se kaže da su komplementarne boje. Dajte svom crvenokosom dječaku svjež izgled kako biste mu iskričali blistavo zelene oči i bucmaste obraze.

Padajuće niti srednje duljine@tombaxter_hair

Padajuće niti srednje duljine

Ponekad je dobro upariti skupocjenu školsku uniformu s nešto neurednijom frizurom koja se spušta preko čela. Samo obrežite stranice i pustite da vrh naraste.

Klasični tvrdi dio sa bočnom četkom@hosseinsarv

Klasični tvrdi dio sa bočnom četkom

Nikada nije prerano naučiti dijete o stilu teških dijelova. Doslovno izgleda dobro za sve u bilo kojoj dobi! I s tim šarmantnim osmijehom, spreman je ukrasti svjetla reflektora.

Ti nepravilni pramenovi za redovne dane@ jediclippertricks

Ti nepravilni pramenovi za redovne dane

Budući da je kosa većine mališana vrlo mekana, možete koristiti malo prirodnog gela za kosu kako biste dječaku dali teksturu. Neka bude lagano i jednostavno.

Klasični gospodin u izradi@ jediclippertricks

Klasični gospodin u izradi

Postati džentlmen počinje od malih nogu, a to uključuje i način odijevanja i izgledanja. Srednje kutno bočno blijeđenje u kombinaciji s zalizanim leđima definitivno ga dovodi na pravi put.

Pletenice nemaju godina@ babybangz504

Pletenice nemaju godina

Pletenice nisu ekskluzivne za djevojčice, nikada nisu bile. Ove brave s funky izgledom zovu se box pletenice i savršene su za dječake koji ne vole biti mainstream i žele se istaknuti!

Svaka klasa ima jednog nogometaša@cresswellbarberco

Svaka klasa ima jednog nogometaša

Danas sportaši ne mogu samo pojačati svoje performanse, već i svoj stil. Zašto biste se odlučili biti samo zvijezda na terenu kad vaše dijete može biti superzvijezda svaki dan s ovom hladnom i lakom frizurom?

Cipal nema godina@ jediclippertricks

Cipal nema godina

Prava bezvremenska frizura koju možete skinuti gotovo uvijek u bilo kojoj dobi. To je početak za svakog dječaka da istraži svijet asimetričnih frizura. Ovaj cipal definitivno će biti izrazit za klinca koji ga nosi!

Swoosh srednje tvrdo brijanje s polusavijenim vrhom@ barbaruivabr

Swoosh srednje tvrdo brijanje s polusavijenim vrhom

Voluminozna kosa ponekad može biti zeznuta. Dakle, povucite čvrstu liniju kako biste dali kontrast između obrijane donje polovice i valovitog vrha kako biste frizuru učinili manje gnjavažom.

Zamolite svog brijača da dobije teksturu kako bi postigao ovaj razbarušeni izgled bez napora!

Afro ravni vrh s finim izblijedjenjem@cresswellbarberco

Afro ravni vrh s finim izblijedjenjem

Sužena strana, pa čak i duljina na vrhu nikada nisu bezvremenska opcija frizure. Vrlo je nisko održavanje. Možete prerezati čvrstu liniju i postići fino izblijedjenje za čistiji izgled i dati joj malo štiha.

Tanka kosa izgleda najbolje kad se počešlja@cresswellbarberco

Tanka kosa izgleda najbolje kad se počešlja

Kosi treba vremena da naraste i postane gušća. Do tada se poigrajte s malo prirodnog gela za kosu kako biste dječakovu kosu oblikovali u kosu. Izgleda svježe i nikad ne izlazi iz mode.

Boja? Da, molim, Fade? Da molim@phils_barbershop

Boja? Ček, Fade? Ček!

Ne slažu se svi roditelji da njihova djeca ofarbaju kosu u mladosti. No, onima kojima to ne smeta, neka vaša djeca iskuse s bojom i teksturom. Djeca su definitivno rođena sa samopouzdanjem da otkače ovu frizuru. Lekcija koju treba naučiti od njih, kada smo počeli gubiti svoje?

Bočno izblijedjela četka gore afro@razina_137

Bočno izblijedjela četka gore afro

Vrlo slično ravnom vrhu afro, ali ovdje kosa na vrhu ne mora imati čak ni dužinu. Ovaj stil osvjetljava lice i naglašava njegove crte lica.

Ta češljana bočna četka s Fadeom@razina_137

Ta češljana bočna četka s Fadeom

Ova teksturirana nadogradnja upravo nam daje veliku viziju Cristiana Ronalda, zar ne? Izblijedjele strane uravnotežuju cijeli izgled i privlače mnogo pažnje na njegov ljupki osmijeh.

Klasični džentlboj sa tankom kosom@pjsbarbershop

Srce lupa

Ova čista, kratka, elegantna frizura sa strane je vrhunski dječački izgled. Jednostavno je i s ovim stilom nikada ne možete pogriješiti!

Uvijeni afro u izradi@pjsbarbershop

Uvijeni afro u izradi

Nevjerojatno je kako vaš dječak može izgledati nevjerojatno samo s afro rezom. Izgleda oštro, ali ne oduzima ljupkost, a još je bolje jer se ne zahtijeva održavanje!

Podrezane kovrče sa suženim stranama@shawn_barbz

Podrezane kovrče sa suženim stranama

Znate kako uvijek kažemo da undercut izgleda dobro za sve, posebno s dodatnim konusom sa strana? To je 100% istina i naglašava gornje kovrče na sljedeću razinu.

Retro obrasli izgled@shawn_barbz

Retro obrasli izgled

Ne morate čekati Noć vještica kako biste se dotjerali i ljuljali ovaj retro kroj. Ako vaš dječak ima prirodno valovitu kosu, igrajte se s ovim stilom jer što je veće, to bolje!

Teški quiff sa suženim stranama@shrunknheads

Teški quiff sa suženim stranama

Možda je male veličine, ali to ga ne bi trebalo spriječiti da doživi veliki tremu poput ovog. Pobrinite se da mu gornja kosa bude duga nekoliko centimetara radi lakšeg oblikovanja, a stranice budu kratke i sužene radi kontrasta.

Moje šiške su definitivno bolje@sirpaulcharles

Moje šiške su definitivno bolje

 S varijacijama francuskog usjeva koje se vraćaju mališanima, nemojte se iznenaditi ako vašeg dječaka odjednom izviđaju da postane model. Sa hladnom frizurom i šarmantnim osmijehom poput ovog, on će biti sljedeće lice Gap Kids -a.