Najbolje šišanje za dječaka od 8, 9, 10, 11 i 12 godina

S toliko sjajnih frizura za dječake od 7, 8, 9, 10, 11 i 12 godina, djeca sada moraju dobiti brojne slatke frizure. Od izblijedjelog suženja ili podrezivanja sa strane i natrag do mohawka, počešljanog, zalizanog unatrag, sa strane pomješenog ili šiljaste frizure na vrhu, važno je da frizura vašeg dječaka odražava njegovu osobnost i godine.

Dok su vrhunske frizure za dječake od 7, 8 i 9 godina u osnovi iste kao i najbolje frizure za dječake od 10, 11 i 12 godina, definitivno postoje neke oštre dobre frizure za starije dječake koje vrijedi istražiti. No, na kraju, stilovi koji su u trendu za desetogodišnjeg dječaka također će izgledati elegantno na svoj tako mladoj djeci. Ova svestranost trebala bi učiniti vaš posjet brijačnici malo manje stresnim.

Kako bismo roditeljima pomogli u pronalasku modernog kroja i stila, sastavili smo najbolje školske frizure za dječake od 7 do 12 godina. I sve ove sjajne frizure odgovaraju kodu odijevanja za osnovnu i srednju školu.

Najbolje šišanje za dječaka od 8, 9, 10, 11, 12 godina

Cool 7, 8, 9, 10, 11 i 12 godina stare dječačke frizure

Pogledajmo najbolje dječačke frizure i frizure koje su u trendu ove godine. Bez obzira voli li vaš mali dječak dugu, srednju ili kratku frizuru, uvjereni smo da ćete otkriti bezbroj zanimljivih ideja koje možete isprobati!

Cool šišanje za 10 -godišnjeg dječaka

Šišanje s konusom

Šišanje za dječake izblijedjelo je najpopularniji način za djecu da šišaju kosu sa strane i na leđima. Konusno blijeđenje koje ne zahtijeva mnogo održavanja i jednostavno ga je oblikovati, nudi vrlo kratke frizure koje fokusiraju oči na styling na vrhu.

Šišanje za 8, 9, 10, 11, 12 godina s dječacima koji se sužavaju

Za male dječake postoji mnogo vrsta blijeđenja. Želi li vaše dijete nisko, srednje, visoko ili blijeđenje kože, odredit će gdje počinje sužavanje i koliko kratka kosa postaje.

Šišanje za 9, 10, 11, 12 godina za dječake sa suženim kosom

Nisko blijeđenje počinje tik iznad uha i sužava se do dekoltea. Elegantna i zgodna, ova frizura može biti dobra za dječaka od 4, 5, 6 ili 7 godina čija mama želi zadržati privid nevinosti.

Niske fade dječačke frizure

Visoko blijeđenje započinje proces miješanja vrlo visoko sa strane i sa stražnje strane, neposredno ispod frizure iznad. Oštro i odvažno, ova vrsta izblijedjenja može biti savršena kratka frizura za 10 -godišnjeg dječaka ili starije.

Dječji stilovi šišanja s visokim izblijedjenjem

Konačno, ćelava ili blijeda koža šišanje je koje stapa kosu s kožom. Hladno i u trendu za mlade dječake između dva dječaka, ovaj čist kroj izgleda lijepo s modernim, elegantnim frizurama poput češlja preko, glatkih leđa, mohawka i šiljate kose. Neka djeca čak vole zamoliti svoje brijače da im obriju dizajn ili dodaju tvrdi dio u njihov rez.

Dječaci ćelavom kosom blijede frizure

Mnoge od najboljih frizura za djecu od 6 do 12 godina počinju s kratkim stranama i dugom kosom na vrhu. Šišanje s konusnim blijeđenjem pruža mnogo varijacija i radi s većinom duljina, vrsta i tekstura kose.

Cool Fade frizure za dječake

Pobrinite se da svom dječaku nabavite dobar proizvod za kosu kako bi mogao oblikovati sve svoje omiljene izglede. Alternativno, ako mislite da je dovoljno odrastao, pogledajte vrhunske proizvode za oblikovanje muškaraca, uključujući pomade, vosak i kremu.

Cool 9, 10, 11, 12 godina stari izblijedjeli stilovi šišanja za dječake

Undercut

Undercut je trenutno jedno od najfinijih frizura za dječake. Kao što mu naziv govori, podrezivanje uključuje držanje kose na vrhu glave i zujanje ispod nje kako bi se skratila ili uklonila dlaka sa strane i sa stražnje strane glave.

Dječaci ošišani

Krajnji rezultat je kroj jedne duljine koji izgleda svježe i elegantno za sve vrste dječjih frizura.

