Najboljši odbitki za 8, 9, 10, 11 in 12 let stare fante

S tako veliko kul odbitki za 7, 8, 9, 10, 11 in 12 -letne fante imajo otroci zdaj na voljo številne srčkane pričeske. Od zožitve ali podrezovanja na straneh in nazaj do mohawka, češljanja, zadrgnjenega nazaj, stranskega pometanja ali špičaste pričeske na vrhu, je pomembno, da frizura vašega malčka odraža njegovo osebnost in starost.

Medtem ko so najboljši odbitki pri dečkih, starih 7, 8 in 9 let, v bistvu enaki kot pri najboljših frizurah za 10, 11 in 12 let, je vsekakor vredno raziskati nekaj ostrih dobrih pričesk za starejše fante. Toda navsezadnje bodo stili, ki so v trendu za 10 -letnega fanta, videti elegantno tudi pri vseh tako mladih otrocih. Ta vsestranskost bi morala vaš obisk brivnice narediti manj stresen.

Da bi staršem pomagali najti moden kroj in slog, smo pripravili najboljše šolske pričeske za dečke, stare od 7 do 12 let. Vsi ti odlični odbitki pa so kodeks oblačenja, primeren za osnovno in srednjo šolo..

Najboljši odbitki za 8, 9, 10, 11, 12 let

Kul 7, 8, 9, 10, 11 in 12 -letne pričeske

Oglejmo si najboljše frizure in pričeske za dečke, ki so letos v trendu. Ne glede na to, ali ima vaš fant rad dolge, srednje ali kratke odbitke, smo prepričani, da boste odkrili nešteto kul idej, ki jih lahko poskusite!

Kul 10 -letni fantje

Taper Fade odbitki

Frizerska frizura za fante je najbolj priljubljen način za striženje las ob straneh in na hrbtu. Konusno zbledelo, ki ne potrebuje vzdrževanja in ga je enostavno oblikovati, ponuja zelo kratke odbitke, ki osredotočijo oči na oblikovanje na vrhu.

8, 9, 10, 11, 12 -letni odbitki za zožitev fantov

Majhni fantje lahko izbirajo med številnimi vrstami zbledenj. Ali vaš otrok želi nizko, srednje, visoko ali zbledelo kožo, bo določilo, kje se začne zoženje in kako kratki bodo lasje.

9, 10, 11, 12 -letni odbitki za zožitev fantov

Nizko bledenje se začne tik nad ušesom in se zoži do izreza. Elegantna in čedna, ta frizura je lahko dobra za 4, 5, 6 ali 7 -letnega dečka, katerega mama želi ohraniti videz nedolžnosti.

Odtenki za fante z nizko stopnjo

Visoka zbledelost začne postopek mešanja zelo visoko na straneh in na hrbtu, tik pod pričesko zgoraj. Ostra in drzna je ta vrsta zbledenja lahko popolna kratka frizura za 10 -letnega dečka ali starejšega.

Otroška frizura z visokim bledenjem

Končno, plešavost ali zbledelost kože je frizura, ki meša lase do kože. Kul in trendovski za mlade fantje med dvojčki, ta čist kroj izgleda lepo z modnimi, elegantnimi pričeskami, kot so glavnik, gladek hrbet, mohawk in špičasti lasje. Nekateri otroci svoje frizerje celo prosijo, naj jim ostrižejo obliko ali dodajo trd del v svoj kroj.

Fantje ostrižejo plešasto kožo

Mnoge najboljše pričeske za otroke, stare od 6 do 12 let, se začnejo s kratkimi stranicami in dolgimi lasmi na vrhu. Odstranjevanje las s konusom zagotavlja veliko variacij in deluje z večino dolžin, vrst in tekstur las.

Cool Fade odbitki za fante

Poskrbite, da bo vaš fant dober izdelek za lase, da bo oblikoval vse svoje najljubše videze. Če pa menite, da je dovolj odrasel, si oglejte vrhunske izdelke za oblikovanje fantov, vključno s pomado, voskom in smetano.

Kul 9, 10, 11, 12 let stara frizura za fante

Podrezano

Undercut je trenutno eden najbolj kul odbitkov za fante. Kot pove že ime, podrezovanje vključuje ohranjanje las na vrhu glave in brenčanje pod njimi, da skrajša ali odstrani dlake na straneh in na zadnji strani glave.

Fantje podrezani lasje

Končni rezultat je enodelni kroj, ki izgleda sveže in elegantno za vse vrste otroških pričesk.

