Najbolje muške frizure 80 -ih

Osamdesete su bile kultno vrijeme za mušku modu, stil i kosu. Nije iznenađujuće što su mnoge muške frizure iz 80 -ih preživjele desetljeće, prenijele se u 90 -e, pa čak i danas vide preporod, iako u izmijenjenim oblicima s modernim zaokretima. Od trajne boje do visokog blijeđenja do zalizane kose, frizure su 1980 -ih bile sve o zadivljujućim frizurama i velikim stilovima. Bez obzira želite li retro izgled ili samo istražujete trendove iz proteklih desetljeća, evo najslađih frizura iz 80 -ih za muškarce u to vrijeme! Istražimo kako su muškarci šišali i oblikovali kosu 80 -ih!

Muške frizure 80 -ih

Muške frizure iz 1980 -ih

Perm

Ništa ne vrišti 80 -ih više od muške trajne kose. Omiljena rock zvijezda poput Bon Jovija, ova frizura je teksturirana i voluminozna. Stvorena tretmanom kose kroz određeni proces, trajna je traga put u prihvaćanje kulturnih trendova. Kovrčava kosa s godinama se pomaknula kako bi stvorila nešto s manje pufa i više definicije.

Muškarci iz Perma 80 -ih

Muška trajna kosa

Velika kosa s volumenom

Kad su u pitanju muške frizure, standardna velika kosa s volumenom smatrana je jednom od najboljih opcija. Zamislite Davida Hasselhoffa u Knight Rideru – hladnu, gustu dugu kosu s poboljšanim protokom i punoćom. Obično frizirana lakom za kosu i nekim češljanjem, ova frizura iz 80 -ih bila je jedan od najmodernijih i najupečatljivijih izgleda desetljeća.

Velika muška kosa s volumenom

Velika kosa s volumenom

High Top Fade

Muškarci s prirodnom kosom prigrlili su visoko blijeđenje tijekom 1980 -ih. S dodatnom duljinom na vrhu koja je savršeno ošišana u četvrtasti oblik i čistim izblijedjenjem sa strane i s leđa, frizura s visokim vrhom bila je vizualno upečatljiva i bez napora jedinstvena. Pažljivo postavljen proizvod za oblikovanje i silna volja bili su potrebni kako bi oblik ostao na mjestu cijeli dan.

Šišanje s visokim stilom iz 80 -ih godina

High Top Fade

Ošišana kosa

Za muškarce koji su željeli nešto elegantno, zalizana kosa bila je pravi način. Zgodna i muževna, ova retro frizura bila je omiljena i holivudskoj eliti i burzovnim posrednicima na Wall Streetu. Laka za rezanje i jednostavno oblikovanje, glatka frizura treba dobru frizuru s jakim sredstvom za oblikovanje za savršenu sjajnu završnu obradu. U konačnici, zalizani stilovi razvili su se s vremenom. Moderna verzija glatkog leđa sada ima blijeđenje ili podrezivanje sa strane i sa stražnje strane.

80 Ošišana kosa

Ošišana kosa

Jheri Curl

Proslavio ga je sam kralj popa, Michael Jackson je osamdesetih favorizirao prepoznatljiv Jheri uvoj. Njegovim su stopama krenuli brojni afroamerički umjetnici, kao i niz tinejdžera diljem svijeta koji su htjeli prihvatiti ovu modernu frizuru. Teksturirana i savršeno oblikovana, ova sjajna frizura stvorena je sa specifičnim kemijskim tretmanom u brijačnicama i salonima diljem svijeta.

80 -ih Jheri Curl

Jheri Curl

Buzz Cut

Vrhunska kratka frizura koja se ne zahtijeva održavanje, šišanje je u trendu već desetljećima. Svježa i muževna, kratka kosa dobro djeluje na muškarce koji se žele pripremiti uz minimalan napor. Trebat će vam općenito održavanje kako bi kosa ostala kratka, ali sveukupno, ovo je izvrsna opcija za muškarce koji zaziru od stiliziranja. Ne morate biti u vojsci da biste prihvatili ovaj tupi pogled jer se smatra laskavim za različite oblike lica.

Muškarci s kratkom kosom 80 -ih

Buzz Cut

Mohikanac

Gospodin T otvorio je put mohawku osamdesetih godina prošlog stoljeća. Omiljena među muškarcima koji su utjelovili i pokret punk glazbe, odvažna mohawk frizura bila je savršena za one s oštricom. Visina i ukupni stil mohawka varirali su ovisno o željama, ali stil je bio upečatljiv bez obzira na sve. Šišanje brijanje bočnih strana i natrag do kože ostavljajući samo trakicu kose u sredini, dugi mohawk stilovi postižu se jakim gelom za oblikovanje. Moderna varijacija spaja mohawk s izblijedjenjem ili podrezivanjem radi stvaranja manje ekstremne završne obrade.

