30 najboljih muških fade frizura

Svježe izblijedjelo šišanje može napraviti veliku razliku za frizuru. Kao najpopularniji način šišanja muškarca sa strane, blijeđenje dolazi u mnogim stilovima i vrstama. A vrsta muškog blijeđenja koju dobijete može drastično utjecati na to kako će vaš kroj izgledati cool.

Na primjer, dečki mogu birati između kratkih i dugih blijeđenja, što će odrediti koju će veličinu škare ili štitnika koristiti vaš brijač. Suvremeni trend bio je ćelavost, gdje vaš brijač počinje s duljom kosom i sužava se do kože radi obrijanog izgleda. Slično, možete jednostavno pokušati izblijedjeti britvicom za najkraću duljinu.

Sljedeći korak za muškarce je da odluče gdje će početi s gašenjem – visoko, srednje ili nisko. Šišanje sa visokim izblijedjenjem nudi snažan kontrast sa srednjom i dugom kosom na vrhu. Obrnuto, frizura sa srednjim ili niskim izblijedjenjem svestranija je i može biti dobra i za poslovne i za ležerne frizure. Za jedinstven stil, čak možete zatražiti od svog brijača da mu postavi liniju, tvrdi dio ili kosu, poput linija.

Izvan vaših izblijedjelih strana postoji nekoliko različitih modernih muških frizura koje možete kombinirati s izblijedjenjem. Za kratku kosu na vrhu, dečki mogu odabrati šišanje, bočni dio, rub ili francuski usjev. Za srednju do dužu kosu možete oblikovati svoj izgled glatkim leđima, češljati se, lažnim jastrebom, quiffom ili pompadourom. Najnoviji trendovi šišanja bili su prirodniji i teksturiraniji!

Najbolje muške fade frizure

Ako želite isprobati najbolje muške fade frizure, svidjet će vam se naš popis fadesa koje možete izabrati. Prije sljedećeg posjeta brijačnici samo pogledajte ove stilove frizura za ideje o sjajnim krojevima!

Frizura s niskim fadeom

Low Fade

Nisko blijeđenje počinje tik iznad uha i izvrsna je frizura za dečke koji prvi put izblijedje. U kombinaciji s gustom, teksturiranom kosom srednje duljine na vrhu, ovaj je izgled jedan od najboljih trendova ove godine!

Šišanje sa srednjim izblijedjenjem

Srednje blijeđenje

Mid fade popularan je kroj koji nudi moderan, ali ipak profesionalan izgled. Počevši od sredine vaših strana, može se nositi s raznim frizurama, poput češljanja kose, umjetnog jastreba ili šiljaste kose.

Frizura s visokim izblijedjenjem

High Fade

Visoka fade savršena je frizura za frizure visokog kontrasta, uključujući glatku leđa, pompadour i quiff. Ovo visoko izblijedjelo podrezivanje počinje od visine vaših sljepoočnica i skraćuje se prema dolje. Brada dodaje vruć, muški dodir konačnom izgledu.

Blijeđenje kože

Blijeđenje kože

Ako vam kosa dulje bude kraća s kosom koja blijedi, održavanje vašeg izgleda postaje lakše. Blijeđenje kože je svestrano i lako se može upariti s kratkim i dugim frizurama. U ovom slučaju pronaći ćete teksturu usjeva s linijom i punom bradom.

Šišanje s kutijom Fade

Box Fade

Moderan izbor za crnu mušku frizuru, blijeđenje kutije izgleda dobro s dizajnom ili obrijanom linijom.

Bald Fade

Bald Fade

Ovo ćelavo blijeđenje, poput izblijedjenja kože, postalo je elegantna frizura “kratkih strana i leđa” koja se može kombinirati sa gotovo svim stilovima na vrhu. Da ne spominjemo da ovaj konkretni primjer također ima labavi češalj preko i blijeđenje brade, gdje su i zulufi izblijedjeli u čovjekovu kosu na licu.

Duga kosa + Blijedi

Duga kosa + Blijedi

Duga kosa i blijeđenje predstavljaju srž fenomena “kratke strane, dugi vrh” koja je zahvatila muške brijačnice. Ovaj dugi i umjetni jastreb i oblik savršeno se uklapaju s ovim visokim izblijedjenjem.

Kratka kosa + blijedi

Kratka kosa + blijedi

S druge strane, još jedna uobičajena opcija kroja i stila je kombinacija kratke kose i blijeđenja. Kratko šišanje oko glave može vam olakšati oblikovanje i održavanje kose.

Drop Fade

Drop Fade

Drop fade je dobio ime po činjenici da se fade savija oko uha i pada prema dekolteu. Ova slika prikazuje zalizani češalj s niskim blijeđenjem.

Burst Fade

Burst Fade

U posljednje vrijeme rafalno blijeđenje postalo je trend. Obično u kombinaciji s mohawkom ili fohawkom, ova vrsta šišanja bledi u kosu na vrhu.

Shadow Fade

Shadow Fade

Izblijedjenje sjene lijepo spaja vaše strane. Kao i svaka druga vrsta blijeđenja, dolazi u visokim, niskim ili srednjim stilovima.

Češalj preko blijeđenja

Češalj preko blijeđenja

Češalj preko fade je klasična frizura koja može biti glatka ili teksturirana s dijelom!

Undercut Fade

Undercut Fade

Undercut fade hladna je varijacija i najbolje izgleda s glatkim leđima.

Taper Fade

Taper Fade

Konusno blijeđenje najklasičniji je način šišanja sa strana. Duže nego moderno blijedi, ovaj je izgled ove godine u trendu jer frizure postaju sve dulje!

Mohawk Fade

Mohawk Fade

Fohawk (aka Faux Hawk) Fade

Fohawk (aka Faux Hawk) Fade

Temp Fade / Temple Fade

Temp Fade

Blijedi s dijelom

Blijedi s dijelom

Izblijedite s dizajnom kose

Fade + Hair Design

Frizura s visokim blijeđenjem

High Top Fade

Blowout Fade

Blowout Fade

Pompadour Fade

Pompadour Fade

Izblijediti + Kovrčava kosa + Duga puna brada

Izblijediti + Kovrčava kosa + Duga puna brada

High Skin Fade + Long Textured Fringe

High Skin Fade + Long Textured Fringe

Razor Fade + Pompadour

Razor Fade + Pompadour

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Low Skin Fade + Line Up + Short Top

Faux Hawk Fade + Shape Up

Faux Hawk + High Fade + Shape Up

Nisko sužavanje blijedo + kratka valovita kosa

Nisko sužavanje blijedo + kratka valovita kosa

Nisko ćelavo blijeđenje + Četka + brada

Nisko ćelavo blijeđenje + Četka + brada

Izblijedjele strane + Quiff s dugom teksturom

Izblijedjele strane + Quiff s dugom teksturom