Vrste blijeđenja za modernog džentlmena

Fade nije više samo dodatak koji dodajete poput sata ili lijepih čizama. Blijeđenje diktira granice vaše kose, umanjuje detalje koje želite i omekšava one koje ne želite izlagati na otvorenoj pozornici do šapta.

Ove sljedeće fotografije predstavljaju neke od novijih načina na koje možete stilizirati fade kako biste otkrili puni potencijal vašeg stila.

Postava i Low Fade@z_ramsey

Postava i Low Fade

Ako se vaša frizura puno događa, nisko blijeđenje moglo bi biti vaše oružje. Pri niskom izblijedjevanju, strane će se više sužavati prema dnu, privlačeći ravnomjerno pozornost po cijelom vašem izgledu i dajući vam posebnu auru iz daljine.

Sharp Mid Fade s debelim vrhom@jan.khalifaa

Sharp Mid Fade s debelim vrhom

Srednje blijeđenje dovodi naš fokus dok više promatramo prema vrhu, naglašavajući frizuru iznad sljepoočnica. Kao rezultat toga, možete stvoriti skroman kontrast između dna i vrha vašeg izgleda.

Ovaj izgled zaista dobro pristaje dodacima poput sunčanih naočala, naušnica i u doba Flashdancea … trake za glavu!

Dizajnerske izblijedjele linije@moohammad_hamze

Dizajnerske izblijedjele linije

Fade linije trenutno su popularan alat za pretvaranje vašeg u djelo žive umjetnosti koja diše. Iako su popularni dugi niz godina, u novije vrijeme počeli smo ih viđati na revijama i modnim izložbama.

Također su pronađeni među holivudskom elitom poput Kendricka Lamara i Curtisa Jacksona.

Line Up i debela pompa@markthebarber

Line Up i Medium Fade

Postava u svijetu mode nije kad hrpa osumnjičenih dođe pred reflektirajuću staklenu ploču kako bi je pregledali najbolji u LA -u. U svijetu kose line up će stvoriti oštru prijelaznu granicu između područja pune kose i mjesta bez.

Plavo i smeđe High Fade@z_ramsey

Plavo i smeđe High Fade

Kontrast nijansi i kontrast blijedi; ovdje vidimo najoštrije što to dvoje može biti, izbijeljeno od sunca s ljeta ’69. Bez obzira tražite li od brijača ćelavo blijeđenje ili visoko suženje, oboje se dobro slažu s ovim izgledom.

Dizajner Izblijedjela brada i Pompadour@moohammad_hamze

Dizajner Izblijedjela brada i Pompadour

Kao što vidimo s ovim izgledom, blijeđenje nije ograničeno samo na vrh i može se primijeniti i na bradu. Iako je više rubni dizajn, ponekad odvažan i isprobavajući nove stilove ideja može dovesti do fantastičnog, uistinu originalnog izgleda.

Uvijek budite trendseter i svoje ćete ideje ovjekovječiti u kultnom izgledu koji definira desetljeće; Krajnji oblik laskanja je imitacija.

Ležerno četkanje s niskim blijeđenjem@ javi_thebarber_

Ležerno četkanje s niskim blijeđenjem

Čišćenje premazom pogled je čiji je primarni cilj okrenuti glave. S obzirom na to, ako tražite suptilniju, ublaženu verziju, onda bi ova kraća varijacija mogla biti za vas.

Lijepo uravnotežen sa srednjim blijeđenjem, projicira isti osjećaj, samo malo ležerniji.

Bočno brušeni dugi vrh i srednje blijeđenje@sky_salon

Bočno brušeni dugi vrh i srednje blijeđenje

S frizurom oblikovanom postrance daje vam kontrolu kada je u pitanju isticanje najbolje strane.

Oko (i proširenje objektiva kamere) prirodno će se fokusirati na stranu na kojoj se kosa češlja. A za vas koji ne želite previše naglasiti vrh, držite se laganog do srednjeg blijeđenja, kao što možemo vidjeti u ovom primjeru.