Mohawk iz 80 -ih

Mohawk Fade

Cipčana kosa

Iako se osvrćući na ciplavu kosu ovu frizuru boji u neukusnom svjetlu, tijekom 80 -ih postojao je trenutak kada je ovo bio jedan od najmodernijih stilova. Poznate slavne osobe poput Billyja Raya Vaughna i Roba Lowea potresle su ovaj izgled koji je djelomično bio raščupan, a djelomično uglađen. Ovo je jedna od rijetkih frizura koja vjerojatno neće doživjeti preporod kako se trendovi vraćaju.

Cipele od 80 -ih

Cipčana kosa

Lijepa dječačka kosa

Ako ste osamdesetih bili prepiri, vjerojatno ste se odlučili za frizuru zgodnog dječaka. Čisto izrezano s najmanjim tračkom teksture, ovo je bio popularan izgled za muškarce koji su željeli pouzdan izgled. Najprepoznatljivija na Emilio Estevez, ovu frizuru su favorizirali mnogi koji su htjeli pitomu alternativu drugim popularnim stilovima.

Lijepa dječačka kosa

Frizure za zgodnog dječaka

Obojena kosa

Hrabru i upadljivu, obojenu kosu preferirali su muškarci koji su se htjeli istaknuti u gomili. Uobičajeno među onima koji su uključeni u punk pokret, boja za kosu bila je jednako popularna za muškarce kao i za žene. Bilo da je plava, zelena, crvena ili nešto između, ovaj trend je bio jednostavan način da pokažete svoj jedinstveni stil.

Muškarci obojene kose 80 -ih

Ideje za boju kose za muškarce

Šiljata kosa

Popularizirao Billy Idol, šiljastu kosu često su kombinirali s plavim pramenovima ili smrznutim vrhovima. Kreiran gelom za kosu koji čvrsto drži, šiljasti izgled posvetio je posvećenost i koncentraciju. Bez obzira želite li kratke ili duge, guste ili tanke, uredne ili neuredne, šiljaste frizure uvijek su bile trendovske i moderne.

Muškarci sa šiljatom kosom 80 -ih

Šiljaste frizure za muškarce

Pernata kosa

Pernata kosa nije samo za Farrah Fawcett. Frizura je doživjela porast popularnosti među muškim slavnim osobama poput Jamesa Spadera, koji je ovu teksturu sa frizurom učinio hladnom i klasičnom. Ako ste gledali i voljeli bilo koji film nastao tijekom 1980 -ih, vjerojatno ste iz prve ruke vidjeli kako su perjanu kosu ljuljali muškarci ove generacije.

Muškarci s pernatom kosom 80 -ih

Muškarci s pernatom kosom

Rockstar frizure iz 80 -ih

Gdje bi ovo desetljeće bilo bez rockstar frizura 80 -ih koje su popularizirali bendovi poput Poison, Mötley Crüe i Bon Jovi? Bilo da prihvaćaju volumen i lak za kosu ili koriste gel za oblikovanje za stvaranje definirajućeg izgleda, ove su frizure bile poznate po odvažnosti. S nekim posvećenim zadirkivanjem i savršeno postavljenim proizvodima, muškarci bi mogli oponašati svoje omiljene glazbenike za noćni izlazak.

Rockstar frizure iz 80 -ih

Rockstar frizure

Klasični Rockabilly

Zagrlite svog unutarnjeg Jamesa Deana klasičnom rockabilly frizurom. Poznate i kao masnija kosa, pobunjene rockabilly muške frizure prve su postale popularne od strane filmskih zvijezda i pjevača 1950 -ih. Ovaj izgled doživio je ponovni porast popularnosti tijekom 1980 -ih, zahvaljujući The Outsiders -u. Kultni glumci u ovom poznatom filmu prihvatili su rockabilly stil sa savršeno oblikovanom kosom koja je čvrsto držana uz velikodušnu upotrebu pomade.

Rockabilly iz 80 -ih

Rockabilly frizure

Punk kosa 80 -ih

Sid Vicious jedan je od najistaknutijih primjera trenda punk kose iz 80 -ih koji je olujno zahvatio svijet. Mohawksi, šiljasta kosa i obojana kosa bili su samo nekoliko mogućnosti dostupnih muškarcima koji su željeli izgledati cool i nervozno. Šiljci slobode, oštri podrezi i elegantni pompaduri također su utjelovljeni u ovom pokretu. Stil koji ste odabrali diktiran je vašom predanošću ovom glasnom načinu života.

Punk kosa 80 -ih

Punk Hair