Najboljše moške frizure 80 -ih

Osemdeseta so bila ikoničen čas za moško modo, slog in lase. Ni presenetljivo, da so številne moške frizure iz 80. let preživele desetletje, se prenesle v 90. leta in danes celo opažajo ponovni zagon, čeprav v spremenjenih oblikah s sodobnimi preobrati. Pričeske v osemdesetih letih prejšnjega stoletja so se nanašale na osupljive odbitke in velike sloge. Ne glede na to, ali želite retro videz ali samo raziskujete trende iz preteklih desetletij, so tukaj najbolj kul pričeske iz 80 -ih za moške, ki jih je takrat bilo treba! Raziščimo, kako so si moški v 80. letih strižili in oblikovali lase!

Moške pričeske 80 -ih

Moške pričeske iz osemdesetih let

Perm

Nihče ne kriči 80 -ih let bolj kot lasje za moške s permami. Najljubša rock zvezdnica, kot je Bon Jovi, je bila ta pričeska teksturirana in obsežna. Perm je bil ustvarjen z negovanjem las po posebnem postopku in je bil način za sprejetje kulturnih trendov. Kodrasti lasje so se z leti premaknili, da bi ustvarili nekaj z manj pufa in večjo definicijo.

Perm Moški 80 -ih

Moški trajni lasje

Veliki lasje z volumnom

Kar se tiče moških pričesk, so standardni veliki lasje z volumnom veljali za eno najboljših možnosti. Pomislite na Davida Hasselhoffa v filmu Knight Rider – hladnih, gostih dolgih las z izboljšanim tokom in polnostjo. Ta frizura iz osemdesetih je bila običajno nalepljena s pomočjo laka za lase in nekaj česanja, kar je bil eden najbolj modnih in nepozabnih videzov desetletja.

Veliki moški lasje z volumnom

Veliki lasje z volumnom

High Top Fade

Moški z naravnimi lasmi so v 80. letih 20. stoletja sprejeli visoko bleščanje. Z dodatno dolžino na vrhu, ki je bila popolnoma obrezana v pravokotno obliko in čistim izginjanjem na straneh in na hrbtu, je bila frizura z visokim vrhom vizualno vpadljiva in brez napora edinstvena. Za ohranitev oblike ves dan sta bila potrebna skrbno nameščen izdelek za oblikovanje in čista volja.

80 -letna visoka fade frizura

High Top Fade

Odstranjeni lasje nazaj

Za moške, ki so želeli nekaj elegantnega, so bili lasje na vrhu. Lepa in moška, ​​ta retro pričeska je bila priljubljena tako med hollywoodsko elito kot borznimi posredniki na Wall Streetu. Prilagodljiva frizura, ki je enostavna za striženje in enostavna za oblikovanje, potrebuje dobro frizuro z močnim izdelkom za oblikovanje za popoln sijoč zaključek. Konec koncev so se sčasoma razvili slogi nazaj. Sodobna različica zdrsa nazaj ima zbledelo ali podrezano na straneh in na hrbtu.

80 Postriženi lasje

Odstranjeni lasje nazaj

Jheri Curl

Michael Jackson, ki ga je slavil sam kralj popa, je v 80. letih favoriziral izrazit Jheri curl. Po njegovih stopinjah so sledili številni afroameriški umetniki, pa tudi množica najstnikov po vsem svetu, ki so želeli sprejeti to modno pričesko. Ta sijajna pričeska, teksturirana in odlično oblikovana, je bila ustvarjena s posebno kemično obdelavo v brivnicah in salonih po vsem svetu..

80 -ih Jheri Curl

Jheri Curl

Buzz Cut

Vrhunska kratka pričeska z nizkim vzdrževanjem, buzz cut je že desetletja v modi. Sveži in moški kratki lasje dobro delujejo za moške, ki se želijo pripraviti z minimalnim naporom. Če želite, da lasje ostanejo kratki, boste potrebovali nekaj splošnega vzdrževanja, na splošno pa je to odlična možnost za moške, ki se izogibajo oblikovanju las. Ni vam treba biti v vojski, da bi sprejeli ta topel videz, saj velja za laskavo za različne oblike obrazov.

Moški s kratkimi lasmi 80 -ih

Buzz Cut

Mohawk

Gospod T je v osemdesetih letih utrl pot mohawku. Najljubša moška, ​​ki je poosebljala tudi punk glasbeno gibanje, je drzna mohawk frizura kot nalašč za tiste z robom. Višina in celoten slog mohawka sta se razlikovala glede na želje, vendar je bil slog kljub vsemu osupljiv. Odrežite tako, da obrijete stranice in hrbet do kože, medtem ko na sredini pustite le trak las, dolge sloge mohawk dosežete z močnim gelom za oblikovanje. Sodobna različica združuje mohawk z bledenjem ali podrezom, da ustvari manj ekstremen zaključek.