Pepeljasta boja s izblijedjelim dizajnom tvrde linije@moohammad_hamze

Pepeljasta boja s izblijedjelim dizajnom tvrde linije

Oštar hardline utisnut u strane jedna je stvar, ali skrivajući dvije definitivno ste diplomirali u svijetu profesionalne fashionistice.

Pepeljasti isticanje, što znači isticanje koje uključuje hladnije boje, odgovara tonu kože na ovoj fotografiji, dok neobojeni dijelovi odgovaraju dlakama na licu, stvarajući zanimljivu ravnotežu ovog dvobojnog izgleda.

High Fade i dizajnerska brada@peteyrock_thebrijač

High Fade i dizajnerska brada

Ovaj sljedeći stil način je da pokažete vještine svog brijača, pokazujući da on oblikuje mušku bradu, kao i da oblikuje vrh.

On je Michaelangelo sa škarama i Donatello s škarama. Preporučio bih googlanje oba ta imena ako mislite da govorim samo o kornjačama u pola školjke.

Valovita okomita frizura s visokim blijeđenjem@nunez.the.brijač

Valovita okomita frizura s visokim blijeđenjem

Visoko blijeđenje poznato je da je bacilo oči ravno na vrh kose, slično poput penjača koji se penje po planini.

Izvrstan je za stvaranje stila s volumenom koji izgleda još volumetrijskiji, stvarajući izgled dodatnog volumena od jednog do dva inča. Izvrsno za istiskivanje svakog posljednjeg djelića visine iz vašeg izgleda.

Raspuštene kovrče i praskanje blijede@nunez.the.brijač

Raspuštene kovrče i praskanje blijede

Rafalno blijeđenje je kada linija blijeđenja prati krivulju vaše lubanje; sužava se oko linije ušiju i niz zatiljak. Ovo je sjajno za praćenje smjera mohawka ili fro-jastreba, ali općenito, možete ga koristiti na bilo kojoj frizuri koju želite, kao što možemo vidjeti u ovom lijepom primjeru.

Tanki teksturirani šiljci@kalin_barber

Tanki šiljci sa teksturom i visoka blijeda

Sredinom devedesetih, promocija više mainstream punka i alternativnog rocka dovela je do kratke, šiljate kose.

Skoro je 2020. godina i šišanje vaše kose, kao i punchbowl još uvijek je prisutno, samo su šiljci duži i blijeđenje je mnogo veće. Oprosti, Bryan Holland.

Suptilni vrhunski naglasci i srednje blijeđenje@peteyrock_thebrijač

Suptilni vrhunski naglasci i srednje blijeđenje

Ako vaša kosa ima puno volumena, umjereno blijeđenje dobar je način za uravnoteženje fokusa vašeg izgleda na cijeloj glavi, a da pritom i dalje ostanete pri vrhu zvijezde revije.

Suptilni odsjaji ovdje daju kosi prirodan izgled koji se, kad se pravilno obavi, potpuno uklopi u vašu prirodnu boju kose.

Line Up and Drop Fade ‘Fro@peteyrock_thebrijač

Line Up and Drop Fade ‘Fro

Kao što je već rečeno, ako vidite više od jednog, namjernog tvrdoglavog čovjeka, onda znate da gledate nekoga tko je sa imenom i imenom sa svojim stilistom; Pravi poznavalac frizura.

Ovdje vidimo visoko izblijedjenje hrama s postavom koja označava kraj blijeđenja kože. Postava je način da dobijete još čistiji izgled stvaranjem umjetne linije umjesto dopuštanja prirodnim linijama kose da diktiraju vrhove.