Cool Boys Undercut Haircut

Kot eno najboljših odbitkov za dečke, stare 9, 10, 11 in 12 let, ki jih lahko dobite, ima spodrezano neomejene možnosti oblikovanja. Tako kot zbledi, deluje z vsemi dolžinami las in je lahko oblikovan z gladkim hrbtom, česanjem, pompadourjem, quiffom, šiljatim in neurejenim slogom.

Fantje podrezani zbledijo odbitki

Medtem ko fantje z debelimi lasmi najbolje potegnejo podrezano, lahko videz deluje z različnimi vrstami. Pogovorite se s frizerjem svojega otroka in preverite, ali je kroj primeren za videz vašega otroka.

Cool Undercut pričeske za dečke

Špicasti lasje

Špičasti lasje so univerzalno ljubki in so bili brezčasna pričeska za fante vseh starosti. Kompatibilne z dolgimi, srednjimi in kratkimi lasmi, pričeske z naramnicami lahko nosite na številne načine, da potegnete zelo različne videze.

Fantje z izpadanjem las

Na primer, kratki zašiljeni lasje izgledajo najbolje, če so teksturirani na vrhu, da ustvarijo naravno neurejen videz.

Otroški kratki špičasti lasje

V kombinaciji z visokim zoženjem se konice kratke debele konice pritegnejo do čudovitega stylinga na vrhu glave.

Cool Spiky Mohawk Fade frizura za dečke

Srednje dolgi in dolgodlaki fantje se lahko odločijo, da bodo lase spredaj sparili, po celem slogu oblikovali debele konice ali pa jih kombinirali s faux jastrebom.

Spiky Hair Fohawk za dečke

Odlična šiškasta frizura lahko resnično spremeni stil vašega otroka in izgleda laskavo pri 8 ali 11 -letnem dečku.

Priljubljeni odtenki za dečke s pikčastim bleščanjem

Mohawk in Faux Hawk

Drzen in očarljiv, mohawk je izjemna pričeska za samoizražanje. Čeprav mladim fantom omogoča, da se počutijo uporniške, divje in nore, so slogi mohawka neverjetno vsestranski, odvisno od tega, kako ekstremnega kroja ste otroku pustili poskusiti.

Mohawk za otroke

Dolžina las na straneh in na zadnji strani glave bo vplivala na celoten videz od ostriženih strani do kratkih konic. Na primer, mohawk z obritimi stranicami je veliko bolj odhajajoč in edinstven od elegantnega umetnega bleščanja jastreba.

Otroški faux jastreb za 10 -letne fante

Kljub temu pa bo kratka ali dolga dlaka na vrhu res vplivala na oblikovanje vašega mohawka. Ne glede na to, ali se vaš fant odloči za dolgega ali kratkega mohawka, bo potreboval močan gel ali pomado, da lasje ostanejo gor.

Fantje Mohawk Fade odbitki

Otroški odbitki mohawk in faux jastreb delujejo za vse vrste las, tudi za fine, debele in kodraste lase.

Mohawk Fade za kodraste lase za dečke

Upoštevajte le, da če vaš otrok išče najboljše odbitke v šoli in želi, da bi kaj izstopalo, vam priporočamo, da začnete z umetnim jastrebom in zbledite.

Umetni jastreb s kratkimi zbledelimi stranicami za dečke

Pompadour in Quiff

Pompadour in quiff sta elegantna retro stila, ki jih bo vaš otrok navdušil. Medtem ko so pričesko pompadour zaslovele znane osebnosti, kot sta Elvis Presley in James Dean, je sodobni pompadour manj strukturiran in bolj tekoč z dobro glasnostjo in pretokom. Vendar pa nič ne premaga neformalnega in brez napora videza sodobnega quiffa.

Fantovske frizure Pompadour Fade

Ker oblikovanje vsakega od njih zahteva ustvarjanje volumna na sprednji strani glave, ne preseneča, da se pompadour in quiff zlahka zamenjata.

Najboljše ideje za striženje otrok

Razlika med quiffom in pompadourjem je v tem, da je slavni pomp prečrpan navzgor in nazaj, da doseže eleganten videz rock zvezde. Zahteva dober izdelek za lase in nekaj truda.

Older Kids Long Pompadour Fade Haircut

Po drugi strani pa quiff lepo teče, ko se razčisti in premakne naprej, da ustvari zračno prostornino, ki je enakovredna odnosu in funkcionalnosti.

Fantovske pričeske Quiff

Kot zelo kul pričeske za 10, 11 in 12 let, so ti odbitki bolj primerni za starejše otroke.