Cool Boys Undercut frizure

Kao jedno od najboljih frizura za dječake od 9, 10, 11 i 12 godina koje možete dobiti, podrezivanje ima neograničene mogućnosti oblikovanja. Poput izblijedjenja, djeluje na sve duljine kose i može se oblikovati sa glatkim leđima, češljem, pompadour, quiff, šiljatim i neurednim stilovima.

Dječaci Undercut Fade frizure

Dok dječaci s gustom kosom najbolje čupaju podrezani izgled, izgled može djelovati na različite tipove. Razgovarajte s brijačem vašeg djeteta da vidite je li kroj prikladan za izgled vašeg djeteta.

Cool Undercut frizure za dječake

Šiljata kosa

Šiljata kosa univerzalno je slatka i bila je bezvremenska frizura za dječake svih dobi. Kompatibilne s dugom, srednjom i kratkom kosom, šiljaste frizure mogu se nositi na razne načine kako bi se postigao potpuno drugačiji izgled.

Boys Spiky Hair Fade

Na primjer, kratka šiljasta kosa najbolje izgleda kad se na njoj nanese tekstura za stvaranje prirodno neurednog izgleda.

Dječja kratka šiljata kosa

U kombinaciji s izblijedjenjem sa visokim konusom, kratki debeli šiljci privlače oči na strašan stil na vrhu glave.

Cool Spiky Mohawk Fade frizura za dječake

Dječaci srednje do duge kose mogu birati kosu s prednjom šiškom, oblikovati debele šiljke po cijeloj boji ili kombinirati stil s umjetnim jastrebom.

Fohawk za šiljastu kosu za dječake

Sjajna šiljasta frizura zaista može promijeniti stil vašeg djeteta i izgleda laskavo za dječaka od 8 ili 11 godina.

Popularne dječačke šiljaste fade frizure

Mohawk i Faux Hawk

Odvažan i dražestan, mohawk je izuzetna frizura za samoizražavanje. Iako dopušta mladim dječacima da se osjećaju buntovno, divlje i ludo, stilovi mohawka nevjerojatno su svestrani, ovisno o tome koliko ekstremnom kroju dopustite svom djetetu da pokuša.

Mohawk za djecu

Od obrijanih strana do kratkih suženih blijedih rezova, duljina kose sa strana i zatiljka utjecat će na cjelokupni izgled. Na primjer, mohawk s obrijanim stranama mnogo je izlazniji i jedinstveniji od elegantnog izblijedjelog umjetnog jastreba.

Dječji lažni jastreb za dječake od 10 godina

Ipak, koliko ćete kratko ili dugo držati kosu na vrhu zaista će utjecati na oblikovanje vašeg mohawka. Bez obzira na to hoće li vaš dječak odabrati dugi ili kratki mohawk, trebat će mu jak gel ili pomada kako bi kosa bila podignuta.

Dječaci Mohawk Fade frizure

Dječje frizure s mohawkom i umjetnim jastrebom djeluju za sve tipove kose, uključujući finu, gustu i kovrčavu kosu.

Mohawk kovrčava kosa Fade za dječake

Napominjemo, ako vaše dijete traži najbolje frizure za povratak u školu i želi da se nešto istakne, preporučujemo da počnete s lažnim jastrebom i izblijedite.

Vještački jastreb s kratkim izblijedjelim stranama za dječake

Pompadour i Quiff

Pompadour i quiff elegantni su retro stilovi koji će se svidjeti vašem djetetu. Dok su frizuru pompadour proslavile poznate osobe poput Elvisa Presleyja i Jamesa Deana, moderni pompadour manje je strukturiran i fluidniji s dobrim volumenom i protokom. Međutim, ništa ne može pobijediti ležeran i bez napora izgled modernog quiffa.

Dječaci Pompadour Fade frizure

Budući da svaki stil zahtijeva stvaranje volumena na prednjoj strani glave, ne čudi što se pompadour i quiff lako miješaju.

Najbolje ideje za šišanje za dječake

Razlika između quiffa i pompadoura je u tome što se čuvena pompa razmazuje unatrag i postiže elegantan izgled rock zvijezde. Zahtijeva dobar proizvod za kosu i malo truda.

Starija djeca Dugačka Pompadour Fade frizura

S druge strane, quiff lijepo teče dok se češlja prema naprijed i stvara prozračan volumen jednakog stava i funkcionalnosti.

Dječaci Quiff frizure

Kao vrlo cool frizure za djecu od 10, 11 i 12 godina, ove frizure su prikladnije za stariju djecu.