Messy Side-Comb i Taper Fade@meha_barber

Messy Side-Comb i Taper Fade

Čisto izrezan, češalj sa strane bio je stil koji je započeo novu eru korporativne Amerike (barem u SAD-u.) Obožavatelji serije Mad Men prisjetit će se frizure Don Drapera iz ikone 50-ih.

Bljesak naprijed do danas, a ne tako čista varijacija ovog stila dodaje mješavinu retro klasike i nove avangarde.

Izblijedjenje hrama i četka natrag@peteyrock_thebrijač

Izblijedjenje hrama i četka natrag

Zaglađena kosa zahvaljujući brojnim kultnim povijesnim ličnostima i holivudskim filmovima postala je oličenje teškog, poslovno nastrojenog pojedinca.

Andy Garcia u Oceansu 11, Robert De Niro u Goodfellasu i Michael Douglas na Wall Streetu neki su od najboljih primjera zašto ovaj moderan izgled i obrađujemo na način na koji to činimo.

Dodavanje izblijedjenja hrama pomaže ukloniti ovaj stil iz 1980 -ih i učiniti ga svojim.

Uredan gornji dio niske glasnoće sa sužavanjem@jayroberts_

Uredan gornji dio niske glasnoće sa sužavanjem

Ako otkrijete da sama ideja da možete izbrojiti sve vlasi na glavi postaje sve više i više ostvariv podvig, možda biste trebali razmotriti nizak volumen.

Pljosnata, manje volumetrijska kosa sjajan je izgled ako imate gubitak kose jer gubitak kose čini znatno manje uočljivim. Dodajte blijedo suženje za još čišći i profesionalniji izgled.

Hram suptilnog suženja s kovrčavim dugim nitima@charliegray248

Hram suptilnog suženja s kovrčavim dugim nitima

Recimo da ste slučajno blagoslovljeni dugom, raspuštenom kosom i želite znati kako je držati podalje od lica, a da je ne morate ošišati, onda bi ovo sljedeće blijeđenje moglo biti tajno oružje koje vam je potrebno u vašem arsenalu.

Ovo izblijedjenje hrama osigurava da je kosa gurnuta nazad samo toliko da vam se skloni s puta, dopuštajući joj da slobodno teče i uvija se na vjetru do mile volje.

Tanka kosa četkom s izblijedjelim hramom@henlo_

Tanka kosa četkom s izblijedjelim hramom

Čišćenje lica izgled je koji se vole baviti mnogim trkačima i lošim dječacima, čak i 1950-ih s Jamesom Deanom u pobuni bez razloga.

Za većinu je potrebno raditi na održavanju i izdašnih količina gela za kosu, ali ako ga uspijete izvući, to je vrlo elegantan, muževan izgled. Srednje blijeđenje savršen je način za uravnoteženje fokusa između vrha i stranica.

Dugi nasukani top sa suženim blijedom@jakfinchhair

Dugi nasukani top sa suženim blijedom

Ovaj stil ima osjećaj “ovako sam se probudio”, ali sužavanje blijedoće postaje kruna. Izuzetno izvedena tehnika.

Dizajner Drop Fade and Beard@moohammad_hamze

Dizajner Drop Fade and Beard

U redu, ovaj stil nije za svakoga. S dizajnerskim padom i istaknutim prednjim dijelom, plus stylingom … recimo da bi ova frizura mogla lako nositi vas umjesto vas. Sigurno izgleda divlje!

Fino sužavanje sa odsječenim hramom@menshairstyletrends

Fino sužavanje sa odsječenim hramom

Ovo podrezano blijeđenje, izblijedjenje hrama izgleda super cool kad se spoji s ovim, iako obojenim, sivim tragovima. Tko kaže da morate pričekati da biste sebe vidjeli kao sivu lisicu?

Elegantno visoko blijeđenje sa suženim nizom@jasonfiorentino

Elegantno visoko blijeđenje sa suženim nizom

Kompozicija stila ostaje prilično konzervativna u pogledu vrste izblijedjenja na koje se namjerava, ali ako samo malo okrenete glavu, vidjet ćete dva oštro obrijana udarca.

