Top 20 elegantnih frizura za muškarce četvrtastog lica

Četvrtasto lice smatra se najmuževnijim oblikom lica i izgleda sjajno s raznim frizurama. Karakterizira ga istaknuta linija čeljusti, četvrtasto čelo i ravne strane. Zbog toga je četvrtasto lice prilično kutno i oštro. Ključno je omekšati kutove lica.

Ako niste sigurni odakle započeti, evo nekoliko naših omiljenih frizura za muškarce četvrtastog lica.

Chris Evans - buzz cutEverettova zbirka / Shutterstock.com

Buzz Cut

Budući da su zubi kratki, oni također dobro ističu isticanje četvrtastog lica. Odluka za nešto poput kroja za posadu, kroja za butch ili Ivy League naglasit će vaše oštre crte lica. Šiške su obično kraće od podreza i pompadura, stoga pazite da kosu ne ošišate prekratko. Ako to učinite, na kraju ćete privući previše pažnje na svoje lice.

Neuredna frizura sa straneod @travisanthonyhair

Bočno prevučeno s dijelom

Ova jedinstvena varijacija sa strane je jedna od najjedinstvenijih frizura za muškarce četvrtastog lica. To dovodi pravilan bočni dio do krajnjih granica, gurajući ga do krajnjih granica s kosom do brade naprijed. Ovo je također asimetrični stil, pa će jedna strana glave imati super dugu kosu, dok će druga strana imati mnogo kraću kosu. Ovo je hrabar stil, pa ako volite avanturističke frizure, ovo je za vas.

Rob Lowe češlja preko frizureFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Češalj više

Ako imate četvrtasti oblik lica, trebali biste naglasiti ili kosu ili crte lica. Kako biste naglasili kosu, idite s duljim krojem, po mogućnosti s jednakim duljinama na vrhu i sa strane/na leđima. Kako biste naglasili lice, krenite s užim, kraćim krojem.

Izbjegavajte razdjeljak po sredini ili rezove s teškim resama. One izbacuju vaše lice iz ravnoteže i umanjuju njegove snažne značajke.

Brad Pitt odsekao leđa UndercutKathy Hutchins / Shutterstock.com

Undercut

Pouzdano potkopavanje ponovno napada. Undercut je jedna od najboljih frizura za dečke s četvrtastim licem jer naglašava lice uskim stranama i stiliziranim vrhom. Preporučujemo da podrezivanje držite na kraćoj strani jer frizure koje nisu kratke ili duge ne djeluju dobro s četvrtastim licem.

Zarezana podrezana glava posebno dobro djeluje za naglašavanje crta lica. S obzirom da je kosa zalizana, više pažnje privlači lice.

Popmpadour s izblijedjenjem i bradom_@poolethebarber

Popmpadour s Fadeom i bradom

Moderan pompadour lijepo se uklapa s četvrtastim licem. Kratki pompadouri najbolji su jer, poput zarezanih podrezanih leđa, manje privlače pozornost na kosu, a više na lice. Srednji do dugi pompaduri ne djeluju tako dobro jer mogu učiniti da lice izgleda pravokutno i predugo.

Gornji čvor s bradomShutterstock

Gornji čvor

Gornji čvor varijacija je muške punđe pod utjecajem samuraja. Sva kosa je podignuta u jedan čvor na vrhu glave, obično na tjemenu. Ovo je neka vrsta hibridnog dugačkog/kratkog šišanja jer je kosa duga, ali je uvučena u čvor. Gornji čvorovi obično ističu lice, ali ako ostavite dio kose kako visi, kosu možete učiniti središnjom točkom.

frizure za muškarce s četvrtastim licem@xbigwesx

Blijeđenje s valovitim vrhom

Jednostavno podrezivanje sa izblijedjelim stranama jedna je od trenutno najpopularnijih frizura. Jedna od mnogih tvrdnji ovog stila o slavi je kako funkcionira s gotovo svim oblicima lica – uključujući kvadrat!

Kombinacija zarezanih leđa Davida Beckhama + dlaka na licuJaguar PS/Shutterstock.com

Slicked Back Undercut

Općenito, podrezivanja su prilično svestrani stilovi. Ova elegantna zarezana podrezana glava čini čuda s Beckhamovim četvrtastim licem i linijom čeljusti.

Straga i sa straneizvor

Leđno i bočno pomerano

Za varijaciju na običnom starom podrezu, razmislite o dodavanju dijela oko dvije trećine ili tri četvrtine puta preko linije kose. Povucite neke natrag, a neke sa strane radi ovog izgleda.