Najhladnije frizure za srednjoškolce

Čupava i neuredna kosa

Vrhovi dlaka i neuredne frizure uvijek su zabavni i lako se dobivaju. Ako vaš dječak ima gustu ili kovrčavu kosu, čupava ili neuredna kosa može vam savršeno pristajati. Uostalom, ovo je idealno doba u životu za njega da eksperimentira s različitim izgledom, pa prigrlite šišanje i zaboravite na održavanje koje dolazi s drugim kratkim, srednjim i dugim stilovima.

Kratke neuredne frizure za dječake s gustom kosom

Dobra vijest je da neuredan ne mora značiti zapušten ili prljav. Zapravo, ako su pravilno oblikovane, ove jednostavne frizure mogu biti prilično zgodne i elegantne, posebno za neposlušnu grubu kosu i kovrče kojima se teško upravlja.

Strašne frizure za dječaka od 11 godina

Tajna nošenja lijepe čupave ili neuredne frizure je u dodavanju slojeva u kosu i oblikovanju laganom kremom za zadržavanje. Osim što stvara volumen i teksturu, krema za oblikovanje maksimizirat će kontrolu dok će hidratizirati i regenerirati kako bi se smanjilo kovrčanje.

Cool 12 -godišnja frizura za dječaka

Kratka neuredna kosa i dalje je vrući trend, ali i kovrčava kosa je trendovska ideja.

Slatke neuredne frizure za dječake s kovrčavom kosom

Crew Cut i Buzz Cut

Cut i buzz cut slatke su, ali muške frizure za male dječake. Ove sjajne frizure za kratke dječake jednostavne su za održavanje i jednostavne. Zapravo, dječakovu kosu možete ošišati kod kuće dobrim škarama.

Kratke frizure za dječaka od 10 godina

S dječjim šišanjem, kosa je iste kratke dužine po cijeloj glavi, stvarajući zgodan, čisto ošišan izgled bez napora. Dobro za dječake s jakim čeljustima, visokim kostima i grubim značajkama, općenito je izvrstan rez za ljeto.

Cool Boys Buzz Cut Fade frizura

Slično, s ošišanom dječačkom posadom, kosa na vrhu je dulja. Obično u kombinaciji s blijeđenjem sa strane, brijač će ostaviti između 1 i 3 inča duljine.

Boys Crew Cut

Dodatna kosa omogućit će vašem djetetu da oblikuje brojne različite stilove, uključujući frizuru Ivy League sa bočno zamešenom kosom sprijeda, teksturiranim vrhom za rezanje ili kratkim šiljcima.

Slatke frizure za dječake od 10 godina

Ove praktične, ali elegantne frizure za dječake savršene su za sportaše i djecu koja se ujutro imaju problema s pripremom.

Cool Crew Cut Fade za dječake

Bočni dio i češalj preko

Bočni dio i češalj su dvije najpoznatije frizure za dječake, a izgledaju sjajno s bilo kojom duljinom, vrstom ili teksturom kose. Važno je napomenuti da se moderni češalj preko i trenutni džentlmenski bočni dio razlikuju od njihovih klasičnih kolega.

Dječaci se češljaju po izblijedjelim frizurama

Češalj preko izblijedjenja i dalje je popularna kratka strana, duga frizura. Nebrojeni muškarci i dječaci traže od svojih brijača da se obriju u tvrdom dijelu radi odvažnog izgleda.

Dječji češalj s tvrdom stranom za više detalja

Češalj s tvrdim dijelom dodaje jednu veliku funkcionalnu prednost – govori vašem djetetu gdje se točno rastavi i počešlja kosu na jednu stranu.

Trendi češalj s niskim fadeom za šišanje za dječake

Koji god stil odabrali, svakako koristite kvalitetne šampone, regeneratore i proizvode za oblikovanje kako bi kosa vašeg dječaka bila zdrava.

Cool 10 -godišnji češalj za dječake s tvrdom stranom i češljanjem preko izblijedjele frizure

Ošišana kosa

Sofisticirana i ljupka, zalizana kosa pogled je koji svako dijete može izvući. S blijeđenjem ili podrezivanjem sa strane i dužom kosom na vrhu, glatke frizure za male dječake samo ih morate češljati ravno unatrag.

Djeca su ošišala kosu

Za dopadljiv i zreo izgled upotrijebite pomadu ili pjenu visokog sjaja za sjajni finiš. Inače, teksturirana završna obrada za prirodan izgled može se postići mat proizvodom poput voska ili gline.

Desetogodišnji dječaci zarezali su frizuru podrezanu unatrag

Za više ideja i stilova pogledajte sve najpopularnije frizure za djecu trenutno.