Brijanje brade na ovaj način također igra važnu ulogu u dovršenju izgleda. Provjerite kako slijede njegove linije i dovršite putanju izblijedjenja.

Oštri Undercut s četkom gore@corneliucrihan

Oštri Undercut s četkom gore

Četkaj gore i češljaj dolje! Ovo je prilično sjajan način oblikovanja inače prilično standardnih frizura u današnje vrijeme.

Obrijana tvrda linija dodaje joj još jednu dimenziju odvajajući ovo nevjerojatno srednje blijeđenje kože.

Ležerni konus sa četkom na vrhu@fleetwoodthebarber

Ležerno sužavanje sa četkom na vrhu

Konus je uglavnom poput konzervativnijeg rođaka Fadea. Mnogi ljudi vole povezati liniju kose s bradom tako što će je izblijediti.

Valoviti Pompadour s Drop Mid Fade@mattjbarbers

Valoviti Pompadour s Drop Mid Fade

Pompadour, posebno izrezan ove duljine, može postati savršeno par za gotovo sve! Način na koji ovo blisko ispadanje opada prolazi savršeno je.

Vrlo prikriveno ispadanje hramova@nickbarford

Vrlo prikriveno padanje hramova izblijedjeti

Postavljeno više gore, ova vrsta pada fade može se bez problema integrirati s kraćim vrhom za usitnjavanje. Zaista odlično funkcionira s ovom varijacijom usjeva Cezar kratkih rubova. 

Rafalno izblijedjelo i brada tvrdog kuta@ alifade22

Rafalno izblijedjelo i brada tvrdog kuta

Iskreno, ovaj je previše čist! Kakva vještina! Sviđa mi se kako duži pramenovi kose savršeno završavaju savršeno ošišanom linijom i stapaju se u nestanak.

Brada je također druga razina vještine. S obzirom da je teško uvijek ga održavati na ovaj način, ali definitivno je lako pružiti mu ljubav i njegu koju zaslužuje ako izgleda ovako.

Srednje izblijedjelo i suženo vrhunsko obrezivanje@ kipp_hair

Srednje izblijedjelo i suženo vrhunsko obrezivanje

S tanjom kosom poput ove, suženje može apsolutno pokrenuti djelovanje pokreta. Srednja kosa uvijek ostavlja veći dojam na oči kada radi s kraćim izblijedjenjem kože.

Temple Fade i Rainbow Top@oficial_daniel_tubarao

Temple Fade i Rainbow Top

Jeste li znali da možete zatražiti i izblijedjelu boju duge? Dolazi akcija s dvostrukim fadeom! Super kul način da uparite svoj odabir ako razmišljate o stilu koji je “vani”.

Izblijedjenje hrama i prednja četka@ kipp_hair

Blijeđenje hrama i prednja četka

Prednja četka prema gore uspijeva izgledati kao super hladan val na vrhu. Veliki dio toga je to što možete odlučiti tko će postati veliki val koliko dugo želite ostaviti da raste. Sposobnost blijeđenja da se slaže s bilo čim uvelike će pomoći.

Francuski nered i koža blijede@ kipp_hair

Francuski nered i koža blijede

Noviji oblici francuskog usjeva prisutni su posvuda i ja sam tu zbog toga. Možete ga preraditi i dobiti nešto prilično uzbudljivo poput ove neuredne teksture i savršeno glatke kože koja blijedi.  

Kratko obrezivanje i srednje blijeđenje@ kipp_hair

Kratko obrezivanje i srednje blijeđenje

Ovo srednje blijeđenje pogađa i hramove oblikujući ih zajedno s njim. Jednostavan usjev s valovitom dlakom postaje način održavanja muhe koji se ne zahtijeva mnogo održavanja.