Najboljše pričeske za srednješolce

Rahli in umazani lasje

Vrhovi las in neurejene pričeske so vedno zabavni in jih je enostavno dobiti. Če ima vaš fant debele ali kodraste lase, so lahko kosmati ali umazani lasje popolni. Konec koncev je to idealen čas v njegovem življenju, da eksperimentira z drugačnim videzom, zato objemite frizuro in pozabite na vzdrževanje, ki ga prinašajo drugi kratki, srednji in dolgi slogi.

Kratke umazane pričeske za dečke z debelimi lasmi

Dobra novica je, da neurejeno ne pomeni neurejeno ali umazano. Pravzaprav so lahko te preproste pričeske, če so pravilno oblikovane, precej čedne in elegantne, še posebej za neposlušne grobe lase in težko obvladljive kodre.

Čudovite 11 -letne fantovske pričeske

Skrivnost, da nosite lepo dlakavo ali grdo pričesko, je, da lase dodate sloje in jih oblikujete z lahkotno kremo. Poleg ustvarjanja volumna in teksture bo krema za styling povečala nadzor, hkrati pa vlažila in negovala, da bi zmanjšala kovrčanje.

Kul 12 -letne fantovske pričeske

Kratki neurejeni lasje so še vedno vroči trendi, a tudi kodrasti lasje so trendna ideja.

Simpatične neurejene pričeske za dečke s kodranimi lasmi

Crew Cut in Buzz Cut

Posnetek in buzz cut sta ljubki, a moški pričeski za majhne fante. Ti čudoviti kratki odbitki za fante so enostavni za vzdrževanje in enostavni. Pravzaprav lahko fantovske lase strižete doma z dobrimi ščipalkami.

Kratki odbitki za 10 letnega fanta

Z otroškim šiškom so lasje enako kratke dolžine po vsej glavi, kar ustvarja čeden, čist videz, ki je brez napora. Dobro za fante z močnimi čeljustmi, visokimi kostmi in robustnimi lastnostmi, na splošno je odličen za poletje.

Cool Boys Buzz Cut Fade pričeska

Podobno so pri striženju fantovske posadke lasje na vrhu daljši. Običajno v kombinaciji z bledenjem na straneh brivec pusti dolžino od 1 do 3 palcev.

Boys Crew Cut

Dodatni lasje bodo vašemu otroku omogočili, da oblikuje številne različne sloge, vključno s frizuro Ivy League s stransko pometanimi lasmi spredaj, teksturiranim vrhom ali kratkimi konicami.

Lepe pričeske za 10 -letne fante

Ti praktični, a elegantni odbitki za šolarje so kot nalašč za športnike in otroke, ki se zjutraj težko pripravijo.

Cool Crew Cut Fade za dečke

Stranski del in glavnik čez

Stranski del in glavnik sta dve najbolj ikonični pričeski za dečke, ki izgledata odlično z vsako dolžino, vrsto ali teksturo las. Pomembno je omeniti, da se sodobni glavnik in stranski del sedanjega gospoda razlikujeta od klasičnih.

Fantje se počesajo nad zbledelimi lasmi

Glavnik nad bledenjem je še vedno priljubljena kratka stran, dolga frizura na vrhu. Nešteto moških in fantov prosi svoje brivce, naj se obrijejo na trdem delu, da dobijo drzen videz.

Otroški glavnik s trdo stransko stranjo čez bledi

Česen s trdim delom dodaja še eno veliko funkcionalno prednost – otroku natančno pove, kje naj se loči in počeše lase na eno stran.

Trendi glavnik za frizure s trdim delom z nizko stopnjo fade

Ne glede na slog, ki ga izberete, uporabite kakovostne šampone, balzame in izdelke za oblikovanje, da bodo lasje vašega otroka zdravi.

Cool 10 -letni Old Boys trdi delni glavnik nad zbledelo frizuro

Odstranjeni lasje nazaj

Prefinjeni in očarljivi lasje z zadnjico so videz, ki mu ga lahko sleče vsak otrok. Z zbledelim ali podrezanim na straneh in daljšimi lasmi na vrhu je treba gladke odbitke za majhne fante počesati naravnost nazaj.

Otroci so postrigli lase

Za sijoč in zrel videz uporabite sijajno pomado ali mousse za sijajni zaključek. V nasprotnem primeru lahko teksturiran zaključek za naraven videz dosežete z mat izdelkom, kot sta vosek ali glina.

10 -letni fantje so se odrezali s podrezano pričesko

Za več idej in stilov si oglejte vse najbolj vroče otroške odbitke.