Kratka leđa i strane Justina TimberlakeaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Kratka stražnja i bočna strana

Da, volimo svoje potkopavanje. Provjerite ovaj pomenuti, razdijeljeni undercut i kako stvara neutralan, zgodan izgled u kombinaciji s linijom lica.

Buzz Cut Chrisa Pinea DFree / Shutterstock.com

Buzz Cut

Ako tražite nešto sasvim drugo, zašto se ne biste odlučili za buzz cut? Ovaj ultra-kratki stil privlači veliku pozornost na četvrtast i muževan oblik lica, i to ništa ne skriva!

Posada Cut Damon

Posada Cut

Poput podrezanog kroja, frizura za posadu frizura je koja će odgovarati gotovo svima, bez obzira na boju kože, boju kose, pa čak i oblik lica. Evo kako izgleda dobra starinska ekipa s četvrtastim licem.

Buzz Cut Recending

Buzz Cut

Evo još jednog primjera zujanja izrezanog zajedno s četvrtastim oblikom lica. Ako ovaj stil vodite s malo neuredne dlake na licu, rezultat je mladenački, urbani izgled koji volimo.

češalj preko okruglih naočala

Češalj više

Ah, kombinacija. Frizura koja datira još iz rimskog doba, ovaj izgled odiše snagom i kraljevskošću kao nitko drugi. Danas, malo gela ili laka za kosu može ovo oživjeti u nevjerojatno moderan stil.

Zatvori Cut Fassbender Michael

Zatvori rez

Ovaj uski kroj srednje duljine sličan je rezu posade koliko je svestran. S kosom kratke do srednje duljine po cijeloj glavi, ovo je stil dobrodošlice bez obzira na oblik lica.

Puffy Undercut frizura

Puffy Undercut

Ranije smo gledali neke podreze, ali nijedan s toliko kontrasta kao ovaj. Ovdje kožni rez sa strane i napuhana gornja kosa daju hladan, kutni izgled koji nadopunjuje pravokutnost lica.

Očetkajte kosu Nick Lachey

Kratko očetkajte kosu

Drugi izbor za one s četvrtastim licem je jednostavno očešljati kosu u sve što izgleda cool. U ovom slučaju sletjeli smo na jastreb, s kosom koja se gura uz greben duž sredine.

Špiljski vrh sa suženim stranama@iisakkinummi

Špiljski vrh sa suženim stranama

Je li to krpa za brisanje ili zdjela? Pa, može biti potpuno oboje. To plus sjajna boja s udubljenim resicama na čelu. Bočne strane sužene su s niskim izblijedjenjem. Nisko blijeđenje također može izaći kao kapanje. Mješavina brade čini da hram izgleda vrlo dobro.

šišanje za muškarce četvrtastog lica@jeremywexlerhair

Očišćen

Ovo je koliko god ležerno izgledalo s četkom prema gore sa teksturom bočnog brisanja. Tanka kosa je podržana s nekoliko proizvoda i čini je nešto gušćom teksturom. Postava je malo kratka sa zakrivljenim kutom. Izblijedjenje hrama je vrlo blago dosadno.

Bočni dio Bradaizvor

Bočni dio

Gospodin Vrlo gospodin je ovdje s tim nevjerojatnim sporednim dijelom koji je svima potreban. Napuhani bočni zamah sa stranama suženim s naznakom blijeđenja čini ga vrlo zdravim obrokom. Sve to na vrhu s tim čvrstim brkovima je tako retro potez da svaki dečko poželi barem jednom ljuljati.

Undercut Ewana McGregora

Brušeno natrag Undercut

Dugi pramenovi pružaju svu slobodu koja vam je potrebna za oblikovanje kose. Ovaj je kombinacija više od jednog stila, a vrh nas je zalizan, ali s otvorenim krajevima i laganom napuhanom teksturom. Bočne strane su izblijedjele, a linija se također sužava. Zlatna boja na vrhu čini ga ljepšim.

Četkana klasična sužena kosaizvor

Leđno i bočno pomerano

Bočna četka uvijek je u trendu jer čini kosu punijom i napuhanijom. Ovaj ima jedinstveni bočni dio sa stranama zašiljenim do sljepoočnice kako bi se mogao uklopiti u bradu. Savjeti u ovom stilu prilično su suptilni, ali samo pogledajte uredan prizvuk stila!

frizura od bršljana Side

Šišanje Ivy League

Je li ovo frizura za nogomet ili teniska frizura? Taj hladni bočni zahvat s malom četkom na vrhu čini ga vrlo elegantnim. Bočne strane nisu previše izblijedjele tek toliko da zadrže teksturu na vrhu s debljim volumenom. Čist izgled brijanja čini ovo klasičnijim, ne možete nadmašiti ovo, zar ne??