Kratko obrezivanje i rafalno blijeđenje@_techneek_

Kratko obrezivanje i rafalno blijeđenje

Ako imate nešto za definirane linije, ova linija s tvrdim kutom je za vas. Uparite ga sa super glatkim izblijedjenjem i osjećat ćete se jednako zadovoljno koliko i zadovoljavajuće za svakoga tko ima oko za šišanje.

Cezar i Hram blijede@ kipp_hair

Cezar i Hram blijede

Ravna kosa uvijek ima koristi dodajući joj malo teksture, baš kao što su to učinili ovdje sa Cezarom. Kratki šiškić drži sve pod kontrolom i izvan vašeg vida.

Burst Fade i kovrče@snutko

Burst Fade i kovrče

Kovrče izgledaju iznimno cool ako ih izrežete na lažnog jastreba ili kapnu izblijedjele kao ovdje.

Istina je da morate uzeti u obzir količinu volumena s kojom se želite nositi kako biste odabrali duljinu, ali ostavljajući je kraćom straga, često se radi za ovu frizuru.

Balayage i hram blijede@z_ramsey

Balayage i hram blijede

Tehnika balayage izvrsna je ako imate dužu kosu, samo zato što stilist ima više prostora za rad. Zato je sjajna ideja slijediti kraće izblijedjenje poput izblijedjenja hrama.

Drope Fade i moderna regulacija@ alifade22

Drope Fade i moderna regulacija

Sve u vezi s ovim stilom vrišti mi PROTIV. Počevši od načina na koji je ovo izblijedjenje izvedeno do gotovo dugog regulacijskog oblikovanja usjeva s razdjeljivanjem kose.

Burst Fade i Curly Top@ barbaruivabr

Burst Fade i Curly Top

Obrijana linija ovdje je završni dodir za ovo jako nepovezano podrezivanje. Ako imate usku kovrčavu kosu, najbolje što možete učiniti da dobijete sličnu teksturu je da počešljate kovrče!

High Fade and Disconnected Part@ gabriele_iervolino

High Fade and Disconnected Part

Održavanje stvari svježim i bez užurbanosti mogao bi biti pravi način za vas! Provjerite ovu visoku fade i način na koji jednostavno pristaje uz ovu vrstu stylinga dijelova!

Srednje slabljenje i teški valovi@ barbaruivabr

Srednje slabljenje i teški valovi

Ovi teški valovi daju mi ​​sve ispravne vibracije! Volim vidjeti gustu kosu pravilno oblikovanu i s takvim tankim tvrdim dijelom kako se srednje blijeđenje može pravilno cijeniti.

Visoko blijeđenje i četka velikog volumena natrag@ gabriele_iervolino

Visoko blijeđenje i četka velikog volumena natrag

Ovo je prilično uredno visoko blijeđenje! S izblijedjenjem ćete htjeti dosljednost i ova frizura je sve o tome.

Classic Brush Up i Burst High Fade@z_ramsey

Classic Brush Up i Burst High Fade

Rafalno visoko blijeđenje može biti super zabavno upariti s gotovo bilo kojim usjekom na vrhu. U ovom slučaju s nadogradnjom i teksturom blijeđenje je podiglo izgled.

Iščišćenje s oštrim ispuštanjem i srednje obrezivanje@z_ramsey

Iščišćenje s oštrim ispuštanjem i srednje obrezivanje

Izblijedjivanje kapljica može varirati u načinima na koje ste odabrali ispuštanje (vidite što sam tamo napravio?), Au ovom slučaju “šiljasti” V oblik ide u skladu s vrstom stila koji je ovdje učinjen.

Vidite li kako se straga događa neka vrsta situacije s patkama? Pravilno oblikovanje tih oblika!

Burst Fade i Blow Back@z_ramsey

Burst Fade i Blow-Back

Frizura s otpuhanjem može biti dramatična koliko god želite da imate sve dok imate dužinu kose i lak za kosu koji je podržavaju!