Mohawk 80 -ih

Mohawk Fade

Cipelarni lasje

Čeprav se ozrl nazaj na lase iz cipela, je to pričesko pobarval v neprijetni luči, v 80. letih je bil trenutek, ko je bil to eden najbolj trendovskih stilov. Znane osebnosti, kot sta Billy Ray Vaughn in Rob Lowe, so pretresle ta del, ki je bil delno raztrgan in delno eleganten. To je ena redkih pričesk, ki se verjetno ne bo oživila, ko se bodo trendi vrnili.

Laki iz cipela 80 -ih

Cipelarni lasje

Lepi fantovski lasje

Če ste bili v osemdesetih letih prepirljivi, ste se verjetno odločili za pričesko lepega fanta. Čisto rezano z najmanjšim namigom teksture, to je bil priljubljen videz moških, ki so želeli zanesljiv videz. Najbolj prepoznavna na Emilio Estevez, ta pričeska je bila naklonjena mnogim, ki so želeli krotko alternativo drugim priljubljenim slogom.

Lepi fantovski lasje

Lepe pričeske za fanta

Barvani lasje

Drzne in privlačne, barvane lase so imeli raje moški, ki so želeli izstopati v množici. Barva za lase, ki je bila pogosta med tistimi, ki se ukvarjajo s punkovskim gibanjem, je bila tako priljubljena pri moških kot pri ženskah. Ne glede na to, ali je modra, zelena, rdeča ali kaj vmes, je bil ta trend preprost način, da pokažete svoj edinstven slog.

Moški v barvanih laseh 80 -ih

Ideje za barvanje las za moške

Špicasti lasje

Špičaste lase, ki jih je populariziral Billy Idol, so pogosto kombinirali z blondinkami ali zmrznjenimi konicami. Ustvarjen z močnim gelom za lase, je z nabodenim videzom predanost in koncentracija postala popolna. Ne glede na to, ali želite kratke ali dolge, debele ali tanke, čedne ali neurejene, šiljaste pričeske so bile vedno v trendu in modi.

Moški špičastih las 80 -ih

Moške pričeske s ščetinami

Pernati lasje

Pernati lasje niso bili samo za Farrah Fawcett. Pričeska je postala priljubljena med moškimi zvezdniki, kot je James Spader, ki je to teksturirano pričesko naredil kul in klasično. Če ste gledali in ljubili kateri koli film, ki je nastal v osemdesetih letih, ste verjetno iz prve roke videli, kako so perjanice pretresli moški te generacije.

Moški s pernatimi lasmi 80 -ih

Moški z pernatimi lasmi

Rockstarjeve pričeske iz 80 -ih

Kje bi bilo to desetletje brez pričesk rockstar 80 -ih, ki so jih popularizirale skupine, kot so Poison, Mötley Crüe in Bon Jovi? Ne glede na to, ali objemajo lase in jih uporabljajo za oblikovanje oblikovalskega videza, so bile te pričeske znane po svoji drznosti. Z nekaterimi namenskimi dražljaji in odlično postavljenimi izdelki bi moški lahko posnemali svoje najljubše glasbenike za nočni izhod.

Rockstarjeve pričeske iz 80 -ih

Rockstar pričeske

Klasični rockabilly

Objemite svojega notranjega Jamesa Deana s klasično frizuro rockabilly. Umazne moške frizure rockabilly, znane tudi kot mastnejši lasje, so prvič postale priljubljene filmske zvezde in pevci petdesetih let. Ta podoba je v osemdesetih letih po zaslugi The Outsiders ponovno postala priljubljena. Ikonični igralci v tem slavnem filmu so sprejeli rockabilly slog s popolnoma oblikovanimi lasmi, ki so bili trdno pritrjeni z velikodušno uporabo pomade.

80 -letni klasični rockabilly

Rockabillyjeve pričeske

Punk las 80 -ih

Sid Vicious je eden najpomembnejših primerov trenda punkerskih las 80 -ih, ki je svet prevzel. Mohawki, nasičeni lasje in barvani lasje so bili le peščica možnosti, ki so na voljo moškim, ki so želeli videti kul in razdražljivo. V tem gibanju so bili utelešeni tudi svobodni trni, ostri podrezi in elegantni pompadurji. Slog, ki ste ga izbrali, je narekovala vaša zavezanost temu glasnemu, v vašem obrazu življenjskem slogu.

Punk las 80 -ih

Punk Hair